maitinia Νεοφερμένο μέλος Η maitinia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:41 Η maitinia έγραψε: #6.501 14-02-09 13:41 Γεια σου staman ειμαι η Χριστινα,ο γατος μου ο Περσης ειναι 3 χρονων και κατι και η μικρη κ Κιτυ ειναι 2 1/5 χρονων,τα δικα σου ποσο χρονων ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:02 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.502 14-02-09 14:02 Γειά σας.Κι εμένα μου αρέσουν τα Περσάκια.:cat:Ωρίστε μία φωτογραφία......................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 8434019_3_F.jpg 25,6 KB · Εμφανίσεις: 23 maitinia Νεοφερμένο μέλος Η maitinia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η maitinia έγραψε: #6.503 14-02-09 14:29 Γεια σου και σε σενα,πολυ ομορφο το γατακι σου.Ειναι αρσενικο η θηλυκο;πως το λενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.504 14-02-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σου και σε σενα,πολυ ομορφο το γατακι σου.Ειναι αρσενικο η θηλυκο;πως το λενε; Click για ανάπτυξη... Βασικά το γατάκι δεν είναι δικό μου.Εγώ δυστυχώς δεν έχω γάτα Περσίας αλλά μου αρέσουν γιατί είναι φουντωτές και έχουν όμορφη φατσούλα.Αλλά έχω πολλά βιβλία με Περσάκια και γνωρίζω αρκετά γι' αυτή τη ράτσα.Εγώ έχω Σιαμέζα.Δεν πιστεύω ότι επιδή δεν έχω γάτα Περσίας δεν είμαι ευπρώσδεκτη;Επίσης έχει μια θεία μου γάτα Περσίας και την επισκέπτομαι συχνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maitinia Νεοφερμένο μέλος Η maitinia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:58 Η maitinia έγραψε: #6.505 14-02-09 14:58 Οχι καλε γιατι να μην εισαι ευπροσδεκτη,αλιμονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:14 Η staman2 έγραψε: #6.506 14-02-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανει καμια απιστια πια! Click για ανάπτυξη... Ααα εντάξει τότε.!!! Την συγχωρουμε!!! Τέτοια μοιραία γυναικα.. και πολύ αγαπησιάρα τι να την κανουμε! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όμως Η ΜΙΑ Αιγυπτια εκτροφέας έχει ΠΟΛΛΟΥΣ Αιγύπτιους ΓΑΤΟΥΣ Click για ανάπτυξη... Σωστό κι αυτο Έλενα. Και αυτοι οι αιγύπτιοι... είναι και προικισμένος λαός... αφεντικά και γάτοι.. απ΄όσο έχω ακούσει Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας και από μας..τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Καλά είμαστε. Εσεις τι κάνετε με το κουκλάκι σας?? Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σου staman ειμαι η Χριστινα,ο γατος μου ο Περσης ειναι 3 χρονων και κατι και η μικρη κ Κιτυ ειναι 2 1/5 χρονων,τα δικα σου ποσο χρονων ειναι; Click για ανάπτυξη... Γεια σου και σε εσένα Χριστίνα. Ο Περσούλης μου εμένα είναι 2 χρονών και 9 μηνών, Ο Τίμυ είναι 8,5 χρονών, Η Νάλα είναι 1,5 χρονών και ο Σεβάχ είναι 8 μηνών. Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Βασικά το γατάκι δεν είναι δικό μου.Εγώ δυστυχώς δεν έχω γάτα Περσίας αλλά μου αρέσουν γιατί είναι φουντωτές και έχουν όμορφη φατσούλα.Αλλά έχω πολλά βιβλία με Περσάκια και γνωρίζω αρκετά γι' αυτή τη ράτσα.Εγώ έχω Σιαμέζα.Δεν πιστεύω ότι επιδή δεν έχω γάτα Περσίας δεν είμαι ευπρώσδεκτη;Επίσης έχει μια θεία μου γάτα Περσίας και την επισκέπτομαι συχνά. Click για ανάπτυξη... Και φυσικά είσαι ευπρόσδεκτη. Ολοι όσοι αγαπούν τα γατάκια είναι ευπροσδεκτοι εδώ μέσα δεν το κατάλαβες? Να χαίρεσαι το δικό σου το σιαμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #6.507 14-02-09 15:22 Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας..δεν είναι περσάκι αλλά είναι φατσούλα...πολλά πολλά φιλάκια σε όλα τα γατάκια σας φουντωτά και μη Εμείς καλά είμαστε,παίζουμε με κάτι νέα παιχνιδάκια που κάνουν θόρυβο και δεν αφήνουμε τη μαμά μας σε ησυχία αλλά δεν μας μαλώνει ποτέ και γι'αυτό και είμαστε λιγάκι κακομαθημένα αλλά μην το πείτε πουθενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:26 Η Μαρία Γάτσιου: #6.508 14-02-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γειά σας.Κι εμένα μου αρέσουν τα Περσάκια.:cat:Ωρίστε μία φωτογραφία......................... Click για ανάπτυξη... αχ την εχω δει αυτή τη γατούλα είναι από μια αγγελία νομίζω είναι έγκυος,είναι πολύ όμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.509 14-02-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας.. Click για ανάπτυξη... Ωραίο δωράκι.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:27 Η Ntontini έγραψε: #6.510 14-02-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ωραίο δωράκι.......... Click για ανάπτυξη... Θελεις να πεις πολυ ωραιο και γλυκο δωρακι που ο καθενας απο εμας θα ηθελε να ειχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:30 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.511 14-02-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Θελεις να πεις πολυ ωραιο και γλυκο δωρακι που ο καθενας απο εμας θα ηθελε να ειχε. Click για ανάπτυξη... Ακριβώωωωωωωωωωως!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maitinia Νεοφερμένο μέλος Η maitinia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Η maitinia έγραψε: #6.512 14-02-09 18:20 Χρειάζομαι βοηθεια Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:24 Η staman2 έγραψε: #6.513 14-02-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Click για ανάπτυξη... Ελα καλή μου. Τώρα το είδα το μηνυμά σου. Δεν το έβαλες στο σωστο μέρος. Μήπως έπρεπε να ανοίξεις νέο θέμα? Πάντως νομίζω πως θα βρεις απο το φόρουμ οδηγίες και πληροφορίες στο Νέα γάτα στο σπίτι αν δεν κανω λάθος. Κατα την γνωμη μου για να μην στρεσαριστει κι ο γατουλης σου βάλε το γατάκι το νέο σε ξεχωριστό δωμάτιο για να μην το βλέπουν τα άλλα. Και φρόντισε να το έχεις σε ζεστο μέρος. Δεν ξέρω πόσο μικρό είναι. Αν είναι μικρό θα πρεπει να του δίνεις λίγο λίγο τροφή κάθε 2 ώρες. Γάλα ειδικό για να μην πάθει διαρροιες πρέπει να αγοράσεις για γατακια και να το ταϊζεις με σύριγγα . Προς το παρόν με αυτα νομίζω θα είναι καλά. Αλλα ποσο μικρό είναι? Μήπως μπορει να φάει κ λίγη κονσερβα ή κροκέτα μουλιασμένη σε νεράκι για να μαλακώσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Η Ntontini έγραψε: #6.514 14-02-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Click για ανάπτυξη... Ισως,λεω ισως αν τα εβαζες σε διαφορετικο δωματιο;Καλυτερα να περιμενεις να ακουσεις και τις συμβουλες των αλλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:25 Η Ntontini έγραψε: #6.515 14-02-09 22:25 Αχ...συγνωμη δεν ειδα το μυνημα σου stanman2.Λεμε περιπου το ιδιο πραγμα.Λαθος μου.Με συγχωρειτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:33 Η elvenstar: #6.516 14-02-09 22:33 Αναστασία μου δε σε πρόλαβα μπήκα για λίγο κ πάλι πρέπει να φύγω γιατί θα βγω έξω Happy Valentine's day Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Μαρία κ ανταποδίδουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.517 15-02-09 15:45 Κοπάνα σήμερα τα περσάκια.Αχ θα σας μαλώσω,θα σας μαλώσωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η prince έγραψε: #6.518 17-02-09 10:01 καλημερίζω τις τετράποδες βελέτζες και τις τετράποδες φλοκάτες αυτού του χώρου καθώς και τους τυχερούς γονείς τους. έχετε όλοι και όλες δει τη διαφήμιση για το φυσικό αέριο που δεν ξέρουν τι ειναι το ακριβό πετρέλαιο; αυτός που την έφτιαξε σίγουρα δεν είχε περσική γάτα..... με τρείς περσικές γάτες που κρυώνανε χτες βράδυ (ο ιδιοκτήτης κλείνει το καλοριφέρ κατά τις 10 το βράδυ και το ξανανάβει το πρωί μετά που έχω φύγει για τη δουλειά) κουλουριασμένες δίπλα μου σας πληροφορώ ότι εγώ ίδρωσα.... ήταν κολημένες πάνω μου και οι τρείς κατα μήκος του σώματός μου και ρονρονίζανε.... και γώ όχι μόνο δεν κρύωνα αλλά βρέθηκα να σπρώχνω γάτες από πάνω μου για να βγάλω καμιά φανέλα..... μακάρι να γινόταν να σηκωθώ και από το κρεβάτι με τις γάτες καρφωμένες πάνω μου.... φυσικά δεν τέθηκε θέμα ύπνου... ο πρίνς ροχαλίζει η ρέινα κάνει ανήσυχο ύπνο και ο πάρης μετακινείται αμέσως μόλις αλλάξει θέση η ρέινα..... δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς σε αυτή τη ζωή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #6.519 17-02-09 10:11 Καλημερα! Σταυρουλα εισαι απαραδεκτη εκτος απο αϋπνη,που ειναι οι φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.520 17-02-09 10:17 Καλημερα Σταυρουλα! Γιατι δεν ανοιγεις παιδι μου ενα θεμα...πως κοιμηθηκαμε χθες... Μπαινεις πολυ συχνα και κανεις report χθεσινοβραδινου υπνου γι'αυτο το λεω.... Εγω το ελυσα το προβλημα μου...Ολα στο μπαλκονι μεσα στα σπιτακια τους...κι αυτες τις μερες που εχει λιγο ψοφο, μονο ο Μορφεας που ουτε στο σπιτακι δε μπαινει, στο γατοδεντρο σκαρφαλωνει ο Ταρζαν πανω... Σιγα μη χαλασουμε το πολυτιμο υπνο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 324 325 326 327 328 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου staman ειμαι η Χριστινα,ο γατος μου ο Περσης ειναι 3 χρονων και κατι και η μικρη κ Κιτυ ειναι 2 1/5 χρονων,τα δικα σου ποσο χρονων ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:02 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.502 14-02-09 14:02 Γειά σας.Κι εμένα μου αρέσουν τα Περσάκια.:cat:Ωρίστε μία φωτογραφία......................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 8434019_3_F.jpg 25,6 KB · Εμφανίσεις: 23 maitinia Νεοφερμένο μέλος Η maitinia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η maitinia έγραψε: #6.503 14-02-09 14:29 Γεια σου και σε σενα,πολυ ομορφο το γατακι σου.Ειναι αρσενικο η θηλυκο;πως το λενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.504 14-02-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σου και σε σενα,πολυ ομορφο το γατακι σου.Ειναι αρσενικο η θηλυκο;πως το λενε; Click για ανάπτυξη... Βασικά το γατάκι δεν είναι δικό μου.Εγώ δυστυχώς δεν έχω γάτα Περσίας αλλά μου αρέσουν γιατί είναι φουντωτές και έχουν όμορφη φατσούλα.Αλλά έχω πολλά βιβλία με Περσάκια και γνωρίζω αρκετά γι' αυτή τη ράτσα.Εγώ έχω Σιαμέζα.Δεν πιστεύω ότι επιδή δεν έχω γάτα Περσίας δεν είμαι ευπρώσδεκτη;Επίσης έχει μια θεία μου γάτα Περσίας και την επισκέπτομαι συχνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maitinia Νεοφερμένο μέλος Η maitinia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:58 Η maitinia έγραψε: #6.505 14-02-09 14:58 Οχι καλε γιατι να μην εισαι ευπροσδεκτη,αλιμονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:14 Η staman2 έγραψε: #6.506 14-02-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανει καμια απιστια πια! Click για ανάπτυξη... Ααα εντάξει τότε.!!! Την συγχωρουμε!!! Τέτοια μοιραία γυναικα.. και πολύ αγαπησιάρα τι να την κανουμε! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όμως Η ΜΙΑ Αιγυπτια εκτροφέας έχει ΠΟΛΛΟΥΣ Αιγύπτιους ΓΑΤΟΥΣ Click για ανάπτυξη... Σωστό κι αυτο Έλενα. Και αυτοι οι αιγύπτιοι... είναι και προικισμένος λαός... αφεντικά και γάτοι.. απ΄όσο έχω ακούσει Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας και από μας..τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Καλά είμαστε. Εσεις τι κάνετε με το κουκλάκι σας?? Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σου staman ειμαι η Χριστινα,ο γατος μου ο Περσης ειναι 3 χρονων και κατι και η μικρη κ Κιτυ ειναι 2 1/5 χρονων,τα δικα σου ποσο χρονων ειναι; Click για ανάπτυξη... Γεια σου και σε εσένα Χριστίνα. Ο Περσούλης μου εμένα είναι 2 χρονών και 9 μηνών, Ο Τίμυ είναι 8,5 χρονών, Η Νάλα είναι 1,5 χρονών και ο Σεβάχ είναι 8 μηνών. Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Βασικά το γατάκι δεν είναι δικό μου.Εγώ δυστυχώς δεν έχω γάτα Περσίας αλλά μου αρέσουν γιατί είναι φουντωτές και έχουν όμορφη φατσούλα.Αλλά έχω πολλά βιβλία με Περσάκια και γνωρίζω αρκετά γι' αυτή τη ράτσα.Εγώ έχω Σιαμέζα.Δεν πιστεύω ότι επιδή δεν έχω γάτα Περσίας δεν είμαι ευπρώσδεκτη;Επίσης έχει μια θεία μου γάτα Περσίας και την επισκέπτομαι συχνά. Click για ανάπτυξη... Και φυσικά είσαι ευπρόσδεκτη. Ολοι όσοι αγαπούν τα γατάκια είναι ευπροσδεκτοι εδώ μέσα δεν το κατάλαβες? Να χαίρεσαι το δικό σου το σιαμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #6.507 14-02-09 15:22 Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας..δεν είναι περσάκι αλλά είναι φατσούλα...πολλά πολλά φιλάκια σε όλα τα γατάκια σας φουντωτά και μη Εμείς καλά είμαστε,παίζουμε με κάτι νέα παιχνιδάκια που κάνουν θόρυβο και δεν αφήνουμε τη μαμά μας σε ησυχία αλλά δεν μας μαλώνει ποτέ και γι'αυτό και είμαστε λιγάκι κακομαθημένα αλλά μην το πείτε πουθενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:26 Η Μαρία Γάτσιου: #6.508 14-02-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γειά σας.Κι εμένα μου αρέσουν τα Περσάκια.:cat:Ωρίστε μία φωτογραφία......................... Click για ανάπτυξη... αχ την εχω δει αυτή τη γατούλα είναι από μια αγγελία νομίζω είναι έγκυος,είναι πολύ όμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.509 14-02-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας.. Click για ανάπτυξη... Ωραίο δωράκι.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:27 Η Ntontini έγραψε: #6.510 14-02-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ωραίο δωράκι.......... Click για ανάπτυξη... Θελεις να πεις πολυ ωραιο και γλυκο δωρακι που ο καθενας απο εμας θα ηθελε να ειχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:30 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.511 14-02-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Θελεις να πεις πολυ ωραιο και γλυκο δωρακι που ο καθενας απο εμας θα ηθελε να ειχε. Click για ανάπτυξη... Ακριβώωωωωωωωωωως!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maitinia Νεοφερμένο μέλος Η maitinia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Η maitinia έγραψε: #6.512 14-02-09 18:20 Χρειάζομαι βοηθεια Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:24 Η staman2 έγραψε: #6.513 14-02-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Click για ανάπτυξη... Ελα καλή μου. Τώρα το είδα το μηνυμά σου. Δεν το έβαλες στο σωστο μέρος. Μήπως έπρεπε να ανοίξεις νέο θέμα? Πάντως νομίζω πως θα βρεις απο το φόρουμ οδηγίες και πληροφορίες στο Νέα γάτα στο σπίτι αν δεν κανω λάθος. Κατα την γνωμη μου για να μην στρεσαριστει κι ο γατουλης σου βάλε το γατάκι το νέο σε ξεχωριστό δωμάτιο για να μην το βλέπουν τα άλλα. Και φρόντισε να το έχεις σε ζεστο μέρος. Δεν ξέρω πόσο μικρό είναι. Αν είναι μικρό θα πρεπει να του δίνεις λίγο λίγο τροφή κάθε 2 ώρες. Γάλα ειδικό για να μην πάθει διαρροιες πρέπει να αγοράσεις για γατακια και να το ταϊζεις με σύριγγα . Προς το παρόν με αυτα νομίζω θα είναι καλά. Αλλα ποσο μικρό είναι? Μήπως μπορει να φάει κ λίγη κονσερβα ή κροκέτα μουλιασμένη σε νεράκι για να μαλακώσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Η Ntontini έγραψε: #6.514 14-02-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Click για ανάπτυξη... Ισως,λεω ισως αν τα εβαζες σε διαφορετικο δωματιο;Καλυτερα να περιμενεις να ακουσεις και τις συμβουλες των αλλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:25 Η Ntontini έγραψε: #6.515 14-02-09 22:25 Αχ...συγνωμη δεν ειδα το μυνημα σου stanman2.Λεμε περιπου το ιδιο πραγμα.Λαθος μου.Με συγχωρειτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:33 Η elvenstar: #6.516 14-02-09 22:33 Αναστασία μου δε σε πρόλαβα μπήκα για λίγο κ πάλι πρέπει να φύγω γιατί θα βγω έξω Happy Valentine's day Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Μαρία κ ανταποδίδουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.517 15-02-09 15:45 Κοπάνα σήμερα τα περσάκια.Αχ θα σας μαλώσω,θα σας μαλώσωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η prince έγραψε: #6.518 17-02-09 10:01 καλημερίζω τις τετράποδες βελέτζες και τις τετράποδες φλοκάτες αυτού του χώρου καθώς και τους τυχερούς γονείς τους. έχετε όλοι και όλες δει τη διαφήμιση για το φυσικό αέριο που δεν ξέρουν τι ειναι το ακριβό πετρέλαιο; αυτός που την έφτιαξε σίγουρα δεν είχε περσική γάτα..... με τρείς περσικές γάτες που κρυώνανε χτες βράδυ (ο ιδιοκτήτης κλείνει το καλοριφέρ κατά τις 10 το βράδυ και το ξανανάβει το πρωί μετά που έχω φύγει για τη δουλειά) κουλουριασμένες δίπλα μου σας πληροφορώ ότι εγώ ίδρωσα.... ήταν κολημένες πάνω μου και οι τρείς κατα μήκος του σώματός μου και ρονρονίζανε.... και γώ όχι μόνο δεν κρύωνα αλλά βρέθηκα να σπρώχνω γάτες από πάνω μου για να βγάλω καμιά φανέλα..... μακάρι να γινόταν να σηκωθώ και από το κρεβάτι με τις γάτες καρφωμένες πάνω μου.... φυσικά δεν τέθηκε θέμα ύπνου... ο πρίνς ροχαλίζει η ρέινα κάνει ανήσυχο ύπνο και ο πάρης μετακινείται αμέσως μόλις αλλάξει θέση η ρέινα..... δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς σε αυτή τη ζωή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #6.519 17-02-09 10:11 Καλημερα! Σταυρουλα εισαι απαραδεκτη εκτος απο αϋπνη,που ειναι οι φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.520 17-02-09 10:17 Καλημερα Σταυρουλα! Γιατι δεν ανοιγεις παιδι μου ενα θεμα...πως κοιμηθηκαμε χθες... Μπαινεις πολυ συχνα και κανεις report χθεσινοβραδινου υπνου γι'αυτο το λεω.... Εγω το ελυσα το προβλημα μου...Ολα στο μπαλκονι μεσα στα σπιτακια τους...κι αυτες τις μερες που εχει λιγο ψοφο, μονο ο Μορφεας που ουτε στο σπιτακι δε μπαινει, στο γατοδεντρο σκαρφαλωνει ο Ταρζαν πανω... Σιγα μη χαλασουμε το πολυτιμο υπνο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 324 325 326 327 328 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γειά σας.Κι εμένα μου αρέσουν τα Περσάκια.:cat:Ωρίστε μία φωτογραφία......................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maitinia Νεοφερμένο μέλος Η maitinia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η maitinia έγραψε: #6.503 14-02-09 14:29 Γεια σου και σε σενα,πολυ ομορφο το γατακι σου.Ειναι αρσενικο η θηλυκο;πως το λενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.504 14-02-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σου και σε σενα,πολυ ομορφο το γατακι σου.Ειναι αρσενικο η θηλυκο;πως το λενε; Click για ανάπτυξη... Βασικά το γατάκι δεν είναι δικό μου.Εγώ δυστυχώς δεν έχω γάτα Περσίας αλλά μου αρέσουν γιατί είναι φουντωτές και έχουν όμορφη φατσούλα.Αλλά έχω πολλά βιβλία με Περσάκια και γνωρίζω αρκετά γι' αυτή τη ράτσα.Εγώ έχω Σιαμέζα.Δεν πιστεύω ότι επιδή δεν έχω γάτα Περσίας δεν είμαι ευπρώσδεκτη;Επίσης έχει μια θεία μου γάτα Περσίας και την επισκέπτομαι συχνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maitinia Νεοφερμένο μέλος Η maitinia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:58 Η maitinia έγραψε: #6.505 14-02-09 14:58 Οχι καλε γιατι να μην εισαι ευπροσδεκτη,αλιμονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:14 Η staman2 έγραψε: #6.506 14-02-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανει καμια απιστια πια! Click για ανάπτυξη... Ααα εντάξει τότε.!!! Την συγχωρουμε!!! Τέτοια μοιραία γυναικα.. και πολύ αγαπησιάρα τι να την κανουμε! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όμως Η ΜΙΑ Αιγυπτια εκτροφέας έχει ΠΟΛΛΟΥΣ Αιγύπτιους ΓΑΤΟΥΣ Click για ανάπτυξη... Σωστό κι αυτο Έλενα. Και αυτοι οι αιγύπτιοι... είναι και προικισμένος λαός... αφεντικά και γάτοι.. απ΄όσο έχω ακούσει Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας και από μας..τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Καλά είμαστε. Εσεις τι κάνετε με το κουκλάκι σας?? Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σου staman ειμαι η Χριστινα,ο γατος μου ο Περσης ειναι 3 χρονων και κατι και η μικρη κ Κιτυ ειναι 2 1/5 χρονων,τα δικα σου ποσο χρονων ειναι; Click για ανάπτυξη... Γεια σου και σε εσένα Χριστίνα. Ο Περσούλης μου εμένα είναι 2 χρονών και 9 μηνών, Ο Τίμυ είναι 8,5 χρονών, Η Νάλα είναι 1,5 χρονών και ο Σεβάχ είναι 8 μηνών. Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Βασικά το γατάκι δεν είναι δικό μου.Εγώ δυστυχώς δεν έχω γάτα Περσίας αλλά μου αρέσουν γιατί είναι φουντωτές και έχουν όμορφη φατσούλα.Αλλά έχω πολλά βιβλία με Περσάκια και γνωρίζω αρκετά γι' αυτή τη ράτσα.Εγώ έχω Σιαμέζα.Δεν πιστεύω ότι επιδή δεν έχω γάτα Περσίας δεν είμαι ευπρώσδεκτη;Επίσης έχει μια θεία μου γάτα Περσίας και την επισκέπτομαι συχνά. Click για ανάπτυξη... Και φυσικά είσαι ευπρόσδεκτη. Ολοι όσοι αγαπούν τα γατάκια είναι ευπροσδεκτοι εδώ μέσα δεν το κατάλαβες? Να χαίρεσαι το δικό σου το σιαμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #6.507 14-02-09 15:22 Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας..δεν είναι περσάκι αλλά είναι φατσούλα...πολλά πολλά φιλάκια σε όλα τα γατάκια σας φουντωτά και μη Εμείς καλά είμαστε,παίζουμε με κάτι νέα παιχνιδάκια που κάνουν θόρυβο και δεν αφήνουμε τη μαμά μας σε ησυχία αλλά δεν μας μαλώνει ποτέ και γι'αυτό και είμαστε λιγάκι κακομαθημένα αλλά μην το πείτε πουθενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:26 Η Μαρία Γάτσιου: #6.508 14-02-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γειά σας.Κι εμένα μου αρέσουν τα Περσάκια.:cat:Ωρίστε μία φωτογραφία......................... Click για ανάπτυξη... αχ την εχω δει αυτή τη γατούλα είναι από μια αγγελία νομίζω είναι έγκυος,είναι πολύ όμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.509 14-02-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας.. Click για ανάπτυξη... Ωραίο δωράκι.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:27 Η Ntontini έγραψε: #6.510 14-02-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ωραίο δωράκι.......... Click για ανάπτυξη... Θελεις να πεις πολυ ωραιο και γλυκο δωρακι που ο καθενας απο εμας θα ηθελε να ειχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:30 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.511 14-02-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Θελεις να πεις πολυ ωραιο και γλυκο δωρακι που ο καθενας απο εμας θα ηθελε να ειχε. Click για ανάπτυξη... Ακριβώωωωωωωωωωως!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maitinia Νεοφερμένο μέλος Η maitinia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Η maitinia έγραψε: #6.512 14-02-09 18:20 Χρειάζομαι βοηθεια Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:24 Η staman2 έγραψε: #6.513 14-02-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Click για ανάπτυξη... Ελα καλή μου. Τώρα το είδα το μηνυμά σου. Δεν το έβαλες στο σωστο μέρος. Μήπως έπρεπε να ανοίξεις νέο θέμα? Πάντως νομίζω πως θα βρεις απο το φόρουμ οδηγίες και πληροφορίες στο Νέα γάτα στο σπίτι αν δεν κανω λάθος. Κατα την γνωμη μου για να μην στρεσαριστει κι ο γατουλης σου βάλε το γατάκι το νέο σε ξεχωριστό δωμάτιο για να μην το βλέπουν τα άλλα. Και φρόντισε να το έχεις σε ζεστο μέρος. Δεν ξέρω πόσο μικρό είναι. Αν είναι μικρό θα πρεπει να του δίνεις λίγο λίγο τροφή κάθε 2 ώρες. Γάλα ειδικό για να μην πάθει διαρροιες πρέπει να αγοράσεις για γατακια και να το ταϊζεις με σύριγγα . Προς το παρόν με αυτα νομίζω θα είναι καλά. Αλλα ποσο μικρό είναι? Μήπως μπορει να φάει κ λίγη κονσερβα ή κροκέτα μουλιασμένη σε νεράκι για να μαλακώσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Η Ntontini έγραψε: #6.514 14-02-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Click για ανάπτυξη... Ισως,λεω ισως αν τα εβαζες σε διαφορετικο δωματιο;Καλυτερα να περιμενεις να ακουσεις και τις συμβουλες των αλλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:25 Η Ntontini έγραψε: #6.515 14-02-09 22:25 Αχ...συγνωμη δεν ειδα το μυνημα σου stanman2.Λεμε περιπου το ιδιο πραγμα.Λαθος μου.Με συγχωρειτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:33 Η elvenstar: #6.516 14-02-09 22:33 Αναστασία μου δε σε πρόλαβα μπήκα για λίγο κ πάλι πρέπει να φύγω γιατί θα βγω έξω Happy Valentine's day Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Μαρία κ ανταποδίδουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.517 15-02-09 15:45 Κοπάνα σήμερα τα περσάκια.Αχ θα σας μαλώσω,θα σας μαλώσωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η prince έγραψε: #6.518 17-02-09 10:01 καλημερίζω τις τετράποδες βελέτζες και τις τετράποδες φλοκάτες αυτού του χώρου καθώς και τους τυχερούς γονείς τους. έχετε όλοι και όλες δει τη διαφήμιση για το φυσικό αέριο που δεν ξέρουν τι ειναι το ακριβό πετρέλαιο; αυτός που την έφτιαξε σίγουρα δεν είχε περσική γάτα..... με τρείς περσικές γάτες που κρυώνανε χτες βράδυ (ο ιδιοκτήτης κλείνει το καλοριφέρ κατά τις 10 το βράδυ και το ξανανάβει το πρωί μετά που έχω φύγει για τη δουλειά) κουλουριασμένες δίπλα μου σας πληροφορώ ότι εγώ ίδρωσα.... ήταν κολημένες πάνω μου και οι τρείς κατα μήκος του σώματός μου και ρονρονίζανε.... και γώ όχι μόνο δεν κρύωνα αλλά βρέθηκα να σπρώχνω γάτες από πάνω μου για να βγάλω καμιά φανέλα..... μακάρι να γινόταν να σηκωθώ και από το κρεβάτι με τις γάτες καρφωμένες πάνω μου.... φυσικά δεν τέθηκε θέμα ύπνου... ο πρίνς ροχαλίζει η ρέινα κάνει ανήσυχο ύπνο και ο πάρης μετακινείται αμέσως μόλις αλλάξει θέση η ρέινα..... δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς σε αυτή τη ζωή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #6.519 17-02-09 10:11 Καλημερα! Σταυρουλα εισαι απαραδεκτη εκτος απο αϋπνη,που ειναι οι φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.520 17-02-09 10:17 Καλημερα Σταυρουλα! Γιατι δεν ανοιγεις παιδι μου ενα θεμα...πως κοιμηθηκαμε χθες... Μπαινεις πολυ συχνα και κανεις report χθεσινοβραδινου υπνου γι'αυτο το λεω.... Εγω το ελυσα το προβλημα μου...Ολα στο μπαλκονι μεσα στα σπιτακια τους...κι αυτες τις μερες που εχει λιγο ψοφο, μονο ο Μορφεας που ουτε στο σπιτακι δε μπαινει, στο γατοδεντρο σκαρφαλωνει ο Ταρζαν πανω... Σιγα μη χαλασουμε το πολυτιμο υπνο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 324 325 326 327 328 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου και σε σενα,πολυ ομορφο το γατακι σου.Ειναι αρσενικο η θηλυκο;πως το λενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.504 14-02-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σου και σε σενα,πολυ ομορφο το γατακι σου.Ειναι αρσενικο η θηλυκο;πως το λενε; Click για ανάπτυξη... Βασικά το γατάκι δεν είναι δικό μου.Εγώ δυστυχώς δεν έχω γάτα Περσίας αλλά μου αρέσουν γιατί είναι φουντωτές και έχουν όμορφη φατσούλα.Αλλά έχω πολλά βιβλία με Περσάκια και γνωρίζω αρκετά γι' αυτή τη ράτσα.Εγώ έχω Σιαμέζα.Δεν πιστεύω ότι επιδή δεν έχω γάτα Περσίας δεν είμαι ευπρώσδεκτη;Επίσης έχει μια θεία μου γάτα Περσίας και την επισκέπτομαι συχνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maitinia Νεοφερμένο μέλος Η maitinia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:58 Η maitinia έγραψε: #6.505 14-02-09 14:58 Οχι καλε γιατι να μην εισαι ευπροσδεκτη,αλιμονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:14 Η staman2 έγραψε: #6.506 14-02-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανει καμια απιστια πια! Click για ανάπτυξη... Ααα εντάξει τότε.!!! Την συγχωρουμε!!! Τέτοια μοιραία γυναικα.. και πολύ αγαπησιάρα τι να την κανουμε! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όμως Η ΜΙΑ Αιγυπτια εκτροφέας έχει ΠΟΛΛΟΥΣ Αιγύπτιους ΓΑΤΟΥΣ Click για ανάπτυξη... Σωστό κι αυτο Έλενα. Και αυτοι οι αιγύπτιοι... είναι και προικισμένος λαός... αφεντικά και γάτοι.. απ΄όσο έχω ακούσει Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας και από μας..τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Καλά είμαστε. Εσεις τι κάνετε με το κουκλάκι σας?? Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σου staman ειμαι η Χριστινα,ο γατος μου ο Περσης ειναι 3 χρονων και κατι και η μικρη κ Κιτυ ειναι 2 1/5 χρονων,τα δικα σου ποσο χρονων ειναι; Click για ανάπτυξη... Γεια σου και σε εσένα Χριστίνα. Ο Περσούλης μου εμένα είναι 2 χρονών και 9 μηνών, Ο Τίμυ είναι 8,5 χρονών, Η Νάλα είναι 1,5 χρονών και ο Σεβάχ είναι 8 μηνών. Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Βασικά το γατάκι δεν είναι δικό μου.Εγώ δυστυχώς δεν έχω γάτα Περσίας αλλά μου αρέσουν γιατί είναι φουντωτές και έχουν όμορφη φατσούλα.Αλλά έχω πολλά βιβλία με Περσάκια και γνωρίζω αρκετά γι' αυτή τη ράτσα.Εγώ έχω Σιαμέζα.Δεν πιστεύω ότι επιδή δεν έχω γάτα Περσίας δεν είμαι ευπρώσδεκτη;Επίσης έχει μια θεία μου γάτα Περσίας και την επισκέπτομαι συχνά. Click για ανάπτυξη... Και φυσικά είσαι ευπρόσδεκτη. Ολοι όσοι αγαπούν τα γατάκια είναι ευπροσδεκτοι εδώ μέσα δεν το κατάλαβες? Να χαίρεσαι το δικό σου το σιαμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #6.507 14-02-09 15:22 Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας..δεν είναι περσάκι αλλά είναι φατσούλα...πολλά πολλά φιλάκια σε όλα τα γατάκια σας φουντωτά και μη Εμείς καλά είμαστε,παίζουμε με κάτι νέα παιχνιδάκια που κάνουν θόρυβο και δεν αφήνουμε τη μαμά μας σε ησυχία αλλά δεν μας μαλώνει ποτέ και γι'αυτό και είμαστε λιγάκι κακομαθημένα αλλά μην το πείτε πουθενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:26 Η Μαρία Γάτσιου: #6.508 14-02-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γειά σας.Κι εμένα μου αρέσουν τα Περσάκια.:cat:Ωρίστε μία φωτογραφία......................... Click για ανάπτυξη... αχ την εχω δει αυτή τη γατούλα είναι από μια αγγελία νομίζω είναι έγκυος,είναι πολύ όμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.509 14-02-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας.. Click για ανάπτυξη... Ωραίο δωράκι.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:27 Η Ntontini έγραψε: #6.510 14-02-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ωραίο δωράκι.......... Click για ανάπτυξη... Θελεις να πεις πολυ ωραιο και γλυκο δωρακι που ο καθενας απο εμας θα ηθελε να ειχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:30 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.511 14-02-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Θελεις να πεις πολυ ωραιο και γλυκο δωρακι που ο καθενας απο εμας θα ηθελε να ειχε. Click για ανάπτυξη... Ακριβώωωωωωωωωωως!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maitinia Νεοφερμένο μέλος Η maitinia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Η maitinia έγραψε: #6.512 14-02-09 18:20 Χρειάζομαι βοηθεια Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:24 Η staman2 έγραψε: #6.513 14-02-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Click για ανάπτυξη... Ελα καλή μου. Τώρα το είδα το μηνυμά σου. Δεν το έβαλες στο σωστο μέρος. Μήπως έπρεπε να ανοίξεις νέο θέμα? Πάντως νομίζω πως θα βρεις απο το φόρουμ οδηγίες και πληροφορίες στο Νέα γάτα στο σπίτι αν δεν κανω λάθος. Κατα την γνωμη μου για να μην στρεσαριστει κι ο γατουλης σου βάλε το γατάκι το νέο σε ξεχωριστό δωμάτιο για να μην το βλέπουν τα άλλα. Και φρόντισε να το έχεις σε ζεστο μέρος. Δεν ξέρω πόσο μικρό είναι. Αν είναι μικρό θα πρεπει να του δίνεις λίγο λίγο τροφή κάθε 2 ώρες. Γάλα ειδικό για να μην πάθει διαρροιες πρέπει να αγοράσεις για γατακια και να το ταϊζεις με σύριγγα . Προς το παρόν με αυτα νομίζω θα είναι καλά. Αλλα ποσο μικρό είναι? Μήπως μπορει να φάει κ λίγη κονσερβα ή κροκέτα μουλιασμένη σε νεράκι για να μαλακώσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Η Ntontini έγραψε: #6.514 14-02-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Click για ανάπτυξη... Ισως,λεω ισως αν τα εβαζες σε διαφορετικο δωματιο;Καλυτερα να περιμενεις να ακουσεις και τις συμβουλες των αλλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:25 Η Ntontini έγραψε: #6.515 14-02-09 22:25 Αχ...συγνωμη δεν ειδα το μυνημα σου stanman2.Λεμε περιπου το ιδιο πραγμα.Λαθος μου.Με συγχωρειτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:33 Η elvenstar: #6.516 14-02-09 22:33 Αναστασία μου δε σε πρόλαβα μπήκα για λίγο κ πάλι πρέπει να φύγω γιατί θα βγω έξω Happy Valentine's day Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Μαρία κ ανταποδίδουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.517 15-02-09 15:45 Κοπάνα σήμερα τα περσάκια.Αχ θα σας μαλώσω,θα σας μαλώσωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η prince έγραψε: #6.518 17-02-09 10:01 καλημερίζω τις τετράποδες βελέτζες και τις τετράποδες φλοκάτες αυτού του χώρου καθώς και τους τυχερούς γονείς τους. έχετε όλοι και όλες δει τη διαφήμιση για το φυσικό αέριο που δεν ξέρουν τι ειναι το ακριβό πετρέλαιο; αυτός που την έφτιαξε σίγουρα δεν είχε περσική γάτα..... με τρείς περσικές γάτες που κρυώνανε χτες βράδυ (ο ιδιοκτήτης κλείνει το καλοριφέρ κατά τις 10 το βράδυ και το ξανανάβει το πρωί μετά που έχω φύγει για τη δουλειά) κουλουριασμένες δίπλα μου σας πληροφορώ ότι εγώ ίδρωσα.... ήταν κολημένες πάνω μου και οι τρείς κατα μήκος του σώματός μου και ρονρονίζανε.... και γώ όχι μόνο δεν κρύωνα αλλά βρέθηκα να σπρώχνω γάτες από πάνω μου για να βγάλω καμιά φανέλα..... μακάρι να γινόταν να σηκωθώ και από το κρεβάτι με τις γάτες καρφωμένες πάνω μου.... φυσικά δεν τέθηκε θέμα ύπνου... ο πρίνς ροχαλίζει η ρέινα κάνει ανήσυχο ύπνο και ο πάρης μετακινείται αμέσως μόλις αλλάξει θέση η ρέινα..... δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς σε αυτή τη ζωή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #6.519 17-02-09 10:11 Καλημερα! Σταυρουλα εισαι απαραδεκτη εκτος απο αϋπνη,που ειναι οι φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.520 17-02-09 10:17 Καλημερα Σταυρουλα! Γιατι δεν ανοιγεις παιδι μου ενα θεμα...πως κοιμηθηκαμε χθες... Μπαινεις πολυ συχνα και κανεις report χθεσινοβραδινου υπνου γι'αυτο το λεω.... Εγω το ελυσα το προβλημα μου...Ολα στο μπαλκονι μεσα στα σπιτακια τους...κι αυτες τις μερες που εχει λιγο ψοφο, μονο ο Μορφεας που ουτε στο σπιτακι δε μπαινει, στο γατοδεντρο σκαρφαλωνει ο Ταρζαν πανω... Σιγα μη χαλασουμε το πολυτιμο υπνο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 324 325 326 327 328 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σου και σε σενα,πολυ ομορφο το γατακι σου.Ειναι αρσενικο η θηλυκο;πως το λενε; Click για ανάπτυξη... Βασικά το γατάκι δεν είναι δικό μου.Εγώ δυστυχώς δεν έχω γάτα Περσίας αλλά μου αρέσουν γιατί είναι φουντωτές και έχουν όμορφη φατσούλα.Αλλά έχω πολλά βιβλία με Περσάκια και γνωρίζω αρκετά γι' αυτή τη ράτσα.Εγώ έχω Σιαμέζα.Δεν πιστεύω ότι επιδή δεν έχω γάτα Περσίας δεν είμαι ευπρώσδεκτη;Επίσης έχει μια θεία μου γάτα Περσίας και την επισκέπτομαι συχνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maitinia Νεοφερμένο μέλος Η maitinia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:58 Η maitinia έγραψε: #6.505 14-02-09 14:58 Οχι καλε γιατι να μην εισαι ευπροσδεκτη,αλιμονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:14 Η staman2 έγραψε: #6.506 14-02-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανει καμια απιστια πια! Click για ανάπτυξη... Ααα εντάξει τότε.!!! Την συγχωρουμε!!! Τέτοια μοιραία γυναικα.. και πολύ αγαπησιάρα τι να την κανουμε! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όμως Η ΜΙΑ Αιγυπτια εκτροφέας έχει ΠΟΛΛΟΥΣ Αιγύπτιους ΓΑΤΟΥΣ Click για ανάπτυξη... Σωστό κι αυτο Έλενα. Και αυτοι οι αιγύπτιοι... είναι και προικισμένος λαός... αφεντικά και γάτοι.. απ΄όσο έχω ακούσει Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας και από μας..τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Καλά είμαστε. Εσεις τι κάνετε με το κουκλάκι σας?? Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σου staman ειμαι η Χριστινα,ο γατος μου ο Περσης ειναι 3 χρονων και κατι και η μικρη κ Κιτυ ειναι 2 1/5 χρονων,τα δικα σου ποσο χρονων ειναι; Click για ανάπτυξη... Γεια σου και σε εσένα Χριστίνα. Ο Περσούλης μου εμένα είναι 2 χρονών και 9 μηνών, Ο Τίμυ είναι 8,5 χρονών, Η Νάλα είναι 1,5 χρονών και ο Σεβάχ είναι 8 μηνών. Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Βασικά το γατάκι δεν είναι δικό μου.Εγώ δυστυχώς δεν έχω γάτα Περσίας αλλά μου αρέσουν γιατί είναι φουντωτές και έχουν όμορφη φατσούλα.Αλλά έχω πολλά βιβλία με Περσάκια και γνωρίζω αρκετά γι' αυτή τη ράτσα.Εγώ έχω Σιαμέζα.Δεν πιστεύω ότι επιδή δεν έχω γάτα Περσίας δεν είμαι ευπρώσδεκτη;Επίσης έχει μια θεία μου γάτα Περσίας και την επισκέπτομαι συχνά. Click για ανάπτυξη... Και φυσικά είσαι ευπρόσδεκτη. Ολοι όσοι αγαπούν τα γατάκια είναι ευπροσδεκτοι εδώ μέσα δεν το κατάλαβες? Να χαίρεσαι το δικό σου το σιαμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #6.507 14-02-09 15:22 Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας..δεν είναι περσάκι αλλά είναι φατσούλα...πολλά πολλά φιλάκια σε όλα τα γατάκια σας φουντωτά και μη Εμείς καλά είμαστε,παίζουμε με κάτι νέα παιχνιδάκια που κάνουν θόρυβο και δεν αφήνουμε τη μαμά μας σε ησυχία αλλά δεν μας μαλώνει ποτέ και γι'αυτό και είμαστε λιγάκι κακομαθημένα αλλά μην το πείτε πουθενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:26 Η Μαρία Γάτσιου: #6.508 14-02-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γειά σας.Κι εμένα μου αρέσουν τα Περσάκια.:cat:Ωρίστε μία φωτογραφία......................... Click για ανάπτυξη... αχ την εχω δει αυτή τη γατούλα είναι από μια αγγελία νομίζω είναι έγκυος,είναι πολύ όμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.509 14-02-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας.. Click για ανάπτυξη... Ωραίο δωράκι.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:27 Η Ntontini έγραψε: #6.510 14-02-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ωραίο δωράκι.......... Click για ανάπτυξη... Θελεις να πεις πολυ ωραιο και γλυκο δωρακι που ο καθενας απο εμας θα ηθελε να ειχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:30 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.511 14-02-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Θελεις να πεις πολυ ωραιο και γλυκο δωρακι που ο καθενας απο εμας θα ηθελε να ειχε. Click για ανάπτυξη... Ακριβώωωωωωωωωωως!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maitinia Νεοφερμένο μέλος Η maitinia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Η maitinia έγραψε: #6.512 14-02-09 18:20 Χρειάζομαι βοηθεια Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:24 Η staman2 έγραψε: #6.513 14-02-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Click για ανάπτυξη... Ελα καλή μου. Τώρα το είδα το μηνυμά σου. Δεν το έβαλες στο σωστο μέρος. Μήπως έπρεπε να ανοίξεις νέο θέμα? Πάντως νομίζω πως θα βρεις απο το φόρουμ οδηγίες και πληροφορίες στο Νέα γάτα στο σπίτι αν δεν κανω λάθος. Κατα την γνωμη μου για να μην στρεσαριστει κι ο γατουλης σου βάλε το γατάκι το νέο σε ξεχωριστό δωμάτιο για να μην το βλέπουν τα άλλα. Και φρόντισε να το έχεις σε ζεστο μέρος. Δεν ξέρω πόσο μικρό είναι. Αν είναι μικρό θα πρεπει να του δίνεις λίγο λίγο τροφή κάθε 2 ώρες. Γάλα ειδικό για να μην πάθει διαρροιες πρέπει να αγοράσεις για γατακια και να το ταϊζεις με σύριγγα . Προς το παρόν με αυτα νομίζω θα είναι καλά. Αλλα ποσο μικρό είναι? Μήπως μπορει να φάει κ λίγη κονσερβα ή κροκέτα μουλιασμένη σε νεράκι για να μαλακώσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Η Ntontini έγραψε: #6.514 14-02-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Click για ανάπτυξη... Ισως,λεω ισως αν τα εβαζες σε διαφορετικο δωματιο;Καλυτερα να περιμενεις να ακουσεις και τις συμβουλες των αλλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:25 Η Ntontini έγραψε: #6.515 14-02-09 22:25 Αχ...συγνωμη δεν ειδα το μυνημα σου stanman2.Λεμε περιπου το ιδιο πραγμα.Λαθος μου.Με συγχωρειτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:33 Η elvenstar: #6.516 14-02-09 22:33 Αναστασία μου δε σε πρόλαβα μπήκα για λίγο κ πάλι πρέπει να φύγω γιατί θα βγω έξω Happy Valentine's day Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Μαρία κ ανταποδίδουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.517 15-02-09 15:45 Κοπάνα σήμερα τα περσάκια.Αχ θα σας μαλώσω,θα σας μαλώσωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η prince έγραψε: #6.518 17-02-09 10:01 καλημερίζω τις τετράποδες βελέτζες και τις τετράποδες φλοκάτες αυτού του χώρου καθώς και τους τυχερούς γονείς τους. έχετε όλοι και όλες δει τη διαφήμιση για το φυσικό αέριο που δεν ξέρουν τι ειναι το ακριβό πετρέλαιο; αυτός που την έφτιαξε σίγουρα δεν είχε περσική γάτα..... με τρείς περσικές γάτες που κρυώνανε χτες βράδυ (ο ιδιοκτήτης κλείνει το καλοριφέρ κατά τις 10 το βράδυ και το ξανανάβει το πρωί μετά που έχω φύγει για τη δουλειά) κουλουριασμένες δίπλα μου σας πληροφορώ ότι εγώ ίδρωσα.... ήταν κολημένες πάνω μου και οι τρείς κατα μήκος του σώματός μου και ρονρονίζανε.... και γώ όχι μόνο δεν κρύωνα αλλά βρέθηκα να σπρώχνω γάτες από πάνω μου για να βγάλω καμιά φανέλα..... μακάρι να γινόταν να σηκωθώ και από το κρεβάτι με τις γάτες καρφωμένες πάνω μου.... φυσικά δεν τέθηκε θέμα ύπνου... ο πρίνς ροχαλίζει η ρέινα κάνει ανήσυχο ύπνο και ο πάρης μετακινείται αμέσως μόλις αλλάξει θέση η ρέινα..... δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς σε αυτή τη ζωή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #6.519 17-02-09 10:11 Καλημερα! Σταυρουλα εισαι απαραδεκτη εκτος απο αϋπνη,που ειναι οι φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.520 17-02-09 10:17 Καλημερα Σταυρουλα! Γιατι δεν ανοιγεις παιδι μου ενα θεμα...πως κοιμηθηκαμε χθες... Μπαινεις πολυ συχνα και κανεις report χθεσινοβραδινου υπνου γι'αυτο το λεω.... Εγω το ελυσα το προβλημα μου...Ολα στο μπαλκονι μεσα στα σπιτακια τους...κι αυτες τις μερες που εχει λιγο ψοφο, μονο ο Μορφεας που ουτε στο σπιτακι δε μπαινει, στο γατοδεντρο σκαρφαλωνει ο Ταρζαν πανω... Σιγα μη χαλασουμε το πολυτιμο υπνο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 324 325 326 327 328 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι καλε γιατι να μην εισαι ευπροσδεκτη,αλιμονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:14 Η staman2 έγραψε: #6.506 14-02-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανει καμια απιστια πια! Click για ανάπτυξη... Ααα εντάξει τότε.!!! Την συγχωρουμε!!! Τέτοια μοιραία γυναικα.. και πολύ αγαπησιάρα τι να την κανουμε! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όμως Η ΜΙΑ Αιγυπτια εκτροφέας έχει ΠΟΛΛΟΥΣ Αιγύπτιους ΓΑΤΟΥΣ Click για ανάπτυξη... Σωστό κι αυτο Έλενα. Και αυτοι οι αιγύπτιοι... είναι και προικισμένος λαός... αφεντικά και γάτοι.. απ΄όσο έχω ακούσει Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας και από μας..τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Καλά είμαστε. Εσεις τι κάνετε με το κουκλάκι σας?? Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σου staman ειμαι η Χριστινα,ο γατος μου ο Περσης ειναι 3 χρονων και κατι και η μικρη κ Κιτυ ειναι 2 1/5 χρονων,τα δικα σου ποσο χρονων ειναι; Click για ανάπτυξη... Γεια σου και σε εσένα Χριστίνα. Ο Περσούλης μου εμένα είναι 2 χρονών και 9 μηνών, Ο Τίμυ είναι 8,5 χρονών, Η Νάλα είναι 1,5 χρονών και ο Σεβάχ είναι 8 μηνών. Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Βασικά το γατάκι δεν είναι δικό μου.Εγώ δυστυχώς δεν έχω γάτα Περσίας αλλά μου αρέσουν γιατί είναι φουντωτές και έχουν όμορφη φατσούλα.Αλλά έχω πολλά βιβλία με Περσάκια και γνωρίζω αρκετά γι' αυτή τη ράτσα.Εγώ έχω Σιαμέζα.Δεν πιστεύω ότι επιδή δεν έχω γάτα Περσίας δεν είμαι ευπρώσδεκτη;Επίσης έχει μια θεία μου γάτα Περσίας και την επισκέπτομαι συχνά. Click για ανάπτυξη... Και φυσικά είσαι ευπρόσδεκτη. Ολοι όσοι αγαπούν τα γατάκια είναι ευπροσδεκτοι εδώ μέσα δεν το κατάλαβες? Να χαίρεσαι το δικό σου το σιαμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #6.507 14-02-09 15:22 Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας..δεν είναι περσάκι αλλά είναι φατσούλα...πολλά πολλά φιλάκια σε όλα τα γατάκια σας φουντωτά και μη Εμείς καλά είμαστε,παίζουμε με κάτι νέα παιχνιδάκια που κάνουν θόρυβο και δεν αφήνουμε τη μαμά μας σε ησυχία αλλά δεν μας μαλώνει ποτέ και γι'αυτό και είμαστε λιγάκι κακομαθημένα αλλά μην το πείτε πουθενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:26 Η Μαρία Γάτσιου: #6.508 14-02-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γειά σας.Κι εμένα μου αρέσουν τα Περσάκια.:cat:Ωρίστε μία φωτογραφία......................... Click για ανάπτυξη... αχ την εχω δει αυτή τη γατούλα είναι από μια αγγελία νομίζω είναι έγκυος,είναι πολύ όμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.509 14-02-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας.. Click για ανάπτυξη... Ωραίο δωράκι.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:27 Η Ntontini έγραψε: #6.510 14-02-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ωραίο δωράκι.......... Click για ανάπτυξη... Θελεις να πεις πολυ ωραιο και γλυκο δωρακι που ο καθενας απο εμας θα ηθελε να ειχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:30 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.511 14-02-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Θελεις να πεις πολυ ωραιο και γλυκο δωρακι που ο καθενας απο εμας θα ηθελε να ειχε. Click για ανάπτυξη... Ακριβώωωωωωωωωωως!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maitinia Νεοφερμένο μέλος Η maitinia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Η maitinia έγραψε: #6.512 14-02-09 18:20 Χρειάζομαι βοηθεια Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:24 Η staman2 έγραψε: #6.513 14-02-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Click για ανάπτυξη... Ελα καλή μου. Τώρα το είδα το μηνυμά σου. Δεν το έβαλες στο σωστο μέρος. Μήπως έπρεπε να ανοίξεις νέο θέμα? Πάντως νομίζω πως θα βρεις απο το φόρουμ οδηγίες και πληροφορίες στο Νέα γάτα στο σπίτι αν δεν κανω λάθος. Κατα την γνωμη μου για να μην στρεσαριστει κι ο γατουλης σου βάλε το γατάκι το νέο σε ξεχωριστό δωμάτιο για να μην το βλέπουν τα άλλα. Και φρόντισε να το έχεις σε ζεστο μέρος. Δεν ξέρω πόσο μικρό είναι. Αν είναι μικρό θα πρεπει να του δίνεις λίγο λίγο τροφή κάθε 2 ώρες. Γάλα ειδικό για να μην πάθει διαρροιες πρέπει να αγοράσεις για γατακια και να το ταϊζεις με σύριγγα . Προς το παρόν με αυτα νομίζω θα είναι καλά. Αλλα ποσο μικρό είναι? Μήπως μπορει να φάει κ λίγη κονσερβα ή κροκέτα μουλιασμένη σε νεράκι για να μαλακώσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Η Ntontini έγραψε: #6.514 14-02-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Click για ανάπτυξη... Ισως,λεω ισως αν τα εβαζες σε διαφορετικο δωματιο;Καλυτερα να περιμενεις να ακουσεις και τις συμβουλες των αλλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:25 Η Ntontini έγραψε: #6.515 14-02-09 22:25 Αχ...συγνωμη δεν ειδα το μυνημα σου stanman2.Λεμε περιπου το ιδιο πραγμα.Λαθος μου.Με συγχωρειτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:33 Η elvenstar: #6.516 14-02-09 22:33 Αναστασία μου δε σε πρόλαβα μπήκα για λίγο κ πάλι πρέπει να φύγω γιατί θα βγω έξω Happy Valentine's day Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Μαρία κ ανταποδίδουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.517 15-02-09 15:45 Κοπάνα σήμερα τα περσάκια.Αχ θα σας μαλώσω,θα σας μαλώσωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η prince έγραψε: #6.518 17-02-09 10:01 καλημερίζω τις τετράποδες βελέτζες και τις τετράποδες φλοκάτες αυτού του χώρου καθώς και τους τυχερούς γονείς τους. έχετε όλοι και όλες δει τη διαφήμιση για το φυσικό αέριο που δεν ξέρουν τι ειναι το ακριβό πετρέλαιο; αυτός που την έφτιαξε σίγουρα δεν είχε περσική γάτα..... με τρείς περσικές γάτες που κρυώνανε χτες βράδυ (ο ιδιοκτήτης κλείνει το καλοριφέρ κατά τις 10 το βράδυ και το ξανανάβει το πρωί μετά που έχω φύγει για τη δουλειά) κουλουριασμένες δίπλα μου σας πληροφορώ ότι εγώ ίδρωσα.... ήταν κολημένες πάνω μου και οι τρείς κατα μήκος του σώματός μου και ρονρονίζανε.... και γώ όχι μόνο δεν κρύωνα αλλά βρέθηκα να σπρώχνω γάτες από πάνω μου για να βγάλω καμιά φανέλα..... μακάρι να γινόταν να σηκωθώ και από το κρεβάτι με τις γάτες καρφωμένες πάνω μου.... φυσικά δεν τέθηκε θέμα ύπνου... ο πρίνς ροχαλίζει η ρέινα κάνει ανήσυχο ύπνο και ο πάρης μετακινείται αμέσως μόλις αλλάξει θέση η ρέινα..... δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς σε αυτή τη ζωή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #6.519 17-02-09 10:11 Καλημερα! Σταυρουλα εισαι απαραδεκτη εκτος απο αϋπνη,που ειναι οι φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.520 17-02-09 10:17 Καλημερα Σταυρουλα! Γιατι δεν ανοιγεις παιδι μου ενα θεμα...πως κοιμηθηκαμε χθες... Μπαινεις πολυ συχνα και κανεις report χθεσινοβραδινου υπνου γι'αυτο το λεω.... Εγω το ελυσα το προβλημα μου...Ολα στο μπαλκονι μεσα στα σπιτακια τους...κι αυτες τις μερες που εχει λιγο ψοφο, μονο ο Μορφεας που ουτε στο σπιτακι δε μπαινει, στο γατοδεντρο σκαρφαλωνει ο Ταρζαν πανω... Σιγα μη χαλασουμε το πολυτιμο υπνο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 324 325 326 327 328 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανει καμια απιστια πια! Click για ανάπτυξη... Ααα εντάξει τότε.!!! Την συγχωρουμε!!! Τέτοια μοιραία γυναικα.. και πολύ αγαπησιάρα τι να την κανουμε! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όμως Η ΜΙΑ Αιγυπτια εκτροφέας έχει ΠΟΛΛΟΥΣ Αιγύπτιους ΓΑΤΟΥΣ Click για ανάπτυξη... Σωστό κι αυτο Έλενα. Και αυτοι οι αιγύπτιοι... είναι και προικισμένος λαός... αφεντικά και γάτοι.. απ΄όσο έχω ακούσει Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας και από μας..τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Καλά είμαστε. Εσεις τι κάνετε με το κουκλάκι σας?? Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σου staman ειμαι η Χριστινα,ο γατος μου ο Περσης ειναι 3 χρονων και κατι και η μικρη κ Κιτυ ειναι 2 1/5 χρονων,τα δικα σου ποσο χρονων ειναι; Click για ανάπτυξη... Γεια σου και σε εσένα Χριστίνα. Ο Περσούλης μου εμένα είναι 2 χρονών και 9 μηνών, Ο Τίμυ είναι 8,5 χρονών, Η Νάλα είναι 1,5 χρονών και ο Σεβάχ είναι 8 μηνών. Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Βασικά το γατάκι δεν είναι δικό μου.Εγώ δυστυχώς δεν έχω γάτα Περσίας αλλά μου αρέσουν γιατί είναι φουντωτές και έχουν όμορφη φατσούλα.Αλλά έχω πολλά βιβλία με Περσάκια και γνωρίζω αρκετά γι' αυτή τη ράτσα.Εγώ έχω Σιαμέζα.Δεν πιστεύω ότι επιδή δεν έχω γάτα Περσίας δεν είμαι ευπρώσδεκτη;Επίσης έχει μια θεία μου γάτα Περσίας και την επισκέπτομαι συχνά. Click για ανάπτυξη... Και φυσικά είσαι ευπρόσδεκτη. Ολοι όσοι αγαπούν τα γατάκια είναι ευπροσδεκτοι εδώ μέσα δεν το κατάλαβες? Να χαίρεσαι το δικό σου το σιαμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #6.507 14-02-09 15:22 Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας..δεν είναι περσάκι αλλά είναι φατσούλα...πολλά πολλά φιλάκια σε όλα τα γατάκια σας φουντωτά και μη Εμείς καλά είμαστε,παίζουμε με κάτι νέα παιχνιδάκια που κάνουν θόρυβο και δεν αφήνουμε τη μαμά μας σε ησυχία αλλά δεν μας μαλώνει ποτέ και γι'αυτό και είμαστε λιγάκι κακομαθημένα αλλά μην το πείτε πουθενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:26 Η Μαρία Γάτσιου: #6.508 14-02-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γειά σας.Κι εμένα μου αρέσουν τα Περσάκια.:cat:Ωρίστε μία φωτογραφία......................... Click για ανάπτυξη... αχ την εχω δει αυτή τη γατούλα είναι από μια αγγελία νομίζω είναι έγκυος,είναι πολύ όμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.509 14-02-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας.. Click για ανάπτυξη... Ωραίο δωράκι.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:27 Η Ntontini έγραψε: #6.510 14-02-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ωραίο δωράκι.......... Click για ανάπτυξη... Θελεις να πεις πολυ ωραιο και γλυκο δωρακι που ο καθενας απο εμας θα ηθελε να ειχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:30 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.511 14-02-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Θελεις να πεις πολυ ωραιο και γλυκο δωρακι που ο καθενας απο εμας θα ηθελε να ειχε. Click για ανάπτυξη... Ακριβώωωωωωωωωωως!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maitinia Νεοφερμένο μέλος Η maitinia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Η maitinia έγραψε: #6.512 14-02-09 18:20 Χρειάζομαι βοηθεια Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:24 Η staman2 έγραψε: #6.513 14-02-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Click για ανάπτυξη... Ελα καλή μου. Τώρα το είδα το μηνυμά σου. Δεν το έβαλες στο σωστο μέρος. Μήπως έπρεπε να ανοίξεις νέο θέμα? Πάντως νομίζω πως θα βρεις απο το φόρουμ οδηγίες και πληροφορίες στο Νέα γάτα στο σπίτι αν δεν κανω λάθος. Κατα την γνωμη μου για να μην στρεσαριστει κι ο γατουλης σου βάλε το γατάκι το νέο σε ξεχωριστό δωμάτιο για να μην το βλέπουν τα άλλα. Και φρόντισε να το έχεις σε ζεστο μέρος. Δεν ξέρω πόσο μικρό είναι. Αν είναι μικρό θα πρεπει να του δίνεις λίγο λίγο τροφή κάθε 2 ώρες. Γάλα ειδικό για να μην πάθει διαρροιες πρέπει να αγοράσεις για γατακια και να το ταϊζεις με σύριγγα . Προς το παρόν με αυτα νομίζω θα είναι καλά. Αλλα ποσο μικρό είναι? Μήπως μπορει να φάει κ λίγη κονσερβα ή κροκέτα μουλιασμένη σε νεράκι για να μαλακώσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Η Ntontini έγραψε: #6.514 14-02-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Click για ανάπτυξη... Ισως,λεω ισως αν τα εβαζες σε διαφορετικο δωματιο;Καλυτερα να περιμενεις να ακουσεις και τις συμβουλες των αλλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:25 Η Ntontini έγραψε: #6.515 14-02-09 22:25 Αχ...συγνωμη δεν ειδα το μυνημα σου stanman2.Λεμε περιπου το ιδιο πραγμα.Λαθος μου.Με συγχωρειτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:33 Η elvenstar: #6.516 14-02-09 22:33 Αναστασία μου δε σε πρόλαβα μπήκα για λίγο κ πάλι πρέπει να φύγω γιατί θα βγω έξω Happy Valentine's day Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Μαρία κ ανταποδίδουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.517 15-02-09 15:45 Κοπάνα σήμερα τα περσάκια.Αχ θα σας μαλώσω,θα σας μαλώσωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η prince έγραψε: #6.518 17-02-09 10:01 καλημερίζω τις τετράποδες βελέτζες και τις τετράποδες φλοκάτες αυτού του χώρου καθώς και τους τυχερούς γονείς τους. έχετε όλοι και όλες δει τη διαφήμιση για το φυσικό αέριο που δεν ξέρουν τι ειναι το ακριβό πετρέλαιο; αυτός που την έφτιαξε σίγουρα δεν είχε περσική γάτα..... με τρείς περσικές γάτες που κρυώνανε χτες βράδυ (ο ιδιοκτήτης κλείνει το καλοριφέρ κατά τις 10 το βράδυ και το ξανανάβει το πρωί μετά που έχω φύγει για τη δουλειά) κουλουριασμένες δίπλα μου σας πληροφορώ ότι εγώ ίδρωσα.... ήταν κολημένες πάνω μου και οι τρείς κατα μήκος του σώματός μου και ρονρονίζανε.... και γώ όχι μόνο δεν κρύωνα αλλά βρέθηκα να σπρώχνω γάτες από πάνω μου για να βγάλω καμιά φανέλα..... μακάρι να γινόταν να σηκωθώ και από το κρεβάτι με τις γάτες καρφωμένες πάνω μου.... φυσικά δεν τέθηκε θέμα ύπνου... ο πρίνς ροχαλίζει η ρέινα κάνει ανήσυχο ύπνο και ο πάρης μετακινείται αμέσως μόλις αλλάξει θέση η ρέινα..... δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς σε αυτή τη ζωή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #6.519 17-02-09 10:11 Καλημερα! Σταυρουλα εισαι απαραδεκτη εκτος απο αϋπνη,που ειναι οι φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.520 17-02-09 10:17 Καλημερα Σταυρουλα! Γιατι δεν ανοιγεις παιδι μου ενα θεμα...πως κοιμηθηκαμε χθες... Μπαινεις πολυ συχνα και κανεις report χθεσινοβραδινου υπνου γι'αυτο το λεω.... Εγω το ελυσα το προβλημα μου...Ολα στο μπαλκονι μεσα στα σπιτακια τους...κι αυτες τις μερες που εχει λιγο ψοφο, μονο ο Μορφεας που ουτε στο σπιτακι δε μπαινει, στο γατοδεντρο σκαρφαλωνει ο Ταρζαν πανω... Σιγα μη χαλασουμε το πολυτιμο υπνο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 324 325 326 327 328 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας..δεν είναι περσάκι αλλά είναι φατσούλα...πολλά πολλά φιλάκια σε όλα τα γατάκια σας φουντωτά και μη Εμείς καλά είμαστε,παίζουμε με κάτι νέα παιχνιδάκια που κάνουν θόρυβο και δεν αφήνουμε τη μαμά μας σε ησυχία αλλά δεν μας μαλώνει ποτέ και γι'αυτό και είμαστε λιγάκι κακομαθημένα αλλά μην το πείτε πουθενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:26 Η Μαρία Γάτσιου: #6.508 14-02-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γειά σας.Κι εμένα μου αρέσουν τα Περσάκια.:cat:Ωρίστε μία φωτογραφία......................... Click για ανάπτυξη... αχ την εχω δει αυτή τη γατούλα είναι από μια αγγελία νομίζω είναι έγκυος,είναι πολύ όμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.509 14-02-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας.. Click για ανάπτυξη... Ωραίο δωράκι.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:27 Η Ntontini έγραψε: #6.510 14-02-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ωραίο δωράκι.......... Click για ανάπτυξη... Θελεις να πεις πολυ ωραιο και γλυκο δωρακι που ο καθενας απο εμας θα ηθελε να ειχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:30 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.511 14-02-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Θελεις να πεις πολυ ωραιο και γλυκο δωρακι που ο καθενας απο εμας θα ηθελε να ειχε. Click για ανάπτυξη... Ακριβώωωωωωωωωωως!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maitinia Νεοφερμένο μέλος Η maitinia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Η maitinia έγραψε: #6.512 14-02-09 18:20 Χρειάζομαι βοηθεια Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:24 Η staman2 έγραψε: #6.513 14-02-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Click για ανάπτυξη... Ελα καλή μου. Τώρα το είδα το μηνυμά σου. Δεν το έβαλες στο σωστο μέρος. Μήπως έπρεπε να ανοίξεις νέο θέμα? Πάντως νομίζω πως θα βρεις απο το φόρουμ οδηγίες και πληροφορίες στο Νέα γάτα στο σπίτι αν δεν κανω λάθος. Κατα την γνωμη μου για να μην στρεσαριστει κι ο γατουλης σου βάλε το γατάκι το νέο σε ξεχωριστό δωμάτιο για να μην το βλέπουν τα άλλα. Και φρόντισε να το έχεις σε ζεστο μέρος. Δεν ξέρω πόσο μικρό είναι. Αν είναι μικρό θα πρεπει να του δίνεις λίγο λίγο τροφή κάθε 2 ώρες. Γάλα ειδικό για να μην πάθει διαρροιες πρέπει να αγοράσεις για γατακια και να το ταϊζεις με σύριγγα . Προς το παρόν με αυτα νομίζω θα είναι καλά. Αλλα ποσο μικρό είναι? Μήπως μπορει να φάει κ λίγη κονσερβα ή κροκέτα μουλιασμένη σε νεράκι για να μαλακώσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Η Ntontini έγραψε: #6.514 14-02-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Click για ανάπτυξη... Ισως,λεω ισως αν τα εβαζες σε διαφορετικο δωματιο;Καλυτερα να περιμενεις να ακουσεις και τις συμβουλες των αλλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:25 Η Ntontini έγραψε: #6.515 14-02-09 22:25 Αχ...συγνωμη δεν ειδα το μυνημα σου stanman2.Λεμε περιπου το ιδιο πραγμα.Λαθος μου.Με συγχωρειτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:33 Η elvenstar: #6.516 14-02-09 22:33 Αναστασία μου δε σε πρόλαβα μπήκα για λίγο κ πάλι πρέπει να φύγω γιατί θα βγω έξω Happy Valentine's day Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Μαρία κ ανταποδίδουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.517 15-02-09 15:45 Κοπάνα σήμερα τα περσάκια.Αχ θα σας μαλώσω,θα σας μαλώσωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η prince έγραψε: #6.518 17-02-09 10:01 καλημερίζω τις τετράποδες βελέτζες και τις τετράποδες φλοκάτες αυτού του χώρου καθώς και τους τυχερούς γονείς τους. έχετε όλοι και όλες δει τη διαφήμιση για το φυσικό αέριο που δεν ξέρουν τι ειναι το ακριβό πετρέλαιο; αυτός που την έφτιαξε σίγουρα δεν είχε περσική γάτα..... με τρείς περσικές γάτες που κρυώνανε χτες βράδυ (ο ιδιοκτήτης κλείνει το καλοριφέρ κατά τις 10 το βράδυ και το ξανανάβει το πρωί μετά που έχω φύγει για τη δουλειά) κουλουριασμένες δίπλα μου σας πληροφορώ ότι εγώ ίδρωσα.... ήταν κολημένες πάνω μου και οι τρείς κατα μήκος του σώματός μου και ρονρονίζανε.... και γώ όχι μόνο δεν κρύωνα αλλά βρέθηκα να σπρώχνω γάτες από πάνω μου για να βγάλω καμιά φανέλα..... μακάρι να γινόταν να σηκωθώ και από το κρεβάτι με τις γάτες καρφωμένες πάνω μου.... φυσικά δεν τέθηκε θέμα ύπνου... ο πρίνς ροχαλίζει η ρέινα κάνει ανήσυχο ύπνο και ο πάρης μετακινείται αμέσως μόλις αλλάξει θέση η ρέινα..... δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς σε αυτή τη ζωή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #6.519 17-02-09 10:11 Καλημερα! Σταυρουλα εισαι απαραδεκτη εκτος απο αϋπνη,που ειναι οι φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.520 17-02-09 10:17 Καλημερα Σταυρουλα! Γιατι δεν ανοιγεις παιδι μου ενα θεμα...πως κοιμηθηκαμε χθες... Μπαινεις πολυ συχνα και κανεις report χθεσινοβραδινου υπνου γι'αυτο το λεω.... Εγω το ελυσα το προβλημα μου...Ολα στο μπαλκονι μεσα στα σπιτακια τους...κι αυτες τις μερες που εχει λιγο ψοφο, μονο ο Μορφεας που ουτε στο σπιτακι δε μπαινει, στο γατοδεντρο σκαρφαλωνει ο Ταρζαν πανω... Σιγα μη χαλασουμε το πολυτιμο υπνο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 324 325 326 327 328 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γειά σας.Κι εμένα μου αρέσουν τα Περσάκια.:cat:Ωρίστε μία φωτογραφία......................... Click για ανάπτυξη... αχ την εχω δει αυτή τη γατούλα είναι από μια αγγελία νομίζω είναι έγκυος,είναι πολύ όμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.509 14-02-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας.. Click για ανάπτυξη... Ωραίο δωράκι.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:27 Η Ntontini έγραψε: #6.510 14-02-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ωραίο δωράκι.......... Click για ανάπτυξη... Θελεις να πεις πολυ ωραιο και γλυκο δωρακι που ο καθενας απο εμας θα ηθελε να ειχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:30 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.511 14-02-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Θελεις να πεις πολυ ωραιο και γλυκο δωρακι που ο καθενας απο εμας θα ηθελε να ειχε. Click για ανάπτυξη... Ακριβώωωωωωωωωωως!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maitinia Νεοφερμένο μέλος Η maitinia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Η maitinia έγραψε: #6.512 14-02-09 18:20 Χρειάζομαι βοηθεια Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:24 Η staman2 έγραψε: #6.513 14-02-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Click για ανάπτυξη... Ελα καλή μου. Τώρα το είδα το μηνυμά σου. Δεν το έβαλες στο σωστο μέρος. Μήπως έπρεπε να ανοίξεις νέο θέμα? Πάντως νομίζω πως θα βρεις απο το φόρουμ οδηγίες και πληροφορίες στο Νέα γάτα στο σπίτι αν δεν κανω λάθος. Κατα την γνωμη μου για να μην στρεσαριστει κι ο γατουλης σου βάλε το γατάκι το νέο σε ξεχωριστό δωμάτιο για να μην το βλέπουν τα άλλα. Και φρόντισε να το έχεις σε ζεστο μέρος. Δεν ξέρω πόσο μικρό είναι. Αν είναι μικρό θα πρεπει να του δίνεις λίγο λίγο τροφή κάθε 2 ώρες. Γάλα ειδικό για να μην πάθει διαρροιες πρέπει να αγοράσεις για γατακια και να το ταϊζεις με σύριγγα . Προς το παρόν με αυτα νομίζω θα είναι καλά. Αλλα ποσο μικρό είναι? Μήπως μπορει να φάει κ λίγη κονσερβα ή κροκέτα μουλιασμένη σε νεράκι για να μαλακώσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Η Ntontini έγραψε: #6.514 14-02-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Click για ανάπτυξη... Ισως,λεω ισως αν τα εβαζες σε διαφορετικο δωματιο;Καλυτερα να περιμενεις να ακουσεις και τις συμβουλες των αλλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:25 Η Ntontini έγραψε: #6.515 14-02-09 22:25 Αχ...συγνωμη δεν ειδα το μυνημα σου stanman2.Λεμε περιπου το ιδιο πραγμα.Λαθος μου.Με συγχωρειτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:33 Η elvenstar: #6.516 14-02-09 22:33 Αναστασία μου δε σε πρόλαβα μπήκα για λίγο κ πάλι πρέπει να φύγω γιατί θα βγω έξω Happy Valentine's day Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Μαρία κ ανταποδίδουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.517 15-02-09 15:45 Κοπάνα σήμερα τα περσάκια.Αχ θα σας μαλώσω,θα σας μαλώσωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η prince έγραψε: #6.518 17-02-09 10:01 καλημερίζω τις τετράποδες βελέτζες και τις τετράποδες φλοκάτες αυτού του χώρου καθώς και τους τυχερούς γονείς τους. έχετε όλοι και όλες δει τη διαφήμιση για το φυσικό αέριο που δεν ξέρουν τι ειναι το ακριβό πετρέλαιο; αυτός που την έφτιαξε σίγουρα δεν είχε περσική γάτα..... με τρείς περσικές γάτες που κρυώνανε χτες βράδυ (ο ιδιοκτήτης κλείνει το καλοριφέρ κατά τις 10 το βράδυ και το ξανανάβει το πρωί μετά που έχω φύγει για τη δουλειά) κουλουριασμένες δίπλα μου σας πληροφορώ ότι εγώ ίδρωσα.... ήταν κολημένες πάνω μου και οι τρείς κατα μήκος του σώματός μου και ρονρονίζανε.... και γώ όχι μόνο δεν κρύωνα αλλά βρέθηκα να σπρώχνω γάτες από πάνω μου για να βγάλω καμιά φανέλα..... μακάρι να γινόταν να σηκωθώ και από το κρεβάτι με τις γάτες καρφωμένες πάνω μου.... φυσικά δεν τέθηκε θέμα ύπνου... ο πρίνς ροχαλίζει η ρέινα κάνει ανήσυχο ύπνο και ο πάρης μετακινείται αμέσως μόλις αλλάξει θέση η ρέινα..... δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς σε αυτή τη ζωή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #6.519 17-02-09 10:11 Καλημερα! Σταυρουλα εισαι απαραδεκτη εκτος απο αϋπνη,που ειναι οι φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.520 17-02-09 10:17 Καλημερα Σταυρουλα! Γιατι δεν ανοιγεις παιδι μου ενα θεμα...πως κοιμηθηκαμε χθες... Μπαινεις πολυ συχνα και κανεις report χθεσινοβραδινου υπνου γι'αυτο το λεω.... Εγω το ελυσα το προβλημα μου...Ολα στο μπαλκονι μεσα στα σπιτακια τους...κι αυτες τις μερες που εχει λιγο ψοφο, μονο ο Μορφεας που ουτε στο σπιτακι δε μπαινει, στο γατοδεντρο σκαρφαλωνει ο Ταρζαν πανω... Σιγα μη χαλασουμε το πολυτιμο υπνο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 324 325 326 327 328 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας.. Click για ανάπτυξη... Ωραίο δωράκι.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:27 Η Ntontini έγραψε: #6.510 14-02-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ωραίο δωράκι.......... Click για ανάπτυξη... Θελεις να πεις πολυ ωραιο και γλυκο δωρακι που ο καθενας απο εμας θα ηθελε να ειχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:30 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.511 14-02-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Θελεις να πεις πολυ ωραιο και γλυκο δωρακι που ο καθενας απο εμας θα ηθελε να ειχε. Click για ανάπτυξη... Ακριβώωωωωωωωωωως!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maitinia Νεοφερμένο μέλος Η maitinia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Η maitinia έγραψε: #6.512 14-02-09 18:20 Χρειάζομαι βοηθεια Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:24 Η staman2 έγραψε: #6.513 14-02-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Click για ανάπτυξη... Ελα καλή μου. Τώρα το είδα το μηνυμά σου. Δεν το έβαλες στο σωστο μέρος. Μήπως έπρεπε να ανοίξεις νέο θέμα? Πάντως νομίζω πως θα βρεις απο το φόρουμ οδηγίες και πληροφορίες στο Νέα γάτα στο σπίτι αν δεν κανω λάθος. Κατα την γνωμη μου για να μην στρεσαριστει κι ο γατουλης σου βάλε το γατάκι το νέο σε ξεχωριστό δωμάτιο για να μην το βλέπουν τα άλλα. Και φρόντισε να το έχεις σε ζεστο μέρος. Δεν ξέρω πόσο μικρό είναι. Αν είναι μικρό θα πρεπει να του δίνεις λίγο λίγο τροφή κάθε 2 ώρες. Γάλα ειδικό για να μην πάθει διαρροιες πρέπει να αγοράσεις για γατακια και να το ταϊζεις με σύριγγα . Προς το παρόν με αυτα νομίζω θα είναι καλά. Αλλα ποσο μικρό είναι? Μήπως μπορει να φάει κ λίγη κονσερβα ή κροκέτα μουλιασμένη σε νεράκι για να μαλακώσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Η Ntontini έγραψε: #6.514 14-02-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Click για ανάπτυξη... Ισως,λεω ισως αν τα εβαζες σε διαφορετικο δωματιο;Καλυτερα να περιμενεις να ακουσεις και τις συμβουλες των αλλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:25 Η Ntontini έγραψε: #6.515 14-02-09 22:25 Αχ...συγνωμη δεν ειδα το μυνημα σου stanman2.Λεμε περιπου το ιδιο πραγμα.Λαθος μου.Με συγχωρειτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:33 Η elvenstar: #6.516 14-02-09 22:33 Αναστασία μου δε σε πρόλαβα μπήκα για λίγο κ πάλι πρέπει να φύγω γιατί θα βγω έξω Happy Valentine's day Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Μαρία κ ανταποδίδουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.517 15-02-09 15:45 Κοπάνα σήμερα τα περσάκια.Αχ θα σας μαλώσω,θα σας μαλώσωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η prince έγραψε: #6.518 17-02-09 10:01 καλημερίζω τις τετράποδες βελέτζες και τις τετράποδες φλοκάτες αυτού του χώρου καθώς και τους τυχερούς γονείς τους. έχετε όλοι και όλες δει τη διαφήμιση για το φυσικό αέριο που δεν ξέρουν τι ειναι το ακριβό πετρέλαιο; αυτός που την έφτιαξε σίγουρα δεν είχε περσική γάτα..... με τρείς περσικές γάτες που κρυώνανε χτες βράδυ (ο ιδιοκτήτης κλείνει το καλοριφέρ κατά τις 10 το βράδυ και το ξανανάβει το πρωί μετά που έχω φύγει για τη δουλειά) κουλουριασμένες δίπλα μου σας πληροφορώ ότι εγώ ίδρωσα.... ήταν κολημένες πάνω μου και οι τρείς κατα μήκος του σώματός μου και ρονρονίζανε.... και γώ όχι μόνο δεν κρύωνα αλλά βρέθηκα να σπρώχνω γάτες από πάνω μου για να βγάλω καμιά φανέλα..... μακάρι να γινόταν να σηκωθώ και από το κρεβάτι με τις γάτες καρφωμένες πάνω μου.... φυσικά δεν τέθηκε θέμα ύπνου... ο πρίνς ροχαλίζει η ρέινα κάνει ανήσυχο ύπνο και ο πάρης μετακινείται αμέσως μόλις αλλάξει θέση η ρέινα..... δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς σε αυτή τη ζωή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #6.519 17-02-09 10:11 Καλημερα! Σταυρουλα εισαι απαραδεκτη εκτος απο αϋπνη,που ειναι οι φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.520 17-02-09 10:17 Καλημερα Σταυρουλα! Γιατι δεν ανοιγεις παιδι μου ενα θεμα...πως κοιμηθηκαμε χθες... Μπαινεις πολυ συχνα και κανεις report χθεσινοβραδινου υπνου γι'αυτο το λεω.... Εγω το ελυσα το προβλημα μου...Ολα στο μπαλκονι μεσα στα σπιτακια τους...κι αυτες τις μερες που εχει λιγο ψοφο, μονο ο Μορφεας που ουτε στο σπιτακι δε μπαινει, στο γατοδεντρο σκαρφαλωνει ο Ταρζαν πανω... Σιγα μη χαλασουμε το πολυτιμο υπνο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 324 325 326 327 328 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ωραίο δωράκι.......... Click για ανάπτυξη... Θελεις να πεις πολυ ωραιο και γλυκο δωρακι που ο καθενας απο εμας θα ηθελε να ειχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:30 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.511 14-02-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Θελεις να πεις πολυ ωραιο και γλυκο δωρακι που ο καθενας απο εμας θα ηθελε να ειχε. Click για ανάπτυξη... Ακριβώωωωωωωωωωως!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maitinia Νεοφερμένο μέλος Η maitinia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Η maitinia έγραψε: #6.512 14-02-09 18:20 Χρειάζομαι βοηθεια Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:24 Η staman2 έγραψε: #6.513 14-02-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Click για ανάπτυξη... Ελα καλή μου. Τώρα το είδα το μηνυμά σου. Δεν το έβαλες στο σωστο μέρος. Μήπως έπρεπε να ανοίξεις νέο θέμα? Πάντως νομίζω πως θα βρεις απο το φόρουμ οδηγίες και πληροφορίες στο Νέα γάτα στο σπίτι αν δεν κανω λάθος. Κατα την γνωμη μου για να μην στρεσαριστει κι ο γατουλης σου βάλε το γατάκι το νέο σε ξεχωριστό δωμάτιο για να μην το βλέπουν τα άλλα. Και φρόντισε να το έχεις σε ζεστο μέρος. Δεν ξέρω πόσο μικρό είναι. Αν είναι μικρό θα πρεπει να του δίνεις λίγο λίγο τροφή κάθε 2 ώρες. Γάλα ειδικό για να μην πάθει διαρροιες πρέπει να αγοράσεις για γατακια και να το ταϊζεις με σύριγγα . Προς το παρόν με αυτα νομίζω θα είναι καλά. Αλλα ποσο μικρό είναι? Μήπως μπορει να φάει κ λίγη κονσερβα ή κροκέτα μουλιασμένη σε νεράκι για να μαλακώσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Η Ntontini έγραψε: #6.514 14-02-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Click για ανάπτυξη... Ισως,λεω ισως αν τα εβαζες σε διαφορετικο δωματιο;Καλυτερα να περιμενεις να ακουσεις και τις συμβουλες των αλλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:25 Η Ntontini έγραψε: #6.515 14-02-09 22:25 Αχ...συγνωμη δεν ειδα το μυνημα σου stanman2.Λεμε περιπου το ιδιο πραγμα.Λαθος μου.Με συγχωρειτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:33 Η elvenstar: #6.516 14-02-09 22:33 Αναστασία μου δε σε πρόλαβα μπήκα για λίγο κ πάλι πρέπει να φύγω γιατί θα βγω έξω Happy Valentine's day Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Μαρία κ ανταποδίδουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.517 15-02-09 15:45 Κοπάνα σήμερα τα περσάκια.Αχ θα σας μαλώσω,θα σας μαλώσωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η prince έγραψε: #6.518 17-02-09 10:01 καλημερίζω τις τετράποδες βελέτζες και τις τετράποδες φλοκάτες αυτού του χώρου καθώς και τους τυχερούς γονείς τους. έχετε όλοι και όλες δει τη διαφήμιση για το φυσικό αέριο που δεν ξέρουν τι ειναι το ακριβό πετρέλαιο; αυτός που την έφτιαξε σίγουρα δεν είχε περσική γάτα..... με τρείς περσικές γάτες που κρυώνανε χτες βράδυ (ο ιδιοκτήτης κλείνει το καλοριφέρ κατά τις 10 το βράδυ και το ξανανάβει το πρωί μετά που έχω φύγει για τη δουλειά) κουλουριασμένες δίπλα μου σας πληροφορώ ότι εγώ ίδρωσα.... ήταν κολημένες πάνω μου και οι τρείς κατα μήκος του σώματός μου και ρονρονίζανε.... και γώ όχι μόνο δεν κρύωνα αλλά βρέθηκα να σπρώχνω γάτες από πάνω μου για να βγάλω καμιά φανέλα..... μακάρι να γινόταν να σηκωθώ και από το κρεβάτι με τις γάτες καρφωμένες πάνω μου.... φυσικά δεν τέθηκε θέμα ύπνου... ο πρίνς ροχαλίζει η ρέινα κάνει ανήσυχο ύπνο και ο πάρης μετακινείται αμέσως μόλις αλλάξει θέση η ρέινα..... δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς σε αυτή τη ζωή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #6.519 17-02-09 10:11 Καλημερα! Σταυρουλα εισαι απαραδεκτη εκτος απο αϋπνη,που ειναι οι φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.520 17-02-09 10:17 Καλημερα Σταυρουλα! Γιατι δεν ανοιγεις παιδι μου ενα θεμα...πως κοιμηθηκαμε χθες... Μπαινεις πολυ συχνα και κανεις report χθεσινοβραδινου υπνου γι'αυτο το λεω.... Εγω το ελυσα το προβλημα μου...Ολα στο μπαλκονι μεσα στα σπιτακια τους...κι αυτες τις μερες που εχει λιγο ψοφο, μονο ο Μορφεας που ουτε στο σπιτακι δε μπαινει, στο γατοδεντρο σκαρφαλωνει ο Ταρζαν πανω... Σιγα μη χαλασουμε το πολυτιμο υπνο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 324 325 326 327 328 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Θελεις να πεις πολυ ωραιο και γλυκο δωρακι που ο καθενας απο εμας θα ηθελε να ειχε. Click για ανάπτυξη... Ακριβώωωωωωωωωωως!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maitinia Νεοφερμένο μέλος Η maitinia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Η maitinia έγραψε: #6.512 14-02-09 18:20 Χρειάζομαι βοηθεια Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:24 Η staman2 έγραψε: #6.513 14-02-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Click για ανάπτυξη... Ελα καλή μου. Τώρα το είδα το μηνυμά σου. Δεν το έβαλες στο σωστο μέρος. Μήπως έπρεπε να ανοίξεις νέο θέμα? Πάντως νομίζω πως θα βρεις απο το φόρουμ οδηγίες και πληροφορίες στο Νέα γάτα στο σπίτι αν δεν κανω λάθος. Κατα την γνωμη μου για να μην στρεσαριστει κι ο γατουλης σου βάλε το γατάκι το νέο σε ξεχωριστό δωμάτιο για να μην το βλέπουν τα άλλα. Και φρόντισε να το έχεις σε ζεστο μέρος. Δεν ξέρω πόσο μικρό είναι. Αν είναι μικρό θα πρεπει να του δίνεις λίγο λίγο τροφή κάθε 2 ώρες. Γάλα ειδικό για να μην πάθει διαρροιες πρέπει να αγοράσεις για γατακια και να το ταϊζεις με σύριγγα . Προς το παρόν με αυτα νομίζω θα είναι καλά. Αλλα ποσο μικρό είναι? Μήπως μπορει να φάει κ λίγη κονσερβα ή κροκέτα μουλιασμένη σε νεράκι για να μαλακώσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Η Ntontini έγραψε: #6.514 14-02-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Click για ανάπτυξη... Ισως,λεω ισως αν τα εβαζες σε διαφορετικο δωματιο;Καλυτερα να περιμενεις να ακουσεις και τις συμβουλες των αλλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:25 Η Ntontini έγραψε: #6.515 14-02-09 22:25 Αχ...συγνωμη δεν ειδα το μυνημα σου stanman2.Λεμε περιπου το ιδιο πραγμα.Λαθος μου.Με συγχωρειτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:33 Η elvenstar: #6.516 14-02-09 22:33 Αναστασία μου δε σε πρόλαβα μπήκα για λίγο κ πάλι πρέπει να φύγω γιατί θα βγω έξω Happy Valentine's day Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Μαρία κ ανταποδίδουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.517 15-02-09 15:45 Κοπάνα σήμερα τα περσάκια.Αχ θα σας μαλώσω,θα σας μαλώσωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η prince έγραψε: #6.518 17-02-09 10:01 καλημερίζω τις τετράποδες βελέτζες και τις τετράποδες φλοκάτες αυτού του χώρου καθώς και τους τυχερούς γονείς τους. έχετε όλοι και όλες δει τη διαφήμιση για το φυσικό αέριο που δεν ξέρουν τι ειναι το ακριβό πετρέλαιο; αυτός που την έφτιαξε σίγουρα δεν είχε περσική γάτα..... με τρείς περσικές γάτες που κρυώνανε χτες βράδυ (ο ιδιοκτήτης κλείνει το καλοριφέρ κατά τις 10 το βράδυ και το ξανανάβει το πρωί μετά που έχω φύγει για τη δουλειά) κουλουριασμένες δίπλα μου σας πληροφορώ ότι εγώ ίδρωσα.... ήταν κολημένες πάνω μου και οι τρείς κατα μήκος του σώματός μου και ρονρονίζανε.... και γώ όχι μόνο δεν κρύωνα αλλά βρέθηκα να σπρώχνω γάτες από πάνω μου για να βγάλω καμιά φανέλα..... μακάρι να γινόταν να σηκωθώ και από το κρεβάτι με τις γάτες καρφωμένες πάνω μου.... φυσικά δεν τέθηκε θέμα ύπνου... ο πρίνς ροχαλίζει η ρέινα κάνει ανήσυχο ύπνο και ο πάρης μετακινείται αμέσως μόλις αλλάξει θέση η ρέινα..... δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς σε αυτή τη ζωή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #6.519 17-02-09 10:11 Καλημερα! Σταυρουλα εισαι απαραδεκτη εκτος απο αϋπνη,που ειναι οι φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.520 17-02-09 10:17 Καλημερα Σταυρουλα! Γιατι δεν ανοιγεις παιδι μου ενα θεμα...πως κοιμηθηκαμε χθες... Μπαινεις πολυ συχνα και κανεις report χθεσινοβραδινου υπνου γι'αυτο το λεω.... Εγω το ελυσα το προβλημα μου...Ολα στο μπαλκονι μεσα στα σπιτακια τους...κι αυτες τις μερες που εχει λιγο ψοφο, μονο ο Μορφεας που ουτε στο σπιτακι δε μπαινει, στο γατοδεντρο σκαρφαλωνει ο Ταρζαν πανω... Σιγα μη χαλασουμε το πολυτιμο υπνο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 324 325 326 327 328 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρειάζομαι βοηθεια Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:24 Η staman2 έγραψε: #6.513 14-02-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Click για ανάπτυξη... Ελα καλή μου. Τώρα το είδα το μηνυμά σου. Δεν το έβαλες στο σωστο μέρος. Μήπως έπρεπε να ανοίξεις νέο θέμα? Πάντως νομίζω πως θα βρεις απο το φόρουμ οδηγίες και πληροφορίες στο Νέα γάτα στο σπίτι αν δεν κανω λάθος. Κατα την γνωμη μου για να μην στρεσαριστει κι ο γατουλης σου βάλε το γατάκι το νέο σε ξεχωριστό δωμάτιο για να μην το βλέπουν τα άλλα. Και φρόντισε να το έχεις σε ζεστο μέρος. Δεν ξέρω πόσο μικρό είναι. Αν είναι μικρό θα πρεπει να του δίνεις λίγο λίγο τροφή κάθε 2 ώρες. Γάλα ειδικό για να μην πάθει διαρροιες πρέπει να αγοράσεις για γατακια και να το ταϊζεις με σύριγγα . Προς το παρόν με αυτα νομίζω θα είναι καλά. Αλλα ποσο μικρό είναι? Μήπως μπορει να φάει κ λίγη κονσερβα ή κροκέτα μουλιασμένη σε νεράκι για να μαλακώσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Η Ntontini έγραψε: #6.514 14-02-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Click για ανάπτυξη... Ισως,λεω ισως αν τα εβαζες σε διαφορετικο δωματιο;Καλυτερα να περιμενεις να ακουσεις και τις συμβουλες των αλλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:25 Η Ntontini έγραψε: #6.515 14-02-09 22:25 Αχ...συγνωμη δεν ειδα το μυνημα σου stanman2.Λεμε περιπου το ιδιο πραγμα.Λαθος μου.Με συγχωρειτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:33 Η elvenstar: #6.516 14-02-09 22:33 Αναστασία μου δε σε πρόλαβα μπήκα για λίγο κ πάλι πρέπει να φύγω γιατί θα βγω έξω Happy Valentine's day Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Μαρία κ ανταποδίδουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.517 15-02-09 15:45 Κοπάνα σήμερα τα περσάκια.Αχ θα σας μαλώσω,θα σας μαλώσωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η prince έγραψε: #6.518 17-02-09 10:01 καλημερίζω τις τετράποδες βελέτζες και τις τετράποδες φλοκάτες αυτού του χώρου καθώς και τους τυχερούς γονείς τους. έχετε όλοι και όλες δει τη διαφήμιση για το φυσικό αέριο που δεν ξέρουν τι ειναι το ακριβό πετρέλαιο; αυτός που την έφτιαξε σίγουρα δεν είχε περσική γάτα..... με τρείς περσικές γάτες που κρυώνανε χτες βράδυ (ο ιδιοκτήτης κλείνει το καλοριφέρ κατά τις 10 το βράδυ και το ξανανάβει το πρωί μετά που έχω φύγει για τη δουλειά) κουλουριασμένες δίπλα μου σας πληροφορώ ότι εγώ ίδρωσα.... ήταν κολημένες πάνω μου και οι τρείς κατα μήκος του σώματός μου και ρονρονίζανε.... και γώ όχι μόνο δεν κρύωνα αλλά βρέθηκα να σπρώχνω γάτες από πάνω μου για να βγάλω καμιά φανέλα..... μακάρι να γινόταν να σηκωθώ και από το κρεβάτι με τις γάτες καρφωμένες πάνω μου.... φυσικά δεν τέθηκε θέμα ύπνου... ο πρίνς ροχαλίζει η ρέινα κάνει ανήσυχο ύπνο και ο πάρης μετακινείται αμέσως μόλις αλλάξει θέση η ρέινα..... δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς σε αυτή τη ζωή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #6.519 17-02-09 10:11 Καλημερα! Σταυρουλα εισαι απαραδεκτη εκτος απο αϋπνη,που ειναι οι φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.520 17-02-09 10:17 Καλημερα Σταυρουλα! Γιατι δεν ανοιγεις παιδι μου ενα θεμα...πως κοιμηθηκαμε χθες... Μπαινεις πολυ συχνα και κανεις report χθεσινοβραδινου υπνου γι'αυτο το λεω.... Εγω το ελυσα το προβλημα μου...Ολα στο μπαλκονι μεσα στα σπιτακια τους...κι αυτες τις μερες που εχει λιγο ψοφο, μονο ο Μορφεας που ουτε στο σπιτακι δε μπαινει, στο γατοδεντρο σκαρφαλωνει ο Ταρζαν πανω... Σιγα μη χαλασουμε το πολυτιμο υπνο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 324 325 326 327 328 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Click για ανάπτυξη... Ελα καλή μου. Τώρα το είδα το μηνυμά σου. Δεν το έβαλες στο σωστο μέρος. Μήπως έπρεπε να ανοίξεις νέο θέμα? Πάντως νομίζω πως θα βρεις απο το φόρουμ οδηγίες και πληροφορίες στο Νέα γάτα στο σπίτι αν δεν κανω λάθος. Κατα την γνωμη μου για να μην στρεσαριστει κι ο γατουλης σου βάλε το γατάκι το νέο σε ξεχωριστό δωμάτιο για να μην το βλέπουν τα άλλα. Και φρόντισε να το έχεις σε ζεστο μέρος. Δεν ξέρω πόσο μικρό είναι. Αν είναι μικρό θα πρεπει να του δίνεις λίγο λίγο τροφή κάθε 2 ώρες. Γάλα ειδικό για να μην πάθει διαρροιες πρέπει να αγοράσεις για γατακια και να το ταϊζεις με σύριγγα . Προς το παρόν με αυτα νομίζω θα είναι καλά. Αλλα ποσο μικρό είναι? Μήπως μπορει να φάει κ λίγη κονσερβα ή κροκέτα μουλιασμένη σε νεράκι για να μαλακώσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Η Ntontini έγραψε: #6.514 14-02-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Click για ανάπτυξη... Ισως,λεω ισως αν τα εβαζες σε διαφορετικο δωματιο;Καλυτερα να περιμενεις να ακουσεις και τις συμβουλες των αλλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:25 Η Ntontini έγραψε: #6.515 14-02-09 22:25 Αχ...συγνωμη δεν ειδα το μυνημα σου stanman2.Λεμε περιπου το ιδιο πραγμα.Λαθος μου.Με συγχωρειτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:33 Η elvenstar: #6.516 14-02-09 22:33 Αναστασία μου δε σε πρόλαβα μπήκα για λίγο κ πάλι πρέπει να φύγω γιατί θα βγω έξω Happy Valentine's day Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Μαρία κ ανταποδίδουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.517 15-02-09 15:45 Κοπάνα σήμερα τα περσάκια.Αχ θα σας μαλώσω,θα σας μαλώσωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η prince έγραψε: #6.518 17-02-09 10:01 καλημερίζω τις τετράποδες βελέτζες και τις τετράποδες φλοκάτες αυτού του χώρου καθώς και τους τυχερούς γονείς τους. έχετε όλοι και όλες δει τη διαφήμιση για το φυσικό αέριο που δεν ξέρουν τι ειναι το ακριβό πετρέλαιο; αυτός που την έφτιαξε σίγουρα δεν είχε περσική γάτα..... με τρείς περσικές γάτες που κρυώνανε χτες βράδυ (ο ιδιοκτήτης κλείνει το καλοριφέρ κατά τις 10 το βράδυ και το ξανανάβει το πρωί μετά που έχω φύγει για τη δουλειά) κουλουριασμένες δίπλα μου σας πληροφορώ ότι εγώ ίδρωσα.... ήταν κολημένες πάνω μου και οι τρείς κατα μήκος του σώματός μου και ρονρονίζανε.... και γώ όχι μόνο δεν κρύωνα αλλά βρέθηκα να σπρώχνω γάτες από πάνω μου για να βγάλω καμιά φανέλα..... μακάρι να γινόταν να σηκωθώ και από το κρεβάτι με τις γάτες καρφωμένες πάνω μου.... φυσικά δεν τέθηκε θέμα ύπνου... ο πρίνς ροχαλίζει η ρέινα κάνει ανήσυχο ύπνο και ο πάρης μετακινείται αμέσως μόλις αλλάξει θέση η ρέινα..... δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς σε αυτή τη ζωή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #6.519 17-02-09 10:11 Καλημερα! Σταυρουλα εισαι απαραδεκτη εκτος απο αϋπνη,που ειναι οι φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.520 17-02-09 10:17 Καλημερα Σταυρουλα! Γιατι δεν ανοιγεις παιδι μου ενα θεμα...πως κοιμηθηκαμε χθες... Μπαινεις πολυ συχνα και κανεις report χθεσινοβραδινου υπνου γι'αυτο το λεω.... Εγω το ελυσα το προβλημα μου...Ολα στο μπαλκονι μεσα στα σπιτακια τους...κι αυτες τις μερες που εχει λιγο ψοφο, μονο ο Μορφεας που ουτε στο σπιτακι δε μπαινει, στο γατοδεντρο σκαρφαλωνει ο Ταρζαν πανω... Σιγα μη χαλασουμε το πολυτιμο υπνο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 324 325 326 327 328 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maitinia: Γεια σε ολους,με λενε Χριστινα,πριν απο μιση ωρα βρηκα ενα γατακι πολυ μικρο και εχω προβλημα,αν μπορειτε να βοηθησετε με οποιαδηποτε συμβουλη.Λοιπον εγω εχω 2 γατακια εκ των οποιων,το ενα αρσενικο με προβημα στη καρδουλα και γιατρος μου συνεστησε να μην στρεσσαρετε.Το γατακι που βρηκα το αφησα στην αδερφη μου για 2 ωρες και πρεπει να το παρω σπιτι μου,το προβλημα ειναι ο γατος μου ο Περσης που εχει προβημα στην καρδια,πως θα υποδεχτει ενα καινουργιο μελος;Φοβαμαι μην μεινει απο το φοβο του.Επισης δε μπορω να αφησω και το μικρο που βρηκα ουτε στο δρομο ουτε στην αδερφη μου.Τι να κανω;Αν ξερετε πως να τα βολεψω ολα μαζι πειτε μου. Click για ανάπτυξη... Ισως,λεω ισως αν τα εβαζες σε διαφορετικο δωματιο;Καλυτερα να περιμενεις να ακουσεις και τις συμβουλες των αλλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:25 Η Ntontini έγραψε: #6.515 14-02-09 22:25 Αχ...συγνωμη δεν ειδα το μυνημα σου stanman2.Λεμε περιπου το ιδιο πραγμα.Λαθος μου.Με συγχωρειτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:33 Η elvenstar: #6.516 14-02-09 22:33 Αναστασία μου δε σε πρόλαβα μπήκα για λίγο κ πάλι πρέπει να φύγω γιατί θα βγω έξω Happy Valentine's day Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Μαρία κ ανταποδίδουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.517 15-02-09 15:45 Κοπάνα σήμερα τα περσάκια.Αχ θα σας μαλώσω,θα σας μαλώσωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η prince έγραψε: #6.518 17-02-09 10:01 καλημερίζω τις τετράποδες βελέτζες και τις τετράποδες φλοκάτες αυτού του χώρου καθώς και τους τυχερούς γονείς τους. έχετε όλοι και όλες δει τη διαφήμιση για το φυσικό αέριο που δεν ξέρουν τι ειναι το ακριβό πετρέλαιο; αυτός που την έφτιαξε σίγουρα δεν είχε περσική γάτα..... με τρείς περσικές γάτες που κρυώνανε χτες βράδυ (ο ιδιοκτήτης κλείνει το καλοριφέρ κατά τις 10 το βράδυ και το ξανανάβει το πρωί μετά που έχω φύγει για τη δουλειά) κουλουριασμένες δίπλα μου σας πληροφορώ ότι εγώ ίδρωσα.... ήταν κολημένες πάνω μου και οι τρείς κατα μήκος του σώματός μου και ρονρονίζανε.... και γώ όχι μόνο δεν κρύωνα αλλά βρέθηκα να σπρώχνω γάτες από πάνω μου για να βγάλω καμιά φανέλα..... μακάρι να γινόταν να σηκωθώ και από το κρεβάτι με τις γάτες καρφωμένες πάνω μου.... φυσικά δεν τέθηκε θέμα ύπνου... ο πρίνς ροχαλίζει η ρέινα κάνει ανήσυχο ύπνο και ο πάρης μετακινείται αμέσως μόλις αλλάξει θέση η ρέινα..... δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς σε αυτή τη ζωή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #6.519 17-02-09 10:11 Καλημερα! Σταυρουλα εισαι απαραδεκτη εκτος απο αϋπνη,που ειναι οι φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.520 17-02-09 10:17 Καλημερα Σταυρουλα! Γιατι δεν ανοιγεις παιδι μου ενα θεμα...πως κοιμηθηκαμε χθες... Μπαινεις πολυ συχνα και κανεις report χθεσινοβραδινου υπνου γι'αυτο το λεω.... Εγω το ελυσα το προβλημα μου...Ολα στο μπαλκονι μεσα στα σπιτακια τους...κι αυτες τις μερες που εχει λιγο ψοφο, μονο ο Μορφεας που ουτε στο σπιτακι δε μπαινει, στο γατοδεντρο σκαρφαλωνει ο Ταρζαν πανω... Σιγα μη χαλασουμε το πολυτιμο υπνο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 324 325 326 327 328 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ...συγνωμη δεν ειδα το μυνημα σου stanman2.Λεμε περιπου το ιδιο πραγμα.Λαθος μου.Με συγχωρειτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:33 Η elvenstar: #6.516 14-02-09 22:33 Αναστασία μου δε σε πρόλαβα μπήκα για λίγο κ πάλι πρέπει να φύγω γιατί θα βγω έξω Happy Valentine's day Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Μαρία κ ανταποδίδουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.517 15-02-09 15:45 Κοπάνα σήμερα τα περσάκια.Αχ θα σας μαλώσω,θα σας μαλώσωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η prince έγραψε: #6.518 17-02-09 10:01 καλημερίζω τις τετράποδες βελέτζες και τις τετράποδες φλοκάτες αυτού του χώρου καθώς και τους τυχερούς γονείς τους. έχετε όλοι και όλες δει τη διαφήμιση για το φυσικό αέριο που δεν ξέρουν τι ειναι το ακριβό πετρέλαιο; αυτός που την έφτιαξε σίγουρα δεν είχε περσική γάτα..... με τρείς περσικές γάτες που κρυώνανε χτες βράδυ (ο ιδιοκτήτης κλείνει το καλοριφέρ κατά τις 10 το βράδυ και το ξανανάβει το πρωί μετά που έχω φύγει για τη δουλειά) κουλουριασμένες δίπλα μου σας πληροφορώ ότι εγώ ίδρωσα.... ήταν κολημένες πάνω μου και οι τρείς κατα μήκος του σώματός μου και ρονρονίζανε.... και γώ όχι μόνο δεν κρύωνα αλλά βρέθηκα να σπρώχνω γάτες από πάνω μου για να βγάλω καμιά φανέλα..... μακάρι να γινόταν να σηκωθώ και από το κρεβάτι με τις γάτες καρφωμένες πάνω μου.... φυσικά δεν τέθηκε θέμα ύπνου... ο πρίνς ροχαλίζει η ρέινα κάνει ανήσυχο ύπνο και ο πάρης μετακινείται αμέσως μόλις αλλάξει θέση η ρέινα..... δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς σε αυτή τη ζωή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #6.519 17-02-09 10:11 Καλημερα! Σταυρουλα εισαι απαραδεκτη εκτος απο αϋπνη,που ειναι οι φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.520 17-02-09 10:17 Καλημερα Σταυρουλα! Γιατι δεν ανοιγεις παιδι μου ενα θεμα...πως κοιμηθηκαμε χθες... Μπαινεις πολυ συχνα και κανεις report χθεσινοβραδινου υπνου γι'αυτο το λεω.... Εγω το ελυσα το προβλημα μου...Ολα στο μπαλκονι μεσα στα σπιτακια τους...κι αυτες τις μερες που εχει λιγο ψοφο, μονο ο Μορφεας που ουτε στο σπιτακι δε μπαινει, στο γατοδεντρο σκαρφαλωνει ο Ταρζαν πανω... Σιγα μη χαλασουμε το πολυτιμο υπνο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 324 325 326 327 328 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αναστασία μου δε σε πρόλαβα μπήκα για λίγο κ πάλι πρέπει να φύγω γιατί θα βγω έξω Happy Valentine's day Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας και από μας,είπα καθώς θα περνάω να φέρω και ένα δωράκι λόγω της ημέρας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Μαρία κ ανταποδίδουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.517 15-02-09 15:45 Κοπάνα σήμερα τα περσάκια.Αχ θα σας μαλώσω,θα σας μαλώσωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η prince έγραψε: #6.518 17-02-09 10:01 καλημερίζω τις τετράποδες βελέτζες και τις τετράποδες φλοκάτες αυτού του χώρου καθώς και τους τυχερούς γονείς τους. έχετε όλοι και όλες δει τη διαφήμιση για το φυσικό αέριο που δεν ξέρουν τι ειναι το ακριβό πετρέλαιο; αυτός που την έφτιαξε σίγουρα δεν είχε περσική γάτα..... με τρείς περσικές γάτες που κρυώνανε χτες βράδυ (ο ιδιοκτήτης κλείνει το καλοριφέρ κατά τις 10 το βράδυ και το ξανανάβει το πρωί μετά που έχω φύγει για τη δουλειά) κουλουριασμένες δίπλα μου σας πληροφορώ ότι εγώ ίδρωσα.... ήταν κολημένες πάνω μου και οι τρείς κατα μήκος του σώματός μου και ρονρονίζανε.... και γώ όχι μόνο δεν κρύωνα αλλά βρέθηκα να σπρώχνω γάτες από πάνω μου για να βγάλω καμιά φανέλα..... μακάρι να γινόταν να σηκωθώ και από το κρεβάτι με τις γάτες καρφωμένες πάνω μου.... φυσικά δεν τέθηκε θέμα ύπνου... ο πρίνς ροχαλίζει η ρέινα κάνει ανήσυχο ύπνο και ο πάρης μετακινείται αμέσως μόλις αλλάξει θέση η ρέινα..... δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς σε αυτή τη ζωή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #6.519 17-02-09 10:11 Καλημερα! Σταυρουλα εισαι απαραδεκτη εκτος απο αϋπνη,που ειναι οι φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.520 17-02-09 10:17 Καλημερα Σταυρουλα! Γιατι δεν ανοιγεις παιδι μου ενα θεμα...πως κοιμηθηκαμε χθες... Μπαινεις πολυ συχνα και κανεις report χθεσινοβραδινου υπνου γι'αυτο το λεω.... Εγω το ελυσα το προβλημα μου...Ολα στο μπαλκονι μεσα στα σπιτακια τους...κι αυτες τις μερες που εχει λιγο ψοφο, μονο ο Μορφεας που ουτε στο σπιτακι δε μπαινει, στο γατοδεντρο σκαρφαλωνει ο Ταρζαν πανω... Σιγα μη χαλασουμε το πολυτιμο υπνο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 324 325 326 327 328 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κοπάνα σήμερα τα περσάκια.Αχ θα σας μαλώσω,θα σας μαλώσωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η prince έγραψε: #6.518 17-02-09 10:01 καλημερίζω τις τετράποδες βελέτζες και τις τετράποδες φλοκάτες αυτού του χώρου καθώς και τους τυχερούς γονείς τους. έχετε όλοι και όλες δει τη διαφήμιση για το φυσικό αέριο που δεν ξέρουν τι ειναι το ακριβό πετρέλαιο; αυτός που την έφτιαξε σίγουρα δεν είχε περσική γάτα..... με τρείς περσικές γάτες που κρυώνανε χτες βράδυ (ο ιδιοκτήτης κλείνει το καλοριφέρ κατά τις 10 το βράδυ και το ξανανάβει το πρωί μετά που έχω φύγει για τη δουλειά) κουλουριασμένες δίπλα μου σας πληροφορώ ότι εγώ ίδρωσα.... ήταν κολημένες πάνω μου και οι τρείς κατα μήκος του σώματός μου και ρονρονίζανε.... και γώ όχι μόνο δεν κρύωνα αλλά βρέθηκα να σπρώχνω γάτες από πάνω μου για να βγάλω καμιά φανέλα..... μακάρι να γινόταν να σηκωθώ και από το κρεβάτι με τις γάτες καρφωμένες πάνω μου.... φυσικά δεν τέθηκε θέμα ύπνου... ο πρίνς ροχαλίζει η ρέινα κάνει ανήσυχο ύπνο και ο πάρης μετακινείται αμέσως μόλις αλλάξει θέση η ρέινα..... δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς σε αυτή τη ζωή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #6.519 17-02-09 10:11 Καλημερα! Σταυρουλα εισαι απαραδεκτη εκτος απο αϋπνη,που ειναι οι φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.520 17-02-09 10:17 Καλημερα Σταυρουλα! Γιατι δεν ανοιγεις παιδι μου ενα θεμα...πως κοιμηθηκαμε χθες... Μπαινεις πολυ συχνα και κανεις report χθεσινοβραδινου υπνου γι'αυτο το λεω.... Εγω το ελυσα το προβλημα μου...Ολα στο μπαλκονι μεσα στα σπιτακια τους...κι αυτες τις μερες που εχει λιγο ψοφο, μονο ο Μορφεας που ουτε στο σπιτακι δε μπαινει, στο γατοδεντρο σκαρφαλωνει ο Ταρζαν πανω... Σιγα μη χαλασουμε το πολυτιμο υπνο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 324 325 326 327 328 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημερίζω τις τετράποδες βελέτζες και τις τετράποδες φλοκάτες αυτού του χώρου καθώς και τους τυχερούς γονείς τους. έχετε όλοι και όλες δει τη διαφήμιση για το φυσικό αέριο που δεν ξέρουν τι ειναι το ακριβό πετρέλαιο; αυτός που την έφτιαξε σίγουρα δεν είχε περσική γάτα..... με τρείς περσικές γάτες που κρυώνανε χτες βράδυ (ο ιδιοκτήτης κλείνει το καλοριφέρ κατά τις 10 το βράδυ και το ξανανάβει το πρωί μετά που έχω φύγει για τη δουλειά) κουλουριασμένες δίπλα μου σας πληροφορώ ότι εγώ ίδρωσα.... ήταν κολημένες πάνω μου και οι τρείς κατα μήκος του σώματός μου και ρονρονίζανε.... και γώ όχι μόνο δεν κρύωνα αλλά βρέθηκα να σπρώχνω γάτες από πάνω μου για να βγάλω καμιά φανέλα..... μακάρι να γινόταν να σηκωθώ και από το κρεβάτι με τις γάτες καρφωμένες πάνω μου.... φυσικά δεν τέθηκε θέμα ύπνου... ο πρίνς ροχαλίζει η ρέινα κάνει ανήσυχο ύπνο και ο πάρης μετακινείται αμέσως μόλις αλλάξει θέση η ρέινα..... δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς σε αυτή τη ζωή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #6.519 17-02-09 10:11 Καλημερα! Σταυρουλα εισαι απαραδεκτη εκτος απο αϋπνη,που ειναι οι φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.520 17-02-09 10:17 Καλημερα Σταυρουλα! Γιατι δεν ανοιγεις παιδι μου ενα θεμα...πως κοιμηθηκαμε χθες... Μπαινεις πολυ συχνα και κανεις report χθεσινοβραδινου υπνου γι'αυτο το λεω.... Εγω το ελυσα το προβλημα μου...Ολα στο μπαλκονι μεσα στα σπιτακια τους...κι αυτες τις μερες που εχει λιγο ψοφο, μονο ο Μορφεας που ουτε στο σπιτακι δε μπαινει, στο γατοδεντρο σκαρφαλωνει ο Ταρζαν πανω... Σιγα μη χαλασουμε το πολυτιμο υπνο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 324 325 326 327 328 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 326 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλημερα! Σταυρουλα εισαι απαραδεκτη εκτος απο αϋπνη,που ειναι οι φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.520 17-02-09 10:17 Καλημερα Σταυρουλα! Γιατι δεν ανοιγεις παιδι μου ενα θεμα...πως κοιμηθηκαμε χθες... Μπαινεις πολυ συχνα και κανεις report χθεσινοβραδινου υπνου γι'αυτο το λεω.... Εγω το ελυσα το προβλημα μου...Ολα στο μπαλκονι μεσα στα σπιτακια τους...κι αυτες τις μερες που εχει λιγο ψοφο, μονο ο Μορφεας που ουτε στο σπιτακι δε μπαινει, στο γατοδεντρο σκαρφαλωνει ο Ταρζαν πανω... Σιγα μη χαλασουμε το πολυτιμο υπνο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημερα Σταυρουλα! Γιατι δεν ανοιγεις παιδι μου ενα θεμα...πως κοιμηθηκαμε χθες... Μπαινεις πολυ συχνα και κανεις report χθεσινοβραδινου υπνου γι'αυτο το λεω.... Εγω το ελυσα το προβλημα μου...Ολα στο μπαλκονι μεσα στα σπιτακια τους...κι αυτες τις μερες που εχει λιγο ψοφο, μονο ο Μορφεας που ουτε στο σπιτακι δε μπαινει, στο γατοδεντρο σκαρφαλωνει ο Ταρζαν πανω... Σιγα μη χαλασουμε το πολυτιμο υπνο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.