Περσίας maniacs

• Thread starter Thread starter elvenstar
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μωρε εγω σκεφτομαι να την παρω αλλα σιγα μη μου τη δωσουν!:lol:Ειναι βασιλισσα τους βρε,δεν διδεται.Τωρα ειναι πολυ γλυκια,αλα μεγαλωνοντας αγριευουν στη φατσουλα και δε μου πολυαρεσουν.
Εχω στο μυαλο μου ενα μπλε-κρεμ κοριτσακι που θα εχει πιθανοτητες για πολλα χρωματα,και ενα μαυρο καπνιστο με λιγο λευκο αγορακι.
Αυτή είναι η queen του εκτροφείου; Ε τότε μονο όταν την αποσύρουν θα την δώσουν, πάντως είναιυπέροχο πλάσμα. Δεν νομίζω να είναι κ πολύ άγριες οι φατσούλες τους ακόμα κ πιο μεγάλα. Καπνιστό λευκό εννοείς μάυρο καπνό με λίγο λευκό; Ασημένια πως κ δεν παίρνεις δεν βρήκες ή δεν παίρνεις γιατί ειναι δύσκολα για εκτροφή (εννοω για τα χρώματα)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι ενα απο τα κοριτσια τους,εχουν αρκετα μεγαλο εκτροφειο.Πολυ ομορφο πλασμα...Θα σας βαλω τα λινκς απο τα εκτροφεια να δειτε τους γονεις απο τα μικρα που σκεφτομαι στο θεμα του Σειριου.Ναι,μαυρο καπνο με λιγο λευκο,δε μου εχει στειλει ακομα φωτο.Τα ασημενια ειναι πολυ ομορφα,αλλα χανουν σε ποιοτητα τριχας και δεν τα πολυεκτρεφουν.Δλδ τα αποφευγουν γενικα,αν και εγω βρηκα ενα κοριτσακι.Απλα προτιμω το μπλε κρεμ,που θα μου δωσει μια ποικιλια χρωματων και θα εχει και πιο τραχυ τριχωμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πολύ εύκολη η λειτουργία της Αναστασία λειτουργει οπως η μηχανή του γιτρού πατάς το κουμπάκι βρισκεις τον κόμπο κ περνάς από πάνω τη μηχανή κ τον κόβει αμέσως εγώ έκανα στρογγυλό κ το πρόσωπο του Μπατ γιατί μάσαγε τις τρίχες του κ τις έβαζε μέσα στο στόμα. έχει πολύ πλάκα τώρα γιατί ειναι ολοστρόγγυλος

Από την 3σάθλια 3καλινή με αγάπη
Ααα ωραία τότε θα την βολευτούμε μια χαρά. Σ΄ευχαριστώ Έλενά μου!:)
Τι πανέμορφες φωτο είναι αυτές που ανέβασες Ελενα? Τι ομορφιά και ο ΜΠΑΤ και η ΚΑΝΤΥ? Η Κάντυ είναι θεά στις φωτογρφίες. Και τι χρώμα τέλειο έχει!!! Ο Μπατ είναι για φίλημα στο μουσουδι του. Φαίνεται τόσο πράος το μωράκι μου... σκέτο ζαχαρωτό:up::up:

a020808_Canoncamera08-42_400.jpg
five1.jpg
Πανέμορφη γάτα.!!! Είναι το χρώμα που μου αρέσει σ΄αυτήν τη ράτσα πάρα πολύ. Η προηγουμενη είναι αληθεια έχει λίγο αγρια φατσουλα.

Ααα ωραία τότε θα την βολευτούμε μια χαρά. Σ΄ευχαριστώ Έλενά μου!:)
Τι πανέμορφες φωτο είναι αυτές που ανέβασες Ελενα? Τι ομορφιά και ο ΜΠΑΤ και η ΚΑΝΤΥ? Η Κάντυ είναι θεά στις φωτογρφίες. Και τι χρώμα τέλειο έχει!!! Ο Μπατ είναι για φίλημα στο μουσουδι του. Φαίνεται τόσο πράος το μωράκι μου... σκέτο ζαχαρωτό:up::up:
Θα σου τον φιλήσω το αγαπημένο σου Μπατουλίνο αν κ δεν θέλει εγώ το φιλάω κ μετά συγχύζεται κ τρέχει να κρυφτεί:lol::lol: Να κ μερικές ακόμα

Συνημμένα

• IMG813.jpg
    IMG813.jpg
    193,6 KB · Εμφανίσεις: 22
  • IMG782.jpg
    IMG782.jpg
    129,9 KB · Εμφανίσεις: 24
  • IMG886.jpg
    IMG886.jpg
    141 KB · Εμφανίσεις: 19
  • IMG866.jpg
    IMG866.jpg
    149,3 KB · Εμφανίσεις: 16
  • IMG772.jpg
    IMG772.jpg
    138,2 KB · Εμφανίσεις: 18
Πω πω πως τους κοιταζει ολους αφ'υψηλου η Κακοτατη...:lol:

Πω πω πως τους κοιταζει ολους αφ'υψηλου η Κακοτατη...:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:
είναι η βασίλισσα του κόσμουυυυυυ
ΥΓ.:να θυμηθείς να βάλουμε κ τον Σείριο από πίσω της στην επόμενη φωτογραφία

Βεβαιως,το γνωριζω αυτο το υφος,το βλεπω συχνοτατα.:lol:

Θα σου τον φιλήσω το αγαπημένο σου Μπατουλίνο αν κ δεν θέλει εγώ το φιλάω κ μετά συγχύζεται κ τρέχει να κρυφτεί:lol::lol: Να κ μερικές ακόμα
Αχουυυυ Έλενα είναι και τα δυο τους κουκλιά!!!! Να μου τα ξανα ξαναφιλήσεις!!! Κι οσο για τις κακίες που λέτε για την Κάντυ, σας ακουσε η Νάλα και μου λέει να σας πω ότι είστε πολύ βλαμμένες και σας αφιερώνει μια στριγγλιά χτενιζόμενη...:lol::lol::lol:

καλημέρα καλημέρα... χάθηκα ξέρω. τρέχω πανικόβλητη πότε με δουλειά πότε με γάτες... οι γάτες μου βαίνουν καλώς και σας χαιρετάνε με νάζι.... :) το ίδιο επιθυμούμε και για τις δικές σας

Καλημερα Σταυρουλα!
Που ειστε εσεις καλε;Ειστε εγκυες;

Ω! όχι...περάσαμε έναν οίστρο το μεγάλο σαββατο για δύο ημέρες και από το σαββάτο που μας πέρασε έχουμε οίστρο δυνατό... ή μάλλον η μπουμπού φωνάζει για να καλέσει τον όποιον αρσενικό θέλει (την πρώτη μέρα καλούσε τον πάρη χτές όλη τη μέρα κωλοτριβόταν στον πρίνς και πρωί πρωί που έβγαλε εκείνο το τσιριχτό νιααααααα ο πρίνς έτρεξε....) και λέω καλεί εκείνη γιατί αν πάει ό άλλος αρσενικός δεν τραβάει την ουρά της.... αντιθέτος ρίχνει φάπα...

εσείς πότε γεννάτε; ή γεννήσατε κι όλας;

Γενναμε σε περιπου δυο εβδομαδες.Ελπιζω να μεινει αυτη τη φορα εγκυος η μικρη σου.Δεν κανει να περνα και τοσους οιστρους μωρε...

Βεβαιως,το γνωριζω αυτο το υφος,το βλεπω συχνοτατα.:lol:
Στον καθρέφτη;:P:P
Αχουυυυ Έλενα είναι και τα δυο τους κουκλιά!!!! Να μου τα ξανα ξαναφιλήσεις!!! Κι οσο για τις κακίες που λέτε για την Κάντυ, σας ακουσε η Νάλα και μου λέει να σας πω ότι είστε πολύ βλαμμένες και σας αφιερώνει μια στριγγλιά χτενιζόμενη...:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol: Καλά την άκουσε κ η Κάντυ κ συμφωνεί απόλυτα με τα συμπεράσματά της κ της αφιερώνει την κραυγή του φορτηγατζή

καλημέρα καλημέρα... χάθηκα ξέρω. τρέχω πανικόβλητη πότε με δουλειά πότε με γάτες... οι γάτες μου βαίνουν καλώς και σας χαιρετάνε με νάζι.... :) το ίδιο επιθυμούμε και για τις δικές σας
Σταυροοοοοοουλα!!!! τι κάνετε σε πεθυμήσαμε πραγματικά χάθηκες.Να τις δώσεις πολλα φιλάκια τις ναζιάρες γατούλες σου, κ βάλε κ καμια φωτογραφία βρε κορίτσι όταν μπορέσεις να σας βλέπουμε κ λίγο

Οχι στον καθρεφτη βλεπω μονο τις τρισαθλιες φακιδες μου τρισαθλια τρικαλινη.:P
Στο πανεμορφο περσικο μου το βλεπω το υφος.:P

Οχι στον καθρεφτη βλεπω μονο τις τρισαθλιες φακιδες μου τρισαθλια τρικαλινη.:P
Στο πανεμορφο περσικο μου το βλεπω το υφος.:P
τρισάθλια φακιδοκοτσιδού τι περίμενες περσικός γάτος είναι θα είναι κ κάπως μπλαζε

Θα βαλω ενα βιντεακι του στο θεμα του να δεις τι καταχθονια παγιδευει τα αθωα θυματα του.

Θα βαλω ενα βιντεακι του στο θεμα του να δεις τι καταχθονια παγιδευει τα αθωα θυματα του.
Ο πέρσος-αράχνη:lol::lol::lol:
Να βάλεις να τον θαυμάσω :inlove::inlove::inlove:

Ναι ειναι περσικη αραχνη,πηγαινε να δεις.:lol:

Περσίας μανιακ εδώ!Χαιρετώ την ομήγυρη.Είμαι η Έλλη και στο άβαταρ η Μπιάνκα!!!
Γεια σας κι απο μένα!!
Η Βianca σου είναι τέλεια μουριτσα να την χαίρεσαι!!!!:) Πότε θα γεννήσει κανα γατακι να μας δώσεις κι εμάς?¨ετσι ήταν η μαμα του Μαυρούλη μου...

Τελικα μου φαινεται πως ολοι ξερατε πως θα τον κρατησω εκτος απο μενα:redface:.Τωρα το τι κοσμος ειναι αυτος που πεταει τετοια ζωα στο δρομο δεν θα το σχολιασω,ολοι μας ξερουμε τους καταλληλους χαρακτηρισμους!
Ελενα μαλλον θα το χρειαστω κ γω το ξυριστικον μηχανιδιον,απο που το πηρες?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back