Περσίας maniacs

• Thread starter Thread starter elvenstar
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Τελικα μου φαινεται πως ολοι ξερατε πως θα τον κρατησω εκτος απο μενα:redface:.Τωρα το τι κοσμος ειναι αυτος που πεταει τετοια ζωα στο δρομο δεν θα το σχολιασω,ολοι μας ξερουμε τους καταλληλους χαρακτηρισμους!
Ελενα μαλλον θα το χρειαστω κ γω το ξυριστικον μηχανιδιον,απο που το πηρες?
Λοιπόν άκου να πάθεις αφού έφαγα κυριολεκτικό τον κόσμο σε πετ σοπ κτηνιατρους κ σε σχετικές σελίδες στο ιντερνετ να βρω την ένα τέτοιο μηχανίδιο όπως το λες κ εσύ τελικά το βρήκα σε ένα μαγαζί που πουλάει σχετικά προϊόντα για κωμμοτηρία κ έχει κ μηχανες για ζώα γιατί έχει πελάτες κτηνιάτρους. Αν θέλεις μπορώ να σου δώσω το τηλέφωνό του να συνενοηθείς. ή αν θέλεις πετάγεσαι Τρίκαλα κ το πέρνεις:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ω,σωστο κι αυτο,θα'ρθω καμια μερα απο κει κ θα με πας για γατοψωνια,σωστος???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ω,σωστο κι αυτο,θα'ρθω καμια μερα απο κει κ θα με πας για γατοψωνια,σωστος???
Για γατοψώνια κ για ανθρωποκαφέ. :D

Kορίτσια ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.
Ο Χούχος μου τώρα έχασε πολύ τρίχωμα λόγω άνοιξης πιστεύω. Ο μισός έμεινε. Τον χτενίζω κάθε μέρα. Δεν έχει κομπαλάκια.
Ο Ήλιος μου πάλι ... τον χτενίζω κάθε μέρα και πρέπει να δείτε πως! Ξαπλώνει, ο χρυσούλης μου ανάσκελα στην πετσετούλα, και περιμένει να του χτενίσω όλη την κάτω πλευρά και τα μπουτάκια του. Μετά τον γυρίζω και του κάνω την πλατούλα και την ουρά. Τώρα πως έγιναν αυτά τα κομπαλάκια δεν κατάλαβα, πάντως έγιναν. Ίσως έπρεπε να τα κάνω πιο λεπτομερειακά. Από προχθές άρχισα να του τα κόβω προσεκτικά με ψαλιδάκι αφού πρώτα του βάλω ένα ειδικό κοντίσιονερ (από Αμερική). Αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη ακόμη, γιατί συμβαίνει αυτό που είπε η Έλενα. Κι αυτός ταλαιπωρείται ο καϋμένος, γιατί ναι μεν υπομονετικός-υπομονετικός αλλά κι αυτό έχει τα όριά του! Συνεπώς θα πρέπει να τον πάω στο γιατρό.
Επίσης του καθαρίζω καθημερινά τις τσιμπλίτσες του. Πέρνει μια ειδική θέση στην αγκαλιά μου και περιμένει υπομονετικά να του τις βγάλω με τη μπατονέτα. Όμως ανακάλυψα κάτι σπουδαίο:Πρώτα του τις βρέχω λίγο στην ακρούλα του ματιού του με τη βρεγμένη μπατονέτα και τ'αφήνω δυο-τρία λεπτά. Μετά, πάλι με την μπατονέτα, τις απομακρύνω μ'ένα άγγιγμα. Τέλειο!
Πες τε μου κορίτσια και για τα δοντάκια τους! Τι κάνετε εσείς για το καθάρισμα?

Οχι στον καθρεφτη βλεπω μονο τις τρισαθλιες φακιδες μου τρισαθλια τρικαλινη.:P
Στο πανεμορφο περσικο μου το βλεπω το υφος.:P
Εμένα μου άρεσαν πολύ οι φακίδες σου!!!!!!!!!!!!
-
--------------

Εμένα μου άρεσαν πολύ οι φακίδες σου!!!!!!!!!!!!
-
--------------
Να σου τις δωσω τοτε!:lol:

Θεϊκές!

Ααα ωραία τότε θα την βολευτούμε μια χαρά. Σ΄ευχαριστώ Έλενά μου!:)
Τι πανέμορφες φωτο είναι αυτές που ανέβασες Ελενα? Τι ομορφιά και ο ΜΠΑΤ και η ΚΑΝΤΥ? Η Κάντυ είναι θεά στις φωτογρφίες. Και τι χρώμα τέλειο έχει!!! Ο Μπατ είναι για φίλημα στο μουσουδι του. Φαίνεται τόσο πράος το μωράκι μου... σκέτο ζαχαρωτό:up::up:

Πανέμορφη γάτα.!!! Είναι το χρώμα που μου αρέσει σ΄αυτήν τη ράτσα πάρα πολύ. Η προηγουμενη είναι αληθεια έχει λίγο αγρια φατσουλα.

Ποιες θεϊκές γάτες είναι αυτές? Τι ράτσα είναι?Που τις βρήκατε?
μόνο ένας χαρακτηρισμός χωράει :ΘΕΪΚΕΣ!

Ειναι νορβηγικου δασους Anima και αν με το καλο αποσπαστω εχω βαει στο ματι ενα ζευγαρακι εκτροφης.:)

Είναι πολύ εύκολη η λειτουργία της Αναστασία λειτουργει οπως η μηχανή του γιτρού πατάς το κουμπάκι βρισκεις τον κόμπο κ περνάς από πάνω τη μηχανή κ τον κόβει αμέσως εγώ έκανα στρογγυλό κ το πρόσωπο του Μπατ γιατί μάσαγε τις τρίχες του κ τις έβαζε μέσα στο στόμα. έχει πολύ πλάκα τώρα γιατί ειναι ολοστρόγγυλος

Από την 3σάθλια 3καλινή με αγάπη
Έλενα, είναι πολύ σημαντικό: πες μου σε παρακαλώ από που την αγόρασες και ποια μάρκα είναι!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

--------------

Ειναι νορβηγικου δασους Anima και αν με το καλο αποσπαστω εχω βαει στο ματι ενα ζευγαρακι εκτροφης.:)
Πάναγία μου! που έχει εκτροφείο τέτοιων γατών στην Ελλάδα?
Πρωτού αποκτήσω τις δικές μου πάντα τα μωρά νορβηγικού δάσους κοίταζα ... Αλλά οι μεγάλες είναι το κάτι άλλο!

Λοιπόν άκου να πάθεις αφού έφαγα κυριολεκτικό τον κόσμο σε πετ σοπ κτηνιατρους κ σε σχετικές σελίδες στο ιντερνετ να βρω την ένα τέτοιο μηχανίδιο όπως το λες κ εσύ τελικά το βρήκα σε ένα μαγαζί που πουλάει σχετικά προϊόντα για κωμμοτηρία κ έχει κ μηχανες για ζώα γιατί έχει πελάτες κτηνιάτρους. Αν θέλεις μπορώ να σου δώσω το τηλέφωνό του να συνενοηθείς. ή αν θέλεις πετάγεσαι Τρίκαλα κ το πέρνεις:up:
Αχ, δώσε σε παρακαλώ το τηλέφωνό του και σε μένα!
Είναι αυτή η μηχανούλα που έδειξες και φωτογραφία σε προηγούμενες σελίδες?

Δεν υπαρχει,θα ειναι το πρωτο.:D

Στον καθρέφτη;:P:P

:lol::lol::lol: Καλά την άκουσε κ η Κάντυ κ συμφωνεί απόλυτα με τα συμπεράσματά της κ της αφιερώνει την κραυγή του φορτηγατζή
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Καλημέρα περσάκια!!!! :D
Καλημέρα Κάντυ μου αγαπημένη και στριγγλίτσα σαν κι εμένα. Νάλα!
DSC02150.jpg

DSC02087.jpg

Καλημέρα κι απο εμένα.! Μ΄έχει πιάσει η άνοιξη και είμαι χαρουμενος περσοφιλαράκια μου!
Παίζω και τρέχω και κάνω τσαχπινιές και κρύβομαι στη μαμα μου και σκάω μύτη και την κοιτάζω με τα τεράστια ματάκια μου !!! Πέρσης!
DSC02054.jpg

DSC02139.jpg

Καλά ο δικός μου πάει για κακά του και λερώνεται επειδή έχει μακρυα γούνα απο πίσω!
Θέλει κούρεμα αλλα δέν ξέρω πως να το κάνω... μάλλων θα παραπονεθώ στον κτινίατρο!
είναι ζημιάρης και τον μαλώνω όλη την ώρα! αλλα το καταλαβαίνει και μετά έρχεται και θέλει χάδια στην ποδιά μου!
2903_1146828270101_1209362665_30429727_1229055_n.jpg

Καλά ο δικός μου πάει για κακά του και λερώνεται επειδή έχει μακρυα γούνα απο πίσω!
Θέλει κούρεμα αλλα δέν ξέρω πως να το κάνω... μάλλων θα παραπονεθώ στον κτινίατρο!
είναι ζημιάρης και τον μαλώνω όλη την ώρα! αλλα το καταλαβαίνει και μετά έρχεται και θέλει χάδια στην ποδιά μου!
2903_1146828270101_1209362665_30429727_1229055_n.jpg
Kαλημερα!
Το έχουν αυτο τα περισσότερα περσάκια. Λερώνονται απο πίσω όταν πηγαίνουν τουαλέτα.
Καθάριζέ τον με μωρομαντηλα και επίσης πολύ καλός τροπος είναι να του κουρέψεις με το ψαλιδάκι εσύ τις τριχουλες κάτω απο την ουρά του και στα παντελόνια που λέμε και να τον καθαρίζεις με ταλκ όταν έχει κολλημένα κακα. Δηλ. να του βάλεις ταλκ και να απομακρύνεις τις ακαθαρσίες με μια χτένα μετά με κάπως αραια δόντια. Ετσι δεν θα ΄χεις πρόβλημα.
:D

καλημέρα,

θέλω τα φώτα σας.... η ρέινά μου είναι σε οίστρο. από το σαββάτο. δεν είναι ο πρώτος της οίστρος. αλλά είναι ο πιο επίμονος. ο πιο δυνατός. και δεν παιρνάει κι όλας. νιαουρίζει συνεχώς. σέρνει συνεχώς. την καβαλάνε τα σερνικά τα κακόμοιρα. και μόλις κατεβαίνουν η κοντέσα πλένεται και ξαναστήνεται επιτόπου. και ξανανιαουρίζει. δυνατά.

θα σας φανεί αστείο αλλά θα περίμενε κανείς με δύο ενεργά αρσενικά να μην έχω πρόβλημα με τον οίστρο... σας πληροφορώ ότι έχουν μείνει μισοί οι γάτοι μου. κάνουν διαλείμματα μετά ύπνου παρακαλώ. η ρέινα περιφέρεται γύρω γύρω σέρνοντας και τα κακόμοιρα είναι τόσο πτώματα που την κοιτάνε και συνεχίζουν να κοιμούνται. και φανταστήτε ότι το κάνει κυρίως ο πάρης!!!!!!

περισσότερο την εξυπηρετεί ο πρίνς παρά ο πάρης. ο πρίνς μου πρέπει να έχει χάσει μισό κιλό τέσσερις μέρες τώρα.

είναι φυσιολογικό; οι γάτοι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στον οίστρο της μπουμπούς. απλά κούραση να είναι; μιλάμε η γάτα πρέπει να καβαλιέται πάνω από 60 φορές ημερησίως. 6-7 την ώρα εναλλάξ την καβαλάνε και αυτή ζητάει μεγαλοφώνος ακόμη... σε σημείο που τη λυπάμαι. την χαιδεύουμε εμείς και στήνεται επιτόπου.

έχετε να μου προτείνεται κάτι να την ανακουφίσω;

Βρε Σταυρουλα σιγουρα ειναι μονο ο οιστρος;Στον γιατρο την πηγες;

Kαλημερα!
Το έχουν αυτο τα περισσότερα περσάκια. Λερώνονται απο πίσω όταν πηγαίνουν τουαλέτα.
Καθάριζέ τον με μωρομαντηλα και επίσης πολύ καλός τροπος είναι να του κουρέψεις με το ψαλιδάκι εσύ τις τριχουλες κάτω απο την ουρά του και στα παντελόνια που λέμε και να τον καθαρίζεις με ταλκ όταν έχει κολλημένα κακα. Δηλ. να του βάλεις ταλκ και να απομακρύνεις τις ακαθαρσίες με μια χτένα μετά με κάπως αραια δόντια. Ετσι δεν θα ΄χεις πρόβλημα.
:D
Αναστασία μου επειδή είναι δύσκολο το κουρεμα των περσικών εγώ θα πρότεινα να πάει στο γιατρό κ να του κουρέψει το πωπουδάκι έτσι κάναμε κ εμεις πριν βρω την μηχανή (τώρα δεν έχω ανάγκη:D ) δεν ειναι τίποτα είναι μια διαδικάσία που θα πάρει το πολύ 5 λεπτα
Μήπως θέλει κ 3ον αρσενικό:lol::lol::lol:

καλημέρα,

θέλω τα φώτα σας.... η ρέινά μου είναι σε οίστρο. από το σαββάτο. δεν είναι ο πρώτος της οίστρος. αλλά είναι ο πιο επίμονος. ο πιο δυνατός. και δεν παιρνάει κι όλας. νιαουρίζει συνεχώς. σέρνει συνεχώς. την καβαλάνε τα σερνικά τα κακόμοιρα. και μόλις κατεβαίνουν η κοντέσα πλένεται και ξαναστήνεται επιτόπου. και ξανανιαουρίζει. δυνατά.

θα σας φανεί αστείο αλλά θα περίμενε κανείς με δύο ενεργά αρσενικά να μην έχω πρόβλημα με τον οίστρο... σας πληροφορώ ότι έχουν μείνει μισοί οι γάτοι μου. κάνουν διαλείμματα μετά ύπνου παρακαλώ. η ρέινα περιφέρεται γύρω γύρω σέρνοντας και τα κακόμοιρα είναι τόσο πτώματα που την κοιτάνε και συνεχίζουν να κοιμούνται. και φανταστήτε ότι το κάνει κυρίως ο πάρης!!!!!!

περισσότερο την εξυπηρετεί ο πρίνς παρά ο πάρης. ο πρίνς μου πρέπει να έχει χάσει μισό κιλό τέσσερις μέρες τώρα.

είναι φυσιολογικό; οι γάτοι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στον οίστρο της μπουμπούς. απλά κούραση να είναι; μιλάμε η γάτα πρέπει να καβαλιέται πάνω από 60 φορές ημερησίως. 6-7 την ώρα εναλλάξ την καβαλάνε και αυτή ζητάει μεγαλοφώνος ακόμη... σε σημείο που τη λυπάμαι. την χαιδεύουμε εμείς και στήνεται επιτόπου.

Σταυρούλα μου για πάρε τηλ. τη Νεκταρία να πάρεις τη γνώμη της...:hmm:
Το Σάββατο που την είδα όμως δεν πολυ καθόταν στους αρσενικούς. Δηλ. το έκανε και μετά άνετα καθόταν και δεν τους άφηνε ξανά. Τώρα δυναμωσε ο οίστρος και τα έπαιξε κι ο Πάρης που είναι κρεμασμένος κυριολεκτικά απο την ουρά της???? Πω πω.!Καλή δύναμη και υπομονή!
:D:hmm:
Αναστασία μου επειδή είναι δύσκολο το κουρεμα των περσικών εγώ θα πρότεινα να πάει στο γιατρό κ να του κουρέψει το πωπουδάκι έτσι κάναμε κ εμεις πριν βρω την μηχανή (τώρα δεν έχω ανάγκη:D ) δεν ειναι τίποτα είναι μια διαδικάσία που θα πάρει το πολύ 5 λεπτα

Μήπως θέλει κ 3ον αρσενικό:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol:Εεε όχι το καημένο το κορίτσι! ΘΑ το ξεμερδίσουν που έλεγε κι η γιαγια μου!:lol::lol:

Ελεγα με το ψαλιδάκι να του κουρέψει (κι όχι με μηχανή) τα σημεία εκεινα. Εγώ του Περσουλη τα κουρευω μόνη μου κι είναι εύκολο. Δεν μιλώ για κόμπους.:):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back