Καλημέρα καλημέρα,
Αναστασία μου τα όρια παλεύουμε να τα βάλουμε αλλά είναι καθίκια τα μικρά. Έχω τραβήξει ένα βιντεάκι για να σας ανεβάσω που δείχνει την τσατσά Λύρα να διώχνε τον πρινς από τη γωνιά του.... και αυτό συμβαίνει όλες τις ώρες. Η λύρα θέλει να κάθεται πιο ψηλά από όλους....
Αχ βρε ΄Γιούλη δύσπνοια από το μπάνιο σε έπιασε ή από την τρέλα γενικότερα; έχω να πώ ότι το μπανιο δεν είνα ιτίποτε μπροστά σε ότι τραβάμε αν δεν σηκωθούμε την ώρα που η Λϋρα πεινάει για να την ταϊσουμε, συνήθως δηλαδή δεν σηκωνόμαστε.... Σήμερα μου έκανε ντού στο πρόσωπό μου με τη μουσούδα της... με περπάτησε ... μου νιαούρισε στο αυτί και εν συνεχεία ανέβηκε στην τουαλέτα, έριξε κάτω τα dvd δισκάκια και βολεύτηκε για λίγο στο dvdplayer, και ακριβως μόλις είπαμε έβγαλε το σκασμό άντε να κοιμηθούμε πετάχτηκε πάνω σαν να την τσίμπισε μύγα... όρμηξε στον πάρη τον καταχέριασε και χώθηκε με ταχύτητα στο τούνελ... μετά ακούγαμε τον πάρη να ουρλιάζει και να παλεύει να την δείρει έξω από το τούνελ.... πάει ο ύπνος περίπατο...
Ελενα πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας... θέλουν μπάνιο.. Καλέ το νερό στη λεκάνη που πλύθηκε ο πρίνς έγινε κατάμαυρο!!!!!!! το πόση σκόνη από το μπαλκόνι είχε μαζέψει δεν λέγεται!!
΄τώρα που είπα μπαλκόνι, χτές ο καυτός αέρας μου έκαψε τα λουλούδια μπροστά στη φάτσα στο μπαλκόνι... ξέρω άσχετο. πάνε οι πλατύφυλλοι βασιλικοί μου. τα λουλούδια με τα μικρούλικα φυλλαράκια τη γλυτώσαν, απλά μαράθηκαν ελαφρά και τα ξαναπότησα και τώρα έιναι οκ, αλλά είχα τρείς βασιλικούς με τα τεράστια φύλλα που τους βρήκα εντελώς μαραμένους το απόγευμα. το πρωί ήταν όλο ζωή.... Τα πότισα ξανά (δεν το έβαλα κάτω) και χτες βράδυ και σήεμρα χαράματα... σήμερα ήταν σαν κατσιασμένα κατσούλια. τι έχετε να προτείνετε; (οφ τόπικ ξέρω...)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.