Περσίας maniacs

Ναι ναι δεν είναι πανομοιότυπος με τη μάνα του? εχω πάθει πλάκα:)
Εσυ το είχες καταλάβει από την πρωτη στιγμή ότι μοιάζει πάρα πολύ εμένα στην αρχή μου θύμιζε Φιντελ στο λιλα του, αλλα τώρα είναι ίδιος Ραίσα στη φωτογραφία με το τρόπαιο στην αρχη μπερδεύτηκα να σου πω την αλήθεια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εσυ το είχες καταλάβει από την πρωτη στιγμή ότι μοιάζει πάρα πολύ εμένα στην αρχή μου θύμιζε Φιντελ στο λιλα του, αλλα τώρα είναι ίδιος Ραίσα στη φωτογραφία με το τρόπαιο στην αρχη μπερδεύτηκα να σου πω την αλήθεια
Μα κι η Νικολέτα που ήρθε την πρωτομαγιά στο σπίτι και τον είδε έμεινε άναυδη. Του έλεγε: Αγόρι μου ίδιος η μάννα σου είσαι. Ξετρελάθηκε με την ομοιοτητα.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα κι η Νικολέτα που ήρθε την πρωτομαγιά στο σπίτι και τον είδε έμεινε άναυδη. Του έλεγε: Αγόρι μου ίδιος η μάννα σου είσαι. Ξετρελάθηκε με την ομοιοτητα.;)
Αλήθεια ε; Ναι είναι ίδιος η μάνα του μόνο πιο γκρινιάρης κ γεροντοκόρος που λες κ εσύ:lol::lol: μα να μη θέλει ο άτιμος καθόλου χάδια να βλέπεις ένα τέτοιο τροφαντό γατί κ να μη σ αφήνει να το ζουλας

Οχι Ελενα ειδικα οταν ειναι καποιος μπροστα κανει αγριαδες.Οταν νομιζει οτι δεν τον βλεπουμε παει κοντα και τα μυριζει.

Αλήθεια ε; Ναι είναι ίδιος η μάνα του μόνο πιο γκρινιάρης κ γεροντοκόρος που λες κ εσύ:lol::lol: μα να μη θέλει ο άτιμος καθόλου χάδια να βλέπεις ένα τέτοιο τροφαντό γατί κ να μη σ αφήνει να το ζουλας
Ναι βρε παιδι μου είδες? Αφου για να με αφήνει να τον χαϊδεύω καθομαι μαζί του στο πάτωμα και όλο προχωρά και τον ακολουθω και τον χαϊδεύω και τρίβεται και κάνει βαρελάκια αλλα δεν θέλει αγκαλιά το παλιο καθίκι:lol::lol:
Οχι Ελενα ειδικα οταν ειναι καποιος μπροστα κανει αγριαδες.Οταν νομιζει οτι δεν τον βλεπουμε παει κοντα και τα μυριζει.
Αααα τον ατιμουλη τον θείο!:lol::lol:

Ναι βρε παιδι μου είδες? Αφου για να με αφήνει να τον χαϊδεύω καθομαι μαζί του στο πάτωμα και όλο προχωρά και τον ακολουθω και τον χαϊδεύω και τρίβεται και κάνει βαρελάκια αλλα δεν θέλει αγκαλιά το παλιο καθίκι:lol::lol:
:lol::lol::lol::lol: τι τραβάς κ εσύ εξτριμ σπορ για να χαϊδέψεις ένα γατί στο τέλος θα κρεμαστείς κ από την πολυκατοικία:lol::lol:
Λοιπόν μια κ μπήκε για τα καλά το καλοκαίρι θα βάλω κ το καθιερωμένο μου Wallpaper
spongebob.jpg

:lol::lol::lol::lol: τι τραβάς κ εσύ εξτριμ σπορ για να χαϊδέψεις ένα γατί στο τέλος θα κρεμαστείς κ από την πολυκατοικία:lol::lol:
Λοιπόν μια κ μπήκε για τα καλά το καλοκαίρι θα βάλω κ το καθιερωμένο μου Wallpaper
Λοιπόν σήμερα Έλενα το ξέρεις ότι με έκανες να γελάσω πάαααρα πολύ. Και στο εξήγησα στο τηλέφωνο φιλεναδάκι μου!!!
Και τώρα πριν κοιμηθώ πάλι ξεκαρδίζομαι. Να ΄σαι καλα καλή μου φίλη.
Και το Wallpaper του σφουγγαράκη είναι τέλειο. Το έβαλα στην οθονη μου.
Ευχαριστώωωωωωωωωω
:up::up::up:

Καλημέρα συμφουρίτησες και συμφουρίτες, λάτρεις των αιλουροειδών. Εδώ νυσταγμένη, δαγκωμένη, γρατζουνισμένη γατο μαμά.... Να σας πώ τον πόνο μου. Με αφήνουν ξύπνια. Παίζουν μπουνιές στο κρεβάτι μου η Λϋρα με το Πριν πρίν μου. Αν τα βγάλω έξω ουρλιάζουν να ξανα μπούν. Τα χτενίζω και με δαγκώνουν. Παραλίγο να με στείλει νοσοκμείο ο πρίνσάκος. Κάθομαι και μου ρίχνουν γρατζουνιά για να καταλάβουν τη θέση μου... Είμαι για λύπηση....

Χτές έκανα μπάνιο τον πάρη το πρινπρίν και τη κυρία λύρα.... Τα αρσενικά κύριοι... Ο πρίνς αγρίεψε μόλις τον ακουμπήσαμε κάτω, ενώ ο πάρης αγρίεψε στο στέγνωμα με την πετσέτα... η Λύρα δεν παιζότανε... Από το ουρλιαχτό μας κάνανε παρατήρηση από πάνω !!! τα πόδια της κουνιόντουσαν προς κάθε κατεύθυνση. έχει εκπληκτική δύναμη. δεν μπορούσαμε να την κρατήσουμε ακίνητη. ένα μπάνιο στα γρήγορα και έξω από την μπανμιέρα.....

Τη μπουμπού δεν την μπανιάραμε για να μην την ανησυχίσουμε μπας και.... ξέρετε... άντε να δούμε... εγώ πότε θα γίνω γιαγιάα!!!

αχ βαχ .... τι να κάνω

Καλημέρα συμφουρίτησες και συμφουρίτες, λάτρεις των αιλουροειδών. Εδώ νυσταγμένη, δαγκωμένη, γρατζουνισμένη γατο μαμά.... Να σας πώ τον πόνο μου. Με αφήνουν ξύπνια. Παίζουν μπουνιές στο κρεβάτι μου η Λϋρα με το Πριν πρίν μου. Αν τα βγάλω έξω ουρλιάζουν να ξανα μπούν. Τα χτενίζω και με δαγκώνουν. Παραλίγο να με στείλει νοσοκμείο ο πρίνσάκος. Κάθομαι και μου ρίχνουν γρατζουνιά για να καταλάβουν τη θέση μου... Είμαι για λύπηση....

Χτές έκανα μπάνιο τον πάρη το πρινπρίν και τη κυρία λύρα.... Τα αρσενικά κύριοι... Ο πρίνς αγρίεψε μόλις τον ακουμπήσαμε κάτω, ενώ ο πάρης αγρίεψε στο στέγνωμα με την πετσέτα... η Λύρα δεν παιζότανε... Από το ουρλιαχτό μας κάνανε παρατήρηση από πάνω !!! τα πόδια της κουνιόντουσαν προς κάθε κατεύθυνση. έχει εκπληκτική δύναμη. δεν μπορούσαμε να την κρατήσουμε ακίνητη. ένα μπάνιο στα γρήγορα και έξω από την μπανμιέρα.....

Τη μπουμπού δεν την μπανιάραμε για να μην την ανησυχίσουμε μπας και.... ξέρετε... άντε να δούμε... εγώ πότε θα γίνω γιαγιάα!!!

αχ βαχ .... τι να κάνω
Καλημερα ταλαιπωρη γατοπερσομαμα!!!!:)
Με τις υγείες σας το μπανάκι!!!:)
ΑΛΛΑ ΣΤΟ΄ΧΩ ΠΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΟΡΙΑ!!:hmm:
Διαφορετικα σε βλέπω εσένα να σου αλλάζουν τα φώτα περισσότερο τα μικρά!!!!!!!!
:lol:

αχ βαχ .... τι να κάνω
:blink::blink:Καλε Σταυρουλα!! Δυσπνοια με επιασε:lol::lol::lol:

αχ βαχ .... τι να κάνω
Ωχ βρε Σταυρούλα τι μου θύμησες ότι πρέπει να κάνω κ στη δική μου στρίγγλα μπάνιο:(:( πράγμα που το αποφεύγω επιμελώς αλλά επειδή έχει κ ζέστη κ η τριχα πέφτει συνέχεια πρέπει να αναλάβω τις ευθύνες μου:rolleyes:
Εύχομαι η μπουμπούκα σου να είναι έγκυος κ να έχει όμορφα μωρά με χοντρά κεφαλάκια:inlove::inlove::inlove:

Καλημέρα καλημέρα,

Αναστασία μου τα όρια παλεύουμε να τα βάλουμε αλλά είναι καθίκια τα μικρά. Έχω τραβήξει ένα βιντεάκι για να σας ανεβάσω που δείχνει την τσατσά Λύρα να διώχνε τον πρινς από τη γωνιά του.... και αυτό συμβαίνει όλες τις ώρες. Η λύρα θέλει να κάθεται πιο ψηλά από όλους....

Αχ βρε ΄Γιούλη δύσπνοια από το μπάνιο σε έπιασε ή από την τρέλα γενικότερα; έχω να πώ ότι το μπανιο δεν είνα ιτίποτε μπροστά σε ότι τραβάμε αν δεν σηκωθούμε την ώρα που η Λϋρα πεινάει για να την ταϊσουμε, συνήθως δηλαδή δεν σηκωνόμαστε.... Σήμερα μου έκανε ντού στο πρόσωπό μου με τη μουσούδα της... με περπάτησε ... μου νιαούρισε στο αυτί και εν συνεχεία ανέβηκε στην τουαλέτα, έριξε κάτω τα dvd δισκάκια και βολεύτηκε για λίγο στο dvdplayer, και ακριβως μόλις είπαμε έβγαλε το σκασμό άντε να κοιμηθούμε πετάχτηκε πάνω σαν να την τσίμπισε μύγα... όρμηξε στον πάρη τον καταχέριασε και χώθηκε με ταχύτητα στο τούνελ... μετά ακούγαμε τον πάρη να ουρλιάζει και να παλεύει να την δείρει έξω από το τούνελ.... πάει ο ύπνος περίπατο...

Ελενα πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας... θέλουν μπάνιο.. Καλέ το νερό στη λεκάνη που πλύθηκε ο πρίνς έγινε κατάμαυρο!!!!!!! το πόση σκόνη από το μπαλκόνι είχε μαζέψει δεν λέγεται!!

΄τώρα που είπα μπαλκόνι, χτές ο καυτός αέρας μου έκαψε τα λουλούδια μπροστά στη φάτσα στο μπαλκόνι... ξέρω άσχετο. πάνε οι πλατύφυλλοι βασιλικοί μου. τα λουλούδια με τα μικρούλικα φυλλαράκια τη γλυτώσαν, απλά μαράθηκαν ελαφρά και τα ξαναπότησα και τώρα έιναι οκ, αλλά είχα τρείς βασιλικούς με τα τεράστια φύλλα που τους βρήκα εντελώς μαραμένους το απόγευμα. το πρωί ήταν όλο ζωή.... Τα πότισα ξανά (δεν το έβαλα κάτω) και χτες βράδυ και σήεμρα χαράματα... σήμερα ήταν σαν κατσιασμένα κατσούλια. τι έχετε να προτείνετε; (οφ τόπικ ξέρω...)

Καλημερα Σταυρουλα!:)
Δυσπνοια με επιασε απο την ολη φαση:lol:
Ειναι πολλα τα γατακια σας Σταυρουλα ολα αστειρωτα και με δυο αρεσενικους τα πραγματα δυσκολευουν περισσοτερο...
Εμενα κοιμοντουσαν παντα εκτος δωματιου κι εχουν συνηθισει...απο μωρα ολα...ακομα και απο τοτε που ειχα τη Καλυψω μονη της στο καλαθι της κοιμοταν στη κουζινα κι εμαθε μια χαρα...
η ωρα της βραδυνης μας ξεκουρασης μας ειναι ιερη αλλιως τη μερα θα ημασταν σαν κοτοπουλα.
Τωρα ολα κοιμουνται το βραδυ στο μπαλκονι (βεβαια το εχουμε κλεισει κι ειναι ασφαλες) κι απο τοτε που γεννησε η Καλυψω, στο 3ο δωματιο με τα μπομπιρακια της...
Θα μας ειχαν καβαλησει αλλιως...κι αλιμονο μας τοτε....
Θα σου προτεινα παντως να τους φτιαξεις κι εσυ χωρους ασφαλης μακρυα απο τη κρεβατοκαμαρα σας...:)

στο επόμενο σπίτι Γιούλη. Αν όλα πάνε καλά με την επιμέλεια των παιδιών (επιτέλους τη δευτέρα αν δεν πάρει άλλη αναβολή έχουμε δικαστήριο οπότε στο τέλος της άλλης εβδομάδας θα ξέρουμε ελπίζω που μετακομίζουμε και πότε) τότε θα ανακαινίσουμε το σπίτι του γιώργου στο χωριό. εκεί τα γατάκια μας θα χωριστούν σε σερνικά και θηλυκά. το μισό σπίτι τα μεν το άλλο μισό τα δέ. θα τους δώσουμε όλες τις ανέσεις. μέχρι τότε ελπίζουμε να ηρεμίσουν. Βασικά η κυρία Λύρα είναι πιο κακομαθημένη από τον πρίνς. στο μέλλον θα είναι τα θηλυκά μακρυά από το κρεβάτι μου :Ρ ειδικά η κυρία λύρα που αγκαλιάζει το γιώργο για να χαλαρώσει.... Μιλάμε για έρωτα... (το γιώργο λυπάμαι που βράζει από τον έρωτα.... :Ρ )

άντε να δούμε..

αλήθεια αρχίσαν να κοιμούνται στο πάτωμα τα γατιά σου λόγω ζέστης;

στο επόμενο σπίτι Γιούλη. Αν όλα πάνε καλά με την επιμέλεια των παιδιών (επιτέλους τη δευτέρα αν δεν πάρει άλλη αναβολή έχουμε δικαστήριο οπότε στο τέλος της άλλης εβδομάδας θα ξέρουμε ελπίζω που μετακομίζουμε και πότε) τότε θα ανακαινίσουμε το σπίτι του γιώργου στο χωριό. εκεί τα γατάκια μας θα χωριστούν σε σερνικά και θηλυκά. το μισό σπίτι τα μεν το άλλο μισό τα δέ. θα τους δώσουμε όλες τις ανέσεις. μέχρι τότε ελπίζουμε να ηρεμίσουν. Βασικά η κυρία Λύρα είναι πιο κακομαθημένη από τον πρίνς. στο μέλλον θα είναι τα θηλυκά μακρυά από το κρεβάτι μου :Ρ ειδικά η κυρία λύρα που αγκαλιάζει το γιώργο για να χαλαρώσει.... Μιλάμε για έρωτα... (το γιώργο λυπάμαι που βράζει από τον έρωτα.... :Ρ )

άντε να δούμε..

Καλημέρα Σταυρούλα καλημέρα Πρινσάκο μου αδυναμία μου :up::up:και όλοι οι υπόλοιποι!!!:)
Τι κάνετε? Ναι εμένα είναι όλα τους ΔΙΑΡΚΩΣ στο πάτωμα λόγω ζέστης. Και επίσης τους βρέχω το κεφαλάκι 3 φορές την ημέρα να δροσιστουν. Και βάζω και παγακια στο νεράκι τους.:lol:

άντε να δούμε..

αντε μπραβο πολυ ωραια!
Ο Μορφεας Χειμωνα Καλοκαιρι στα πλακακια κοιμαται...εκτος απο τη νυχτα του Χειμωνα που κοιμοταν στα γατοδεντρα...τα κοριτσια αφησαν τα κρεβατια τους και την αραζουν κατω κι αυτες...

Καλημέρα ή μάλλον καλησπέρα,
Σήμερα νωρίς το πρωί ο Μπατουλι μου είχε κ πάλι τάσεις για εμετό ανησυχώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. λέτε να έχει κάτι σοβαρό;;;:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Καλημερα Ελενακι.Δε νομιζω,και η Μόιρα κανει,απο τη ζεστη ειναι.Δοκιμασες να του βαλεις κανενα παγακι στο νερο του;Μπορει να τον ανακουφισει.

Καλημερα Ελενακι.Δε νομιζω,και η Μόιρα κανει,απο τη ζεστη ειναι.Δοκιμασες να του βαλεις κανενα παγακι στο νερο του;Μπορει να τον ανακουφισει.
Αχ με ανακούφισες τώρα όσο δεν φαντάζεσαι κοντεύω να τρελαθώ δεν κοιμήθηκα καθόλου από τότε που έγινε αυτό κ είμαι πολύ στεναχωρημένη σήμερα :(:(:( ευχαριστώ Δωράκι μου έβαλα ήδη παγάκι στο νεράκι του, κ άλλαξα κ την τροφή κ θα του δώσω λιγότερο λιπαρή γιατί η περζιαν είναι πολύ βαριά νομίζω κ μπορεί να φταίει κ αυτό:hmm:

Δροσισε τον λιγο,και μην τον πολυταϊζεις.Μην ανησυχεις,το καταλαβαινει ο μικρουλης.Κλιματισμο εχετε;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back