Περσίας maniacs

Ε! δεν το καταλαβαίνεις το καημένο το αντράκι, σου λέει με τον τρόπο του ότι "είμαι και εγώ εδώ,κοιταξεμε". Αχ μωρέ πάντως ακούγονται σκέτη γλύκα. Να σου ζήσουν :)

Το κακόμοιρο το αντράκι μου ήταν μαθημένο να είναι η μοναδική οικογένειά μου, τον τελευταίο χρόνο άρχισαν να προστήθονται τετράποδα και δίποδα στην οικογένειά μας
οπότε του κακοφάνηκε πολύ. από την άλλη είναι ιδιαιτέρως ανεξάρτητος που δεν θέλει αγκαλιές χάδια κλπ. μόνο να κοιμάται δίπλα μου, οπουδήοτε είναι αυτό το δίπλα μου... με τη Λύρα να ξαπλαρώνει πάνω μου τα έχει πάρει άσχημα τώρα..... είμαι κατα βάση ιδιοκτησία του,...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν καταφέρω και βρώ μια στάλα χρόνο θα σας ανεβάσω φωτογραφίες και γώ. τα μωρά μου :)

Η λύρα μας έχει γίνει τελείως ξεδιάντροπή... δεν φτάνει που τρώει σαν φοράδα πλέον (κατά βούληση λέει ο γιατρός) δεν μπορείς να ανοίξεις ψυγείο και τσούπ δίπλα σου. αν δεν της δώσεις σημασία κάνει μιαααααααρ. αν την αγνοήσεις ανεβαινει τραπέζι.... Αν ακούσει μαχαιροπήρουνο τσούπ ανεβαίνει σε αγκαλιά.... να δεί τι τρώμε.... έλεος... κακιά πεθερά.....

Αναστασία θυμίζει τη Λούσυ σου... :Ρ
Αααα να λοιπόν και μια Λούση σε γάτα:lol::lol::lol:
Θα έκαναν παρέα το τρομερό δίδυμο της μάσας
:lol::lol:
Το κακόμοιρο το αντράκι μου ήταν μαθημένο να είναι η μοναδική οικογένειά μου, τον τελευταίο χρόνο άρχισαν να προστήθονται τετράποδα και δίποδα στην οικογένειά μας
οπότε του κακοφάνηκε πολύ. από την άλλη είναι ιδιαιτέρως ανεξάρτητος που δεν θέλει αγκαλιές χάδια κλπ. μόνο να κοιμάται δίπλα μου, οπουδήοτε είναι αυτό το δίπλα μου... με τη Λύρα να ξαπλαρώνει πάνω μου τα έχει πάρει άσχημα τώρα..... είμαι κατα βάση ιδιοκτησία του,...
Ναι το αγόρι σου!!! Το ταλαίπωρο απο βασιλιάς μοναδικος και άρχοντας του σπιτιου κατέληξε σε μέλος της γατοοικογένειας!!! Αλλα πάντως εγω το ξέρω πως είναι ο άρχοντας και ο βασιλιάς της καρδιάς σου Σταυρουλα μου όσα γατονια και αν αποκτήσετε!:):redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εμένα έτσι ακριβώς. Στην αρχή ήταν μόνη της βασίλισσα, πέρσυ όμως εμφανίστηκε μία αντίζηλος που έπαιρνε την θέση της στο κρεβάτι, το κατάπιε με δυσκολία . Αλλά φέτος που η αντίζηλος έκανε 4 έξτρα αντιζηλάκια αγανάκτησε:mad: και μετακόμισε μόνο για τον υπνο στην μάνα του δίποδου δίπλα. Βέβαια τώρα τελευταία έχει αρχίσει και τα λυπάται τα καημένα τα αντιζηλάκια και γιαυτό κάθεται μαζί με την Νο 1 αντίζηλο και τα φυλάει από το βλαμένο μπούφο :Pπου ακουει στο όνομα σκύλος που είναι στον κήπο.Τώρα τελευταία βρίσκει ότι είναι και διασκεδαστικό το νά παίζει μαζί τους.:):D:up::up:

χμ ήρεμα το πήρε την αντίζηλο νούμερο 1..

το πρίνπριν μου όταν ήρθε και εγκάταστάθηκε πρώτα η ρέινα μας άκουσε όλη η γειτονιά.... τα μιάου με ύφος βρισιάς έδιναν και έπαιρναν.... είμαι σίγουρη ότι της ούρλιαζε "πάρε τον πισινό σου από το ονυχοδρόμιό μου", "κατέβα από τη γατοπολυκατοικία μου", "σταμάτα να χρησιμοποιείς την άμμο μου", "φύγε από το καλάθί μου", "Κατέβα από το κρεβάτι της μαμά μου", "άσε τη μαμά μου ήσυχη....." και άλλα πολλά... μεχρι που με ρωταγαν αν το πνιγω το γατι...

με τον παρη λιγοτερα νιαουριτα... με τη λυρα κανενα...

Ίσως η Λύρα του γυάλισε λίγο γι αυτό το πονηρό Πριν-πριν δεν έβγαλε άχνα:rolleyes:

μπα εχει αποδεκτει τη μοιρα του πια...

τι κανουν τα μικρα σου?

μπα εχει αποδεκτει τη μοιρα του πια...

τι κανουν τα μικρα σου?
Μετά από πολύ καιρό Σταυρούλα μου είναι όλα καλά επιτέλους αφού περάσαμε διάφορες αρρώστιες αναρρώσεις κ ψυχολογικά, τό μόνο πρόβλημα τώρα είναι η Πίκατσου που είναι πολύ ατίθαση κ δεν αφήνει τα άλλα δύο σε ησυχία, ελπίζω όμως να μετακομίσω πάρα πολύ σύντομα κ να αποσυμφορηθεί η κατάσταση γιατί υπάρχει ένταση καταλαβαίνεις.
αλήθεια με σας τι έγινε έχουμε καμια γατούλα έγκυο;

Η ρέινα ήταν έγκυος αλλά απέβαλε λίγο μετά τις 6 βδομάδες :( είπε ο κτηνίατρος να της ξανακάνουμε εξετάσεις πλήρης και αν δεν δείξουν τίποτε θα της κάνουμε υπέρηχο να δούμε τι γίνεται μέσα στις ωοθήκες.

Από την άλλη η Λυρα χμ έχει 10/10 πρισμένες θηλές από κάτω, τρώει σαν φοράδα, έχει βαρύνει στο περπάτημα, αλλά όταν την πήγα στον κτηνίατρο και επιχείρησε να την εξετάσει, πέρα από τις πρισμένες θηλές είχαμε και ένα πρησμένο χέρι κτηνιάτρου από τις δαγκωνιές και τις νυχές της που τσαντίστηκε γιατί την ακούμπησαν στην κοιλιά της....

Οπότε ή είναι ή έχει ανεμογκάστρι... Δεν ξέρω να σου πώ...

το πρίνπριν μου όταν ήρθε και εγκάταστάθηκε πρώτα η ρέινα μας άκουσε όλη η γειτονιά.... τα μιάου με ύφος βρισιάς έδιναν και έπαιρναν.... είμαι σίγουρη ότι της ούρλιαζε "πάρε τον πισινό σου από το ονυχοδρόμιό μου", "κατέβα από τη γατοπολυκατοικία μου", "σταμάτα να χρησιμοποιείς την άμμο μου", "φύγε από το καλάθί μου", "Κατέβα από το κρεβάτι της μαμά μου", "άσε τη μαμά μου ήσυχη....." και άλλα πολλά... μεχρι που με ρωταγαν αν το πνιγω το γατι...:lol::lol::lol::lol::lol:

Όχι και εγώ το ξέρω ότι γενικά το πήρε καλά. βασικά είναι λίγο μυγιαγκιχτο :(γατί αυτο που την πείραξε είναι ότι δεν έχει ησυχία.Γιαυτό γιατον ύπνο πάει δίπλα στην μανα μου. Το ότι δεν είναι κακιά φαίνεται όταν τα μικρά συνηθισμένα να τρώνε όλα μαζί χώνουν το κεφάλι τους δίπλα της στο πιάτο όταν πάει να φάει. Εχει πολύ πλάκα γιατι τους γρυλίζει και ακούω που πέφτουν κάτι φάπες (όμως ποτέ δεν τους έχει βγάλει νύχια). Τώρα πια τα συνήθισε κάθεται μαζί με την μαμά τους και τα φυλάει κιόλας. Καλούλα είναι:happy:

Η ρέινα ήταν έγκυος αλλά απέβαλε λίγο μετά τις 6 βδομάδες :( είπε ο κτηνίατρος να της ξανακάνουμε εξετάσεις πλήρης και αν δεν δείξουν τίποτε θα της κάνουμε υπέρηχο να δούμε τι γίνεται μέσα στις ωοθήκες.

Από την άλλη η Λυρα χμ έχει 10/10 πρισμένες θηλές από κάτω, τρώει σαν φοράδα, έχει βαρύνει στο περπάτημα, αλλά όταν την πήγα στον κτηνίατρο και επιχείρησε να την εξετάσει, πέρα από τις πρισμένες θηλές είχαμε και ένα πρησμένο χέρι κτηνιάτρου από τις δαγκωνιές και τις νυχές της που τσαντίστηκε γιατί την ακούμπησαν στην κοιλιά της....

Οπότε ή είναι ή έχει ανεμογκάστρι... Δεν ξέρω να σου πώ...
Και το ότι προστατεύει τόσο πολύ την κοιλίτσα της κ δεν θέλει να την πιάνουν ίσως κ αυτό να είναι σύμπτωμα :up:
Πού στεναχωρήθηκα για την καημένη την Ρέινα γιατί μωρέ το καημενούλι; ίσως είναι πολύ μικροκαμωμένο γι αυτό κ δεν μπορεί. Να της κάνεις εξετάσεις κ αν είναι στείρωσέ την για να μην έχει προβλήματα το καημένο

Το ότι δεν είναι κακιά φαίνεται όταν τα μικρά συνηθισμένα να τρώνε όλα μαζί χώνουν το κεφάλι τους δίπλα της στο πιάτο όταν πάει να φάει. Εχει πολύ πλάκα γιατι τους γρυλίζει και ακούω που πέφτουν κάτι φάπες (όμως ποτέ δεν τους έχει βγάλει νύχια).

μα τί γλυκιά γάτα :) πόσο τρελαίνομαι να βλέπω συνύπαρξη μεγάλων γατιών με κατσουλάκια :)

Αλήθεια τράβα κανένα βίντεο την ώρα που τρώνε :)

Και το ότι προστατεύει τόσο πολύ την κοιλίτσα της κ δεν θέλει να την πιάνουν ίσως κ αυτό να είναι σύμπτωμα :up:
Πού στεναχωρήθηκα για την καημένη την Ρέινα γιατί μωρέ το καημενούλι; ίσως είναι πολύ μικροκαμωμένο γι αυτό κ δεν μπορεί. Να της κάνεις εξετάσεις κ αν είναι στείρωσέ την για να μην έχει προβλήματα το καημένο

Ναι είναι στο πρόγραμμα οι εξετάσεις. Απλά τώρα μια είναι ο κτηνίατρος εκεί μια αφήνει στο πόδι τον αδερφό του φοιτητή κτηνιατρικής. Να περάσει λίγο η περίοδος η καλοκαιρινή και μετά θα πάμε (εκτός αν γεννήσει η Λύρα οπότε δεν πάμε διακοπές και καταφέρω και πιάσω δύο μέρες στη σειρά το γιατρό)

τον ρώτησα μην έχει κανέναν όγκο το κορίτσι μου αλλά είπε να μην βάζω κακό με το νούμου. Πρώτα οι αίματος είπε. Αν είναι κατι θα φανεί στη γενική. Θα της ξανακάνει και για λιμώδη νοσήματα για να το ξανα τσεκάρουμε και στη συνέχεια υπέρηχο. ο Κτηνίατρος είπε μήπως τα παιδιά την ενοχλούσαν ποιος ξέρει πώς και το προκάλεσαν, οπότε τώρα με τη λύρα τους έχω τάξει ένα γερό χέρι ξύλο αν την σηκώσουν έστω από το πάτωμα....

αν έχει οτιδήποτε πάει για στείρωση, δεν το σζυητάμε. το μόνο που με λειπεί είναι ότι πάντα πριν τον οίστρο ζήταγε χάδια και αγκαλιές... σε καμία άλλη φάση. αυτό θα το χάσουμε :(

το πρίνπριν μου όταν ήρθε και εγκάταστάθηκε πρώτα η ρέινα μας άκουσε όλη η γειτονιά....
Μωρέ είναι τοσο καλός ... κι εγώ με τον Τιμάκο έτσι βλέπω πως έγιναν τα πράγματα. Κάθε φορα που έφερνα νέο ζωάκι σπιτι αντιδρουσε και λιγότερο... Αλλα εγω προσωπικά βλεπω πως ο Τιμυ μας εγινε πιο κοινωνικός πλέον και απολαμβάνει και την παρέα των άλλων χωρίς βέβαια πολλά πολλα αλλα συνυπάρχει με τα άλλα άνετα πια. Δηλ. δεν τα αποφεύγει.:)

Ναι είναι στο πρόγραμμα οι εξετάσεις. Απλά τώρα μια είναι ο κτηνίατρος εκεί μια αφήνει στο πόδι τον αδερφό του φοιτητή κτηνιατρικής. Να περάσει λίγο η περίοδος η καλοκαιρινή και μετά θα πάμε (εκτός αν γεννήσει η Λύρα οπότε δεν πάμε διακοπές και καταφέρω και πιάσω δύο μέρες στη σειρά το γιατρό)

τον ρώτησα μην έχει κανέναν όγκο το κορίτσι μου αλλά είπε να μην βάζω κακό με το νούμου. Πρώτα οι αίματος είπε. Αν είναι κατι θα φανεί στη γενική. Θα της ξανακάνει και για λιμώδη νοσήματα για να το ξανα τσεκάρουμε και στη συνέχεια υπέρηχο. ο Κτηνίατρος είπε μήπως τα παιδιά την ενοχλούσαν ποιος ξέρει πώς και το προκάλεσαν, οπότε τώρα με τη λύρα τους έχω τάξει ένα γερό χέρι ξύλο αν την σηκώσουν έστω από το πάτωμα....

αν έχει οτιδήποτε πάει για στείρωση, δεν το σζυητάμε. το μόνο που με λειπεί είναι ότι πάντα πριν τον οίστρο ζήταγε χάδια και αγκαλιές... σε καμία άλλη φάση. αυτό θα το χάσουμε :(
Σταυρούλα μου δεν νομίζω πως το Ρεϊνάκι έχει κάτι... Ολα θα πάνε καλά θα δεις. Φιλάκια πολλα πολλα απο εμάς.:D

Ου-α-ου! :blink: Αυτό είναι το μεγαλύτερο θέμα που είδα ποτέ!!! :| Έχω μείνει με ανοιχτό στόμα και φοβάμαι μη μπει καμιά μύγα γιατί δε μπορώ να το κείσω. Wow!!!!! :eek: :eek: :eek: :eek:...

:)γεια σας παιδια.ειμαι καινουριος στην παρεα.εχω και εγω ενα περσικο αλλα δυστυχως επειδη ειμαι λιγο ασχετος με τη τεχνολογια δε μπορω να ανεβασω φωτογραφια:(.οταν θα ξυπνησουν οι υπολοιποι θα ανεβασω:happy:

Αν και καθυστερημένα εύχομαι στον Μπατουλίνο μου τον κούκλο τον αγγελούδο και τον πανέμορφο
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ
με πολλή αγάπη η θεία του και η γατοπαρέα μας!

:)γεια σας παιδια.ειμαι καινουριος στην παρεα.εχω και εγω ενα περσικο αλλα δυστυχως επειδη ειμαι λιγο ασχετος με τη τεχνολογια δε μπορω να ανεβασω φωτογραφια:(.οταν θα ξυπνησουν οι υπολοιποι θα ανεβασω:happy:
Αχ, κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω! Ούτε στην υπογραφή μπορώ να βάλω ούτε στην εικόνα του προφίλ. Δεν ξέρω τι να κάνω... :(

καλημέρα καλώς μας βρήκες... πρέπει να πώ ότι είναι λίγο αργά για να κοιμούνται όλοι... ξύπνα τους :Ρ

μίλα μας για το μαλλιαρό σου τετράποδο και μας χρωστάς την φωτογραφία...

όπως βλέπεις εγώ έχω 4 (αν και η λύρα είναι περσίας ιμαλλαϊων) δύο σερνικά δύο θηλυκά... τα βλεπεις στις φωτό από κάτω :) και τα λατρεύω... πές μας για το δικό σου...

Ου-α-ου! :blink: Αυτό είναι το μεγαλύτερο θέμα που είδα ποτέ!!! :| Έχω μείνει με ανοιχτό στόμα και φοβάμαι μη μπει καμιά μύγα γιατί δε μπορώ να το κείσω. Wow!!!!! :eek: :eek: :eek: :eek:...
Καλώς μας ήρθες αλλα πώς συμπέρανες πως αυτο είναι το μεγαλύτερο θέμα που είδες ποτε???Το φορουμ έχει και πολύ μεγαλύτερα θέματα και ενδιαφέροντα επίσης... Για κάνε μια πλοήγηση!!! Και σύστησέ μας το (τα) γατόνι(α) σου!!!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back