Περσίας maniacs

Τη βρηκα στο google αλλα ειναι φτηστο με αυτο που εχω πισω απ' το σπιτι!!!! :D :D :D :D :D Δεν εχω ξαναδει τετοια ομοιοτητα!! Επι την ευκαιρια, μηπως ξερεις πως τη μικραθινεις την εικονα???
αν έχεις κάποιο πρόγραμμα όπως το photoshop μπορείς να αλλάξεις από εκεί το μέγεθος διαφορετικά μπορείς να μπεις στο photobucket κ να κάνεις από εκεί την επεξεργασία.
Είναι πανέμορφο πάντως γατάκι:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν έχεις κάποιο πρόγραμμα όπως το photoshop μπορείς να αλλάξεις από εκεί το μέγεθος διαφορετικά μπορείς να μπεις στο photobucket κ να κάνεις από εκεί την επεξεργασία.
Είναι πανέμορφο πάντως γατάκι:up:
Χμμ... δεν εχω το προγραμα που ειπες και δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια με τη φωτομπακετ... Οποτε αστο καλυτερα... :( Εγω αλεγα αν μπορουσα να το μικρινω κατευθειαν απο το Επεξεργασια Υπογραφης, αν οχι αστο καλυτεαρ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμμ... δεν εχω το προγραμα που ειπες και δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια με τη φωτομπακετ... Οποτε αστο καλυτερα... :( Εγω αλεγα αν μπορουσα να το μικρινω κατευθειαν απο το Επεξεργασια Υπογραφης, αν οχι αστο καλυτεαρ...
την έφτιαξα μικρότερη αν θέλεις χρησιμοποίησέ την

Συνημμένα

• 139686_10855_1c4ee62e19_p.jpg
    139686_10855_1c4ee62e19_p.jpg
    6,7 KB · Εμφανίσεις: 1.940
Ε, λοιπον εισαι σκετος θυσαυρος!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ε, λοιπον εισαι σκετος θυσαυρος!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ε σιγά βρε δεν έκανα κ κάτι φοβερό, εσύ τόσες ευχές μας έδωσες να μη σε τρατάρουμε κ κάτι:lol:

Δεν την είχα δει :lol::lol::lol:
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ:up: Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα :up:
Παρακαλούμε αγαπημένη μας Ελενα!!!!!!!:)

Του το είπα κ μου είπε ότι περιμένει κ το δώρο του εκτός από τις ευχαριστίες:P:lol:
Σταυρούλα σου αφιερώνω την φωτογραφία μου κ κάτω χαμηλά έχω βάλει κ το αυτόγραφό μου:D
Κάντυ
candyglit2.gif
Καλε τι όμορφο κοριτσάκι με το γλωσσάκι εξω είναι αυτό!!! ΦΙλάκια πολλα πολλα!!!!!!!!!:up::up::up:

Καλε τι όμορφο κοριτσάκι με το γλωσσάκι εξω είναι αυτό!!! ΦΙλάκια πολλα πολλα!!!!!!!!!:up::up::up:
ευχαριστώ πολύ θεία Αναστασία αν κ δεν φτάνω την ομορφιά της Νάλα έχω κ εγώ ως γυναίκα τις χάρες μου:lol:

ευχαριστώ πολύ θεία Αναστασία αν κ δεν φτάνω την ομορφιά της Νάλα έχω κ εγώ ως γυναίκα τις χάρες μου:lol:
Ααααααααα ανηψούδι θα σε μαλώσω!!! Τι ομορφιά μου λες της Νάλα και αηδίες!!!! Κάθε γατόνι είναι όμορφο και πανέμορφο και εσύ είναι Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ εντάξει???? φιλάκια στο γλυκό πανέμορφο μουσουδι σου μωρο μου:up:

Δικιο εχεις... :rolleyes: Αλλα παλι ευχαριστωωωωωωω!!! :happy: :up: :lol: :D :P...

Ααααααααα ανηψούδι θα σε μαλώσω!!! Τι ομορφιά μου λες της Νάλα και αηδίες!!!! Κάθε γατόνι είναι όμορφο και πανέμορφο και εσύ είναι Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ εντάξει???? φιλάκια στο γλυκό πανέμορφο μουσουδι σου μωρο μου:up:
Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να έρθεις σύντομα να με χτενίσεις να δοκιμάσεις κ τις δικές μου τσιρίδες να δεις ποια φωνάζει περισσότερο
Κάντυ η πριμαντόνα
Δικιο εχεις... :rolleyes: Αλλα παλι ευχαριστωωωωωωω!!! :happy: :up: :lol: :D :P...
Παρακαλωωωωωωω:lol:

Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να έρθεις σύντομα να με χτενίσεις να δοκιμάσεις κ τις δικές μου τσιρίδες να δεις πια φωνάζει περισσότερο
Κάντυ η πριμαντόνα
Καλα οπως πάντα ξεκαρδίστηκα με τα σχόλια της μάνας σου Κάντυ μου!:lol::lol::lol::lol::lol:

:P:P:P:lol:

Πολυ μου αρεσε αυτο το δολοφονικο βλεμμα...
Σειριος

Καλησπέρα καλησπέρα

τι κάνετε μαλλιαρόγατα; γονείς μαλλιαρόγατων;

εμείς είμαστε υπέροχα... :):):):):):):)

Περιμένω νέα σας

Πολυ μου αρεσε αυτο το δολοφονικο βλεμμα...
Σειριος

Καλησπέρα καλησπέρα

τι κάνετε μαλλιαρόγατα; γονείς μαλλιαρόγατων;

εμείς είμαστε υπέροχα... :):):):):):):)
Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα:whistle::whistle:

Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα:whistle::whistle:

αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι :P:P:P:P (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα :P )

αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι :P:P:P:P (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα :P )
πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα;:bleh::bleh::bleh::bleh:

πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα;:bleh::bleh::bleh::bleh:

4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση.....

αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ

4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση.....

αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ
δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω:lol:
Το λευκό θα γίνει colour point
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!!
new_baby_graphics_09.gif
341398shcjscojkq.gif

δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω:lol:
Το λευκό θα γίνει colour point
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!!
new_baby_graphics_09.gif
341398shcjscojkq.gif

Η μικρή ελένη επιμένει ότι το λευκό είναι φτυστή η μαμά του παρά το γεγονός ότι εγώ το βλέπω ολόλευκο. Δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να βγεί κόλορ πόιντ... σε πόσες μέρες;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back