Περσίας maniacs

Ωραια μωρα κι ωραια μαμα!(η οποια εμενα συνεχιζει να μου φαινεται μπλε-κρεμ ο,τι κι αν λετε :@Ρ)
ΝΑ τα χαιρεστε Σταυρουλα!Τελικα το θηλαζει και το προσεχει κανονικα το ασπρο;Βαρος παιρνουν κανονικα;
Καλημέρα Δωράκι. Τωρα βλέπεις τις φωτο??? Ναι έχεις δίκιο χθες που την είδα απο κοντά τη Λύρα ειναι πραγματικά ζαχαρί μπλε. Σίγουρα μπλε. Και τοσο όμορφα τα χρώματα του μπλε που τα χάνεις. Τα αυτάκια της είναι σαν να εχουν ζωγραφιστεί με μπλε περίγραμμα. Το είπα και στη Σταυρούλα. Κι επειδή έχω δει κι απο κοντά και τον Μορφέα της Γιουλης και τα μωρά του που ήταν μπλε και σοκολατί μπορω να το καταλάβω ακριβώς το χρώμα.:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα κορίτσια και αγόρια.... γατούληδες και γατούλες...

Η κυρία είναι καλά. Γκρινιάζει... Δεν της αρέσει η απομόνωση. Θέλει να βγεί. Σήμερα άργησα να την ταϊσω και πήγε η τσιρίδα σύννεφο παρά το γεγονός ότι είχε τροφή.... Μετά γέμισε την λεκάνη της και ούρλιαξε μέχρι να την αδειάσουμε. Βγήκε στο μπαλκόνι μοναχή και έκανε τη βόλτα της. και μετακόμισε τα μωρά της από την κούτα της στο πλακάκι στην άλλη γωνία.............

Έλενα οι περσοφωτογραφίες είναι μέσα στη φωτογραφική μου μηχανή... Αν θές πές μαιλ.... η αναστασία δεν μπόρεσε να βγάλει φωτό.... Μη τη μαλώσεις :Ρ

Πάρε μία πρωινή της Λύρας στο μπαλκόνι που έπερνε τον αέρα της. Είναι κάπως... μουτρωμένη....

lira_802969.jpg

Να και μία των παιδιών μας... Κοιμούνται βέβαια.. είναι και κάπως θολή...

koimounte.jpg

να και ένα ένα τα μωρά
πρώτα το ζαχαρωηδές μας...

leukouli.jpg

και το γκριζουλι...

gkrizouli.jpg

φαίνεται και ο λώρος ακόμη γμτ....
άλλη μία....

gkrizos2.jpg

και επειδή εγώ έιμαι ερωτευμένη με τη Λύρα σας παραθέτω άλλη μία... :Ρ

liritsa_961803.jpg

είναι μουτρωμένη γμτ... τέλως πάντων θα κοιτάξω να την τραβήξω και χαρούμενη :Ρ
ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!! Σταυρουλα ειναι χάρμα!!!!:up:Περάσαμε τέλεια χθες και χορτάσαμε γατουνια!!! Αντε και σε περισσότερα μέλη στην οικογένεια. Ανθρώπινα και τετράποδα!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ομορφη ειναι η μανουλα και ας ειναι θυμωμενη!!!:):)
δεν ειναι και λιγο να σε ρουφανε ολη μερα 2 μαλλιαρα πλασματα:lol::lol::lol::lol:
αχ αυτο το γκρι ειναι..μουρλια!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Καλημέρα καλημέρα Ελενάκι μου!!!
Περαστικά στο μωράκι το μικρο. Αλήθεια είναι καλλίτερα?
Δεν έκανα τίποτα εγώ. Εσύ το φροντίζεις και το αγαπάς.... Και μακάρι να το σώσεις κιόλας.
Οσο για τις φωτο θα σε στενοχωρήσω αλλα δεν έβγαλα ούτε μια, γιατι δεν ήθελα να ταράξω τη Λύρα. Δεν με είχε ξαναδει η γλυκεια μου, και επίσης δεν ήθελα να την ταράξω την ώρα που θήλαζε τα μωράκια της..... Απλωσα το δάχτυλο μου και τη χάιδεψα κάτω απο το πηγουνάκι της και ήταν επιφυλαχτική.
Η Σταυρούλα εχει τραβήξει πολλες και θα μας τις βάλει. Οσο για τη Λύρα έχω να δηλώσω ένα:
ΕΙΝΑΙ μια θεϊκή γατουλα. Πανέμορφη!!! Οι φωτογραφίες την αδικουν και το βλέμμα της και η ομορφιά της δεν μπορουν να αποδοθουν με τις φωτο. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ.
:up::up::up:
Τα μωράκια είναι ΥΠΕΡΟΧΑ, και το Πρινσάκι το μωράκι υπέροχο χρώμα. Απίστευτο Έλενα. Θα ξετρελαθεις όσο θα μεγαλώνει.....:up:
Σήμερα έφαγε το μικρό Αναστασία μου κ είπιε κ γαλατάκι από τη μαμά του αλλά συνεχίζει να έχει δοιάρροια όχι πολύ βέβαια αλλα έχει όμως ελπίζω να το σώσω μωρέ γιατί του βρήκα κ οικογένεια κ είναι τόσο τρυφερό κ όμορφο.
Καλά έκανες Αναστασία μου για τις φωτογραφίες άλλωστε έχουμε κ τη μαμά Σταυρούλα να μας προμηθεύει. Όσο για το μπλεδάκι το πριπρινάκι έχω τρελαθεί:lol::lol::lol:

Πολύ χαίρομαι που Λύρα είναι καλά σήμερα κ τρώει κ θέλει να σεργιανίσει ίσως χτες η καημενούλα ήταν από το σοκ κ την κούραση έτσι άκεφη.
Σταυρούλα το μέιλ μου είναι elvenstar@hol.gr
gkrizouli.jpg

heart.gif
Λοιπόν αυτή η μουτζοφωτογραφία είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!!!
heart.gif
heart.gif

Της Σταυρουλας που ειναι μικρες τις βλεπω,και τις δικες σου τις ειδα,αν ειναι σε μικρη αναλυση τις κατεβαζει.
Κι απο κοντα για μπλε-κρεμ ή σκετο μπλε σου φανηκε;Ειδικα στα πατουσακια της εχει αρκετο κρεμ απο οτι βλεπω στις φωτο.Μηπως τελικα ειναι tortie;Φανταζομαι,θα ξετρελαθηκες με τα μωρα...

Ωραια μωρα κι ωραια μαμα!(η οποια εμενα συνεχιζει να μου φαινεται μπλε-κρεμ ο,τι κι αν λετε :@Ρ)
ΝΑ τα χαιρεστε Σταυρουλα!Τελικα το θηλαζει και το προσεχει κανονικα το ασπρο;Βαρος παιρνουν κανονικα;
Εχω παρατηρήσει ότι σε πολλα ασημένια ή μπλε περσικά βγάζουν κ λίγο κρεμ δε διάφορα σημεία το έχω δει σε πολλά γατάκια αυτό (κ η Κάντυ έχει σε ένα σημείο στο ποδαράκι της μια σποτ κρεμ):hmm:

Της Σταυρουλας που ειναι μικρες τις βλεπω,και τις δικες σου τις ειδα,αν ειναι σε μικρη αναλυση τις κατεβαζει.
Κι απο κοντα για μπλε-κρεμ ή σκετο μπλε σου φανηκε;Ειδικα στα πατουσακια της εχει αρκετο κρεμ απο οτι βλεπω στις φωτο.Μηπως τελικα ειναι tortie;Φανταζομαι,θα ξετρελαθηκες με τα μωρα...
Τι εννοείς μπλε κρεμ απο κοντα? Το μουτράκι της είναι στα χρωματισμένα σημεία μπλε, αλλα στο σωματάκι της είναι κρεμ ζαχαρί είναι πολύ ανοιχτόχρωμη. Στα άκρα έχει το μπλε το ανοιχτό όπως και στο μουτράκι ειναι ΤΕΛΕΙΑ ζουζουνίτσα!Το μικρο το είδα για άσπρο....:)

Βρε εννοω στα πατουσακια οτι φαινεται στις ακρες εκτος απο μπλε,να εχει και κρεμ,και στη φατσουλα της σε ορισμενα σημεια μου φαινεται να εχει κρεμ.
Αληθεια Ελενα;Δεν το ηξερα,νομιζα οι οπως σε ολα τα Point δεν επιτρεπεται αλλο χρωμα στα ακρα και το προσωπο,κι οτι αν εχει θεωρειται tortie.

στα περσικά Δώρα υπάρχει κ tortie point δεν ξέρω αν είναι αναγνωρισμένος ο χρωματισμός επίσημα αλλά ξέρω ότι υπάρχει

Ναι αυτο το ξερω,γι'αυτο αναρωτιεμαι αν με τοσο μπεζ ειναι μπλε ή tortie.

ααα δεν ξέρω τοσες λεπτομέρειες. Εγώ γενικά το είδα απο κοντά το χρώμα μπλε στο μουτράκι και στα άκρα και στα αφτάκια.Τα αφτάκια της είναι σκέτη ζωγραφια παιδιά με περίγραμμα!!!! Ειναι πανέμορφη σας λέω δεν παίζονται τα μάτια της. Στις φωτο ΔΕΝ φαίνεται με τίποτα η τόση ομορφιά της.:):up:

υπάρχουν κ blue tortie H seal tortie που δεν είναι τόσο εμφανές το tortie
Όπως αυτά που είναι seal tortie point
DSCN0138.JPG
narcis-9,5months_78.jpg

pfhim.JPG

και ένα blue tortie point

Εσενα δηλαδη Ελενα σου φαινεται για μπλε ή για τορτι;

Εμένα μου φαίνεται για Μπλου απλά τα καλτσάκια (στα πίσω ποδαράκια) δεν είναι σχηματισμένα καλά, αυτό νομίζω αλλά δεν είμαι κ ειδική στα χρώματα

Τι να πω,τα περσικα εχουν και πολλα χρωματα και ειναι λιγο διαφορετικες οι κατηγοριες απο αλλες φυλες.Θα εχει πολυ πλακα παντως αν ειναι τορτι,το μωρο μπορει να βγει οτιδηποτε.
Σταυρουλα τα προηγουμενα μωρα της τι χρωμα μπαμπα ειχαν και τι χρωμα ειχαν τα μικρα;

Δώρα, να σε ρωτησω κατι ασχετο? :rolleyes:
Η Breena και ο Yogi ειναι Maine Coon?
(ξερω δεν εχει σχεση με το θεμα
αλλα ηθελα να το ρωτησω αυτο! :happy: :lol:)

Οχι,ειναι Νορβηγικου Δασους,μπορεις να δεις την περιγραφη της φυλης στην ενοτητα Βreeds,οπως κι αλλες φωτογραφιες γατων της φυλης.

Εσενα δηλαδη Ελενα σου φαινεται για μπλε ή για τορτι;
Γιατι τα Τορτι μπορούν να βγάλουν όλα τα χρώματα; νόμιζα ότι τα Κάλικο την είχαν αυτή την ιδιότητα

Καλησπέρα, με μπερδέψατε, τελικά δεν είναι πόιντ η λύρα; ή είναι τόρτι πόιντ;

Δώρα από την προηγούμενη γέννα της ένα σταχτί κουκλάκι είδα μόνο. δεν ξέρω να σου πώ για τον μπαμπά.

Έλενα σου στέλνω τώρα φωτό.

Η Λύρα ξανά σεργιάνισε τα μωρά της. Πουθενά δεν βολεύεται. Τα ζύγισα σήμερα και είναι πιο ελαφριά κατά δύο γραμμάρια από χτές, αλλά δεν θέλαν να φάνε που το προσπάθησα. Θέλω να κλαδέψω τη κυρία αλλά δεν με αφήνει. Δεν είναι εύκολο να βρείς στόχο με τόση τρίχα γμτ

Και τώρα που λέω κλάδεμα, οι ορμόνες τις μακρύναν τις τρίχες στα μάγουλα της. χμ ή την είχαν καλοπίσει στα μάγουλα για να μην πετάνε οι τρίχες.. γιατί ξαφνικά το κεφάλι της γέμισε μαλλι.... τι να πω...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back