Φωλιά στομάχι;;;;
Έλεος, ξύπνησα κατά της 4 το πρωί από νιαουριτά, ένα σούρσημο στο πόδι, και την πηγή των νιαουριτών να στρογγυλοκάθεται στο στομάχι μου. Είχε πάρει το ένα γατί (το ασπρουλιάρικο) και το είχε αφήσει στο πόδι μου και είχε ανέβει η κυρία στο στομάχι και το καλούσε να έρθει....
Αναστατωθηκαμε... Αφού της γλυκομιλήσαμε και της είπαμε να το πάρει να φύγει, το πήρε όντως και το έφερε στα πλευρά μου (στο στρώμα) ανέβηκε στο στομάχι μου και το καλούσε να σκαρφαλώσει!!!!
Στο τέλος σαλτάραμε σηκωθήκαμε να τακτοποιήσουμε τα γατιά, η κυρία μόλις σηκώσαμε το γατί να το πάμε πίσω γκρίνιαζε!!!
Και το αποκορύφωμα; Η κυρία έχει οίστρο!!!!!!!!!!!! Δεν κάθεται καθόλου στα γατάκια!!! Σήμερα το πρωί αναγκάστηκα να τα ταϊσω εγώ γιατί η κυρία από ώρα γκρίνιαζε να της ανοίξουμε την πόρτα που ήταν οι άλλοι απ έξω...
Το ασπρούλι κλαίει και τρέμει. Η κυρία πιο πολύ ασχολείται με το γκρίζο που είναι ζωηρό παρά με το άσπρο....
Τα βάζω στις φωλιές και τα παίρνει και τα αφήνει στο πάτωμα. Μήπως τελικά να κάτσω να κάνω τη φωλιά;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.