Περσίας maniacs

Κυριε Μπατ αν ειστε σοβαρος να μαζεψετε την αδερφη σας που καθολου δε σας εμοιασε στην ανατροφη.:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όλες οι οικογένειες έχουν μαύρα πρόβατα, ξέρετε εσείς κύριε Σείριε;)

batmanE

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελενακι καλημερα!
Θα μας πει εδω η Αναστασια για ενα καταπληκτικο υγρο που κανει πεντακαθαρα τα ματακια των Περσικων:up:
Δεν θυμαμαι καλα το ονομα του...κατι σε Silc....:hmm:
:rolleyes:

το θυμηθηκα! :up:
Silctongue
:lol::lol::lol:

Δεν ξερω τι υποννοειτε κυριε Μπατ,αλλα εγω ειμαι μπλε,αλλοι ειναι μαυροι.:whistle:

Ελενακι καλημερα!
Θα μας πει εδω η Αναστασια για ενα καταπληκτικο υγρο που κανει πεντακαθαρα τα ματακια των Περσικων:up:
Δεν θυμαμαι καλα το ονομα του...κατι σε Silc....:hmm:
:rolleyes:
Αχ ωραία γιατί έχω τρομερό πρόβλημα αυτό τον καιρό με τον Μπατ ειδικά κ μάλιστα σήμερα πρωί πρωί το κυνηγούσα από πίσω για να του καθαρίσω τα μάτια αλλά όσο κ να τα καθαρίσω αυτά τα σκληρα δεν βγαίνουν

Δεν ξερω τι υποννοειτε κυριε Μπατ,αλλα εγω ειμαι μπλε,αλλοι ειναι μαυροι.:whistle:
Για ποιον λες ότι είναι μαύρος:hmm:

αααα κ μετά λες εμένα κύριε Σείριε εμείς μια κουβέντα είπαμε κ αμέσως εσύ βρήκες ευκαιρία να ψάξεις για τσιλιμπουρδίσματα (τάχαμου τάχαμου παρεξηγήθηκες μωρε ευκαιρία ζητούσες) άλλωστε έτσι είμαι εγώ κ αν ήμουν καλό κορίτσι σιγά μη ερωτευόσουν
Κάντυ η εξωφρενών :mad::mad:
Κύριε Σείριε παρακαλώ να μαζευτείτε ολίγον κ να μη με διαβάλλεται στην αρραβωνιαστικιά μου εγώ είμαι γλυκός τρυφερός κ σοβαρός νέος από σπίτι (κ μάλιστα πολυκατοικία) ορίστε μας :mad:
Μπατμαν ο σκέτος
Ναι ναι Ελενάκι μου είδες? Εγω προσπάθησα να τα ηρεμίσω τα πράγματα αλλα... Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Σείριος έχει θυμώσει γμτ. Πες και εσύ στην Κάντυ λίγο να μαζευτεί...:lol::lol:

Αχ ωραία γιατί έχω τρομερό πρόβλημα αυτό τον καιρό με τον Μπατ ειδικά κ μάλιστα σήμερα πρωί πρωί το κυνηγούσα από πίσω για να του καθαρίσω τα μάτια αλλά όσο κ να τα καθαρίσω αυτά τα σκληρα δεν βγαίνουν
Λοιπόν σας παρουσιάζω τον νέο τρόπο καθαρισμού των ματιών των περσικών γατιών!
Ειναι σούπερ αποτελεσματικός και μάλιστα μπορω να πω ότι εγώ την επόμενη φορά στην έκθεση θα τη χρειαστώ τη μέθοδο. Και το όνομα αυτου Silctongue:lol::lol::lol:
Αφου θα έχουν προηγηθει μέρες πριν την έκθεση με τέτοιες παροχες, εκεινη τη μερα ο Περσούλης μου θα έχει δυο προσωπικούς groomer: εμένα, και τη φιλεναδίτσα του Σίλκα δηλ. τη Silctongue

Πραγματικά χθες ΔΕΝ προλαβα να καθαρίσω τα ματάκια του Περσουλη καθόλου!!! Ελαμπαν!!! Φροντισε η φιλεναδίτσα του γι αυτο!!!

Υποκλινομαι ταπεινα σε αυτα τα 2 υπεροχα πλασματα...

Λοιπόν σας παρουσιάζω τον νέο τρόπο καθαρισμού των ματιών των περσικών γατιών!
Ειναι σούπερ αποτελεσματικός και μάλιστα μπορω να πω ότι εγώ την επόμενη φορά στην έκθεση θα τη χρειαστώ τη μέθοδο. Και το όνομα αυτου Silctongue:lol::lol::lol:
Αφου θα έχουν προηγηθει μέρες πριν την έκθεση με τέτοιες παροχες, εκεινη τη μερα ο Περσούλης μου θα έχει δυο προσωπικούς groomer: εμένα, και τη φιλεναδίτσα του Σίλκα δηλ. τη Silctongue

Πραγματικά χθες ΔΕΝ προλαβα να καθαρίσω τα ματάκια του Περσουλη καθόλου!!! Ελαμπαν!!! Φροντισε η φιλεναδίτσα του γι αυτο!!!
Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια :lol::lol::lol::lol:
Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή:lol:
Κοίτα αγάπες θα τρελαθώ

Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια :lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol:το καταλαβα Ελενακι...
θα σου φτιαξει το φιλεναδακι μας αποσταγμα σαλιου Silca και θα στο στειλει:P

:lol::lol::lol:το καταλαβα Ελενακι...
θα σου φτιαξει το φιλεναδακι μας αποσταγμα σαλιου Silca και θα στο στειλει:P
Γι αυτό δεν απάντησες υπήρξες διακριτική:lol::lol::lol::lol: συγνώμη αλλά γεννήθηκα ξανθιά:lol::lol::lol::P
Ωραία θέλω 2 μπουκαλάκια να έχουμε:up:
Μωρέ σήμερα πάλι το γατάκι δεν είναι καλά:(:(:( Αμαν πια εκεί που λέω ότι καλυτερεύει πάλι γίνεται χάλια σήμερα είχε πολύ διάρροια κ είναι μαζεμένο σε μία γωνίτσα κ δεν σηκώνεται καθόλου:(:cry:

Πω πω εξυπηρετηση!:DΤελικα ο Περσης βρηκε το αλλο του μισο στον σκυλισιο κοσμο!

η Αναστασια στην εκθεση με το Σεβαχ και το Περση:cool: και στη τσαντα του grooming τη Silca, που με το που βγαινει απο μεσα, πιανει δουλεια:lol::lol::lol::lol:

Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος;

Υποκλινομαι ταπεινα σε αυτα τα 2 υπεροχα πλασματα...
Θεια Γιουλη σ΄ευχαριστουμε πολύ!

Κοίτα αγάπες θα τρελαθώ
Μα Λενιώ μου εγω όταν το ανέβαζα το βιντεάκι ΕΣΕΝΑ σκεφτομουν ποσο θα ενθουσιαστεις γιατι ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ πραγματικά τον Περσουλη!!!! Δεν είναι πολύ τρυφερά και τα δυο τους? Ασε έχω πάθει πλάκα με την αγάπη που έχουν μεταξύ τους αυτα τα δυο.... Το απόγευμα θα βάλω και το χθεσινοβραδινό μπανάκι τους...:lol::lol::)
Θα φροντίσω για την silctongue να την παραλάβεις κι εσύ:lol:

Γι αυτό δεν απάντησες υπήρξες διακριτική:lol::lol::lol::lol: συγνώμη αλλά γεννήθηκα ξανθιά:lol::lol::P
Ωραία θέλω 2 μπουκαλάκια να έχουμε:up:
Μωρέ σήμερα πάλι το γατάκι δεν είναι καλά:( Αμαν πια εκεί που λέω ότι καλυτερεύει πάλι γίνεται χάλια σήμερα είχε πολύ διάρροια κ είναι μαζεμένο σε μία γωνίτσα κ δεν σηκώνεται καθόλου:(:cry:
Μωρέ τι έχει το καημενάκι? Αλλα ο γιατρος σου είπε χθες ΄οτι ήταν καλλίτερα έτσι δεν ειναι?:hmm:

Θα φροντίσω για το υγρό στα δυο μπουκαλια οκ.!:P

η Αναστασια στην εκθεση με το Σεβαχ και το Περση:cool: και στη τσαντα του grooming τη Silca, που με το που βγαινει απο μεσα, πιανει δουλεια:lol::lol::lol::lol:
ΝΑι και θα τους έχω και μαζί στο κλουβάκι.:lol:

Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος;
Ναι ναι του κάναμε χθες αποπαρασίτωση το είδε ο βοηθός του δικού μου γιατρού που είναι εξίσου καλός κ αυτός, σήμερα μας έδωσε κ γενική αντιβίωση για να δούμε πως θα πάει κ σήμερα :/: εκεί που λέω πως είναι καλά εκεί πάλι το βλέπω χάλια. Αν κ ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να περιμένω 3 μέρες να φανούν τα αποτελέσματα του Ιμοντιουμ θα δούμε ίσως κ με την αντιβίωση να συνέλθει τι να πω πολύ στεναχωριέμαι:(:(

Προς Ναλίτα

Αγαπημένη μου Ναλίτα σου αφιερώνω σήμερα φρέσκιες φωτογραφίες για να θαυμάσεις την στρογγυλή μου κορμάρα κ να δεις τι σοβαρό άντρακλα διάλεξες :cool::cool:
IMG083.jpg

Σε λιλά σατεν
IMG222.jpg

στην εξοχή
IMG094.jpg
χαλαρώνοντας σε καταρράκτες ζεν:D

ΑΓΑΑΑΑΠΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!! :up:
ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!!
Κουκλε μου αγαπημένε μου Μπατουλίνο, άνδρα μου μοναδικέ!!!:up::up::up:
Καλε τι κούκλος είσαι!! Επιτέλους η πεθερουλα μου αξιώθηκε μια φορά να βγάλει επισήμως την κορμάρα σου και την ομορφιά σου έτσι στη δημοσιότητα. Εμ τόσον καιρό σε κράταγε μακριά μου για να μην σε καμαρώνω εγώ!!!
Τωρα που έκανε την αρχή ας ελπίσουμε να μου αφιερώνει περισσότερες φωτο να σε θαυμάζω αγάπη μου.:up:
Τι ομορφο κορμί και τι τρίχωμα και τι ματάρες έχεις κουκλίνε μου.
ΔΙκή σου πάντα η γυναικα σου Ναλίτα η κοπελίτα σου!!!!:up:

Προς Σείριο

Και μερικές για τον παραπονιάρη Σείριο
IMG200.jpg
IMG168.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back