moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 21:00 Η moukelis έγραψε: #7.741 12-08-09 21:00 Κυριε Μπατ αν ειστε σοβαρος να μαζεψετε την αδερφη σας που καθολου δε σας εμοιασε στην ανατροφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 09:00 Η elvenstar: #7.742 13-08-09 09:00 Όλες οι οικογένειες έχουν μαύρα πρόβατα, ξέρετε εσείς κύριε Σείριε batmanE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 09:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.743 13-08-09 09:01 Ελενακι καλημερα! Θα μας πει εδω η Αναστασια για ενα καταπληκτικο υγρο που κανει πεντακαθαρα τα ματακια των Περσικων Δεν θυμαμαι καλα το ονομα του...κατι σε Silc.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.744 13-08-09 09:02 το θυμηθηκα! Silctongue Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 09:09 Η moukelis έγραψε: #7.745 13-08-09 09:09 Δεν ξερω τι υποννοειτε κυριε Μπατ,αλλα εγω ειμαι μπλε,αλλοι ειναι μαυροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 09:15 Η elvenstar: #7.746 13-08-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελενακι καλημερα! Θα μας πει εδω η Αναστασια για ενα καταπληκτικο υγρο που κανει πεντακαθαρα τα ματακια των Περσικων Δεν θυμαμαι καλα το ονομα του...κατι σε Silc.... Click για ανάπτυξη... Αχ ωραία γιατί έχω τρομερό πρόβλημα αυτό τον καιρό με τον Μπατ ειδικά κ μάλιστα σήμερα πρωί πρωί το κυνηγούσα από πίσω για να του καθαρίσω τα μάτια αλλά όσο κ να τα καθαρίσω αυτά τα σκληρα δεν βγαίνουν Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω τι υποννοειτε κυριε Μπατ,αλλα εγω ειμαι μπλε,αλλοι ειναι μαυροι. Click για ανάπτυξη... Για ποιον λες ότι είναι μαύρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Η staman2 έγραψε: #7.747 13-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα κ μετά λες εμένα κύριε Σείριε εμείς μια κουβέντα είπαμε κ αμέσως εσύ βρήκες ευκαιρία να ψάξεις για τσιλιμπουρδίσματα (τάχαμου τάχαμου παρεξηγήθηκες μωρε ευκαιρία ζητούσες) άλλωστε έτσι είμαι εγώ κ αν ήμουν καλό κορίτσι σιγά μη ερωτευόσουν Κάντυ η εξωφρενών Κύριε Σείριε παρακαλώ να μαζευτείτε ολίγον κ να μη με διαβάλλεται στην αρραβωνιαστικιά μου εγώ είμαι γλυκός τρυφερός κ σοβαρός νέος από σπίτι (κ μάλιστα πολυκατοικία) ορίστε μας Μπατμαν ο σκέτος Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Ελενάκι μου είδες? Εγω προσπάθησα να τα ηρεμίσω τα πράγματα αλλα... Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Σείριος έχει θυμώσει γμτ. Πες και εσύ στην Κάντυ λίγο να μαζευτεί... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αχ ωραία γιατί έχω τρομερό πρόβλημα αυτό τον καιρό με τον Μπατ ειδικά κ μάλιστα σήμερα πρωί πρωί το κυνηγούσα από πίσω για να του καθαρίσω τα μάτια αλλά όσο κ να τα καθαρίσω αυτά τα σκληρα δεν βγαίνουν Click για ανάπτυξη... Λοιπόν σας παρουσιάζω τον νέο τρόπο καθαρισμού των ματιών των περσικών γατιών! Ειναι σούπερ αποτελεσματικός και μάλιστα μπορω να πω ότι εγώ την επόμενη φορά στην έκθεση θα τη χρειαστώ τη μέθοδο. Και το όνομα αυτου Silctongue Αφου θα έχουν προηγηθει μέρες πριν την έκθεση με τέτοιες παροχες, εκεινη τη μερα ο Περσούλης μου θα έχει δυο προσωπικούς groomer: εμένα, και τη φιλεναδίτσα του Σίλκα δηλ. τη Silctongue Πραγματικά χθες ΔΕΝ προλαβα να καθαρίσω τα ματάκια του Περσουλη καθόλου!!! Ελαμπαν!!! Φροντισε η φιλεναδίτσα του γι αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.748 13-08-09 10:51 Υποκλινομαι ταπεινα σε αυτα τα 2 υπεροχα πλασματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 10:58 Η elvenstar: #7.749 13-08-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν σας παρουσιάζω τον νέο τρόπο καθαρισμού των ματιών των περσικών γατιών! Ειναι σούπερ αποτελεσματικός και μάλιστα μπορω να πω ότι εγώ την επόμενη φορά στην έκθεση θα τη χρειαστώ τη μέθοδο. Και το όνομα αυτου Silctongue Αφου θα έχουν προηγηθει μέρες πριν την έκθεση με τέτοιες παροχες, εκεινη τη μερα ο Περσούλης μου θα έχει δυο προσωπικούς groomer: εμένα, και τη φιλεναδίτσα του Σίλκα δηλ. τη Silctongue Πραγματικά χθες ΔΕΝ προλαβα να καθαρίσω τα ματάκια του Περσουλη καθόλου!!! Ελαμπαν!!! Φροντισε η φιλεναδίτσα του γι αυτο!!! Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Κοίτα αγάπες θα τρελαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.750 13-08-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Click για ανάπτυξη... το καταλαβα Ελενακι... θα σου φτιαξει το φιλεναδακι μας αποσταγμα σαλιου Silca και θα στο στειλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:06 Η elvenstar: #7.751 13-08-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το καταλαβα Ελενακι... θα σου φτιαξει το φιλεναδακι μας αποσταγμα σαλιου Silca και θα στο στειλει Click για ανάπτυξη... Γι αυτό δεν απάντησες υπήρξες διακριτική συγνώμη αλλά γεννήθηκα ξανθιά Ωραία θέλω 2 μπουκαλάκια να έχουμε Μωρέ σήμερα πάλι το γατάκι δεν είναι καλά Αμαν πια εκεί που λέω ότι καλυτερεύει πάλι γίνεται χάλια σήμερα είχε πολύ διάρροια κ είναι μαζεμένο σε μία γωνίτσα κ δεν σηκώνεται καθόλου:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Η moukelis έγραψε: #7.752 13-08-09 11:22 Πω πω εξυπηρετηση!Τελικα ο Περσης βρηκε το αλλο του μισο στον σκυλισιο κοσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.753 13-08-09 11:24 η Αναστασια στην εκθεση με το Σεβαχ και το Περση και στη τσαντα του grooming τη Silca, που με το που βγαινει απο μεσα, πιανει δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #7.754 13-08-09 11:27 Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #7.755 13-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υποκλινομαι ταπεινα σε αυτα τα 2 υπεροχα πλασματα... Click για ανάπτυξη... Θεια Γιουλη σ΄ευχαριστουμε πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Κοίτα αγάπες θα τρελαθώ Click για ανάπτυξη... Μα Λενιώ μου εγω όταν το ανέβαζα το βιντεάκι ΕΣΕΝΑ σκεφτομουν ποσο θα ενθουσιαστεις γιατι ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ πραγματικά τον Περσουλη!!!! Δεν είναι πολύ τρυφερά και τα δυο τους? Ασε έχω πάθει πλάκα με την αγάπη που έχουν μεταξύ τους αυτα τα δυο.... Το απόγευμα θα βάλω και το χθεσινοβραδινό μπανάκι τους... Θα φροντίσω για την silctongue να την παραλάβεις κι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:41 Η staman2 έγραψε: #7.756 13-08-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γι αυτό δεν απάντησες υπήρξες διακριτική συγνώμη αλλά γεννήθηκα ξανθιά Ωραία θέλω 2 μπουκαλάκια να έχουμε Μωρέ σήμερα πάλι το γατάκι δεν είναι καλά Αμαν πια εκεί που λέω ότι καλυτερεύει πάλι γίνεται χάλια σήμερα είχε πολύ διάρροια κ είναι μαζεμένο σε μία γωνίτσα κ δεν σηκώνεται καθόλου:cry: Click για ανάπτυξη... Μωρέ τι έχει το καημενάκι? Αλλα ο γιατρος σου είπε χθες ΄οτι ήταν καλλίτερα έτσι δεν ειναι? Θα φροντίσω για το υγρό στα δυο μπουκαλια οκ.! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Αναστασια στην εκθεση με το Σεβαχ και το Περση και στη τσαντα του grooming τη Silca, που με το που βγαινει απο μεσα, πιανει δουλεια Click για ανάπτυξη... ΝΑι και θα τους έχω και μαζί στο κλουβάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η elvenstar: #7.757 13-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι του κάναμε χθες αποπαρασίτωση το είδε ο βοηθός του δικού μου γιατρού που είναι εξίσου καλός κ αυτός, σήμερα μας έδωσε κ γενική αντιβίωση για να δούμε πως θα πάει κ σήμερα εκεί που λέω πως είναι καλά εκεί πάλι το βλέπω χάλια. Αν κ ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να περιμένω 3 μέρες να φανούν τα αποτελέσματα του Ιμοντιουμ θα δούμε ίσως κ με την αντιβίωση να συνέλθει τι να πω πολύ στεναχωριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:44 Η elvenstar: #7.758 13-08-09 14:44 Προς Ναλίτα Αγαπημένη μου Ναλίτα σου αφιερώνω σήμερα φρέσκιες φωτογραφίες για να θαυμάσεις την στρογγυλή μου κορμάρα κ να δεις τι σοβαρό άντρακλα διάλεξες Σε λιλά σατεν στην εξοχή χαλαρώνοντας σε καταρράκτες ζεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #7.759 13-08-09 14:54 ΑΓΑΑΑΑΠΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!! ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!! Κουκλε μου αγαπημένε μου Μπατουλίνο, άνδρα μου μοναδικέ!!! Καλε τι κούκλος είσαι!! Επιτέλους η πεθερουλα μου αξιώθηκε μια φορά να βγάλει επισήμως την κορμάρα σου και την ομορφιά σου έτσι στη δημοσιότητα. Εμ τόσον καιρό σε κράταγε μακριά μου για να μην σε καμαρώνω εγώ!!! Τωρα που έκανε την αρχή ας ελπίσουμε να μου αφιερώνει περισσότερες φωτο να σε θαυμάζω αγάπη μου. Τι ομορφο κορμί και τι τρίχωμα και τι ματάρες έχεις κουκλίνε μου. ΔΙκή σου πάντα η γυναικα σου Ναλίτα η κοπελίτα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #7.760 13-08-09 14:54 Προς Σείριο Και μερικές για τον παραπονιάρη Σείριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κυριε Μπατ αν ειστε σοβαρος να μαζεψετε την αδερφη σας που καθολου δε σας εμοιασε στην ανατροφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 09:00 Η elvenstar: #7.742 13-08-09 09:00 Όλες οι οικογένειες έχουν μαύρα πρόβατα, ξέρετε εσείς κύριε Σείριε batmanE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 09:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.743 13-08-09 09:01 Ελενακι καλημερα! Θα μας πει εδω η Αναστασια για ενα καταπληκτικο υγρο που κανει πεντακαθαρα τα ματακια των Περσικων Δεν θυμαμαι καλα το ονομα του...κατι σε Silc.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.744 13-08-09 09:02 το θυμηθηκα! Silctongue Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 09:09 Η moukelis έγραψε: #7.745 13-08-09 09:09 Δεν ξερω τι υποννοειτε κυριε Μπατ,αλλα εγω ειμαι μπλε,αλλοι ειναι μαυροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 09:15 Η elvenstar: #7.746 13-08-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελενακι καλημερα! Θα μας πει εδω η Αναστασια για ενα καταπληκτικο υγρο που κανει πεντακαθαρα τα ματακια των Περσικων Δεν θυμαμαι καλα το ονομα του...κατι σε Silc.... Click για ανάπτυξη... Αχ ωραία γιατί έχω τρομερό πρόβλημα αυτό τον καιρό με τον Μπατ ειδικά κ μάλιστα σήμερα πρωί πρωί το κυνηγούσα από πίσω για να του καθαρίσω τα μάτια αλλά όσο κ να τα καθαρίσω αυτά τα σκληρα δεν βγαίνουν Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω τι υποννοειτε κυριε Μπατ,αλλα εγω ειμαι μπλε,αλλοι ειναι μαυροι. Click για ανάπτυξη... Για ποιον λες ότι είναι μαύρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Η staman2 έγραψε: #7.747 13-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα κ μετά λες εμένα κύριε Σείριε εμείς μια κουβέντα είπαμε κ αμέσως εσύ βρήκες ευκαιρία να ψάξεις για τσιλιμπουρδίσματα (τάχαμου τάχαμου παρεξηγήθηκες μωρε ευκαιρία ζητούσες) άλλωστε έτσι είμαι εγώ κ αν ήμουν καλό κορίτσι σιγά μη ερωτευόσουν Κάντυ η εξωφρενών Κύριε Σείριε παρακαλώ να μαζευτείτε ολίγον κ να μη με διαβάλλεται στην αρραβωνιαστικιά μου εγώ είμαι γλυκός τρυφερός κ σοβαρός νέος από σπίτι (κ μάλιστα πολυκατοικία) ορίστε μας Μπατμαν ο σκέτος Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Ελενάκι μου είδες? Εγω προσπάθησα να τα ηρεμίσω τα πράγματα αλλα... Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Σείριος έχει θυμώσει γμτ. Πες και εσύ στην Κάντυ λίγο να μαζευτεί... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αχ ωραία γιατί έχω τρομερό πρόβλημα αυτό τον καιρό με τον Μπατ ειδικά κ μάλιστα σήμερα πρωί πρωί το κυνηγούσα από πίσω για να του καθαρίσω τα μάτια αλλά όσο κ να τα καθαρίσω αυτά τα σκληρα δεν βγαίνουν Click για ανάπτυξη... Λοιπόν σας παρουσιάζω τον νέο τρόπο καθαρισμού των ματιών των περσικών γατιών! Ειναι σούπερ αποτελεσματικός και μάλιστα μπορω να πω ότι εγώ την επόμενη φορά στην έκθεση θα τη χρειαστώ τη μέθοδο. Και το όνομα αυτου Silctongue Αφου θα έχουν προηγηθει μέρες πριν την έκθεση με τέτοιες παροχες, εκεινη τη μερα ο Περσούλης μου θα έχει δυο προσωπικούς groomer: εμένα, και τη φιλεναδίτσα του Σίλκα δηλ. τη Silctongue Πραγματικά χθες ΔΕΝ προλαβα να καθαρίσω τα ματάκια του Περσουλη καθόλου!!! Ελαμπαν!!! Φροντισε η φιλεναδίτσα του γι αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.748 13-08-09 10:51 Υποκλινομαι ταπεινα σε αυτα τα 2 υπεροχα πλασματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 10:58 Η elvenstar: #7.749 13-08-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν σας παρουσιάζω τον νέο τρόπο καθαρισμού των ματιών των περσικών γατιών! Ειναι σούπερ αποτελεσματικός και μάλιστα μπορω να πω ότι εγώ την επόμενη φορά στην έκθεση θα τη χρειαστώ τη μέθοδο. Και το όνομα αυτου Silctongue Αφου θα έχουν προηγηθει μέρες πριν την έκθεση με τέτοιες παροχες, εκεινη τη μερα ο Περσούλης μου θα έχει δυο προσωπικούς groomer: εμένα, και τη φιλεναδίτσα του Σίλκα δηλ. τη Silctongue Πραγματικά χθες ΔΕΝ προλαβα να καθαρίσω τα ματάκια του Περσουλη καθόλου!!! Ελαμπαν!!! Φροντισε η φιλεναδίτσα του γι αυτο!!! Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Κοίτα αγάπες θα τρελαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.750 13-08-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Click για ανάπτυξη... το καταλαβα Ελενακι... θα σου φτιαξει το φιλεναδακι μας αποσταγμα σαλιου Silca και θα στο στειλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:06 Η elvenstar: #7.751 13-08-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το καταλαβα Ελενακι... θα σου φτιαξει το φιλεναδακι μας αποσταγμα σαλιου Silca και θα στο στειλει Click για ανάπτυξη... Γι αυτό δεν απάντησες υπήρξες διακριτική συγνώμη αλλά γεννήθηκα ξανθιά Ωραία θέλω 2 μπουκαλάκια να έχουμε Μωρέ σήμερα πάλι το γατάκι δεν είναι καλά Αμαν πια εκεί που λέω ότι καλυτερεύει πάλι γίνεται χάλια σήμερα είχε πολύ διάρροια κ είναι μαζεμένο σε μία γωνίτσα κ δεν σηκώνεται καθόλου:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Η moukelis έγραψε: #7.752 13-08-09 11:22 Πω πω εξυπηρετηση!Τελικα ο Περσης βρηκε το αλλο του μισο στον σκυλισιο κοσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.753 13-08-09 11:24 η Αναστασια στην εκθεση με το Σεβαχ και το Περση και στη τσαντα του grooming τη Silca, που με το που βγαινει απο μεσα, πιανει δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #7.754 13-08-09 11:27 Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #7.755 13-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υποκλινομαι ταπεινα σε αυτα τα 2 υπεροχα πλασματα... Click για ανάπτυξη... Θεια Γιουλη σ΄ευχαριστουμε πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Κοίτα αγάπες θα τρελαθώ Click για ανάπτυξη... Μα Λενιώ μου εγω όταν το ανέβαζα το βιντεάκι ΕΣΕΝΑ σκεφτομουν ποσο θα ενθουσιαστεις γιατι ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ πραγματικά τον Περσουλη!!!! Δεν είναι πολύ τρυφερά και τα δυο τους? Ασε έχω πάθει πλάκα με την αγάπη που έχουν μεταξύ τους αυτα τα δυο.... Το απόγευμα θα βάλω και το χθεσινοβραδινό μπανάκι τους... Θα φροντίσω για την silctongue να την παραλάβεις κι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:41 Η staman2 έγραψε: #7.756 13-08-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γι αυτό δεν απάντησες υπήρξες διακριτική συγνώμη αλλά γεννήθηκα ξανθιά Ωραία θέλω 2 μπουκαλάκια να έχουμε Μωρέ σήμερα πάλι το γατάκι δεν είναι καλά Αμαν πια εκεί που λέω ότι καλυτερεύει πάλι γίνεται χάλια σήμερα είχε πολύ διάρροια κ είναι μαζεμένο σε μία γωνίτσα κ δεν σηκώνεται καθόλου:cry: Click για ανάπτυξη... Μωρέ τι έχει το καημενάκι? Αλλα ο γιατρος σου είπε χθες ΄οτι ήταν καλλίτερα έτσι δεν ειναι? Θα φροντίσω για το υγρό στα δυο μπουκαλια οκ.! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Αναστασια στην εκθεση με το Σεβαχ και το Περση και στη τσαντα του grooming τη Silca, που με το που βγαινει απο μεσα, πιανει δουλεια Click για ανάπτυξη... ΝΑι και θα τους έχω και μαζί στο κλουβάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η elvenstar: #7.757 13-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι του κάναμε χθες αποπαρασίτωση το είδε ο βοηθός του δικού μου γιατρού που είναι εξίσου καλός κ αυτός, σήμερα μας έδωσε κ γενική αντιβίωση για να δούμε πως θα πάει κ σήμερα εκεί που λέω πως είναι καλά εκεί πάλι το βλέπω χάλια. Αν κ ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να περιμένω 3 μέρες να φανούν τα αποτελέσματα του Ιμοντιουμ θα δούμε ίσως κ με την αντιβίωση να συνέλθει τι να πω πολύ στεναχωριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:44 Η elvenstar: #7.758 13-08-09 14:44 Προς Ναλίτα Αγαπημένη μου Ναλίτα σου αφιερώνω σήμερα φρέσκιες φωτογραφίες για να θαυμάσεις την στρογγυλή μου κορμάρα κ να δεις τι σοβαρό άντρακλα διάλεξες Σε λιλά σατεν στην εξοχή χαλαρώνοντας σε καταρράκτες ζεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #7.759 13-08-09 14:54 ΑΓΑΑΑΑΠΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!! ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!! Κουκλε μου αγαπημένε μου Μπατουλίνο, άνδρα μου μοναδικέ!!! Καλε τι κούκλος είσαι!! Επιτέλους η πεθερουλα μου αξιώθηκε μια φορά να βγάλει επισήμως την κορμάρα σου και την ομορφιά σου έτσι στη δημοσιότητα. Εμ τόσον καιρό σε κράταγε μακριά μου για να μην σε καμαρώνω εγώ!!! Τωρα που έκανε την αρχή ας ελπίσουμε να μου αφιερώνει περισσότερες φωτο να σε θαυμάζω αγάπη μου. Τι ομορφο κορμί και τι τρίχωμα και τι ματάρες έχεις κουκλίνε μου. ΔΙκή σου πάντα η γυναικα σου Ναλίτα η κοπελίτα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #7.760 13-08-09 14:54 Προς Σείριο Και μερικές για τον παραπονιάρη Σείριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όλες οι οικογένειες έχουν μαύρα πρόβατα, ξέρετε εσείς κύριε Σείριε batmanE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 09:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.743 13-08-09 09:01 Ελενακι καλημερα! Θα μας πει εδω η Αναστασια για ενα καταπληκτικο υγρο που κανει πεντακαθαρα τα ματακια των Περσικων Δεν θυμαμαι καλα το ονομα του...κατι σε Silc.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.744 13-08-09 09:02 το θυμηθηκα! Silctongue Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 09:09 Η moukelis έγραψε: #7.745 13-08-09 09:09 Δεν ξερω τι υποννοειτε κυριε Μπατ,αλλα εγω ειμαι μπλε,αλλοι ειναι μαυροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 09:15 Η elvenstar: #7.746 13-08-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελενακι καλημερα! Θα μας πει εδω η Αναστασια για ενα καταπληκτικο υγρο που κανει πεντακαθαρα τα ματακια των Περσικων Δεν θυμαμαι καλα το ονομα του...κατι σε Silc.... Click για ανάπτυξη... Αχ ωραία γιατί έχω τρομερό πρόβλημα αυτό τον καιρό με τον Μπατ ειδικά κ μάλιστα σήμερα πρωί πρωί το κυνηγούσα από πίσω για να του καθαρίσω τα μάτια αλλά όσο κ να τα καθαρίσω αυτά τα σκληρα δεν βγαίνουν Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω τι υποννοειτε κυριε Μπατ,αλλα εγω ειμαι μπλε,αλλοι ειναι μαυροι. Click για ανάπτυξη... Για ποιον λες ότι είναι μαύρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Η staman2 έγραψε: #7.747 13-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα κ μετά λες εμένα κύριε Σείριε εμείς μια κουβέντα είπαμε κ αμέσως εσύ βρήκες ευκαιρία να ψάξεις για τσιλιμπουρδίσματα (τάχαμου τάχαμου παρεξηγήθηκες μωρε ευκαιρία ζητούσες) άλλωστε έτσι είμαι εγώ κ αν ήμουν καλό κορίτσι σιγά μη ερωτευόσουν Κάντυ η εξωφρενών Κύριε Σείριε παρακαλώ να μαζευτείτε ολίγον κ να μη με διαβάλλεται στην αρραβωνιαστικιά μου εγώ είμαι γλυκός τρυφερός κ σοβαρός νέος από σπίτι (κ μάλιστα πολυκατοικία) ορίστε μας Μπατμαν ο σκέτος Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Ελενάκι μου είδες? Εγω προσπάθησα να τα ηρεμίσω τα πράγματα αλλα... Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Σείριος έχει θυμώσει γμτ. Πες και εσύ στην Κάντυ λίγο να μαζευτεί... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αχ ωραία γιατί έχω τρομερό πρόβλημα αυτό τον καιρό με τον Μπατ ειδικά κ μάλιστα σήμερα πρωί πρωί το κυνηγούσα από πίσω για να του καθαρίσω τα μάτια αλλά όσο κ να τα καθαρίσω αυτά τα σκληρα δεν βγαίνουν Click για ανάπτυξη... Λοιπόν σας παρουσιάζω τον νέο τρόπο καθαρισμού των ματιών των περσικών γατιών! Ειναι σούπερ αποτελεσματικός και μάλιστα μπορω να πω ότι εγώ την επόμενη φορά στην έκθεση θα τη χρειαστώ τη μέθοδο. Και το όνομα αυτου Silctongue Αφου θα έχουν προηγηθει μέρες πριν την έκθεση με τέτοιες παροχες, εκεινη τη μερα ο Περσούλης μου θα έχει δυο προσωπικούς groomer: εμένα, και τη φιλεναδίτσα του Σίλκα δηλ. τη Silctongue Πραγματικά χθες ΔΕΝ προλαβα να καθαρίσω τα ματάκια του Περσουλη καθόλου!!! Ελαμπαν!!! Φροντισε η φιλεναδίτσα του γι αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.748 13-08-09 10:51 Υποκλινομαι ταπεινα σε αυτα τα 2 υπεροχα πλασματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 10:58 Η elvenstar: #7.749 13-08-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν σας παρουσιάζω τον νέο τρόπο καθαρισμού των ματιών των περσικών γατιών! Ειναι σούπερ αποτελεσματικός και μάλιστα μπορω να πω ότι εγώ την επόμενη φορά στην έκθεση θα τη χρειαστώ τη μέθοδο. Και το όνομα αυτου Silctongue Αφου θα έχουν προηγηθει μέρες πριν την έκθεση με τέτοιες παροχες, εκεινη τη μερα ο Περσούλης μου θα έχει δυο προσωπικούς groomer: εμένα, και τη φιλεναδίτσα του Σίλκα δηλ. τη Silctongue Πραγματικά χθες ΔΕΝ προλαβα να καθαρίσω τα ματάκια του Περσουλη καθόλου!!! Ελαμπαν!!! Φροντισε η φιλεναδίτσα του γι αυτο!!! Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Κοίτα αγάπες θα τρελαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.750 13-08-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Click για ανάπτυξη... το καταλαβα Ελενακι... θα σου φτιαξει το φιλεναδακι μας αποσταγμα σαλιου Silca και θα στο στειλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:06 Η elvenstar: #7.751 13-08-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το καταλαβα Ελενακι... θα σου φτιαξει το φιλεναδακι μας αποσταγμα σαλιου Silca και θα στο στειλει Click για ανάπτυξη... Γι αυτό δεν απάντησες υπήρξες διακριτική συγνώμη αλλά γεννήθηκα ξανθιά Ωραία θέλω 2 μπουκαλάκια να έχουμε Μωρέ σήμερα πάλι το γατάκι δεν είναι καλά Αμαν πια εκεί που λέω ότι καλυτερεύει πάλι γίνεται χάλια σήμερα είχε πολύ διάρροια κ είναι μαζεμένο σε μία γωνίτσα κ δεν σηκώνεται καθόλου:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Η moukelis έγραψε: #7.752 13-08-09 11:22 Πω πω εξυπηρετηση!Τελικα ο Περσης βρηκε το αλλο του μισο στον σκυλισιο κοσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.753 13-08-09 11:24 η Αναστασια στην εκθεση με το Σεβαχ και το Περση και στη τσαντα του grooming τη Silca, που με το που βγαινει απο μεσα, πιανει δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #7.754 13-08-09 11:27 Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #7.755 13-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υποκλινομαι ταπεινα σε αυτα τα 2 υπεροχα πλασματα... Click για ανάπτυξη... Θεια Γιουλη σ΄ευχαριστουμε πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Κοίτα αγάπες θα τρελαθώ Click για ανάπτυξη... Μα Λενιώ μου εγω όταν το ανέβαζα το βιντεάκι ΕΣΕΝΑ σκεφτομουν ποσο θα ενθουσιαστεις γιατι ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ πραγματικά τον Περσουλη!!!! Δεν είναι πολύ τρυφερά και τα δυο τους? Ασε έχω πάθει πλάκα με την αγάπη που έχουν μεταξύ τους αυτα τα δυο.... Το απόγευμα θα βάλω και το χθεσινοβραδινό μπανάκι τους... Θα φροντίσω για την silctongue να την παραλάβεις κι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:41 Η staman2 έγραψε: #7.756 13-08-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γι αυτό δεν απάντησες υπήρξες διακριτική συγνώμη αλλά γεννήθηκα ξανθιά Ωραία θέλω 2 μπουκαλάκια να έχουμε Μωρέ σήμερα πάλι το γατάκι δεν είναι καλά Αμαν πια εκεί που λέω ότι καλυτερεύει πάλι γίνεται χάλια σήμερα είχε πολύ διάρροια κ είναι μαζεμένο σε μία γωνίτσα κ δεν σηκώνεται καθόλου:cry: Click για ανάπτυξη... Μωρέ τι έχει το καημενάκι? Αλλα ο γιατρος σου είπε χθες ΄οτι ήταν καλλίτερα έτσι δεν ειναι? Θα φροντίσω για το υγρό στα δυο μπουκαλια οκ.! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Αναστασια στην εκθεση με το Σεβαχ και το Περση και στη τσαντα του grooming τη Silca, που με το που βγαινει απο μεσα, πιανει δουλεια Click για ανάπτυξη... ΝΑι και θα τους έχω και μαζί στο κλουβάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η elvenstar: #7.757 13-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι του κάναμε χθες αποπαρασίτωση το είδε ο βοηθός του δικού μου γιατρού που είναι εξίσου καλός κ αυτός, σήμερα μας έδωσε κ γενική αντιβίωση για να δούμε πως θα πάει κ σήμερα εκεί που λέω πως είναι καλά εκεί πάλι το βλέπω χάλια. Αν κ ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να περιμένω 3 μέρες να φανούν τα αποτελέσματα του Ιμοντιουμ θα δούμε ίσως κ με την αντιβίωση να συνέλθει τι να πω πολύ στεναχωριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:44 Η elvenstar: #7.758 13-08-09 14:44 Προς Ναλίτα Αγαπημένη μου Ναλίτα σου αφιερώνω σήμερα φρέσκιες φωτογραφίες για να θαυμάσεις την στρογγυλή μου κορμάρα κ να δεις τι σοβαρό άντρακλα διάλεξες Σε λιλά σατεν στην εξοχή χαλαρώνοντας σε καταρράκτες ζεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #7.759 13-08-09 14:54 ΑΓΑΑΑΑΠΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!! ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!! Κουκλε μου αγαπημένε μου Μπατουλίνο, άνδρα μου μοναδικέ!!! Καλε τι κούκλος είσαι!! Επιτέλους η πεθερουλα μου αξιώθηκε μια φορά να βγάλει επισήμως την κορμάρα σου και την ομορφιά σου έτσι στη δημοσιότητα. Εμ τόσον καιρό σε κράταγε μακριά μου για να μην σε καμαρώνω εγώ!!! Τωρα που έκανε την αρχή ας ελπίσουμε να μου αφιερώνει περισσότερες φωτο να σε θαυμάζω αγάπη μου. Τι ομορφο κορμί και τι τρίχωμα και τι ματάρες έχεις κουκλίνε μου. ΔΙκή σου πάντα η γυναικα σου Ναλίτα η κοπελίτα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #7.760 13-08-09 14:54 Προς Σείριο Και μερικές για τον παραπονιάρη Σείριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελενακι καλημερα! Θα μας πει εδω η Αναστασια για ενα καταπληκτικο υγρο που κανει πεντακαθαρα τα ματακια των Περσικων Δεν θυμαμαι καλα το ονομα του...κατι σε Silc.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.744 13-08-09 09:02 το θυμηθηκα! Silctongue Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 09:09 Η moukelis έγραψε: #7.745 13-08-09 09:09 Δεν ξερω τι υποννοειτε κυριε Μπατ,αλλα εγω ειμαι μπλε,αλλοι ειναι μαυροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 09:15 Η elvenstar: #7.746 13-08-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελενακι καλημερα! Θα μας πει εδω η Αναστασια για ενα καταπληκτικο υγρο που κανει πεντακαθαρα τα ματακια των Περσικων Δεν θυμαμαι καλα το ονομα του...κατι σε Silc.... Click για ανάπτυξη... Αχ ωραία γιατί έχω τρομερό πρόβλημα αυτό τον καιρό με τον Μπατ ειδικά κ μάλιστα σήμερα πρωί πρωί το κυνηγούσα από πίσω για να του καθαρίσω τα μάτια αλλά όσο κ να τα καθαρίσω αυτά τα σκληρα δεν βγαίνουν Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω τι υποννοειτε κυριε Μπατ,αλλα εγω ειμαι μπλε,αλλοι ειναι μαυροι. Click για ανάπτυξη... Για ποιον λες ότι είναι μαύρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Η staman2 έγραψε: #7.747 13-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα κ μετά λες εμένα κύριε Σείριε εμείς μια κουβέντα είπαμε κ αμέσως εσύ βρήκες ευκαιρία να ψάξεις για τσιλιμπουρδίσματα (τάχαμου τάχαμου παρεξηγήθηκες μωρε ευκαιρία ζητούσες) άλλωστε έτσι είμαι εγώ κ αν ήμουν καλό κορίτσι σιγά μη ερωτευόσουν Κάντυ η εξωφρενών Κύριε Σείριε παρακαλώ να μαζευτείτε ολίγον κ να μη με διαβάλλεται στην αρραβωνιαστικιά μου εγώ είμαι γλυκός τρυφερός κ σοβαρός νέος από σπίτι (κ μάλιστα πολυκατοικία) ορίστε μας Μπατμαν ο σκέτος Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Ελενάκι μου είδες? Εγω προσπάθησα να τα ηρεμίσω τα πράγματα αλλα... Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Σείριος έχει θυμώσει γμτ. Πες και εσύ στην Κάντυ λίγο να μαζευτεί... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αχ ωραία γιατί έχω τρομερό πρόβλημα αυτό τον καιρό με τον Μπατ ειδικά κ μάλιστα σήμερα πρωί πρωί το κυνηγούσα από πίσω για να του καθαρίσω τα μάτια αλλά όσο κ να τα καθαρίσω αυτά τα σκληρα δεν βγαίνουν Click για ανάπτυξη... Λοιπόν σας παρουσιάζω τον νέο τρόπο καθαρισμού των ματιών των περσικών γατιών! Ειναι σούπερ αποτελεσματικός και μάλιστα μπορω να πω ότι εγώ την επόμενη φορά στην έκθεση θα τη χρειαστώ τη μέθοδο. Και το όνομα αυτου Silctongue Αφου θα έχουν προηγηθει μέρες πριν την έκθεση με τέτοιες παροχες, εκεινη τη μερα ο Περσούλης μου θα έχει δυο προσωπικούς groomer: εμένα, και τη φιλεναδίτσα του Σίλκα δηλ. τη Silctongue Πραγματικά χθες ΔΕΝ προλαβα να καθαρίσω τα ματάκια του Περσουλη καθόλου!!! Ελαμπαν!!! Φροντισε η φιλεναδίτσα του γι αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.748 13-08-09 10:51 Υποκλινομαι ταπεινα σε αυτα τα 2 υπεροχα πλασματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 10:58 Η elvenstar: #7.749 13-08-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν σας παρουσιάζω τον νέο τρόπο καθαρισμού των ματιών των περσικών γατιών! Ειναι σούπερ αποτελεσματικός και μάλιστα μπορω να πω ότι εγώ την επόμενη φορά στην έκθεση θα τη χρειαστώ τη μέθοδο. Και το όνομα αυτου Silctongue Αφου θα έχουν προηγηθει μέρες πριν την έκθεση με τέτοιες παροχες, εκεινη τη μερα ο Περσούλης μου θα έχει δυο προσωπικούς groomer: εμένα, και τη φιλεναδίτσα του Σίλκα δηλ. τη Silctongue Πραγματικά χθες ΔΕΝ προλαβα να καθαρίσω τα ματάκια του Περσουλη καθόλου!!! Ελαμπαν!!! Φροντισε η φιλεναδίτσα του γι αυτο!!! Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Κοίτα αγάπες θα τρελαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.750 13-08-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Click για ανάπτυξη... το καταλαβα Ελενακι... θα σου φτιαξει το φιλεναδακι μας αποσταγμα σαλιου Silca και θα στο στειλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:06 Η elvenstar: #7.751 13-08-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το καταλαβα Ελενακι... θα σου φτιαξει το φιλεναδακι μας αποσταγμα σαλιου Silca και θα στο στειλει Click για ανάπτυξη... Γι αυτό δεν απάντησες υπήρξες διακριτική συγνώμη αλλά γεννήθηκα ξανθιά Ωραία θέλω 2 μπουκαλάκια να έχουμε Μωρέ σήμερα πάλι το γατάκι δεν είναι καλά Αμαν πια εκεί που λέω ότι καλυτερεύει πάλι γίνεται χάλια σήμερα είχε πολύ διάρροια κ είναι μαζεμένο σε μία γωνίτσα κ δεν σηκώνεται καθόλου:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Η moukelis έγραψε: #7.752 13-08-09 11:22 Πω πω εξυπηρετηση!Τελικα ο Περσης βρηκε το αλλο του μισο στον σκυλισιο κοσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.753 13-08-09 11:24 η Αναστασια στην εκθεση με το Σεβαχ και το Περση και στη τσαντα του grooming τη Silca, που με το που βγαινει απο μεσα, πιανει δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #7.754 13-08-09 11:27 Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #7.755 13-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υποκλινομαι ταπεινα σε αυτα τα 2 υπεροχα πλασματα... Click για ανάπτυξη... Θεια Γιουλη σ΄ευχαριστουμε πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Κοίτα αγάπες θα τρελαθώ Click για ανάπτυξη... Μα Λενιώ μου εγω όταν το ανέβαζα το βιντεάκι ΕΣΕΝΑ σκεφτομουν ποσο θα ενθουσιαστεις γιατι ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ πραγματικά τον Περσουλη!!!! Δεν είναι πολύ τρυφερά και τα δυο τους? Ασε έχω πάθει πλάκα με την αγάπη που έχουν μεταξύ τους αυτα τα δυο.... Το απόγευμα θα βάλω και το χθεσινοβραδινό μπανάκι τους... Θα φροντίσω για την silctongue να την παραλάβεις κι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:41 Η staman2 έγραψε: #7.756 13-08-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γι αυτό δεν απάντησες υπήρξες διακριτική συγνώμη αλλά γεννήθηκα ξανθιά Ωραία θέλω 2 μπουκαλάκια να έχουμε Μωρέ σήμερα πάλι το γατάκι δεν είναι καλά Αμαν πια εκεί που λέω ότι καλυτερεύει πάλι γίνεται χάλια σήμερα είχε πολύ διάρροια κ είναι μαζεμένο σε μία γωνίτσα κ δεν σηκώνεται καθόλου:cry: Click για ανάπτυξη... Μωρέ τι έχει το καημενάκι? Αλλα ο γιατρος σου είπε χθες ΄οτι ήταν καλλίτερα έτσι δεν ειναι? Θα φροντίσω για το υγρό στα δυο μπουκαλια οκ.! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Αναστασια στην εκθεση με το Σεβαχ και το Περση και στη τσαντα του grooming τη Silca, που με το που βγαινει απο μεσα, πιανει δουλεια Click για ανάπτυξη... ΝΑι και θα τους έχω και μαζί στο κλουβάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η elvenstar: #7.757 13-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι του κάναμε χθες αποπαρασίτωση το είδε ο βοηθός του δικού μου γιατρού που είναι εξίσου καλός κ αυτός, σήμερα μας έδωσε κ γενική αντιβίωση για να δούμε πως θα πάει κ σήμερα εκεί που λέω πως είναι καλά εκεί πάλι το βλέπω χάλια. Αν κ ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να περιμένω 3 μέρες να φανούν τα αποτελέσματα του Ιμοντιουμ θα δούμε ίσως κ με την αντιβίωση να συνέλθει τι να πω πολύ στεναχωριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:44 Η elvenstar: #7.758 13-08-09 14:44 Προς Ναλίτα Αγαπημένη μου Ναλίτα σου αφιερώνω σήμερα φρέσκιες φωτογραφίες για να θαυμάσεις την στρογγυλή μου κορμάρα κ να δεις τι σοβαρό άντρακλα διάλεξες Σε λιλά σατεν στην εξοχή χαλαρώνοντας σε καταρράκτες ζεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #7.759 13-08-09 14:54 ΑΓΑΑΑΑΠΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!! ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!! Κουκλε μου αγαπημένε μου Μπατουλίνο, άνδρα μου μοναδικέ!!! Καλε τι κούκλος είσαι!! Επιτέλους η πεθερουλα μου αξιώθηκε μια φορά να βγάλει επισήμως την κορμάρα σου και την ομορφιά σου έτσι στη δημοσιότητα. Εμ τόσον καιρό σε κράταγε μακριά μου για να μην σε καμαρώνω εγώ!!! Τωρα που έκανε την αρχή ας ελπίσουμε να μου αφιερώνει περισσότερες φωτο να σε θαυμάζω αγάπη μου. Τι ομορφο κορμί και τι τρίχωμα και τι ματάρες έχεις κουκλίνε μου. ΔΙκή σου πάντα η γυναικα σου Ναλίτα η κοπελίτα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #7.760 13-08-09 14:54 Προς Σείριο Και μερικές για τον παραπονιάρη Σείριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το θυμηθηκα! Silctongue Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 09:09 Η moukelis έγραψε: #7.745 13-08-09 09:09 Δεν ξερω τι υποννοειτε κυριε Μπατ,αλλα εγω ειμαι μπλε,αλλοι ειναι μαυροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 09:15 Η elvenstar: #7.746 13-08-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελενακι καλημερα! Θα μας πει εδω η Αναστασια για ενα καταπληκτικο υγρο που κανει πεντακαθαρα τα ματακια των Περσικων Δεν θυμαμαι καλα το ονομα του...κατι σε Silc.... Click για ανάπτυξη... Αχ ωραία γιατί έχω τρομερό πρόβλημα αυτό τον καιρό με τον Μπατ ειδικά κ μάλιστα σήμερα πρωί πρωί το κυνηγούσα από πίσω για να του καθαρίσω τα μάτια αλλά όσο κ να τα καθαρίσω αυτά τα σκληρα δεν βγαίνουν Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω τι υποννοειτε κυριε Μπατ,αλλα εγω ειμαι μπλε,αλλοι ειναι μαυροι. Click για ανάπτυξη... Για ποιον λες ότι είναι μαύρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Η staman2 έγραψε: #7.747 13-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα κ μετά λες εμένα κύριε Σείριε εμείς μια κουβέντα είπαμε κ αμέσως εσύ βρήκες ευκαιρία να ψάξεις για τσιλιμπουρδίσματα (τάχαμου τάχαμου παρεξηγήθηκες μωρε ευκαιρία ζητούσες) άλλωστε έτσι είμαι εγώ κ αν ήμουν καλό κορίτσι σιγά μη ερωτευόσουν Κάντυ η εξωφρενών Κύριε Σείριε παρακαλώ να μαζευτείτε ολίγον κ να μη με διαβάλλεται στην αρραβωνιαστικιά μου εγώ είμαι γλυκός τρυφερός κ σοβαρός νέος από σπίτι (κ μάλιστα πολυκατοικία) ορίστε μας Μπατμαν ο σκέτος Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Ελενάκι μου είδες? Εγω προσπάθησα να τα ηρεμίσω τα πράγματα αλλα... Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Σείριος έχει θυμώσει γμτ. Πες και εσύ στην Κάντυ λίγο να μαζευτεί... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αχ ωραία γιατί έχω τρομερό πρόβλημα αυτό τον καιρό με τον Μπατ ειδικά κ μάλιστα σήμερα πρωί πρωί το κυνηγούσα από πίσω για να του καθαρίσω τα μάτια αλλά όσο κ να τα καθαρίσω αυτά τα σκληρα δεν βγαίνουν Click για ανάπτυξη... Λοιπόν σας παρουσιάζω τον νέο τρόπο καθαρισμού των ματιών των περσικών γατιών! Ειναι σούπερ αποτελεσματικός και μάλιστα μπορω να πω ότι εγώ την επόμενη φορά στην έκθεση θα τη χρειαστώ τη μέθοδο. Και το όνομα αυτου Silctongue Αφου θα έχουν προηγηθει μέρες πριν την έκθεση με τέτοιες παροχες, εκεινη τη μερα ο Περσούλης μου θα έχει δυο προσωπικούς groomer: εμένα, και τη φιλεναδίτσα του Σίλκα δηλ. τη Silctongue Πραγματικά χθες ΔΕΝ προλαβα να καθαρίσω τα ματάκια του Περσουλη καθόλου!!! Ελαμπαν!!! Φροντισε η φιλεναδίτσα του γι αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.748 13-08-09 10:51 Υποκλινομαι ταπεινα σε αυτα τα 2 υπεροχα πλασματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 10:58 Η elvenstar: #7.749 13-08-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν σας παρουσιάζω τον νέο τρόπο καθαρισμού των ματιών των περσικών γατιών! Ειναι σούπερ αποτελεσματικός και μάλιστα μπορω να πω ότι εγώ την επόμενη φορά στην έκθεση θα τη χρειαστώ τη μέθοδο. Και το όνομα αυτου Silctongue Αφου θα έχουν προηγηθει μέρες πριν την έκθεση με τέτοιες παροχες, εκεινη τη μερα ο Περσούλης μου θα έχει δυο προσωπικούς groomer: εμένα, και τη φιλεναδίτσα του Σίλκα δηλ. τη Silctongue Πραγματικά χθες ΔΕΝ προλαβα να καθαρίσω τα ματάκια του Περσουλη καθόλου!!! Ελαμπαν!!! Φροντισε η φιλεναδίτσα του γι αυτο!!! Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Κοίτα αγάπες θα τρελαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.750 13-08-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Click για ανάπτυξη... το καταλαβα Ελενακι... θα σου φτιαξει το φιλεναδακι μας αποσταγμα σαλιου Silca και θα στο στειλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:06 Η elvenstar: #7.751 13-08-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το καταλαβα Ελενακι... θα σου φτιαξει το φιλεναδακι μας αποσταγμα σαλιου Silca και θα στο στειλει Click για ανάπτυξη... Γι αυτό δεν απάντησες υπήρξες διακριτική συγνώμη αλλά γεννήθηκα ξανθιά Ωραία θέλω 2 μπουκαλάκια να έχουμε Μωρέ σήμερα πάλι το γατάκι δεν είναι καλά Αμαν πια εκεί που λέω ότι καλυτερεύει πάλι γίνεται χάλια σήμερα είχε πολύ διάρροια κ είναι μαζεμένο σε μία γωνίτσα κ δεν σηκώνεται καθόλου:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Η moukelis έγραψε: #7.752 13-08-09 11:22 Πω πω εξυπηρετηση!Τελικα ο Περσης βρηκε το αλλο του μισο στον σκυλισιο κοσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.753 13-08-09 11:24 η Αναστασια στην εκθεση με το Σεβαχ και το Περση και στη τσαντα του grooming τη Silca, που με το που βγαινει απο μεσα, πιανει δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #7.754 13-08-09 11:27 Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #7.755 13-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υποκλινομαι ταπεινα σε αυτα τα 2 υπεροχα πλασματα... Click για ανάπτυξη... Θεια Γιουλη σ΄ευχαριστουμε πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Κοίτα αγάπες θα τρελαθώ Click για ανάπτυξη... Μα Λενιώ μου εγω όταν το ανέβαζα το βιντεάκι ΕΣΕΝΑ σκεφτομουν ποσο θα ενθουσιαστεις γιατι ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ πραγματικά τον Περσουλη!!!! Δεν είναι πολύ τρυφερά και τα δυο τους? Ασε έχω πάθει πλάκα με την αγάπη που έχουν μεταξύ τους αυτα τα δυο.... Το απόγευμα θα βάλω και το χθεσινοβραδινό μπανάκι τους... Θα φροντίσω για την silctongue να την παραλάβεις κι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:41 Η staman2 έγραψε: #7.756 13-08-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γι αυτό δεν απάντησες υπήρξες διακριτική συγνώμη αλλά γεννήθηκα ξανθιά Ωραία θέλω 2 μπουκαλάκια να έχουμε Μωρέ σήμερα πάλι το γατάκι δεν είναι καλά Αμαν πια εκεί που λέω ότι καλυτερεύει πάλι γίνεται χάλια σήμερα είχε πολύ διάρροια κ είναι μαζεμένο σε μία γωνίτσα κ δεν σηκώνεται καθόλου:cry: Click για ανάπτυξη... Μωρέ τι έχει το καημενάκι? Αλλα ο γιατρος σου είπε χθες ΄οτι ήταν καλλίτερα έτσι δεν ειναι? Θα φροντίσω για το υγρό στα δυο μπουκαλια οκ.! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Αναστασια στην εκθεση με το Σεβαχ και το Περση και στη τσαντα του grooming τη Silca, που με το που βγαινει απο μεσα, πιανει δουλεια Click για ανάπτυξη... ΝΑι και θα τους έχω και μαζί στο κλουβάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η elvenstar: #7.757 13-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι του κάναμε χθες αποπαρασίτωση το είδε ο βοηθός του δικού μου γιατρού που είναι εξίσου καλός κ αυτός, σήμερα μας έδωσε κ γενική αντιβίωση για να δούμε πως θα πάει κ σήμερα εκεί που λέω πως είναι καλά εκεί πάλι το βλέπω χάλια. Αν κ ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να περιμένω 3 μέρες να φανούν τα αποτελέσματα του Ιμοντιουμ θα δούμε ίσως κ με την αντιβίωση να συνέλθει τι να πω πολύ στεναχωριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:44 Η elvenstar: #7.758 13-08-09 14:44 Προς Ναλίτα Αγαπημένη μου Ναλίτα σου αφιερώνω σήμερα φρέσκιες φωτογραφίες για να θαυμάσεις την στρογγυλή μου κορμάρα κ να δεις τι σοβαρό άντρακλα διάλεξες Σε λιλά σατεν στην εξοχή χαλαρώνοντας σε καταρράκτες ζεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #7.759 13-08-09 14:54 ΑΓΑΑΑΑΠΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!! ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!! Κουκλε μου αγαπημένε μου Μπατουλίνο, άνδρα μου μοναδικέ!!! Καλε τι κούκλος είσαι!! Επιτέλους η πεθερουλα μου αξιώθηκε μια φορά να βγάλει επισήμως την κορμάρα σου και την ομορφιά σου έτσι στη δημοσιότητα. Εμ τόσον καιρό σε κράταγε μακριά μου για να μην σε καμαρώνω εγώ!!! Τωρα που έκανε την αρχή ας ελπίσουμε να μου αφιερώνει περισσότερες φωτο να σε θαυμάζω αγάπη μου. Τι ομορφο κορμί και τι τρίχωμα και τι ματάρες έχεις κουκλίνε μου. ΔΙκή σου πάντα η γυναικα σου Ναλίτα η κοπελίτα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #7.760 13-08-09 14:54 Προς Σείριο Και μερικές για τον παραπονιάρη Σείριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξερω τι υποννοειτε κυριε Μπατ,αλλα εγω ειμαι μπλε,αλλοι ειναι μαυροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 09:15 Η elvenstar: #7.746 13-08-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελενακι καλημερα! Θα μας πει εδω η Αναστασια για ενα καταπληκτικο υγρο που κανει πεντακαθαρα τα ματακια των Περσικων Δεν θυμαμαι καλα το ονομα του...κατι σε Silc.... Click για ανάπτυξη... Αχ ωραία γιατί έχω τρομερό πρόβλημα αυτό τον καιρό με τον Μπατ ειδικά κ μάλιστα σήμερα πρωί πρωί το κυνηγούσα από πίσω για να του καθαρίσω τα μάτια αλλά όσο κ να τα καθαρίσω αυτά τα σκληρα δεν βγαίνουν Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω τι υποννοειτε κυριε Μπατ,αλλα εγω ειμαι μπλε,αλλοι ειναι μαυροι. Click για ανάπτυξη... Για ποιον λες ότι είναι μαύρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Η staman2 έγραψε: #7.747 13-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα κ μετά λες εμένα κύριε Σείριε εμείς μια κουβέντα είπαμε κ αμέσως εσύ βρήκες ευκαιρία να ψάξεις για τσιλιμπουρδίσματα (τάχαμου τάχαμου παρεξηγήθηκες μωρε ευκαιρία ζητούσες) άλλωστε έτσι είμαι εγώ κ αν ήμουν καλό κορίτσι σιγά μη ερωτευόσουν Κάντυ η εξωφρενών Κύριε Σείριε παρακαλώ να μαζευτείτε ολίγον κ να μη με διαβάλλεται στην αρραβωνιαστικιά μου εγώ είμαι γλυκός τρυφερός κ σοβαρός νέος από σπίτι (κ μάλιστα πολυκατοικία) ορίστε μας Μπατμαν ο σκέτος Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Ελενάκι μου είδες? Εγω προσπάθησα να τα ηρεμίσω τα πράγματα αλλα... Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Σείριος έχει θυμώσει γμτ. Πες και εσύ στην Κάντυ λίγο να μαζευτεί... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αχ ωραία γιατί έχω τρομερό πρόβλημα αυτό τον καιρό με τον Μπατ ειδικά κ μάλιστα σήμερα πρωί πρωί το κυνηγούσα από πίσω για να του καθαρίσω τα μάτια αλλά όσο κ να τα καθαρίσω αυτά τα σκληρα δεν βγαίνουν Click για ανάπτυξη... Λοιπόν σας παρουσιάζω τον νέο τρόπο καθαρισμού των ματιών των περσικών γατιών! Ειναι σούπερ αποτελεσματικός και μάλιστα μπορω να πω ότι εγώ την επόμενη φορά στην έκθεση θα τη χρειαστώ τη μέθοδο. Και το όνομα αυτου Silctongue Αφου θα έχουν προηγηθει μέρες πριν την έκθεση με τέτοιες παροχες, εκεινη τη μερα ο Περσούλης μου θα έχει δυο προσωπικούς groomer: εμένα, και τη φιλεναδίτσα του Σίλκα δηλ. τη Silctongue Πραγματικά χθες ΔΕΝ προλαβα να καθαρίσω τα ματάκια του Περσουλη καθόλου!!! Ελαμπαν!!! Φροντισε η φιλεναδίτσα του γι αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.748 13-08-09 10:51 Υποκλινομαι ταπεινα σε αυτα τα 2 υπεροχα πλασματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 10:58 Η elvenstar: #7.749 13-08-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν σας παρουσιάζω τον νέο τρόπο καθαρισμού των ματιών των περσικών γατιών! Ειναι σούπερ αποτελεσματικός και μάλιστα μπορω να πω ότι εγώ την επόμενη φορά στην έκθεση θα τη χρειαστώ τη μέθοδο. Και το όνομα αυτου Silctongue Αφου θα έχουν προηγηθει μέρες πριν την έκθεση με τέτοιες παροχες, εκεινη τη μερα ο Περσούλης μου θα έχει δυο προσωπικούς groomer: εμένα, και τη φιλεναδίτσα του Σίλκα δηλ. τη Silctongue Πραγματικά χθες ΔΕΝ προλαβα να καθαρίσω τα ματάκια του Περσουλη καθόλου!!! Ελαμπαν!!! Φροντισε η φιλεναδίτσα του γι αυτο!!! Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Κοίτα αγάπες θα τρελαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.750 13-08-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Click για ανάπτυξη... το καταλαβα Ελενακι... θα σου φτιαξει το φιλεναδακι μας αποσταγμα σαλιου Silca και θα στο στειλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:06 Η elvenstar: #7.751 13-08-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το καταλαβα Ελενακι... θα σου φτιαξει το φιλεναδακι μας αποσταγμα σαλιου Silca και θα στο στειλει Click για ανάπτυξη... Γι αυτό δεν απάντησες υπήρξες διακριτική συγνώμη αλλά γεννήθηκα ξανθιά Ωραία θέλω 2 μπουκαλάκια να έχουμε Μωρέ σήμερα πάλι το γατάκι δεν είναι καλά Αμαν πια εκεί που λέω ότι καλυτερεύει πάλι γίνεται χάλια σήμερα είχε πολύ διάρροια κ είναι μαζεμένο σε μία γωνίτσα κ δεν σηκώνεται καθόλου:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Η moukelis έγραψε: #7.752 13-08-09 11:22 Πω πω εξυπηρετηση!Τελικα ο Περσης βρηκε το αλλο του μισο στον σκυλισιο κοσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.753 13-08-09 11:24 η Αναστασια στην εκθεση με το Σεβαχ και το Περση και στη τσαντα του grooming τη Silca, που με το που βγαινει απο μεσα, πιανει δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #7.754 13-08-09 11:27 Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #7.755 13-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υποκλινομαι ταπεινα σε αυτα τα 2 υπεροχα πλασματα... Click για ανάπτυξη... Θεια Γιουλη σ΄ευχαριστουμε πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Κοίτα αγάπες θα τρελαθώ Click για ανάπτυξη... Μα Λενιώ μου εγω όταν το ανέβαζα το βιντεάκι ΕΣΕΝΑ σκεφτομουν ποσο θα ενθουσιαστεις γιατι ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ πραγματικά τον Περσουλη!!!! Δεν είναι πολύ τρυφερά και τα δυο τους? Ασε έχω πάθει πλάκα με την αγάπη που έχουν μεταξύ τους αυτα τα δυο.... Το απόγευμα θα βάλω και το χθεσινοβραδινό μπανάκι τους... Θα φροντίσω για την silctongue να την παραλάβεις κι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:41 Η staman2 έγραψε: #7.756 13-08-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γι αυτό δεν απάντησες υπήρξες διακριτική συγνώμη αλλά γεννήθηκα ξανθιά Ωραία θέλω 2 μπουκαλάκια να έχουμε Μωρέ σήμερα πάλι το γατάκι δεν είναι καλά Αμαν πια εκεί που λέω ότι καλυτερεύει πάλι γίνεται χάλια σήμερα είχε πολύ διάρροια κ είναι μαζεμένο σε μία γωνίτσα κ δεν σηκώνεται καθόλου:cry: Click για ανάπτυξη... Μωρέ τι έχει το καημενάκι? Αλλα ο γιατρος σου είπε χθες ΄οτι ήταν καλλίτερα έτσι δεν ειναι? Θα φροντίσω για το υγρό στα δυο μπουκαλια οκ.! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Αναστασια στην εκθεση με το Σεβαχ και το Περση και στη τσαντα του grooming τη Silca, που με το που βγαινει απο μεσα, πιανει δουλεια Click για ανάπτυξη... ΝΑι και θα τους έχω και μαζί στο κλουβάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η elvenstar: #7.757 13-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι του κάναμε χθες αποπαρασίτωση το είδε ο βοηθός του δικού μου γιατρού που είναι εξίσου καλός κ αυτός, σήμερα μας έδωσε κ γενική αντιβίωση για να δούμε πως θα πάει κ σήμερα εκεί που λέω πως είναι καλά εκεί πάλι το βλέπω χάλια. Αν κ ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να περιμένω 3 μέρες να φανούν τα αποτελέσματα του Ιμοντιουμ θα δούμε ίσως κ με την αντιβίωση να συνέλθει τι να πω πολύ στεναχωριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:44 Η elvenstar: #7.758 13-08-09 14:44 Προς Ναλίτα Αγαπημένη μου Ναλίτα σου αφιερώνω σήμερα φρέσκιες φωτογραφίες για να θαυμάσεις την στρογγυλή μου κορμάρα κ να δεις τι σοβαρό άντρακλα διάλεξες Σε λιλά σατεν στην εξοχή χαλαρώνοντας σε καταρράκτες ζεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #7.759 13-08-09 14:54 ΑΓΑΑΑΑΠΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!! ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!! Κουκλε μου αγαπημένε μου Μπατουλίνο, άνδρα μου μοναδικέ!!! Καλε τι κούκλος είσαι!! Επιτέλους η πεθερουλα μου αξιώθηκε μια φορά να βγάλει επισήμως την κορμάρα σου και την ομορφιά σου έτσι στη δημοσιότητα. Εμ τόσον καιρό σε κράταγε μακριά μου για να μην σε καμαρώνω εγώ!!! Τωρα που έκανε την αρχή ας ελπίσουμε να μου αφιερώνει περισσότερες φωτο να σε θαυμάζω αγάπη μου. Τι ομορφο κορμί και τι τρίχωμα και τι ματάρες έχεις κουκλίνε μου. ΔΙκή σου πάντα η γυναικα σου Ναλίτα η κοπελίτα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #7.760 13-08-09 14:54 Προς Σείριο Και μερικές για τον παραπονιάρη Σείριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελενακι καλημερα! Θα μας πει εδω η Αναστασια για ενα καταπληκτικο υγρο που κανει πεντακαθαρα τα ματακια των Περσικων Δεν θυμαμαι καλα το ονομα του...κατι σε Silc.... Click για ανάπτυξη... Αχ ωραία γιατί έχω τρομερό πρόβλημα αυτό τον καιρό με τον Μπατ ειδικά κ μάλιστα σήμερα πρωί πρωί το κυνηγούσα από πίσω για να του καθαρίσω τα μάτια αλλά όσο κ να τα καθαρίσω αυτά τα σκληρα δεν βγαίνουν Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω τι υποννοειτε κυριε Μπατ,αλλα εγω ειμαι μπλε,αλλοι ειναι μαυροι. Click για ανάπτυξη... Για ποιον λες ότι είναι μαύρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Η staman2 έγραψε: #7.747 13-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα κ μετά λες εμένα κύριε Σείριε εμείς μια κουβέντα είπαμε κ αμέσως εσύ βρήκες ευκαιρία να ψάξεις για τσιλιμπουρδίσματα (τάχαμου τάχαμου παρεξηγήθηκες μωρε ευκαιρία ζητούσες) άλλωστε έτσι είμαι εγώ κ αν ήμουν καλό κορίτσι σιγά μη ερωτευόσουν Κάντυ η εξωφρενών Κύριε Σείριε παρακαλώ να μαζευτείτε ολίγον κ να μη με διαβάλλεται στην αρραβωνιαστικιά μου εγώ είμαι γλυκός τρυφερός κ σοβαρός νέος από σπίτι (κ μάλιστα πολυκατοικία) ορίστε μας Μπατμαν ο σκέτος Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Ελενάκι μου είδες? Εγω προσπάθησα να τα ηρεμίσω τα πράγματα αλλα... Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Σείριος έχει θυμώσει γμτ. Πες και εσύ στην Κάντυ λίγο να μαζευτεί... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αχ ωραία γιατί έχω τρομερό πρόβλημα αυτό τον καιρό με τον Μπατ ειδικά κ μάλιστα σήμερα πρωί πρωί το κυνηγούσα από πίσω για να του καθαρίσω τα μάτια αλλά όσο κ να τα καθαρίσω αυτά τα σκληρα δεν βγαίνουν Click για ανάπτυξη... Λοιπόν σας παρουσιάζω τον νέο τρόπο καθαρισμού των ματιών των περσικών γατιών! Ειναι σούπερ αποτελεσματικός και μάλιστα μπορω να πω ότι εγώ την επόμενη φορά στην έκθεση θα τη χρειαστώ τη μέθοδο. Και το όνομα αυτου Silctongue Αφου θα έχουν προηγηθει μέρες πριν την έκθεση με τέτοιες παροχες, εκεινη τη μερα ο Περσούλης μου θα έχει δυο προσωπικούς groomer: εμένα, και τη φιλεναδίτσα του Σίλκα δηλ. τη Silctongue Πραγματικά χθες ΔΕΝ προλαβα να καθαρίσω τα ματάκια του Περσουλη καθόλου!!! Ελαμπαν!!! Φροντισε η φιλεναδίτσα του γι αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.748 13-08-09 10:51 Υποκλινομαι ταπεινα σε αυτα τα 2 υπεροχα πλασματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 10:58 Η elvenstar: #7.749 13-08-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν σας παρουσιάζω τον νέο τρόπο καθαρισμού των ματιών των περσικών γατιών! Ειναι σούπερ αποτελεσματικός και μάλιστα μπορω να πω ότι εγώ την επόμενη φορά στην έκθεση θα τη χρειαστώ τη μέθοδο. Και το όνομα αυτου Silctongue Αφου θα έχουν προηγηθει μέρες πριν την έκθεση με τέτοιες παροχες, εκεινη τη μερα ο Περσούλης μου θα έχει δυο προσωπικούς groomer: εμένα, και τη φιλεναδίτσα του Σίλκα δηλ. τη Silctongue Πραγματικά χθες ΔΕΝ προλαβα να καθαρίσω τα ματάκια του Περσουλη καθόλου!!! Ελαμπαν!!! Φροντισε η φιλεναδίτσα του γι αυτο!!! Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Κοίτα αγάπες θα τρελαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.750 13-08-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Click για ανάπτυξη... το καταλαβα Ελενακι... θα σου φτιαξει το φιλεναδακι μας αποσταγμα σαλιου Silca και θα στο στειλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:06 Η elvenstar: #7.751 13-08-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το καταλαβα Ελενακι... θα σου φτιαξει το φιλεναδακι μας αποσταγμα σαλιου Silca και θα στο στειλει Click για ανάπτυξη... Γι αυτό δεν απάντησες υπήρξες διακριτική συγνώμη αλλά γεννήθηκα ξανθιά Ωραία θέλω 2 μπουκαλάκια να έχουμε Μωρέ σήμερα πάλι το γατάκι δεν είναι καλά Αμαν πια εκεί που λέω ότι καλυτερεύει πάλι γίνεται χάλια σήμερα είχε πολύ διάρροια κ είναι μαζεμένο σε μία γωνίτσα κ δεν σηκώνεται καθόλου:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Η moukelis έγραψε: #7.752 13-08-09 11:22 Πω πω εξυπηρετηση!Τελικα ο Περσης βρηκε το αλλο του μισο στον σκυλισιο κοσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.753 13-08-09 11:24 η Αναστασια στην εκθεση με το Σεβαχ και το Περση και στη τσαντα του grooming τη Silca, που με το που βγαινει απο μεσα, πιανει δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #7.754 13-08-09 11:27 Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #7.755 13-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υποκλινομαι ταπεινα σε αυτα τα 2 υπεροχα πλασματα... Click για ανάπτυξη... Θεια Γιουλη σ΄ευχαριστουμε πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Κοίτα αγάπες θα τρελαθώ Click για ανάπτυξη... Μα Λενιώ μου εγω όταν το ανέβαζα το βιντεάκι ΕΣΕΝΑ σκεφτομουν ποσο θα ενθουσιαστεις γιατι ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ πραγματικά τον Περσουλη!!!! Δεν είναι πολύ τρυφερά και τα δυο τους? Ασε έχω πάθει πλάκα με την αγάπη που έχουν μεταξύ τους αυτα τα δυο.... Το απόγευμα θα βάλω και το χθεσινοβραδινό μπανάκι τους... Θα φροντίσω για την silctongue να την παραλάβεις κι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:41 Η staman2 έγραψε: #7.756 13-08-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γι αυτό δεν απάντησες υπήρξες διακριτική συγνώμη αλλά γεννήθηκα ξανθιά Ωραία θέλω 2 μπουκαλάκια να έχουμε Μωρέ σήμερα πάλι το γατάκι δεν είναι καλά Αμαν πια εκεί που λέω ότι καλυτερεύει πάλι γίνεται χάλια σήμερα είχε πολύ διάρροια κ είναι μαζεμένο σε μία γωνίτσα κ δεν σηκώνεται καθόλου:cry: Click για ανάπτυξη... Μωρέ τι έχει το καημενάκι? Αλλα ο γιατρος σου είπε χθες ΄οτι ήταν καλλίτερα έτσι δεν ειναι? Θα φροντίσω για το υγρό στα δυο μπουκαλια οκ.! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Αναστασια στην εκθεση με το Σεβαχ και το Περση και στη τσαντα του grooming τη Silca, που με το που βγαινει απο μεσα, πιανει δουλεια Click για ανάπτυξη... ΝΑι και θα τους έχω και μαζί στο κλουβάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η elvenstar: #7.757 13-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι του κάναμε χθες αποπαρασίτωση το είδε ο βοηθός του δικού μου γιατρού που είναι εξίσου καλός κ αυτός, σήμερα μας έδωσε κ γενική αντιβίωση για να δούμε πως θα πάει κ σήμερα εκεί που λέω πως είναι καλά εκεί πάλι το βλέπω χάλια. Αν κ ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να περιμένω 3 μέρες να φανούν τα αποτελέσματα του Ιμοντιουμ θα δούμε ίσως κ με την αντιβίωση να συνέλθει τι να πω πολύ στεναχωριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:44 Η elvenstar: #7.758 13-08-09 14:44 Προς Ναλίτα Αγαπημένη μου Ναλίτα σου αφιερώνω σήμερα φρέσκιες φωτογραφίες για να θαυμάσεις την στρογγυλή μου κορμάρα κ να δεις τι σοβαρό άντρακλα διάλεξες Σε λιλά σατεν στην εξοχή χαλαρώνοντας σε καταρράκτες ζεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #7.759 13-08-09 14:54 ΑΓΑΑΑΑΠΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!! ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!! Κουκλε μου αγαπημένε μου Μπατουλίνο, άνδρα μου μοναδικέ!!! Καλε τι κούκλος είσαι!! Επιτέλους η πεθερουλα μου αξιώθηκε μια φορά να βγάλει επισήμως την κορμάρα σου και την ομορφιά σου έτσι στη δημοσιότητα. Εμ τόσον καιρό σε κράταγε μακριά μου για να μην σε καμαρώνω εγώ!!! Τωρα που έκανε την αρχή ας ελπίσουμε να μου αφιερώνει περισσότερες φωτο να σε θαυμάζω αγάπη μου. Τι ομορφο κορμί και τι τρίχωμα και τι ματάρες έχεις κουκλίνε μου. ΔΙκή σου πάντα η γυναικα σου Ναλίτα η κοπελίτα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #7.760 13-08-09 14:54 Προς Σείριο Και μερικές για τον παραπονιάρη Σείριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα κ μετά λες εμένα κύριε Σείριε εμείς μια κουβέντα είπαμε κ αμέσως εσύ βρήκες ευκαιρία να ψάξεις για τσιλιμπουρδίσματα (τάχαμου τάχαμου παρεξηγήθηκες μωρε ευκαιρία ζητούσες) άλλωστε έτσι είμαι εγώ κ αν ήμουν καλό κορίτσι σιγά μη ερωτευόσουν Κάντυ η εξωφρενών Κύριε Σείριε παρακαλώ να μαζευτείτε ολίγον κ να μη με διαβάλλεται στην αρραβωνιαστικιά μου εγώ είμαι γλυκός τρυφερός κ σοβαρός νέος από σπίτι (κ μάλιστα πολυκατοικία) ορίστε μας Μπατμαν ο σκέτος Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Ελενάκι μου είδες? Εγω προσπάθησα να τα ηρεμίσω τα πράγματα αλλα... Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Σείριος έχει θυμώσει γμτ. Πες και εσύ στην Κάντυ λίγο να μαζευτεί... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αχ ωραία γιατί έχω τρομερό πρόβλημα αυτό τον καιρό με τον Μπατ ειδικά κ μάλιστα σήμερα πρωί πρωί το κυνηγούσα από πίσω για να του καθαρίσω τα μάτια αλλά όσο κ να τα καθαρίσω αυτά τα σκληρα δεν βγαίνουν Click για ανάπτυξη... Λοιπόν σας παρουσιάζω τον νέο τρόπο καθαρισμού των ματιών των περσικών γατιών! Ειναι σούπερ αποτελεσματικός και μάλιστα μπορω να πω ότι εγώ την επόμενη φορά στην έκθεση θα τη χρειαστώ τη μέθοδο. Και το όνομα αυτου Silctongue Αφου θα έχουν προηγηθει μέρες πριν την έκθεση με τέτοιες παροχες, εκεινη τη μερα ο Περσούλης μου θα έχει δυο προσωπικούς groomer: εμένα, και τη φιλεναδίτσα του Σίλκα δηλ. τη Silctongue Πραγματικά χθες ΔΕΝ προλαβα να καθαρίσω τα ματάκια του Περσουλη καθόλου!!! Ελαμπαν!!! Φροντισε η φιλεναδίτσα του γι αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.748 13-08-09 10:51 Υποκλινομαι ταπεινα σε αυτα τα 2 υπεροχα πλασματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 10:58 Η elvenstar: #7.749 13-08-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν σας παρουσιάζω τον νέο τρόπο καθαρισμού των ματιών των περσικών γατιών! Ειναι σούπερ αποτελεσματικός και μάλιστα μπορω να πω ότι εγώ την επόμενη φορά στην έκθεση θα τη χρειαστώ τη μέθοδο. Και το όνομα αυτου Silctongue Αφου θα έχουν προηγηθει μέρες πριν την έκθεση με τέτοιες παροχες, εκεινη τη μερα ο Περσούλης μου θα έχει δυο προσωπικούς groomer: εμένα, και τη φιλεναδίτσα του Σίλκα δηλ. τη Silctongue Πραγματικά χθες ΔΕΝ προλαβα να καθαρίσω τα ματάκια του Περσουλη καθόλου!!! Ελαμπαν!!! Φροντισε η φιλεναδίτσα του γι αυτο!!! Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Κοίτα αγάπες θα τρελαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.750 13-08-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Click για ανάπτυξη... το καταλαβα Ελενακι... θα σου φτιαξει το φιλεναδακι μας αποσταγμα σαλιου Silca και θα στο στειλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:06 Η elvenstar: #7.751 13-08-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το καταλαβα Ελενακι... θα σου φτιαξει το φιλεναδακι μας αποσταγμα σαλιου Silca και θα στο στειλει Click για ανάπτυξη... Γι αυτό δεν απάντησες υπήρξες διακριτική συγνώμη αλλά γεννήθηκα ξανθιά Ωραία θέλω 2 μπουκαλάκια να έχουμε Μωρέ σήμερα πάλι το γατάκι δεν είναι καλά Αμαν πια εκεί που λέω ότι καλυτερεύει πάλι γίνεται χάλια σήμερα είχε πολύ διάρροια κ είναι μαζεμένο σε μία γωνίτσα κ δεν σηκώνεται καθόλου:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Η moukelis έγραψε: #7.752 13-08-09 11:22 Πω πω εξυπηρετηση!Τελικα ο Περσης βρηκε το αλλο του μισο στον σκυλισιο κοσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.753 13-08-09 11:24 η Αναστασια στην εκθεση με το Σεβαχ και το Περση και στη τσαντα του grooming τη Silca, που με το που βγαινει απο μεσα, πιανει δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #7.754 13-08-09 11:27 Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #7.755 13-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υποκλινομαι ταπεινα σε αυτα τα 2 υπεροχα πλασματα... Click για ανάπτυξη... Θεια Γιουλη σ΄ευχαριστουμε πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Κοίτα αγάπες θα τρελαθώ Click για ανάπτυξη... Μα Λενιώ μου εγω όταν το ανέβαζα το βιντεάκι ΕΣΕΝΑ σκεφτομουν ποσο θα ενθουσιαστεις γιατι ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ πραγματικά τον Περσουλη!!!! Δεν είναι πολύ τρυφερά και τα δυο τους? Ασε έχω πάθει πλάκα με την αγάπη που έχουν μεταξύ τους αυτα τα δυο.... Το απόγευμα θα βάλω και το χθεσινοβραδινό μπανάκι τους... Θα φροντίσω για την silctongue να την παραλάβεις κι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:41 Η staman2 έγραψε: #7.756 13-08-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γι αυτό δεν απάντησες υπήρξες διακριτική συγνώμη αλλά γεννήθηκα ξανθιά Ωραία θέλω 2 μπουκαλάκια να έχουμε Μωρέ σήμερα πάλι το γατάκι δεν είναι καλά Αμαν πια εκεί που λέω ότι καλυτερεύει πάλι γίνεται χάλια σήμερα είχε πολύ διάρροια κ είναι μαζεμένο σε μία γωνίτσα κ δεν σηκώνεται καθόλου:cry: Click για ανάπτυξη... Μωρέ τι έχει το καημενάκι? Αλλα ο γιατρος σου είπε χθες ΄οτι ήταν καλλίτερα έτσι δεν ειναι? Θα φροντίσω για το υγρό στα δυο μπουκαλια οκ.! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Αναστασια στην εκθεση με το Σεβαχ και το Περση και στη τσαντα του grooming τη Silca, που με το που βγαινει απο μεσα, πιανει δουλεια Click για ανάπτυξη... ΝΑι και θα τους έχω και μαζί στο κλουβάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η elvenstar: #7.757 13-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι του κάναμε χθες αποπαρασίτωση το είδε ο βοηθός του δικού μου γιατρού που είναι εξίσου καλός κ αυτός, σήμερα μας έδωσε κ γενική αντιβίωση για να δούμε πως θα πάει κ σήμερα εκεί που λέω πως είναι καλά εκεί πάλι το βλέπω χάλια. Αν κ ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να περιμένω 3 μέρες να φανούν τα αποτελέσματα του Ιμοντιουμ θα δούμε ίσως κ με την αντιβίωση να συνέλθει τι να πω πολύ στεναχωριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:44 Η elvenstar: #7.758 13-08-09 14:44 Προς Ναλίτα Αγαπημένη μου Ναλίτα σου αφιερώνω σήμερα φρέσκιες φωτογραφίες για να θαυμάσεις την στρογγυλή μου κορμάρα κ να δεις τι σοβαρό άντρακλα διάλεξες Σε λιλά σατεν στην εξοχή χαλαρώνοντας σε καταρράκτες ζεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #7.759 13-08-09 14:54 ΑΓΑΑΑΑΠΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!! ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!! Κουκλε μου αγαπημένε μου Μπατουλίνο, άνδρα μου μοναδικέ!!! Καλε τι κούκλος είσαι!! Επιτέλους η πεθερουλα μου αξιώθηκε μια φορά να βγάλει επισήμως την κορμάρα σου και την ομορφιά σου έτσι στη δημοσιότητα. Εμ τόσον καιρό σε κράταγε μακριά μου για να μην σε καμαρώνω εγώ!!! Τωρα που έκανε την αρχή ας ελπίσουμε να μου αφιερώνει περισσότερες φωτο να σε θαυμάζω αγάπη μου. Τι ομορφο κορμί και τι τρίχωμα και τι ματάρες έχεις κουκλίνε μου. ΔΙκή σου πάντα η γυναικα σου Ναλίτα η κοπελίτα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #7.760 13-08-09 14:54 Προς Σείριο Και μερικές για τον παραπονιάρη Σείριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υποκλινομαι ταπεινα σε αυτα τα 2 υπεροχα πλασματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 10:58 Η elvenstar: #7.749 13-08-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν σας παρουσιάζω τον νέο τρόπο καθαρισμού των ματιών των περσικών γατιών! Ειναι σούπερ αποτελεσματικός και μάλιστα μπορω να πω ότι εγώ την επόμενη φορά στην έκθεση θα τη χρειαστώ τη μέθοδο. Και το όνομα αυτου Silctongue Αφου θα έχουν προηγηθει μέρες πριν την έκθεση με τέτοιες παροχες, εκεινη τη μερα ο Περσούλης μου θα έχει δυο προσωπικούς groomer: εμένα, και τη φιλεναδίτσα του Σίλκα δηλ. τη Silctongue Πραγματικά χθες ΔΕΝ προλαβα να καθαρίσω τα ματάκια του Περσουλη καθόλου!!! Ελαμπαν!!! Φροντισε η φιλεναδίτσα του γι αυτο!!! Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Κοίτα αγάπες θα τρελαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.750 13-08-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Click για ανάπτυξη... το καταλαβα Ελενακι... θα σου φτιαξει το φιλεναδακι μας αποσταγμα σαλιου Silca και θα στο στειλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:06 Η elvenstar: #7.751 13-08-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το καταλαβα Ελενακι... θα σου φτιαξει το φιλεναδακι μας αποσταγμα σαλιου Silca και θα στο στειλει Click για ανάπτυξη... Γι αυτό δεν απάντησες υπήρξες διακριτική συγνώμη αλλά γεννήθηκα ξανθιά Ωραία θέλω 2 μπουκαλάκια να έχουμε Μωρέ σήμερα πάλι το γατάκι δεν είναι καλά Αμαν πια εκεί που λέω ότι καλυτερεύει πάλι γίνεται χάλια σήμερα είχε πολύ διάρροια κ είναι μαζεμένο σε μία γωνίτσα κ δεν σηκώνεται καθόλου:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Η moukelis έγραψε: #7.752 13-08-09 11:22 Πω πω εξυπηρετηση!Τελικα ο Περσης βρηκε το αλλο του μισο στον σκυλισιο κοσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.753 13-08-09 11:24 η Αναστασια στην εκθεση με το Σεβαχ και το Περση και στη τσαντα του grooming τη Silca, που με το που βγαινει απο μεσα, πιανει δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #7.754 13-08-09 11:27 Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #7.755 13-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υποκλινομαι ταπεινα σε αυτα τα 2 υπεροχα πλασματα... Click για ανάπτυξη... Θεια Γιουλη σ΄ευχαριστουμε πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Κοίτα αγάπες θα τρελαθώ Click για ανάπτυξη... Μα Λενιώ μου εγω όταν το ανέβαζα το βιντεάκι ΕΣΕΝΑ σκεφτομουν ποσο θα ενθουσιαστεις γιατι ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ πραγματικά τον Περσουλη!!!! Δεν είναι πολύ τρυφερά και τα δυο τους? Ασε έχω πάθει πλάκα με την αγάπη που έχουν μεταξύ τους αυτα τα δυο.... Το απόγευμα θα βάλω και το χθεσινοβραδινό μπανάκι τους... Θα φροντίσω για την silctongue να την παραλάβεις κι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:41 Η staman2 έγραψε: #7.756 13-08-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γι αυτό δεν απάντησες υπήρξες διακριτική συγνώμη αλλά γεννήθηκα ξανθιά Ωραία θέλω 2 μπουκαλάκια να έχουμε Μωρέ σήμερα πάλι το γατάκι δεν είναι καλά Αμαν πια εκεί που λέω ότι καλυτερεύει πάλι γίνεται χάλια σήμερα είχε πολύ διάρροια κ είναι μαζεμένο σε μία γωνίτσα κ δεν σηκώνεται καθόλου:cry: Click για ανάπτυξη... Μωρέ τι έχει το καημενάκι? Αλλα ο γιατρος σου είπε χθες ΄οτι ήταν καλλίτερα έτσι δεν ειναι? Θα φροντίσω για το υγρό στα δυο μπουκαλια οκ.! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Αναστασια στην εκθεση με το Σεβαχ και το Περση και στη τσαντα του grooming τη Silca, που με το που βγαινει απο μεσα, πιανει δουλεια Click για ανάπτυξη... ΝΑι και θα τους έχω και μαζί στο κλουβάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η elvenstar: #7.757 13-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι του κάναμε χθες αποπαρασίτωση το είδε ο βοηθός του δικού μου γιατρού που είναι εξίσου καλός κ αυτός, σήμερα μας έδωσε κ γενική αντιβίωση για να δούμε πως θα πάει κ σήμερα εκεί που λέω πως είναι καλά εκεί πάλι το βλέπω χάλια. Αν κ ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να περιμένω 3 μέρες να φανούν τα αποτελέσματα του Ιμοντιουμ θα δούμε ίσως κ με την αντιβίωση να συνέλθει τι να πω πολύ στεναχωριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:44 Η elvenstar: #7.758 13-08-09 14:44 Προς Ναλίτα Αγαπημένη μου Ναλίτα σου αφιερώνω σήμερα φρέσκιες φωτογραφίες για να θαυμάσεις την στρογγυλή μου κορμάρα κ να δεις τι σοβαρό άντρακλα διάλεξες Σε λιλά σατεν στην εξοχή χαλαρώνοντας σε καταρράκτες ζεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #7.759 13-08-09 14:54 ΑΓΑΑΑΑΠΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!! ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!! Κουκλε μου αγαπημένε μου Μπατουλίνο, άνδρα μου μοναδικέ!!! Καλε τι κούκλος είσαι!! Επιτέλους η πεθερουλα μου αξιώθηκε μια φορά να βγάλει επισήμως την κορμάρα σου και την ομορφιά σου έτσι στη δημοσιότητα. Εμ τόσον καιρό σε κράταγε μακριά μου για να μην σε καμαρώνω εγώ!!! Τωρα που έκανε την αρχή ας ελπίσουμε να μου αφιερώνει περισσότερες φωτο να σε θαυμάζω αγάπη μου. Τι ομορφο κορμί και τι τρίχωμα και τι ματάρες έχεις κουκλίνε μου. ΔΙκή σου πάντα η γυναικα σου Ναλίτα η κοπελίτα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #7.760 13-08-09 14:54 Προς Σείριο Και μερικές για τον παραπονιάρη Σείριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν σας παρουσιάζω τον νέο τρόπο καθαρισμού των ματιών των περσικών γατιών! Ειναι σούπερ αποτελεσματικός και μάλιστα μπορω να πω ότι εγώ την επόμενη φορά στην έκθεση θα τη χρειαστώ τη μέθοδο. Και το όνομα αυτου Silctongue Αφου θα έχουν προηγηθει μέρες πριν την έκθεση με τέτοιες παροχες, εκεινη τη μερα ο Περσούλης μου θα έχει δυο προσωπικούς groomer: εμένα, και τη φιλεναδίτσα του Σίλκα δηλ. τη Silctongue Πραγματικά χθες ΔΕΝ προλαβα να καθαρίσω τα ματάκια του Περσουλη καθόλου!!! Ελαμπαν!!! Φροντισε η φιλεναδίτσα του γι αυτο!!! Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Κοίτα αγάπες θα τρελαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.750 13-08-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Click για ανάπτυξη... το καταλαβα Ελενακι... θα σου φτιαξει το φιλεναδακι μας αποσταγμα σαλιου Silca και θα στο στειλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:06 Η elvenstar: #7.751 13-08-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το καταλαβα Ελενακι... θα σου φτιαξει το φιλεναδακι μας αποσταγμα σαλιου Silca και θα στο στειλει Click για ανάπτυξη... Γι αυτό δεν απάντησες υπήρξες διακριτική συγνώμη αλλά γεννήθηκα ξανθιά Ωραία θέλω 2 μπουκαλάκια να έχουμε Μωρέ σήμερα πάλι το γατάκι δεν είναι καλά Αμαν πια εκεί που λέω ότι καλυτερεύει πάλι γίνεται χάλια σήμερα είχε πολύ διάρροια κ είναι μαζεμένο σε μία γωνίτσα κ δεν σηκώνεται καθόλου:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Η moukelis έγραψε: #7.752 13-08-09 11:22 Πω πω εξυπηρετηση!Τελικα ο Περσης βρηκε το αλλο του μισο στον σκυλισιο κοσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.753 13-08-09 11:24 η Αναστασια στην εκθεση με το Σεβαχ και το Περση και στη τσαντα του grooming τη Silca, που με το που βγαινει απο μεσα, πιανει δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #7.754 13-08-09 11:27 Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #7.755 13-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υποκλινομαι ταπεινα σε αυτα τα 2 υπεροχα πλασματα... Click για ανάπτυξη... Θεια Γιουλη σ΄ευχαριστουμε πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Κοίτα αγάπες θα τρελαθώ Click για ανάπτυξη... Μα Λενιώ μου εγω όταν το ανέβαζα το βιντεάκι ΕΣΕΝΑ σκεφτομουν ποσο θα ενθουσιαστεις γιατι ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ πραγματικά τον Περσουλη!!!! Δεν είναι πολύ τρυφερά και τα δυο τους? Ασε έχω πάθει πλάκα με την αγάπη που έχουν μεταξύ τους αυτα τα δυο.... Το απόγευμα θα βάλω και το χθεσινοβραδινό μπανάκι τους... Θα φροντίσω για την silctongue να την παραλάβεις κι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:41 Η staman2 έγραψε: #7.756 13-08-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γι αυτό δεν απάντησες υπήρξες διακριτική συγνώμη αλλά γεννήθηκα ξανθιά Ωραία θέλω 2 μπουκαλάκια να έχουμε Μωρέ σήμερα πάλι το γατάκι δεν είναι καλά Αμαν πια εκεί που λέω ότι καλυτερεύει πάλι γίνεται χάλια σήμερα είχε πολύ διάρροια κ είναι μαζεμένο σε μία γωνίτσα κ δεν σηκώνεται καθόλου:cry: Click για ανάπτυξη... Μωρέ τι έχει το καημενάκι? Αλλα ο γιατρος σου είπε χθες ΄οτι ήταν καλλίτερα έτσι δεν ειναι? Θα φροντίσω για το υγρό στα δυο μπουκαλια οκ.! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Αναστασια στην εκθεση με το Σεβαχ και το Περση και στη τσαντα του grooming τη Silca, που με το που βγαινει απο μεσα, πιανει δουλεια Click για ανάπτυξη... ΝΑι και θα τους έχω και μαζί στο κλουβάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η elvenstar: #7.757 13-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι του κάναμε χθες αποπαρασίτωση το είδε ο βοηθός του δικού μου γιατρού που είναι εξίσου καλός κ αυτός, σήμερα μας έδωσε κ γενική αντιβίωση για να δούμε πως θα πάει κ σήμερα εκεί που λέω πως είναι καλά εκεί πάλι το βλέπω χάλια. Αν κ ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να περιμένω 3 μέρες να φανούν τα αποτελέσματα του Ιμοντιουμ θα δούμε ίσως κ με την αντιβίωση να συνέλθει τι να πω πολύ στεναχωριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:44 Η elvenstar: #7.758 13-08-09 14:44 Προς Ναλίτα Αγαπημένη μου Ναλίτα σου αφιερώνω σήμερα φρέσκιες φωτογραφίες για να θαυμάσεις την στρογγυλή μου κορμάρα κ να δεις τι σοβαρό άντρακλα διάλεξες Σε λιλά σατεν στην εξοχή χαλαρώνοντας σε καταρράκτες ζεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #7.759 13-08-09 14:54 ΑΓΑΑΑΑΠΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!! ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!! Κουκλε μου αγαπημένε μου Μπατουλίνο, άνδρα μου μοναδικέ!!! Καλε τι κούκλος είσαι!! Επιτέλους η πεθερουλα μου αξιώθηκε μια φορά να βγάλει επισήμως την κορμάρα σου και την ομορφιά σου έτσι στη δημοσιότητα. Εμ τόσον καιρό σε κράταγε μακριά μου για να μην σε καμαρώνω εγώ!!! Τωρα που έκανε την αρχή ας ελπίσουμε να μου αφιερώνει περισσότερες φωτο να σε θαυμάζω αγάπη μου. Τι ομορφο κορμί και τι τρίχωμα και τι ματάρες έχεις κουκλίνε μου. ΔΙκή σου πάντα η γυναικα σου Ναλίτα η κοπελίτα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #7.760 13-08-09 14:54 Προς Σείριο Και μερικές για τον παραπονιάρη Σείριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Click για ανάπτυξη... το καταλαβα Ελενακι... θα σου φτιαξει το φιλεναδακι μας αποσταγμα σαλιου Silca και θα στο στειλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:06 Η elvenstar: #7.751 13-08-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το καταλαβα Ελενακι... θα σου φτιαξει το φιλεναδακι μας αποσταγμα σαλιου Silca και θα στο στειλει Click για ανάπτυξη... Γι αυτό δεν απάντησες υπήρξες διακριτική συγνώμη αλλά γεννήθηκα ξανθιά Ωραία θέλω 2 μπουκαλάκια να έχουμε Μωρέ σήμερα πάλι το γατάκι δεν είναι καλά Αμαν πια εκεί που λέω ότι καλυτερεύει πάλι γίνεται χάλια σήμερα είχε πολύ διάρροια κ είναι μαζεμένο σε μία γωνίτσα κ δεν σηκώνεται καθόλου:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Η moukelis έγραψε: #7.752 13-08-09 11:22 Πω πω εξυπηρετηση!Τελικα ο Περσης βρηκε το αλλο του μισο στον σκυλισιο κοσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.753 13-08-09 11:24 η Αναστασια στην εκθεση με το Σεβαχ και το Περση και στη τσαντα του grooming τη Silca, που με το που βγαινει απο μεσα, πιανει δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #7.754 13-08-09 11:27 Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #7.755 13-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υποκλινομαι ταπεινα σε αυτα τα 2 υπεροχα πλασματα... Click για ανάπτυξη... Θεια Γιουλη σ΄ευχαριστουμε πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Κοίτα αγάπες θα τρελαθώ Click για ανάπτυξη... Μα Λενιώ μου εγω όταν το ανέβαζα το βιντεάκι ΕΣΕΝΑ σκεφτομουν ποσο θα ενθουσιαστεις γιατι ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ πραγματικά τον Περσουλη!!!! Δεν είναι πολύ τρυφερά και τα δυο τους? Ασε έχω πάθει πλάκα με την αγάπη που έχουν μεταξύ τους αυτα τα δυο.... Το απόγευμα θα βάλω και το χθεσινοβραδινό μπανάκι τους... Θα φροντίσω για την silctongue να την παραλάβεις κι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:41 Η staman2 έγραψε: #7.756 13-08-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γι αυτό δεν απάντησες υπήρξες διακριτική συγνώμη αλλά γεννήθηκα ξανθιά Ωραία θέλω 2 μπουκαλάκια να έχουμε Μωρέ σήμερα πάλι το γατάκι δεν είναι καλά Αμαν πια εκεί που λέω ότι καλυτερεύει πάλι γίνεται χάλια σήμερα είχε πολύ διάρροια κ είναι μαζεμένο σε μία γωνίτσα κ δεν σηκώνεται καθόλου:cry: Click για ανάπτυξη... Μωρέ τι έχει το καημενάκι? Αλλα ο γιατρος σου είπε χθες ΄οτι ήταν καλλίτερα έτσι δεν ειναι? Θα φροντίσω για το υγρό στα δυο μπουκαλια οκ.! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Αναστασια στην εκθεση με το Σεβαχ και το Περση και στη τσαντα του grooming τη Silca, που με το που βγαινει απο μεσα, πιανει δουλεια Click για ανάπτυξη... ΝΑι και θα τους έχω και μαζί στο κλουβάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η elvenstar: #7.757 13-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι του κάναμε χθες αποπαρασίτωση το είδε ο βοηθός του δικού μου γιατρού που είναι εξίσου καλός κ αυτός, σήμερα μας έδωσε κ γενική αντιβίωση για να δούμε πως θα πάει κ σήμερα εκεί που λέω πως είναι καλά εκεί πάλι το βλέπω χάλια. Αν κ ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να περιμένω 3 μέρες να φανούν τα αποτελέσματα του Ιμοντιουμ θα δούμε ίσως κ με την αντιβίωση να συνέλθει τι να πω πολύ στεναχωριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:44 Η elvenstar: #7.758 13-08-09 14:44 Προς Ναλίτα Αγαπημένη μου Ναλίτα σου αφιερώνω σήμερα φρέσκιες φωτογραφίες για να θαυμάσεις την στρογγυλή μου κορμάρα κ να δεις τι σοβαρό άντρακλα διάλεξες Σε λιλά σατεν στην εξοχή χαλαρώνοντας σε καταρράκτες ζεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #7.759 13-08-09 14:54 ΑΓΑΑΑΑΠΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!! ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!! Κουκλε μου αγαπημένε μου Μπατουλίνο, άνδρα μου μοναδικέ!!! Καλε τι κούκλος είσαι!! Επιτέλους η πεθερουλα μου αξιώθηκε μια φορά να βγάλει επισήμως την κορμάρα σου και την ομορφιά σου έτσι στη δημοσιότητα. Εμ τόσον καιρό σε κράταγε μακριά μου για να μην σε καμαρώνω εγώ!!! Τωρα που έκανε την αρχή ας ελπίσουμε να μου αφιερώνει περισσότερες φωτο να σε θαυμάζω αγάπη μου. Τι ομορφο κορμί και τι τρίχωμα και τι ματάρες έχεις κουκλίνε μου. ΔΙκή σου πάντα η γυναικα σου Ναλίτα η κοπελίτα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #7.760 13-08-09 14:54 Προς Σείριο Και μερικές για τον παραπονιάρη Σείριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το καταλαβα Ελενακι... θα σου φτιαξει το φιλεναδακι μας αποσταγμα σαλιου Silca και θα στο στειλει Click για ανάπτυξη... Γι αυτό δεν απάντησες υπήρξες διακριτική συγνώμη αλλά γεννήθηκα ξανθιά Ωραία θέλω 2 μπουκαλάκια να έχουμε Μωρέ σήμερα πάλι το γατάκι δεν είναι καλά Αμαν πια εκεί που λέω ότι καλυτερεύει πάλι γίνεται χάλια σήμερα είχε πολύ διάρροια κ είναι μαζεμένο σε μία γωνίτσα κ δεν σηκώνεται καθόλου:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Η moukelis έγραψε: #7.752 13-08-09 11:22 Πω πω εξυπηρετηση!Τελικα ο Περσης βρηκε το αλλο του μισο στον σκυλισιο κοσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.753 13-08-09 11:24 η Αναστασια στην εκθεση με το Σεβαχ και το Περση και στη τσαντα του grooming τη Silca, που με το που βγαινει απο μεσα, πιανει δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #7.754 13-08-09 11:27 Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #7.755 13-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υποκλινομαι ταπεινα σε αυτα τα 2 υπεροχα πλασματα... Click για ανάπτυξη... Θεια Γιουλη σ΄ευχαριστουμε πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Κοίτα αγάπες θα τρελαθώ Click για ανάπτυξη... Μα Λενιώ μου εγω όταν το ανέβαζα το βιντεάκι ΕΣΕΝΑ σκεφτομουν ποσο θα ενθουσιαστεις γιατι ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ πραγματικά τον Περσουλη!!!! Δεν είναι πολύ τρυφερά και τα δυο τους? Ασε έχω πάθει πλάκα με την αγάπη που έχουν μεταξύ τους αυτα τα δυο.... Το απόγευμα θα βάλω και το χθεσινοβραδινό μπανάκι τους... Θα φροντίσω για την silctongue να την παραλάβεις κι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:41 Η staman2 έγραψε: #7.756 13-08-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γι αυτό δεν απάντησες υπήρξες διακριτική συγνώμη αλλά γεννήθηκα ξανθιά Ωραία θέλω 2 μπουκαλάκια να έχουμε Μωρέ σήμερα πάλι το γατάκι δεν είναι καλά Αμαν πια εκεί που λέω ότι καλυτερεύει πάλι γίνεται χάλια σήμερα είχε πολύ διάρροια κ είναι μαζεμένο σε μία γωνίτσα κ δεν σηκώνεται καθόλου:cry: Click για ανάπτυξη... Μωρέ τι έχει το καημενάκι? Αλλα ο γιατρος σου είπε χθες ΄οτι ήταν καλλίτερα έτσι δεν ειναι? Θα φροντίσω για το υγρό στα δυο μπουκαλια οκ.! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Αναστασια στην εκθεση με το Σεβαχ και το Περση και στη τσαντα του grooming τη Silca, που με το που βγαινει απο μεσα, πιανει δουλεια Click για ανάπτυξη... ΝΑι και θα τους έχω και μαζί στο κλουβάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η elvenstar: #7.757 13-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι του κάναμε χθες αποπαρασίτωση το είδε ο βοηθός του δικού μου γιατρού που είναι εξίσου καλός κ αυτός, σήμερα μας έδωσε κ γενική αντιβίωση για να δούμε πως θα πάει κ σήμερα εκεί που λέω πως είναι καλά εκεί πάλι το βλέπω χάλια. Αν κ ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να περιμένω 3 μέρες να φανούν τα αποτελέσματα του Ιμοντιουμ θα δούμε ίσως κ με την αντιβίωση να συνέλθει τι να πω πολύ στεναχωριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:44 Η elvenstar: #7.758 13-08-09 14:44 Προς Ναλίτα Αγαπημένη μου Ναλίτα σου αφιερώνω σήμερα φρέσκιες φωτογραφίες για να θαυμάσεις την στρογγυλή μου κορμάρα κ να δεις τι σοβαρό άντρακλα διάλεξες Σε λιλά σατεν στην εξοχή χαλαρώνοντας σε καταρράκτες ζεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #7.759 13-08-09 14:54 ΑΓΑΑΑΑΠΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!! ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!! Κουκλε μου αγαπημένε μου Μπατουλίνο, άνδρα μου μοναδικέ!!! Καλε τι κούκλος είσαι!! Επιτέλους η πεθερουλα μου αξιώθηκε μια φορά να βγάλει επισήμως την κορμάρα σου και την ομορφιά σου έτσι στη δημοσιότητα. Εμ τόσον καιρό σε κράταγε μακριά μου για να μην σε καμαρώνω εγώ!!! Τωρα που έκανε την αρχή ας ελπίσουμε να μου αφιερώνει περισσότερες φωτο να σε θαυμάζω αγάπη μου. Τι ομορφο κορμί και τι τρίχωμα και τι ματάρες έχεις κουκλίνε μου. ΔΙκή σου πάντα η γυναικα σου Ναλίτα η κοπελίτα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #7.760 13-08-09 14:54 Προς Σείριο Και μερικές για τον παραπονιάρη Σείριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πω πω εξυπηρετηση!Τελικα ο Περσης βρηκε το αλλο του μισο στον σκυλισιο κοσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.753 13-08-09 11:24 η Αναστασια στην εκθεση με το Σεβαχ και το Περση και στη τσαντα του grooming τη Silca, που με το που βγαινει απο μεσα, πιανει δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #7.754 13-08-09 11:27 Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #7.755 13-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υποκλινομαι ταπεινα σε αυτα τα 2 υπεροχα πλασματα... Click για ανάπτυξη... Θεια Γιουλη σ΄ευχαριστουμε πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Κοίτα αγάπες θα τρελαθώ Click για ανάπτυξη... Μα Λενιώ μου εγω όταν το ανέβαζα το βιντεάκι ΕΣΕΝΑ σκεφτομουν ποσο θα ενθουσιαστεις γιατι ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ πραγματικά τον Περσουλη!!!! Δεν είναι πολύ τρυφερά και τα δυο τους? Ασε έχω πάθει πλάκα με την αγάπη που έχουν μεταξύ τους αυτα τα δυο.... Το απόγευμα θα βάλω και το χθεσινοβραδινό μπανάκι τους... Θα φροντίσω για την silctongue να την παραλάβεις κι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:41 Η staman2 έγραψε: #7.756 13-08-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γι αυτό δεν απάντησες υπήρξες διακριτική συγνώμη αλλά γεννήθηκα ξανθιά Ωραία θέλω 2 μπουκαλάκια να έχουμε Μωρέ σήμερα πάλι το γατάκι δεν είναι καλά Αμαν πια εκεί που λέω ότι καλυτερεύει πάλι γίνεται χάλια σήμερα είχε πολύ διάρροια κ είναι μαζεμένο σε μία γωνίτσα κ δεν σηκώνεται καθόλου:cry: Click για ανάπτυξη... Μωρέ τι έχει το καημενάκι? Αλλα ο γιατρος σου είπε χθες ΄οτι ήταν καλλίτερα έτσι δεν ειναι? Θα φροντίσω για το υγρό στα δυο μπουκαλια οκ.! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Αναστασια στην εκθεση με το Σεβαχ και το Περση και στη τσαντα του grooming τη Silca, που με το που βγαινει απο μεσα, πιανει δουλεια Click για ανάπτυξη... ΝΑι και θα τους έχω και μαζί στο κλουβάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η elvenstar: #7.757 13-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι του κάναμε χθες αποπαρασίτωση το είδε ο βοηθός του δικού μου γιατρού που είναι εξίσου καλός κ αυτός, σήμερα μας έδωσε κ γενική αντιβίωση για να δούμε πως θα πάει κ σήμερα εκεί που λέω πως είναι καλά εκεί πάλι το βλέπω χάλια. Αν κ ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να περιμένω 3 μέρες να φανούν τα αποτελέσματα του Ιμοντιουμ θα δούμε ίσως κ με την αντιβίωση να συνέλθει τι να πω πολύ στεναχωριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:44 Η elvenstar: #7.758 13-08-09 14:44 Προς Ναλίτα Αγαπημένη μου Ναλίτα σου αφιερώνω σήμερα φρέσκιες φωτογραφίες για να θαυμάσεις την στρογγυλή μου κορμάρα κ να δεις τι σοβαρό άντρακλα διάλεξες Σε λιλά σατεν στην εξοχή χαλαρώνοντας σε καταρράκτες ζεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #7.759 13-08-09 14:54 ΑΓΑΑΑΑΠΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!! ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!! Κουκλε μου αγαπημένε μου Μπατουλίνο, άνδρα μου μοναδικέ!!! Καλε τι κούκλος είσαι!! Επιτέλους η πεθερουλα μου αξιώθηκε μια φορά να βγάλει επισήμως την κορμάρα σου και την ομορφιά σου έτσι στη δημοσιότητα. Εμ τόσον καιρό σε κράταγε μακριά μου για να μην σε καμαρώνω εγώ!!! Τωρα που έκανε την αρχή ας ελπίσουμε να μου αφιερώνει περισσότερες φωτο να σε θαυμάζω αγάπη μου. Τι ομορφο κορμί και τι τρίχωμα και τι ματάρες έχεις κουκλίνε μου. ΔΙκή σου πάντα η γυναικα σου Ναλίτα η κοπελίτα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #7.760 13-08-09 14:54 Προς Σείριο Και μερικές για τον παραπονιάρη Σείριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
η Αναστασια στην εκθεση με το Σεβαχ και το Περση και στη τσαντα του grooming τη Silca, που με το που βγαινει απο μεσα, πιανει δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #7.754 13-08-09 11:27 Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #7.755 13-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υποκλινομαι ταπεινα σε αυτα τα 2 υπεροχα πλασματα... Click για ανάπτυξη... Θεια Γιουλη σ΄ευχαριστουμε πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Κοίτα αγάπες θα τρελαθώ Click για ανάπτυξη... Μα Λενιώ μου εγω όταν το ανέβαζα το βιντεάκι ΕΣΕΝΑ σκεφτομουν ποσο θα ενθουσιαστεις γιατι ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ πραγματικά τον Περσουλη!!!! Δεν είναι πολύ τρυφερά και τα δυο τους? Ασε έχω πάθει πλάκα με την αγάπη που έχουν μεταξύ τους αυτα τα δυο.... Το απόγευμα θα βάλω και το χθεσινοβραδινό μπανάκι τους... Θα φροντίσω για την silctongue να την παραλάβεις κι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:41 Η staman2 έγραψε: #7.756 13-08-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γι αυτό δεν απάντησες υπήρξες διακριτική συγνώμη αλλά γεννήθηκα ξανθιά Ωραία θέλω 2 μπουκαλάκια να έχουμε Μωρέ σήμερα πάλι το γατάκι δεν είναι καλά Αμαν πια εκεί που λέω ότι καλυτερεύει πάλι γίνεται χάλια σήμερα είχε πολύ διάρροια κ είναι μαζεμένο σε μία γωνίτσα κ δεν σηκώνεται καθόλου:cry: Click για ανάπτυξη... Μωρέ τι έχει το καημενάκι? Αλλα ο γιατρος σου είπε χθες ΄οτι ήταν καλλίτερα έτσι δεν ειναι? Θα φροντίσω για το υγρό στα δυο μπουκαλια οκ.! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Αναστασια στην εκθεση με το Σεβαχ και το Περση και στη τσαντα του grooming τη Silca, που με το που βγαινει απο μεσα, πιανει δουλεια Click για ανάπτυξη... ΝΑι και θα τους έχω και μαζί στο κλουβάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η elvenstar: #7.757 13-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι του κάναμε χθες αποπαρασίτωση το είδε ο βοηθός του δικού μου γιατρού που είναι εξίσου καλός κ αυτός, σήμερα μας έδωσε κ γενική αντιβίωση για να δούμε πως θα πάει κ σήμερα εκεί που λέω πως είναι καλά εκεί πάλι το βλέπω χάλια. Αν κ ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να περιμένω 3 μέρες να φανούν τα αποτελέσματα του Ιμοντιουμ θα δούμε ίσως κ με την αντιβίωση να συνέλθει τι να πω πολύ στεναχωριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:44 Η elvenstar: #7.758 13-08-09 14:44 Προς Ναλίτα Αγαπημένη μου Ναλίτα σου αφιερώνω σήμερα φρέσκιες φωτογραφίες για να θαυμάσεις την στρογγυλή μου κορμάρα κ να δεις τι σοβαρό άντρακλα διάλεξες Σε λιλά σατεν στην εξοχή χαλαρώνοντας σε καταρράκτες ζεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #7.759 13-08-09 14:54 ΑΓΑΑΑΑΠΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!! ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!! Κουκλε μου αγαπημένε μου Μπατουλίνο, άνδρα μου μοναδικέ!!! Καλε τι κούκλος είσαι!! Επιτέλους η πεθερουλα μου αξιώθηκε μια φορά να βγάλει επισήμως την κορμάρα σου και την ομορφιά σου έτσι στη δημοσιότητα. Εμ τόσον καιρό σε κράταγε μακριά μου για να μην σε καμαρώνω εγώ!!! Τωρα που έκανε την αρχή ας ελπίσουμε να μου αφιερώνει περισσότερες φωτο να σε θαυμάζω αγάπη μου. Τι ομορφο κορμί και τι τρίχωμα και τι ματάρες έχεις κουκλίνε μου. ΔΙκή σου πάντα η γυναικα σου Ναλίτα η κοπελίτα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #7.760 13-08-09 14:54 Προς Σείριο Και μερικές για τον παραπονιάρη Σείριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #7.755 13-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υποκλινομαι ταπεινα σε αυτα τα 2 υπεροχα πλασματα... Click για ανάπτυξη... Θεια Γιουλη σ΄ευχαριστουμε πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Κοίτα αγάπες θα τρελαθώ Click για ανάπτυξη... Μα Λενιώ μου εγω όταν το ανέβαζα το βιντεάκι ΕΣΕΝΑ σκεφτομουν ποσο θα ενθουσιαστεις γιατι ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ πραγματικά τον Περσουλη!!!! Δεν είναι πολύ τρυφερά και τα δυο τους? Ασε έχω πάθει πλάκα με την αγάπη που έχουν μεταξύ τους αυτα τα δυο.... Το απόγευμα θα βάλω και το χθεσινοβραδινό μπανάκι τους... Θα φροντίσω για την silctongue να την παραλάβεις κι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:41 Η staman2 έγραψε: #7.756 13-08-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γι αυτό δεν απάντησες υπήρξες διακριτική συγνώμη αλλά γεννήθηκα ξανθιά Ωραία θέλω 2 μπουκαλάκια να έχουμε Μωρέ σήμερα πάλι το γατάκι δεν είναι καλά Αμαν πια εκεί που λέω ότι καλυτερεύει πάλι γίνεται χάλια σήμερα είχε πολύ διάρροια κ είναι μαζεμένο σε μία γωνίτσα κ δεν σηκώνεται καθόλου:cry: Click για ανάπτυξη... Μωρέ τι έχει το καημενάκι? Αλλα ο γιατρος σου είπε χθες ΄οτι ήταν καλλίτερα έτσι δεν ειναι? Θα φροντίσω για το υγρό στα δυο μπουκαλια οκ.! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Αναστασια στην εκθεση με το Σεβαχ και το Περση και στη τσαντα του grooming τη Silca, που με το που βγαινει απο μεσα, πιανει δουλεια Click για ανάπτυξη... ΝΑι και θα τους έχω και μαζί στο κλουβάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η elvenstar: #7.757 13-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι του κάναμε χθες αποπαρασίτωση το είδε ο βοηθός του δικού μου γιατρού που είναι εξίσου καλός κ αυτός, σήμερα μας έδωσε κ γενική αντιβίωση για να δούμε πως θα πάει κ σήμερα εκεί που λέω πως είναι καλά εκεί πάλι το βλέπω χάλια. Αν κ ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να περιμένω 3 μέρες να φανούν τα αποτελέσματα του Ιμοντιουμ θα δούμε ίσως κ με την αντιβίωση να συνέλθει τι να πω πολύ στεναχωριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:44 Η elvenstar: #7.758 13-08-09 14:44 Προς Ναλίτα Αγαπημένη μου Ναλίτα σου αφιερώνω σήμερα φρέσκιες φωτογραφίες για να θαυμάσεις την στρογγυλή μου κορμάρα κ να δεις τι σοβαρό άντρακλα διάλεξες Σε λιλά σατεν στην εξοχή χαλαρώνοντας σε καταρράκτες ζεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #7.759 13-08-09 14:54 ΑΓΑΑΑΑΠΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!! ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!! Κουκλε μου αγαπημένε μου Μπατουλίνο, άνδρα μου μοναδικέ!!! Καλε τι κούκλος είσαι!! Επιτέλους η πεθερουλα μου αξιώθηκε μια φορά να βγάλει επισήμως την κορμάρα σου και την ομορφιά σου έτσι στη δημοσιότητα. Εμ τόσον καιρό σε κράταγε μακριά μου για να μην σε καμαρώνω εγώ!!! Τωρα που έκανε την αρχή ας ελπίσουμε να μου αφιερώνει περισσότερες φωτο να σε θαυμάζω αγάπη μου. Τι ομορφο κορμί και τι τρίχωμα και τι ματάρες έχεις κουκλίνε μου. ΔΙκή σου πάντα η γυναικα σου Ναλίτα η κοπελίτα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #7.760 13-08-09 14:54 Προς Σείριο Και μερικές για τον παραπονιάρη Σείριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υποκλινομαι ταπεινα σε αυτα τα 2 υπεροχα πλασματα... Click για ανάπτυξη... Θεια Γιουλη σ΄ευχαριστουμε πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά εγώ το είχα πάρει σοβαρά οτι υπήρχε προϊόν που καθαρίζει αυτά τα σκληρά από τα μάτια Πάντως Αναστασία θέλω μια Silcatongue να μου την στείλεις με αντικαταβολή Κοίτα αγάπες θα τρελαθώ Click για ανάπτυξη... Μα Λενιώ μου εγω όταν το ανέβαζα το βιντεάκι ΕΣΕΝΑ σκεφτομουν ποσο θα ενθουσιαστεις γιατι ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ πραγματικά τον Περσουλη!!!! Δεν είναι πολύ τρυφερά και τα δυο τους? Ασε έχω πάθει πλάκα με την αγάπη που έχουν μεταξύ τους αυτα τα δυο.... Το απόγευμα θα βάλω και το χθεσινοβραδινό μπανάκι τους... Θα φροντίσω για την silctongue να την παραλάβεις κι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 11:41 Η staman2 έγραψε: #7.756 13-08-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γι αυτό δεν απάντησες υπήρξες διακριτική συγνώμη αλλά γεννήθηκα ξανθιά Ωραία θέλω 2 μπουκαλάκια να έχουμε Μωρέ σήμερα πάλι το γατάκι δεν είναι καλά Αμαν πια εκεί που λέω ότι καλυτερεύει πάλι γίνεται χάλια σήμερα είχε πολύ διάρροια κ είναι μαζεμένο σε μία γωνίτσα κ δεν σηκώνεται καθόλου:cry: Click για ανάπτυξη... Μωρέ τι έχει το καημενάκι? Αλλα ο γιατρος σου είπε χθες ΄οτι ήταν καλλίτερα έτσι δεν ειναι? Θα φροντίσω για το υγρό στα δυο μπουκαλια οκ.! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Αναστασια στην εκθεση με το Σεβαχ και το Περση και στη τσαντα του grooming τη Silca, που με το που βγαινει απο μεσα, πιανει δουλεια Click για ανάπτυξη... ΝΑι και θα τους έχω και μαζί στο κλουβάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η elvenstar: #7.757 13-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι του κάναμε χθες αποπαρασίτωση το είδε ο βοηθός του δικού μου γιατρού που είναι εξίσου καλός κ αυτός, σήμερα μας έδωσε κ γενική αντιβίωση για να δούμε πως θα πάει κ σήμερα εκεί που λέω πως είναι καλά εκεί πάλι το βλέπω χάλια. Αν κ ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να περιμένω 3 μέρες να φανούν τα αποτελέσματα του Ιμοντιουμ θα δούμε ίσως κ με την αντιβίωση να συνέλθει τι να πω πολύ στεναχωριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:44 Η elvenstar: #7.758 13-08-09 14:44 Προς Ναλίτα Αγαπημένη μου Ναλίτα σου αφιερώνω σήμερα φρέσκιες φωτογραφίες για να θαυμάσεις την στρογγυλή μου κορμάρα κ να δεις τι σοβαρό άντρακλα διάλεξες Σε λιλά σατεν στην εξοχή χαλαρώνοντας σε καταρράκτες ζεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #7.759 13-08-09 14:54 ΑΓΑΑΑΑΠΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!! ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!! Κουκλε μου αγαπημένε μου Μπατουλίνο, άνδρα μου μοναδικέ!!! Καλε τι κούκλος είσαι!! Επιτέλους η πεθερουλα μου αξιώθηκε μια φορά να βγάλει επισήμως την κορμάρα σου και την ομορφιά σου έτσι στη δημοσιότητα. Εμ τόσον καιρό σε κράταγε μακριά μου για να μην σε καμαρώνω εγώ!!! Τωρα που έκανε την αρχή ας ελπίσουμε να μου αφιερώνει περισσότερες φωτο να σε θαυμάζω αγάπη μου. Τι ομορφο κορμί και τι τρίχωμα και τι ματάρες έχεις κουκλίνε μου. ΔΙκή σου πάντα η γυναικα σου Ναλίτα η κοπελίτα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #7.760 13-08-09 14:54 Προς Σείριο Και μερικές για τον παραπονιάρη Σείριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γι αυτό δεν απάντησες υπήρξες διακριτική συγνώμη αλλά γεννήθηκα ξανθιά Ωραία θέλω 2 μπουκαλάκια να έχουμε Μωρέ σήμερα πάλι το γατάκι δεν είναι καλά Αμαν πια εκεί που λέω ότι καλυτερεύει πάλι γίνεται χάλια σήμερα είχε πολύ διάρροια κ είναι μαζεμένο σε μία γωνίτσα κ δεν σηκώνεται καθόλου:cry: Click για ανάπτυξη... Μωρέ τι έχει το καημενάκι? Αλλα ο γιατρος σου είπε χθες ΄οτι ήταν καλλίτερα έτσι δεν ειναι? Θα φροντίσω για το υγρό στα δυο μπουκαλια οκ.! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Αναστασια στην εκθεση με το Σεβαχ και το Περση και στη τσαντα του grooming τη Silca, που με το που βγαινει απο μεσα, πιανει δουλεια Click για ανάπτυξη... ΝΑι και θα τους έχω και μαζί στο κλουβάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η elvenstar: #7.757 13-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι του κάναμε χθες αποπαρασίτωση το είδε ο βοηθός του δικού μου γιατρού που είναι εξίσου καλός κ αυτός, σήμερα μας έδωσε κ γενική αντιβίωση για να δούμε πως θα πάει κ σήμερα εκεί που λέω πως είναι καλά εκεί πάλι το βλέπω χάλια. Αν κ ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να περιμένω 3 μέρες να φανούν τα αποτελέσματα του Ιμοντιουμ θα δούμε ίσως κ με την αντιβίωση να συνέλθει τι να πω πολύ στεναχωριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:44 Η elvenstar: #7.758 13-08-09 14:44 Προς Ναλίτα Αγαπημένη μου Ναλίτα σου αφιερώνω σήμερα φρέσκιες φωτογραφίες για να θαυμάσεις την στρογγυλή μου κορμάρα κ να δεις τι σοβαρό άντρακλα διάλεξες Σε λιλά σατεν στην εξοχή χαλαρώνοντας σε καταρράκτες ζεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #7.759 13-08-09 14:54 ΑΓΑΑΑΑΠΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!! ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!! Κουκλε μου αγαπημένε μου Μπατουλίνο, άνδρα μου μοναδικέ!!! Καλε τι κούκλος είσαι!! Επιτέλους η πεθερουλα μου αξιώθηκε μια φορά να βγάλει επισήμως την κορμάρα σου και την ομορφιά σου έτσι στη δημοσιότητα. Εμ τόσον καιρό σε κράταγε μακριά μου για να μην σε καμαρώνω εγώ!!! Τωρα που έκανε την αρχή ας ελπίσουμε να μου αφιερώνει περισσότερες φωτο να σε θαυμάζω αγάπη μου. Τι ομορφο κορμί και τι τρίχωμα και τι ματάρες έχεις κουκλίνε μου. ΔΙκή σου πάντα η γυναικα σου Ναλίτα η κοπελίτα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #7.760 13-08-09 14:54 Προς Σείριο Και μερικές για τον παραπονιάρη Σείριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα του εκανες τελικα αποπαρασιτωση;Το ειδε αλλος γιατρος; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι του κάναμε χθες αποπαρασίτωση το είδε ο βοηθός του δικού μου γιατρού που είναι εξίσου καλός κ αυτός, σήμερα μας έδωσε κ γενική αντιβίωση για να δούμε πως θα πάει κ σήμερα εκεί που λέω πως είναι καλά εκεί πάλι το βλέπω χάλια. Αν κ ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να περιμένω 3 μέρες να φανούν τα αποτελέσματα του Ιμοντιουμ θα δούμε ίσως κ με την αντιβίωση να συνέλθει τι να πω πολύ στεναχωριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:44 Η elvenstar: #7.758 13-08-09 14:44 Προς Ναλίτα Αγαπημένη μου Ναλίτα σου αφιερώνω σήμερα φρέσκιες φωτογραφίες για να θαυμάσεις την στρογγυλή μου κορμάρα κ να δεις τι σοβαρό άντρακλα διάλεξες Σε λιλά σατεν στην εξοχή χαλαρώνοντας σε καταρράκτες ζεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #7.759 13-08-09 14:54 ΑΓΑΑΑΑΠΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!! ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!! Κουκλε μου αγαπημένε μου Μπατουλίνο, άνδρα μου μοναδικέ!!! Καλε τι κούκλος είσαι!! Επιτέλους η πεθερουλα μου αξιώθηκε μια φορά να βγάλει επισήμως την κορμάρα σου και την ομορφιά σου έτσι στη δημοσιότητα. Εμ τόσον καιρό σε κράταγε μακριά μου για να μην σε καμαρώνω εγώ!!! Τωρα που έκανε την αρχή ας ελπίσουμε να μου αφιερώνει περισσότερες φωτο να σε θαυμάζω αγάπη μου. Τι ομορφο κορμί και τι τρίχωμα και τι ματάρες έχεις κουκλίνε μου. ΔΙκή σου πάντα η γυναικα σου Ναλίτα η κοπελίτα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #7.760 13-08-09 14:54 Προς Σείριο Και μερικές για τον παραπονιάρη Σείριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προς Ναλίτα Αγαπημένη μου Ναλίτα σου αφιερώνω σήμερα φρέσκιες φωτογραφίες για να θαυμάσεις την στρογγυλή μου κορμάρα κ να δεις τι σοβαρό άντρακλα διάλεξες Σε λιλά σατεν στην εξοχή χαλαρώνοντας σε καταρράκτες ζεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #7.759 13-08-09 14:54 ΑΓΑΑΑΑΠΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!! ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!! Κουκλε μου αγαπημένε μου Μπατουλίνο, άνδρα μου μοναδικέ!!! Καλε τι κούκλος είσαι!! Επιτέλους η πεθερουλα μου αξιώθηκε μια φορά να βγάλει επισήμως την κορμάρα σου και την ομορφιά σου έτσι στη δημοσιότητα. Εμ τόσον καιρό σε κράταγε μακριά μου για να μην σε καμαρώνω εγώ!!! Τωρα που έκανε την αρχή ας ελπίσουμε να μου αφιερώνει περισσότερες φωτο να σε θαυμάζω αγάπη μου. Τι ομορφο κορμί και τι τρίχωμα και τι ματάρες έχεις κουκλίνε μου. ΔΙκή σου πάντα η γυναικα σου Ναλίτα η κοπελίτα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #7.760 13-08-09 14:54 Προς Σείριο Και μερικές για τον παραπονιάρη Σείριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ΑΓΑΑΑΑΠΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!! ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!! Κουκλε μου αγαπημένε μου Μπατουλίνο, άνδρα μου μοναδικέ!!! Καλε τι κούκλος είσαι!! Επιτέλους η πεθερουλα μου αξιώθηκε μια φορά να βγάλει επισήμως την κορμάρα σου και την ομορφιά σου έτσι στη δημοσιότητα. Εμ τόσον καιρό σε κράταγε μακριά μου για να μην σε καμαρώνω εγώ!!! Τωρα που έκανε την αρχή ας ελπίσουμε να μου αφιερώνει περισσότερες φωτο να σε θαυμάζω αγάπη μου. Τι ομορφο κορμί και τι τρίχωμα και τι ματάρες έχεις κουκλίνε μου. ΔΙκή σου πάντα η γυναικα σου Ναλίτα η κοπελίτα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #7.760 13-08-09 14:54 Προς Σείριο Και μερικές για τον παραπονιάρη Σείριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Προς Σείριο Και μερικές για τον παραπονιάρη Σείριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.