ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
απλό ή cheeseburger![]()
Καλημέρα τι κάνει το σοκολατο-μπουκο-γλυφιτζουράκι μας;
Αν cheeseburger, τότε γιατί όχι το Lady το τραγούδι του Kenny Rogers, απο τα κοτόπουλα.
Δές και μόνο σου: https://www.youtube.com/watch?v=Tj_NjLBPotQ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Ασχετο:βγαλτο Οπρα,εντελως νεραιδενιο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εγω θα του εδινα γκοθικ ονομα ετσι μαυρουτσικο που ειναι!!!
Ασχετο:βγαλτο Οπρα,εντελως νεραιδενιο!!!![]()
ειναι και το ονομα της γνωστης ζαμπλουτης εγχρωμης Αμερικανιδας παρουσιαστριας

avtwvia
Διάσημο μέλος
Επισης μπορεις να την βγαλεις και Ναομι απο τη μαυρη γαζελα της Πασαρελας..ειναι και το ονομα της γνωστης ζαμπλουτης εγχρωμης Αμερικανιδας παρουσιαστριας![]()

Οταν εψαχνα για ονομα στην Καρμεν ειχα βρει και το Αντζελινα που μου θυμιζε και τον Μπραντ..

elvenstar
Επιφανές μέλος

Τελικά παίζει πολύ σελέμπριτι όνομα
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
ειναι και το ονομα της γνωστης ζαμπλουτης εγχρωμης Αμερικανιδας παρουσιαστριας![]()
Καλε το ξερω ειρωνικα το εγραψα!!!

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εμείς πάντως δεν έχουμε Μπραντ έχουμε όμως ΜπατΟταν εψαχνα για ονομα στην Καρμεν ειχα βρει και το Αντζελινα που μου θυμιζε και τον Μπραντ..![]()

Το μαυροχαρχαλάκι μου είναι Γκοθικ δεν είναι σελεμπριτιΕννοειται,ενα σελεμπριτι γατι θελει και σελεμπριτι ονομα!![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Το πιασαμε,το πιασαμε.Θελουμε νεες φωτο του μαυροχαρχαλιασμενου αλλιως δεν σας παιρνουμε (εσεις το πιασατε το υπονοουμενο; ) Μπουχα χαααααα τωρα θα σε εκβιαζω ασυστολα.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Οχι δεν το έπιασαΚαλημερα!
Το πιασαμε,το πιασαμε.Θελουμε νεες φωτο του μαυροχαρχαλιασμενου αλλιως δεν σας παιρνουμε (εσεις το πιασατε το υπονοουμενο; ) Μπουχα χαααααα τωρα θα σε εκβιαζω ασυστολα.
(μπουχαχαχα κ εγώ θα το παίζω Φορεστ Καμπ)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αγκαλίτσα με την καλή μας (πρώτη) μαμά κ εκτροφέα Μαριέττα

elvenstar
Επιφανές μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος

Ποτε τελικα θα την εχεις στην αγκαλιτσα σου;;

Να ξερω θα εχει ερθει το αμαξι να ερθω να στην κλεψω απο τα ωραια 3καλα;;
Να κανει και το στρωσιματακι του..
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ευχαριστούμε Αντωνία μου, η μικρή θα είναι πολύ κοντά σου θα είναι στην έκθεση γιατί θα την πάρω από εκεί οπότε θα έχεις κάθε ευκαιρία να την κλέψειςΕλενακι ειναι κουκλα!!!
Ποτε τελικα θα την εχεις στην αγκαλιτσα σου;;
Να ξερω θα εχει ερθει το αμαξι να ερθω να στην κλεψω απο τα ωραια 3καλα;;Να κανει και το στρωσιματακι του..
![]()

Ποιος να κάνει το στρωσιματάκι το αυτοκινητάκι ή το γατάκι

avtwvia
Διάσημο μέλος
Ευχαριστούμε Αντωνία μου, η μικρή θα είναι πολύ κοντά σου θα είναι στην έκθεση γιατί θα την πάρω από εκεί οπότε θα έχεις κάθε ευκαιρία να την κλέψεις
Ποιος να κάνει το στρωσιματάκι το αυτοκινητάκι ή το γατάκι![]()
Φυσικα και το αμαξακι μου αλλα αφου θα ειναι στην εκθεση τοτε μπορουμε να παμε αλλου εκδρομη οι 2 μας

( εμενα και τη Χαρα εννοω μην παει αλλου το μυαλο σου
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Φυσικα και το αμαξακι μου αλλα αφου θα ειναι στην εκθεση τοτε μπορουμε να παμε αλλου εκδρομη οι 2 μας( εμενα και τη Χαρα εννοω μην παει αλλου το μυαλο σου
)

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα περσάκια σε λίγο σας έρχομαι το πιάσατε το υπονοούμενο ε;
![]()
Το πιάσαμε, το πιάσαμε και το κρατάμε γερά και δυνατά.
Τι κάνει το σοκολατομπουκογλυφιτζουράκι σου;

elvenstar
Επιφανές μέλος
άλλωστε νομίζω ότι σε λίγο θα σας ρωτάω εγώ πως είναι γιατί εσεις θα μπορείτε να το δειτε πιο εύκολα από μένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool