Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Δεν με ενθουσιασε κατι απο τα παραπανω,συνεχισε την αναζητηση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Καλα παρελασαν ΤΑ ονοματα απο το thread χθες!!!

Επειδη αναμενομεν μωρα του χρονου και θα ειναι και παρα πολλα
1-2
κρατησαμε τις σχετικες σημειωσεις

Ελενακι!! Για λεγε! Τι ονειρευτηκες χθες??

μη μου πεις οτι υπνοβατησες μεχρι το φουρνο περιμενοντας ξεφουρνισμα

moukelis
Επιφανές μέλος
Ελενα υπαρχει και το Nerida,που εχει και σχεση με το χρωμα της.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩραιοΚαλημερα!
Ελενα υπαρχει και το Nerida,που εχει και σχεση με το χρωμα της.
και παραπεμπει και στο Ner(a)ida

οπου ολοι ξερουμε ποσο αρεσουν στο Λενιω μας

Μαυρο Νεραιδακι το γατονακι μας το καινουργιο!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Για πες την εξήγηση του ονόματος ΔώραΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειναι παρα πολυ ωραιο Ελενα!! Οσο το σκεφτομαι τοσο πιο πολυ μου αρεσει!!Και μένα μου άρεσε αυτό το όνομαΓια πες την εξήγηση του ονόματος Δώρα
Αντε βγαλτην ετσι να κανεις νονα τη Δωρα, να σας φερνει και παπουτσια το πασχα και αυγο και λαμπαδα!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εχω κι άλλα ονοματα για μωράκια να σου στείλω όταν θα έχουμε καινούρια βιρμανομωράκια. Κατεβάζω συνέχεια ονόματαΚαλημερα!!!
Καλα παρελασαν ΤΑ ονοματα απο το thread χθες!!!
Επειδη αναμενομεν μωρα του χρονου και θα ειναι και παρα πολλα
1-2κρατησαμε τις σχετικες σημειωσεις
Ελενακι!! Για λεγε! Τι ονειρευτηκες χθες??
μη μου πεις οτι υπνοβατησες μεχρι το φουρνο περιμενοντας ξεφουρνισμα![]()

Ναι ονειρευόμουν καμένα κρουασανάκια φουσκωτά

κοίταξέ εδώ https://whisperingworlds.com/fairies/fairynames_x.php έχει νεραϊδοονόματα
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ξέχασες το σοκολατένιο λαγόειναι παρα πολυ ωραιο Ελενα!! Οσο το σκεφτομαι τοσο πιο πολυ μου αρεσει!!
Αντε βγαλτην ετσι να κανεις νονα τη Δωρα, να σας φερνει και παπουτσια το πασχα και αυγο και λαμπαδα!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
The girl's name Nerida \n(e)-ri-da\ is a variant of Nereida (Spanish, Greek) and Nerine (Greek), and the meaning of Nerida is "sea nymph". Sea nymph; daughter of Nereus. In Greek mythology the Nereids were mermaids and deities of the seas.Επισης ειναι νεραϊδοονομα και σημαινει λουλουδι ή κρινος του νερου στη γλωσσα των Αβοριγινων.
ααα μ αρέσει το στοιχείο του νερούΣτα Ελληνικα ειναι Νηρηιδα δηλαδη? Εχει σχεση με το θαλασσινο στοιχειο τοτε...![]()

Το λέτε κ για το Sinistra;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αριστερη? δε μου αρεσει...ααα μ αρέσει το στοιχείο του νερού
Το λέτε κ για το Sinistra;
βγαλτη και Communista τοτε

το Σεληνη μου αρεσει πολυ...αλλα για ασημενια γατα...
Για Ελληνικα δεν το συζηταμε Λενακι ε?
moukelis
Επιφανές μέλος
Οχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αριστερη? δε μου αρεσει...βγαλτη και Communista τοτε
το Σεληνη μου αρεσει πολυ...αλλα για ασημενια γατα...
Για Ελληνικα δεν το συζηταμε Λενακι ε?

Δεν ξέρω για Ελληνικά δεν υπάρχει κάτι που να με ενθουσιάζει
Τι λες τότε για Sinistra-Caramel να είναι σαν κινέζικο με γλυκόξινη σάλτσαΟχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Burger??

η Friday's ισως που εχει ολο burger?

elvenstar
Επιφανές μέλος
απλό ή cheeseburgerΛοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει...
Burger??![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οχι cheeseburger...απλο και ψημενο πολυ...πααααρα πολυαπλό ή cheeseburger![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

σε χαιρεταει και σου στελνει πολλα πολλα φιλακια!!! :kiss::kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool