Περσίας maniacs

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eλενα ενα ονομα που μου αρεσε παρα παρα πολυ ειναι το

"Black Pearl"

γυαλιστερο, σπανιο, και πολυτιμο...

Μ'αρεσει!!!!!:)Ειναι και πολυ μουρατο για τις εκθεσεις!:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μ'αρεσει!!!!!:)Ειναι και πολυ μουρατο για τις εκθεσεις!:cool:
οταν καποτε αποκτησω τη μαυρη μου κοκερινα ετσι θα την πω...
Black Pearl....
Αυτο ειναι παιδικο ονειρο...

Λενακι...μου αρεσει τοσο πολυ...

Black Pearl....

Και να έχει μετά 3 ονόματα γιατί μετά είχα σκεφτεί κ το Darkblade
αλλα επειδή είναι διπλό είπα να μην το βάλω :hmm:
Αλήθεια ποιες είναι οι ηλιχτιδες που μου έλεγε η Δώρα χθες κ με τις οποίες έπαθες πλάκα;

Και να έχει μετά 3 ονόματα γιατί μετά είχα σκεφτεί κ το Darkblade
αλλα επειδή είναι διπλό είπα να μην το βάλω :hmm:
Αλήθεια ποιες είναι οι ηλιχτιδες που μου έλεγε η Δώρα χθες κ με τις οποίες έπαθες πλάκα;
προκειται για Νορβηγιδες ταρταρουγες που εχουν μια κοκκινη ανταγεια στο προσωπακι...το θεωρω πολυ ιδιαιτερο και μου αρεσουν παρα πολυ...
στο θεμα της φυλης εχει βαλει πολλες η Δωρα:)

προκειται για Νορβηγιδες ταρταρουγες που εχουν μια κοκκινη ανταγεια στο προσωπακι...το θεωρω πολυ ιδιαιτερο και μου αρεσουν παρα πολυ...
στο θεμα της φυλης εχει βαλει πολλες η Δωρα:)
Για δωστε κανένα λινκ να τις δω κ εγώ:rolleyes:

Black Pearl....

Αντε.παρε ενα τωρα να χαλβαδιαζω κι εγω που δεν μπορω να παρω.:rolleyes:

Αντε.παρε ενα τωρα να χαλβαδιαζω κι εγω που δεν μπορω να παρω.:rolleyes:
σε κανενα χρονο ή και δυο...να στειρωθουν τα Βιρμανακια και ειδικα ο κυριαρχικος μου γατος:P

Αυτο που σου εβαλα ειναι ενα που μας αρεσε πολυ.Σου αρεσει;

Έλενα.....ΤΙ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ??? Τι κουκλάκι??? Το είδα στο γκαλερι!!! Πανέμορφο!!! Πότε το πήρες??? Πως τι που?? Πες μου και μένα λεπτομέρειες που έχω μείνει στην απέξω η καημένη τόσο καιρό.

σε κανενα χρονο ή και δυο...να στειρωθουν τα Βιρμανακια και ειδικα ο κυριαρχικος μου γατος:P

Γιούλη μου, έχεις χρόνο ακόμα και πιστεύω οτι η "Μαύρη Καλλονή" ή το "Μαύρο Μαργαριτάρι" όπως το είπες θα το έχεις σύντομα για πολλά σλουρπ-σλουρπ. Και ιδίως αν είναι απο εκτροφείο καλό, ποιος σε πιάνει. Θα ερχόμαστε κάθε μέρα και για τις γατούλες σου και για την μαυρούλα σου ή τον μαυρούλη σου.

Ξέρεις και εγώ είχα μια κοκκερίνα, αλλά δυστυχώς είχε πολύ άσχημη κατάληξη, το όνομα της Λούντυ.

Και η Λουντίτσα μου είναι η αιτία, που υποφέρω:lol::lol: 30 χρόνια.

Για να σοβαρευτώ, εξαιτίας της Λούντυ μου γνώρισα την Αναστασία.

Μόλις δε την γνώρισα, η Λουντίτσα μου εξαναφίστηκε, λές και έζησε, μεγάλωσε, μόνο για ένα σκοπό:cry:. Να γνωρίσω τον έρωτα της ζωής μου. Ο ένας μου ο έρωτας, μου γνώρισε τον άλλο μου. Γιατί δυστυχώς βλέπεις ο άνθρωπος είναι πολυτέλεια να έχει δύο έρωτες.:inlove::cry:

Την Λουντίτσα μου την είχα από 7 χρονών, μου την είχε φέρει ο πατέρας μου σε ένα κουτί μέσα, στην Δροσιά, μου είχε πεί οτι ήταν δώρο για την γιορτή μου (20 Ιουλίου). Χάθηκε όταν ήμουν 16 χρονών.:cry::cry:

Διορθώνω για το σωστό ρήμα και πρόσωπο, η Λούντυ δεν χάθηκε, απο μόνη της, δυστυχώς κάποιος βοήθησε σε αυτό. Δεν πειράζει. Η πλάκα δε είναι οτι ο ίδιος, που βοήθησε την Λούντυ για να χαθεί, είχε δηλητηριάσει και ένα κατάλευκο γατάκι, που είχα μαζέψει τότε, γιατί το βρήκα στο δρόμο, μόνο του, κρύο και πεινασμένο. Δύο μέρες έμεινε σπίτι μου. :cry:

Απο τότε έχουν περάσει 30 ολόκληρα χρόνια, δεν έχω ξεχάσει, ούτε έχω αποζητήσει την τιμωρία του. Απλά όταν τα σκέφτομαι και τα φέρνω στο μυαλό μου, πάντα :cry:

Καλημερα Περσακια!
Απο την εκθεση της FIFE στην Ολλανδια πριν μερικες μερες:
4027241845_4819ea5dbb.jpg
4027247417_9a73ded194.jpg
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ομορφιάααααααα περσοεξωτικόφατσα πανέμορφηηηηη:up:

Και σε μας έλειψες που είσαααααιιιιιιι;
Αναστασία όταν πας στη μικρή εννοείτε ότι θελω πολλές μα παρα ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες κ να την ζουλήξεις όχι μόνο από σένα αλλά κ από μένα;)

Όσο για τον Μπατμαν μια χαρά του πάει το Ταρζάν να δεις κάτι πήδουλους κ κάτι κραυγές που βγάζει όταν τον πλησιάζω με το φάρμακο για την Ουλίτιδα θα πάθεις πλάκα:lol:

Όσο για το όνομα γίνεται να ψηφίσετε γιατί πραγματικά έχω καταμπερδευτεί επίσης τώρα μπαίνει σε ψηφοφορία κ το Αριελ

Η Δωρα ειναι η Μάτα η Ντομάτα (επειδή κοκκινίζει πολύ)
και εγώ είμαι ο Θάνος το κολοκυθάκι
Φιλενάδα οπως πάντα με το υπέροχο χιουμορ σου!!!!! Και όχι μόνον!!! Λοιπον αυτο με τον Ταρζάν Μπατ μου άρεσε πολύ:lol:
Και για την Δωρα τη Μάτα και για εσένα τον Θάνο. Εγώ τι θα ειμαι??? Προσέξτε τι θα μου προτεινετε να ειμαι. Ειμαι και η μεγαλύτερη οπότε σεβασμός:lol::lol:
Και ΝΑΙΙΙΙ ΘΑ ΤΟ ΖΟΥΛΗΞΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!:up::up::up:

Ωραιο όνομα και το Αριελ αλλα δεν μου πάει για το μωρό σου Ελενάκι
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:up:

Black Pearl....

Με το καλό Γιουλάκο στο εύχομαι μέσα απ΄την ψυχή μου και θα πάμε μαζί να την παραλάβουμε. Ετσι όπως κάναμε και με το Δωράκι μας και ήμουν μαζί της σε μια τέτοια χαρουμενη στιγμή της, οπως θα κάνουμε και με το Λενιώ μας όταν θα παραλάβει την μαυρουλα της την καλονή της, και με εσένα θέλω να παρίσταμαι σε μια τόσο όμορφη στιγμή σου!!:up:
Αααα ο ποιητής μου και ναύαρχος θα χάσει τη ναυαρχίδα του:(:(:lol::lol:Αλλα δεν πειράζει, πρώτα θα μας έχει χαρίσει τα υπέροχα βλαστάρια του.:up:

Αυτο που σου εβαλα ειναι ενα που μας αρεσε πολυ.Σου αρεσει;
Μμμμ δεν ξέρω το χρώμα αυτό είναι πολύ παρδαλό:lol: βέβαια δεν υπάρχει εκτροφείο που να μην έχει ταρταρούγα, τις προτιμούν γιατί βγάζουν όλα τα χρώματα απ όσο ξέρω:hmm: πάντως σαν φατσούλες είναι πολύ όμορφα
Έλενα.....ΤΙ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ??? Τι κουκλάκι??? Το είδα στο γκαλερι!!! Πανέμορφο!!! Πότε το πήρες??? Πως τι που?? Πες μου και μένα λεπτομέρειες που έχω μείνει στην απέξω η καημένη τόσο καιρό.
Αμαν βρε Θένια θα βρεθούμε καμια φορά; οταν μπαινω εγώ δεν είσαι εσυ όταν είσαι εσύ δεν είμαι εγω:lol: τεσπα ευχαριστούμε πολύ κ χαίρομαι που σου αρέσει το ζουζου μου; Το πήρα πρόσφατα από την κ. Μαριέττα είναι εκτροφέας περσικών, δεν την έχω πάρει ακόμα σπίτι θα την πάρω στην έκθεση αλήθεια εσύ θα έρθεις για την έκθεση; να την δεις κ από κοντά;:up:
[/quote]

Φιλενάδα οπως πάντα με το υπέροχο χιουμορ σου!!!!! Και όχι μόνον!!! Λοιπον αυτο με τον Ταρζάν Μπατ μου άρεσε πολύ:lol:
Και για την Δωρα τη Μάτα και για εσένα τον Θάνο. Εγώ τι θα ειμαι??? Προσέξτε τι θα μου προτεινετε να ειμαι. Ειμαι και η μεγαλύτερη οπότε σεβασμός:lol::lol:
Και ΝΑΙΙΙΙ ΘΑ ΤΟ ΖΟΥΛΗΞΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!:up::up::up:

Ωραιο όνομα και το Αριελ αλλα δεν μου πάει για το μωρό σου Ελενάκι

:up:
Ευχαριστώ:lol: Ε αφού είσαι η καλύτερη θα είσαι ο Πίκος Απίκος:lol: βέβαια στης μέρες μας δεν ακούγετε κ τοσο καλό να είσαι δημοσιογράφος αλλά στη σειρά ήταν ο πρωταγωνιστής :up:;)
Ευχαριστώωωωωωω προσωπική μου ζουλήχτρα :up::up::up:να το ζουλήξεις πολύ πολύ να το ευχαριστηθώ.
Ναι ναι πραγματικά δεν της ταιριάζει το ονοματάκι είναι για γατάκια σαν την Νάλα

Μμμμ δεν ξέρω το χρώμα αυτό είναι πολύ παρδαλό:lol: βέβαια δεν υπάρχει εκτροφείο που να μην έχει ταρταρούγα, τις προτιμούν γιατί βγάζουν όλα τα χρώματα απ όσο ξέρω:hmm: πάντως σαν φατσούλες είναι πολύ όμορφα

Αμαν βρε Θένια θα βρεθούμε καμια φορά; οταν μπαινω εγώ δεν είσαι εσυ όταν είσαι εσύ δεν είμαι εγω:lol: τεσπα ευχαριστούμε πολύ κ χαίρομαι που σου αρέσει το ζουζου μου; Το πήρα πρόσφατα από την κ. Μαριέττα είναι εκτροφέας περσικών, δεν την έχω πάρει ακόμα σπίτι θα την πάρω στην έκθεση αλήθεια εσύ θα έρθεις για την έκθεση; να την δεις κ από κοντά;:up:
[/quote]

Να το χαίρεσαι το ζουζούνι σου έλενα!!! :up:

Παιδιά δεν έχω ιδέα πότε είναι η έκθεση. Και φυσικά δεν ξέρω αν θα μπορώ να έρθω. Πότε είναι?

Aαααα,ειναι τα torbie που ελεγες πριν καμια εβδομαδα,ε;Ομορφα ειναι,το συγκεκριμενο στη φωτο ειναι σαν να κοκκινησαν τα μαγουλακια του!:happy::happy::happy:

Ναι,μου αρεσουν πολυ,ειδικα αν βρω κανενα με ασημι.

Που θα σου παει,θα το ξετρυπωσεις κι αυτο.;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back