elvenstar
Επιφανές μέλος

Παιδιά δεν έχω ιδέα πότε είναι η έκθεση. Και φυσικά δεν ξέρω αν θα μπορώ να έρθω. Πότε είναι?[/quote]
Ευχαριστωωωω
Είναι στο τέλος του Νοέμβρη. Τι λες θα μπορέσεις να έρθεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
ΕυχαριστωωωωΝα το χαίρεσαι το ζουζούνι σου έλενα!!!
Παιδιά δεν έχω ιδέα πότε είναι η έκθεση. Και φυσικά δεν ξέρω αν θα μπορώ να έρθω. Πότε είναι?
Είναι στο τέλος του Νοέμβρη. Τι λες θα μπορέσεις να έρθεις;[/quote]
Ημερομηνια ξέρουμε? Γιατί έτσι στο κουτουρου δεν μπορω να ξέρω. Αν και με την μικρή το κόβω δύσκολο. Οικονομικά δεν με παίρνει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ευχαριστωωωω
Είναι στο τέλος του Νοέμβρη. Τι λες θα μπορέσεις να έρθεις;
Ημερομηνια ξέρουμε? Γιατί έτσι στο κουτουρου δεν μπορω να ξέρω. Αν και με την μικρή το κόβω δύσκολο. Οικονομικά δεν με παίρνει.[/quote]
Θενια μου, γλυκο μου κοριτσι θα βρεις ο`τι ζητας στην υπογραφη μου.
Μακαρι κοριτσι μου να τα καταφερεις και ναρθεις.
aalyah
Διάσημο μέλος
Θενια μου, γλυκο μου κοριτσι θα βρεις ο`τι ζητας στην υπογραφη μου.Ημερομηνια ξέρουμε? Γιατί έτσι στο κουτουρου δεν μπορω να ξέρω. Αν και με την μικρή το κόβω δύσκολο. Οικονομικά δεν με παίρνει.
Μακαρι κοριτσι μου να τα καταφερεις και ναρθεις.[/quote]
Ευχαριστώ Νεκταρία. 28-29 ε? 2 μέρες αυτήν τη φορά? Θα θελα πολύ να έρθω αλλά υπάρχει ένα θέμα με τα οικονομικά γι'αυτό δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα. Ειδικά για να φέρω την μικρή το κόβω πολύ δύσκολο. Αν και ξέρω ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουμε συμετοχές. Αλλά δεν με παίρνει. Θα δούμε όμως ώς τότε. Μέχρι τις 15 έχω λιγο καιρό ν'αποφασίσω.
elvenstar
Επιφανές μέλος
) 'ελα τουλάχιστων εσύ για να σε δούμε κ να κατινάρουμε κ λίγο 
staman2
Περιβόητο μέλος
Ωραιο το όνομα!ΕυχαριστώΕ αφού είσαι η καλύτερη θα είσαι ο Πίκος Απίκος
βέβαια στης μέρες μας δεν ακούγετε κ τοσο καλό να είσαι δημοσιογράφος αλλά στη σειρά ήταν ο πρωταγωνιστής
Ευχαριστώωωωωωω προσωπική μου ζουλήχτρανα το ζουλήξεις πολύ πολύ να το ευχαριστηθώ.
Ναι ναι πραγματικά δεν της ταιριάζει το ονοματάκι είναι για γατάκια σαν την Νάλα

Η προσωπική σας ζουλήχτρα κυρία μου θα αναλάβει με χαρά τα καθήκοντα της μόλις αντικρυσει το νέο σας νινάκι. Και.... ελπίζω να το μεινει τρίχα γιατι έχω μεγάααλη αδυναμία στα τριχωτά χνουδωτά μαύρα μπαλάκια!!!!!!!!!

Ναι Θένια μου ναι όπως λέει και η Ελενα έλα να σε δουμε αν μπορεσεις......Αν τελικά δεν μπορέσεις να φέρεις τη μικρή (να πάρει το βραβείο της) 'ελα τουλάχιστων εσύ για να σε δούμε κ να κατινάρουμε κ λίγο
![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Σ ευχαριστώ ζουληχτοτάτη μου.Ωραιο το όνομα!
Η προσωπική σας ζουλήχτρα κυρία μου θα αναλάβει με χαρά τα καθήκοντα της μόλις αντικρυσει το νέο σας νινάκι. Και.... ελπίζω να το μεινει τρίχα γιατι έχω μεγάααλη αδυναμία στα τριχωτά χνουδωτά μαύρα μπαλάκια!!!!!!!!!![]()
Να μου πεις κ τις εντυπώσεις σου από κοντά γιατί όπως έχω μάθει είναι ακόμα πιο κούκλα αλλά την αδικεί ο φακός (το ξέρω ότι είμαι νούμερο αλλά όχι μηδενικό
)Πότε θα πάτε Αναστασάκι

aalyah
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

Ασχετο τώρα βάλε καμία φωτογραφία από το γατουλίνι σου να το δω, θα έχει μεγαλώσει τώρα φαντάζομαι
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Φατε τη νορβηγικη σκονη μας

:
elvenstar
Επιφανές μέλος

Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
),ειναι ντιβα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο.![]()

staman2
Περιβόητο μέλος

Πωωωωω πωωωωωωωωω ένας Περσουλης στο ύφος και... σχεδόν στο χρώμααααααα!!! Ευχαριστουμε !Καλημερα περσομανεις!
![]()
![]()

Και μια και σας γλυκανα,καποιος ειχε πει κατι για περσες αναρριχητες...
Φατε τη νορβηγικη σκονη μας:
![]()

Εεεε δεν μπορω να πω τίποτα μπροστα σ΄αυτο το ντοκουμεντο. Απλά οτι εμεις κυρία μου είμαστε μόνον για τα σαλόνια

staman2
Περιβόητο μέλος
Ελενάκι τι ομορφιά ειναι αυτή!!!!!!!!! τι κουκλαρα!!!Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ
Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο
![]()
Τι ματάρες!!!!!!!!! καλά επαθα πλάκα!!!! Δώσε της σε παρακαλώ ενα μεγάαααααααλο ρουφηχτο φιλακι κι ας στριγγλίσει.

Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμένταΝτρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί
)

Γελασα πολύ με το σχόλιο.!!!Λοιπόν παιδιά πριν απο καμιά ώρα η Βασιλική εκοψε τα νύχια σε όλα τα γατιά. Ολα καθισαν μια χαρά. Η Νάλα ο εωσφόρος όμως μας έφαγε γύρω στο μισάωρο για να κοπουν τα νύχια της. Τσίριζε ως δαιμονισμένη και την τυλίξαμε σε πετσέτα για να μην μας φαει. Και η πλάκα ήταν πως την ωρα που της εκοβε τα νύχια στο χερι που ηταν έξω απ΄την πετσέτα, η Νάλα μασουλούσε την πετσετα βρίζοντας

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool