elvenstar
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Δεν εννοούσα μόνο να μην το σκάσει αλλά εννοώ ότι αν πέσει θα πάθει ατύχημα στην καλύτερη περίπτωση
Γιατί δεν κλείνεται τη βεράντα με μια πέργκολα ή πλέγμα ή κ τα 2 εγώ αυτό έχω κάνει
το ξερω οτι μπορει να πεσει..το εχουμε ηδη περιφραγμενο αλλα και παλι βρισκει τροπο να ανεβαινει..εχουμε δοκιμασει τα παντα..τωρα εχουμε βαλει αυτα που ειναι σαν καλαμια πολλα και μικρα δεν ξερω αν καταλαβες ποια σου λεω..δυσκολευεται αλλα και παλι τα καταφερνει..δεν το κανει τοσο πολυ οσο πια αλλα δεν εχω κατι αλλο να δοκιμασω
οποτε την περιοριζουμε οσο πιο πολυ μπορουμε και οταν ειμαστε εμεις εξω(που το καλοκαιρι ειμαστε συνεχεια) τοτε ξαπλαρει και εκεινηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Ειναι ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ η γατουλα σου! Να την χαιρεσαι!! Με το καλο να έρθετε και στην έκθεση. Αλλα πραγματικά έχω να σου πω προσωπικά ΝΑ ΜΗΝ αφήνεις καθόλου να βγαινει στο μπαλκόνι ούτε με εσένα παρουσα την στιγμή που έχει προσβαση σε τοσο επικίνδυνο σημειο. Συγγνώμη αν ειμαι απόλυτη αλλα έχω δει και έχω ακουσει πάρα πολλα. ΟΙ γάτες ειναι απροβλεπτες και ιδίως τα περσικά δεν έχουν καθόλου μα καθολου καλή ισορροπία.φοβαμαι και μαλιστα παρα πολυ..αφου της εχω βαλει και ταυτοτητα με 2 χαρτακια μεσα μην τυχον και γινει τιποτα..ανεβαινει πανω στην κουπαστη και κανει βολτες..προσπαθω οσο μπορω να μην την αφηνω αλλα αυτο γινεται το καλοκαιρι που εχουμε τα παντα ανοιχτα..αφου τα βραδια κλεινουμε γιατι φοβομαστε και σκαμε..παρολ΄ αυτα οταν την βλεπω πανω δεν θελω να την κατεβαζω παιρνοντας την αγκαλια γιατι φοβαμαι μην τρομαξει και πεσει..οποτε προσπαθω να την κινησω το ενδιαφερον να κατεβει μονη της και μπορω να πω πως τα καταφερνω..
Θα μας γνωρίσεις μην ανησυχεις. Θα δεις τα ονόματα των γάτων μας που θα διαγωνίζονται στην έκθεση και θα τα βρεις απο το αντίστοιχο νούμερο που θα εχουν δίπλα τους και στο κλουβάκι τους. Επίσης και απο το δικό μας των ιδιοκτητών το όνομα δηλ.

staman2
Περιβόητο μέλος
Ειναι ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ η γατουλα σου! Να την χαιρεσαι!! Με το καλο να έρθετε και στην έκθεση. Αλλα πραγματικά έχω να σου πω προσωπικά ΝΑ ΜΗΝ αφήνεις καθόλου να βγαινει στο μπαλκόνι ούτε με εσένα παρουσα την στιγμή που έχει προσβαση σε τοσο επικίνδυνο σημειο. Συγγνώμη αν ειμαι απόλυτη αλλα έχω δει και έχω ακουσει πάρα πολλα. ΟΙ γάτες ειναι απροβλεπτες και ιδίως τα περσικά δεν έχουν καθόλου μα καθολου καλή ισορροπία.φοβαμαι και μαλιστα παρα πολυ..αφου της εχω βαλει και ταυτοτητα με 2 χαρτακια μεσα μην τυχον και γινει τιποτα..ανεβαινει πανω στην κουπαστη και κανει βολτες..προσπαθω οσο μπορω να μην την αφηνω αλλα αυτο γινεται το καλοκαιρι που εχουμε τα παντα ανοιχτα..αφου τα βραδια κλεινουμε γιατι φοβομαστε και σκαμε..παρολ΄ αυτα οταν την βλεπω πανω δεν θελω να την κατεβαζω παιρνοντας την αγκαλια γιατι φοβαμαι μην τρομαξει και πεσει..οποτε προσπαθω να την κινησω το ενδιαφερον να κατεβει μονη της και μπορω να πω πως τα καταφερνω..
Θα μας γνωρίσεις μην ανησυχεις. Θα δεις τα ονόματα των γάτων μας που θα διαγωνίζονται στην έκθεση και θα τα βρεις απο το αντίστοιχο νούμερο που θα εχουν δίπλα τους στον κατάλογο της έκθεσης που θα παραλάβεις ως συμμετέχουσα καθώς και στο νούμερο που θα ειναι στο κλουβάκι τους. Επίσης και απο το δικό μας των ιδιοκτητών το όνομα δηλ.

Hlianna
Διάσημο μέλος
..το πιο περιεργο ομως ειναι οτι ενω ο αλλος γατος ειναι απο τον δρομο και αρσενικος λογικα θα επρεπε να ηταν πιο αλητης και να τα εκανε αυτος αυτα..αυτος ειναι τοσο χεστης που ανοιγουμε την εξοπορτα και χεζετε πανω του
εγω λογικα θα ντρεπομαι οποτε να μου μιλησετε εσεις..αχαχαχα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Αν δεν κάνω λάθος Ασημίνα έμειναν αυτά τα δύο κουκλιά έτσι
![]()
Η μπραντ Λου ( ισχυει)
![]()
Πλάκα κάνετε!!!

Τι κουκλιά είναι αυτά???? Πω πωωωωωωωωω παιδιά είναι ΘΕΙΚΑ!!!!! Ειδικά το πρώτο που είναι calico αν δεν κάνω λάθος......ΚΟΥΚΛΙ!!!
Ελενα και εγώ το έχω το μικρόβιο....τα θέλω ΌΛΑ!!!!

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Τι θα γίνει με την περίπτωσή μας; Και εγώ ότι βλέπω το θέλω, πως θα γίνει αυτό;![]()
Αντε ντε...

αν βρειτε την απαντηση, πεστε την και σε εμενα..!!!![]()
Και σε μενα!!!!

Τι τελειο ημερολογιο,πολλες τηγανοφατσες μαζεμενες!Σπευσατε Περσακια![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αντε ντε...
Και σε μενα!!!!
Τι τελειο ημερολογιο,πολλες τηγανοφατσες μαζεμενες!![]()

Νονικα εισαι ΑΠΑΙΧΤΗ!
Αυτο θα λεω και θα πειραζω τωρα τη φιλεναδα μου...α...ναι και το Λενακι μου

elvenstar
Επιφανές μέλος
Θένια σπεύσε να πάρεις ένα μωράκι είναι μοναδική ευκαιρία κ τα μωράκια φαίνονται καταπληκτικάΠλάκα κάνετε!!!
Τι κουκλιά είναι αυτά???? Πω πωωωωωωωωω παιδιά είναι ΘΕΙΚΑ!!!!! Ειδικά το πρώτο που είναι calico αν δεν κάνω λάθος......ΚΟΥΚΛΙ!!!
Ελενα και εγώ το έχω το μικρόβιο....τα θέλω ΌΛΑ!!!!![]()
(αν δεν τα έχουν πάρει ήδη δηλαδή γιατί είναι καταπληκτικά)Πάντως αν έπαιρνα το πρώτο θα το ονόμαζα 2face

Πανέμορφο το ημερολόγιο Γιούλη έχει ανοίξει θέμα για το ημερολόγιο; το 5ο στη σειρά γατάκι είναι η Νάλα;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Oχι, το βρηκα απο το cat gallery αυτο...Θένια σπεύσε να πάρεις ένα μωράκι είναι μοναδική ευκαιρία κ τα μωράκια φαίνονται καταπληκτικά(αν δεν τα έχουν πάρει ήδη δηλαδή γιατί είναι καταπληκτικά)
Πάντως αν έπαιρνα το πρώτο θα το ονόμαζα 2face
Πανέμορφο το ημερολόγιο Γιούλη έχει ανοίξει θέμα για το ημερολόγιο; το 5ο στη σειρά γατάκι είναι η Νάλα;![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
Θένια σπεύσε να πάρεις ένα μωράκι είναι μοναδική ευκαιρία κ τα μωράκια φαίνονται καταπληκτικά(αν δεν τα έχουν πάρει ήδη δηλαδή γιατί είναι καταπληκτικά)
Πάντως αν έπαιρνα το πρώτο θα το ονόμαζα 2face
Πανέμορφο το ημερολόγιο Γιούλη έχει ανοίξει θέμα για το ημερολόγιο; το 5ο στη σειρά γατάκι είναι η Νάλα;![]()
Εσύ όλο πας να με ψήσεις να πάρω περσάκι! Θέλεις να με κάνεις περσομάνα και μένα ε?
Μπα δεν μπορώ κολλύομαι διότι έχουμε βάλει μπρος κάποια άλλα.."σχέδια". Ας πούμε. Άσε που αν εγώ πάρω μακρύτριχο ή ημιμακρύτριχο θα πρέπει να μην μπερδέυεται η τρίχα του. Περσάκι φοβάμαι να πάρω. Αλλά η πρώτη είναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Είναι και doll face η άτιμη. Αν δεν υπήρχε άλλο θέμα τώρα και το θέμα του φόβου μου με την μπλεγμένη τρίχα θα την είχα πάρει σίγουρα!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Θενια τωρα μενεις μονη σου στο δικο σου σπιτι ε?Εσύ όλο πας να με ψήσεις να πάρω περσάκι! Θέλεις να με κάνεις περσομάνα και μένα ε?Μπα δεν μπορώ κολλύομαι διότι έχουμε βάλει μπρος κάποια άλλα.."σχέδια". Ας πούμε. Άσε που αν εγώ πάρω μακρύτριχο ή ημιμακρύτριχο θα πρέπει να μην μπερδέυεται η τρίχα του. Περσάκι φοβάμαι να πάρω. Αλλά η πρώτη είναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Είναι και doll face η άτιμη. Αν δεν υπήρχε άλλο θέμα τώρα και το θέμα του φόβου μου με την μπλεγμένη τρίχα θα την είχα πάρει σίγουρα!!!!!!
κι εχεις μια Βρετανουλα σωστα?
Αντε καλη αρχη στη συλλογη σου

Δεν θα ξεχασω περσι που ελεγες...θελω κι αυτο, θελω και το αλλο

aalyah
Διάσημο μέλος
Θενια τωρα μενεις μονη σου στο δικο σου σπιτι ε?
κι εχεις μια Βρετανουλα σωστα?
Αντε καλη αρχη στη συλλογη σου
Δεν θα ξεχασω περσι που ελεγες...θελω κι αυτο, θελω και το αλλο![]()
Γιουλάκο μου καλημέρα. Δεν ξέρεις ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ συγκρατιέμαι να μην το κάνω εδώ μέσα cat land!!! Με νύχια και με δόντια κρατιέμαι! Έχω δει τόσα πολλά που θέλω να πάρω πάλι. Από ράτσας μέχρι ημίαιμα που χαρίζονται!! Έχω φάει τρελό κόλλημα. Αλλά πρέπει να συγκρατηθώ γιατί παιδιά δεν γίνεται!! Δεν με παίρνει για πολλά προς το παρόν!! Αν και αυτήν την περσούλα την πρώτη αν δεν είχα άλλα στο μυαλό μου αυτήν την στιγμή και αν δεν είχα λίγο θέμα με την τρίχα των περσικών (πολύ χτένισμα βρε παιδάκι μου) θα την άρπαζα! Είναι τόσο κούκλα που έχω χάσει το μυαλό μου!

moukelis
Επιφανές μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Εεεεελα μαζεψε τα μυαλα σου εσυ και σε χρειαζομαστε.![]()
Μα γι'αυτο δεν κάνω κίνηση! Αλλιώς θα είχα τουλάχιστον ένα ακόμα ήδη. Αλλά πρέπει να κάνω υπομονή να κάνω υπομονή!!!!!!! Και είναι ΠΟΛΥ δύσκολο!!! Βαθιές αναπνοές βαθιές αναπνοές!! Ααααααααααχχχχχχ

moukelis
Επιφανές μέλος
Ελα μαρη Θενια λες και γενναμε!Υπομονη,εγω για σενα δουλευω.Μα γι'αυτο δεν κάνω κίνηση! Αλλιώς θα είχα τουλάχιστον ένα ακόμα ήδη. Αλλά πρέπει να κάνω υπομονή να κάνω υπομονή!!!!!!! Και είναι ΠΟΛΥ δύσκολο!!! Βαθιές αναπνοές βαθιές αναπνοές!! Ααααααααααχχχχχχ![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool