Περσίας maniacs

Τι θα γίνει με την περίπτωσή μας; Και εγώ ότι βλέπω το θέλω, πως θα γίνει αυτό;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν βρειτε την απαντηση, πεστε την και σε εμενα..!!!:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν εννοούσα μόνο να μην το σκάσει αλλά εννοώ ότι αν πέσει θα πάθει ατύχημα στην καλύτερη περίπτωση:(:(:(
Γιατί δεν κλείνεται τη βεράντα με μια πέργκολα ή πλέγμα ή κ τα 2 εγώ αυτό έχω κάνει

το ξερω οτι μπορει να πεσει..το εχουμε ηδη περιφραγμενο αλλα και παλι βρισκει τροπο να ανεβαινει..εχουμε δοκιμασει τα παντα..τωρα εχουμε βαλει αυτα που ειναι σαν καλαμια πολλα και μικρα δεν ξερω αν καταλαβες ποια σου λεω..δυσκολευεται αλλα και παλι τα καταφερνει..δεν το κανει τοσο πολυ οσο πια αλλα δεν εχω κατι αλλο να δοκιμασω:P οποτε την περιοριζουμε οσο πιο πολυ μπορουμε και οταν ειμαστε εμεις εξω(που το καλοκαιρι ειμαστε συνεχεια) τοτε ξαπλαρει και εκεινη

να τη η fluffina μου..στην πρωτη φωτο ειναι οπως ειναι το τριχωμα της τωρα..ειναι ικανοποιητικο ή ειναι παρα πολυ κοντο?
:):) Αααα ειναι πολυ ομορφη η γατουλα σου,μονο προσεχε τη εκει που ανεβαινει μην πεσει και χτυπησει κι αφου ετοιμαζεσαι για την εκθεση ,καλη επιτυχια.:):)

δεν βγαινουμε με τετοιο κρυο εξω στο μπαλκονι τωρα..αχαχαχα..ειναι καλομαθημενα στην ζεστη βλεπεις..να ρωτησω κατι?εγω πως θα σας γνωρισω στην εκθεση αφου ειναι η 1η φορα που ερχομαι και δεν σας εχω ξαναδει?:redface:

φοβαμαι και μαλιστα παρα πολυ..αφου της εχω βαλει και ταυτοτητα με 2 χαρτακια μεσα μην τυχον και γινει τιποτα..ανεβαινει πανω στην κουπαστη και κανει βολτες..προσπαθω οσο μπορω να μην την αφηνω αλλα αυτο γινεται το καλοκαιρι που εχουμε τα παντα ανοιχτα..αφου τα βραδια κλεινουμε γιατι φοβομαστε και σκαμε..παρολ΄ αυτα οταν την βλεπω πανω δεν θελω να την κατεβαζω παιρνοντας την αγκαλια γιατι φοβαμαι μην τρομαξει και πεσει..οποτε προσπαθω να την κινησω το ενδιαφερον να κατεβει μονη της και μπορω να πω πως τα καταφερνω..
Ειναι ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ η γατουλα σου! Να την χαιρεσαι!! Με το καλο να έρθετε και στην έκθεση. Αλλα πραγματικά έχω να σου πω προσωπικά ΝΑ ΜΗΝ αφήνεις καθόλου να βγαινει στο μπαλκόνι ούτε με εσένα παρουσα την στιγμή που έχει προσβαση σε τοσο επικίνδυνο σημειο. Συγγνώμη αν ειμαι απόλυτη αλλα έχω δει και έχω ακουσει πάρα πολλα. ΟΙ γάτες ειναι απροβλεπτες και ιδίως τα περσικά δεν έχουν καθόλου μα καθολου καλή ισορροπία.
Θα μας γνωρίσεις μην ανησυχεις. Θα δεις τα ονόματα των γάτων μας που θα διαγωνίζονται στην έκθεση και θα τα βρεις απο το αντίστοιχο νούμερο που θα εχουν δίπλα τους και στο κλουβάκι τους. Επίσης και απο το δικό μας των ιδιοκτητών το όνομα δηλ.
:):)

φοβαμαι και μαλιστα παρα πολυ..αφου της εχω βαλει και ταυτοτητα με 2 χαρτακια μεσα μην τυχον και γινει τιποτα..ανεβαινει πανω στην κουπαστη και κανει βολτες..προσπαθω οσο μπορω να μην την αφηνω αλλα αυτο γινεται το καλοκαιρι που εχουμε τα παντα ανοιχτα..αφου τα βραδια κλεινουμε γιατι φοβομαστε και σκαμε..παρολ΄ αυτα οταν την βλεπω πανω δεν θελω να την κατεβαζω παιρνοντας την αγκαλια γιατι φοβαμαι μην τρομαξει και πεσει..οποτε προσπαθω να την κινησω το ενδιαφερον να κατεβει μονη της και μπορω να πω πως τα καταφερνω..
Ειναι ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ η γατουλα σου! Να την χαιρεσαι!! Με το καλο να έρθετε και στην έκθεση. Αλλα πραγματικά έχω να σου πω προσωπικά ΝΑ ΜΗΝ αφήνεις καθόλου να βγαινει στο μπαλκόνι ούτε με εσένα παρουσα την στιγμή που έχει προσβαση σε τοσο επικίνδυνο σημειο. Συγγνώμη αν ειμαι απόλυτη αλλα έχω δει και έχω ακουσει πάρα πολλα. ΟΙ γάτες ειναι απροβλεπτες και ιδίως τα περσικά δεν έχουν καθόλου μα καθολου καλή ισορροπία.
Θα μας γνωρίσεις μην ανησυχεις. Θα δεις τα ονόματα των γάτων μας που θα διαγωνίζονται στην έκθεση και θα τα βρεις απο το αντίστοιχο νούμερο που θα εχουν δίπλα τους στον κατάλογο της έκθεσης που θα παραλάβεις ως συμμετέχουσα καθώς και στο νούμερο που θα ειναι στο κλουβάκι τους. Επίσης και απο το δικό μας των ιδιοκτητών το όνομα δηλ.
:):)

ολα αυτα τα ξερω..αυτη η φωτο βασικα ειναι το πρωτο της καλοκαιρι σπιτι μου..την πηραμε ιανουαριο οποτε βγηκε στο μπαλκονι καλοκαιρι..εκεινη η φωτο ηταν την πρωτη φορα που το εκανε..φετος ολο το καλοκαιρι μπορεσε και ανεβηκε 2 φορες με αυτα που εχουμε βαλει..τορα δεν βγαινει ετσι κι αλλιως εξω..εννοειται οτι ειναι η ωρα η κακια και μπορει να γινει απο το που8ενα..εχουμε δοκιμασει τα παντα στο θεμα προστασιας γι αυτο να εισαι απολυτως σιγουρη..και για αυτο το καλοκαιρι σκεφτομασταν να κανουμε μια πατεντα με ναυλον σαν αυτα που βαζουν στις καφετεριες και ταβερνες..δεν ξερω αν καταλαβες..απλα φετος δεν υπηρχαν τα χρηματα γιατι η κατασκευη του μπαλκονιου μας δεν βοηθαγε να το κανουμε μονοι μας οποτε θελει ειδικη εγκατασταση....αν δεν πετυχει και αυτο δεν ξερω τι αλλο να κανουμε πια:mad:..το πιο περιεργο ομως ειναι οτι ενω ο αλλος γατος ειναι απο τον δρομο και αρσενικος λογικα θα επρεπε να ηταν πιο αλητης και να τα εκανε αυτος αυτα..αυτος ειναι τοσο χεστης που ανοιγουμε την εξοπορτα και χεζετε πανω του:Pεγω λογικα θα ντρεπομαι οποτε να μου μιλησετε εσεις..αχαχαχα:P

Ημερολογιο 2010

Σπευσατε Περσακια :up:

Συνημμένα

• Lpersian2010back[1].jpg
    Lpersian2010back[1].jpg
    207,7 KB · Εμφανίσεις: 37
Αν δεν κάνω λάθος Ασημίνα έμειναν αυτά τα δύο κουκλιά έτσι
______098.jpg

Η μπραντ Λου ( ισχυει)
______102.jpg

Πλάκα κάνετε!!! :blink::blink:

Τι κουκλιά είναι αυτά???? Πω πωωωωωωωωω παιδιά είναι ΘΕΙΚΑ!!!!! Ειδικά το πρώτο που είναι calico αν δεν κάνω λάθος......ΚΟΥΚΛΙ!!!

Ελενα και εγώ το έχω το μικρόβιο....τα θέλω ΌΛΑ!!!! :P

Τι θα γίνει με την περίπτωσή μας; Και εγώ ότι βλέπω το θέλω, πως θα γίνει αυτό;:hmm:

Αντε ντε...:rolleyes::P

αν βρειτε την απαντηση, πεστε την και σε εμενα..!!!:redface:

Και σε μενα!!!!:lol:

Σπευσατε Περσακια :up:
Τι τελειο ημερολογιο,πολλες τηγανοφατσες μαζεμενες!:up::up::up:

Αντε ντε...:rolleyes::P

Και σε μενα!!!!:lol:

Τι τελειο ημερολογιο,πολλες τηγανοφατσες μαζεμενες!:up::up::up:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Νονικα εισαι ΑΠΑΙΧΤΗ!
Αυτο θα λεω και θα πειραζω τωρα τη φιλεναδα μου...α...ναι και το Λενακι μου:P:lol:

Πλάκα κάνετε!!! :blink::blink:

Τι κουκλιά είναι αυτά???? Πω πωωωωωωωωω παιδιά είναι ΘΕΙΚΑ!!!!! Ειδικά το πρώτο που είναι calico αν δεν κάνω λάθος......ΚΟΥΚΛΙ!!!

Ελενα και εγώ το έχω το μικρόβιο....τα θέλω ΌΛΑ!!!! :P
Θένια σπεύσε να πάρεις ένα μωράκι είναι μοναδική ευκαιρία κ τα μωράκια φαίνονται καταπληκτικά;) (αν δεν τα έχουν πάρει ήδη δηλαδή γιατί είναι καταπληκτικά)
Πάντως αν έπαιρνα το πρώτο θα το ονόμαζα 2face:lol:
Πανέμορφο το ημερολόγιο Γιούλη έχει ανοίξει θέμα για το ημερολόγιο; το 5ο στη σειρά γατάκι είναι η Νάλα;:hmm:

Θένια σπεύσε να πάρεις ένα μωράκι είναι μοναδική ευκαιρία κ τα μωράκια φαίνονται καταπληκτικά;) (αν δεν τα έχουν πάρει ήδη δηλαδή γιατί είναι καταπληκτικά)
Πανέμορφο το ημερολόγιο Γιούλη έχει ανοίξει θέμα για το ημερολόγιο; το 5ο στη σειρά γατάκι είναι η Νάλα;:hmm:
Oχι, το βρηκα απο το cat gallery αυτο...:)

Εσύ όλο πας να με ψήσεις να πάρω περσάκι! Θέλεις να με κάνεις περσομάνα και μένα ε? :P Μπα δεν μπορώ κολλύομαι διότι έχουμε βάλει μπρος κάποια άλλα.."σχέδια". Ας πούμε. Άσε που αν εγώ πάρω μακρύτριχο ή ημιμακρύτριχο θα πρέπει να μην μπερδέυεται η τρίχα του. Περσάκι φοβάμαι να πάρω. Αλλά η πρώτη είναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Είναι και doll face η άτιμη. Αν δεν υπήρχε άλλο θέμα τώρα και το θέμα του φόβου μου με την μπλεγμένη τρίχα θα την είχα πάρει σίγουρα!!!!!!

Εσύ όλο πας να με ψήσεις να πάρω περσάκι! Θέλεις να με κάνεις περσομάνα και μένα ε? :P Μπα δεν μπορώ κολλύομαι διότι έχουμε βάλει μπρος κάποια άλλα.."σχέδια". Ας πούμε. Άσε που αν εγώ πάρω μακρύτριχο ή ημιμακρύτριχο θα πρέπει να μην μπερδέυεται η τρίχα του. Περσάκι φοβάμαι να πάρω. Αλλά η πρώτη είναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Είναι και doll face η άτιμη. Αν δεν υπήρχε άλλο θέμα τώρα και το θέμα του φόβου μου με την μπλεγμένη τρίχα θα την είχα πάρει σίγουρα!!!!!!
Θενια τωρα μενεις μονη σου στο δικο σου σπιτι ε?
κι εχεις μια Βρετανουλα σωστα?
Αντε καλη αρχη στη συλλογη σου:up::lol:
Δεν θα ξεχασω περσι που ελεγες...θελω κι αυτο, θελω και το αλλο:lol:

Θενια τωρα μενεις μονη σου στο δικο σου σπιτι ε?
κι εχεις μια Βρετανουλα σωστα?
Αντε καλη αρχη στη συλλογη σου:up::lol:
Δεν θα ξεχασω περσι που ελεγες...θελω κι αυτο, θελω και το αλλο:lol:

Γιουλάκο μου καλημέρα. Δεν ξέρεις ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ συγκρατιέμαι να μην το κάνω εδώ μέσα cat land!!! Με νύχια και με δόντια κρατιέμαι! Έχω δει τόσα πολλά που θέλω να πάρω πάλι. Από ράτσας μέχρι ημίαιμα που χαρίζονται!! Έχω φάει τρελό κόλλημα. Αλλά πρέπει να συγκρατηθώ γιατί παιδιά δεν γίνεται!! Δεν με παίρνει για πολλά προς το παρόν!! Αν και αυτήν την περσούλα την πρώτη αν δεν είχα άλλα στο μυαλό μου αυτήν την στιγμή και αν δεν είχα λίγο θέμα με την τρίχα των περσικών (πολύ χτένισμα βρε παιδάκι μου) θα την άρπαζα! Είναι τόσο κούκλα που έχω χάσει το μυαλό μου! :up:

Εεεεελα μαζεψε τα μυαλα σου εσυ και σε χρειαζομαστε.:P

Εεεεελα μαζεψε τα μυαλα σου εσυ και σε χρειαζομαστε.:P

Μα γι'αυτο δεν κάνω κίνηση! Αλλιώς θα είχα τουλάχιστον ένα ακόμα ήδη. Αλλά πρέπει να κάνω υπομονή να κάνω υπομονή!!!!!!! Και είναι ΠΟΛΥ δύσκολο!!! Βαθιές αναπνοές βαθιές αναπνοές!! Ααααααααααχχχχχχ :D

Μα γι'αυτο δεν κάνω κίνηση! Αλλιώς θα είχα τουλάχιστον ένα ακόμα ήδη. Αλλά πρέπει να κάνω υπομονή να κάνω υπομονή!!!!!!! Και είναι ΠΟΛΥ δύσκολο!!! Βαθιές αναπνοές βαθιές αναπνοές!! Ααααααααααχχχχχχ :D
Ελα μαρη Θενια λες και γενναμε!Υπομονη,εγω για σενα δουλευω.:D:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back