elvenstar
Επιφανές μέλος
ναι ναι πάω να σε ψήσω κ μετά θα μου λες ότι είχα απόλυτο δίκιο κ δεν θα μπορες να φανταστείς πως ζούσες τόσο καιρό χωρίς περσάκι (όπως δηλαδή έχουμε πει όλοι μαςΕσύ όλο πας να με ψήσεις να πάρω περσάκι! Θέλεις να με κάνεις περσομάνα και μένα ε?Μπα δεν μπορώ κολλύομαι διότι έχουμε βάλει μπρος κάποια άλλα.."σχέδια". Ας πούμε. Άσε που αν εγώ πάρω μακρύτριχο ή ημιμακρύτριχο θα πρέπει να μην μπερδέυεται η τρίχα του. Περσάκι φοβάμαι να πάρω. Αλλά η πρώτη είναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Είναι και doll face η άτιμη. Αν δεν υπήρχε άλλο θέμα τώρα και το θέμα του φόβου μου με την μπλεγμένη τρίχα θα την είχα πάρει σίγουρα!!!!!!
) βρε αν η τρίχα είναι καλή του περσικού είναι καλή δεν μπερδεύεται τόσο πολύ μη φοβάσαι,(άλλωστε μπορούμε να δώσουμε κ μαθήματα κατ οίκον
) εμένα μ αρέσει πολύ κ το αγοράκι από κάτω 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Ελα μαρη Θενια λες και γενναμε!Υπομονη,εγω για σενα δουλευω.![]()
Έτσι όπως το πάμε θα γεννήσουμε στο τέλος....

ναι ναι πάω να σε ψήσω κ μετά θα μου λες ότι είχα απόλυτο δίκιο κ δεν θα μπορες να φανταστείς πως ζούσες τόσο καιρό χωρίς περσάκι (όπως δηλαδή έχουμε πει όλοι μας) βρε αν η τρίχα είναι καλή του περσικού είναι καλή δεν μπερδεύεται τόσο πολύ μη φοβάσαι,(άλλωστε μπορούμε να δώσουμε κ μαθήματα κατ οίκον
) εμένα μ αρέσει πολύ κ το αγοράκι από κάτω
![]()
Το αγοράκι καλό είναι αλλά εγώ έχω κόλλημα με την ταρταρούγα. Είναι ΘΕΑ!!! 'Ελενα τα περσάκια τα έχω απο φόβο με το θέμα τρίχα. Μην ρωτάς γιατί ούτε και εγώ ξέρω. Άσε που πλέον δεν γίνεται ούτε να το σκεφτώ υπάρχει και άλλος λόγος.
Ελενα ασε κατω τη Θενια ΤΩΡΑ!![]()
'Ωχ θα φάμε ξύλο....

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ααα βρε δεν ήξερα ότι έχεις κλείσει γιατόμαμα ήδη αλλά κ τι πειράζει να έχει 3 όπως όλοι εμείς οι υπόλοιποιΕλενα ασε κατω τη Θενια ΤΩΡΑ!![]()

Καλά τότε εσύ ξέρεις απλά το είπα επειδή σου άρεσε κ επειδή το θεωρώ μοναδική ευκαιρία μια κ χαρίζονται αυτά τα θεϊκά γατάκιαΤο αγοράκι καλό είναι αλλά εγώ έχω κόλλημα με την ταρταρούγα. Είναι ΘΕΑ!!! 'Ελενα τα περσάκια τα έχω απο φόβο με το θέμα τρίχα. Μην ρωτάς γιατί ούτε και εγώ ξέρω. Άσε που πλέον δεν γίνεται ούτε να το σκεφτώ υπάρχει και άλλος λόγος.
moukelis
Επιφανές μέλος
Πλανασαι πλανη οικτρα αγαπητη συναδερφε.Ααα βρε δεν ήξερα ότι έχεις κλείσει γιατόμαμα ήδη αλλά κ τι πειράζει να έχει 3 όπως όλοι εμείς οι υπόλοιποι
Καλά τότε εσύ ξέρεις απλά το είπα επειδή σου άρεσε κ επειδή το θεωρώ μοναδική ευκαιρία μια κ χαρίζονται αυτά τα θεϊκά γατάκια

Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις.

aalyah
Διάσημο μέλος
Ααα βρε δεν ήξερα ότι έχεις κλείσει γιατόμαμα ήδη αλλά κ τι πειράζει να έχει 3 όπως όλοι εμείς οι υπόλοιποι
Καλά τότε εσύ ξέρεις απλά το είπα επειδή σου άρεσε κ επειδή το θεωρώ μοναδική ευκαιρία μια κ χαρίζονται αυτά τα θεϊκά γατάκια
Δεν θα έλεγα ότι η Δώρα έχει κλείσει γατομαμά Έλενα. Τουλάχιστον όχι εμένα

Το ξέρω ότι είναι μοναδική ευκαιρία αλλά αυτήν την στιγμή είναι πολύ δύσκολο για ποικίλους λόγους ειλικρινά.
elvenstar
Επιφανές μέλος
αφού κυρία συνάδελφε δεν με ανημερώνεις να μη πάω κόντρα κ στα συμφέροντα της τσέπης μαςΠλανασαι πλανη οικτρα αγαπητη συναδερφε.Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις.
![]()
(πλάκα πλάκα θα το πιστέψω κ εγώ στο τέλος κ θα σου ζητάω ποσοστά
)Έχεις καιρό μέχρι να στρώσεις τη ζωή σου κ μετά βλέπεις αν σε παίρνει κ για δεύτερο γατάκι (και μετά 3ο, 4ο 5ο..... VιοστόΔεν θα έλεγα ότι η Δώρα έχει κλείσει γατομαμά Έλενα. Τουλάχιστον όχι εμένα
Το ξέρω ότι είναι μοναδική ευκαιρία αλλά αυτήν την στιγμή είναι πολύ δύσκολο για ποικίλους λόγους ειλικρινά.
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Θα σε ενημερωσω απο κοντα αγαπητε γατοσυναδελφε.Δεν εχει χρονο,μην της λες τετοια!Θενια ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ!αφού κυρία συνάδελφε δεν με ανημερώνεις να μη πάω κόντρα κ στα συμφέροντα της τσέπης μας(πλάκα πλάκα θα το πιστέψω κ εγώ στο τέλος κ θα σου ζητάω ποσοστά
)
Έχεις καιρό μέχρι να στρώσεις τη ζωή σου κ μετά βλέπεις αν σε παίρνει κ για δεύτερο γατάκι (και μετά 3ο, 4ο 5ο..... Vιοστό)

aalyah
Διάσημο μέλος
αφού κυρία συνάδελφε δεν με ανημερώνεις να μη πάω κόντρα κ στα συμφέροντα της τσέπης μας(πλάκα πλάκα θα το πιστέψω κ εγώ στο τέλος κ θα σου ζητάω ποσοστά
)
Έχεις καιρό μέχρι να στρώσεις τη ζωή σου κ μετά βλέπεις αν σε παίρνει κ για δεύτερο γατάκι (και μετά 3ο, 4ο 5ο..... Vιοστό)
Χιχιχιχι που να ξερες που να ξερες...

Ναι αυτό περιμένω και εγώ. Να στρώσει λίγο η ζωή μου να συνέλθω και μετά.....Συλλογή θα κάνω

elvenstar
Επιφανές μέλος

Θένια έχουμε κ εμείς μια πολύ ωραία συλλογή να σου προτείνουμε για να μην χρειάζεται να ψάχνεις κ να αγχώνεσαι
Καλά τα πήγα αυτή τη φορά Δώρα;
ΥΓ: Καλά γιατί έχει τόσα πολλά προβλήματα η σελίδα; έγινε αναβάθμιση πάλι;
moukelis
Επιφανές μέλος
Οοοοοοχι,κρυο,κρυο,εισαι μακρια ακομα.Θα περιμένω ενημέρωση λοιπόν εντός ολίγων ημερών
Θένια έχουμε κ εμείς μια πολύ ωραία συλλογή να σου προτείνουμε για να μην χρειάζεται να ψάχνεις κ να αγχώνεσαι![]()

Τι προβληματα σου βγαζει;

elvenstar
Επιφανές μέλος

άντε να περάσουν οι μέρες να μάθω τη συνωμοσία σας
Πολλά κ διάφορα κατ αρχήν από την κενρική δε φαίνεται ποιος έχει γράψει το τελευταίο μηνυμα σε κάθε νήμα κ για να το δώ πρέπει να μπω στην 1η σελιδα κ μετά να πατήσω από μέσα να πάω στο τελευταίο ποστ, μετά δεν βλέπω τα προσωπικά μνμ μου κ πολλά αλλά. Σε σας δεν γίνονται αυτά
aalyah
Διάσημο μέλος
Θα περιμένω ενημέρωση λοιπόν εντός ολίγων ημερών
Θένια έχουμε κ εμείς μια πολύ ωραία συλλογή να σου προτείνουμε για να μην χρειάζεται να ψάχνεις κ να αγχώνεσαι![]()
Νορβηγάκια πας να μου πλασάρεις? Καλοοοοοο

Οοοοοοχι,κρυο,κρυο,εισαι μακρια ακομα.
Τι προβληματα σου βγαζει;![]()
Ελενάκι ΠΟΛΥ κρύο

elvenstar
Επιφανές μέλος
σας τσουτσουρομάλλιασα που έλεγε κ η διαφήμισηΕλενάκι ΠΟΛΥ κρύο![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
σας τσουτσουρομάλλιασα που έλεγε κ η διαφήμιση![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος

Ερωτές μου ατέλειωτοι!!!

Ελενάκι μου άρεσε το τραγουδι πάρα πολύ
και ο Περσουλης λεει πως σ΄ευχαριστει ιδιαιτέρως!!!! 
Hlianna
Διάσημο μέλος
Καλημέρα περσάκια!!
Ερωτές μου ατέλειωτοι!!!
Ελενάκι μου άρεσε το τραγουδι πάρα πολύκαι ο Περσουλης λεει πως σ΄ευχαριστει ιδιαιτέρως!!!!
![]()
καλημερα και σε σενααααα

elvenstar
Επιφανές μέλος

Παρακαλώ να πεις στον Περσάκο που του αρέσει η σοβαρή μουσικήΕλενάκι μου άρεσε το τραγουδι πάρα πολύκαι ο Περσουλης λεει πως σ΄ευχαριστει ιδιαιτέρως!!!!
![]()
κ περιμένω πως κ πως να του ρουφήξω το μουσούδι
aalyah
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool