Περσίας maniacs

Εσύ όλο πας να με ψήσεις να πάρω περσάκι! Θέλεις να με κάνεις περσομάνα και μένα ε? :P Μπα δεν μπορώ κολλύομαι διότι έχουμε βάλει μπρος κάποια άλλα.."σχέδια". Ας πούμε. Άσε που αν εγώ πάρω μακρύτριχο ή ημιμακρύτριχο θα πρέπει να μην μπερδέυεται η τρίχα του. Περσάκι φοβάμαι να πάρω. Αλλά η πρώτη είναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Είναι και doll face η άτιμη. Αν δεν υπήρχε άλλο θέμα τώρα και το θέμα του φόβου μου με την μπλεγμένη τρίχα θα την είχα πάρει σίγουρα!!!!!!
ναι ναι πάω να σε ψήσω κ μετά θα μου λες ότι είχα απόλυτο δίκιο κ δεν θα μπορες να φανταστείς πως ζούσες τόσο καιρό χωρίς περσάκι (όπως δηλαδή έχουμε πει όλοι μας;)) βρε αν η τρίχα είναι καλή του περσικού είναι καλή δεν μπερδεύεται τόσο πολύ μη φοβάσαι,(άλλωστε μπορούμε να δώσουμε κ μαθήματα κατ οίκον:lol:) εμένα μ αρέσει πολύ κ το αγοράκι από κάτω :rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελενα ασε κατω τη Θενια ΤΩΡΑ!:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελα μαρη Θενια λες και γενναμε!Υπομονη,εγω για σενα δουλευω.:D:D:D

Έτσι όπως το πάμε θα γεννήσουμε στο τέλος.... :P

ναι ναι πάω να σε ψήσω κ μετά θα μου λες ότι είχα απόλυτο δίκιο κ δεν θα μπορες να φανταστείς πως ζούσες τόσο καιρό χωρίς περσάκι (όπως δηλαδή έχουμε πει όλοι μας;)) βρε αν η τρίχα είναι καλή του περσικού είναι καλή δεν μπερδεύεται τόσο πολύ μη φοβάσαι,(άλλωστε μπορούμε να δώσουμε κ μαθήματα κατ οίκον:lol:) εμένα μ αρέσει πολύ κ το αγοράκι από κάτω :rolleyes:

Το αγοράκι καλό είναι αλλά εγώ έχω κόλλημα με την ταρταρούγα. Είναι ΘΕΑ!!! 'Ελενα τα περσάκια τα έχω απο φόβο με το θέμα τρίχα. Μην ρωτάς γιατί ούτε και εγώ ξέρω. Άσε που πλέον δεν γίνεται ούτε να το σκεφτώ υπάρχει και άλλος λόγος.

'Ωχ θα φάμε ξύλο.... :whistle::whistle::P:P

Ααα βρε δεν ήξερα ότι έχεις κλείσει γιατόμαμα ήδη αλλά κ τι πειράζει να έχει 3 όπως όλοι εμείς οι υπόλοιποι:lol:
Το αγοράκι καλό είναι αλλά εγώ έχω κόλλημα με την ταρταρούγα. Είναι ΘΕΑ!!! 'Ελενα τα περσάκια τα έχω απο φόβο με το θέμα τρίχα. Μην ρωτάς γιατί ούτε και εγώ ξέρω. Άσε που πλέον δεν γίνεται ούτε να το σκεφτώ υπάρχει και άλλος λόγος.
Καλά τότε εσύ ξέρεις απλά το είπα επειδή σου άρεσε κ επειδή το θεωρώ μοναδική ευκαιρία μια κ χαρίζονται αυτά τα θεϊκά γατάκια

Ααα βρε δεν ήξερα ότι έχεις κλείσει γιατόμαμα ήδη αλλά κ τι πειράζει να έχει 3 όπως όλοι εμείς οι υπόλοιποι:lol:

Καλά τότε εσύ ξέρεις απλά το είπα επειδή σου άρεσε κ επειδή το θεωρώ μοναδική ευκαιρία μια κ χαρίζονται αυτά τα θεϊκά γατάκια
Πλανασαι πλανη οικτρα αγαπητη συναδερφε.:lol::lol::lol:Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις.:lol::lol::lol:

Δεν θα έλεγα ότι η Δώρα έχει κλείσει γατομαμά Έλενα. Τουλάχιστον όχι εμένα :lol::lol:

Το ξέρω ότι είναι μοναδική ευκαιρία αλλά αυτήν την στιγμή είναι πολύ δύσκολο για ποικίλους λόγους ειλικρινά.

Πλανασαι πλανη οικτρα αγαπητη συναδερφε.:lol::lol::lol:Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις.:lol::lol::lol:
αφού κυρία συνάδελφε δεν με ανημερώνεις να μη πάω κόντρα κ στα συμφέροντα της τσέπης μας;) (πλάκα πλάκα θα το πιστέψω κ εγώ στο τέλος κ θα σου ζητάω ποσοστά:lol:)
Δεν θα έλεγα ότι η Δώρα έχει κλείσει γατομαμά Έλενα. Τουλάχιστον όχι εμένα :lol::lol:

Το ξέρω ότι είναι μοναδική ευκαιρία αλλά αυτήν την στιγμή είναι πολύ δύσκολο για ποικίλους λόγους ειλικρινά.
Έχεις καιρό μέχρι να στρώσεις τη ζωή σου κ μετά βλέπεις αν σε παίρνει κ για δεύτερο γατάκι (και μετά 3ο, 4ο 5ο..... Vιοστό:rolleyes:)

αφού κυρία συνάδελφε δεν με ανημερώνεις να μη πάω κόντρα κ στα συμφέροντα της τσέπης μας;) (πλάκα πλάκα θα το πιστέψω κ εγώ στο τέλος κ θα σου ζητάω ποσοστά:lol:)

Έχεις καιρό μέχρι να στρώσεις τη ζωή σου κ μετά βλέπεις αν σε παίρνει κ για δεύτερο γατάκι (και μετά 3ο, 4ο 5ο..... Vιοστό:rolleyes:)
Θα σε ενημερωσω απο κοντα αγαπητε γατοσυναδελφε.Δεν εχει χρονο,μην της λες τετοια!Θενια ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ!:lol::lol::lol::lol::lol:

Χιχιχιχι που να ξερες που να ξερες... :P

Ναι αυτό περιμένω και εγώ. Να στρώσει λίγο η ζωή μου να συνέλθω και μετά.....Συλλογή θα κάνω :D

Θα περιμένω ενημέρωση λοιπόν εντός ολίγων ημερών:up::up:

Θένια έχουμε κ εμείς μια πολύ ωραία συλλογή να σου προτείνουμε για να μην χρειάζεται να ψάχνεις κ να αγχώνεσαι :rolleyes:
Καλά τα πήγα αυτή τη φορά Δώρα;

ΥΓ: Καλά γιατί έχει τόσα πολλά προβλήματα η σελίδα; έγινε αναβάθμιση πάλι;

Θένια έχουμε κ εμείς μια πολύ ωραία συλλογή να σου προτείνουμε για να μην χρειάζεται να ψάχνεις κ να αγχώνεσαι :rolleyes:

Οοοοοοχι,κρυο,κρυο,εισαι μακρια ακομα.:lol::lol::lol:
Τι προβληματα σου βγαζει;:hmm:

αααα θα σκάσω από περιέργεια τώρα:mad::mad::mad: άντε να περάσουν οι μέρες να μάθω τη συνωμοσία σας:lol:
Πολλά κ διάφορα κατ αρχήν από την κενρική δε φαίνεται ποιος έχει γράψει το τελευταίο μηνυμα σε κάθε νήμα κ για να το δώ πρέπει να μπω στην 1η σελιδα κ μετά να πατήσω από μέσα να πάω στο τελευταίο ποστ, μετά δεν βλέπω τα προσωπικά μνμ μου κ πολλά αλλά. Σε σας δεν γίνονται αυτά

Νορβηγάκια πας να μου πλασάρεις? Καλοοοοοο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Οοοοοοχι,κρυο,κρυο,εισαι μακρια ακομα.:lol::lol::lol:
Τι προβληματα σου βγαζει;:hmm:

Ελενάκι ΠΟΛΥ κρύο :P

Περσάκια σας αφιερώνω ένα σοβαρό τραγούδι:D:D:D
https://www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0

Καλημέρα περσάκια!!:up:
Ερωτές μου ατέλειωτοι!!!:up::up:

Περσάκια σας αφιερώνω ένα σοβαρό τραγούδι:D:D:D
https://www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0
Ελενάκι μου άρεσε το τραγουδι πάρα πολύ:lol: και ο Περσουλης λεει πως σ΄ευχαριστει ιδιαιτέρως!!!! :lol:

Καλημέρα περσάκια!!:up:
Ερωτές μου ατέλειωτοι!!!:up::up:

Ελενάκι μου άρεσε το τραγουδι πάρα πολύ:lol: και ο Περσουλης λεει πως σ΄ευχαριστει ιδιαιτέρως!!!! :lol:

καλημερα και σε σενααααα:D

Καλημέρα σε όλες κ όλους:):)
Παρακαλώ να πεις στον Περσάκο που του αρέσει η σοβαρή μουσική:lol: κ περιμένω πως κ πως να του ρουφήξω το μουσούδι:rolleyes:

Καλημέρα και απο μέναααααα :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back