elvenstar
Επιφανές μέλος
καλησπέρα κ σήμερα. Που πήγαν όλα τα περσάκια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Συνημμένα
elvenstar
Επιφανές μέλος
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Σκέπτομαι τώρα να πάω να πάρω αυτό που είναι σαν ψύκτης κ έχει πολύ ρηχό πιατάκι κάτω μήπως κ είναι καλύτερα 
moukelis
Επιφανές μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
Μωρέ είναι πολύ πιο γλυκούλης αλλά δεν κάθεται να τον φωτογραφίσω καλά, άσε που είναι συνέχεια μουσκεμα κ τρέχω από πίσω του με μια πετσέταΣκέπτομαι τώρα να πάω να πάρω αυτό που είναι σαν ψύκτης κ έχει πολύ ρηχό πιατάκι κάτω μήπως κ είναι καλύτερα
![]()

συγνωμη που γελαω αλλα πρεπει να εχε πολυ πλακα!!!τι σου ειπε η εκτροφεας του?τα εκανε και σε εκεινη αυτα??

elvenstar
Επιφανές μέλος
ναι ναι αν κ ειναι δύσκολο να αποθανατιστεί η ομορφάδα μας αλλά θα είσαι η επίσημη φωτογράφος μας (με την καινούρια κάμεραΕλενα θα ερθω εγω να τον φωτογραφισω με την καινουρια μηχανη να αποκαταστησω την ομορφαδα του.
)ΥΓ Με γεια

πραγματικά είναι για γέλια που να τον δεις κιόλας τώρα νιώθει κ πιο σίγουρος κ σαν στο σπίτι του κ μόλις με βλέπει να καταφτάνω με την πετσέτα πηδάει σαν κουνελάκι κ εξαφανίζεται ενώ πρώτα καθόταν αδιαμαρτύρητασυγνωμη που γελαω αλλα πρεπει να εχε πολυ πλακα!!!τι σου ειπε η εκτροφεας του?τα εκανε και σε εκεινη αυτα??
![]()

Οχι στην Νατασσα δεν τα έκανε αυτά κ όπως μου είπε χαρακτηριστικά, μήπως λέει το κάνει επίτηδες για να ασχολείσαι γιατί είναι μεγάλη μαφία ο μπέμπης

moukelis
Επιφανές μέλος

Πρεπει να σας βαλω στο προγραμμα για να σας επισκεφθω,να δω κι απο κοντα τη νυφη μου.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ωραία λοιπόν θα το κανονίσουμε γιατί θέλει να έρθει κ η Νόνικα να δει το αρκούδι πάνταΕυχαριστω!
Πρεπει να σας βαλω στο προγραμμα για να σας επισκεφθω,να δω κι απο κοντα τη νυφη μου.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
αλλά από την άλλη δεν έχω κ τα δράματα που είχα με τον Μπατ το Πίκατσου είναι σε καραντίνα όπως πάντα γιατί τον φοβάται πάρα πολύ αλλά ούτε κ αυτός την πάει κ τόσο πολύ κ αγριεύει, πάντως είμαστε σε καλό δρόμο νομίζω σε σχέση με το μικρό διάστημα που είναι στο σπίτι αν είχαμε κ μεγαλύτερη άνεση νομίζω θα ήταν καλύτερα κ θα ήταν κ πιο ομαλη η προσαρμογή 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μ'αρεσει που τις λετε και του καναπε...του κυνηγητου επρεπε να τις λετε...Ειδικά γι ΑΥΤΕΣ τις γάτες![]()
Ρε συ Ελενα...μηπως ειναι μουφα οι δικες σου?

καλα να δειτε το Χρηστο να παιρνει τη Καλυψω αγκαλια και να της λεει...κι εσενα σ'αγαπαμε κι ας εισαι μουφα

elvenstar
Επιφανές μέλος
μ'αρεσει που τις λετε και του καναπε...του κυνηγητου επρεπε να τις λετε...
Ρε συ Ελενα...μηπως ειναι μουφα οι δικες σου?
καλα να δειτε το Χρηστο να παιρνει τη Καλυψω αγκαλια και να της λεει...κι εσενα σ'αγαπαμε κι ας εισαι μουφα![]()

α τον άτιμο τον μικρό

απίστευτος 

δεν μπορώ να σταματήσω να γελάωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
και δεν θα παρεις ποτε κυπελα λεει....αλλα μας εκανες δυο ομορφα μωρα, το ενα μουφα σαν εσενα...α τον άτιμο τον μικρό
απίστευτος
δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω

elvenstar
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool