Περσίας maniacs

cat-chirstmas-hatRS-1.gif

καλησπέρα κ σήμερα. Που πήγαν όλα τα περσάκια:hmm:
sleigh.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελενα στην πεινα μας εχεις νομιζω,που ειναι η φωτο-θυελλα που αναμενω απο το ασπρομαυρο περσιδιο;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να μερικές περσιδιοφωτογραφίες αφιερωμένες σε όλους όσοι μας αγαπάνε πολύ

Συνημμένα

• IMG324.jpg
    IMG324.jpg
    183,3 KB · Εμφανίσεις: 26
  • IMG381.jpg
    IMG381.jpg
    276,2 KB · Εμφανίσεις: 22
  • IMG353.jpg
    IMG353.jpg
    216,9 KB · Εμφανίσεις: 27
Πάντως όλα μου τα γατιά είναι πολύ δύσκολα στη φωτογράφηση, μερικές ακόμα που μπορεσα να τραβήξω κ είναι κάπως αξιοπρεπείς

Συνημμένα

• IMG289.jpg
    IMG289.jpg
    173,2 KB · Εμφανίσεις: 28
  • IMG362.jpg
    IMG362.jpg
    210,9 KB · Εμφανίσεις: 18
Φατσα μου ομορφη!

ομορφιαααααααα μου!!!!ειναι πολυ γλυκουλι μωρεεεε!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:

Μωρέ είναι πολύ πιο γλυκούλης αλλά δεν κάθεται να τον φωτογραφίσω καλά, άσε που είναι συνέχεια μουσκεμα κ τρέχω από πίσω του με μια πετσέτα:( Σκέπτομαι τώρα να πάω να πάρω αυτό που είναι σαν ψύκτης κ έχει πολύ ρηχό πιατάκι κάτω μήπως κ είναι καλύτερα :hmm:

Ελενα θα ερθω εγω να τον φωτογραφισω με την καινουρια μηχανη να αποκαταστησω την ομορφαδα του.

Μωρέ είναι πολύ πιο γλυκούλης αλλά δεν κάθεται να τον φωτογραφίσω καλά, άσε που είναι συνέχεια μουσκεμα κ τρέχω από πίσω του με μια πετσέτα:( Σκέπτομαι τώρα να πάω να πάρω αυτό που είναι σαν ψύκτης κ έχει πολύ ρηχό πιατάκι κάτω μήπως κ είναι καλύτερα :hmm:

:lol::lol::lol:συγνωμη που γελαω αλλα πρεπει να εχε πολυ πλακα!!!τι σου ειπε η εκτροφεας του?τα εκανε και σε εκεινη αυτα??:up::lol::lol:

Ελενα θα ερθω εγω να τον φωτογραφισω με την καινουρια μηχανη να αποκαταστησω την ομορφαδα του.
ναι ναι αν κ ειναι δύσκολο να αποθανατιστεί η ομορφάδα μας αλλά θα είσαι η επίσημη φωτογράφος μας (με την καινούρια κάμερα:D)
ΥΓ Με γεια :up::up:
:lol::lol::lol:συγνωμη που γελαω αλλα πρεπει να εχε πολυ πλακα!!!τι σου ειπε η εκτροφεας του?τα εκανε και σε εκεινη αυτα??:up::lol::lol:
πραγματικά είναι για γέλια που να τον δεις κιόλας τώρα νιώθει κ πιο σίγουρος κ σαν στο σπίτι του κ μόλις με βλέπει να καταφτάνω με την πετσέτα πηδάει σαν κουνελάκι κ εξαφανίζεται ενώ πρώτα καθόταν αδιαμαρτύρητα :mad::mad::mad:
Οχι στην Νατασσα δεν τα έκανε αυτά κ όπως μου είπε χαρακτηριστικά, μήπως λέει το κάνει επίτηδες για να ασχολείσαι γιατί είναι μεγάλη μαφία ο μπέμπης:lol:

Ευχαριστω!:D
Πρεπει να σας βαλω στο προγραμμα για να σας επισκεφθω,να δω κι απο κοντα τη νυφη μου.

Ευχαριστω!:D
Πρεπει να σας βαλω στο προγραμμα για να σας επισκεφθω,να δω κι απο κοντα τη νυφη μου.
Ωραία λοιπόν θα το κανονίσουμε γιατί θέλει να έρθει κ η Νόνικα να δει το αρκούδι πάντα

Λενακι πως παει ο Salazar? αλληλοσυνηθιστηκαν?

μμμμ έτσι κ έτσι. Ο Μπατ τον φαβάται ακόμα αλλά όλο έρχονται κ πιο κοντα η Κάντυ ως συνήθως δεν θέλει να την πλησιάζουν σε απόσταση μικρότερη των 3 μέτρων:lol: αλλά από την άλλη δεν έχω κ τα δράματα που είχα με τον Μπατ το Πίκατσου είναι σε καραντίνα όπως πάντα γιατί τον φοβάται πάρα πολύ αλλά ούτε κ αυτός την πάει κ τόσο πολύ κ αγριεύει, πάντως είμαστε σε καλό δρόμο νομίζω σε σχέση με το μικρό διάστημα που είναι στο σπίτι αν είχαμε κ μεγαλύτερη άνεση νομίζω θα ήταν καλύτερα κ θα ήταν κ πιο ομαλη η προσαρμογή :hmm:

ολα μου ακουγονται..φυσιολογικα...για γατες:lol:

Ειδικά γι ΑΥΤΕΣ τις γάτες:lol:

Ειδικά γι ΑΥΤΕΣ τις γάτες:lol:
μ'αρεσει που τις λετε και του καναπε...του κυνηγητου επρεπε να τις λετε...
Ρε συ Ελενα...μηπως ειναι μουφα οι δικες σου?:hmm::hmm::lol::lol::lol:
καλα να δειτε το Χρηστο να παιρνει τη Καλυψω αγκαλια και να της λεει...κι εσενα σ'αγαπαμε κι ας εισαι μουφα:blink::lol:

μ'αρεσει που τις λετε και του καναπε...του κυνηγητου επρεπε να τις λετε...
Ρε συ Ελενα...μηπως ειναι μουφα οι δικες σου?:hmm::hmm::lol::lol::lol:
καλα να δειτε το Χρηστο να παιρνει τη Καλυψω αγκαλια και να της λεει...κι εσενα σ'αγαπαμε κι ας εισαι μουφα:blink::lol:
:lol::lol::lol::lol: α τον άτιμο τον μικρό:lol::lol::lol::lol: απίστευτος :lol::lol::lol::lol: δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω

:lol::lol::lol::lol: α τον άτιμο τον μικρό:lol::lol::lol::lol: απίστευτος :lol::lol::lol::lol: δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω
και δεν θα παρεις ποτε κυπελα λεει....αλλα μας εκανες δυο ομορφα μωρα, το ενα μουφα σαν εσενα...:lol::lol::lol::lol:

Αμαν πια της έχει τσακίσει τη ψυχολογία, φαντάζομαι να γίνει κάτι κ να πάρω τον Χρίστο να με παρηγορήσει...:lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back