staman2
Περιβόητο μέλος
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ!!!!
Καλε τι ομορφιές χριστουγεννιάτικες ειναι αυτές!!!

Οποτε θελετε επισκεψη στο χωρο μας..
Και σας περιενουμε και πριν το εκτροφειο..
Ειδες που καλα το σκεφτομαι το εξωτικο; Φαντασου μια Σαλι, μια Καντυ και μια Ναλα στο ιδιο εκτροφειο..![]()
εεε οπως λεει και η Ελενα δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα με το χτένισμα. Θα ξεμαλλιάζονταν μεταξύ τους.!Ε τότε δεν θα είχες κανένα πρόβλημα αν ήταν κ οι 3 μαζί γιατί θα ξεμαλλιάζονταν κ έτσι δεν θα είχες καθόλου χτένισμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ζωγράφου-ΠαγκράτιAντωνια, ποιες γραμμες θεωρουνται καλες στα εξωτικα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλε, μες το καυσαεριο???Ζωγράφου-Παγκράτι![]()

παιδια αλλαξτε γραμμες αν θελετε υγιη γατακια
avtwvia
Διάσημο μέλος
Ζωγράφου-Παγκράτι![]()
Καλε, μες το καυσαεριο???παιδια αλλαξτε γραμμες αν θελετε υγιη γατακια
![]()

τωρα ψαχνω εκτροφεια τι γραμμες να ψαχνω;;

elvenstar
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ελενα ειναι μακάριος ετσι οπως κοιμαται στην προτελευταια φωτο...
elvenstar
Επιφανές μέλος
Μακάριος;;; Αυτός παιδί μου δεν είναι ο Μακάριος αυτός είναι ο ΑττίλαςΓεια σου κουκλε Σανταμ!
Ελενα ειναι μακάριος ετσι οπως κοιμαται στην προτελευταια φωτο...

moukelis
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Πραγματικά έχεις ενόραση κ το future look από εδώ κ πέρα θα σε φωνάζω ΑλακαζαμΚατι ξερω εγω που σου ελεγα απο την αρχη οτι μου μοιαζει με δικτατορα.![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος

πολυ μ'αρεσει αυτη η φατσα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

,οσο το βλεπω τοσο θελω να παρω το πρωτο τρενο για Τρικαλα!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

Οσο για τα μαμπου μην ανησυχείς Γιουλη έχουμε πάρα πολλα καρέκλες τραπέζια άσε που κοντά στο σπίτι έχουμε κ μία μπαμπουδερί το πολύ πολύ θα πάω εκεί το αρκούδι μου για ανεφοδιασμό

moukelis
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
κορίτσια ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας κ τα καλά σας λόγια αλλά κ για την φωτογραφία με τους χαμένους μας συγγενής
Οσο για τα μαμπου μην ανησυχείς Γιουλη έχουμε πάρα πολλα καρέκλες τραπέζια άσε που κοντά στο σπίτι έχουμε κ μία μπαμπουδερί το πολύ πολύ θα πάω εκεί το αρκούδι μου για ανεφοδιασμό![]()
Η πουπουλινα,ο μπουκακος και η πουπουλινομπουκακομανα,ευχονται στην πολυ γλυκια Ελενα...και στα πανεμορφα ζουζουνια της χρονια πολλα..καλα και ευτυχισμενα ...και οτι επιθυμει...στην αγκαλια της να το βρει!!!!!!

ΥΓ....επειδη δεν εχεις θεματακι..

...σου στελνω τις ευχες μου για τα χριστουγεννα απο εδω....

σορυ απο τα περσακια που μπηκαν εδω και φατσουλες μη περσικες!!!

https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12
elvenstar
Επιφανές μέλος
οταν λες τα πάντα εννοείς τα αρκούδια ή τα πάντα, όλαΑσε Ελενα σημερα πηγαμε ΙΚΕΑ και ειχε ενα παιδικο δωματιο με θεμα τα παντα!![]()

Εφουλα μου, πουπουλινάκι κ γλυκό Μπουκάκι σας εύχομαι κ εγώ φέτος να ειναι η καλύτερη σας χρονιά κ πάνω απ όλα τα γατακια μας να είναι υγιή κ ευτυχισμένα οσο για τις μη περσικές φατσούλες εμείς δεχόμαστε όλες τις όμορφες χνουδωτές φατσούλες σ αυτό το θέμαΗ πουπουλινα,ο μπουκακος και η πουπουλινομπουκακομανα,ευχονται στην πολυ γλυκια Ελενα...και στα πανεμορφα ζουζουνια της χρονια πολλα..καλα και ευτυχισμενα ...και οτι επιθυμει...στην αγκαλια της να το βρει!!!!!!
![]()
![]()
ΥΓ....επειδη δεν εχεις θεματακι.....σου στελνω τις ευχες μου για τα χριστουγεννα απο εδω....
σορυ απο τα περσακια που μπηκαν εδω και φατσουλες μη περσικες!!!![]()

ΥΓ: Πανέμορφη η φωτογραφία σας

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
οταν λες τα πάντα εννοείς τα αρκούδια ή τα πάντα, όλα
Εφουλα μου, πουπουλινάκι κ γλυκό Μπουκάκι σας εύχομαι κ εγώ φέτος να ειναι η καλύτερη σας χρονιά κ πάνω απ όλα τα γατακια μας να είναι υγιή κ ευτυχισμένα οσο για τις μη περσικές φατσούλες εμείς δεχόμαστε όλες τις όμορφες χνουδωτές φατσούλες σ αυτό το θέμα
ΥΓ: Πανέμορφη η φωτογραφία σας![]()
ευχαριστουμε πολυ!!!

......μωρε...ηθελα να σας στειλω καρτες...αλλα δεν ξερω ακομα να φτιαχνω...
...απο το απογευμα λοιπον προσπαθω να στεισω τα ζωντοβολα μαζι για αυτη την φωτο.,ηθελα να ειναι και οι δυο,...αφου μου εβγαλαν την πιστη...ας πουμε οτι τα καταφερα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool