Περσίας maniacs

Χρονια πολλα περσακια!

Αυτη ειναι αποκλειστικα αφιερωμενη στη γλυκια μου Καντυ...:redface:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ!!!!
Καλε τι ομορφιές χριστουγεννιάτικες ειναι αυτές!!!:up::up::up:
Οποτε θελετε επισκεψη στο χωρο μας.. :D
Και σας περιενουμε και πριν το εκτροφειο..:P
Ειδες που καλα το σκεφτομαι το εξωτικο; Φαντασου μια Σαλι, μια Καντυ και μια Ναλα στο ιδιο εκτροφειο..:blink::blink::blink:

Ε τότε δεν θα είχες κανένα πρόβλημα αν ήταν κ οι 3 μαζί γιατί θα ξεμαλλιάζονταν κ έτσι δεν θα είχες καθόλου χτένισμα
εεε οπως λεει και η Ελενα δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα με το χτένισμα. Θα ξεμαλλιάζονταν μεταξύ τους.!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζωγράφου-Παγκράτι:D
Καλε, μες το καυσαεριο??? :blink::blink:παιδια αλλαξτε γραμμες αν θελετε υγιη γατακια:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζωγράφου-Παγκράτι:D

Καλε, μες το καυσαεριο??? :blink::blink:παιδια αλλαξτε γραμμες αν θελετε υγιη γατακια:/:

:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:
τωρα ψαχνω εκτροφεια τι γραμμες να ψαχνω;;:blink::blink::blink:

μερικές φωτογραφίες μας

Συνημμένα

• IMG315.jpg
    IMG315.jpg
    37,2 KB · Εμφανίσεις: 29
  • IMG321.jpg
    IMG321.jpg
    211,4 KB · Εμφανίσεις: 83
  • IMG327.jpg
    IMG327.jpg
    167,9 KB · Εμφανίσεις: 28
και λίγες ακόμα

Συνημμένα

• IMG329.jpg
    IMG329.jpg
    167,2 KB · Εμφανίσεις: 31
  • IMG340.jpg
    IMG340.jpg
    196,9 KB · Εμφανίσεις: 27
  • IMG390.jpg
    IMG390.jpg
    242 KB · Εμφανίσεις: 31
  • IMG393.jpg
    IMG393.jpg
    181,2 KB · Εμφανίσεις: 26
Γεια σου κουκλε Σανταμ!
Ελενα ειναι μακάριος ετσι οπως κοιμαται στην προτελευταια φωτο...

Γεια σου κουκλε Σανταμ!
Ελενα ειναι μακάριος ετσι οπως κοιμαται στην προτελευταια φωτο...
Μακάριος;;; Αυτός παιδί μου δεν είναι ο Μακάριος αυτός είναι ο Αττίλας :lol:

Κατι ξερω εγω που σου ελεγα απο την αρχη οτι μου μοιαζει με δικτατορα.:lol:

Κατι ξερω εγω που σου ελεγα απο την αρχη οτι μου μοιαζει με δικτατορα.:lol:
Πραγματικά έχεις ενόραση κ το future look από εδώ κ πέρα θα σε φωνάζω Αλακαζαμ :lol::lol::lol:

Ελενα??? δυο αρκουδια υιοθετησες???
αμαν ρε συ Ελενα...τοσα μπαμπου που θα τα βρεις?:/::lol:

Ελενααααααα!!!! τωρα τις ειδα τις φωτογραφιες!!!ειναι πολυ χαριτωμενος και ας ειναι διαολακι!!:D:inlove::inlove::inlove::inlove: πολυ μ'αρεσει αυτη η φατσα!!!

πανεμορφος για ζουλιγμα ειναι!!!:D

Ελενα ειναι τελειο αυτο το γατουνι:inlove::inlove::inlove:,οσο το βλεπω τοσο θελω να παρω το πρωτο τρενο για Τρικαλα!:P:lol:

κορίτσια ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας κ τα καλά σας λόγια αλλά κ για την φωτογραφία με τους χαμένους μας συγγενής:lol:
Οσο για τα μαμπου μην ανησυχείς Γιουλη έχουμε πάρα πολλα καρέκλες τραπέζια άσε που κοντά στο σπίτι έχουμε κ μία μπαμπουδερί το πολύ πολύ θα πάω εκεί το αρκούδι μου για ανεφοδιασμό:P;)

Ασε Ελενα σημερα πηγαμε ΙΚΕΑ και ειχε ενα παιδικο δωματιο με θεμα τα παντα!:P:lol:

κορίτσια ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας κ τα καλά σας λόγια αλλά κ για την φωτογραφία με τους χαμένους μας συγγενής:lol:
Οσο για τα μαμπου μην ανησυχείς Γιουλη έχουμε πάρα πολλα καρέκλες τραπέζια άσε που κοντά στο σπίτι έχουμε κ μία μπαμπουδερί το πολύ πολύ θα πάω εκεί το αρκούδι μου για ανεφοδιασμό:P;)

Η πουπουλινα,ο μπουκακος και η πουπουλινομπουκακομανα,ευχονται στην πολυ γλυκια Ελενα...και στα πανεμορφα ζουζουνια της χρονια πολλα..καλα και ευτυχισμενα ...και οτι επιθυμει...στην αγκαλια της να το βρει!!!!!!:D:D

dsc01001800x600640x480.jpg

ΥΓ....επειδη δεν εχεις θεματακι..:mad::mad::P...σου στελνω τις ευχες μου για τα χριστουγεννα απο εδω....:D:D
σορυ απο τα περσακια που μπηκαν εδω και φατσουλες μη περσικες!!!:lol::lol:

https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12

Ασε Ελενα σημερα πηγαμε ΙΚΕΑ και ειχε ενα παιδικο δωματιο με θεμα τα παντα!:P:lol:
οταν λες τα πάντα εννοείς τα αρκούδια ή τα πάντα, όλα:lol:
Η πουπουλινα,ο μπουκακος και η πουπουλινομπουκακομανα,ευχονται στην πολυ γλυκια Ελενα...και στα πανεμορφα ζουζουνια της χρονια πολλα..καλα και ευτυχισμενα ...και οτι επιθυμει...στην αγκαλια της να το βρει!!!!!!:D:D

dsc01001800x600640x480.jpg

ΥΓ....επειδη δεν εχεις θεματακι..:mad::mad::P...σου στελνω τις ευχες μου για τα χριστουγεννα απο εδω....:D:D
σορυ απο τα περσακια που μπηκαν εδω και φατσουλες μη περσικες!!!:lol::lol:
Εφουλα μου, πουπουλινάκι κ γλυκό Μπουκάκι σας εύχομαι κ εγώ φέτος να ειναι η καλύτερη σας χρονιά κ πάνω απ όλα τα γατακια μας να είναι υγιή κ ευτυχισμένα οσο για τις μη περσικές φατσούλες εμείς δεχόμαστε όλες τις όμορφες χνουδωτές φατσούλες σ αυτό το θέμα:up:
ΥΓ: Πανέμορφη η φωτογραφία σας :up:
09.gif

οταν λες τα πάντα εννοείς τα αρκούδια ή τα πάντα, όλα:lol:

Εφουλα μου, πουπουλινάκι κ γλυκό Μπουκάκι σας εύχομαι κ εγώ φέτος να ειναι η καλύτερη σας χρονιά κ πάνω απ όλα τα γατακια μας να είναι υγιή κ ευτυχισμένα οσο για τις μη περσικές φατσούλες εμείς δεχόμαστε όλες τις όμορφες χνουδωτές φατσούλες σ αυτό το θέμα:up:
ΥΓ: Πανέμορφη η φωτογραφία σας :up:

ευχαριστουμε πολυ!!!:D:D:D......μωρε...ηθελα να σας στειλω καρτες...αλλα δεν ξερω ακομα να φτιαχνω...:mad::lol:...απο το απογευμα λοιπον προσπαθω να στεισω τα ζωντοβολα μαζι για αυτη την φωτο.,ηθελα να ειναι και οι δυο,...αφου μου εβγαλαν την πιστη...ας πουμε οτι τα καταφερα...:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back