Περσίας maniacs

αυτό το καπνιστό είναι λιλά ταμπυ κ νομίζω ότι είναι φανερή η ομοιότητά της με την Κάντυ τι λετε κ εσείς:hmm: καθώς κ η άλλη μοιάζει πολύ με τον Μπατ εγώ μόλις τις ειδα συγκινήθηκα πάρα πολύ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλα λες,σαν κοπιες των δικων σου ειναι!
Αυτο το λιλα τελος παντων :lol: πολυ μ'αρεσει!!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό το τέλος πάντων δεν είναι μόνο όμορφο κ ε σπάνιο χρώμα αλλά επίσης είναι κ πανέξυπνη όπως μου έλεγε η Μελίνα:up: ενω η άλλη η γιοκο τσοκο είναι πολύ τρυφερή κ γλυκιά δλδ δεν είναι μόνο κόπιες στη φάτσα αλλά κ στους χαρακτήρες. Αφού σου λέω συγκινήθηκα τόσο που αν είχα μεγαλύτερο σπίτι θα τις έπαιρνα κ τις 2

εγω γιατι δεν της βλεπω:(

γυρνα στην προηγούμενη σελίδα τις εχω κάνει κ επισύναψη για να τις δεις σίγουρα

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι κουκλια ειναι αυταααααααααααα, τα θελω σε πακετο και τα 2!!! γιατι να μην μπορω γμττττττ:(:(

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι κουκλια ειναι αυταααααααααααα, τα θελω σε πακετο και τα 2!!! γιατι να μην μπορω γμττττττ:(:(
να σου πω όπως μου έλεγε η Μελίνα μακάρι να μπορούσε κάποιος να τις πάρει κ τις 2 μαζί γιατί είναι αχώριστες από μικρές. ναι γιατί να μη μπορείς :(:( Κρίμα :(:( Είναι πάντως πραγματικά πανέμορφες κ όπως μου έλεγε ο χαρακτήρας τους είναι σαν να έχεις παιδιά στο σπίτι κ όχι γάτες πάρα πολύ χαδιάρες κ πανέξυπνες

παρακαλαω να ερθει η ωρα που θα ειμαι μονιμα καπου, θα εχω το σπιτακι μου και θα μπορω να παρω γατακι/α ..:(

παρακαλαω να ερθει η ωρα που θα ειμαι μονιμα καπου, θα εχω το σπιτακι μου και θα μπορω να παρω γατακι/α ..:(
Σε καταλαβαίνω :(:( κουράγιο μωρέ θα έρθει κ αυτή η στιγμή καμια φορά τα πράγματα καθυστερούν να γίνουν για κάποιο λόγο ίσως γιατί πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το γεγονός που έρχεται ;)

Χρόνια Πολλά

PICT1950.jpg

PICT1946.jpg

PICT1945.jpg

Χρόνια πολλά ζηλευτά τιγράκια, πανέμορφα περσάκια, Μοναδικέ Τιμάκο κ ζουζουνοσκυλάκια. Χρόνια πολλά Ηλία μου με υγεία κ ευτυχία σε όλη την οικογένεια εύχομαι φέτος να πάνε όλα καλύτερα για όλους μας;)

Καλημερα περσακια,χρονια πολλα!
DSC08616.jpg
DSCN0117.jpg
DSCN0214ovl.jpg
DSCN1256.jpg
DSCN3457.jpg
DSCN66782.jpg
DSCN9890.jpg
flamepointhim2_4.jpg
romeo1.jpg

Καλησπέρα Δωράκι με τα όμορφα δωράκια. Χρόνια πολλά κ σε σας:up:

για τον Πέρση

& την Νάλα

:):) Χρονια Πολλα κι απο μας ,σε ολα τα περσακια ,σε ολα τα γατακια οτι ρατσα κι αν ειναι και γενικα σε ολα τα ζωακια.

Συνημμένα

• IMG_1097.JPG
    IMG_1097.JPG
    52,7 KB · Εμφανίσεις: 40
  • IMG_1082.JPG
    IMG_1082.JPG
    54,6 KB · Εμφανίσεις: 29
Βρέχεται η περσίδα σας ή ο πέρσης σας όταν πίνει νερό;

Έχετε δοκιμάσει τα πάντα; Είστε μονίμως με ένα σεσουάρ να στεγνώνεται τη γάτα σας; Ακόμη χειρότερα είστε με ένα σφουγγαρόπανο να μαζεύετε μουσκεμένες πατούσες; σημάδια από το λαιμό της; Βαρεθήκατε να βλέπετε μισομπανιαρισμένη τη γάτα σας γιατί βρέχεται και λερώνεται;

Σήμερα υπάρχει λύση.....

Όσοι είχατε σαν πρώτυπο τη Ρέινά μου... τη μουσκεμένη... τη υγρή... μονίμως λερωμένη Ρέινα τώρα μπορείτε να αναπνεύσετε ξανά ελεύθερα... Υπάρχει λύση....

Η Ρέινά μου πίνει νερό από φένκ σούι συντριβανάκι.... 20 πόντοι κάνουν τη διαφορά.... Πίνει από μικρά καταρακτάκια νεράκι... όσο θέλει... Και δεν βρέχεται καθόλου...

Ακόμη και ο πάρης από κει πίνει...

Μειωνέκτημα... πρέπει ο μηχανισμός να πλένεται κάθε μέρα γιατί πιάνει τσουλούφια ... αλλά σας το προτείνω ανεπιφύλακτα....

Σταυρούλα

Υ.Γ. το μικρό μας σκατό είναι πλέον 1 κιλό. Σταμάτησε η διάροια.. Σήμερα έκανε μπάνιο και ανταμήφθηκε με τυράκι... Τα σερνικά ειναι καλά χωρίς εμετούς... Πέρασε η κρίση γαστρεντερίτιδας που κόλλησαν....

Θαυμάστε τη μικρή μας....

kaltsa.jpg

τις υπόλοιπες θα τις ανεβάσω στο θέμα τους... αν σας έλειψε κάποιο από τα μωρά μου πείτε μου

θα εκτελέσω παραγγελίες...

Έχετε δοκιμάσει τα πάντα; Είστε μονίμως με ένα σεσουάρ να στεγνώνεται τη γάτα σας; Ακόμη χειρότερα είστε με ένα σφουγγαρόπανο να μαζεύετε μουσκεμένες πατούσες; σημάδια από το λαιμό της; Βαρεθήκατε να βλέπετε μισομπανιαρισμένη τη γάτα σας γιατί βρέχεται και λερώνεται;

Σήμερα υπάρχει λύση.....

Όσοι είχατε σαν πρώτυπο τη Ρέινά μου... τη μουσκεμένη... τη υγρή... μονίμως λερωμένη Ρέινα τώρα μπορείτε να αναπνεύσετε ξανά ελεύθερα... Υπάρχει λύση....

Η Ρέινά μου πίνει νερό από φένκ σούι συντριβανάκι.... 20 πόντοι κάνουν τη διαφορά.... Πίνει από μικρά καταρακτάκια νεράκι... όσο θέλει... Και δεν βρέχεται καθόλου...

Ακόμη και ο πάρης από κει πίνει...

Μειωνέκτημα... πρέπει ο μηχανισμός να πλένεται κάθε μέρα γιατί πιάνει τσουλούφια ... αλλά σας το προτείνω ανεπιφύλακτα....

Σταυρούλα

Υ.Γ. το μικρό μας σκατό είναι πλέον 1 κιλό. Σταμάτησε η διάροια.. Σήμερα έκανε μπάνιο και ανταμήφθηκε με τυράκι... Τα σερνικά ειναι καλά χωρίς εμετούς... Πέρασε η κρίση γαστρεντερίτιδας που κόλλησαν....

λες και κανεις διαφημιση ειναι..:lol::lol:

αν είχες δει τη βρεγμένη συνέχεια ρέινα θα καταλάβαινες γιατί νιώθω τόσο υπέροχα...

έχω μια βδομάδα να την δώ βρεγμένη.. νιώθω υπέροχα...

(μια μικρή φωτό από το σκατό μας....

mpaniaromai.jpg

:):) Χρονια Πολλα κι απο μας ,σε ολα τα περσακια ,σε ολα τα γατακια οτι ρατσα κι αν ειναι και γενικα σε ολα τα ζωακια.
Πω πω εχει γινει πραγματικα υπεροχη...Εχει αλλη τσαχπινια αυτη η γατα.
Σταυρουλα περαστικα σας!

ευχαριστουμρ... ειμαστε μικρες τσακπινες.... :Ρ
νιαααρ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back