elvenstar
Επιφανές μέλος
καθώς κ η άλλη μοιάζει πολύ με τον Μπατ εγώ μόλις τις ειδα συγκινήθηκα πάρα πολύΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Αυτο το λιλα τελος παντων
πολυ μ'αρεσει!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
ενω η άλλη η γιοκο τσοκο είναι πολύ τρυφερή κ γλυκιά δλδ δεν είναι μόνο κόπιες στη φάτσα αλλά κ στους χαρακτήρες. Αφού σου λέω συγκινήθηκα τόσο που αν είχα μεγαλύτερο σπίτι θα τις έπαιρνα κ τις 2Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
να σου πω όπως μου έλεγε η Μελίνα μακάρι να μπορούσε κάποιος να τις πάρει κ τις 2 μαζί γιατί είναι αχώριστες από μικρές. ναι γιατί να μη μπορείςιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι κουκλια ειναι αυταααααααααααα, τα θελω σε πακετο και τα 2!!! γιατι να μην μπορω γμττττττ![]()

Κρίμα 
Είναι πάντως πραγματικά πανέμορφες κ όπως μου έλεγε ο χαρακτήρας τους είναι σαν να έχεις παιδιά στο σπίτι κ όχι γάτες πάρα πολύ χαδιάρες κ πανέξυπνεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Σε καταλαβαίνωπαρακαλαω να ερθει η ωρα που θα ειμαι μονιμα καπου, θα εχω το σπιτακι μου και θα μπορω να παρω γατακι/α ..![]()

κουράγιο μωρέ θα έρθει κ αυτή η στιγμή καμια φορά τα πράγματα καθυστερούν να γίνουν για κάποιο λόγο ίσως γιατί πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το γεγονός που έρχεται 
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
brigite
Διάσημο μέλος

Χρονια Πολλα κι απο μας ,σε ολα τα περσακια ,σε ολα τα γατακια οτι ρατσα κι αν ειναι και γενικα σε ολα τα ζωακια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
prince
Διάσημο μέλος
Έχετε δοκιμάσει τα πάντα; Είστε μονίμως με ένα σεσουάρ να στεγνώνεται τη γάτα σας; Ακόμη χειρότερα είστε με ένα σφουγγαρόπανο να μαζεύετε μουσκεμένες πατούσες; σημάδια από το λαιμό της; Βαρεθήκατε να βλέπετε μισομπανιαρισμένη τη γάτα σας γιατί βρέχεται και λερώνεται;
Σήμερα υπάρχει λύση.....
Όσοι είχατε σαν πρώτυπο τη Ρέινά μου... τη μουσκεμένη... τη υγρή... μονίμως λερωμένη Ρέινα τώρα μπορείτε να αναπνεύσετε ξανά ελεύθερα... Υπάρχει λύση....
Η Ρέινά μου πίνει νερό από φένκ σούι συντριβανάκι.... 20 πόντοι κάνουν τη διαφορά.... Πίνει από μικρά καταρακτάκια νεράκι... όσο θέλει... Και δεν βρέχεται καθόλου...
Ακόμη και ο πάρης από κει πίνει...
Μειωνέκτημα... πρέπει ο μηχανισμός να πλένεται κάθε μέρα γιατί πιάνει τσουλούφια ... αλλά σας το προτείνω ανεπιφύλακτα....
Σταυρούλα
Υ.Γ. το μικρό μας σκατό είναι πλέον 1 κιλό. Σταμάτησε η διάροια.. Σήμερα έκανε μπάνιο και ανταμήφθηκε με τυράκι... Τα σερνικά ειναι καλά χωρίς εμετούς... Πέρασε η κρίση γαστρεντερίτιδας που κόλλησαν....
prince
Διάσημο μέλος
τις υπόλοιπες θα τις ανεβάσω στο θέμα τους... αν σας έλειψε κάποιο από τα μωρά μου πείτε μου
θα εκτελέσω παραγγελίες...
Hlianna
Διάσημο μέλος
Έχετε δοκιμάσει τα πάντα; Είστε μονίμως με ένα σεσουάρ να στεγνώνεται τη γάτα σας; Ακόμη χειρότερα είστε με ένα σφουγγαρόπανο να μαζεύετε μουσκεμένες πατούσες; σημάδια από το λαιμό της; Βαρεθήκατε να βλέπετε μισομπανιαρισμένη τη γάτα σας γιατί βρέχεται και λερώνεται;
Σήμερα υπάρχει λύση.....
Όσοι είχατε σαν πρώτυπο τη Ρέινά μου... τη μουσκεμένη... τη υγρή... μονίμως λερωμένη Ρέινα τώρα μπορείτε να αναπνεύσετε ξανά ελεύθερα... Υπάρχει λύση....
Η Ρέινά μου πίνει νερό από φένκ σούι συντριβανάκι.... 20 πόντοι κάνουν τη διαφορά.... Πίνει από μικρά καταρακτάκια νεράκι... όσο θέλει... Και δεν βρέχεται καθόλου...
Ακόμη και ο πάρης από κει πίνει...
Μειωνέκτημα... πρέπει ο μηχανισμός να πλένεται κάθε μέρα γιατί πιάνει τσουλούφια ... αλλά σας το προτείνω ανεπιφύλακτα....
Σταυρούλα
Υ.Γ. το μικρό μας σκατό είναι πλέον 1 κιλό. Σταμάτησε η διάροια.. Σήμερα έκανε μπάνιο και ανταμήφθηκε με τυράκι... Τα σερνικά ειναι καλά χωρίς εμετούς... Πέρασε η κρίση γαστρεντερίτιδας που κόλλησαν....
λες και κανεις διαφημιση ειναι..

prince
Διάσημο μέλος
έχω μια βδομάδα να την δώ βρεγμένη.. νιώθω υπέροχα...
(μια μικρή φωτό από το σκατό μας....
moukelis
Επιφανές μέλος
Πω πω εχει γινει πραγματικα υπεροχη...Εχει αλλη τσαχπινια αυτη η γατα.Χρονια Πολλα κι απο μας ,σε ολα τα περσακια ,σε ολα τα γατακια οτι ρατσα κι αν ειναι και γενικα σε ολα τα ζωακια.
Σταυρουλα περαστικα σας!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool