Raisa
Περιβόητο μέλος
...πού είστε όλοι χαθήκατε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εξαφανιστηκα για κάμποσες μερούλες αλλά με έπιασαν οι αργίες και εμένα και είπα να την κοπανήσω για λίγο!!!
Ελπίζω να είναι καλά τα χνουδομπαλάκια σας!!
Εμένα του δικού μου του έλειψα λίγο απ΄ότι μου είπε η μαμά μου γιατι την ζάλισε όσο έλειπα!!!
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γεια σας! Να μπούμε και εμείς στην παρέα σας?![]()
Γεια! Πως πάει η εγκυμονούσα?
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια! Πως πάει η εγκυμονούσα?
Μια χαρά,ευχαριστούμε!
Συνεχίζει το αγαπημένο της χόμπυ με περισσότερο ζήλο.....(ύπνος)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μια χαρά,ευχαριστούμε!Συνεχίζει το αγαπημένο της χόμπυ με περισσότερο ζήλο.....(ύπνος)
Με το καλό η γέννα σας...
Πολλά και γερά μωράκια...!

Fotini
Διάσημο μέλος
Γεια σας! Να μπούμε και εμείς στην παρέα σας?![]()
Αν δεν μπεις εσύ, καλή μου, στους Περσίας-maniacs, τότε ποιός θα μπει;

Fotini
Διάσημο μέλος
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άννα, πώς ξεχωρίζει ένας εκτροφέας περσικών γατιών ποιά κάνουν για εκτροφή και ποια για pet; Στα Βιρμανάκια, π.χ., πάει ανάλογα με τα γάντια και την κατανομή του χρώματος στα άκρα και γενικότερα με τα χαρακτηριστικά. Στα περσικά ισχύει κάτι τέτοιο;
Σε όλες τις ράτσες είναι έτσι. Κοιτάμε ποιά πλησιάζουν περισσότερο στο πρότυπο της ράτσας. Pet είναι όσα γατάκια δεν μπορούν να πάνε σε έκθεση (αν έχουν pedigree όλα μπορούν βέβαια αλλά δεν μπορούν όλα να πάρουν τίτλους). Ένα περσικό πχ με ίσια μύτη, δεν θα καταφέρει τίποτα σε έκθεση. Και αφού δεν μπορεί να αντιπροσωπεύσει την ράτσα, το σωστό είναι να στειρωθεί και να μείνει γατάκι συντροφιάς.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Pet είναι όσα γατάκια δεν μπορούν να πάνε σε έκθεση (αν έχουν pedigree όλα μπορούν βέβαια αλλά δεν μπορούν όλα να πάρουν τίτλους). Ένα περσικό πχ με ίσια μύτη, δεν θα καταφέρει τίποτα σε έκθεση. Και αφού δεν μπορεί να αντιπροσωπεύσει την ράτσα, το σωστό είναι να στειρωθεί και να μείνει γατάκι συντροφιάς.
????????????

εεεεε??????? στην Ελλαδα που οι εκτροφεις μοιραζονται τα βραβεια (λεβεντογεννα Ελλαδα) ναι οντως αλλα και το καλυτερο γατι να εχεις βραβειο να μην φανταζεσαι οτι θα παρεις!!!!!
Αυτο ομως δεν συμβαινει και στο εξωτερικο!!!!!! και οταν λεμε ισια μυτη τι ακριβως εννοουμε???????? γιατι υπαρχει το extreme περσιας το οποιο και αυτο μπορει να αποκλειστει!!!!!!!!! Και θα πρεπει να ξεκαθαρισουμε οτι τα "τσιντσιλα" περσιας διαγονιζονται ξεχωριστα!!!!! και απο τον αυγουστο θα θεωρουνται ξεχωριστη ρατσα!
τα στειρωμενα γατια διαγωνιζονται ΠΑΝΤΑ σε διαφορετικη κατηγορια με δικο της βραβειο!!!!!
Τελος τα γατακια κατω του 1 ετους διαγωνιζονται και αυτα σε αλλη κατηγορια!!!!!
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
????????????εεεεε???????
στην Ελλαδα που οι εκτροφεις μοιραζονται τα βραβεια (λεβεντογεννα Ελλαδα) ναι οντως αλλα και το καλυτερο γατι να εχεις βραβειο να μην φανταζεσαι οτι θα παρεις!!!!!
Αυτο ομως δεν συμβαινει και στο εξωτερικο!!!!!! και οταν λεμε ισια μυτη τι ακριβως εννοουμε???????? γιατι υπαρχει το extreme περσιας το οποιο και αυτο μπορει να αποκλειστει!!!!!!!!! Και θα πρεπει να ξεκαθαρισουμε οτι τα "τσιντσιλα" περσιας διαγονιζονται ξεχωριστα!!!!! και απο τον αυγουστο θα θεωρουνται ξεχωριστη ρατσα!
τα στειρωμενα γατια διαγωνιζονται ΠΑΝΤΑ σε διαφορετικη κατηγορια με δικο της βραβειο!!!!!
Τελος τα γατακια κατω του 1 ετους διαγωνιζονται και αυτα σε αλλη κατηγορια!!!!!
Δεν υπάρχει λόγος να εξάπτεσαι.
Έχω πάει σε εκθέσεις και στο εξωτερικό, εκτός της Ελλάδας, γνωρίζω 2-3 πράγματα. Την απορία την είχε η Φωτεινή, αν θέλεις ενημέρωσέ την.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Δεν υπάρχει λόγος να εξάπτεσαι.Έχω πάει σε εκθέσεις και στο εξωτερικό, εκτός της Ελλάδας, γνωρίζω 2-3 πράγματα. Την απορία την είχε η Φωτεινή, αν θέλεις ενημέρωσέ την.
![]()
δεν εξαπτομαι. Απλα τα πραγματα ειναι τοσο προημα στην Ελλαδα που με κανει να αγανακτω

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ωραια συζητηση εχετε!ανεβασμενου επιπεδου!δεν ηξερα για τα γατακια teacup!
Ναι κι εγώ!
Είδες το site?? https://www.geocities.com/Petsburgh/4114/therunt.html
Τρομερός ο.. Braveheart!
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν εξαπτομαι. Απλα τα πραγματα ειναι τοσο προημα στην Ελλαδα που με κανει να αγανακτω![]()
Εσύ απο που είσαι?
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Ναι κι εγώ!
Είδες το site?? https://www.geocities.com/Petsburgh/4114/therunt.html
Τρομερός ο.. Braveheart!
ναι μωρε η ψυχουλα!φοβερη!
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Εσύ απο που είσαι?
απο την Αμερικη California λιγο εξω απο το L.A
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
απο την Αμερικη California λιγο εξω απο το L.A
Ήμουν exchange student στο Michigan αλλά έκατσα και ένα μήνα San Diego. Αφού είσαι εκεί, πας σε εκθέσεις του CFA, ε?
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
δικος σου ηταν ο forget me not???????????????
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool