Περσίας maniacs

Σωτηρη,και λοιποι.Μην με κοροιδεψετε.Αλλα εγω,φυλαω τα μουστακια που βρισκω στο πατωμα,απο τα μικρα μου.Σε ενα κουτακι που εχω ειδικα γι αυτο.Να τα εχω,οταν θα εχουν φυγει.:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σωτηρη,και λοιποι.Μην με κοροιδεψετε.Αλλα εγω,φυλαω τα μουστακια που βρισκω στο πατωμα,απο τα μικρα μου.Σε ενα κουτακι που εχω ειδικα γι αυτο.Να τα εχω,οταν θα εχουν φυγει.:redface:
Αληθεια ? :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαζι σου Εφη, εγω στο ιδιο κουτακι εχω και μια δυο τουφιτσες τους και οσα δοντακια εχω βρει.:redface:

Κι εγώ δοντάκι έχω κρατήσει! Μουστάκι δεν εντόπισα ακόμη :eek:

Κι εγω δυο δοντακια της βρηκα και τα εχω σε ενα κουτακι. Η αληθεια ειναι πως μουστακι δεν βρηκα ακομα...αλλα δεν ηξερα οτι πεφτουν οποτε και να εβρισκα στο παρελθον δεν θα τα προσεξα.:hmm:

Κι εγώ έχω φυλάξει μουστακάκι και γουνίτσα :redface:

Σας ελειψα ? Παλι εδω με ερωτησεις :redface:
Δεν γινεται ή απλα δεν εχω ιδεα ή εχω γινει πολυ αγχωδης, οπως ειπα εχασε τα μουστακια (τα περισσοτερα, αν οχι ολα), διαβαζοντας ειδα πως πολλες φορες δεν ειναι τιποτα αλλα αν παρατηρησουμε και απωλεια τριχωματος τοτε κατι τρεχει, ψαχουλευοντας την σημερα ειδα πως απο τον λαιμο και προς το στηθος εχει σαφεστατα λιγοτερο τριχωμα απ'οτι στο υπολοιπο σωμα και γενικα ειναι ενα σημειο που ξυνετε, ειναι και τα δικα σας ετσι σε αυτο το σημειο ή οχι ?

Ρωταω γιατι αν παω παλι στην κτηνιατρο θα με περασει για τρελο, περα οτι ταλαιπωρω και την μικρη...

Υγ. πινει, τρωει, ενεργειται κανονικα, παιζει και πηρε και βαρος...

:redface::redface::redface::redface::redface:

Τα δικα μου εχουν λιγωτερο τριχωμα στην κοιλιτσα, οχι στο στηθος. Εγω θα ελεγα να παρεις τηλεφωνο στο κτηνιατρειο, εχεις το αλλοθι οτι εισαι καινουργιος γατογονιος, η μιση ντροπη δικη σου και η μιση δικη τους!;)

Σας ελειψα ? Παλι εδω με ερωτησεις :redface:
Δεν γινεται ή απλα δεν εχω ιδεα ή εχω γινει πολυ αγχωδης, οπως ειπα εχασε τα μουστακια (τα περισσοτερα, αν οχι ολα), διαβαζοντας ειδα πως πολλες φορες δεν ειναι τιποτα αλλα αν παρατηρησουμε και απωλεια τριχωματος τοτε κατι τρεχει, ψαχουλευοντας την σημερα ειδα πως απο τον λαιμο και προς το στηθος εχει σαφεστατα λιγοτερο τριχωμα απ'οτι στο υπολοιπο σωμα και γενικα ειναι ενα σημειο που ξυνετε, ειναι και τα δικα σας ετσι σε αυτο το σημειο ή οχι ?

Ρωταω γιατι αν παω παλι στην κτηνιατρο θα με περασει για τρελο, περα οτι ταλαιπωρω και την μικρη...

Υγ. πινει, τρωει, ενεργειται κανονικα, παιζει και πηρε και βαρος...

:redface::redface::redface::redface::redface:

ποσο μηνών είναι η μικρούλα?
μην ξεχνάς οτι αυτό το τριχωμα που έχει τώρα θα αλλάζει μέχρι που θα φύγει τελείως το μωρουδίστικο και θα βγει το ενήλικο..σε κάποια σημεία οι τρίχες είναι πιο κοντές απο το υπολοιπο σώμα..μήπως είναι αυτό??
αν δεν έχει κοκκινίλες στο σώμα ή πληγες..δεν νομίζω να έχει κατι η μικρη..και απο την στιγμη που ο γιατρος την βρήκε μια χαρα...
κοουυλλλλ!!!
:):):):):):):):):):)

ποσο μηνών είναι η μικρούλα?
μην ξεχνάς οτι αυτό το τριχωμα που έχει τώρα θα αλλάζει μέχρι που θα φύγει τελείως το μωρουδίστικο και θα βγει το ενήλικο..σε κάποια σημεία οι τρίχες είναι πιο κοντές απο το υπολοιπο σώμα..μήπως είναι αυτό??
αν δεν έχει κοκκινίλες στο σώμα ή πληγες..δεν νομίζω να έχει κατι η μικρη..και απο την στιγμη που ο γιατρος την βρήκε μια χαρα...
κοουυλλλλ!!!
:):):):):):):):):):)
Oχι δεν εχει κοκκινιλες και πληγες, τιποτα αλλα παρατηρω οτι γενικα εχει χασει πολυ τριχωμα σε εκεινο το σημειο, που οταν σηκωνει το κεφαλι αμυδρα φαινενται το δερμα...:redface:
3 μηνων ειναι.

YΓ. να και μια φωτο, δεν ειναι ιδεα μου...:(
DSC_0765_zps233f0dbe.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Μήπως της άλλαξες ή της αλλάζεις συχνά τη τροφή με άλλη μάρκα ? Μήπως είναι αλεργική σε κάτι ? Μήπως το παράκανες άθελα σου με το χτένισμα της.Μη ντρέπεσαι πάντως να πας όσες φορές θέλεις στην ιατρό της και αν θέλεις σου δίνω το τηλέφωνο του δικού μου, για μιά δεύτερη γνώμη, μόνο και μόνο επειδή κατά σύμπτωση έχει και αυτός Περσικό γάτο στο σπίτι.

Τελευταία επεξεργασία:
Μήπως της άλλαξες ή της αλλάζεις συχνά τη τροφή με άλλη μάρκα ? Μήπως είναι αλεργική σε κάτι ? Μήπως το παράκανες άθελα σου με το χτένισμα της.Μη ντρέπεσαι πάντως να πας όσες φορές θέλεις στην ιατρό της και αν θέλεις σου δίνω το τηλέφωνο του δικού μου, για μιά δεύτερη γνώμη, μόνο και μόνο επειδή κατά σύμπτωση έχει και αυτός Περσικό γάτο στο σπίτι.

Λοιπον δεν της εχω αλλαξει τιποτα απο διατροφη ή οτιδηποτε αλλο ακομα και η θερμοκρασια στο σπιτι ειναι σταθερη :)
Μιλοντας και με την tia αναφερθηκε ακριβως σε αυτο, στο χτενισμα σε βρεγμενο τριχωμα, η αληθεια ειναι οτι εκει κατω το σημειο ηταν συνεχεια βτρεγμενο απο το νερο μιας και βουταει λιγο μεσα και εγω το χτενιζα καθημερινα και εκει και τις τελευταιες μερες και 2 φορες :redface:, θα σταματησω λιγο θα το παρακολουθω αυτες τις μερες και θα δω τι θα κανω, γιατι οπως ειπα δεν εχει κανενα αλλο παραξενο συμπτωμα ουτε ερεθισμο ουτε τιποτα :hmm:

Έτσι! Όλα καλά θα πάνε και δε θα είναι τίποτα Σωτήρη μου! Και άλλωστε όλοι είμαστε λίγο-πολύ... υστερικοί γατογονείς!

Συνεχιζω λοιπον, τελικα κατα 99% δεν ειναι απο το χτενισμα, ειναι κατι αλλο, παπουσιαζει αραιωση κατω απο τον λαιμο αλλα και περιμετρικα απο το κεφαλι καθως και πισω απο το αυτακι.........και στα δυο σημεια ξυνετε, αλλα δεν παρουσιαζει καμια πληγη ή ερεθισμο καθως και καμια διαφορα στην συμπεριφορα ή την ορεξη που ειχε και πριν.
Ακομα και το τριχωμα που αφηνει δεν ειναι με την μορφη τριχας αλλα τουφιτσες που απλα πεφτουν,μηπως ειναι μυκητες ρε παιδια ?

Δεν ξερω γενικα εχω καταστεναχωρηθει, δεν την εχω χαρει καθολου, κατι συνεχως θα με απασχολει περα οτι δεν ειναι καλλο και για το γατακι, πραγματικα δινω τα παντα απο αγαπη μεχρι οτιδηποτε αλλο μπορει να χρειαζεται, καθαριζω, ξεσκονιζω τακτικοτατα, δεν ξερω τι να πω ειμαι απογοητευμενος :(:(:(

Τεταρτη ειμαστε για κτηνιατρο παλι...

Όλα είναι περαστικά και ξεπερνιούνται. Θα το δείς. Για γράψε μας τί θα σου πεί η ιατρός.

Κριμα βρε Σωτηρη μου, χρονιαρες μερες και να νοιωθεις απογοητευμενος. Παντως μην στενοχωριεσαι και μηκυτες να ειναι θεραπευονται ευκολα, μονο που απο οτι ηξερα, γιατι ειχε παθει η πρωτη μου γατουλα οταν ηταν μικρη, εμφανιζονται συνηθως στο πισω μερος των ποδιων και στο κατω μερος της ουρας.
Αφου θα την πας κτηνιατρο θα βρει τι συμβαινει, καμμια φορα οταν ειναι μικρα βγαινουν διαφορα προβληματα που δεν τα περιμενουμε αλλα οταν μεγαλωσουν τα πραγματα πανε καλυτερα.:)

Τελευταία επεξεργασία:
Σας αευχαριστω ρε παιδια για το κουραγιο, τωρα που κοιμαται εβγαλα δυο φωτογραφιες να δειτε, εκανα το τριψωμα χωριστρα και φαινεται η αραιωση, ετσι ειναι σε ολο το λαιμο γυρω γυρω και πισω απο τα αυτακια, οπουδηποτε αλλου στο σωμα ακομα και ψαχνοντας ετσι δεν μπορεις καν να δεις δερμα απο το τριχωμα :(

DSC_0770_zps8e539b65.jpg

DSC_0768_zps3f6ac499.jpg

Η αληθεια ειναι πως εχει ολοκληρο κενο εκει, βεβαια δεν εχω εμπειρια με περσικες γατουλες αλλα δεν μου αρεσει. Οποτε κτηνιατρο οπως ειπες.

Χρόνια Πολλά κι από εμένα! :)
Σωτήρη, θα πρότεινα κι εγώ να δείτε κτηνίατρο από αύριο ώστε να δείτε τι συμβαίνει.
Δεν χρειάζεται όμως να νιώθεις απογοητευμένος, παρόλο που καταλαβαίνω την αγωνία σου κι είναι απολύτως φυσιολογική.
Ακόμη και στην περίπτωση της μυκητίασης, με την κατάλληλη αγωγή θα γίνει μια χαρά. :)

Λοιπον πηγαμε πρωι πρωι στην κτηνιατρο, το εξετασε και οντως υπαρχει προβλημα, τα αυτια του γενικοτερα ηταν βρωμικα ειχε κατι καφε στιγματα πηρε δειγμα και το ειδε στο μικροσκοπιο, μου ειπε πως δεν φαινεται να ειναι ψωρα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει και μαλλον προσανατολιζομαστε προς τα εκει.
Ωτοδηκτική ψώρα μου το ενεφερε...

Την ρωτησα για μυκητες και μου ειπε οτι με μυκητες θα ειχε αραιωση τοπικα σε διαφορα σημεια σαν φολες, ενω εδω οπου και να τραβουσε τριχωμα μαδουσε τουφες και το τριχωμα που λειπει περισσοτερο περιμετρικα στον λαιμο ειναι επειδη εκει ξυνετε περισσοτερο, ετσι δεν μπορουμε να δρασουμε με αλοιφη για μυκητες γιατι απλα δεν ειναι καπου συγκεκριμενα το πρωβλημα.

Μου ειπε πως ειναι πολυ μικρο για ενεσιμη αγωγη για ψωρα γιατι ειναι πολυ βαρια σαν αντιβιωση, οποτε βαλαμε αμπουλα stronghold που πιανει και την ψωρα, καθαρισαμε τα αυτακια και μου ειπε να την κανω μπανιο σε κανα 4-5 μερες και να την δει και θα επαναλαβουμε αμπουλα απ'οτι καταλαβα σε 2 εβδομαδες. Με ρωτησε αν στο εκροφειο ηταν μαζι με αλλα ζωα-γατακια μηπως ειναι απο εκει το θεμα αλλα η αληθεια ειναι οτι οταν μου ηρθε ηταν πεντακαθαρο....

Απλα κανω οτι μου ειπε, το παρακολουθω πως θα εξελιχθει και να την ενοχλησω για οποιαδηποτε αλλαγη :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back