Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αληθεια ?Σωτηρη,και λοιποι.Μην με κοροιδεψετε.Αλλα εγω,φυλαω τα μουστακια που βρισκω στο πατωμα,απο τα μικρα μου.Σε ενα κουτακι που εχω ειδικα γι αυτο.Να τα εχω,οταν θα εχουν φυγει.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Μαζι σου Εφη, εγω στο ιδιο κουτακι εχω και μια δυο τουφιτσες τους και οσα δοντακια εχω βρει.Σωτηρη,και λοιποι.Μην με κοροιδεψετε.Αλλα εγω,φυλαω τα μουστακια που βρισκω στο πατωμα,απο τα μικρα μου.Σε ενα κουτακι που εχω ειδικα γι αυτο.Να τα εχω,οταν θα εχουν φυγει.![]()

kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Δεν γινεται ή απλα δεν εχω ιδεα ή εχω γινει πολυ αγχωδης, οπως ειπα εχασε τα μουστακια (τα περισσοτερα, αν οχι ολα), διαβαζοντας ειδα πως πολλες φορες δεν ειναι τιποτα αλλα αν παρατηρησουμε και απωλεια τριχωματος τοτε κατι τρεχει, ψαχουλευοντας την σημερα ειδα πως απο τον λαιμο και προς το στηθος εχει σαφεστατα λιγοτερο τριχωμα απ'οτι στο υπολοιπο σωμα και γενικα ειναι ενα σημειο που ξυνετε, ειναι και τα δικα σας ετσι σε αυτο το σημειο ή οχι ?
Ρωταω γιατι αν παω παλι στην κτηνιατρο θα με περασει για τρελο, περα οτι ταλαιπωρω και την μικρη...
Υγ. πινει, τρωει, ενεργειται κανονικα, παιζει και πηρε και βαρος...

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σας ελειψα ? Παλι εδω με ερωτησεις
Δεν γινεται ή απλα δεν εχω ιδεα ή εχω γινει πολυ αγχωδης, οπως ειπα εχασε τα μουστακια (τα περισσοτερα, αν οχι ολα), διαβαζοντας ειδα πως πολλες φορες δεν ειναι τιποτα αλλα αν παρατηρησουμε και απωλεια τριχωματος τοτε κατι τρεχει, ψαχουλευοντας την σημερα ειδα πως απο τον λαιμο και προς το στηθος εχει σαφεστατα λιγοτερο τριχωμα απ'οτι στο υπολοιπο σωμα και γενικα ειναι ενα σημειο που ξυνετε, ειναι και τα δικα σας ετσι σε αυτο το σημειο ή οχι ?
Ρωταω γιατι αν παω παλι στην κτηνιατρο θα με περασει για τρελο, περα οτι ταλαιπωρω και την μικρη...
Υγ. πινει, τρωει, ενεργειται κανονικα, παιζει και πηρε και βαρος...
![]()
ποσο μηνών είναι η μικρούλα?
μην ξεχνάς οτι αυτό το τριχωμα που έχει τώρα θα αλλάζει μέχρι που θα φύγει τελείως το μωρουδίστικο και θα βγει το ενήλικο..σε κάποια σημεία οι τρίχες είναι πιο κοντές απο το υπολοιπο σώμα..μήπως είναι αυτό??
αν δεν έχει κοκκινίλες στο σώμα ή πληγες..δεν νομίζω να έχει κατι η μικρη..και απο την στιγμη που ο γιατρος την βρήκε μια χαρα...
κοουυλλλλ!!!

Oχι δεν εχει κοκκινιλες και πληγες, τιποτα αλλα παρατηρω οτι γενικα εχει χασει πολυ τριχωμα σε εκεινο το σημειο, που οταν σηκωνει το κεφαλι αμυδρα φαινενται το δερμα...ποσο μηνών είναι η μικρούλα?
μην ξεχνάς οτι αυτό το τριχωμα που έχει τώρα θα αλλάζει μέχρι που θα φύγει τελείως το μωρουδίστικο και θα βγει το ενήλικο..σε κάποια σημεία οι τρίχες είναι πιο κοντές απο το υπολοιπο σώμα..μήπως είναι αυτό??
αν δεν έχει κοκκινίλες στο σώμα ή πληγες..δεν νομίζω να έχει κατι η μικρη..και απο την στιγμη που ο γιατρος την βρήκε μια χαρα...
κοουυλλλλ!!!
![]()

3 μηνων ειναι.
YΓ. να και μια φωτο, δεν ειναι ιδεα μου...

Μήπως της άλλαξες ή της αλλάζεις συχνά τη τροφή με άλλη μάρκα ? Μήπως είναι αλεργική σε κάτι ? Μήπως το παράκανες άθελα σου με το χτένισμα της.Μη ντρέπεσαι πάντως να πας όσες φορές θέλεις στην ιατρό της και αν θέλεις σου δίνω το τηλέφωνο του δικού μου, για μιά δεύτερη γνώμη, μόνο και μόνο επειδή κατά σύμπτωση έχει και αυτός Περσικό γάτο στο σπίτι.
Λοιπον δεν της εχω αλλαξει τιποτα απο διατροφη ή οτιδηποτε αλλο ακομα και η θερμοκρασια στο σπιτι ειναι σταθερη

Μιλοντας και με την tia αναφερθηκε ακριβως σε αυτο, στο χτενισμα σε βρεγμενο τριχωμα, η αληθεια ειναι οτι εκει κατω το σημειο ηταν συνεχεια βτρεγμενο απο το νερο μιας και βουταει λιγο μεσα και εγω το χτενιζα καθημερινα και εκει και τις τελευταιες μερες και 2 φορες
, θα σταματησω λιγο θα το παρακολουθω αυτες τις μερες και θα δω τι θα κανω, γιατι οπως ειπα δεν εχει κανενα αλλο παραξενο συμπτωμα ουτε ερεθισμο ουτε τιποτα 
Ακομα και το τριχωμα που αφηνει δεν ειναι με την μορφη τριχας αλλα τουφιτσες που απλα πεφτουν,μηπως ειναι μυκητες ρε παιδια ?
Δεν ξερω γενικα εχω καταστεναχωρηθει, δεν την εχω χαρει καθολου, κατι συνεχως θα με απασχολει περα οτι δεν ειναι καλλο και για το γατακι, πραγματικα δινω τα παντα απο αγαπη μεχρι οτιδηποτε αλλο μπορει να χρειαζεται, καθαριζω, ξεσκονιζω τακτικοτατα, δεν ξερω τι να πω ειμαι απογοητευμενος

Τεταρτη ειμαστε για κτηνιατρο παλι...
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αφου θα την πας κτηνιατρο θα βρει τι συμβαινει, καμμια φορα οταν ειναι μικρα βγαινουν διαφορα προβληματα που δεν τα περιμενουμε αλλα οταν μεγαλωσουν τα πραγματα πανε καλυτερα.

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Σωτήρη, θα πρότεινα κι εγώ να δείτε κτηνίατρο από αύριο ώστε να δείτε τι συμβαίνει.
Δεν χρειάζεται όμως να νιώθεις απογοητευμένος, παρόλο που καταλαβαίνω την αγωνία σου κι είναι απολύτως φυσιολογική.
Ακόμη και στην περίπτωση της μυκητίασης, με την κατάλληλη αγωγή θα γίνει μια χαρά.

Ωτοδηκτική ψώρα μου το ενεφερε...
Την ρωτησα για μυκητες και μου ειπε οτι με μυκητες θα ειχε αραιωση τοπικα σε διαφορα σημεια σαν φολες, ενω εδω οπου και να τραβουσε τριχωμα μαδουσε τουφες και το τριχωμα που λειπει περισσοτερο περιμετρικα στον λαιμο ειναι επειδη εκει ξυνετε περισσοτερο, ετσι δεν μπορουμε να δρασουμε με αλοιφη για μυκητες γιατι απλα δεν ειναι καπου συγκεκριμενα το πρωβλημα.
Μου ειπε πως ειναι πολυ μικρο για ενεσιμη αγωγη για ψωρα γιατι ειναι πολυ βαρια σαν αντιβιωση, οποτε βαλαμε αμπουλα stronghold που πιανει και την ψωρα, καθαρισαμε τα αυτακια και μου ειπε να την κανω μπανιο σε κανα 4-5 μερες και να την δει και θα επαναλαβουμε αμπουλα απ'οτι καταλαβα σε 2 εβδομαδες. Με ρωτησε αν στο εκροφειο ηταν μαζι με αλλα ζωα-γατακια μηπως ειναι απο εκει το θεμα αλλα η αληθεια ειναι οτι οταν μου ηρθε ηταν πεντακαθαρο....
Απλα κανω οτι μου ειπε, το παρακολουθω πως θα εξελιχθει και να την ενοχλησω για οποιαδηποτε αλλαγη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool