Elena_p
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p
Δραστήριο μέλος
δεν ειμαι πολυ σιγουρη δεν την θυμαμαι και πολυ καλα το μόνο σιγουρο ειναι οτι ειχε μυτουλα και δεν ηταν πλακουτσοτη!συγνωμη που σε πεδευω αλλα τα ματια μου ειχαν κολησει στα μικρα !
Δε με παιδεύεις καθόλου, μου αρέσει πολύ να ασχολούμαι με χρώματα κλπ.
Οταν την ξαναδείς κι εσύ, τράβα μια φωτογραφία και καλά ότι θέλεις να τη δείξεις στην οικογένειά σου. 300 ευρώ είναι αρκετά λεφτά, ειδικά αν σκοπεύεις να το ζευγαρώσεις μετά το γατάκι.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
και το σιγουρο ειναι οτι αν το παρω δεν θα το μετανιωσω απλα θα εχω για λιγο καιρο καβουρια στις τσεπες μου
γιατι όπως ξερουμε όλοι δεν ειναι μονο η τιμη για τη γάτα αλλα και εμβολια και αμμος και σωστο φαγακι και πολλα άλλα!Και πάλι σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου 
Elena_p
Δραστήριο μέλος
σε ευχαριστω πολυ για το χρόνο σου και πιστευω οτι εχεις απολυτο δικιο!νομιζω ομως οτι δεν θα μου φυγουν απο το μυαλο!και το σιγουρο ειναι οτι αν το παρω δεν θα το μετανιωσω απλα θα εχω για λιγο καιρο καβουρια στις τσεπες μου
γιατι όπως ξερουμε όλοι δεν ειναι μονο η τιμη για τη γάτα αλλα και εμβολια και αμμος και σωστο φαγακι και πολλα άλλα!Και πάλι σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου
![]()
Tίποτα. Απλά άμα το αγοράσεις τελικά, βάλε φωτο να το δούμε το μικρό

Raisa
Περιβόητο μέλος
σε ευχαριστω πολυ για το χρόνο σου και πιστευω οτι εχεις απολυτο δικιο!νομιζω ομως οτι δεν θα μου φυγουν απο το μυαλο!και το σιγουρο ειναι οτι αν το παρω δεν θα το μετανιωσω απλα θα εχω για λιγο καιρο καβουρια στις τσεπες μου
![]()
Λίτα, τουλάχιστον ζήτα από την κυρία να του κάνει το πρώτο εμβόλιο...κανονικά πρέπει να στο δώσει εμβολιασμένο.....ή να σου κόψει ένα 50ρικο

elvenstar
Επιφανές μέλος
Τι καταπληκτικο μωρό είναι αυτό;;;Να και μια γλυκιά λιλά φατσούλα, το χρώμα που μοιάζει με γκρι αλλά δεν είναι, μοιάζει με μπλε αλλά δεν είναι και ανάλογα με το φωτισμό φαίνεται και ροζ. Τρομερό χρώμα
![]()

Lita πραγματικά 300 ευρώ χωρίς χαρτιά χωρίς εμβόλια κ αμφίβολο αν καθαρόαιμα τα γατάκια είναι πάααρα πολλά χρήματα. Γιατί δεν λες την κυρία να φωτογραφίσεις πρώτα το γατάκι που σου αρέσει κ να ανεβάσεις την φωτο να την δούνε τα κορίτσια που ξέρουν κ μετά κάνεις κ τον διακανονισμό με την κυρία. Είπες την αγγελία την βρηκες από το My Cat; μήπως έβαλε κ φωτογραφίες αυτή η κυρία;
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
όταν λες 10 γάτες κ οι 10 είναι περσικές;οχι δεν έχει φωτογραφία!παντως μου φανηκε οτι δεν το κανει μόνο για τα χρ΄ηματα δηλαδη να τα ζευγαρωνει και να τα πουλαει γιατι ειχε περιπου 10 γατες στο σπιτι της που ηταν δικιες της και οχι για πουλημα θα τη ρωτησω αν μπορει να μου κανει καλυτερη τιμη αλλα δεν νομιζω να το κανει!δεν ειχε προβλημα να τα φωτογραφησω αλλα το ξεχασα και εγω, γιατι την ειχα ρωτησει.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αυτό να το φοβάσαι λίγο γιατί μπορεί πραγματικά τα γατάκια να μην ειναι καθαρόαιμα περσικά. Κάνε μια προσπαθεια για την τιμή. Και αν είναι ανένδοτη η γνώμη μου ειναι να μην το πάρεις με τόσα χρήματα. Εκτός αν τόσο πολύ το αγάπησες που δεν σε ενδιαφέρει πόσο κάνει. Όμως κάνε κ παζάρια το πολύ πολύ να σου πει πως δεν γίνεται οπότε δεν έγινε κ τίποταοχι δεν ειναι και οι 10 περσικες εχει διαφορες ρατσες
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου εδωσε χρονο να το σκεφτω οποτε εχω χρονο για να ειμαι και απολυτα σιγουρη!
τι να πω μακαρι να μπορουσε να μου κατεβασει λιγο την τιμη θα με βολευε πολυ αυτο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Κοίτα αν πας έτσι όπως μου τα λες εδώ μήπως γίνεται... κ συυγνώμη αν ενοχλώ... αντί να σου την κατεβάσει θα σου την ανεβάσειΑυτο θα το προσπαθησω να κανω παζαρια δηλαδη αλλα ναι το αγαπησα πολυ ηταν ερωτας με την πρωτη ματια που λενε!Μου εδωσε χρονο να το σκεφτω οποτε εχω χρονο για να ειμαι και απολυτα σιγουρη!
τι να πω μακαρι να μπορουσε να μου κατεβασει λιγο την τιμη θα με βολευε πολυ αυτο!
Λοιπόν θα πάρεις τηλοέφωνο με πηγμή κ θα πεις μου είπαν κάτι γνωστες μου αν έχει χαρτιά το γατάκι ότι είναι περσικό οριτζινάλε αυτή θα σου μη μα κ μου κ τότε θα της πεις ότι αφού δεν έχει χαρτιά μήπως΄θα μπορούσατε να κάνετε καλύτερη τιμή γιατί τόσο πουλάνε τα περσικά ελληνικής γέννας με χαρτιά κ εμβολιασμένα. Αν μπορείτε να μου κάνετε καλύτερη τιμή έρχομαι κ το πέρνω αμέσως άλλωστε θα έχω τόσα έξοδα μόλις το πάρω κ βλέπουμε αν δεν κάνει πίσω κ αφού το ερωτεύτηκες τόσο το παίρνεις με 300Ε. Αλλά αυτά που σου λέω ισχύουν.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
να παρει !ξερω θα σκεφτεις οτι ειμαι χαζη και δεν σκεφτομαι το συμφερον μου αλλα ειπαμε ειμαι !

elvenstar
Επιφανές μέλος
Όχι βρε δεν θα σου πω κάτι τέτοιο αλλά ξέρεις καμιά φορά πρέπει να αντιμετωπίζεις μόνη σου ορισμένα πράγματα γιατί θα υπάρξουν στιγμές που δεν θα έχεις κανένα φίλο σου κοντά κ θα χρειαστεί να δώσεις την μάχη μόνη σου κ δεν θα μπορέσεις κ ίσως να είναι πολύ άσχημο. Γιατί μη νομίζεις όταν βλέπουν ευγενικούς ανθρώπους όπως είσαι εσύ τους εκμεταλεύονται (ενοοώ ακόμα κ για τον φίλο σου) Εύχομαι όλα να πάνε καλά κ να πάρεις τον μεγάλο σου έρωτα πολύ πολύ σύντομα. Και όπως είπαμε τσαμπουκά θέλει.ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες πραγματικα απλα δεν την εχω την πηγμη πραγματικα ειμαι λιγο κοτουλα και ντρεπομαι να τα πω αυτα!θα βαλω κανα φιλο μου ομως
να παρει !ξερω θα σκεφτεις οτι ειμαι χαζη και δεν σκεφτομαι το συμφερον μου αλλα ειπαμε ειμαι
!θα το κανω ομως (κανενας φιλος μου) γιατι εχεις δικιο και σε ευχαριστω πολυ
!![]()
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
θα σας δειξω και τις φωτογραφιες της!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σιγά πια δεν έκανα κάτι να με ευχαριστήσεις μακάρι να σου βγουν όπως τα θέλεις. Εννοείται πως περιμένουμε φωτογραφίες άλλωστε πρέπει να μεγαλώσει και η παρέα με τα περσάκιαΕιλικρινα σε ευχαριστω παρα πολυ και ολους οσους ασχοληθηκαν με το θεμα μου θα σας ενημερωσω οταν θα εχω νεοτερα!Και οταν παρω την μικρη χνουδομπαλιτσα μουθα σας δειξω και τις φωτογραφιες της!
![]()
αληθεια για πότε λες να το πάρεις;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αυτό ήθελα να της προτείνω κ εγώ αλλά είπε ότι κόλλησε σε αυτό το γατάκι κ το ερωτεύτηκε κ την καταλαβαίνω, αλλά ας το παζαρέψει λίγο γιατί αν ειναι ημίαιμο γιατι να το πληρώσει τόσο αλλοι τα χαρίζουνγιατι δεν την παιρνεις απο εκτροφειο και θα εισαι και σιγουρη οτι θα ειναι γνησια
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Sli8erin μαλλον απο δευτερα θα κανονισω συναντηση οποτε θα εχω νεα απο δευτερα οσον αφορα τα εκτροφεια δεν το εψαξα το θέμα για να πω την αληθεια!εχει εκτροφεια στη θεσσαλονικη και αν ναι που?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool