Raisa
Περιβόητο μέλος
τωρα ειδα τα μνμ λοιπον
Sli8erin μαλλον απο δευτερα θα κανονισω συναντηση οποτε θα εχω νεα απο δευτερα οσον αφορα τα εκτροφεια δεν το εψαξα το θέμα για να πω την αληθεια!εχει εκτροφεια στη θεσσαλονικη και αν ναι που?
Έχει η sublime

και νομίζω ότι έχει μικρά αυτή τη στιγμή....έχει και σελίδα στο νετ, αν θες μπαίνεις και βλέπεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Δεν ήξερα ότι είχαν γενήσσει οι γατούλες της. Έχει πραγματικά πανέμορφα περσάκια η sublimeφαντάζομαι πως θα ειναι τα μωράκια
Τζίφος.
..τον Ιούνιο περιμένει μικρά....γιατί είχα την εντύπωση ότι έχει;

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
τωρα που ειδα λεει σε κανα μηνα αλλα εχει αλλη ρατσα την πλακουτσοτη μυτουλα απο οτι ειδα!ειναι πολυ ομορφα και αυτα![]()
Την περασμένη βδομάδα είχα δει κάτι κουκλάκια με μύτη όπως το θες στο Quiko απέναντι από την IKEA...τα έδινε 350 ευρώ με pedigree....πρέπει να είναι σαν αυτό της marionoroum (το έγραψα σωστά;
) που αν θυμάμαι καλά και αυτή από εκεί το πήρε
...αν και είμαι ενάντια στα πετ που πουλάνε ζώαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι ειναι πολύ όμορφα Lita όπως είναι τα δικά μου κ έχουν κ πολύ καλό χαρακτήρα τα περσάκια αν δεν τα βιάζεσαι μίλησε με την Sub για να δεις αν σε ενδιαφέρει κάτι από αυτά
Raisa
Περιβόητο μέλος
Παντού μωρά βλέπεις Raisa μου φαίνεται![]()
Ναι ειναι πολύ όμορφα Lita όπως είναι τα δικά μου κ έχουν κ πολύ καλό χαρακτήρα τα περσάκια αν δεν τα βιάζεσαι μίλησε με την Sub για να δεις αν σε ενδιαφέρει κάτι από αυτά
Τι να κάνω...όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται

Λίτα δες και αυτό
....είναι όμως στα Τρίκαλα
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Κοίτα πραγματικά εξαρτάται το γατάκι, το χρώμα του, αν έχει κερδίσει σε διαγωνισμό, το πέτιγκρί κ πολλά. Βέβαια όπως έμαθα κ εγώ εδώ από τα κορίτσια πραγματικά το άσπρο είναι σπανιο κ νομίζω ότι η τιμή που σου είπε είναι αρκετά χαμηλή γι αυτό δεν νομιζω να ήταν κ αυτό καθαρόαιμοΕχω παει σε αυτο αλλα ειναι πολυ ακριβες εχω δει και με 400 να δινουν! σημερα ξεχασα να σας πω περνουσα εξω απο ενα πετ σοπ και ειδα ενα ασπρο περσικο μωρακι και ρωτησα τιμη και μου ειπε 600!τη ρωτησα γιατι ειναι τοσο ακριβο και μου απαντησε οτι τα λευκα ειναι σπανια για αυτο!![]()
Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κοίτα πραγματικά εξαρτάται το γατάκι, το χρώμα του, αν έχει κερδίσει σε διαγωνισμό, το πέτιγκρί κ πολλά. Βέβαια όπως έμαθα κ εγώ εδώ από τα κορίτσια πραγματικά το άσπρο είναι σπανιο κ νομίζω ότι η τιμή που σου είπε είναι αρκετά χαμηλή γι αυτό δεν νομιζω να ήταν κ αυτό καθαρόαιμο
Συγνώμη μπορώ να ρωτήσω κάτι άσχετο??? Τι είναι πέτιγκρί
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Το pedigree είναι τα χαρτιά που συνοδεύουν μια καθαρόαιμη γάτα και που δείχνουν το γενεαλογικό της δέντρο τους γονείς κ τους παππούδες και τι ήταν ο καθένας χρώμα ράτσα χρώμα ματιων κλπΣυγνώμη μπορώ να ρωτήσω κάτι άσχετο??? Τι είναι πέτιγκρί
Μπορεί κ να ήταν από ελληνική γεννα. κ γι αυτό να είναι πιο φτηνο. Αυτό ειχε χαρτιά; σίγουρα θα ήταν γλυκούλη κ ποιο δεν ειναι ειδικά όταν είναι μωρόΜαλιστα ! εμενα μου φανηκε σαν την περσικη με τη μυτουλα αλλα δεν ειμαι και ειδικος!Ηταν πολυ γλυκουλι οπως και να εχει!![]()
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Να ρωτησω και κάτι ακόμα ειναι τελικα τοσο σπουδαιο να υπαρχουν αυτα τα χαρτια?Ειναι για να προστατευσουν αυτον που θελει μια συγκεκριμενη ρατσα?
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Πρεπει να ειχε χαρτια αλλα δεν ρωτησα και περισσοτερα!
Να ρωτησω και κάτι ακόμα ειναι τελικα τοσο σπουδαιο να υπαρχουν αυτα τα χαρτια?Ειναι για να προστατευσουν αυτον που θελει μια συγκεκριμενη ρατσα?
Aνάλογα για τι σκοπό το θέλεις το γατάκι. Αν ας πούμε σκοπεύεις να το πας σε κάποια έκθεση περσικών, το πεντιγκρί είναι απαραίτητο. Η αν σκοπεύεις να κάνεις εκτροφή ο ίδιος βοηθάει να ξέρεις τα χρώματα του γενεαλογικού του δέντρου (ειδικά αν το γατάκι είναι λευκό..το τονίζω αυτό!). Και βέβαια σου επιβεβαιώνει τη ράτσα.
Αν απλά θέλεις ένα γατάκι για pet, δε βλέπω γιατί να να ξοδευτείς για πεντιγκρί.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι είναι γι αυτούς που θέλουν να τα πάνε για διαγωνισμούς, αλλα κ να μη σου πουλάνε φίκια για μεταξωτές κορδέλεςΠρεπει να ειχε χαρτια αλλα δεν ρωτησα και περισσοτερα!
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Τα σπίτια με πολλές γάτες παρουσιάζουν τα περισσότερα κρούσματα καλυκοϊού, που απ'οτι ακούω, δίνει και παίρνει στην Ελλάδα τώρα τελευταία!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι αυτό ειναι πολύ σημαντικό όχι μόνο για τον καλυκοϊό, αλλά κ γιατι τα περσικά έχουν μια τάση να έχουν πρόβλημα με τα νεφρά τους ή με το αναπνευστικό θα πρέπει πρώτα να το δει ο γιατρός για να μη στεναχωρηθείς μετάΑαααα και κάτι άλλο για τη Lita. Επειδή διάβασα ότι η κυρία που θα πάρεις το γατάκι έχει 10 γάτες...πεστης ότι πριν το αγοράσεις θα ήθελες να το δει ένας κτηνίατρος.
Τα σπίτια με πολλές γάτες παρουσιάζουν τα περισσότερα κρούσματα καλυκοϊού, που απ'οτι ακούω, δίνει και παίρνει στην Ελλάδα τώρα τελευταία!
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool