Περσίας maniacs

• Thread starter Thread starter Raisa
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
τωρα ειδα τα μνμ λοιπον
Sli8erin μαλλον απο δευτερα θα κανονισω συναντηση οποτε θα εχω νεα απο δευτερα οσον αφορα τα εκτροφεια δεν το εψαξα το θέμα για να πω την αληθεια!εχει εκτροφεια στη θεσσαλονικη και αν ναι που?

Έχει η sublime;)

και νομίζω ότι έχει μικρά αυτή τη στιγμή....έχει και σελίδα στο νετ, αν θες μπαίνεις και βλέπεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω Raisa θα ριξω μια ματια και εκει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αποφάσησα να μπω και εγώ στην παρέα!!! Καθώς έχω και εγώ μία καθαρόαιμη Πέρσα κούκλα!!! Την Loulou είναι το γατουλίνι του avatar!!! Δεν είναι η πιο γλυκιά, ομορφη και γενικά τέλεια γατούλα που έχετε δει ποτέ??? (Είμαι και μετριόφρων:redface::redface::redface:)

Έχει η sublime;)

και νομίζω ότι έχει μικρά αυτή τη στιγμή....έχει και σελίδα στο νετ, αν θες μπαίνεις και βλέπεις
Δεν ήξερα ότι είχαν γενήσσει οι γατούλες της. Έχει πραγματικά πανέμορφα περσάκια η sublime:up::up: φαντάζομαι πως θα ειναι τα μωράκια

Δεν ήξερα ότι είχαν γενήσσει οι γατούλες της. Έχει πραγματικά πανέμορφα περσάκια η sublime:up::up: φαντάζομαι πως θα ειναι τα μωράκια

Τζίφος.:/:..τον Ιούνιο περιμένει μικρά....
γιατί είχα την εντύπωση ότι έχει;:blink::blink::hmm:

τωρα που ειδα λεει σε κανα μηνα αλλα εχει αλλη ρατσα την πλακουτσοτη μυτουλα απο οτι ειδα!ειναι πολυ ομορφα και αυτα :)

τωρα που ειδα λεει σε κανα μηνα αλλα εχει αλλη ρατσα την πλακουτσοτη μυτουλα απο οτι ειδα!ειναι πολυ ομορφα και αυτα :)

Την περασμένη βδομάδα είχα δει κάτι κουκλάκια με μύτη όπως το θες στο Quiko απέναντι από την IKEA...τα έδινε 350 ευρώ με pedigree....πρέπει να είναι σαν αυτό της marionoroum (το έγραψα σωστά;:blink:) που αν θυμάμαι καλά και αυτή από εκεί το πήρε:hmm:...αν και είμαι ενάντια στα πετ που πουλάνε ζώα:down:

Παντού μωρά βλέπεις Raisa μου φαίνεται:lol:
Ναι ειναι πολύ όμορφα Lita όπως είναι τα δικά μου κ έχουν κ πολύ καλό χαρακτήρα τα περσάκια αν δεν τα βιάζεσαι μίλησε με την Sub για να δεις αν σε ενδιαφέρει κάτι από αυτά

Παντού μωρά βλέπεις Raisa μου φαίνεται:lol:
Ναι ειναι πολύ όμορφα Lita όπως είναι τα δικά μου κ έχουν κ πολύ καλό χαρακτήρα τα περσάκια αν δεν τα βιάζεσαι μίλησε με την Sub για να δεις αν σε ενδιαφέρει κάτι από αυτά

Τι να κάνω...όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται:lol::lol::lol::lol:

Λίτα δες και αυτό;)....είναι όμως στα Τρίκαλα:/:

Εχω παει σε αυτο αλλα ειναι πολυ ακριβες εχω δει και με 400 να δινουν! σημερα ξεχασα να σας πω περνουσα εξω απο ενα πετ σοπ και ειδα ενα ασπρο περσικο μωρακι και ρωτησα τιμη και μου ειπε 600!τη ρωτησα γιατι ειναι τοσο ακριβο και μου απαντησε οτι τα λευκα ειναι σπανια για αυτο!:confused:

Εχω παει σε αυτο αλλα ειναι πολυ ακριβες εχω δει και με 400 να δινουν! σημερα ξεχασα να σας πω περνουσα εξω απο ενα πετ σοπ και ειδα ενα ασπρο περσικο μωρακι και ρωτησα τιμη και μου ειπε 600!τη ρωτησα γιατι ειναι τοσο ακριβο και μου απαντησε οτι τα λευκα ειναι σπανια για αυτο!:confused:
Κοίτα πραγματικά εξαρτάται το γατάκι, το χρώμα του, αν έχει κερδίσει σε διαγωνισμό, το πέτιγκρί κ πολλά. Βέβαια όπως έμαθα κ εγώ εδώ από τα κορίτσια πραγματικά το άσπρο είναι σπανιο κ νομίζω ότι η τιμή που σου είπε είναι αρκετά χαμηλή γι αυτό δεν νομιζω να ήταν κ αυτό καθαρόαιμο

Κοίτα πραγματικά εξαρτάται το γατάκι, το χρώμα του, αν έχει κερδίσει σε διαγωνισμό, το πέτιγκρί κ πολλά. Βέβαια όπως έμαθα κ εγώ εδώ από τα κορίτσια πραγματικά το άσπρο είναι σπανιο κ νομίζω ότι η τιμή που σου είπε είναι αρκετά χαμηλή γι αυτό δεν νομιζω να ήταν κ αυτό καθαρόαιμο

Συγνώμη μπορώ να ρωτήσω κάτι άσχετο??? Τι είναι πέτιγκρί

Μαλιστα ! εμενα μου φανηκε σαν την περσικη με τη μυτουλα αλλα δεν ειμαι και ειδικος!Ηταν πολυ γλυκουλι οπως και να εχει!:)

Συγνώμη μπορώ να ρωτήσω κάτι άσχετο??? Τι είναι πέτιγκρί
Το pedigree είναι τα χαρτιά που συνοδεύουν μια καθαρόαιμη γάτα και που δείχνουν το γενεαλογικό της δέντρο τους γονείς κ τους παππούδες και τι ήταν ο καθένας χρώμα ράτσα χρώμα ματιων κλπ
Μαλιστα ! εμενα μου φανηκε σαν την περσικη με τη μυτουλα αλλα δεν ειμαι και ειδικος!Ηταν πολυ γλυκουλι οπως και να εχει!:)
Μπορεί κ να ήταν από ελληνική γεννα. κ γι αυτό να είναι πιο φτηνο. Αυτό ειχε χαρτιά; σίγουρα θα ήταν γλυκούλη κ ποιο δεν ειναι ειδικά όταν είναι μωρό

Πρεπει να ειχε χαρτια αλλα δεν ρωτησα και περισσοτερα!
Να ρωτησω και κάτι ακόμα ειναι τελικα τοσο σπουδαιο να υπαρχουν αυτα τα χαρτια?Ειναι για να προστατευσουν αυτον που θελει μια συγκεκριμενη ρατσα?

Να ρωτησω και κάτι ακόμα ειναι τελικα τοσο σπουδαιο να υπαρχουν αυτα τα χαρτια?Ειναι για να προστατευσουν αυτον που θελει μια συγκεκριμενη ρατσα?

Aνάλογα για τι σκοπό το θέλεις το γατάκι. Αν ας πούμε σκοπεύεις να το πας σε κάποια έκθεση περσικών, το πεντιγκρί είναι απαραίτητο. Η αν σκοπεύεις να κάνεις εκτροφή ο ίδιος βοηθάει να ξέρεις τα χρώματα του γενεαλογικού του δέντρου (ειδικά αν το γατάκι είναι λευκό..το τονίζω αυτό!). Και βέβαια σου επιβεβαιώνει τη ράτσα.
Αν απλά θέλεις ένα γατάκι για pet, δε βλέπω γιατί να να ξοδευτείς για πεντιγκρί.

Ναι είναι γι αυτούς που θέλουν να τα πάνε για διαγωνισμούς, αλλα κ να μη σου πουλάνε φίκια για μεταξωτές κορδέλες

Ααααα και κάτι άλλο για τη Lita. Επειδή διάβασα ότι η κυρία που θα πάρεις το γατάκι έχει 10 γάτες...πεστης ότι πριν το αγοράσεις θα ήθελες να το δει ένας κτηνίατρος.
Τα σπίτια με πολλές γάτες παρουσιάζουν τα περισσότερα κρούσματα καλυκοϊού, που απ'οτι ακούω, δίνει και παίρνει στην Ελλάδα τώρα τελευταία!

Ααααα και κάτι άλλο για τη Lita. Επειδή διάβασα ότι η κυρία που θα πάρεις το γατάκι έχει 10 γάτες...πεστης ότι πριν το αγοράσεις θα ήθελες να το δει ένας κτηνίατρος.
Τα σπίτια με πολλές γάτες παρουσιάζουν τα περισσότερα κρούσματα καλυκοϊού, που απ'οτι ακούω, δίνει και παίρνει στην Ελλάδα τώρα τελευταία!
Ναι αυτό ειναι πολύ σημαντικό όχι μόνο για τον καλυκοϊό, αλλά κ γιατι τα περσικά έχουν μια τάση να έχουν πρόβλημα με τα νεφρά τους ή με το αναπνευστικό θα πρέπει πρώτα να το δει ο γιατρός για να μη στεναχωρηθείς μετά

το solid white ειναι πολυ σπανιο χρωμα δεν υπαρχει πιθανοτητα να ειναι καθαροαιμο και μονο 600 ευρω δεν υπαρχει καμμια πιθανοτητα λυπαμαι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back