ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 12:39 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #1.141 17-05-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Kι εγω του δικού μου Royal Canin του δίνω και 7 χρόνια τώρα δεν είχα ποτέ πρόβλημα..πολύ καλή μάρκα. Το κεφίρ τι είναι? Click για ανάπτυξη... το κεφιρ ειναι γαλα ζυμωμενο με εναν ειδικο μυκητα και γινεται κατι σαν ξυνογαλο με πιο πυκνη υφη και οχι τοσο ξινη γευση..ειναι φοβερο και κανει πολυ καλο στην χλωριδα του εντερου και γενικα σε ολα..ειναι καλο και για μας..εγω φτιαχνω δικο μου αλλα υπαρχει και ετοιμο σε ολα τα σουπερ μαρκετ..εμενα τρελενονται και οι 4 για δαυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 12:41 Η elvenstar: #1.142 17-05-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Οχι, απλά δεν τις προτιμούν για εκτροφή, γιατί δεν τις πολυζητάει ο κόσμος. Είχα γνωστό εκτροφέα με μαύρη περσική που γέννησε 2 φορές απο 2 μαύρα γατάκια τη φορά και δυσκολεύτηκε πολύ να τους βρει σπίτια, γι'αυτό τη στείρωσε. Click για ανάπτυξη... Κρίμα! Δεν ήξερα ότι υπάχει ολόμαυρη περσική γιατί δεν ειχα δει ποτέ κ είδα πολύ πρόσφατα σε μιά σελίδα και μου άρεσε παρα πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 12:43 Ο Elena_p έγραψε: #1.143 17-05-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κρίμα! Δεν ήξερα ότι υπάχει ολόμαυρη περσική γιατί δεν ειχα δει ποτέ κ είδα πολύ πρόσφατα σε μιά σελίδα και μου άρεσε παρα πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Ε καλά, εδώ στην Ελλάδα, τις ξέρεις τις προκαταλήψεις μας με τις μαύρες γάτες..δυστυχώς, γιατί οντως ειναι ωραίες γάτες. Αν και εμένα η προτίμησή μου στις περσικές είναι το κρεμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 12:51 Ο Elena_p έγραψε: #1.144 17-05-08 12:51 Κρεμ γατάκι Μαύρο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 12:52 Η elvenstar: #1.145 17-05-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Ε καλά, εδώ στην Ελλάδα, τις ξέρεις τις προκαταλήψεις μας με τις μαύρες γάτες..δυστυχώς, γιατί οντως ειναι ωραίες γάτες. Αν και εμένα η προτίμησή μου στις περσικές είναι το κρεμ Click για ανάπτυξη... Ε καλά κάποια στιγμή πρέπει να μας φύγουν τα κατάλυπα του Μεσαίωνα, γιατί αν ειναι έτσι πρέπει να μην συμπαθούμε κ τις σκούπες Να σε ζαλίσω λίγο ακόμα; Η ποιότητα της τρίχας είναι ανάλογη κ με το χρώμα; ή είναι εντελώς άσχετο; Η Fantom μου είπε ότι παίζει ρόλο κ το φύλο. Τι γλύκες;;;; το μαύρο μου φαίνεται πιο κουκλί όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:01 Η darkjudith: #1.146 17-05-08 13:01 Κορίτσια, μιας και έχετε απίστευτες γνώσεις για τα περσικά, δεν μου λέτε και τι είναι ο δικός μου ο γατούλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:13 Ο Elena_p έγραψε: #1.147 17-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η ποιότητα της τρίχας είναι ανάλογη κ με το χρώμα; ή είναι εντελώς άσχετο; Η Fantom μου είπε ότι παίζει ρόλο κ το φύλο. Click για ανάπτυξη... Το φύλο όντως παίζει ρόλο. Τα θηλυκά έχουν πιο μακριά και λεπτή τρίχα, και κάνουν λιγότερους κομπους. Για το χρώμα δε νομίζω να παίζει ρόλο, δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:15 Ο Elena_p έγραψε: #1.148 17-05-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Κορίτσια, μιας και έχετε απίστευτες γνώσεις για τα περσικά, δεν μου λέτε και τι είναι ο δικός μου ο γατούλης? Click για ανάπτυξη... Βάλε μια καλύτερη φωτογραφία βρε συ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η elvenstar: #1.149 17-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Το φύλο όντως παίζει ρόλο. Τα θηλυκά έχουν πιο μακριά και λεπτή τρίχα, και κάνουν λιγότερους κομπους. Για το χρώμα δε νομίζω να παίζει ρόλο, δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό. Click για ανάπτυξη... Γιατί εμένα η θηλυκή μου κάνει απίστευτους κόμπους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:20 Ο Elena_p έγραψε: #1.150 17-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί εμένα η θηλυκή μου κάνει απίστευτους κόμπους; Click για ανάπτυξη... Ε φαντάσου πόσους θα'κανε αν ήταν αγόρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:26 Η elvenstar: #1.151 17-05-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Ε φαντάσου πόσους θα'κανε αν ήταν αγόρι Click για ανάπτυξη... Έχω και αγόρι κ μου φαίνεται ότι δεν κάνει τόσους πολλούς κόμπους ούτε τόσο εύκολα πιάνει κόμπους ακριβώς γαιτί έχει πιο "σκληρή" τρίχα σε σχέση με το κορίτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:35 Ο Elena_p έγραψε: #1.152 17-05-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έχω και αγόρι κ μου φαίνεται ότι δεν κάνει τόσους πολλούς κόμπους ούτε τόσο εύκολα πιάνει κόμπους ακριβώς γαιτί έχει πιο "σκληρή" τρίχα σε σχέση με το κορίτσι Click για ανάπτυξη... Είναι κι ανάλογα με το γατί. Ο δικός μου κάνει κάθε μέρα κόμπους Με θηλυκιά που είχα παλιότερα, είχα πολυ μικρότερο πρόβλημα. Εσυ έπεσες στην περίπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η elvenstar: #1.153 17-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Είναι κι ανάλογα με το γατί. Ο δικός μου κάνει κάθε μέρα κόμπους Με θηλυκιά που είχα παλιότερα, είχα πολυ μικρότερο πρόβλημα. Εσυ έπεσες στην περίπτωση Click για ανάπτυξη... Όλο σε περιπτώσεις πέφτω στη ζωή μου Λες επειδή τα στείρωσα να έχασαν τον μπούσουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:41 Ο Elena_p έγραψε: #1.154 17-05-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όλο σε περιπτώσεις πέφτω στη ζωή μου Λες επειδή τα στείρωσα να έχασαν τον μπούσουλα Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να έχει σχέση με το μαλλί η στείρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η fantom-girl: #1.155 17-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: καινουργιες φωτο απο τισ εξορμησεις της ντιζι στον κηπο με το λουρακι της!!! 5.5 μηνων το κοριτσι μου!!! Click για ανάπτυξη... η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:55 Η elvenstar: #1.156 17-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος Click για ανάπτυξη... Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #1.157 17-05-08 15:56 Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:01 Η fantom-girl: #1.158 17-05-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Click για ανάπτυξη... φυσικα ναι δεν γινεται αλλιως ξερεις στην εκτροφη των ζωων υπαρχουν καποια ψηλα γραμματα ενα απο αυτα ειναι και αυτο που καθοριζει την καθαροαιμια του ζωου οχι το αιμα αλλα το χρωμα απο τις πατουσες και την μυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:07 Η fantom-girl: #1.159 17-05-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Click για ανάπτυξη... CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #1.160 17-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Click για ανάπτυξη... Ναι έχεις δίκιο...Τότε μάλλον είναι διασταύρωση όπως λες,κι εγώ το ξέρω αυτό για τα πατουσάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Kι εγω του δικού μου Royal Canin του δίνω και 7 χρόνια τώρα δεν είχα ποτέ πρόβλημα..πολύ καλή μάρκα. Το κεφίρ τι είναι? Click για ανάπτυξη... το κεφιρ ειναι γαλα ζυμωμενο με εναν ειδικο μυκητα και γινεται κατι σαν ξυνογαλο με πιο πυκνη υφη και οχι τοσο ξινη γευση..ειναι φοβερο και κανει πολυ καλο στην χλωριδα του εντερου και γενικα σε ολα..ειναι καλο και για μας..εγω φτιαχνω δικο μου αλλα υπαρχει και ετοιμο σε ολα τα σουπερ μαρκετ..εμενα τρελενονται και οι 4 για δαυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 12:41 Η elvenstar: #1.142 17-05-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Οχι, απλά δεν τις προτιμούν για εκτροφή, γιατί δεν τις πολυζητάει ο κόσμος. Είχα γνωστό εκτροφέα με μαύρη περσική που γέννησε 2 φορές απο 2 μαύρα γατάκια τη φορά και δυσκολεύτηκε πολύ να τους βρει σπίτια, γι'αυτό τη στείρωσε. Click για ανάπτυξη... Κρίμα! Δεν ήξερα ότι υπάχει ολόμαυρη περσική γιατί δεν ειχα δει ποτέ κ είδα πολύ πρόσφατα σε μιά σελίδα και μου άρεσε παρα πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 12:43 Ο Elena_p έγραψε: #1.143 17-05-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κρίμα! Δεν ήξερα ότι υπάχει ολόμαυρη περσική γιατί δεν ειχα δει ποτέ κ είδα πολύ πρόσφατα σε μιά σελίδα και μου άρεσε παρα πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Ε καλά, εδώ στην Ελλάδα, τις ξέρεις τις προκαταλήψεις μας με τις μαύρες γάτες..δυστυχώς, γιατί οντως ειναι ωραίες γάτες. Αν και εμένα η προτίμησή μου στις περσικές είναι το κρεμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 12:51 Ο Elena_p έγραψε: #1.144 17-05-08 12:51 Κρεμ γατάκι Μαύρο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 12:52 Η elvenstar: #1.145 17-05-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Ε καλά, εδώ στην Ελλάδα, τις ξέρεις τις προκαταλήψεις μας με τις μαύρες γάτες..δυστυχώς, γιατί οντως ειναι ωραίες γάτες. Αν και εμένα η προτίμησή μου στις περσικές είναι το κρεμ Click για ανάπτυξη... Ε καλά κάποια στιγμή πρέπει να μας φύγουν τα κατάλυπα του Μεσαίωνα, γιατί αν ειναι έτσι πρέπει να μην συμπαθούμε κ τις σκούπες Να σε ζαλίσω λίγο ακόμα; Η ποιότητα της τρίχας είναι ανάλογη κ με το χρώμα; ή είναι εντελώς άσχετο; Η Fantom μου είπε ότι παίζει ρόλο κ το φύλο. Τι γλύκες;;;; το μαύρο μου φαίνεται πιο κουκλί όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:01 Η darkjudith: #1.146 17-05-08 13:01 Κορίτσια, μιας και έχετε απίστευτες γνώσεις για τα περσικά, δεν μου λέτε και τι είναι ο δικός μου ο γατούλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:13 Ο Elena_p έγραψε: #1.147 17-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η ποιότητα της τρίχας είναι ανάλογη κ με το χρώμα; ή είναι εντελώς άσχετο; Η Fantom μου είπε ότι παίζει ρόλο κ το φύλο. Click για ανάπτυξη... Το φύλο όντως παίζει ρόλο. Τα θηλυκά έχουν πιο μακριά και λεπτή τρίχα, και κάνουν λιγότερους κομπους. Για το χρώμα δε νομίζω να παίζει ρόλο, δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:15 Ο Elena_p έγραψε: #1.148 17-05-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Κορίτσια, μιας και έχετε απίστευτες γνώσεις για τα περσικά, δεν μου λέτε και τι είναι ο δικός μου ο γατούλης? Click για ανάπτυξη... Βάλε μια καλύτερη φωτογραφία βρε συ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η elvenstar: #1.149 17-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Το φύλο όντως παίζει ρόλο. Τα θηλυκά έχουν πιο μακριά και λεπτή τρίχα, και κάνουν λιγότερους κομπους. Για το χρώμα δε νομίζω να παίζει ρόλο, δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό. Click για ανάπτυξη... Γιατί εμένα η θηλυκή μου κάνει απίστευτους κόμπους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:20 Ο Elena_p έγραψε: #1.150 17-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί εμένα η θηλυκή μου κάνει απίστευτους κόμπους; Click για ανάπτυξη... Ε φαντάσου πόσους θα'κανε αν ήταν αγόρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:26 Η elvenstar: #1.151 17-05-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Ε φαντάσου πόσους θα'κανε αν ήταν αγόρι Click για ανάπτυξη... Έχω και αγόρι κ μου φαίνεται ότι δεν κάνει τόσους πολλούς κόμπους ούτε τόσο εύκολα πιάνει κόμπους ακριβώς γαιτί έχει πιο "σκληρή" τρίχα σε σχέση με το κορίτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:35 Ο Elena_p έγραψε: #1.152 17-05-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έχω και αγόρι κ μου φαίνεται ότι δεν κάνει τόσους πολλούς κόμπους ούτε τόσο εύκολα πιάνει κόμπους ακριβώς γαιτί έχει πιο "σκληρή" τρίχα σε σχέση με το κορίτσι Click για ανάπτυξη... Είναι κι ανάλογα με το γατί. Ο δικός μου κάνει κάθε μέρα κόμπους Με θηλυκιά που είχα παλιότερα, είχα πολυ μικρότερο πρόβλημα. Εσυ έπεσες στην περίπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η elvenstar: #1.153 17-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Είναι κι ανάλογα με το γατί. Ο δικός μου κάνει κάθε μέρα κόμπους Με θηλυκιά που είχα παλιότερα, είχα πολυ μικρότερο πρόβλημα. Εσυ έπεσες στην περίπτωση Click για ανάπτυξη... Όλο σε περιπτώσεις πέφτω στη ζωή μου Λες επειδή τα στείρωσα να έχασαν τον μπούσουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:41 Ο Elena_p έγραψε: #1.154 17-05-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όλο σε περιπτώσεις πέφτω στη ζωή μου Λες επειδή τα στείρωσα να έχασαν τον μπούσουλα Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να έχει σχέση με το μαλλί η στείρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η fantom-girl: #1.155 17-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: καινουργιες φωτο απο τισ εξορμησεις της ντιζι στον κηπο με το λουρακι της!!! 5.5 μηνων το κοριτσι μου!!! Click για ανάπτυξη... η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:55 Η elvenstar: #1.156 17-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος Click για ανάπτυξη... Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #1.157 17-05-08 15:56 Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:01 Η fantom-girl: #1.158 17-05-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Click για ανάπτυξη... φυσικα ναι δεν γινεται αλλιως ξερεις στην εκτροφη των ζωων υπαρχουν καποια ψηλα γραμματα ενα απο αυτα ειναι και αυτο που καθοριζει την καθαροαιμια του ζωου οχι το αιμα αλλα το χρωμα απο τις πατουσες και την μυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:07 Η fantom-girl: #1.159 17-05-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Click για ανάπτυξη... CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #1.160 17-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Click για ανάπτυξη... Ναι έχεις δίκιο...Τότε μάλλον είναι διασταύρωση όπως λες,κι εγώ το ξέρω αυτό για τα πατουσάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Οχι, απλά δεν τις προτιμούν για εκτροφή, γιατί δεν τις πολυζητάει ο κόσμος. Είχα γνωστό εκτροφέα με μαύρη περσική που γέννησε 2 φορές απο 2 μαύρα γατάκια τη φορά και δυσκολεύτηκε πολύ να τους βρει σπίτια, γι'αυτό τη στείρωσε. Click για ανάπτυξη... Κρίμα! Δεν ήξερα ότι υπάχει ολόμαυρη περσική γιατί δεν ειχα δει ποτέ κ είδα πολύ πρόσφατα σε μιά σελίδα και μου άρεσε παρα πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 12:43 Ο Elena_p έγραψε: #1.143 17-05-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κρίμα! Δεν ήξερα ότι υπάχει ολόμαυρη περσική γιατί δεν ειχα δει ποτέ κ είδα πολύ πρόσφατα σε μιά σελίδα και μου άρεσε παρα πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Ε καλά, εδώ στην Ελλάδα, τις ξέρεις τις προκαταλήψεις μας με τις μαύρες γάτες..δυστυχώς, γιατί οντως ειναι ωραίες γάτες. Αν και εμένα η προτίμησή μου στις περσικές είναι το κρεμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 12:51 Ο Elena_p έγραψε: #1.144 17-05-08 12:51 Κρεμ γατάκι Μαύρο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 12:52 Η elvenstar: #1.145 17-05-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Ε καλά, εδώ στην Ελλάδα, τις ξέρεις τις προκαταλήψεις μας με τις μαύρες γάτες..δυστυχώς, γιατί οντως ειναι ωραίες γάτες. Αν και εμένα η προτίμησή μου στις περσικές είναι το κρεμ Click για ανάπτυξη... Ε καλά κάποια στιγμή πρέπει να μας φύγουν τα κατάλυπα του Μεσαίωνα, γιατί αν ειναι έτσι πρέπει να μην συμπαθούμε κ τις σκούπες Να σε ζαλίσω λίγο ακόμα; Η ποιότητα της τρίχας είναι ανάλογη κ με το χρώμα; ή είναι εντελώς άσχετο; Η Fantom μου είπε ότι παίζει ρόλο κ το φύλο. Τι γλύκες;;;; το μαύρο μου φαίνεται πιο κουκλί όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:01 Η darkjudith: #1.146 17-05-08 13:01 Κορίτσια, μιας και έχετε απίστευτες γνώσεις για τα περσικά, δεν μου λέτε και τι είναι ο δικός μου ο γατούλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:13 Ο Elena_p έγραψε: #1.147 17-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η ποιότητα της τρίχας είναι ανάλογη κ με το χρώμα; ή είναι εντελώς άσχετο; Η Fantom μου είπε ότι παίζει ρόλο κ το φύλο. Click για ανάπτυξη... Το φύλο όντως παίζει ρόλο. Τα θηλυκά έχουν πιο μακριά και λεπτή τρίχα, και κάνουν λιγότερους κομπους. Για το χρώμα δε νομίζω να παίζει ρόλο, δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:15 Ο Elena_p έγραψε: #1.148 17-05-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Κορίτσια, μιας και έχετε απίστευτες γνώσεις για τα περσικά, δεν μου λέτε και τι είναι ο δικός μου ο γατούλης? Click για ανάπτυξη... Βάλε μια καλύτερη φωτογραφία βρε συ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η elvenstar: #1.149 17-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Το φύλο όντως παίζει ρόλο. Τα θηλυκά έχουν πιο μακριά και λεπτή τρίχα, και κάνουν λιγότερους κομπους. Για το χρώμα δε νομίζω να παίζει ρόλο, δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό. Click για ανάπτυξη... Γιατί εμένα η θηλυκή μου κάνει απίστευτους κόμπους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:20 Ο Elena_p έγραψε: #1.150 17-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί εμένα η θηλυκή μου κάνει απίστευτους κόμπους; Click για ανάπτυξη... Ε φαντάσου πόσους θα'κανε αν ήταν αγόρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:26 Η elvenstar: #1.151 17-05-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Ε φαντάσου πόσους θα'κανε αν ήταν αγόρι Click για ανάπτυξη... Έχω και αγόρι κ μου φαίνεται ότι δεν κάνει τόσους πολλούς κόμπους ούτε τόσο εύκολα πιάνει κόμπους ακριβώς γαιτί έχει πιο "σκληρή" τρίχα σε σχέση με το κορίτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:35 Ο Elena_p έγραψε: #1.152 17-05-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έχω και αγόρι κ μου φαίνεται ότι δεν κάνει τόσους πολλούς κόμπους ούτε τόσο εύκολα πιάνει κόμπους ακριβώς γαιτί έχει πιο "σκληρή" τρίχα σε σχέση με το κορίτσι Click για ανάπτυξη... Είναι κι ανάλογα με το γατί. Ο δικός μου κάνει κάθε μέρα κόμπους Με θηλυκιά που είχα παλιότερα, είχα πολυ μικρότερο πρόβλημα. Εσυ έπεσες στην περίπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η elvenstar: #1.153 17-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Είναι κι ανάλογα με το γατί. Ο δικός μου κάνει κάθε μέρα κόμπους Με θηλυκιά που είχα παλιότερα, είχα πολυ μικρότερο πρόβλημα. Εσυ έπεσες στην περίπτωση Click για ανάπτυξη... Όλο σε περιπτώσεις πέφτω στη ζωή μου Λες επειδή τα στείρωσα να έχασαν τον μπούσουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:41 Ο Elena_p έγραψε: #1.154 17-05-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όλο σε περιπτώσεις πέφτω στη ζωή μου Λες επειδή τα στείρωσα να έχασαν τον μπούσουλα Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να έχει σχέση με το μαλλί η στείρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η fantom-girl: #1.155 17-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: καινουργιες φωτο απο τισ εξορμησεις της ντιζι στον κηπο με το λουρακι της!!! 5.5 μηνων το κοριτσι μου!!! Click για ανάπτυξη... η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:55 Η elvenstar: #1.156 17-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος Click για ανάπτυξη... Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #1.157 17-05-08 15:56 Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:01 Η fantom-girl: #1.158 17-05-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Click για ανάπτυξη... φυσικα ναι δεν γινεται αλλιως ξερεις στην εκτροφη των ζωων υπαρχουν καποια ψηλα γραμματα ενα απο αυτα ειναι και αυτο που καθοριζει την καθαροαιμια του ζωου οχι το αιμα αλλα το χρωμα απο τις πατουσες και την μυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:07 Η fantom-girl: #1.159 17-05-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Click για ανάπτυξη... CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #1.160 17-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Click για ανάπτυξη... Ναι έχεις δίκιο...Τότε μάλλον είναι διασταύρωση όπως λες,κι εγώ το ξέρω αυτό για τα πατουσάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κρίμα! Δεν ήξερα ότι υπάχει ολόμαυρη περσική γιατί δεν ειχα δει ποτέ κ είδα πολύ πρόσφατα σε μιά σελίδα και μου άρεσε παρα πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Ε καλά, εδώ στην Ελλάδα, τις ξέρεις τις προκαταλήψεις μας με τις μαύρες γάτες..δυστυχώς, γιατί οντως ειναι ωραίες γάτες. Αν και εμένα η προτίμησή μου στις περσικές είναι το κρεμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 12:51 Ο Elena_p έγραψε: #1.144 17-05-08 12:51 Κρεμ γατάκι Μαύρο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 12:52 Η elvenstar: #1.145 17-05-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Ε καλά, εδώ στην Ελλάδα, τις ξέρεις τις προκαταλήψεις μας με τις μαύρες γάτες..δυστυχώς, γιατί οντως ειναι ωραίες γάτες. Αν και εμένα η προτίμησή μου στις περσικές είναι το κρεμ Click για ανάπτυξη... Ε καλά κάποια στιγμή πρέπει να μας φύγουν τα κατάλυπα του Μεσαίωνα, γιατί αν ειναι έτσι πρέπει να μην συμπαθούμε κ τις σκούπες Να σε ζαλίσω λίγο ακόμα; Η ποιότητα της τρίχας είναι ανάλογη κ με το χρώμα; ή είναι εντελώς άσχετο; Η Fantom μου είπε ότι παίζει ρόλο κ το φύλο. Τι γλύκες;;;; το μαύρο μου φαίνεται πιο κουκλί όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:01 Η darkjudith: #1.146 17-05-08 13:01 Κορίτσια, μιας και έχετε απίστευτες γνώσεις για τα περσικά, δεν μου λέτε και τι είναι ο δικός μου ο γατούλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:13 Ο Elena_p έγραψε: #1.147 17-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η ποιότητα της τρίχας είναι ανάλογη κ με το χρώμα; ή είναι εντελώς άσχετο; Η Fantom μου είπε ότι παίζει ρόλο κ το φύλο. Click για ανάπτυξη... Το φύλο όντως παίζει ρόλο. Τα θηλυκά έχουν πιο μακριά και λεπτή τρίχα, και κάνουν λιγότερους κομπους. Για το χρώμα δε νομίζω να παίζει ρόλο, δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:15 Ο Elena_p έγραψε: #1.148 17-05-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Κορίτσια, μιας και έχετε απίστευτες γνώσεις για τα περσικά, δεν μου λέτε και τι είναι ο δικός μου ο γατούλης? Click για ανάπτυξη... Βάλε μια καλύτερη φωτογραφία βρε συ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η elvenstar: #1.149 17-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Το φύλο όντως παίζει ρόλο. Τα θηλυκά έχουν πιο μακριά και λεπτή τρίχα, και κάνουν λιγότερους κομπους. Για το χρώμα δε νομίζω να παίζει ρόλο, δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό. Click για ανάπτυξη... Γιατί εμένα η θηλυκή μου κάνει απίστευτους κόμπους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:20 Ο Elena_p έγραψε: #1.150 17-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί εμένα η θηλυκή μου κάνει απίστευτους κόμπους; Click για ανάπτυξη... Ε φαντάσου πόσους θα'κανε αν ήταν αγόρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:26 Η elvenstar: #1.151 17-05-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Ε φαντάσου πόσους θα'κανε αν ήταν αγόρι Click για ανάπτυξη... Έχω και αγόρι κ μου φαίνεται ότι δεν κάνει τόσους πολλούς κόμπους ούτε τόσο εύκολα πιάνει κόμπους ακριβώς γαιτί έχει πιο "σκληρή" τρίχα σε σχέση με το κορίτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:35 Ο Elena_p έγραψε: #1.152 17-05-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έχω και αγόρι κ μου φαίνεται ότι δεν κάνει τόσους πολλούς κόμπους ούτε τόσο εύκολα πιάνει κόμπους ακριβώς γαιτί έχει πιο "σκληρή" τρίχα σε σχέση με το κορίτσι Click για ανάπτυξη... Είναι κι ανάλογα με το γατί. Ο δικός μου κάνει κάθε μέρα κόμπους Με θηλυκιά που είχα παλιότερα, είχα πολυ μικρότερο πρόβλημα. Εσυ έπεσες στην περίπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η elvenstar: #1.153 17-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Είναι κι ανάλογα με το γατί. Ο δικός μου κάνει κάθε μέρα κόμπους Με θηλυκιά που είχα παλιότερα, είχα πολυ μικρότερο πρόβλημα. Εσυ έπεσες στην περίπτωση Click για ανάπτυξη... Όλο σε περιπτώσεις πέφτω στη ζωή μου Λες επειδή τα στείρωσα να έχασαν τον μπούσουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:41 Ο Elena_p έγραψε: #1.154 17-05-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όλο σε περιπτώσεις πέφτω στη ζωή μου Λες επειδή τα στείρωσα να έχασαν τον μπούσουλα Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να έχει σχέση με το μαλλί η στείρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η fantom-girl: #1.155 17-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: καινουργιες φωτο απο τισ εξορμησεις της ντιζι στον κηπο με το λουρακι της!!! 5.5 μηνων το κοριτσι μου!!! Click για ανάπτυξη... η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:55 Η elvenstar: #1.156 17-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος Click για ανάπτυξη... Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #1.157 17-05-08 15:56 Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:01 Η fantom-girl: #1.158 17-05-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Click για ανάπτυξη... φυσικα ναι δεν γινεται αλλιως ξερεις στην εκτροφη των ζωων υπαρχουν καποια ψηλα γραμματα ενα απο αυτα ειναι και αυτο που καθοριζει την καθαροαιμια του ζωου οχι το αιμα αλλα το χρωμα απο τις πατουσες και την μυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:07 Η fantom-girl: #1.159 17-05-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Click για ανάπτυξη... CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #1.160 17-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Click για ανάπτυξη... Ναι έχεις δίκιο...Τότε μάλλον είναι διασταύρωση όπως λες,κι εγώ το ξέρω αυτό για τα πατουσάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κρεμ γατάκι Μαύρο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 12:52 Η elvenstar: #1.145 17-05-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Ε καλά, εδώ στην Ελλάδα, τις ξέρεις τις προκαταλήψεις μας με τις μαύρες γάτες..δυστυχώς, γιατί οντως ειναι ωραίες γάτες. Αν και εμένα η προτίμησή μου στις περσικές είναι το κρεμ Click για ανάπτυξη... Ε καλά κάποια στιγμή πρέπει να μας φύγουν τα κατάλυπα του Μεσαίωνα, γιατί αν ειναι έτσι πρέπει να μην συμπαθούμε κ τις σκούπες Να σε ζαλίσω λίγο ακόμα; Η ποιότητα της τρίχας είναι ανάλογη κ με το χρώμα; ή είναι εντελώς άσχετο; Η Fantom μου είπε ότι παίζει ρόλο κ το φύλο. Τι γλύκες;;;; το μαύρο μου φαίνεται πιο κουκλί όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:01 Η darkjudith: #1.146 17-05-08 13:01 Κορίτσια, μιας και έχετε απίστευτες γνώσεις για τα περσικά, δεν μου λέτε και τι είναι ο δικός μου ο γατούλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:13 Ο Elena_p έγραψε: #1.147 17-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η ποιότητα της τρίχας είναι ανάλογη κ με το χρώμα; ή είναι εντελώς άσχετο; Η Fantom μου είπε ότι παίζει ρόλο κ το φύλο. Click για ανάπτυξη... Το φύλο όντως παίζει ρόλο. Τα θηλυκά έχουν πιο μακριά και λεπτή τρίχα, και κάνουν λιγότερους κομπους. Για το χρώμα δε νομίζω να παίζει ρόλο, δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:15 Ο Elena_p έγραψε: #1.148 17-05-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Κορίτσια, μιας και έχετε απίστευτες γνώσεις για τα περσικά, δεν μου λέτε και τι είναι ο δικός μου ο γατούλης? Click για ανάπτυξη... Βάλε μια καλύτερη φωτογραφία βρε συ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η elvenstar: #1.149 17-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Το φύλο όντως παίζει ρόλο. Τα θηλυκά έχουν πιο μακριά και λεπτή τρίχα, και κάνουν λιγότερους κομπους. Για το χρώμα δε νομίζω να παίζει ρόλο, δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό. Click για ανάπτυξη... Γιατί εμένα η θηλυκή μου κάνει απίστευτους κόμπους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:20 Ο Elena_p έγραψε: #1.150 17-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί εμένα η θηλυκή μου κάνει απίστευτους κόμπους; Click για ανάπτυξη... Ε φαντάσου πόσους θα'κανε αν ήταν αγόρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:26 Η elvenstar: #1.151 17-05-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Ε φαντάσου πόσους θα'κανε αν ήταν αγόρι Click για ανάπτυξη... Έχω και αγόρι κ μου φαίνεται ότι δεν κάνει τόσους πολλούς κόμπους ούτε τόσο εύκολα πιάνει κόμπους ακριβώς γαιτί έχει πιο "σκληρή" τρίχα σε σχέση με το κορίτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:35 Ο Elena_p έγραψε: #1.152 17-05-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έχω και αγόρι κ μου φαίνεται ότι δεν κάνει τόσους πολλούς κόμπους ούτε τόσο εύκολα πιάνει κόμπους ακριβώς γαιτί έχει πιο "σκληρή" τρίχα σε σχέση με το κορίτσι Click για ανάπτυξη... Είναι κι ανάλογα με το γατί. Ο δικός μου κάνει κάθε μέρα κόμπους Με θηλυκιά που είχα παλιότερα, είχα πολυ μικρότερο πρόβλημα. Εσυ έπεσες στην περίπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η elvenstar: #1.153 17-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Είναι κι ανάλογα με το γατί. Ο δικός μου κάνει κάθε μέρα κόμπους Με θηλυκιά που είχα παλιότερα, είχα πολυ μικρότερο πρόβλημα. Εσυ έπεσες στην περίπτωση Click για ανάπτυξη... Όλο σε περιπτώσεις πέφτω στη ζωή μου Λες επειδή τα στείρωσα να έχασαν τον μπούσουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:41 Ο Elena_p έγραψε: #1.154 17-05-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όλο σε περιπτώσεις πέφτω στη ζωή μου Λες επειδή τα στείρωσα να έχασαν τον μπούσουλα Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να έχει σχέση με το μαλλί η στείρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η fantom-girl: #1.155 17-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: καινουργιες φωτο απο τισ εξορμησεις της ντιζι στον κηπο με το λουρακι της!!! 5.5 μηνων το κοριτσι μου!!! Click για ανάπτυξη... η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:55 Η elvenstar: #1.156 17-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος Click για ανάπτυξη... Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #1.157 17-05-08 15:56 Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:01 Η fantom-girl: #1.158 17-05-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Click για ανάπτυξη... φυσικα ναι δεν γινεται αλλιως ξερεις στην εκτροφη των ζωων υπαρχουν καποια ψηλα γραμματα ενα απο αυτα ειναι και αυτο που καθοριζει την καθαροαιμια του ζωου οχι το αιμα αλλα το χρωμα απο τις πατουσες και την μυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:07 Η fantom-girl: #1.159 17-05-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Click για ανάπτυξη... CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #1.160 17-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Click για ανάπτυξη... Ναι έχεις δίκιο...Τότε μάλλον είναι διασταύρωση όπως λες,κι εγώ το ξέρω αυτό για τα πατουσάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Ε καλά, εδώ στην Ελλάδα, τις ξέρεις τις προκαταλήψεις μας με τις μαύρες γάτες..δυστυχώς, γιατί οντως ειναι ωραίες γάτες. Αν και εμένα η προτίμησή μου στις περσικές είναι το κρεμ Click για ανάπτυξη... Ε καλά κάποια στιγμή πρέπει να μας φύγουν τα κατάλυπα του Μεσαίωνα, γιατί αν ειναι έτσι πρέπει να μην συμπαθούμε κ τις σκούπες Να σε ζαλίσω λίγο ακόμα; Η ποιότητα της τρίχας είναι ανάλογη κ με το χρώμα; ή είναι εντελώς άσχετο; Η Fantom μου είπε ότι παίζει ρόλο κ το φύλο. Τι γλύκες;;;; το μαύρο μου φαίνεται πιο κουκλί όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:01 Η darkjudith: #1.146 17-05-08 13:01 Κορίτσια, μιας και έχετε απίστευτες γνώσεις για τα περσικά, δεν μου λέτε και τι είναι ο δικός μου ο γατούλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:13 Ο Elena_p έγραψε: #1.147 17-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η ποιότητα της τρίχας είναι ανάλογη κ με το χρώμα; ή είναι εντελώς άσχετο; Η Fantom μου είπε ότι παίζει ρόλο κ το φύλο. Click για ανάπτυξη... Το φύλο όντως παίζει ρόλο. Τα θηλυκά έχουν πιο μακριά και λεπτή τρίχα, και κάνουν λιγότερους κομπους. Για το χρώμα δε νομίζω να παίζει ρόλο, δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:15 Ο Elena_p έγραψε: #1.148 17-05-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Κορίτσια, μιας και έχετε απίστευτες γνώσεις για τα περσικά, δεν μου λέτε και τι είναι ο δικός μου ο γατούλης? Click για ανάπτυξη... Βάλε μια καλύτερη φωτογραφία βρε συ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η elvenstar: #1.149 17-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Το φύλο όντως παίζει ρόλο. Τα θηλυκά έχουν πιο μακριά και λεπτή τρίχα, και κάνουν λιγότερους κομπους. Για το χρώμα δε νομίζω να παίζει ρόλο, δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό. Click για ανάπτυξη... Γιατί εμένα η θηλυκή μου κάνει απίστευτους κόμπους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:20 Ο Elena_p έγραψε: #1.150 17-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί εμένα η θηλυκή μου κάνει απίστευτους κόμπους; Click για ανάπτυξη... Ε φαντάσου πόσους θα'κανε αν ήταν αγόρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:26 Η elvenstar: #1.151 17-05-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Ε φαντάσου πόσους θα'κανε αν ήταν αγόρι Click για ανάπτυξη... Έχω και αγόρι κ μου φαίνεται ότι δεν κάνει τόσους πολλούς κόμπους ούτε τόσο εύκολα πιάνει κόμπους ακριβώς γαιτί έχει πιο "σκληρή" τρίχα σε σχέση με το κορίτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:35 Ο Elena_p έγραψε: #1.152 17-05-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έχω και αγόρι κ μου φαίνεται ότι δεν κάνει τόσους πολλούς κόμπους ούτε τόσο εύκολα πιάνει κόμπους ακριβώς γαιτί έχει πιο "σκληρή" τρίχα σε σχέση με το κορίτσι Click για ανάπτυξη... Είναι κι ανάλογα με το γατί. Ο δικός μου κάνει κάθε μέρα κόμπους Με θηλυκιά που είχα παλιότερα, είχα πολυ μικρότερο πρόβλημα. Εσυ έπεσες στην περίπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η elvenstar: #1.153 17-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Είναι κι ανάλογα με το γατί. Ο δικός μου κάνει κάθε μέρα κόμπους Με θηλυκιά που είχα παλιότερα, είχα πολυ μικρότερο πρόβλημα. Εσυ έπεσες στην περίπτωση Click για ανάπτυξη... Όλο σε περιπτώσεις πέφτω στη ζωή μου Λες επειδή τα στείρωσα να έχασαν τον μπούσουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:41 Ο Elena_p έγραψε: #1.154 17-05-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όλο σε περιπτώσεις πέφτω στη ζωή μου Λες επειδή τα στείρωσα να έχασαν τον μπούσουλα Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να έχει σχέση με το μαλλί η στείρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η fantom-girl: #1.155 17-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: καινουργιες φωτο απο τισ εξορμησεις της ντιζι στον κηπο με το λουρακι της!!! 5.5 μηνων το κοριτσι μου!!! Click για ανάπτυξη... η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:55 Η elvenstar: #1.156 17-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος Click για ανάπτυξη... Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #1.157 17-05-08 15:56 Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:01 Η fantom-girl: #1.158 17-05-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Click για ανάπτυξη... φυσικα ναι δεν γινεται αλλιως ξερεις στην εκτροφη των ζωων υπαρχουν καποια ψηλα γραμματα ενα απο αυτα ειναι και αυτο που καθοριζει την καθαροαιμια του ζωου οχι το αιμα αλλα το χρωμα απο τις πατουσες και την μυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:07 Η fantom-girl: #1.159 17-05-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Click για ανάπτυξη... CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #1.160 17-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Click για ανάπτυξη... Ναι έχεις δίκιο...Τότε μάλλον είναι διασταύρωση όπως λες,κι εγώ το ξέρω αυτό για τα πατουσάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια, μιας και έχετε απίστευτες γνώσεις για τα περσικά, δεν μου λέτε και τι είναι ο δικός μου ο γατούλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:13 Ο Elena_p έγραψε: #1.147 17-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η ποιότητα της τρίχας είναι ανάλογη κ με το χρώμα; ή είναι εντελώς άσχετο; Η Fantom μου είπε ότι παίζει ρόλο κ το φύλο. Click για ανάπτυξη... Το φύλο όντως παίζει ρόλο. Τα θηλυκά έχουν πιο μακριά και λεπτή τρίχα, και κάνουν λιγότερους κομπους. Για το χρώμα δε νομίζω να παίζει ρόλο, δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:15 Ο Elena_p έγραψε: #1.148 17-05-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Κορίτσια, μιας και έχετε απίστευτες γνώσεις για τα περσικά, δεν μου λέτε και τι είναι ο δικός μου ο γατούλης? Click για ανάπτυξη... Βάλε μια καλύτερη φωτογραφία βρε συ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η elvenstar: #1.149 17-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Το φύλο όντως παίζει ρόλο. Τα θηλυκά έχουν πιο μακριά και λεπτή τρίχα, και κάνουν λιγότερους κομπους. Για το χρώμα δε νομίζω να παίζει ρόλο, δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό. Click για ανάπτυξη... Γιατί εμένα η θηλυκή μου κάνει απίστευτους κόμπους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:20 Ο Elena_p έγραψε: #1.150 17-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί εμένα η θηλυκή μου κάνει απίστευτους κόμπους; Click για ανάπτυξη... Ε φαντάσου πόσους θα'κανε αν ήταν αγόρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:26 Η elvenstar: #1.151 17-05-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Ε φαντάσου πόσους θα'κανε αν ήταν αγόρι Click για ανάπτυξη... Έχω και αγόρι κ μου φαίνεται ότι δεν κάνει τόσους πολλούς κόμπους ούτε τόσο εύκολα πιάνει κόμπους ακριβώς γαιτί έχει πιο "σκληρή" τρίχα σε σχέση με το κορίτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:35 Ο Elena_p έγραψε: #1.152 17-05-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έχω και αγόρι κ μου φαίνεται ότι δεν κάνει τόσους πολλούς κόμπους ούτε τόσο εύκολα πιάνει κόμπους ακριβώς γαιτί έχει πιο "σκληρή" τρίχα σε σχέση με το κορίτσι Click για ανάπτυξη... Είναι κι ανάλογα με το γατί. Ο δικός μου κάνει κάθε μέρα κόμπους Με θηλυκιά που είχα παλιότερα, είχα πολυ μικρότερο πρόβλημα. Εσυ έπεσες στην περίπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η elvenstar: #1.153 17-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Είναι κι ανάλογα με το γατί. Ο δικός μου κάνει κάθε μέρα κόμπους Με θηλυκιά που είχα παλιότερα, είχα πολυ μικρότερο πρόβλημα. Εσυ έπεσες στην περίπτωση Click για ανάπτυξη... Όλο σε περιπτώσεις πέφτω στη ζωή μου Λες επειδή τα στείρωσα να έχασαν τον μπούσουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:41 Ο Elena_p έγραψε: #1.154 17-05-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όλο σε περιπτώσεις πέφτω στη ζωή μου Λες επειδή τα στείρωσα να έχασαν τον μπούσουλα Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να έχει σχέση με το μαλλί η στείρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η fantom-girl: #1.155 17-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: καινουργιες φωτο απο τισ εξορμησεις της ντιζι στον κηπο με το λουρακι της!!! 5.5 μηνων το κοριτσι μου!!! Click για ανάπτυξη... η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:55 Η elvenstar: #1.156 17-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος Click για ανάπτυξη... Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #1.157 17-05-08 15:56 Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:01 Η fantom-girl: #1.158 17-05-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Click για ανάπτυξη... φυσικα ναι δεν γινεται αλλιως ξερεις στην εκτροφη των ζωων υπαρχουν καποια ψηλα γραμματα ενα απο αυτα ειναι και αυτο που καθοριζει την καθαροαιμια του ζωου οχι το αιμα αλλα το χρωμα απο τις πατουσες και την μυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:07 Η fantom-girl: #1.159 17-05-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Click για ανάπτυξη... CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #1.160 17-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Click για ανάπτυξη... Ναι έχεις δίκιο...Τότε μάλλον είναι διασταύρωση όπως λες,κι εγώ το ξέρω αυτό για τα πατουσάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η ποιότητα της τρίχας είναι ανάλογη κ με το χρώμα; ή είναι εντελώς άσχετο; Η Fantom μου είπε ότι παίζει ρόλο κ το φύλο. Click για ανάπτυξη... Το φύλο όντως παίζει ρόλο. Τα θηλυκά έχουν πιο μακριά και λεπτή τρίχα, και κάνουν λιγότερους κομπους. Για το χρώμα δε νομίζω να παίζει ρόλο, δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:15 Ο Elena_p έγραψε: #1.148 17-05-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Κορίτσια, μιας και έχετε απίστευτες γνώσεις για τα περσικά, δεν μου λέτε και τι είναι ο δικός μου ο γατούλης? Click για ανάπτυξη... Βάλε μια καλύτερη φωτογραφία βρε συ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η elvenstar: #1.149 17-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Το φύλο όντως παίζει ρόλο. Τα θηλυκά έχουν πιο μακριά και λεπτή τρίχα, και κάνουν λιγότερους κομπους. Για το χρώμα δε νομίζω να παίζει ρόλο, δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό. Click για ανάπτυξη... Γιατί εμένα η θηλυκή μου κάνει απίστευτους κόμπους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:20 Ο Elena_p έγραψε: #1.150 17-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί εμένα η θηλυκή μου κάνει απίστευτους κόμπους; Click για ανάπτυξη... Ε φαντάσου πόσους θα'κανε αν ήταν αγόρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:26 Η elvenstar: #1.151 17-05-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Ε φαντάσου πόσους θα'κανε αν ήταν αγόρι Click για ανάπτυξη... Έχω και αγόρι κ μου φαίνεται ότι δεν κάνει τόσους πολλούς κόμπους ούτε τόσο εύκολα πιάνει κόμπους ακριβώς γαιτί έχει πιο "σκληρή" τρίχα σε σχέση με το κορίτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:35 Ο Elena_p έγραψε: #1.152 17-05-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έχω και αγόρι κ μου φαίνεται ότι δεν κάνει τόσους πολλούς κόμπους ούτε τόσο εύκολα πιάνει κόμπους ακριβώς γαιτί έχει πιο "σκληρή" τρίχα σε σχέση με το κορίτσι Click για ανάπτυξη... Είναι κι ανάλογα με το γατί. Ο δικός μου κάνει κάθε μέρα κόμπους Με θηλυκιά που είχα παλιότερα, είχα πολυ μικρότερο πρόβλημα. Εσυ έπεσες στην περίπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η elvenstar: #1.153 17-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Είναι κι ανάλογα με το γατί. Ο δικός μου κάνει κάθε μέρα κόμπους Με θηλυκιά που είχα παλιότερα, είχα πολυ μικρότερο πρόβλημα. Εσυ έπεσες στην περίπτωση Click για ανάπτυξη... Όλο σε περιπτώσεις πέφτω στη ζωή μου Λες επειδή τα στείρωσα να έχασαν τον μπούσουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:41 Ο Elena_p έγραψε: #1.154 17-05-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όλο σε περιπτώσεις πέφτω στη ζωή μου Λες επειδή τα στείρωσα να έχασαν τον μπούσουλα Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να έχει σχέση με το μαλλί η στείρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η fantom-girl: #1.155 17-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: καινουργιες φωτο απο τισ εξορμησεις της ντιζι στον κηπο με το λουρακι της!!! 5.5 μηνων το κοριτσι μου!!! Click για ανάπτυξη... η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:55 Η elvenstar: #1.156 17-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος Click για ανάπτυξη... Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #1.157 17-05-08 15:56 Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:01 Η fantom-girl: #1.158 17-05-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Click για ανάπτυξη... φυσικα ναι δεν γινεται αλλιως ξερεις στην εκτροφη των ζωων υπαρχουν καποια ψηλα γραμματα ενα απο αυτα ειναι και αυτο που καθοριζει την καθαροαιμια του ζωου οχι το αιμα αλλα το χρωμα απο τις πατουσες και την μυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:07 Η fantom-girl: #1.159 17-05-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Click για ανάπτυξη... CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #1.160 17-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Click για ανάπτυξη... Ναι έχεις δίκιο...Τότε μάλλον είναι διασταύρωση όπως λες,κι εγώ το ξέρω αυτό για τα πατουσάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Κορίτσια, μιας και έχετε απίστευτες γνώσεις για τα περσικά, δεν μου λέτε και τι είναι ο δικός μου ο γατούλης? Click για ανάπτυξη... Βάλε μια καλύτερη φωτογραφία βρε συ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η elvenstar: #1.149 17-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Το φύλο όντως παίζει ρόλο. Τα θηλυκά έχουν πιο μακριά και λεπτή τρίχα, και κάνουν λιγότερους κομπους. Για το χρώμα δε νομίζω να παίζει ρόλο, δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό. Click για ανάπτυξη... Γιατί εμένα η θηλυκή μου κάνει απίστευτους κόμπους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:20 Ο Elena_p έγραψε: #1.150 17-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί εμένα η θηλυκή μου κάνει απίστευτους κόμπους; Click για ανάπτυξη... Ε φαντάσου πόσους θα'κανε αν ήταν αγόρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:26 Η elvenstar: #1.151 17-05-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Ε φαντάσου πόσους θα'κανε αν ήταν αγόρι Click για ανάπτυξη... Έχω και αγόρι κ μου φαίνεται ότι δεν κάνει τόσους πολλούς κόμπους ούτε τόσο εύκολα πιάνει κόμπους ακριβώς γαιτί έχει πιο "σκληρή" τρίχα σε σχέση με το κορίτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:35 Ο Elena_p έγραψε: #1.152 17-05-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έχω και αγόρι κ μου φαίνεται ότι δεν κάνει τόσους πολλούς κόμπους ούτε τόσο εύκολα πιάνει κόμπους ακριβώς γαιτί έχει πιο "σκληρή" τρίχα σε σχέση με το κορίτσι Click για ανάπτυξη... Είναι κι ανάλογα με το γατί. Ο δικός μου κάνει κάθε μέρα κόμπους Με θηλυκιά που είχα παλιότερα, είχα πολυ μικρότερο πρόβλημα. Εσυ έπεσες στην περίπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η elvenstar: #1.153 17-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Είναι κι ανάλογα με το γατί. Ο δικός μου κάνει κάθε μέρα κόμπους Με θηλυκιά που είχα παλιότερα, είχα πολυ μικρότερο πρόβλημα. Εσυ έπεσες στην περίπτωση Click για ανάπτυξη... Όλο σε περιπτώσεις πέφτω στη ζωή μου Λες επειδή τα στείρωσα να έχασαν τον μπούσουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:41 Ο Elena_p έγραψε: #1.154 17-05-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όλο σε περιπτώσεις πέφτω στη ζωή μου Λες επειδή τα στείρωσα να έχασαν τον μπούσουλα Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να έχει σχέση με το μαλλί η στείρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η fantom-girl: #1.155 17-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: καινουργιες φωτο απο τισ εξορμησεις της ντιζι στον κηπο με το λουρακι της!!! 5.5 μηνων το κοριτσι μου!!! Click για ανάπτυξη... η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:55 Η elvenstar: #1.156 17-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος Click για ανάπτυξη... Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #1.157 17-05-08 15:56 Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:01 Η fantom-girl: #1.158 17-05-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Click για ανάπτυξη... φυσικα ναι δεν γινεται αλλιως ξερεις στην εκτροφη των ζωων υπαρχουν καποια ψηλα γραμματα ενα απο αυτα ειναι και αυτο που καθοριζει την καθαροαιμια του ζωου οχι το αιμα αλλα το χρωμα απο τις πατουσες και την μυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:07 Η fantom-girl: #1.159 17-05-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Click για ανάπτυξη... CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #1.160 17-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Click για ανάπτυξη... Ναι έχεις δίκιο...Τότε μάλλον είναι διασταύρωση όπως λες,κι εγώ το ξέρω αυτό για τα πατουσάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Το φύλο όντως παίζει ρόλο. Τα θηλυκά έχουν πιο μακριά και λεπτή τρίχα, και κάνουν λιγότερους κομπους. Για το χρώμα δε νομίζω να παίζει ρόλο, δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό. Click για ανάπτυξη... Γιατί εμένα η θηλυκή μου κάνει απίστευτους κόμπους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:20 Ο Elena_p έγραψε: #1.150 17-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί εμένα η θηλυκή μου κάνει απίστευτους κόμπους; Click για ανάπτυξη... Ε φαντάσου πόσους θα'κανε αν ήταν αγόρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:26 Η elvenstar: #1.151 17-05-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Ε φαντάσου πόσους θα'κανε αν ήταν αγόρι Click για ανάπτυξη... Έχω και αγόρι κ μου φαίνεται ότι δεν κάνει τόσους πολλούς κόμπους ούτε τόσο εύκολα πιάνει κόμπους ακριβώς γαιτί έχει πιο "σκληρή" τρίχα σε σχέση με το κορίτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:35 Ο Elena_p έγραψε: #1.152 17-05-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έχω και αγόρι κ μου φαίνεται ότι δεν κάνει τόσους πολλούς κόμπους ούτε τόσο εύκολα πιάνει κόμπους ακριβώς γαιτί έχει πιο "σκληρή" τρίχα σε σχέση με το κορίτσι Click για ανάπτυξη... Είναι κι ανάλογα με το γατί. Ο δικός μου κάνει κάθε μέρα κόμπους Με θηλυκιά που είχα παλιότερα, είχα πολυ μικρότερο πρόβλημα. Εσυ έπεσες στην περίπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η elvenstar: #1.153 17-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Είναι κι ανάλογα με το γατί. Ο δικός μου κάνει κάθε μέρα κόμπους Με θηλυκιά που είχα παλιότερα, είχα πολυ μικρότερο πρόβλημα. Εσυ έπεσες στην περίπτωση Click για ανάπτυξη... Όλο σε περιπτώσεις πέφτω στη ζωή μου Λες επειδή τα στείρωσα να έχασαν τον μπούσουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:41 Ο Elena_p έγραψε: #1.154 17-05-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όλο σε περιπτώσεις πέφτω στη ζωή μου Λες επειδή τα στείρωσα να έχασαν τον μπούσουλα Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να έχει σχέση με το μαλλί η στείρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η fantom-girl: #1.155 17-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: καινουργιες φωτο απο τισ εξορμησεις της ντιζι στον κηπο με το λουρακι της!!! 5.5 μηνων το κοριτσι μου!!! Click για ανάπτυξη... η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:55 Η elvenstar: #1.156 17-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος Click για ανάπτυξη... Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #1.157 17-05-08 15:56 Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:01 Η fantom-girl: #1.158 17-05-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Click για ανάπτυξη... φυσικα ναι δεν γινεται αλλιως ξερεις στην εκτροφη των ζωων υπαρχουν καποια ψηλα γραμματα ενα απο αυτα ειναι και αυτο που καθοριζει την καθαροαιμια του ζωου οχι το αιμα αλλα το χρωμα απο τις πατουσες και την μυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:07 Η fantom-girl: #1.159 17-05-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Click για ανάπτυξη... CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #1.160 17-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Click για ανάπτυξη... Ναι έχεις δίκιο...Τότε μάλλον είναι διασταύρωση όπως λες,κι εγώ το ξέρω αυτό για τα πατουσάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί εμένα η θηλυκή μου κάνει απίστευτους κόμπους; Click για ανάπτυξη... Ε φαντάσου πόσους θα'κανε αν ήταν αγόρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:26 Η elvenstar: #1.151 17-05-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Ε φαντάσου πόσους θα'κανε αν ήταν αγόρι Click για ανάπτυξη... Έχω και αγόρι κ μου φαίνεται ότι δεν κάνει τόσους πολλούς κόμπους ούτε τόσο εύκολα πιάνει κόμπους ακριβώς γαιτί έχει πιο "σκληρή" τρίχα σε σχέση με το κορίτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:35 Ο Elena_p έγραψε: #1.152 17-05-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έχω και αγόρι κ μου φαίνεται ότι δεν κάνει τόσους πολλούς κόμπους ούτε τόσο εύκολα πιάνει κόμπους ακριβώς γαιτί έχει πιο "σκληρή" τρίχα σε σχέση με το κορίτσι Click για ανάπτυξη... Είναι κι ανάλογα με το γατί. Ο δικός μου κάνει κάθε μέρα κόμπους Με θηλυκιά που είχα παλιότερα, είχα πολυ μικρότερο πρόβλημα. Εσυ έπεσες στην περίπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η elvenstar: #1.153 17-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Είναι κι ανάλογα με το γατί. Ο δικός μου κάνει κάθε μέρα κόμπους Με θηλυκιά που είχα παλιότερα, είχα πολυ μικρότερο πρόβλημα. Εσυ έπεσες στην περίπτωση Click για ανάπτυξη... Όλο σε περιπτώσεις πέφτω στη ζωή μου Λες επειδή τα στείρωσα να έχασαν τον μπούσουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:41 Ο Elena_p έγραψε: #1.154 17-05-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όλο σε περιπτώσεις πέφτω στη ζωή μου Λες επειδή τα στείρωσα να έχασαν τον μπούσουλα Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να έχει σχέση με το μαλλί η στείρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η fantom-girl: #1.155 17-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: καινουργιες φωτο απο τισ εξορμησεις της ντιζι στον κηπο με το λουρακι της!!! 5.5 μηνων το κοριτσι μου!!! Click για ανάπτυξη... η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:55 Η elvenstar: #1.156 17-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος Click για ανάπτυξη... Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #1.157 17-05-08 15:56 Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:01 Η fantom-girl: #1.158 17-05-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Click για ανάπτυξη... φυσικα ναι δεν γινεται αλλιως ξερεις στην εκτροφη των ζωων υπαρχουν καποια ψηλα γραμματα ενα απο αυτα ειναι και αυτο που καθοριζει την καθαροαιμια του ζωου οχι το αιμα αλλα το χρωμα απο τις πατουσες και την μυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:07 Η fantom-girl: #1.159 17-05-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Click για ανάπτυξη... CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #1.160 17-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Click για ανάπτυξη... Ναι έχεις δίκιο...Τότε μάλλον είναι διασταύρωση όπως λες,κι εγώ το ξέρω αυτό για τα πατουσάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Ε φαντάσου πόσους θα'κανε αν ήταν αγόρι Click για ανάπτυξη... Έχω και αγόρι κ μου φαίνεται ότι δεν κάνει τόσους πολλούς κόμπους ούτε τόσο εύκολα πιάνει κόμπους ακριβώς γαιτί έχει πιο "σκληρή" τρίχα σε σχέση με το κορίτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:35 Ο Elena_p έγραψε: #1.152 17-05-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έχω και αγόρι κ μου φαίνεται ότι δεν κάνει τόσους πολλούς κόμπους ούτε τόσο εύκολα πιάνει κόμπους ακριβώς γαιτί έχει πιο "σκληρή" τρίχα σε σχέση με το κορίτσι Click για ανάπτυξη... Είναι κι ανάλογα με το γατί. Ο δικός μου κάνει κάθε μέρα κόμπους Με θηλυκιά που είχα παλιότερα, είχα πολυ μικρότερο πρόβλημα. Εσυ έπεσες στην περίπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η elvenstar: #1.153 17-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Είναι κι ανάλογα με το γατί. Ο δικός μου κάνει κάθε μέρα κόμπους Με θηλυκιά που είχα παλιότερα, είχα πολυ μικρότερο πρόβλημα. Εσυ έπεσες στην περίπτωση Click για ανάπτυξη... Όλο σε περιπτώσεις πέφτω στη ζωή μου Λες επειδή τα στείρωσα να έχασαν τον μπούσουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:41 Ο Elena_p έγραψε: #1.154 17-05-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όλο σε περιπτώσεις πέφτω στη ζωή μου Λες επειδή τα στείρωσα να έχασαν τον μπούσουλα Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να έχει σχέση με το μαλλί η στείρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η fantom-girl: #1.155 17-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: καινουργιες φωτο απο τισ εξορμησεις της ντιζι στον κηπο με το λουρακι της!!! 5.5 μηνων το κοριτσι μου!!! Click για ανάπτυξη... η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:55 Η elvenstar: #1.156 17-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος Click για ανάπτυξη... Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #1.157 17-05-08 15:56 Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:01 Η fantom-girl: #1.158 17-05-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Click για ανάπτυξη... φυσικα ναι δεν γινεται αλλιως ξερεις στην εκτροφη των ζωων υπαρχουν καποια ψηλα γραμματα ενα απο αυτα ειναι και αυτο που καθοριζει την καθαροαιμια του ζωου οχι το αιμα αλλα το χρωμα απο τις πατουσες και την μυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:07 Η fantom-girl: #1.159 17-05-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Click για ανάπτυξη... CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #1.160 17-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Click για ανάπτυξη... Ναι έχεις δίκιο...Τότε μάλλον είναι διασταύρωση όπως λες,κι εγώ το ξέρω αυτό για τα πατουσάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έχω και αγόρι κ μου φαίνεται ότι δεν κάνει τόσους πολλούς κόμπους ούτε τόσο εύκολα πιάνει κόμπους ακριβώς γαιτί έχει πιο "σκληρή" τρίχα σε σχέση με το κορίτσι Click για ανάπτυξη... Είναι κι ανάλογα με το γατί. Ο δικός μου κάνει κάθε μέρα κόμπους Με θηλυκιά που είχα παλιότερα, είχα πολυ μικρότερο πρόβλημα. Εσυ έπεσες στην περίπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η elvenstar: #1.153 17-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Είναι κι ανάλογα με το γατί. Ο δικός μου κάνει κάθε μέρα κόμπους Με θηλυκιά που είχα παλιότερα, είχα πολυ μικρότερο πρόβλημα. Εσυ έπεσες στην περίπτωση Click για ανάπτυξη... Όλο σε περιπτώσεις πέφτω στη ζωή μου Λες επειδή τα στείρωσα να έχασαν τον μπούσουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:41 Ο Elena_p έγραψε: #1.154 17-05-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όλο σε περιπτώσεις πέφτω στη ζωή μου Λες επειδή τα στείρωσα να έχασαν τον μπούσουλα Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να έχει σχέση με το μαλλί η στείρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η fantom-girl: #1.155 17-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: καινουργιες φωτο απο τισ εξορμησεις της ντιζι στον κηπο με το λουρακι της!!! 5.5 μηνων το κοριτσι μου!!! Click για ανάπτυξη... η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:55 Η elvenstar: #1.156 17-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος Click για ανάπτυξη... Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #1.157 17-05-08 15:56 Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:01 Η fantom-girl: #1.158 17-05-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Click για ανάπτυξη... φυσικα ναι δεν γινεται αλλιως ξερεις στην εκτροφη των ζωων υπαρχουν καποια ψηλα γραμματα ενα απο αυτα ειναι και αυτο που καθοριζει την καθαροαιμια του ζωου οχι το αιμα αλλα το χρωμα απο τις πατουσες και την μυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:07 Η fantom-girl: #1.159 17-05-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Click για ανάπτυξη... CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #1.160 17-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Click για ανάπτυξη... Ναι έχεις δίκιο...Τότε μάλλον είναι διασταύρωση όπως λες,κι εγώ το ξέρω αυτό για τα πατουσάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Είναι κι ανάλογα με το γατί. Ο δικός μου κάνει κάθε μέρα κόμπους Με θηλυκιά που είχα παλιότερα, είχα πολυ μικρότερο πρόβλημα. Εσυ έπεσες στην περίπτωση Click για ανάπτυξη... Όλο σε περιπτώσεις πέφτω στη ζωή μου Λες επειδή τα στείρωσα να έχασαν τον μπούσουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:41 Ο Elena_p έγραψε: #1.154 17-05-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όλο σε περιπτώσεις πέφτω στη ζωή μου Λες επειδή τα στείρωσα να έχασαν τον μπούσουλα Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να έχει σχέση με το μαλλί η στείρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η fantom-girl: #1.155 17-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: καινουργιες φωτο απο τισ εξορμησεις της ντιζι στον κηπο με το λουρακι της!!! 5.5 μηνων το κοριτσι μου!!! Click για ανάπτυξη... η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:55 Η elvenstar: #1.156 17-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος Click για ανάπτυξη... Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #1.157 17-05-08 15:56 Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:01 Η fantom-girl: #1.158 17-05-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Click για ανάπτυξη... φυσικα ναι δεν γινεται αλλιως ξερεις στην εκτροφη των ζωων υπαρχουν καποια ψηλα γραμματα ενα απο αυτα ειναι και αυτο που καθοριζει την καθαροαιμια του ζωου οχι το αιμα αλλα το χρωμα απο τις πατουσες και την μυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:07 Η fantom-girl: #1.159 17-05-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Click για ανάπτυξη... CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #1.160 17-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Click για ανάπτυξη... Ναι έχεις δίκιο...Τότε μάλλον είναι διασταύρωση όπως λες,κι εγώ το ξέρω αυτό για τα πατουσάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όλο σε περιπτώσεις πέφτω στη ζωή μου Λες επειδή τα στείρωσα να έχασαν τον μπούσουλα Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να έχει σχέση με το μαλλί η στείρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η fantom-girl: #1.155 17-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: καινουργιες φωτο απο τισ εξορμησεις της ντιζι στον κηπο με το λουρακι της!!! 5.5 μηνων το κοριτσι μου!!! Click για ανάπτυξη... η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:55 Η elvenstar: #1.156 17-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος Click για ανάπτυξη... Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #1.157 17-05-08 15:56 Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:01 Η fantom-girl: #1.158 17-05-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Click για ανάπτυξη... φυσικα ναι δεν γινεται αλλιως ξερεις στην εκτροφη των ζωων υπαρχουν καποια ψηλα γραμματα ενα απο αυτα ειναι και αυτο που καθοριζει την καθαροαιμια του ζωου οχι το αιμα αλλα το χρωμα απο τις πατουσες και την μυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:07 Η fantom-girl: #1.159 17-05-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Click για ανάπτυξη... CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #1.160 17-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Click για ανάπτυξη... Ναι έχεις δίκιο...Τότε μάλλον είναι διασταύρωση όπως λες,κι εγώ το ξέρω αυτό για τα πατουσάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: καινουργιες φωτο απο τισ εξορμησεις της ντιζι στον κηπο με το λουρακι της!!! 5.5 μηνων το κοριτσι μου!!! Click για ανάπτυξη... η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:55 Η elvenstar: #1.156 17-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος Click για ανάπτυξη... Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #1.157 17-05-08 15:56 Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:01 Η fantom-girl: #1.158 17-05-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Click για ανάπτυξη... φυσικα ναι δεν γινεται αλλιως ξερεις στην εκτροφη των ζωων υπαρχουν καποια ψηλα γραμματα ενα απο αυτα ειναι και αυτο που καθοριζει την καθαροαιμια του ζωου οχι το αιμα αλλα το χρωμα απο τις πατουσες και την μυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:07 Η fantom-girl: #1.159 17-05-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Click για ανάπτυξη... CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #1.160 17-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Click για ανάπτυξη... Ναι έχεις δίκιο...Τότε μάλλον είναι διασταύρωση όπως λες,κι εγώ το ξέρω αυτό για τα πατουσάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος Click για ανάπτυξη... Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #1.157 17-05-08 15:56 Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:01 Η fantom-girl: #1.158 17-05-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Click για ανάπτυξη... φυσικα ναι δεν γινεται αλλιως ξερεις στην εκτροφη των ζωων υπαρχουν καποια ψηλα γραμματα ενα απο αυτα ειναι και αυτο που καθοριζει την καθαροαιμια του ζωου οχι το αιμα αλλα το χρωμα απο τις πατουσες και την μυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:07 Η fantom-girl: #1.159 17-05-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Click για ανάπτυξη... CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #1.160 17-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Click για ανάπτυξη... Ναι έχεις δίκιο...Τότε μάλλον είναι διασταύρωση όπως λες,κι εγώ το ξέρω αυτό για τα πατουσάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:01 Η fantom-girl: #1.158 17-05-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Click για ανάπτυξη... φυσικα ναι δεν γινεται αλλιως ξερεις στην εκτροφη των ζωων υπαρχουν καποια ψηλα γραμματα ενα απο αυτα ειναι και αυτο που καθοριζει την καθαροαιμια του ζωου οχι το αιμα αλλα το χρωμα απο τις πατουσες και την μυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:07 Η fantom-girl: #1.159 17-05-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Click για ανάπτυξη... CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #1.160 17-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Click για ανάπτυξη... Ναι έχεις δίκιο...Τότε μάλλον είναι διασταύρωση όπως λες,κι εγώ το ξέρω αυτό για τα πατουσάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια; Click για ανάπτυξη... φυσικα ναι δεν γινεται αλλιως ξερεις στην εκτροφη των ζωων υπαρχουν καποια ψηλα γραμματα ενα απο αυτα ειναι και αυτο που καθοριζει την καθαροαιμια του ζωου οχι το αιμα αλλα το χρωμα απο τις πατουσες και την μυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:07 Η fantom-girl: #1.159 17-05-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Click για ανάπτυξη... CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #1.160 17-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Click για ανάπτυξη... Ναι έχεις δίκιο...Τότε μάλλον είναι διασταύρωση όπως λες,κι εγώ το ξέρω αυτό για τα πατουσάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις; Click για ανάπτυξη... CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #1.160 17-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Click για ανάπτυξη... Ναι έχεις δίκιο...Τότε μάλλον είναι διασταύρωση όπως λες,κι εγώ το ξέρω αυτό για τα πατουσάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη ...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι Click για ανάπτυξη... Ναι έχεις δίκιο...Τότε μάλλον είναι διασταύρωση όπως λες,κι εγώ το ξέρω αυτό για τα πατουσάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.