Περσίας maniacs

Kι εγω του δικού μου Royal Canin του δίνω και 7 χρόνια τώρα δεν είχα ποτέ πρόβλημα..πολύ καλή μάρκα.
Το κεφίρ τι είναι?:hmm:

το κεφιρ ειναι γαλα ζυμωμενο με εναν ειδικο μυκητα και γινεται κατι σαν ξυνογαλο με πιο πυκνη υφη και οχι τοσο ξινη γευση..ειναι φοβερο και κανει πολυ καλο στην χλωριδα του εντερου και γενικα σε ολα..ειναι καλο και για μας..εγω φτιαχνω δικο μου αλλα υπαρχει και ετοιμο σε ολα τα σουπερ μαρκετ..εμενα τρελενονται και οι 4 για δαυτο!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι, απλά δεν τις προτιμούν για εκτροφή, γιατί δεν τις πολυζητάει ο κόσμος. Είχα γνωστό εκτροφέα με μαύρη περσική που γέννησε 2 φορές απο 2 μαύρα γατάκια τη φορά και δυσκολεύτηκε πολύ να τους βρει σπίτια, γι'αυτό τη στείρωσε.
Κρίμα! Δεν ήξερα ότι υπάχει ολόμαυρη περσική γιατί δεν ειχα δει ποτέ κ είδα πολύ πρόσφατα σε μιά σελίδα και μου άρεσε παρα πάρα πολύ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κρίμα! Δεν ήξερα ότι υπάχει ολόμαυρη περσική γιατί δεν ειχα δει ποτέ κ είδα πολύ πρόσφατα σε μιά σελίδα και μου άρεσε παρα πάρα πολύ

Ε καλά, εδώ στην Ελλάδα, τις ξέρεις τις προκαταλήψεις μας με τις μαύρες γάτες..δυστυχώς, γιατί οντως ειναι ωραίες γάτες.
Αν και εμένα η προτίμησή μου στις περσικές είναι το κρεμ:cool:

Κρεμ γατάκι

gg.jpg

Μαύρο γατάκι
black001.jpg

Ε καλά, εδώ στην Ελλάδα, τις ξέρεις τις προκαταλήψεις μας με τις μαύρες γάτες..δυστυχώς, γιατί οντως ειναι ωραίες γάτες.
Αν και εμένα η προτίμησή μου στις περσικές είναι το κρεμ:cool:
Ε καλά κάποια στιγμή πρέπει να μας φύγουν τα κατάλυπα του Μεσαίωνα, γιατί αν ειναι έτσι πρέπει να μην συμπαθούμε κ τις σκούπες;) Να σε ζαλίσω λίγο ακόμα; Η ποιότητα της τρίχας είναι ανάλογη κ με το χρώμα; ή είναι εντελώς άσχετο; Η Fantom μου είπε ότι παίζει ρόλο κ το φύλο. Τι γλύκες;;;; το μαύρο μου φαίνεται πιο κουκλί όμως

Κορίτσια, μιας και έχετε απίστευτες γνώσεις για τα περσικά, δεν μου λέτε και τι είναι ο δικός μου ο γατούλης?

Η ποιότητα της τρίχας είναι ανάλογη κ με το χρώμα; ή είναι εντελώς άσχετο; Η Fantom μου είπε ότι παίζει ρόλο κ το φύλο.

Το φύλο όντως παίζει ρόλο. Τα θηλυκά έχουν πιο μακριά και λεπτή τρίχα, και κάνουν λιγότερους κομπους. Για το χρώμα δε νομίζω να παίζει ρόλο, δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό.

Κορίτσια, μιας και έχετε απίστευτες γνώσεις για τα περσικά, δεν μου λέτε και τι είναι ο δικός μου ο γατούλης?

Βάλε μια καλύτερη φωτογραφία βρε συ.

Το φύλο όντως παίζει ρόλο. Τα θηλυκά έχουν πιο μακριά και λεπτή τρίχα, και κάνουν λιγότερους κομπους. Για το χρώμα δε νομίζω να παίζει ρόλο, δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό.
Γιατί εμένα η θηλυκή μου κάνει απίστευτους κόμπους;

Γιατί εμένα η θηλυκή μου κάνει απίστευτους κόμπους;

Ε φαντάσου πόσους θα'κανε αν ήταν αγόρι:lol:

Ε φαντάσου πόσους θα'κανε αν ήταν αγόρι:lol:
Έχω και αγόρι κ μου φαίνεται ότι δεν κάνει τόσους πολλούς κόμπους ούτε τόσο εύκολα πιάνει κόμπους ακριβώς γαιτί έχει πιο "σκληρή" τρίχα σε σχέση με το κορίτσι:D

Έχω και αγόρι κ μου φαίνεται ότι δεν κάνει τόσους πολλούς κόμπους ούτε τόσο εύκολα πιάνει κόμπους ακριβώς γαιτί έχει πιο "σκληρή" τρίχα σε σχέση με το κορίτσι:D

Είναι κι ανάλογα με το γατί. Ο δικός μου κάνει κάθε μέρα κόμπους:/: Με θηλυκιά που είχα παλιότερα, είχα πολυ μικρότερο πρόβλημα. Εσυ έπεσες στην περίπτωση:lol:

Είναι κι ανάλογα με το γατί. Ο δικός μου κάνει κάθε μέρα κόμπους:/: Με θηλυκιά που είχα παλιότερα, είχα πολυ μικρότερο πρόβλημα. Εσυ έπεσες στην περίπτωση:lol:
Όλο σε περιπτώσεις πέφτω στη ζωή μου:mad: Λες επειδή τα στείρωσα να έχασαν τον μπούσουλα:hmm:

Όλο σε περιπτώσεις πέφτω στη ζωή μου:mad: Λες επειδή τα στείρωσα να έχασαν τον μπούσουλα:hmm:

Δε νομίζω να έχει σχέση με το μαλλί η στείρωση:lol:

καινουργιες φωτο απο τισ εξορμησεις της ντιζι στον κηπο με το λουρακι της!!!

moto_0031.jpg

moto_0029.jpg

5.5 μηνων το κοριτσι μου!!!

:hmm::hmm::hmm:η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της :hmm::hmm::hmm:
παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος

:hmm::hmm::hmm:η μυτουλα δεν ειναι ροζ οπως επιβαλει το χρωμα που λες BLUE-CREAM POINT εγω θα ελεγα οτι ειναι LILAC POINT αλλα και παλι ροζ μυτουλα θελει και αυτο τελικα ομως πιστευω οτι ειναι SEAL POINT παρολα αυτα δεν εχει βιολετι ματακια πραγμα που σημαινει οτι εχει και κατι ασχετο μεσα σε τσιντσιλα μαλλον και το καταλαβα απο τα ματακια της :hmm::hmm::hmm:
παρακαλω περιμενω να μου πειτε αν καπου κανω λαθος
Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια;

Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις;:hmm:

Δηλαδή για κάθε χρώμα υπάρχουν αυστηρά κρητήρια για το χρώμα της μύτης, των ματιών κ για τα πατουσάκια;

φυσικα ναι δεν γινεται αλλιως ξερεις στην εκτροφη των ζωων υπαρχουν καποια ψηλα γραμματα ενα απο αυτα ειναι και αυτο που καθοριζει την καθαροαιμια του ζωου οχι το αιμα αλλα το χρωμα απο τις πατουσες και την μυτη

Να πω κάτι που μάλλον είναι βλακεία;Cream tortie δεν υπάρχει σαν κατηγορία στις περσικές;Στη μουρίτσα της γιατί έχει τόσες αποχρώσεις;:hmm:

CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη:hmm::hmm::hmm:
...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι

CHOCOLATE-TORTIE POINT αλλα παλι θελει ροζ πατουσες οσο για το lynx CHOCOLATE-TORTIE ειναι παλι και εγω chocolate δεν βλεπω πουθενα και τοσο απαλη ταρτουγα στα περσικα απαγορευεται και αν το βαλω στα party color τοτε θελει οπωσδηπωτε παλι ροζ μυτη:hmm::hmm::hmm:
...... ειναι διασταυρωση με τσιντσιλα σιγουρα λυπαμαι
Ναι έχεις δίκιο...Τότε μάλλον είναι διασταύρωση όπως λες,κι εγώ το ξέρω αυτό για τα πατουσάκια.:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back