zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 21:35 Η zorica έγραψε: #1.461 02-07-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Η μαμά είναι καλά από όσο ξέρω τα έβγαλαν τα γατάκια και την στείρωσαν,απλά πέσαμε σε ανευθυνους κατόχους γάτας που μετά κατάλαβα ότι δεν την είχε πάει καθόλου στο γιατγό και άφηνε και τις μέρες να παιρνουν χωρίς να κάνει κάτι. Click για ανάπτυξη... Πω,πω......Δεν ξερω τι να πω!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σε καταλαβαίνω απόλυτα...εγώ είχα δει όνειρο ότι τα χάσαμε τα γατάκια και ταράχτηκα τόσο πολύ ...δεν μπορείς να φανταστείς...πόσο μάλλον να τα χάσεις πραγματικά! Click για ανάπτυξη... Raisa πιο θα κρατησεις?Τι χρωματα ειναι αυτα?Μου φαινονται πολυ ανοιχτο γκρι και ειναι πολυ ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #1.462 02-07-08 21:53 Δε θα κρατήσω κανένα....δυστυχώς....αλλά δεν γίνεται σε κάθε γέννα να κρατάω και από ένα! όσο για τα χρώματα...τα 4 είναι λιλά και τα 3 μπλε....το ανοιχτό γκρι που λες είναι το λιλά σαν τη Ραίσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 22:07 Η katerina10: #1.463 02-07-08 22:07 Πιστεύω ότι τα μπλέ είναι ΠΟΛΥ όμορφα πάντως..Τα σκούρα χρώματα προτιμάω πάντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η zorica έγραψε: #1.464 03-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δε θα κρατήσω κανένα....δυστυχώς....αλλά δεν γίνεται σε κάθε γέννα να κρατάω και από ένα! όσο για τα χρώματα...τα 4 είναι λιλά και τα 3 μπλε....το ανοιχτό γκρι που λες είναι το λιλά σαν τη Ραίσα Click για ανάπτυξη... Εγω θα διαλεγα λιλα αλλα δεν θα ελεγα οχι ουτε στα αλλα πιο σκουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η zorica έγραψε: #1.465 03-07-08 14:40 Και μια αλλη φωτο μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 561.jpg 254 KB · Εμφανίσεις: 37 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Η elvenstar: #1.466 03-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγω θα διαλεγα λιλα αλλα δεν θα ελεγα οχι ουτε στα αλλα πιο σκουρα Click για ανάπτυξη... Ζοριτσάκι; όταν η Ραισα έλεγε δεν μπορει να κρατάει σε καθε γέννα από 1 δεν εννοούσε ότι θα τα κρατάει όλα Ευτυχώς εσυ κ εγώ που δεν γίναμε εκτροφείς γιατί δεν θα δίναμε κανένα μωρό Καλά αυτός ο μάρκος όσο πάει κ ομορφαίνει κ τι περίεργο τρίχωμα που έχει; να μη το ματιάσω είναι κουκλί μήπως του έκανες ανταύγια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:10 Η katerina10: #1.467 03-07-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζοριτσάκι; όταν η Ραισα έλεγε δεν μπορει να κρατάει σε καθε γέννα από 1 δεν εννοούσε ότι θα τα κρατάει όλα Ευτυχώς εσυ κ εγώ που δεν γίναμε εκτροφείς γιατί δεν θα δίναμε κανένα μωρό Καλά αυτός ο μάρκος όσο πάει κ ομορφαίνει κ τι περίεργο τρίχωμα που έχει; να μη το ματιάσω είναι κουκλί μήπως του έκανες ανταύγια; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 23:43 Η zorica έγραψε: #1.468 03-07-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζοριτσάκι; όταν η Ραισα έλεγε δεν μπορει να κρατάει σε καθε γέννα από 1 δεν εννοούσε ότι θα τα κρατάει όλα Ευτυχώς εσυ κ εγώ που δεν γίναμε εκτροφείς γιατί δεν θα δίναμε κανένα μωρό Καλά αυτός ο μάρκος όσο πάει κ ομορφαίνει κ τι περίεργο τρίχωμα που έχει; να μη το ματιάσω είναι κουκλί μήπως του έκανες ανταύγια; Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το μονο σιγουρο ΔΕΝ θα εδινα κανενα.Ο Μαρκο εκανε μασκα και του φωναζουμε ¨ελα`δω ΡΑΚΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η zorica έγραψε: #1.469 04-07-08 14:58 Εχουν αρχισει και μυριζουν ΠΟΛΥ ασχιμα τα τσισα του.Γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 16:22 Η moukelis έγραψε: #1.470 04-07-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχουν αρχισει και μυριζουν ΠΟΛΥ ασχιμα τα τσισα του.Γιατι? Click για ανάπτυξη... Α βλέπω αγαπητή έχετε αρχίσει να αισθάνεστε τις χαρές του να έχεις αρσενικό αστείρωτο στο σπίτι.Μήπως ήρθε καιρός να ρωτήσετε την κτηνίατρό σας για τη στείρωση;Να τον εξετάσει να δει αν έχει ωριμάσει και να σας πει πότε θα είναι έτοιμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 18:40 Η zorica έγραψε: #1.471 04-07-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α βλέπω αγαπητή έχετε αρχίσει να αισθάνεστε τις χαρές του να έχεις αρσενικό αστείρωτο στο σπίτι.Μήπως ήρθε καιρός να ρωτήσετε την κτηνίατρό σας για τη στείρωση;Να τον εξετάσει να δει αν έχει ωριμάσει και να σας πει πότε θα είναι έτοιμος; Click για ανάπτυξη... Ox ox ox!!!Κατι τετοι υποψιαζομουν και εγω...αλλα θεωρησα οτι ειναι ακομα μικρος(5 μιση μηνων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 18:59 Η moukelis έγραψε: #1.472 04-07-08 18:59 Καθόλου μικρός δεν είναι καλή μου,στους έξι μήνες στειρώνονται.Μην τον αφήνεις στο μπαλκόνι,και κανόνισε μια εξέταση για να σας πει ο γιατρός πότε θα είναι η μεγάλη ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 19:00 Η popi έγραψε: #1.473 04-07-08 19:00 Τα πρώτα σημαδια ότι το αγοράκι σου μεγαλώνει;μήπως υπάρχει κάπου κοντα θυληκιά α Πρίγκιπάς το έκανε με το που ήρθε το Αλητάκι,μετά ζευγάρωσε και την Τρίτη τον στειρώνουμε κι αυτόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 08:28 Η prince έγραψε: #1.474 05-07-08 08:28 Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα prince1.jpg 46,3 KB · Εμφανίσεις: 13 prince00074.jpg 53 KB · Εμφανίσεις: 30 prince00071.jpg 58,8 KB · Εμφανίσεις: 28 popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 09:22 Η popi έγραψε: #1.475 05-07-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Οντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 09:35 Η elvenstar: #1.476 05-07-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Τι φοβερή μουρίτσα για ρούφηγμα; Να σου ζήσει. Βλέπω ότι έχει αρχίσει να φουντώνει; πόσο μηνών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #1.477 05-07-08 10:16 Τι ζουζουνιάρικη τριχόμπαλα...Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:18 Η prince έγραψε: #1.478 05-07-08 11:18 Κοντεύει 7 και μισό μηνών... Το καλάθι είναι το θέμα... Κάποτε χώραγε 10 κιλά καρύδια.. (προ Prince) Μετά χώραγε τον γατούλι τεντωμένο (βλέπε λαγός στυλ). Πλέον χωράει με το ζόρι τον γάτο... και μόνο κουλουριασμένο... Τι κάνω μειώνω την τροφή ή πέρνω μεγαλύτερο καλάθι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:24 Η popi έγραψε: #1.479 05-07-08 11:24 Εγώ θα σου έλεγα κράτα αυτό,τα δικά μου αν βολευτουν κάπου δεν αλλάζουν μέρος με τίποτα και τωρα με τις ζέστες είπαμε στοο καναπεδάκι μου να τα χτυπάει το αεράκι του αιρκοντισιον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:27 Η prince έγραψε: #1.480 05-07-08 11:27 Κάθονται στο αιρκοντίσιον; Ο δικός μου μόλις το ανάψω στρίβει... αλλάζει δωμάτιο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Η μαμά είναι καλά από όσο ξέρω τα έβγαλαν τα γατάκια και την στείρωσαν,απλά πέσαμε σε ανευθυνους κατόχους γάτας που μετά κατάλαβα ότι δεν την είχε πάει καθόλου στο γιατγό και άφηνε και τις μέρες να παιρνουν χωρίς να κάνει κάτι. Click για ανάπτυξη... Πω,πω......Δεν ξερω τι να πω!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σε καταλαβαίνω απόλυτα...εγώ είχα δει όνειρο ότι τα χάσαμε τα γατάκια και ταράχτηκα τόσο πολύ ...δεν μπορείς να φανταστείς...πόσο μάλλον να τα χάσεις πραγματικά! Click για ανάπτυξη... Raisa πιο θα κρατησεις?Τι χρωματα ειναι αυτα?Μου φαινονται πολυ ανοιχτο γκρι και ειναι πολυ ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #1.462 02-07-08 21:53 Δε θα κρατήσω κανένα....δυστυχώς....αλλά δεν γίνεται σε κάθε γέννα να κρατάω και από ένα! όσο για τα χρώματα...τα 4 είναι λιλά και τα 3 μπλε....το ανοιχτό γκρι που λες είναι το λιλά σαν τη Ραίσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 22:07 Η katerina10: #1.463 02-07-08 22:07 Πιστεύω ότι τα μπλέ είναι ΠΟΛΥ όμορφα πάντως..Τα σκούρα χρώματα προτιμάω πάντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η zorica έγραψε: #1.464 03-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δε θα κρατήσω κανένα....δυστυχώς....αλλά δεν γίνεται σε κάθε γέννα να κρατάω και από ένα! όσο για τα χρώματα...τα 4 είναι λιλά και τα 3 μπλε....το ανοιχτό γκρι που λες είναι το λιλά σαν τη Ραίσα Click για ανάπτυξη... Εγω θα διαλεγα λιλα αλλα δεν θα ελεγα οχι ουτε στα αλλα πιο σκουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η zorica έγραψε: #1.465 03-07-08 14:40 Και μια αλλη φωτο μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 561.jpg 254 KB · Εμφανίσεις: 37 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Η elvenstar: #1.466 03-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγω θα διαλεγα λιλα αλλα δεν θα ελεγα οχι ουτε στα αλλα πιο σκουρα Click για ανάπτυξη... Ζοριτσάκι; όταν η Ραισα έλεγε δεν μπορει να κρατάει σε καθε γέννα από 1 δεν εννοούσε ότι θα τα κρατάει όλα Ευτυχώς εσυ κ εγώ που δεν γίναμε εκτροφείς γιατί δεν θα δίναμε κανένα μωρό Καλά αυτός ο μάρκος όσο πάει κ ομορφαίνει κ τι περίεργο τρίχωμα που έχει; να μη το ματιάσω είναι κουκλί μήπως του έκανες ανταύγια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:10 Η katerina10: #1.467 03-07-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζοριτσάκι; όταν η Ραισα έλεγε δεν μπορει να κρατάει σε καθε γέννα από 1 δεν εννοούσε ότι θα τα κρατάει όλα Ευτυχώς εσυ κ εγώ που δεν γίναμε εκτροφείς γιατί δεν θα δίναμε κανένα μωρό Καλά αυτός ο μάρκος όσο πάει κ ομορφαίνει κ τι περίεργο τρίχωμα που έχει; να μη το ματιάσω είναι κουκλί μήπως του έκανες ανταύγια; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 23:43 Η zorica έγραψε: #1.468 03-07-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζοριτσάκι; όταν η Ραισα έλεγε δεν μπορει να κρατάει σε καθε γέννα από 1 δεν εννοούσε ότι θα τα κρατάει όλα Ευτυχώς εσυ κ εγώ που δεν γίναμε εκτροφείς γιατί δεν θα δίναμε κανένα μωρό Καλά αυτός ο μάρκος όσο πάει κ ομορφαίνει κ τι περίεργο τρίχωμα που έχει; να μη το ματιάσω είναι κουκλί μήπως του έκανες ανταύγια; Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το μονο σιγουρο ΔΕΝ θα εδινα κανενα.Ο Μαρκο εκανε μασκα και του φωναζουμε ¨ελα`δω ΡΑΚΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η zorica έγραψε: #1.469 04-07-08 14:58 Εχουν αρχισει και μυριζουν ΠΟΛΥ ασχιμα τα τσισα του.Γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 16:22 Η moukelis έγραψε: #1.470 04-07-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχουν αρχισει και μυριζουν ΠΟΛΥ ασχιμα τα τσισα του.Γιατι? Click για ανάπτυξη... Α βλέπω αγαπητή έχετε αρχίσει να αισθάνεστε τις χαρές του να έχεις αρσενικό αστείρωτο στο σπίτι.Μήπως ήρθε καιρός να ρωτήσετε την κτηνίατρό σας για τη στείρωση;Να τον εξετάσει να δει αν έχει ωριμάσει και να σας πει πότε θα είναι έτοιμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 18:40 Η zorica έγραψε: #1.471 04-07-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α βλέπω αγαπητή έχετε αρχίσει να αισθάνεστε τις χαρές του να έχεις αρσενικό αστείρωτο στο σπίτι.Μήπως ήρθε καιρός να ρωτήσετε την κτηνίατρό σας για τη στείρωση;Να τον εξετάσει να δει αν έχει ωριμάσει και να σας πει πότε θα είναι έτοιμος; Click για ανάπτυξη... Ox ox ox!!!Κατι τετοι υποψιαζομουν και εγω...αλλα θεωρησα οτι ειναι ακομα μικρος(5 μιση μηνων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 18:59 Η moukelis έγραψε: #1.472 04-07-08 18:59 Καθόλου μικρός δεν είναι καλή μου,στους έξι μήνες στειρώνονται.Μην τον αφήνεις στο μπαλκόνι,και κανόνισε μια εξέταση για να σας πει ο γιατρός πότε θα είναι η μεγάλη ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 19:00 Η popi έγραψε: #1.473 04-07-08 19:00 Τα πρώτα σημαδια ότι το αγοράκι σου μεγαλώνει;μήπως υπάρχει κάπου κοντα θυληκιά α Πρίγκιπάς το έκανε με το που ήρθε το Αλητάκι,μετά ζευγάρωσε και την Τρίτη τον στειρώνουμε κι αυτόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 08:28 Η prince έγραψε: #1.474 05-07-08 08:28 Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα prince1.jpg 46,3 KB · Εμφανίσεις: 13 prince00074.jpg 53 KB · Εμφανίσεις: 30 prince00071.jpg 58,8 KB · Εμφανίσεις: 28 popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 09:22 Η popi έγραψε: #1.475 05-07-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Οντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 09:35 Η elvenstar: #1.476 05-07-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Τι φοβερή μουρίτσα για ρούφηγμα; Να σου ζήσει. Βλέπω ότι έχει αρχίσει να φουντώνει; πόσο μηνών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #1.477 05-07-08 10:16 Τι ζουζουνιάρικη τριχόμπαλα...Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:18 Η prince έγραψε: #1.478 05-07-08 11:18 Κοντεύει 7 και μισό μηνών... Το καλάθι είναι το θέμα... Κάποτε χώραγε 10 κιλά καρύδια.. (προ Prince) Μετά χώραγε τον γατούλι τεντωμένο (βλέπε λαγός στυλ). Πλέον χωράει με το ζόρι τον γάτο... και μόνο κουλουριασμένο... Τι κάνω μειώνω την τροφή ή πέρνω μεγαλύτερο καλάθι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:24 Η popi έγραψε: #1.479 05-07-08 11:24 Εγώ θα σου έλεγα κράτα αυτό,τα δικά μου αν βολευτουν κάπου δεν αλλάζουν μέρος με τίποτα και τωρα με τις ζέστες είπαμε στοο καναπεδάκι μου να τα χτυπάει το αεράκι του αιρκοντισιον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:27 Η prince έγραψε: #1.480 05-07-08 11:27 Κάθονται στο αιρκοντίσιον; Ο δικός μου μόλις το ανάψω στρίβει... αλλάζει δωμάτιο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε θα κρατήσω κανένα....δυστυχώς....αλλά δεν γίνεται σε κάθε γέννα να κρατάω και από ένα! όσο για τα χρώματα...τα 4 είναι λιλά και τα 3 μπλε....το ανοιχτό γκρι που λες είναι το λιλά σαν τη Ραίσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 22:07 Η katerina10: #1.463 02-07-08 22:07 Πιστεύω ότι τα μπλέ είναι ΠΟΛΥ όμορφα πάντως..Τα σκούρα χρώματα προτιμάω πάντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η zorica έγραψε: #1.464 03-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δε θα κρατήσω κανένα....δυστυχώς....αλλά δεν γίνεται σε κάθε γέννα να κρατάω και από ένα! όσο για τα χρώματα...τα 4 είναι λιλά και τα 3 μπλε....το ανοιχτό γκρι που λες είναι το λιλά σαν τη Ραίσα Click για ανάπτυξη... Εγω θα διαλεγα λιλα αλλα δεν θα ελεγα οχι ουτε στα αλλα πιο σκουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η zorica έγραψε: #1.465 03-07-08 14:40 Και μια αλλη φωτο μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 561.jpg 254 KB · Εμφανίσεις: 37 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Η elvenstar: #1.466 03-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγω θα διαλεγα λιλα αλλα δεν θα ελεγα οχι ουτε στα αλλα πιο σκουρα Click για ανάπτυξη... Ζοριτσάκι; όταν η Ραισα έλεγε δεν μπορει να κρατάει σε καθε γέννα από 1 δεν εννοούσε ότι θα τα κρατάει όλα Ευτυχώς εσυ κ εγώ που δεν γίναμε εκτροφείς γιατί δεν θα δίναμε κανένα μωρό Καλά αυτός ο μάρκος όσο πάει κ ομορφαίνει κ τι περίεργο τρίχωμα που έχει; να μη το ματιάσω είναι κουκλί μήπως του έκανες ανταύγια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:10 Η katerina10: #1.467 03-07-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζοριτσάκι; όταν η Ραισα έλεγε δεν μπορει να κρατάει σε καθε γέννα από 1 δεν εννοούσε ότι θα τα κρατάει όλα Ευτυχώς εσυ κ εγώ που δεν γίναμε εκτροφείς γιατί δεν θα δίναμε κανένα μωρό Καλά αυτός ο μάρκος όσο πάει κ ομορφαίνει κ τι περίεργο τρίχωμα που έχει; να μη το ματιάσω είναι κουκλί μήπως του έκανες ανταύγια; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 23:43 Η zorica έγραψε: #1.468 03-07-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζοριτσάκι; όταν η Ραισα έλεγε δεν μπορει να κρατάει σε καθε γέννα από 1 δεν εννοούσε ότι θα τα κρατάει όλα Ευτυχώς εσυ κ εγώ που δεν γίναμε εκτροφείς γιατί δεν θα δίναμε κανένα μωρό Καλά αυτός ο μάρκος όσο πάει κ ομορφαίνει κ τι περίεργο τρίχωμα που έχει; να μη το ματιάσω είναι κουκλί μήπως του έκανες ανταύγια; Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το μονο σιγουρο ΔΕΝ θα εδινα κανενα.Ο Μαρκο εκανε μασκα και του φωναζουμε ¨ελα`δω ΡΑΚΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η zorica έγραψε: #1.469 04-07-08 14:58 Εχουν αρχισει και μυριζουν ΠΟΛΥ ασχιμα τα τσισα του.Γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 16:22 Η moukelis έγραψε: #1.470 04-07-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχουν αρχισει και μυριζουν ΠΟΛΥ ασχιμα τα τσισα του.Γιατι? Click για ανάπτυξη... Α βλέπω αγαπητή έχετε αρχίσει να αισθάνεστε τις χαρές του να έχεις αρσενικό αστείρωτο στο σπίτι.Μήπως ήρθε καιρός να ρωτήσετε την κτηνίατρό σας για τη στείρωση;Να τον εξετάσει να δει αν έχει ωριμάσει και να σας πει πότε θα είναι έτοιμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 18:40 Η zorica έγραψε: #1.471 04-07-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α βλέπω αγαπητή έχετε αρχίσει να αισθάνεστε τις χαρές του να έχεις αρσενικό αστείρωτο στο σπίτι.Μήπως ήρθε καιρός να ρωτήσετε την κτηνίατρό σας για τη στείρωση;Να τον εξετάσει να δει αν έχει ωριμάσει και να σας πει πότε θα είναι έτοιμος; Click για ανάπτυξη... Ox ox ox!!!Κατι τετοι υποψιαζομουν και εγω...αλλα θεωρησα οτι ειναι ακομα μικρος(5 μιση μηνων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 18:59 Η moukelis έγραψε: #1.472 04-07-08 18:59 Καθόλου μικρός δεν είναι καλή μου,στους έξι μήνες στειρώνονται.Μην τον αφήνεις στο μπαλκόνι,και κανόνισε μια εξέταση για να σας πει ο γιατρός πότε θα είναι η μεγάλη ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 19:00 Η popi έγραψε: #1.473 04-07-08 19:00 Τα πρώτα σημαδια ότι το αγοράκι σου μεγαλώνει;μήπως υπάρχει κάπου κοντα θυληκιά α Πρίγκιπάς το έκανε με το που ήρθε το Αλητάκι,μετά ζευγάρωσε και την Τρίτη τον στειρώνουμε κι αυτόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 08:28 Η prince έγραψε: #1.474 05-07-08 08:28 Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα prince1.jpg 46,3 KB · Εμφανίσεις: 13 prince00074.jpg 53 KB · Εμφανίσεις: 30 prince00071.jpg 58,8 KB · Εμφανίσεις: 28 popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 09:22 Η popi έγραψε: #1.475 05-07-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Οντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 09:35 Η elvenstar: #1.476 05-07-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Τι φοβερή μουρίτσα για ρούφηγμα; Να σου ζήσει. Βλέπω ότι έχει αρχίσει να φουντώνει; πόσο μηνών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #1.477 05-07-08 10:16 Τι ζουζουνιάρικη τριχόμπαλα...Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:18 Η prince έγραψε: #1.478 05-07-08 11:18 Κοντεύει 7 και μισό μηνών... Το καλάθι είναι το θέμα... Κάποτε χώραγε 10 κιλά καρύδια.. (προ Prince) Μετά χώραγε τον γατούλι τεντωμένο (βλέπε λαγός στυλ). Πλέον χωράει με το ζόρι τον γάτο... και μόνο κουλουριασμένο... Τι κάνω μειώνω την τροφή ή πέρνω μεγαλύτερο καλάθι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:24 Η popi έγραψε: #1.479 05-07-08 11:24 Εγώ θα σου έλεγα κράτα αυτό,τα δικά μου αν βολευτουν κάπου δεν αλλάζουν μέρος με τίποτα και τωρα με τις ζέστες είπαμε στοο καναπεδάκι μου να τα χτυπάει το αεράκι του αιρκοντισιον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:27 Η prince έγραψε: #1.480 05-07-08 11:27 Κάθονται στο αιρκοντίσιον; Ο δικός μου μόλις το ανάψω στρίβει... αλλάζει δωμάτιο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πιστεύω ότι τα μπλέ είναι ΠΟΛΥ όμορφα πάντως..Τα σκούρα χρώματα προτιμάω πάντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η zorica έγραψε: #1.464 03-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δε θα κρατήσω κανένα....δυστυχώς....αλλά δεν γίνεται σε κάθε γέννα να κρατάω και από ένα! όσο για τα χρώματα...τα 4 είναι λιλά και τα 3 μπλε....το ανοιχτό γκρι που λες είναι το λιλά σαν τη Ραίσα Click για ανάπτυξη... Εγω θα διαλεγα λιλα αλλα δεν θα ελεγα οχι ουτε στα αλλα πιο σκουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η zorica έγραψε: #1.465 03-07-08 14:40 Και μια αλλη φωτο μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 561.jpg 254 KB · Εμφανίσεις: 37 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Η elvenstar: #1.466 03-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγω θα διαλεγα λιλα αλλα δεν θα ελεγα οχι ουτε στα αλλα πιο σκουρα Click για ανάπτυξη... Ζοριτσάκι; όταν η Ραισα έλεγε δεν μπορει να κρατάει σε καθε γέννα από 1 δεν εννοούσε ότι θα τα κρατάει όλα Ευτυχώς εσυ κ εγώ που δεν γίναμε εκτροφείς γιατί δεν θα δίναμε κανένα μωρό Καλά αυτός ο μάρκος όσο πάει κ ομορφαίνει κ τι περίεργο τρίχωμα που έχει; να μη το ματιάσω είναι κουκλί μήπως του έκανες ανταύγια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:10 Η katerina10: #1.467 03-07-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζοριτσάκι; όταν η Ραισα έλεγε δεν μπορει να κρατάει σε καθε γέννα από 1 δεν εννοούσε ότι θα τα κρατάει όλα Ευτυχώς εσυ κ εγώ που δεν γίναμε εκτροφείς γιατί δεν θα δίναμε κανένα μωρό Καλά αυτός ο μάρκος όσο πάει κ ομορφαίνει κ τι περίεργο τρίχωμα που έχει; να μη το ματιάσω είναι κουκλί μήπως του έκανες ανταύγια; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 23:43 Η zorica έγραψε: #1.468 03-07-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζοριτσάκι; όταν η Ραισα έλεγε δεν μπορει να κρατάει σε καθε γέννα από 1 δεν εννοούσε ότι θα τα κρατάει όλα Ευτυχώς εσυ κ εγώ που δεν γίναμε εκτροφείς γιατί δεν θα δίναμε κανένα μωρό Καλά αυτός ο μάρκος όσο πάει κ ομορφαίνει κ τι περίεργο τρίχωμα που έχει; να μη το ματιάσω είναι κουκλί μήπως του έκανες ανταύγια; Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το μονο σιγουρο ΔΕΝ θα εδινα κανενα.Ο Μαρκο εκανε μασκα και του φωναζουμε ¨ελα`δω ΡΑΚΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η zorica έγραψε: #1.469 04-07-08 14:58 Εχουν αρχισει και μυριζουν ΠΟΛΥ ασχιμα τα τσισα του.Γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 16:22 Η moukelis έγραψε: #1.470 04-07-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχουν αρχισει και μυριζουν ΠΟΛΥ ασχιμα τα τσισα του.Γιατι? Click για ανάπτυξη... Α βλέπω αγαπητή έχετε αρχίσει να αισθάνεστε τις χαρές του να έχεις αρσενικό αστείρωτο στο σπίτι.Μήπως ήρθε καιρός να ρωτήσετε την κτηνίατρό σας για τη στείρωση;Να τον εξετάσει να δει αν έχει ωριμάσει και να σας πει πότε θα είναι έτοιμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 18:40 Η zorica έγραψε: #1.471 04-07-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α βλέπω αγαπητή έχετε αρχίσει να αισθάνεστε τις χαρές του να έχεις αρσενικό αστείρωτο στο σπίτι.Μήπως ήρθε καιρός να ρωτήσετε την κτηνίατρό σας για τη στείρωση;Να τον εξετάσει να δει αν έχει ωριμάσει και να σας πει πότε θα είναι έτοιμος; Click για ανάπτυξη... Ox ox ox!!!Κατι τετοι υποψιαζομουν και εγω...αλλα θεωρησα οτι ειναι ακομα μικρος(5 μιση μηνων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 18:59 Η moukelis έγραψε: #1.472 04-07-08 18:59 Καθόλου μικρός δεν είναι καλή μου,στους έξι μήνες στειρώνονται.Μην τον αφήνεις στο μπαλκόνι,και κανόνισε μια εξέταση για να σας πει ο γιατρός πότε θα είναι η μεγάλη ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 19:00 Η popi έγραψε: #1.473 04-07-08 19:00 Τα πρώτα σημαδια ότι το αγοράκι σου μεγαλώνει;μήπως υπάρχει κάπου κοντα θυληκιά α Πρίγκιπάς το έκανε με το που ήρθε το Αλητάκι,μετά ζευγάρωσε και την Τρίτη τον στειρώνουμε κι αυτόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 08:28 Η prince έγραψε: #1.474 05-07-08 08:28 Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα prince1.jpg 46,3 KB · Εμφανίσεις: 13 prince00074.jpg 53 KB · Εμφανίσεις: 30 prince00071.jpg 58,8 KB · Εμφανίσεις: 28 popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 09:22 Η popi έγραψε: #1.475 05-07-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Οντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 09:35 Η elvenstar: #1.476 05-07-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Τι φοβερή μουρίτσα για ρούφηγμα; Να σου ζήσει. Βλέπω ότι έχει αρχίσει να φουντώνει; πόσο μηνών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #1.477 05-07-08 10:16 Τι ζουζουνιάρικη τριχόμπαλα...Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:18 Η prince έγραψε: #1.478 05-07-08 11:18 Κοντεύει 7 και μισό μηνών... Το καλάθι είναι το θέμα... Κάποτε χώραγε 10 κιλά καρύδια.. (προ Prince) Μετά χώραγε τον γατούλι τεντωμένο (βλέπε λαγός στυλ). Πλέον χωράει με το ζόρι τον γάτο... και μόνο κουλουριασμένο... Τι κάνω μειώνω την τροφή ή πέρνω μεγαλύτερο καλάθι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:24 Η popi έγραψε: #1.479 05-07-08 11:24 Εγώ θα σου έλεγα κράτα αυτό,τα δικά μου αν βολευτουν κάπου δεν αλλάζουν μέρος με τίποτα και τωρα με τις ζέστες είπαμε στοο καναπεδάκι μου να τα χτυπάει το αεράκι του αιρκοντισιον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:27 Η prince έγραψε: #1.480 05-07-08 11:27 Κάθονται στο αιρκοντίσιον; Ο δικός μου μόλις το ανάψω στρίβει... αλλάζει δωμάτιο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δε θα κρατήσω κανένα....δυστυχώς....αλλά δεν γίνεται σε κάθε γέννα να κρατάω και από ένα! όσο για τα χρώματα...τα 4 είναι λιλά και τα 3 μπλε....το ανοιχτό γκρι που λες είναι το λιλά σαν τη Ραίσα Click για ανάπτυξη... Εγω θα διαλεγα λιλα αλλα δεν θα ελεγα οχι ουτε στα αλλα πιο σκουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η zorica έγραψε: #1.465 03-07-08 14:40 Και μια αλλη φωτο μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 561.jpg 254 KB · Εμφανίσεις: 37 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Η elvenstar: #1.466 03-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγω θα διαλεγα λιλα αλλα δεν θα ελεγα οχι ουτε στα αλλα πιο σκουρα Click για ανάπτυξη... Ζοριτσάκι; όταν η Ραισα έλεγε δεν μπορει να κρατάει σε καθε γέννα από 1 δεν εννοούσε ότι θα τα κρατάει όλα Ευτυχώς εσυ κ εγώ που δεν γίναμε εκτροφείς γιατί δεν θα δίναμε κανένα μωρό Καλά αυτός ο μάρκος όσο πάει κ ομορφαίνει κ τι περίεργο τρίχωμα που έχει; να μη το ματιάσω είναι κουκλί μήπως του έκανες ανταύγια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:10 Η katerina10: #1.467 03-07-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζοριτσάκι; όταν η Ραισα έλεγε δεν μπορει να κρατάει σε καθε γέννα από 1 δεν εννοούσε ότι θα τα κρατάει όλα Ευτυχώς εσυ κ εγώ που δεν γίναμε εκτροφείς γιατί δεν θα δίναμε κανένα μωρό Καλά αυτός ο μάρκος όσο πάει κ ομορφαίνει κ τι περίεργο τρίχωμα που έχει; να μη το ματιάσω είναι κουκλί μήπως του έκανες ανταύγια; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 23:43 Η zorica έγραψε: #1.468 03-07-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζοριτσάκι; όταν η Ραισα έλεγε δεν μπορει να κρατάει σε καθε γέννα από 1 δεν εννοούσε ότι θα τα κρατάει όλα Ευτυχώς εσυ κ εγώ που δεν γίναμε εκτροφείς γιατί δεν θα δίναμε κανένα μωρό Καλά αυτός ο μάρκος όσο πάει κ ομορφαίνει κ τι περίεργο τρίχωμα που έχει; να μη το ματιάσω είναι κουκλί μήπως του έκανες ανταύγια; Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το μονο σιγουρο ΔΕΝ θα εδινα κανενα.Ο Μαρκο εκανε μασκα και του φωναζουμε ¨ελα`δω ΡΑΚΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η zorica έγραψε: #1.469 04-07-08 14:58 Εχουν αρχισει και μυριζουν ΠΟΛΥ ασχιμα τα τσισα του.Γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 16:22 Η moukelis έγραψε: #1.470 04-07-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχουν αρχισει και μυριζουν ΠΟΛΥ ασχιμα τα τσισα του.Γιατι? Click για ανάπτυξη... Α βλέπω αγαπητή έχετε αρχίσει να αισθάνεστε τις χαρές του να έχεις αρσενικό αστείρωτο στο σπίτι.Μήπως ήρθε καιρός να ρωτήσετε την κτηνίατρό σας για τη στείρωση;Να τον εξετάσει να δει αν έχει ωριμάσει και να σας πει πότε θα είναι έτοιμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 18:40 Η zorica έγραψε: #1.471 04-07-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α βλέπω αγαπητή έχετε αρχίσει να αισθάνεστε τις χαρές του να έχεις αρσενικό αστείρωτο στο σπίτι.Μήπως ήρθε καιρός να ρωτήσετε την κτηνίατρό σας για τη στείρωση;Να τον εξετάσει να δει αν έχει ωριμάσει και να σας πει πότε θα είναι έτοιμος; Click για ανάπτυξη... Ox ox ox!!!Κατι τετοι υποψιαζομουν και εγω...αλλα θεωρησα οτι ειναι ακομα μικρος(5 μιση μηνων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 18:59 Η moukelis έγραψε: #1.472 04-07-08 18:59 Καθόλου μικρός δεν είναι καλή μου,στους έξι μήνες στειρώνονται.Μην τον αφήνεις στο μπαλκόνι,και κανόνισε μια εξέταση για να σας πει ο γιατρός πότε θα είναι η μεγάλη ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 19:00 Η popi έγραψε: #1.473 04-07-08 19:00 Τα πρώτα σημαδια ότι το αγοράκι σου μεγαλώνει;μήπως υπάρχει κάπου κοντα θυληκιά α Πρίγκιπάς το έκανε με το που ήρθε το Αλητάκι,μετά ζευγάρωσε και την Τρίτη τον στειρώνουμε κι αυτόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 08:28 Η prince έγραψε: #1.474 05-07-08 08:28 Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα prince1.jpg 46,3 KB · Εμφανίσεις: 13 prince00074.jpg 53 KB · Εμφανίσεις: 30 prince00071.jpg 58,8 KB · Εμφανίσεις: 28 popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 09:22 Η popi έγραψε: #1.475 05-07-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Οντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 09:35 Η elvenstar: #1.476 05-07-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Τι φοβερή μουρίτσα για ρούφηγμα; Να σου ζήσει. Βλέπω ότι έχει αρχίσει να φουντώνει; πόσο μηνών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #1.477 05-07-08 10:16 Τι ζουζουνιάρικη τριχόμπαλα...Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:18 Η prince έγραψε: #1.478 05-07-08 11:18 Κοντεύει 7 και μισό μηνών... Το καλάθι είναι το θέμα... Κάποτε χώραγε 10 κιλά καρύδια.. (προ Prince) Μετά χώραγε τον γατούλι τεντωμένο (βλέπε λαγός στυλ). Πλέον χωράει με το ζόρι τον γάτο... και μόνο κουλουριασμένο... Τι κάνω μειώνω την τροφή ή πέρνω μεγαλύτερο καλάθι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:24 Η popi έγραψε: #1.479 05-07-08 11:24 Εγώ θα σου έλεγα κράτα αυτό,τα δικά μου αν βολευτουν κάπου δεν αλλάζουν μέρος με τίποτα και τωρα με τις ζέστες είπαμε στοο καναπεδάκι μου να τα χτυπάει το αεράκι του αιρκοντισιον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:27 Η prince έγραψε: #1.480 05-07-08 11:27 Κάθονται στο αιρκοντίσιον; Ο δικός μου μόλις το ανάψω στρίβει... αλλάζει δωμάτιο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και μια αλλη φωτο μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Η elvenstar: #1.466 03-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγω θα διαλεγα λιλα αλλα δεν θα ελεγα οχι ουτε στα αλλα πιο σκουρα Click για ανάπτυξη... Ζοριτσάκι; όταν η Ραισα έλεγε δεν μπορει να κρατάει σε καθε γέννα από 1 δεν εννοούσε ότι θα τα κρατάει όλα Ευτυχώς εσυ κ εγώ που δεν γίναμε εκτροφείς γιατί δεν θα δίναμε κανένα μωρό Καλά αυτός ο μάρκος όσο πάει κ ομορφαίνει κ τι περίεργο τρίχωμα που έχει; να μη το ματιάσω είναι κουκλί μήπως του έκανες ανταύγια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:10 Η katerina10: #1.467 03-07-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζοριτσάκι; όταν η Ραισα έλεγε δεν μπορει να κρατάει σε καθε γέννα από 1 δεν εννοούσε ότι θα τα κρατάει όλα Ευτυχώς εσυ κ εγώ που δεν γίναμε εκτροφείς γιατί δεν θα δίναμε κανένα μωρό Καλά αυτός ο μάρκος όσο πάει κ ομορφαίνει κ τι περίεργο τρίχωμα που έχει; να μη το ματιάσω είναι κουκλί μήπως του έκανες ανταύγια; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 23:43 Η zorica έγραψε: #1.468 03-07-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζοριτσάκι; όταν η Ραισα έλεγε δεν μπορει να κρατάει σε καθε γέννα από 1 δεν εννοούσε ότι θα τα κρατάει όλα Ευτυχώς εσυ κ εγώ που δεν γίναμε εκτροφείς γιατί δεν θα δίναμε κανένα μωρό Καλά αυτός ο μάρκος όσο πάει κ ομορφαίνει κ τι περίεργο τρίχωμα που έχει; να μη το ματιάσω είναι κουκλί μήπως του έκανες ανταύγια; Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το μονο σιγουρο ΔΕΝ θα εδινα κανενα.Ο Μαρκο εκανε μασκα και του φωναζουμε ¨ελα`δω ΡΑΚΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η zorica έγραψε: #1.469 04-07-08 14:58 Εχουν αρχισει και μυριζουν ΠΟΛΥ ασχιμα τα τσισα του.Γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 16:22 Η moukelis έγραψε: #1.470 04-07-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχουν αρχισει και μυριζουν ΠΟΛΥ ασχιμα τα τσισα του.Γιατι? Click για ανάπτυξη... Α βλέπω αγαπητή έχετε αρχίσει να αισθάνεστε τις χαρές του να έχεις αρσενικό αστείρωτο στο σπίτι.Μήπως ήρθε καιρός να ρωτήσετε την κτηνίατρό σας για τη στείρωση;Να τον εξετάσει να δει αν έχει ωριμάσει και να σας πει πότε θα είναι έτοιμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 18:40 Η zorica έγραψε: #1.471 04-07-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α βλέπω αγαπητή έχετε αρχίσει να αισθάνεστε τις χαρές του να έχεις αρσενικό αστείρωτο στο σπίτι.Μήπως ήρθε καιρός να ρωτήσετε την κτηνίατρό σας για τη στείρωση;Να τον εξετάσει να δει αν έχει ωριμάσει και να σας πει πότε θα είναι έτοιμος; Click για ανάπτυξη... Ox ox ox!!!Κατι τετοι υποψιαζομουν και εγω...αλλα θεωρησα οτι ειναι ακομα μικρος(5 μιση μηνων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 18:59 Η moukelis έγραψε: #1.472 04-07-08 18:59 Καθόλου μικρός δεν είναι καλή μου,στους έξι μήνες στειρώνονται.Μην τον αφήνεις στο μπαλκόνι,και κανόνισε μια εξέταση για να σας πει ο γιατρός πότε θα είναι η μεγάλη ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 19:00 Η popi έγραψε: #1.473 04-07-08 19:00 Τα πρώτα σημαδια ότι το αγοράκι σου μεγαλώνει;μήπως υπάρχει κάπου κοντα θυληκιά α Πρίγκιπάς το έκανε με το που ήρθε το Αλητάκι,μετά ζευγάρωσε και την Τρίτη τον στειρώνουμε κι αυτόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 08:28 Η prince έγραψε: #1.474 05-07-08 08:28 Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα prince1.jpg 46,3 KB · Εμφανίσεις: 13 prince00074.jpg 53 KB · Εμφανίσεις: 30 prince00071.jpg 58,8 KB · Εμφανίσεις: 28 popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 09:22 Η popi έγραψε: #1.475 05-07-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Οντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 09:35 Η elvenstar: #1.476 05-07-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Τι φοβερή μουρίτσα για ρούφηγμα; Να σου ζήσει. Βλέπω ότι έχει αρχίσει να φουντώνει; πόσο μηνών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #1.477 05-07-08 10:16 Τι ζουζουνιάρικη τριχόμπαλα...Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:18 Η prince έγραψε: #1.478 05-07-08 11:18 Κοντεύει 7 και μισό μηνών... Το καλάθι είναι το θέμα... Κάποτε χώραγε 10 κιλά καρύδια.. (προ Prince) Μετά χώραγε τον γατούλι τεντωμένο (βλέπε λαγός στυλ). Πλέον χωράει με το ζόρι τον γάτο... και μόνο κουλουριασμένο... Τι κάνω μειώνω την τροφή ή πέρνω μεγαλύτερο καλάθι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:24 Η popi έγραψε: #1.479 05-07-08 11:24 Εγώ θα σου έλεγα κράτα αυτό,τα δικά μου αν βολευτουν κάπου δεν αλλάζουν μέρος με τίποτα και τωρα με τις ζέστες είπαμε στοο καναπεδάκι μου να τα χτυπάει το αεράκι του αιρκοντισιον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:27 Η prince έγραψε: #1.480 05-07-08 11:27 Κάθονται στο αιρκοντίσιον; Ο δικός μου μόλις το ανάψω στρίβει... αλλάζει δωμάτιο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγω θα διαλεγα λιλα αλλα δεν θα ελεγα οχι ουτε στα αλλα πιο σκουρα Click για ανάπτυξη... Ζοριτσάκι; όταν η Ραισα έλεγε δεν μπορει να κρατάει σε καθε γέννα από 1 δεν εννοούσε ότι θα τα κρατάει όλα Ευτυχώς εσυ κ εγώ που δεν γίναμε εκτροφείς γιατί δεν θα δίναμε κανένα μωρό Καλά αυτός ο μάρκος όσο πάει κ ομορφαίνει κ τι περίεργο τρίχωμα που έχει; να μη το ματιάσω είναι κουκλί μήπως του έκανες ανταύγια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:10 Η katerina10: #1.467 03-07-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζοριτσάκι; όταν η Ραισα έλεγε δεν μπορει να κρατάει σε καθε γέννα από 1 δεν εννοούσε ότι θα τα κρατάει όλα Ευτυχώς εσυ κ εγώ που δεν γίναμε εκτροφείς γιατί δεν θα δίναμε κανένα μωρό Καλά αυτός ο μάρκος όσο πάει κ ομορφαίνει κ τι περίεργο τρίχωμα που έχει; να μη το ματιάσω είναι κουκλί μήπως του έκανες ανταύγια; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 23:43 Η zorica έγραψε: #1.468 03-07-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζοριτσάκι; όταν η Ραισα έλεγε δεν μπορει να κρατάει σε καθε γέννα από 1 δεν εννοούσε ότι θα τα κρατάει όλα Ευτυχώς εσυ κ εγώ που δεν γίναμε εκτροφείς γιατί δεν θα δίναμε κανένα μωρό Καλά αυτός ο μάρκος όσο πάει κ ομορφαίνει κ τι περίεργο τρίχωμα που έχει; να μη το ματιάσω είναι κουκλί μήπως του έκανες ανταύγια; Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το μονο σιγουρο ΔΕΝ θα εδινα κανενα.Ο Μαρκο εκανε μασκα και του φωναζουμε ¨ελα`δω ΡΑΚΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η zorica έγραψε: #1.469 04-07-08 14:58 Εχουν αρχισει και μυριζουν ΠΟΛΥ ασχιμα τα τσισα του.Γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 16:22 Η moukelis έγραψε: #1.470 04-07-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχουν αρχισει και μυριζουν ΠΟΛΥ ασχιμα τα τσισα του.Γιατι? Click για ανάπτυξη... Α βλέπω αγαπητή έχετε αρχίσει να αισθάνεστε τις χαρές του να έχεις αρσενικό αστείρωτο στο σπίτι.Μήπως ήρθε καιρός να ρωτήσετε την κτηνίατρό σας για τη στείρωση;Να τον εξετάσει να δει αν έχει ωριμάσει και να σας πει πότε θα είναι έτοιμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 18:40 Η zorica έγραψε: #1.471 04-07-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α βλέπω αγαπητή έχετε αρχίσει να αισθάνεστε τις χαρές του να έχεις αρσενικό αστείρωτο στο σπίτι.Μήπως ήρθε καιρός να ρωτήσετε την κτηνίατρό σας για τη στείρωση;Να τον εξετάσει να δει αν έχει ωριμάσει και να σας πει πότε θα είναι έτοιμος; Click για ανάπτυξη... Ox ox ox!!!Κατι τετοι υποψιαζομουν και εγω...αλλα θεωρησα οτι ειναι ακομα μικρος(5 μιση μηνων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 18:59 Η moukelis έγραψε: #1.472 04-07-08 18:59 Καθόλου μικρός δεν είναι καλή μου,στους έξι μήνες στειρώνονται.Μην τον αφήνεις στο μπαλκόνι,και κανόνισε μια εξέταση για να σας πει ο γιατρός πότε θα είναι η μεγάλη ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 19:00 Η popi έγραψε: #1.473 04-07-08 19:00 Τα πρώτα σημαδια ότι το αγοράκι σου μεγαλώνει;μήπως υπάρχει κάπου κοντα θυληκιά α Πρίγκιπάς το έκανε με το που ήρθε το Αλητάκι,μετά ζευγάρωσε και την Τρίτη τον στειρώνουμε κι αυτόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 08:28 Η prince έγραψε: #1.474 05-07-08 08:28 Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα prince1.jpg 46,3 KB · Εμφανίσεις: 13 prince00074.jpg 53 KB · Εμφανίσεις: 30 prince00071.jpg 58,8 KB · Εμφανίσεις: 28 popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 09:22 Η popi έγραψε: #1.475 05-07-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Οντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 09:35 Η elvenstar: #1.476 05-07-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Τι φοβερή μουρίτσα για ρούφηγμα; Να σου ζήσει. Βλέπω ότι έχει αρχίσει να φουντώνει; πόσο μηνών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #1.477 05-07-08 10:16 Τι ζουζουνιάρικη τριχόμπαλα...Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:18 Η prince έγραψε: #1.478 05-07-08 11:18 Κοντεύει 7 και μισό μηνών... Το καλάθι είναι το θέμα... Κάποτε χώραγε 10 κιλά καρύδια.. (προ Prince) Μετά χώραγε τον γατούλι τεντωμένο (βλέπε λαγός στυλ). Πλέον χωράει με το ζόρι τον γάτο... και μόνο κουλουριασμένο... Τι κάνω μειώνω την τροφή ή πέρνω μεγαλύτερο καλάθι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:24 Η popi έγραψε: #1.479 05-07-08 11:24 Εγώ θα σου έλεγα κράτα αυτό,τα δικά μου αν βολευτουν κάπου δεν αλλάζουν μέρος με τίποτα και τωρα με τις ζέστες είπαμε στοο καναπεδάκι μου να τα χτυπάει το αεράκι του αιρκοντισιον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:27 Η prince έγραψε: #1.480 05-07-08 11:27 Κάθονται στο αιρκοντίσιον; Ο δικός μου μόλις το ανάψω στρίβει... αλλάζει δωμάτιο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζοριτσάκι; όταν η Ραισα έλεγε δεν μπορει να κρατάει σε καθε γέννα από 1 δεν εννοούσε ότι θα τα κρατάει όλα Ευτυχώς εσυ κ εγώ που δεν γίναμε εκτροφείς γιατί δεν θα δίναμε κανένα μωρό Καλά αυτός ο μάρκος όσο πάει κ ομορφαίνει κ τι περίεργο τρίχωμα που έχει; να μη το ματιάσω είναι κουκλί μήπως του έκανες ανταύγια; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 23:43 Η zorica έγραψε: #1.468 03-07-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζοριτσάκι; όταν η Ραισα έλεγε δεν μπορει να κρατάει σε καθε γέννα από 1 δεν εννοούσε ότι θα τα κρατάει όλα Ευτυχώς εσυ κ εγώ που δεν γίναμε εκτροφείς γιατί δεν θα δίναμε κανένα μωρό Καλά αυτός ο μάρκος όσο πάει κ ομορφαίνει κ τι περίεργο τρίχωμα που έχει; να μη το ματιάσω είναι κουκλί μήπως του έκανες ανταύγια; Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το μονο σιγουρο ΔΕΝ θα εδινα κανενα.Ο Μαρκο εκανε μασκα και του φωναζουμε ¨ελα`δω ΡΑΚΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η zorica έγραψε: #1.469 04-07-08 14:58 Εχουν αρχισει και μυριζουν ΠΟΛΥ ασχιμα τα τσισα του.Γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 16:22 Η moukelis έγραψε: #1.470 04-07-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχουν αρχισει και μυριζουν ΠΟΛΥ ασχιμα τα τσισα του.Γιατι? Click για ανάπτυξη... Α βλέπω αγαπητή έχετε αρχίσει να αισθάνεστε τις χαρές του να έχεις αρσενικό αστείρωτο στο σπίτι.Μήπως ήρθε καιρός να ρωτήσετε την κτηνίατρό σας για τη στείρωση;Να τον εξετάσει να δει αν έχει ωριμάσει και να σας πει πότε θα είναι έτοιμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 18:40 Η zorica έγραψε: #1.471 04-07-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α βλέπω αγαπητή έχετε αρχίσει να αισθάνεστε τις χαρές του να έχεις αρσενικό αστείρωτο στο σπίτι.Μήπως ήρθε καιρός να ρωτήσετε την κτηνίατρό σας για τη στείρωση;Να τον εξετάσει να δει αν έχει ωριμάσει και να σας πει πότε θα είναι έτοιμος; Click για ανάπτυξη... Ox ox ox!!!Κατι τετοι υποψιαζομουν και εγω...αλλα θεωρησα οτι ειναι ακομα μικρος(5 μιση μηνων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 18:59 Η moukelis έγραψε: #1.472 04-07-08 18:59 Καθόλου μικρός δεν είναι καλή μου,στους έξι μήνες στειρώνονται.Μην τον αφήνεις στο μπαλκόνι,και κανόνισε μια εξέταση για να σας πει ο γιατρός πότε θα είναι η μεγάλη ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 19:00 Η popi έγραψε: #1.473 04-07-08 19:00 Τα πρώτα σημαδια ότι το αγοράκι σου μεγαλώνει;μήπως υπάρχει κάπου κοντα θυληκιά α Πρίγκιπάς το έκανε με το που ήρθε το Αλητάκι,μετά ζευγάρωσε και την Τρίτη τον στειρώνουμε κι αυτόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 08:28 Η prince έγραψε: #1.474 05-07-08 08:28 Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα prince1.jpg 46,3 KB · Εμφανίσεις: 13 prince00074.jpg 53 KB · Εμφανίσεις: 30 prince00071.jpg 58,8 KB · Εμφανίσεις: 28 popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 09:22 Η popi έγραψε: #1.475 05-07-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Οντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 09:35 Η elvenstar: #1.476 05-07-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Τι φοβερή μουρίτσα για ρούφηγμα; Να σου ζήσει. Βλέπω ότι έχει αρχίσει να φουντώνει; πόσο μηνών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #1.477 05-07-08 10:16 Τι ζουζουνιάρικη τριχόμπαλα...Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:18 Η prince έγραψε: #1.478 05-07-08 11:18 Κοντεύει 7 και μισό μηνών... Το καλάθι είναι το θέμα... Κάποτε χώραγε 10 κιλά καρύδια.. (προ Prince) Μετά χώραγε τον γατούλι τεντωμένο (βλέπε λαγός στυλ). Πλέον χωράει με το ζόρι τον γάτο... και μόνο κουλουριασμένο... Τι κάνω μειώνω την τροφή ή πέρνω μεγαλύτερο καλάθι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:24 Η popi έγραψε: #1.479 05-07-08 11:24 Εγώ θα σου έλεγα κράτα αυτό,τα δικά μου αν βολευτουν κάπου δεν αλλάζουν μέρος με τίποτα και τωρα με τις ζέστες είπαμε στοο καναπεδάκι μου να τα χτυπάει το αεράκι του αιρκοντισιον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:27 Η prince έγραψε: #1.480 05-07-08 11:27 Κάθονται στο αιρκοντίσιον; Ο δικός μου μόλις το ανάψω στρίβει... αλλάζει δωμάτιο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζοριτσάκι; όταν η Ραισα έλεγε δεν μπορει να κρατάει σε καθε γέννα από 1 δεν εννοούσε ότι θα τα κρατάει όλα Ευτυχώς εσυ κ εγώ που δεν γίναμε εκτροφείς γιατί δεν θα δίναμε κανένα μωρό Καλά αυτός ο μάρκος όσο πάει κ ομορφαίνει κ τι περίεργο τρίχωμα που έχει; να μη το ματιάσω είναι κουκλί μήπως του έκανες ανταύγια; Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το μονο σιγουρο ΔΕΝ θα εδινα κανενα.Ο Μαρκο εκανε μασκα και του φωναζουμε ¨ελα`δω ΡΑΚΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η zorica έγραψε: #1.469 04-07-08 14:58 Εχουν αρχισει και μυριζουν ΠΟΛΥ ασχιμα τα τσισα του.Γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 16:22 Η moukelis έγραψε: #1.470 04-07-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχουν αρχισει και μυριζουν ΠΟΛΥ ασχιμα τα τσισα του.Γιατι? Click για ανάπτυξη... Α βλέπω αγαπητή έχετε αρχίσει να αισθάνεστε τις χαρές του να έχεις αρσενικό αστείρωτο στο σπίτι.Μήπως ήρθε καιρός να ρωτήσετε την κτηνίατρό σας για τη στείρωση;Να τον εξετάσει να δει αν έχει ωριμάσει και να σας πει πότε θα είναι έτοιμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 18:40 Η zorica έγραψε: #1.471 04-07-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α βλέπω αγαπητή έχετε αρχίσει να αισθάνεστε τις χαρές του να έχεις αρσενικό αστείρωτο στο σπίτι.Μήπως ήρθε καιρός να ρωτήσετε την κτηνίατρό σας για τη στείρωση;Να τον εξετάσει να δει αν έχει ωριμάσει και να σας πει πότε θα είναι έτοιμος; Click για ανάπτυξη... Ox ox ox!!!Κατι τετοι υποψιαζομουν και εγω...αλλα θεωρησα οτι ειναι ακομα μικρος(5 μιση μηνων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 18:59 Η moukelis έγραψε: #1.472 04-07-08 18:59 Καθόλου μικρός δεν είναι καλή μου,στους έξι μήνες στειρώνονται.Μην τον αφήνεις στο μπαλκόνι,και κανόνισε μια εξέταση για να σας πει ο γιατρός πότε θα είναι η μεγάλη ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 19:00 Η popi έγραψε: #1.473 04-07-08 19:00 Τα πρώτα σημαδια ότι το αγοράκι σου μεγαλώνει;μήπως υπάρχει κάπου κοντα θυληκιά α Πρίγκιπάς το έκανε με το που ήρθε το Αλητάκι,μετά ζευγάρωσε και την Τρίτη τον στειρώνουμε κι αυτόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 08:28 Η prince έγραψε: #1.474 05-07-08 08:28 Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα prince1.jpg 46,3 KB · Εμφανίσεις: 13 prince00074.jpg 53 KB · Εμφανίσεις: 30 prince00071.jpg 58,8 KB · Εμφανίσεις: 28 popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 09:22 Η popi έγραψε: #1.475 05-07-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Οντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 09:35 Η elvenstar: #1.476 05-07-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Τι φοβερή μουρίτσα για ρούφηγμα; Να σου ζήσει. Βλέπω ότι έχει αρχίσει να φουντώνει; πόσο μηνών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #1.477 05-07-08 10:16 Τι ζουζουνιάρικη τριχόμπαλα...Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:18 Η prince έγραψε: #1.478 05-07-08 11:18 Κοντεύει 7 και μισό μηνών... Το καλάθι είναι το θέμα... Κάποτε χώραγε 10 κιλά καρύδια.. (προ Prince) Μετά χώραγε τον γατούλι τεντωμένο (βλέπε λαγός στυλ). Πλέον χωράει με το ζόρι τον γάτο... και μόνο κουλουριασμένο... Τι κάνω μειώνω την τροφή ή πέρνω μεγαλύτερο καλάθι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:24 Η popi έγραψε: #1.479 05-07-08 11:24 Εγώ θα σου έλεγα κράτα αυτό,τα δικά μου αν βολευτουν κάπου δεν αλλάζουν μέρος με τίποτα και τωρα με τις ζέστες είπαμε στοο καναπεδάκι μου να τα χτυπάει το αεράκι του αιρκοντισιον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:27 Η prince έγραψε: #1.480 05-07-08 11:27 Κάθονται στο αιρκοντίσιον; Ο δικός μου μόλις το ανάψω στρίβει... αλλάζει δωμάτιο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχουν αρχισει και μυριζουν ΠΟΛΥ ασχιμα τα τσισα του.Γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 16:22 Η moukelis έγραψε: #1.470 04-07-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχουν αρχισει και μυριζουν ΠΟΛΥ ασχιμα τα τσισα του.Γιατι? Click για ανάπτυξη... Α βλέπω αγαπητή έχετε αρχίσει να αισθάνεστε τις χαρές του να έχεις αρσενικό αστείρωτο στο σπίτι.Μήπως ήρθε καιρός να ρωτήσετε την κτηνίατρό σας για τη στείρωση;Να τον εξετάσει να δει αν έχει ωριμάσει και να σας πει πότε θα είναι έτοιμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 18:40 Η zorica έγραψε: #1.471 04-07-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α βλέπω αγαπητή έχετε αρχίσει να αισθάνεστε τις χαρές του να έχεις αρσενικό αστείρωτο στο σπίτι.Μήπως ήρθε καιρός να ρωτήσετε την κτηνίατρό σας για τη στείρωση;Να τον εξετάσει να δει αν έχει ωριμάσει και να σας πει πότε θα είναι έτοιμος; Click για ανάπτυξη... Ox ox ox!!!Κατι τετοι υποψιαζομουν και εγω...αλλα θεωρησα οτι ειναι ακομα μικρος(5 μιση μηνων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 18:59 Η moukelis έγραψε: #1.472 04-07-08 18:59 Καθόλου μικρός δεν είναι καλή μου,στους έξι μήνες στειρώνονται.Μην τον αφήνεις στο μπαλκόνι,και κανόνισε μια εξέταση για να σας πει ο γιατρός πότε θα είναι η μεγάλη ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 19:00 Η popi έγραψε: #1.473 04-07-08 19:00 Τα πρώτα σημαδια ότι το αγοράκι σου μεγαλώνει;μήπως υπάρχει κάπου κοντα θυληκιά α Πρίγκιπάς το έκανε με το που ήρθε το Αλητάκι,μετά ζευγάρωσε και την Τρίτη τον στειρώνουμε κι αυτόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 08:28 Η prince έγραψε: #1.474 05-07-08 08:28 Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα prince1.jpg 46,3 KB · Εμφανίσεις: 13 prince00074.jpg 53 KB · Εμφανίσεις: 30 prince00071.jpg 58,8 KB · Εμφανίσεις: 28 popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 09:22 Η popi έγραψε: #1.475 05-07-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Οντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 09:35 Η elvenstar: #1.476 05-07-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Τι φοβερή μουρίτσα για ρούφηγμα; Να σου ζήσει. Βλέπω ότι έχει αρχίσει να φουντώνει; πόσο μηνών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #1.477 05-07-08 10:16 Τι ζουζουνιάρικη τριχόμπαλα...Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:18 Η prince έγραψε: #1.478 05-07-08 11:18 Κοντεύει 7 και μισό μηνών... Το καλάθι είναι το θέμα... Κάποτε χώραγε 10 κιλά καρύδια.. (προ Prince) Μετά χώραγε τον γατούλι τεντωμένο (βλέπε λαγός στυλ). Πλέον χωράει με το ζόρι τον γάτο... και μόνο κουλουριασμένο... Τι κάνω μειώνω την τροφή ή πέρνω μεγαλύτερο καλάθι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:24 Η popi έγραψε: #1.479 05-07-08 11:24 Εγώ θα σου έλεγα κράτα αυτό,τα δικά μου αν βολευτουν κάπου δεν αλλάζουν μέρος με τίποτα και τωρα με τις ζέστες είπαμε στοο καναπεδάκι μου να τα χτυπάει το αεράκι του αιρκοντισιον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:27 Η prince έγραψε: #1.480 05-07-08 11:27 Κάθονται στο αιρκοντίσιον; Ο δικός μου μόλις το ανάψω στρίβει... αλλάζει δωμάτιο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχουν αρχισει και μυριζουν ΠΟΛΥ ασχιμα τα τσισα του.Γιατι? Click για ανάπτυξη... Α βλέπω αγαπητή έχετε αρχίσει να αισθάνεστε τις χαρές του να έχεις αρσενικό αστείρωτο στο σπίτι.Μήπως ήρθε καιρός να ρωτήσετε την κτηνίατρό σας για τη στείρωση;Να τον εξετάσει να δει αν έχει ωριμάσει και να σας πει πότε θα είναι έτοιμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 18:40 Η zorica έγραψε: #1.471 04-07-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α βλέπω αγαπητή έχετε αρχίσει να αισθάνεστε τις χαρές του να έχεις αρσενικό αστείρωτο στο σπίτι.Μήπως ήρθε καιρός να ρωτήσετε την κτηνίατρό σας για τη στείρωση;Να τον εξετάσει να δει αν έχει ωριμάσει και να σας πει πότε θα είναι έτοιμος; Click για ανάπτυξη... Ox ox ox!!!Κατι τετοι υποψιαζομουν και εγω...αλλα θεωρησα οτι ειναι ακομα μικρος(5 μιση μηνων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 18:59 Η moukelis έγραψε: #1.472 04-07-08 18:59 Καθόλου μικρός δεν είναι καλή μου,στους έξι μήνες στειρώνονται.Μην τον αφήνεις στο μπαλκόνι,και κανόνισε μια εξέταση για να σας πει ο γιατρός πότε θα είναι η μεγάλη ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 19:00 Η popi έγραψε: #1.473 04-07-08 19:00 Τα πρώτα σημαδια ότι το αγοράκι σου μεγαλώνει;μήπως υπάρχει κάπου κοντα θυληκιά α Πρίγκιπάς το έκανε με το που ήρθε το Αλητάκι,μετά ζευγάρωσε και την Τρίτη τον στειρώνουμε κι αυτόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 08:28 Η prince έγραψε: #1.474 05-07-08 08:28 Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα prince1.jpg 46,3 KB · Εμφανίσεις: 13 prince00074.jpg 53 KB · Εμφανίσεις: 30 prince00071.jpg 58,8 KB · Εμφανίσεις: 28 popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 09:22 Η popi έγραψε: #1.475 05-07-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Οντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 09:35 Η elvenstar: #1.476 05-07-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Τι φοβερή μουρίτσα για ρούφηγμα; Να σου ζήσει. Βλέπω ότι έχει αρχίσει να φουντώνει; πόσο μηνών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #1.477 05-07-08 10:16 Τι ζουζουνιάρικη τριχόμπαλα...Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:18 Η prince έγραψε: #1.478 05-07-08 11:18 Κοντεύει 7 και μισό μηνών... Το καλάθι είναι το θέμα... Κάποτε χώραγε 10 κιλά καρύδια.. (προ Prince) Μετά χώραγε τον γατούλι τεντωμένο (βλέπε λαγός στυλ). Πλέον χωράει με το ζόρι τον γάτο... και μόνο κουλουριασμένο... Τι κάνω μειώνω την τροφή ή πέρνω μεγαλύτερο καλάθι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:24 Η popi έγραψε: #1.479 05-07-08 11:24 Εγώ θα σου έλεγα κράτα αυτό,τα δικά μου αν βολευτουν κάπου δεν αλλάζουν μέρος με τίποτα και τωρα με τις ζέστες είπαμε στοο καναπεδάκι μου να τα χτυπάει το αεράκι του αιρκοντισιον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:27 Η prince έγραψε: #1.480 05-07-08 11:27 Κάθονται στο αιρκοντίσιον; Ο δικός μου μόλις το ανάψω στρίβει... αλλάζει δωμάτιο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α βλέπω αγαπητή έχετε αρχίσει να αισθάνεστε τις χαρές του να έχεις αρσενικό αστείρωτο στο σπίτι.Μήπως ήρθε καιρός να ρωτήσετε την κτηνίατρό σας για τη στείρωση;Να τον εξετάσει να δει αν έχει ωριμάσει και να σας πει πότε θα είναι έτοιμος; Click για ανάπτυξη... Ox ox ox!!!Κατι τετοι υποψιαζομουν και εγω...αλλα θεωρησα οτι ειναι ακομα μικρος(5 μιση μηνων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 18:59 Η moukelis έγραψε: #1.472 04-07-08 18:59 Καθόλου μικρός δεν είναι καλή μου,στους έξι μήνες στειρώνονται.Μην τον αφήνεις στο μπαλκόνι,και κανόνισε μια εξέταση για να σας πει ο γιατρός πότε θα είναι η μεγάλη ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 19:00 Η popi έγραψε: #1.473 04-07-08 19:00 Τα πρώτα σημαδια ότι το αγοράκι σου μεγαλώνει;μήπως υπάρχει κάπου κοντα θυληκιά α Πρίγκιπάς το έκανε με το που ήρθε το Αλητάκι,μετά ζευγάρωσε και την Τρίτη τον στειρώνουμε κι αυτόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 08:28 Η prince έγραψε: #1.474 05-07-08 08:28 Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα prince1.jpg 46,3 KB · Εμφανίσεις: 13 prince00074.jpg 53 KB · Εμφανίσεις: 30 prince00071.jpg 58,8 KB · Εμφανίσεις: 28 popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 09:22 Η popi έγραψε: #1.475 05-07-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Οντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 09:35 Η elvenstar: #1.476 05-07-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Τι φοβερή μουρίτσα για ρούφηγμα; Να σου ζήσει. Βλέπω ότι έχει αρχίσει να φουντώνει; πόσο μηνών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #1.477 05-07-08 10:16 Τι ζουζουνιάρικη τριχόμπαλα...Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:18 Η prince έγραψε: #1.478 05-07-08 11:18 Κοντεύει 7 και μισό μηνών... Το καλάθι είναι το θέμα... Κάποτε χώραγε 10 κιλά καρύδια.. (προ Prince) Μετά χώραγε τον γατούλι τεντωμένο (βλέπε λαγός στυλ). Πλέον χωράει με το ζόρι τον γάτο... και μόνο κουλουριασμένο... Τι κάνω μειώνω την τροφή ή πέρνω μεγαλύτερο καλάθι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:24 Η popi έγραψε: #1.479 05-07-08 11:24 Εγώ θα σου έλεγα κράτα αυτό,τα δικά μου αν βολευτουν κάπου δεν αλλάζουν μέρος με τίποτα και τωρα με τις ζέστες είπαμε στοο καναπεδάκι μου να τα χτυπάει το αεράκι του αιρκοντισιον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:27 Η prince έγραψε: #1.480 05-07-08 11:27 Κάθονται στο αιρκοντίσιον; Ο δικός μου μόλις το ανάψω στρίβει... αλλάζει δωμάτιο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καθόλου μικρός δεν είναι καλή μου,στους έξι μήνες στειρώνονται.Μην τον αφήνεις στο μπαλκόνι,και κανόνισε μια εξέταση για να σας πει ο γιατρός πότε θα είναι η μεγάλη ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 19:00 Η popi έγραψε: #1.473 04-07-08 19:00 Τα πρώτα σημαδια ότι το αγοράκι σου μεγαλώνει;μήπως υπάρχει κάπου κοντα θυληκιά α Πρίγκιπάς το έκανε με το που ήρθε το Αλητάκι,μετά ζευγάρωσε και την Τρίτη τον στειρώνουμε κι αυτόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 08:28 Η prince έγραψε: #1.474 05-07-08 08:28 Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα prince1.jpg 46,3 KB · Εμφανίσεις: 13 prince00074.jpg 53 KB · Εμφανίσεις: 30 prince00071.jpg 58,8 KB · Εμφανίσεις: 28 popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 09:22 Η popi έγραψε: #1.475 05-07-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Οντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 09:35 Η elvenstar: #1.476 05-07-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Τι φοβερή μουρίτσα για ρούφηγμα; Να σου ζήσει. Βλέπω ότι έχει αρχίσει να φουντώνει; πόσο μηνών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #1.477 05-07-08 10:16 Τι ζουζουνιάρικη τριχόμπαλα...Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:18 Η prince έγραψε: #1.478 05-07-08 11:18 Κοντεύει 7 και μισό μηνών... Το καλάθι είναι το θέμα... Κάποτε χώραγε 10 κιλά καρύδια.. (προ Prince) Μετά χώραγε τον γατούλι τεντωμένο (βλέπε λαγός στυλ). Πλέον χωράει με το ζόρι τον γάτο... και μόνο κουλουριασμένο... Τι κάνω μειώνω την τροφή ή πέρνω μεγαλύτερο καλάθι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:24 Η popi έγραψε: #1.479 05-07-08 11:24 Εγώ θα σου έλεγα κράτα αυτό,τα δικά μου αν βολευτουν κάπου δεν αλλάζουν μέρος με τίποτα και τωρα με τις ζέστες είπαμε στοο καναπεδάκι μου να τα χτυπάει το αεράκι του αιρκοντισιον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:27 Η prince έγραψε: #1.480 05-07-08 11:27 Κάθονται στο αιρκοντίσιον; Ο δικός μου μόλις το ανάψω στρίβει... αλλάζει δωμάτιο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα πρώτα σημαδια ότι το αγοράκι σου μεγαλώνει;μήπως υπάρχει κάπου κοντα θυληκιά α Πρίγκιπάς το έκανε με το που ήρθε το Αλητάκι,μετά ζευγάρωσε και την Τρίτη τον στειρώνουμε κι αυτόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 08:28 Η prince έγραψε: #1.474 05-07-08 08:28 Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα prince1.jpg 46,3 KB · Εμφανίσεις: 13 prince00074.jpg 53 KB · Εμφανίσεις: 30 prince00071.jpg 58,8 KB · Εμφανίσεις: 28 popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 09:22 Η popi έγραψε: #1.475 05-07-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Οντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 09:35 Η elvenstar: #1.476 05-07-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Τι φοβερή μουρίτσα για ρούφηγμα; Να σου ζήσει. Βλέπω ότι έχει αρχίσει να φουντώνει; πόσο μηνών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #1.477 05-07-08 10:16 Τι ζουζουνιάρικη τριχόμπαλα...Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:18 Η prince έγραψε: #1.478 05-07-08 11:18 Κοντεύει 7 και μισό μηνών... Το καλάθι είναι το θέμα... Κάποτε χώραγε 10 κιλά καρύδια.. (προ Prince) Μετά χώραγε τον γατούλι τεντωμένο (βλέπε λαγός στυλ). Πλέον χωράει με το ζόρι τον γάτο... και μόνο κουλουριασμένο... Τι κάνω μειώνω την τροφή ή πέρνω μεγαλύτερο καλάθι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:24 Η popi έγραψε: #1.479 05-07-08 11:24 Εγώ θα σου έλεγα κράτα αυτό,τα δικά μου αν βολευτουν κάπου δεν αλλάζουν μέρος με τίποτα και τωρα με τις ζέστες είπαμε στοο καναπεδάκι μου να τα χτυπάει το αεράκι του αιρκοντισιον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:27 Η prince έγραψε: #1.480 05-07-08 11:27 Κάθονται στο αιρκοντίσιον; Ο δικός μου μόλις το ανάψω στρίβει... αλλάζει δωμάτιο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 09:22 Η popi έγραψε: #1.475 05-07-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Οντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 09:35 Η elvenstar: #1.476 05-07-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Τι φοβερή μουρίτσα για ρούφηγμα; Να σου ζήσει. Βλέπω ότι έχει αρχίσει να φουντώνει; πόσο μηνών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #1.477 05-07-08 10:16 Τι ζουζουνιάρικη τριχόμπαλα...Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:18 Η prince έγραψε: #1.478 05-07-08 11:18 Κοντεύει 7 και μισό μηνών... Το καλάθι είναι το θέμα... Κάποτε χώραγε 10 κιλά καρύδια.. (προ Prince) Μετά χώραγε τον γατούλι τεντωμένο (βλέπε λαγός στυλ). Πλέον χωράει με το ζόρι τον γάτο... και μόνο κουλουριασμένο... Τι κάνω μειώνω την τροφή ή πέρνω μεγαλύτερο καλάθι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:24 Η popi έγραψε: #1.479 05-07-08 11:24 Εγώ θα σου έλεγα κράτα αυτό,τα δικά μου αν βολευτουν κάπου δεν αλλάζουν μέρος με τίποτα και τωρα με τις ζέστες είπαμε στοο καναπεδάκι μου να τα χτυπάει το αεράκι του αιρκοντισιον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:27 Η prince έγραψε: #1.480 05-07-08 11:27 Κάθονται στο αιρκοντίσιον; Ο δικός μου μόλις το ανάψω στρίβει... αλλάζει δωμάτιο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Οντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 09:35 Η elvenstar: #1.476 05-07-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Τι φοβερή μουρίτσα για ρούφηγμα; Να σου ζήσει. Βλέπω ότι έχει αρχίσει να φουντώνει; πόσο μηνών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #1.477 05-07-08 10:16 Τι ζουζουνιάρικη τριχόμπαλα...Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:18 Η prince έγραψε: #1.478 05-07-08 11:18 Κοντεύει 7 και μισό μηνών... Το καλάθι είναι το θέμα... Κάποτε χώραγε 10 κιλά καρύδια.. (προ Prince) Μετά χώραγε τον γατούλι τεντωμένο (βλέπε λαγός στυλ). Πλέον χωράει με το ζόρι τον γάτο... και μόνο κουλουριασμένο... Τι κάνω μειώνω την τροφή ή πέρνω μεγαλύτερο καλάθι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:24 Η popi έγραψε: #1.479 05-07-08 11:24 Εγώ θα σου έλεγα κράτα αυτό,τα δικά μου αν βολευτουν κάπου δεν αλλάζουν μέρος με τίποτα και τωρα με τις ζέστες είπαμε στοο καναπεδάκι μου να τα χτυπάει το αεράκι του αιρκοντισιον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:27 Η prince έγραψε: #1.480 05-07-08 11:27 Κάθονται στο αιρκοντίσιον; Ο δικός μου μόλις το ανάψω στρίβει... αλλάζει δωμάτιο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Τι φοβερή μουρίτσα για ρούφηγμα; Να σου ζήσει. Βλέπω ότι έχει αρχίσει να φουντώνει; πόσο μηνών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #1.477 05-07-08 10:16 Τι ζουζουνιάρικη τριχόμπαλα...Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:18 Η prince έγραψε: #1.478 05-07-08 11:18 Κοντεύει 7 και μισό μηνών... Το καλάθι είναι το θέμα... Κάποτε χώραγε 10 κιλά καρύδια.. (προ Prince) Μετά χώραγε τον γατούλι τεντωμένο (βλέπε λαγός στυλ). Πλέον χωράει με το ζόρι τον γάτο... και μόνο κουλουριασμένο... Τι κάνω μειώνω την τροφή ή πέρνω μεγαλύτερο καλάθι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:24 Η popi έγραψε: #1.479 05-07-08 11:24 Εγώ θα σου έλεγα κράτα αυτό,τα δικά μου αν βολευτουν κάπου δεν αλλάζουν μέρος με τίποτα και τωρα με τις ζέστες είπαμε στοο καναπεδάκι μου να τα χτυπάει το αεράκι του αιρκοντισιον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:27 Η prince έγραψε: #1.480 05-07-08 11:27 Κάθονται στο αιρκοντίσιον; Ο δικός μου μόλις το ανάψω στρίβει... αλλάζει δωμάτιο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι ζουζουνιάρικη τριχόμπαλα...Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:18 Η prince έγραψε: #1.478 05-07-08 11:18 Κοντεύει 7 και μισό μηνών... Το καλάθι είναι το θέμα... Κάποτε χώραγε 10 κιλά καρύδια.. (προ Prince) Μετά χώραγε τον γατούλι τεντωμένο (βλέπε λαγός στυλ). Πλέον χωράει με το ζόρι τον γάτο... και μόνο κουλουριασμένο... Τι κάνω μειώνω την τροφή ή πέρνω μεγαλύτερο καλάθι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:24 Η popi έγραψε: #1.479 05-07-08 11:24 Εγώ θα σου έλεγα κράτα αυτό,τα δικά μου αν βολευτουν κάπου δεν αλλάζουν μέρος με τίποτα και τωρα με τις ζέστες είπαμε στοο καναπεδάκι μου να τα χτυπάει το αεράκι του αιρκοντισιον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:27 Η prince έγραψε: #1.480 05-07-08 11:27 Κάθονται στο αιρκοντίσιον; Ο δικός μου μόλις το ανάψω στρίβει... αλλάζει δωμάτιο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κοντεύει 7 και μισό μηνών... Το καλάθι είναι το θέμα... Κάποτε χώραγε 10 κιλά καρύδια.. (προ Prince) Μετά χώραγε τον γατούλι τεντωμένο (βλέπε λαγός στυλ). Πλέον χωράει με το ζόρι τον γάτο... και μόνο κουλουριασμένο... Τι κάνω μειώνω την τροφή ή πέρνω μεγαλύτερο καλάθι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:24 Η popi έγραψε: #1.479 05-07-08 11:24 Εγώ θα σου έλεγα κράτα αυτό,τα δικά μου αν βολευτουν κάπου δεν αλλάζουν μέρος με τίποτα και τωρα με τις ζέστες είπαμε στοο καναπεδάκι μου να τα χτυπάει το αεράκι του αιρκοντισιον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:27 Η prince έγραψε: #1.480 05-07-08 11:27 Κάθονται στο αιρκοντίσιον; Ο δικός μου μόλις το ανάψω στρίβει... αλλάζει δωμάτιο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ θα σου έλεγα κράτα αυτό,τα δικά μου αν βολευτουν κάπου δεν αλλάζουν μέρος με τίποτα και τωρα με τις ζέστες είπαμε στοο καναπεδάκι μου να τα χτυπάει το αεράκι του αιρκοντισιον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:27 Η prince έγραψε: #1.480 05-07-08 11:27 Κάθονται στο αιρκοντίσιον; Ο δικός μου μόλις το ανάψω στρίβει... αλλάζει δωμάτιο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κάθονται στο αιρκοντίσιον; Ο δικός μου μόλις το ανάψω στρίβει... αλλάζει δωμάτιο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.