Περσίας maniacs

Έλα βρε Ζορίτσα μου..Έγραφα το θέμα των παιδιών μου..Αυτά παθαίνεις αν δεν έχεις ασχοληθεί πολύ καιρό..Τέσπα, Ζορίτσα, η κολλητή μου ήθελε ένα τέτοιο λάπτοπ...δεν θα σου προτείνω κάτι εγώ..μπες σε ένα σαιτ με λαπτοπς και στείλε μου το μοντέλο ή τις προδιαγραφές να σου πω τη γνώμη μου.Δεν ασχολούμαι με τα λιανικά εγώ..είμαι αποκλειστικά τεχνικός και έτσι δεν ξέρω τι κυκλοφορεί!!:/:Από την άλλη για αυτά που μου είπες κοίτα να έχει καλή μνήμη ΠΟΛΥ καλή μνήμη και δυνατό επεξεργαστή..Ιντελ θεωρείται καλύτερος.Προσωπικά δεν λέπω διαφορά με τον ΑΜD..Φρόντισε να έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.Εγώ μια γνώμη μπορώ να δώσω..Δεν ασκώ και το επάγγελμα χρόνια.Τον Μάιο έκλεισα τον πρώτο μου χρόνο σε αυτόν τον τομέα!:redface:Αλλά νομίζω τα πάω καλά!:D.Ό,τι θες μου λες..
Ο.κ.Ειδα και τα μωρα σου.Ειναι αξιοζηλευτη η αγαπη που δειχνει να εχουν μεταξι τους..:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμενα το ιδιο εχει παθει το πρωτο μου γατακι και νομιζα οτι ειχε πεθανει επειδι τον εβλεπα να μη κουνιετε...Τοτε δεν το ηξερα αλλα μετα εμαθα οτι επαθε τοτε εγκεφαλικο(και αυτο φαινεται αμα η μια κορη του ματιου ειναι τεραστια σε σχεση με την αλλη)Τεσπα ολα καλα τωρα...Με το καλο να ερθει και η Μοιρα:up:
Όχι ευτυχώς δεν είχαμε τέτοια,θα τρελαινόμουν.Ναι άντε να μου έρθει το χαρτί να δω αν θα μπορέσω να πάρω τη μικρή μου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καληνυχτα γατοπαρεα ,αυριο πρεπει να ειμαι στο ποδι στης 7.00.Φιλακια

Καληνύχτα Ζορίτσα!!!7????Εγώ πρέπει να ξυπνήσω 9 και πάλι έχω αργήσει!!!!:confused:

Καληνυχτα γατομαμάδες και καλό ξύπνημα!

Αχ ναι πάω κι εγώ γιατί κουτουλάω..Καληνύχτα σε όλους!!!!!!

Αχ ναι πάω κι εγώ γιατί κουτουλάω..Καληνύχτα σε όλους!!!!!!
Kαλησπερα...ασ κανουμε το τεστ αντοχης...Τι κανουμε σημερα?

Ααααααα...τεστ αντοχής???Εγώδεν έχει νόημα να συμμετέχω μια ζωή βγαίνω από νωρίς νοκ άουτ!!!:redface::redface::lol::lol:

Πως πάει ο ασθενής υπολογιστής σα;ς????Τι κάνετε εσείς και ο μαρκάκος??

ΖΟΡΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑ τι κάνεις καλέ....μας έλειψες πάλι......τι κάνεις???:up:
Κούκλος ο Μάρκος ...έβλεπα τις φωτό που έβαλες χθες....μεγάλωσε το καμάρι μου:inlove::inlove:

Ααααααα...τεστ αντοχής???Εγώδεν έχει νόημα να συμμετέχω μια ζωή βγαίνω από νωρίς νοκ άουτ!!!:redface::redface::lol::lol:
Οχι για μας το τεστ...ειναι αποδεδιγμενο οτι αντεχουμε(και χτες βραδυ λιγο ηταν?)...για το λαπτοπ αναρωτιεμαι αφου τα εχω κανει ολα να δουμε τωρα τι του γινεται...

zorica καλώς μας ξανάρθες:up::up::up:Ο Μαρκός θεός,μάλλον ημίθεος:lol::lol::lol::lol::lol:(δεν μπορεί θα το έχεται ακούσει)
Ασε μην ανοιξουμε το πρόβλημα με το λαπτοπ εμένα τρέχει σε ταχυτήτα αλλά κολλάει σε όλα τ'άλλα.

ΖΟΡΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑ τι κάνεις καλέ....μας έλειψες πάλι......τι κάνεις???:up:
Κούκλος ο Μάρκος ...έβλεπα τις φωτό που έβαλες χθες....μεγάλωσε το καμάρι μου:inlove::inlove:
Raisaaaaaaaaaaaaaaaaa μου καπου ειδα μια φωτο με ενα ζουζουνι!!!Μη μου πεις οτι αποκτησαμε παιδια?!!!
zorica καλώς μας ξανάρθες:up::up::up:Ο Μαρκός θεός,μάλλον ημίθεος:lol::lol::lol::lol::lol:(δεν μπορεί θα το έχεται ακούσει)
Ασε μην ανοιξουμε το πρόβλημα με το λαπτοπ εμένα τρέχει σε ταχυτήτα αλλά κολλάει σε όλα τ'άλλα.
Ποπη μου τι κανουν τα παιδια σου και τα γατια σου?
Που ειστε Εχει παει κανεις διακοπες?

Ναιιιιιιιι....έχουμε Ραισομωράκιααααα....7 στον αριθμό!!!!:D

ΑΧ πρωτη στη πληροφόρηση,ναι,ναι η raisa απέκτησε 7 ζουζουνάκια δες τα είναι γλυκες.:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby:
Εμαςδυστυχώς τα μικρα παρα έμειναν μέσα στη μαμά και τα χάσαμε.:(
Η φυλή των αγριων αφο υ περασαν εξετάσεις πήραν βαθμούς όλα καλά Σάββατο επιτέλους φεύγουν για την πρώτη βδομάδα διακοπών.:up::up::up:
Επιτέλους ησυχία.:):):):):)
:(:(Για να είμαι πολυλογού με πρόλαβε η raisa:(:(

Ναιιιιιιιι....έχουμε Ραισομωράκιααααα....7 στον αριθμό!!!!:D
7 NANAKIA!!! Nα σας ζησουνε...

ΑΧ πρωτη στη πληροφόρηση,ναι,ναι η raisa απέκτησε 7 ζουζουνάκια δες τα είναι γλυκες.:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby:
Εμαςδυστυχώς τα μικρα παρα έμειναν μέσα στη μαμά και τα χάσαμε.:(
Η φυλή των αγριων αφο υ περασαν εξετάσεις πήραν βαθμούς όλα καλά Σάββατο επιτέλους φεύγουν για την πρώτη βδομάδα διακοπών.:up::up::up::up:
Επιτέλους ησυχία.:):):):):)
Τι εννοεις!!!???Η μαμα ειναι καλα?

7 NANAKIA!!! Nα σας ζησουνε...

Τι εννοεις!!!???Η μαμα ειναι καλα?

Η μαμά είναι καλά από όσο ξέρω τα έβγαλαν τα γατάκια και την στείρωσαν,απλά πέσαμε σε ανευθυνους κατόχους γάτας που μετά κατάλαβα ότι δεν την είχε πάει καθόλου στο γιατγό και άφηνε και τις μέρες να παιρνουν χωρίς να κάνει κάτι.

Η μαμά είναι καλά από όσο ξέρω τα έβγαλαν τα γατάκια και την στείρωσαν,απλά πέσαμε σε ανευθυνους κατόχους γάτας που μετά κατάλαβα ότι δεν την είχε πάει καθόλου στο γιατγό και άφηνε και τις μέρες να παιρνουν χωρίς να κάνει κάτι.

Απαράδεχτο πάντως αυτό...καλά δεν ήξερε πόσες μέρες κρατάει να αρχίσει να ανησυχεί???:mad:
Θυμάμαι που με ρώτησες πόπη ...διότι η Ραίσα είχε ζευγαρώσει πιο αργά!
Κρίμα πάντως τα μωρούλια....:(:(

Άσε Νικολέτα τελικά φταίω κι εγώ,έπρεπε να είχα καταλάβι κάτι όταν με ρωτούσε πόσες μερες κρατά η εγκυμοσύνη,και υποτίθεται πως έχει 3 θυληκες και εχουν γεννήσει όλες:mad:Θυμώνω όχι γιατί δε έχουμε τα γατάκια,αλλά γιατί έφυγαν λόγω αδιαφορίας:mad::mad::mad:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα:(...εγώ είχα δει όνειρο ότι τα χάσαμε τα γατάκια και ταράχτηκα τόσο πολύ ...δεν μπορείς να φανταστείς...πόσο μάλλον να τα χάσεις πραγματικά!:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back