Περσίας maniacs

φτου φτου φτου και παλι φτου!!!!καλα στην θεση σου δεν θα ζηλευα καθολου τις περσικες τις orιginal ,αντιθετως,αυτες πρεπει να σας ζηλευουν!!!!
η απαλοτητα του τριχωματος ειναι αυτη της περσικης?
Ειναι πιο πολυ απαλο,ειναι μεταξενιο το τριχωμα(επειδι ειχα και Περσα) αλλα θελω να φουντωσει λιγο ακομα!!!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ολα ειναι μεσα στο σπιτι???

'Εχω κήπο άλλα το βράδυ ...ναι όλα είναι μέσα σε σπίτι...η μάλλον ήταν όλα μέσα στο σπίτι της νονάς μου..μένει μόνη της..είναι μεσοτοιχία με εμας και τώρα έφυγε μάλλον μόνιμα για το νησι....οπότε τα έχω αναλάβει εγώ......βέβαια έχω ακόμα το σπίτι της νονά μου και τα βάζω μέσα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζορίκα το γατόνι σου είναι σκετη τρέλα:inlove:

'Εχω κήπο άλλα το βράδυ ...ναι όλα είναι μέσα σε σπίτι...η μάλλον ήταν όλα μέσα στο σπίτι της νονάς μου..μένει μόνη της..είναι μεσοτοιχία με εμας και τώρα έφυγε μάλλον μόνιμα για το νησι....οπότε τα έχω αναλάβει εγώ.
Πω πω...πρεπει να ειναι μπελας!Σκεφτεσαι να δωσεις κανενα η οχι?:confused:

Ζορίκα το γατόνι σου είναι σκετη τρέλα:inlove:
Και τωρα που το ειδα,το ονομα μου ειναι Ζοριτσα(ειναι Σερβικο)

Πω πω...πρεπει να ειναι μπελας!Σκεφτεσαι να δωσεις κανενα η οχι?:confused:

Έχω δόσει τα 7 μικρά...έχω εμβολιάσει τα 3 μεγάλα και έχω στειρώσει τις 2 θηλυκές...προσπαθώ να πετύχω και τον αρσενικό στις καλες του να τον πάω και αυτόν ...που θα μου πάει ο άτιμος:lol:

Και τωρα που το ειδα,το ονομα μου ειναι Ζοριτσα(ειναι Σερβικο)

Ουπς ....:redface:

Καλε δεν πειραζει...Ετσι που γραφεται και φαινεται μοιαζει για Ζορικο πλασμα...:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol:
θα πει κατι το ονομα αυτο στα σερβικα?

Nαι ειναι η Αυγουλα σε μεταφραση:lol:

αχ τι χαριτωμενο!!!!!!!!!!!:):):)
Eιδες ομως πως αλλαζει και πως ακουγεται στα Ελληνικα?Σαν να ειμαι η πιο ζορικη του κοσμου.Οταν το λεω σε καποιον για πρωτη φορα,ολη με βαφτιζουν Ζωητσα!!!:lol::lol::lol:

Eιδες ομως πως αλλαζει και πως ακουγεται στα Ελληνικα?Σαν να ειμαι η πιο ζορικη του κοσμου.Οταν το λεω σε καποιον για πρωτη φορα,ολη με βαφτιζουν Ζωητσα!!!:lol::lol::lol:
ενταξει η καθε γλωσσα εχει τα δικα της.Και το δικο μου ονομα δεν ακουγεται το ιδιο στα γαλλικα,στα αγγλικα ή στα γερμανικα..λογικο ειναι!!Θα μπορουσες να το κανεις Αυγη αλλα γιατι να το αλλαξεις?καλυτερα να νομιζουν οτι εισαι και λιγο ζορικη καμια φορα..;)

κοριτσια καλη η παρεα σας αλλα ψιλονυσταξα!!!!τα λεμε παλι αυριο!!!:hello::hello::hello:

ενταξει η καθε γλωσσα εχει τα δικα της.Και το δικο μου ονομα δεν ακουγεται το ιδιο στα γαλλικα,στα αγγλικα ή στα γερμανικα..λογικο ειναι!!Θα μπορουσες να το κανεις Αυγη αλλα γιατι να το αλλαξεις?καλυτερα να νομιζουν οτι εισαι και λιγο ζορικη καμια φορα..;)
Μα ειμαι...οταν χρειαζεται... :lol::lol::lol:

Tι εγινε?Ολοι για νανι?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back