Περσίας maniacs

Ακριβώς έτσι κάνω κι εγώ. Έχω 2 περσικές και τις χτενίζω κάθε μέρα 2 φορές. Το έχουν συνηθίσει. Μάλιστα ο ένας πέφτει ανάσκελα και σηκώνει τα ποδαράκια του και τα τεντώνει χουρχουρίζοντας. Επίσης δακρύζουν τα ματάκια του και κάθε πρωί τα σκουπίζω απαλα με χαρτομάντηλο. Για το χρώμα που αφήνουν τα δάκρυα έχω σωθεί με την λοσιον της εταιρείας Yv sain Bernard για τα μάτια. Είναι φτιαγμένη με βάση το χαμομήλι.
Χρησιμοποιώ κι εγώ μεταλλικές χτένες και μια βούρτσα με ψιλές ακίδες μεταλλικές για ξέμπλεγμα.
Ο Prince είναι ένας κούκλος. Να τον χαίρεσαι
Τι κουκλι ειναι αυτο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοριτσια και αγορια ΠΡΟΣΟΧΗ θα πρεπει να σας ενημερωσω ποτε μα ποτε μην αγοραζετε γατακια απο πετ σοπ δεν ειναι καθαροαιμα και 300-370 ευρω για μια μη καθαροαιμη γατα και απλα μακρυτριχη ειναι κλεψια παρτε ενα απο αυτα που χαριζονται καλυτερα στην ελλαδα υπαρχουν εκτροφεις γνησιων περσικων και μονο ΜΟΝΟ αυτοι δινουν χαρτια κανενας αλλος!
για να κανεις αναπαραγωγη την γατα σου και τα μωρα να εχουν χαρτια υπαρχουν παρα μα παρα πολλες υποχρερωσεις οχι μονο ως προς το κρατοσ αλλα πανω απο ολα προς τα ζωα οι γατες με πεντιγκρι ειναι πεντιγκρι εκθεσεων και οχι αναπαραγωγης πραγμα που ειναι εντελως διαφορετρικο!!!!!!!!

Pedigree αναπαραγωγης:εισαι υποχρεωμενος στον εκτροφεα να δωσεις αποδειξη οτι εχεις εκτροφειο και ετσι και μονο ετσι μπορεις να αναπαραγαγεις το ζωο σου
pedgree εκθεσης : κανονικα ο εκτροφεας πρεπει να σου δωσει το ζωο στειρωμενο και με βεβαιωση οτι ποτε δεν θα το ζευγαρωσεις σε μερικες χωρες υπογραφεις και χαρτια οτι θα το στειρωσεις στο 7 μηνα της ζωης του.
Μετα την στειρωση κανονικα μπορει να παρει μερος σε εκθεσεις

τελος doll fase γατακια ΔΕΝ υπαρχουν ειναι απλος διασταυρωση μεταξη τσιντσιλα και περσιας οταν σας λενε doll fase παρακαλω μακρυα δεν υπαρχει τετοιο ειδος περσικου η θα ειναι περσικο η θα ειναι τσιντσιλα δεν υπαρχουν ενδιαμεσα . επεισης δεν υπαρχουν peci- peki face γατακια υπαρχουν μονο extream περσιας (και αυτα δεν αναγνωριζοντια στουσ διαγωνισουσ)

ΤΕΛΟΣ μονο η γατα αιγαιου αναγνωριζεται στις εκθεσεις του ε.ο.γ καμμια αλλη ρατσα γατας ολες οι αλλες γατες χρειαζονται pedigree .;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά έχω μια απορία.
Ο γατούλης μου ο Χουχουδίτος δε μασάει την τροφή του δηλαδή τα κροκετάκια του. Τα καταπίνει σχεδόν αμάσιτα. Αντίθετα η Ελίνα τα μασάει μια χαρά χριτς, χριτς , χριτς. Το κατάλαβα μια μέρα που έκανε λίγο εμετό και τά ' βγαλε αμάσητα τα κροκετάκια. Ρώτησα το γιατρό και μου είπε ότι έτσι είναι οι περσίας -συνδέεται με τη ράτσα το πράγμα. Εσείς τι λέτε? Παρατηρήσατε κάτι παρόμοιο?

Παιδιά έχω μια απορία.
Ο γατούλης μου ο Χουχουδίτος δε μασάει την τροφή του δηλαδή τα κροκετάκια του. Τα καταπίνει σχεδόν αμάσιτα. Αντίθετα η Ελίνα τα μασάει μια χαρά χριτς, χριτς , χριτς. Το κατάλαβα μια μέρα που έκανε λίγο εμετό και τά ' βγαλε αμάσητα τα κροκετάκια. Ρώτησα το γιατρό και μου είπε ότι έτσι είναι οι περσίας -συνδέεται με τη ράτσα το πράγμα. Εσείς τι λέτε? Παρατηρήσατε κάτι παρόμοιο?
Μάλλον ο γιατρός θα ξέρει περισσότερα από εμάς, αλλά κ εγώ έχω δύο περσικά κ ή Κάντι που δεν είναι κ πολύ του φαγητού τη μασάει ώρες την κροκέτα της ενώ ο Μπατ που είναι λαίμαργος ειδικά όταν πεινάει τις πρώτες κροκέτες τις κατεβάζει αμάσητες κ όσο κορένεται την πείνα του, σιγά -σιγά αρχίζει κ το μάσημα. Άρα όπως το βλέπω εγώ μάλλον είναι θέμα λαιμαργίας κ παρά ράτσας.

η περσου μου

εχω την persa μου αλλα δεν την εχω ζευγαρωσει ακωμη ειναι ενος ετους και κατι.:cool:

Παιδιά έχω μια απορία.

παρατηρισες μηπως η Ελινα παει και του τρωει το φαι?????? και το καιμενο διαρκως πειναει.....?

Τι κάνεις Φαντομ;Καιρό είχα να δω ποστ σου κ νόμιζα πως πήγες για διακοπες Αμερική.

παρατηρισες μηπως η Ελινα παει και του τρωει το φαι?????? και το καιμενο διαρκως πειναει.....?
Δε λέω, η Ελίνα είναι πιο φαγού (γι αυτό και έγινε μια γατούκλα πιο βαρεια και πιο μεγάλη απ' αυτόν), αλλά αυτό τι σχέση μπορεί να έχει με το ότι εκείνος τα καταπίνει αμάσητα? Δεν είναι ότι του τα τρώει όλα, πάντα τους προσέχω και ισοφαρίζω με τα μεζεδάκια.

Τι κάνεις Φαντομ;Καιρό είχα να δω ποστ σου κ νόμιζα πως πήγες για διακοπες Αμερική.

μπα ρε συ διακοπες και στην california δεν γινεται δεν θα φυγω απο τουσ 40 βαθμουσ στους 46 χαχαχαχα

εκει 40 εχουμε τον οκτωμβρη αχχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχααα οσο για τα ποστ δεν εγραφε κανεις soooooo

Δε λέω, η Ελίνα είναι πιο φαγού (γι αυτό και έγινε μια γατούκλα πιο βαρεια και πιο μεγάλη απ' αυτόν), αλλά αυτό τι σχέση μπορεί να έχει με το ότι εκείνος τα καταπίνει αμάσητα? Δεν είναι ότι του τα τρώει όλα, πάντα τους προσέχω

μπα η μικρη του τα τρωει ολα αχαχαχχαχαχχαχααα με το που γυρνας την πλατη σου τα τρωει

αλλωστε μην ξεχνας οτι στην φυση οι γατες εχουν μητριαρχηκη οικογενια δηλαδη πρωτα τρωει η μητερα ή η βασιλησσα και μετα οι υπολοιποι η κυριαρχη γατα στο σπιτι σου μαλλον ειναι η Ελινα και αυτος δεν προλαβαινει να φαει γιατι κανονικα πρεπει το φαι του να το μοιραστει με την βασσιλισα ....... και αν δεν φαει η βασσιλισα δεν ττροει ουτε και αυτος οποτε οταν η κυρια του τρωει ολο το φαι τι περιμενεις????

ασχετο η Ντανιελα ειναι εγκυος θα εχω γατακια περσικα τσιντσιλα σιλβερ κρεμ και ταρτουγα με pedigree αλλα και χωρις pedigree για οποιον θελει στον υπερηχο φανικαν 8 εχω ηδη κρατησει 3 οποιος ενδιαφερεται για γατακι μπορει να μου πει με π.μ

η κοιλιτσα μας!!!!!!:redface::redface::redface::redface::redface::redface::rolleyes::rolleyes:

p7230056yc8.jpg

Να σας ζήσουν τα μικρούλια! Aχ, είναι γλυκύτατη! Σαν τον Χουχουδίτο μου μοιάζει. Ο Χούχος μου έβγαλε τους τελευταίους μήνες ασπρόμαυρες τρίχες στην πλατούλα του. Αρχίζουν από άσπρο και στην άκρη μαύρες. Ξέρει κανείς σας γιατί?

Βαλε και μια φωτο να σε καμαρωσουμε γατουνι!!!

Εφτασε η ώρα να "εκτεθούμε" και μεις στα μάτια σας. Είναι το περσικό γατί της μάνας μου (που είχα αναφέρει μερικά μηνύματα πιο πάνω). Εντός έδρας, ως γνωστόν "μεγαλώνω" τη Cindy. Λόγω εποχής και κόμπων, έπεσε "κούρεμα", το οποίο είναι εμφανέστατο στις φωτογραφίες! Είναι απο κινητό όμως οι fotos, οπότε συγχωρήστε με για τη μέτρια ποιότητα.

picture100ug4.jpg

picture101yg8.jpg

Καταπληκτική φατσούλα:up: αδυνατούλα είναι κ αυτή σα την δική μου. Την έχετε στειρωμένη;

ειναι μια κουυυυυκλα!!!!!!!!να την χαιρεστε!!!!!!!!!!!:):):)

Είναι κουκλάρα. Τώρα που θα μακρύνει το τρίχωμα της θα γίνει άλλο πράγμα. Πόσο χρονών είναι? Να τη χαίρεστε!!

staman και Πυρροθριξ δίνω από εδώ τις απαντήσεις για να μη χαλάσουμε το θέμα της κοπέλας, λοιπόν Πυρροθρηξ σίγουρα έχεις δίκιο ότι παίζει ρόλο κ ο χαρακτήρας όμως τα περσικά γατάκια σχεδιάστηκαν από τους εκτροφεις να έχουν γλυκό κ ήπιο χαρακτήρα κ πολύ κοντά στην ανθρώπινη συμπεριφορά, πολλές φορές νιώθω ότι θέλουν να μου μιλήσουν, και όταν κοιτάνε μ αυτά τα μεγάλα αθώα ματάκια δεν μπορείς να τα αρνηθείς τίποτα, πραγματικά πιστεύω ότι αν δεν τα ζήσεις αυτα τα γατάκια δεν μπορείς να περιγράψεις σε κάποιον το πόσο γλυκά είναι αυτά τα πλάσματα. staman κ ο δικός μου ο αρσενικός είναι πολύ δεκτικός κ ευγενικός με όλα τα πλάσματα (φιλοξενώ κ εγω ένα γατάκι) ενώ η Κάντι δεν μπορώ να πω ότι είναι κ τόσο ευγενική οικοδέσποινα:(

staman και Πυρροθριξ δίνω από εδώ τις απαντήσεις για να μη χαλάσουμε το θέμα της κοπέλας, λοιπόν Πυρροθρηξ σίγουρα έχεις δίκιο ότι παίζει ρόλο κ ο χαρακτήρας όμως τα περσικά γατάκια σχεδιάστηκαν από τους εκτροφεις να έχουν γλυκό κ ήπιο χαρακτήρα κ πολύ κοντά στην ανθρώπινη συμπεριφορά, πολλές φορές νιώθω ότι θέλουν να μου μιλήσουν, και όταν κοιτάνε μ αυτά τα μεγάλα αθώα ματάκια δεν μπορείς να τα αρνηθείς τίποτα, πραγματικά πιστεύω ότι αν δεν τα ζήσεις αυτα τα γατάκια δεν μπορείς να περιγράψεις σε κάποιον το πόσο γλυκά είναι αυτά τα πλάσματα. staman κ ο δικός μου ο αρσενικός είναι πολύ δεκτικός κ ευγενικός με όλα τα πλάσματα (φιλοξενώ κ εγω ένα γατάκι) ενώ η Κάντι δεν μπορώ να πω ότι είναι κ τόσο ευγενική οικοδέσποινα:(

Σωστός!!
Βλέπω έχουμε απολύτως τους ίδιους συνδιασμούς και χαρακτήρες στα γατιά μας.:hmm:

ασχετο η Ντανιελα ειναι εγκυος θα εχω γατακια περσικα τσιντσιλα σιλβερ κρεμ και ταρτουγα με pedigree αλλα και χωρις pedigree για οποιον θελει στον υπερηχο φανικαν 8 εχω ηδη κρατησει 3 οποιος ενδιαφερεται για γατακι μπορει να μου πει με π.μ

Θα κάνει υπέροχα μωρά η Ντανιέλα σου.είναι μια κούκλα. Να τα χαίρεσαι τα γατούνια σου. Τα είδα στο gallery .Ολα είναι πανέμορφα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back