zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:14 Η zorica έγραψε: #1.861 08-09-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ναι, είχα σκεφτεί ότι μοιάζουν πολύ. Τώρα έχεις τον γάταρο τον Μάρκο που βλέπω να φτάνει 7-8 κιλά! Click για ανάπτυξη... Πολυ φοβαμαι πως εχεις δικιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:40 Η darkjudith: #1.862 08-09-08 12:40 Και εμένα ο δικός μου είναι έτσι εύσωμος ! Να φανταστείς του είχα πάρει την πιο μεγάλη αμμολεκάνη που υπάρχει και πάλι δεν χώραγε και γκρίνιαζε! Πήγα και εγώ στα jumbo και πήρα μια λεκάνη για μπάνιο μωρού και την κάναμε αμμολεκάνη! Μια χαρά είμαστε τώρα! Έχουμε και ψαράκια ζωγραφισμένα απέξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:13 Η zorica έγραψε: #1.863 08-09-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Και εμένα ο δικός μου είναι έτσι εύσωμος ! Να φανταστείς του είχα πάρει την πιο μεγάλη αμμολεκάνη που υπάρχει και πάλι δεν χώραγε και γκρίνιαζε! Πήγα και εγώ στα jumbo και πήρα μια λεκάνη για μπάνιο μωρού και την κάναμε αμμολεκάνη! Μια χαρά είμαστε τώρα! Έχουμε και ψαράκια ζωγραφισμένα απέξω... Click για ανάπτυξη... Aυτο μ`αρεσε πολυυυυυυυυυυ.Εμεις το ιδιο προβλημα εχουμε αλλα η μικρη μπανιερα δεν μας χωραει πουθενα εκτος αν τη βαλω στη μεση του δρομου!Κατι σκεφτομουν να παραγειλλω μια καινουρια παπουτσοθηκη και απο κατο να αφησω κλειστο κουτι με πορτακι που θα ανοιγοκλεινει και να βαλω την λεκανη του μεσα.Αφου θελει να χωνεται μεχρι και στης αδειες σακουλες του σουπερμαρκετ,τοτε πρεπει και αυτο να του αρεσει..Τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:16 Η darkjudith: #1.864 08-09-08 13:16 Και εμένα χώνεται παντού! Μωρέ μήπως αγχώνεται και αισθάνεται "κάπως" να κάνει την ανάγκη του σε τόσο κλειστό χώρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η zorica έγραψε: #1.865 08-09-08 13:20 Μονο για αυτο το σκεφτομαι ακομα.Απο την αλλη μπαινει και στα κουτια πολυ στενα και μενει μεσα με το κεφαλι με τις ωρες...και θα αποφευγαμε και την "ωραια"θεα στα κακακια του ,με το που τα κανει τρεχω σαν παλαβη να τα μαζεψω...τουλαχιστον αυτο θα περιοριζονταν μονο μια φορα την ημερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:26 Η darkjudith: #1.866 08-09-08 13:26 Παίζουν κρυφτό μωρέ τα ζουζούνια! Κρύβονται όπου να'ναι και περιμένουν να τα βρούμε! Εμείς πάντως έχουμε βάλει την μπανιέρα στο σαλόνι και όταν έρχονται επισκέπτες μας ρωτάνε:"Εκεί κάνει το μπάνιο του ο γατούλης σας?" "Όχι, εκεί χ....!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:31 Η zorica έγραψε: #1.867 08-09-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Παίζουν κρυφτό μωρέ τα ζουζούνια! Κρύβονται όπου να'ναι και περιμένουν να τα βρούμε! Εμείς πάντως έχουμε βάλει την μπανιέρα στο σαλόνι και όταν έρχονται επισκέπτες μας ρωτάνε:"Εκεί κάνει το μπάνιο του ο γατούλης σας?" "Όχι, εκεί χ....!" Click για ανάπτυξη... Αυτο σου ελεγα να αποφυγουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:23 Η zorica έγραψε: #1.868 09-09-08 00:23 Eιναι κανενας εδω για νυχτερινη βαρδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:09 Η staman2 έγραψε: #1.869 09-09-08 01:09 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ευχαριστώ! Είναι ο Σίζαρ μου! Εδώ φαίνεται καλύτερα... Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι τον ΚΟΥΚΛΟ σου έχει φατσούλα για φίλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #1.870 09-09-08 01:12 Eιναι πραγματι φατσας μεγαλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:17 Η staman2 έγραψε: #1.871 09-09-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιναι κανενας εδω για νυχτερινη βαρδια? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ζοριτσα. Μπηκα μάλλον αργά και έφυγες... Ολοι καλά είστε? Ο Μάρκος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #1.872 09-09-08 01:26 Hi,δεν εφυγα απλα παω απο`δω και κει...Καλα ειμαστε ολοι...Εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:47 Η staman2 έγραψε: #1.873 09-09-08 01:47 Καλά κι εμείς. Ολοι μας. Διάβασα πιο πάνω για τη Μελίνα σου. ΕΙλικρινά δεν εχω ενημερωθεί για το τί έχει γίνει. Πού το αναφέρεις? Θέλω κι εγώ να ξέρω την ιστορία της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:53 Η zorica έγραψε: #1.874 09-09-08 01:53 Με βρηκες τωρα που δεν ξερω να χειριζομαι καλα τα Vista.Τεσπα στο γαλλερι εχω τις φωτο της.Ηταν το πρωτο μου γατακι Περσιας και ηταν αρρωστη.Δεν μπορουσαν να τη κανουν καλα με τπτ.Ασε τωρα...πραγματικα εμοιαζε με τον Σιζαρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:05 Η staman2 έγραψε: #1.875 09-09-08 02:05 Πολύ λυπήθηκα. Την είδα μολις τώρα. Ηταν μια κούκλα. ... Μου αρέσουν πολύ αυτά τα φατσάκια από κάτω που παίζουν. Καθώς και αυτή η φατσούλα που κλαίει.Πώς τα βάζεις στην υπογραφή σου ή στο κείμενο.?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:14 Η zorica έγραψε: #1.876 09-09-08 02:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ λυπήθηκα. Την είδα μολις τώρα. Ηταν μια κούκλα. ... Μου αρέσουν πολύ αυτά τα φατσάκια από κάτω που παίζουν. Καθώς και αυτή η φατσούλα που κλαίει.Πώς τα βάζεις στην υπογραφή σου ή στο κείμενο.?? Click για ανάπτυξη... Ααααααααααααα υπαρχουν παρα μα παρα πολλα.Αυτα που παιζουν απο κατω ειναι η διαφημηση τους.Κανε κλικ πανω τους και θα σε παει στη σελιδα απο οπου μπορεις να τα κατεβασεις και απο ενα κουτακι στο toolbar σου επειλεγεις αυτο που θες και το βαζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:19 Η staman2 έγραψε: #1.877 09-09-08 02:19 Οκ θα προσπαθήσω μάλλον αύριο γιατί τώρα δεν αντέχω άλλο. Πάω για ύπνο. Καληνύχτα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:20 Η zorica έγραψε: #1.878 09-09-08 02:20 Και εγω καληνυχτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Η darkjudith: #1.879 09-09-08 09:16 Καλημέρα περσομανιακές! Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τον γατούλη μου! Βλέπω ότι εγώ είμαι dark αλλά εσείς ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η moukelis έγραψε: #1.880 09-09-08 14:24 Καλησπέρα περσάκια! Τι ωραίος γάταρος ο πορτοκαλένιος...Ποσο ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ναι, είχα σκεφτεί ότι μοιάζουν πολύ. Τώρα έχεις τον γάταρο τον Μάρκο που βλέπω να φτάνει 7-8 κιλά! Click για ανάπτυξη... Πολυ φοβαμαι πως εχεις δικιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:40 Η darkjudith: #1.862 08-09-08 12:40 Και εμένα ο δικός μου είναι έτσι εύσωμος ! Να φανταστείς του είχα πάρει την πιο μεγάλη αμμολεκάνη που υπάρχει και πάλι δεν χώραγε και γκρίνιαζε! Πήγα και εγώ στα jumbo και πήρα μια λεκάνη για μπάνιο μωρού και την κάναμε αμμολεκάνη! Μια χαρά είμαστε τώρα! Έχουμε και ψαράκια ζωγραφισμένα απέξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:13 Η zorica έγραψε: #1.863 08-09-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Και εμένα ο δικός μου είναι έτσι εύσωμος ! Να φανταστείς του είχα πάρει την πιο μεγάλη αμμολεκάνη που υπάρχει και πάλι δεν χώραγε και γκρίνιαζε! Πήγα και εγώ στα jumbo και πήρα μια λεκάνη για μπάνιο μωρού και την κάναμε αμμολεκάνη! Μια χαρά είμαστε τώρα! Έχουμε και ψαράκια ζωγραφισμένα απέξω... Click για ανάπτυξη... Aυτο μ`αρεσε πολυυυυυυυυυυ.Εμεις το ιδιο προβλημα εχουμε αλλα η μικρη μπανιερα δεν μας χωραει πουθενα εκτος αν τη βαλω στη μεση του δρομου!Κατι σκεφτομουν να παραγειλλω μια καινουρια παπουτσοθηκη και απο κατο να αφησω κλειστο κουτι με πορτακι που θα ανοιγοκλεινει και να βαλω την λεκανη του μεσα.Αφου θελει να χωνεται μεχρι και στης αδειες σακουλες του σουπερμαρκετ,τοτε πρεπει και αυτο να του αρεσει..Τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:16 Η darkjudith: #1.864 08-09-08 13:16 Και εμένα χώνεται παντού! Μωρέ μήπως αγχώνεται και αισθάνεται "κάπως" να κάνει την ανάγκη του σε τόσο κλειστό χώρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η zorica έγραψε: #1.865 08-09-08 13:20 Μονο για αυτο το σκεφτομαι ακομα.Απο την αλλη μπαινει και στα κουτια πολυ στενα και μενει μεσα με το κεφαλι με τις ωρες...και θα αποφευγαμε και την "ωραια"θεα στα κακακια του ,με το που τα κανει τρεχω σαν παλαβη να τα μαζεψω...τουλαχιστον αυτο θα περιοριζονταν μονο μια φορα την ημερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:26 Η darkjudith: #1.866 08-09-08 13:26 Παίζουν κρυφτό μωρέ τα ζουζούνια! Κρύβονται όπου να'ναι και περιμένουν να τα βρούμε! Εμείς πάντως έχουμε βάλει την μπανιέρα στο σαλόνι και όταν έρχονται επισκέπτες μας ρωτάνε:"Εκεί κάνει το μπάνιο του ο γατούλης σας?" "Όχι, εκεί χ....!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:31 Η zorica έγραψε: #1.867 08-09-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Παίζουν κρυφτό μωρέ τα ζουζούνια! Κρύβονται όπου να'ναι και περιμένουν να τα βρούμε! Εμείς πάντως έχουμε βάλει την μπανιέρα στο σαλόνι και όταν έρχονται επισκέπτες μας ρωτάνε:"Εκεί κάνει το μπάνιο του ο γατούλης σας?" "Όχι, εκεί χ....!" Click για ανάπτυξη... Αυτο σου ελεγα να αποφυγουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:23 Η zorica έγραψε: #1.868 09-09-08 00:23 Eιναι κανενας εδω για νυχτερινη βαρδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:09 Η staman2 έγραψε: #1.869 09-09-08 01:09 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ευχαριστώ! Είναι ο Σίζαρ μου! Εδώ φαίνεται καλύτερα... Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι τον ΚΟΥΚΛΟ σου έχει φατσούλα για φίλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #1.870 09-09-08 01:12 Eιναι πραγματι φατσας μεγαλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:17 Η staman2 έγραψε: #1.871 09-09-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιναι κανενας εδω για νυχτερινη βαρδια? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ζοριτσα. Μπηκα μάλλον αργά και έφυγες... Ολοι καλά είστε? Ο Μάρκος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #1.872 09-09-08 01:26 Hi,δεν εφυγα απλα παω απο`δω και κει...Καλα ειμαστε ολοι...Εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:47 Η staman2 έγραψε: #1.873 09-09-08 01:47 Καλά κι εμείς. Ολοι μας. Διάβασα πιο πάνω για τη Μελίνα σου. ΕΙλικρινά δεν εχω ενημερωθεί για το τί έχει γίνει. Πού το αναφέρεις? Θέλω κι εγώ να ξέρω την ιστορία της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:53 Η zorica έγραψε: #1.874 09-09-08 01:53 Με βρηκες τωρα που δεν ξερω να χειριζομαι καλα τα Vista.Τεσπα στο γαλλερι εχω τις φωτο της.Ηταν το πρωτο μου γατακι Περσιας και ηταν αρρωστη.Δεν μπορουσαν να τη κανουν καλα με τπτ.Ασε τωρα...πραγματικα εμοιαζε με τον Σιζαρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:05 Η staman2 έγραψε: #1.875 09-09-08 02:05 Πολύ λυπήθηκα. Την είδα μολις τώρα. Ηταν μια κούκλα. ... Μου αρέσουν πολύ αυτά τα φατσάκια από κάτω που παίζουν. Καθώς και αυτή η φατσούλα που κλαίει.Πώς τα βάζεις στην υπογραφή σου ή στο κείμενο.?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:14 Η zorica έγραψε: #1.876 09-09-08 02:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ λυπήθηκα. Την είδα μολις τώρα. Ηταν μια κούκλα. ... Μου αρέσουν πολύ αυτά τα φατσάκια από κάτω που παίζουν. Καθώς και αυτή η φατσούλα που κλαίει.Πώς τα βάζεις στην υπογραφή σου ή στο κείμενο.?? Click για ανάπτυξη... Ααααααααααααα υπαρχουν παρα μα παρα πολλα.Αυτα που παιζουν απο κατω ειναι η διαφημηση τους.Κανε κλικ πανω τους και θα σε παει στη σελιδα απο οπου μπορεις να τα κατεβασεις και απο ενα κουτακι στο toolbar σου επειλεγεις αυτο που θες και το βαζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:19 Η staman2 έγραψε: #1.877 09-09-08 02:19 Οκ θα προσπαθήσω μάλλον αύριο γιατί τώρα δεν αντέχω άλλο. Πάω για ύπνο. Καληνύχτα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:20 Η zorica έγραψε: #1.878 09-09-08 02:20 Και εγω καληνυχτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Η darkjudith: #1.879 09-09-08 09:16 Καλημέρα περσομανιακές! Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τον γατούλη μου! Βλέπω ότι εγώ είμαι dark αλλά εσείς ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η moukelis έγραψε: #1.880 09-09-08 14:24 Καλησπέρα περσάκια! Τι ωραίος γάταρος ο πορτοκαλένιος...Ποσο ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εμένα ο δικός μου είναι έτσι εύσωμος ! Να φανταστείς του είχα πάρει την πιο μεγάλη αμμολεκάνη που υπάρχει και πάλι δεν χώραγε και γκρίνιαζε! Πήγα και εγώ στα jumbo και πήρα μια λεκάνη για μπάνιο μωρού και την κάναμε αμμολεκάνη! Μια χαρά είμαστε τώρα! Έχουμε και ψαράκια ζωγραφισμένα απέξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:13 Η zorica έγραψε: #1.863 08-09-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Και εμένα ο δικός μου είναι έτσι εύσωμος ! Να φανταστείς του είχα πάρει την πιο μεγάλη αμμολεκάνη που υπάρχει και πάλι δεν χώραγε και γκρίνιαζε! Πήγα και εγώ στα jumbo και πήρα μια λεκάνη για μπάνιο μωρού και την κάναμε αμμολεκάνη! Μια χαρά είμαστε τώρα! Έχουμε και ψαράκια ζωγραφισμένα απέξω... Click για ανάπτυξη... Aυτο μ`αρεσε πολυυυυυυυυυυ.Εμεις το ιδιο προβλημα εχουμε αλλα η μικρη μπανιερα δεν μας χωραει πουθενα εκτος αν τη βαλω στη μεση του δρομου!Κατι σκεφτομουν να παραγειλλω μια καινουρια παπουτσοθηκη και απο κατο να αφησω κλειστο κουτι με πορτακι που θα ανοιγοκλεινει και να βαλω την λεκανη του μεσα.Αφου θελει να χωνεται μεχρι και στης αδειες σακουλες του σουπερμαρκετ,τοτε πρεπει και αυτο να του αρεσει..Τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:16 Η darkjudith: #1.864 08-09-08 13:16 Και εμένα χώνεται παντού! Μωρέ μήπως αγχώνεται και αισθάνεται "κάπως" να κάνει την ανάγκη του σε τόσο κλειστό χώρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η zorica έγραψε: #1.865 08-09-08 13:20 Μονο για αυτο το σκεφτομαι ακομα.Απο την αλλη μπαινει και στα κουτια πολυ στενα και μενει μεσα με το κεφαλι με τις ωρες...και θα αποφευγαμε και την "ωραια"θεα στα κακακια του ,με το που τα κανει τρεχω σαν παλαβη να τα μαζεψω...τουλαχιστον αυτο θα περιοριζονταν μονο μια φορα την ημερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:26 Η darkjudith: #1.866 08-09-08 13:26 Παίζουν κρυφτό μωρέ τα ζουζούνια! Κρύβονται όπου να'ναι και περιμένουν να τα βρούμε! Εμείς πάντως έχουμε βάλει την μπανιέρα στο σαλόνι και όταν έρχονται επισκέπτες μας ρωτάνε:"Εκεί κάνει το μπάνιο του ο γατούλης σας?" "Όχι, εκεί χ....!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:31 Η zorica έγραψε: #1.867 08-09-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Παίζουν κρυφτό μωρέ τα ζουζούνια! Κρύβονται όπου να'ναι και περιμένουν να τα βρούμε! Εμείς πάντως έχουμε βάλει την μπανιέρα στο σαλόνι και όταν έρχονται επισκέπτες μας ρωτάνε:"Εκεί κάνει το μπάνιο του ο γατούλης σας?" "Όχι, εκεί χ....!" Click για ανάπτυξη... Αυτο σου ελεγα να αποφυγουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:23 Η zorica έγραψε: #1.868 09-09-08 00:23 Eιναι κανενας εδω για νυχτερινη βαρδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:09 Η staman2 έγραψε: #1.869 09-09-08 01:09 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ευχαριστώ! Είναι ο Σίζαρ μου! Εδώ φαίνεται καλύτερα... Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι τον ΚΟΥΚΛΟ σου έχει φατσούλα για φίλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #1.870 09-09-08 01:12 Eιναι πραγματι φατσας μεγαλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:17 Η staman2 έγραψε: #1.871 09-09-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιναι κανενας εδω για νυχτερινη βαρδια? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ζοριτσα. Μπηκα μάλλον αργά και έφυγες... Ολοι καλά είστε? Ο Μάρκος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #1.872 09-09-08 01:26 Hi,δεν εφυγα απλα παω απο`δω και κει...Καλα ειμαστε ολοι...Εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:47 Η staman2 έγραψε: #1.873 09-09-08 01:47 Καλά κι εμείς. Ολοι μας. Διάβασα πιο πάνω για τη Μελίνα σου. ΕΙλικρινά δεν εχω ενημερωθεί για το τί έχει γίνει. Πού το αναφέρεις? Θέλω κι εγώ να ξέρω την ιστορία της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:53 Η zorica έγραψε: #1.874 09-09-08 01:53 Με βρηκες τωρα που δεν ξερω να χειριζομαι καλα τα Vista.Τεσπα στο γαλλερι εχω τις φωτο της.Ηταν το πρωτο μου γατακι Περσιας και ηταν αρρωστη.Δεν μπορουσαν να τη κανουν καλα με τπτ.Ασε τωρα...πραγματικα εμοιαζε με τον Σιζαρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:05 Η staman2 έγραψε: #1.875 09-09-08 02:05 Πολύ λυπήθηκα. Την είδα μολις τώρα. Ηταν μια κούκλα. ... Μου αρέσουν πολύ αυτά τα φατσάκια από κάτω που παίζουν. Καθώς και αυτή η φατσούλα που κλαίει.Πώς τα βάζεις στην υπογραφή σου ή στο κείμενο.?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:14 Η zorica έγραψε: #1.876 09-09-08 02:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ λυπήθηκα. Την είδα μολις τώρα. Ηταν μια κούκλα. ... Μου αρέσουν πολύ αυτά τα φατσάκια από κάτω που παίζουν. Καθώς και αυτή η φατσούλα που κλαίει.Πώς τα βάζεις στην υπογραφή σου ή στο κείμενο.?? Click για ανάπτυξη... Ααααααααααααα υπαρχουν παρα μα παρα πολλα.Αυτα που παιζουν απο κατω ειναι η διαφημηση τους.Κανε κλικ πανω τους και θα σε παει στη σελιδα απο οπου μπορεις να τα κατεβασεις και απο ενα κουτακι στο toolbar σου επειλεγεις αυτο που θες και το βαζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:19 Η staman2 έγραψε: #1.877 09-09-08 02:19 Οκ θα προσπαθήσω μάλλον αύριο γιατί τώρα δεν αντέχω άλλο. Πάω για ύπνο. Καληνύχτα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:20 Η zorica έγραψε: #1.878 09-09-08 02:20 Και εγω καληνυχτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Η darkjudith: #1.879 09-09-08 09:16 Καλημέρα περσομανιακές! Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τον γατούλη μου! Βλέπω ότι εγώ είμαι dark αλλά εσείς ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η moukelis έγραψε: #1.880 09-09-08 14:24 Καλησπέρα περσάκια! Τι ωραίος γάταρος ο πορτοκαλένιος...Ποσο ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Και εμένα ο δικός μου είναι έτσι εύσωμος ! Να φανταστείς του είχα πάρει την πιο μεγάλη αμμολεκάνη που υπάρχει και πάλι δεν χώραγε και γκρίνιαζε! Πήγα και εγώ στα jumbo και πήρα μια λεκάνη για μπάνιο μωρού και την κάναμε αμμολεκάνη! Μια χαρά είμαστε τώρα! Έχουμε και ψαράκια ζωγραφισμένα απέξω... Click για ανάπτυξη... Aυτο μ`αρεσε πολυυυυυυυυυυ.Εμεις το ιδιο προβλημα εχουμε αλλα η μικρη μπανιερα δεν μας χωραει πουθενα εκτος αν τη βαλω στη μεση του δρομου!Κατι σκεφτομουν να παραγειλλω μια καινουρια παπουτσοθηκη και απο κατο να αφησω κλειστο κουτι με πορτακι που θα ανοιγοκλεινει και να βαλω την λεκανη του μεσα.Αφου θελει να χωνεται μεχρι και στης αδειες σακουλες του σουπερμαρκετ,τοτε πρεπει και αυτο να του αρεσει..Τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:16 Η darkjudith: #1.864 08-09-08 13:16 Και εμένα χώνεται παντού! Μωρέ μήπως αγχώνεται και αισθάνεται "κάπως" να κάνει την ανάγκη του σε τόσο κλειστό χώρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η zorica έγραψε: #1.865 08-09-08 13:20 Μονο για αυτο το σκεφτομαι ακομα.Απο την αλλη μπαινει και στα κουτια πολυ στενα και μενει μεσα με το κεφαλι με τις ωρες...και θα αποφευγαμε και την "ωραια"θεα στα κακακια του ,με το που τα κανει τρεχω σαν παλαβη να τα μαζεψω...τουλαχιστον αυτο θα περιοριζονταν μονο μια φορα την ημερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:26 Η darkjudith: #1.866 08-09-08 13:26 Παίζουν κρυφτό μωρέ τα ζουζούνια! Κρύβονται όπου να'ναι και περιμένουν να τα βρούμε! Εμείς πάντως έχουμε βάλει την μπανιέρα στο σαλόνι και όταν έρχονται επισκέπτες μας ρωτάνε:"Εκεί κάνει το μπάνιο του ο γατούλης σας?" "Όχι, εκεί χ....!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:31 Η zorica έγραψε: #1.867 08-09-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Παίζουν κρυφτό μωρέ τα ζουζούνια! Κρύβονται όπου να'ναι και περιμένουν να τα βρούμε! Εμείς πάντως έχουμε βάλει την μπανιέρα στο σαλόνι και όταν έρχονται επισκέπτες μας ρωτάνε:"Εκεί κάνει το μπάνιο του ο γατούλης σας?" "Όχι, εκεί χ....!" Click για ανάπτυξη... Αυτο σου ελεγα να αποφυγουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:23 Η zorica έγραψε: #1.868 09-09-08 00:23 Eιναι κανενας εδω για νυχτερινη βαρδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:09 Η staman2 έγραψε: #1.869 09-09-08 01:09 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ευχαριστώ! Είναι ο Σίζαρ μου! Εδώ φαίνεται καλύτερα... Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι τον ΚΟΥΚΛΟ σου έχει φατσούλα για φίλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #1.870 09-09-08 01:12 Eιναι πραγματι φατσας μεγαλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:17 Η staman2 έγραψε: #1.871 09-09-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιναι κανενας εδω για νυχτερινη βαρδια? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ζοριτσα. Μπηκα μάλλον αργά και έφυγες... Ολοι καλά είστε? Ο Μάρκος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #1.872 09-09-08 01:26 Hi,δεν εφυγα απλα παω απο`δω και κει...Καλα ειμαστε ολοι...Εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:47 Η staman2 έγραψε: #1.873 09-09-08 01:47 Καλά κι εμείς. Ολοι μας. Διάβασα πιο πάνω για τη Μελίνα σου. ΕΙλικρινά δεν εχω ενημερωθεί για το τί έχει γίνει. Πού το αναφέρεις? Θέλω κι εγώ να ξέρω την ιστορία της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:53 Η zorica έγραψε: #1.874 09-09-08 01:53 Με βρηκες τωρα που δεν ξερω να χειριζομαι καλα τα Vista.Τεσπα στο γαλλερι εχω τις φωτο της.Ηταν το πρωτο μου γατακι Περσιας και ηταν αρρωστη.Δεν μπορουσαν να τη κανουν καλα με τπτ.Ασε τωρα...πραγματικα εμοιαζε με τον Σιζαρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:05 Η staman2 έγραψε: #1.875 09-09-08 02:05 Πολύ λυπήθηκα. Την είδα μολις τώρα. Ηταν μια κούκλα. ... Μου αρέσουν πολύ αυτά τα φατσάκια από κάτω που παίζουν. Καθώς και αυτή η φατσούλα που κλαίει.Πώς τα βάζεις στην υπογραφή σου ή στο κείμενο.?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:14 Η zorica έγραψε: #1.876 09-09-08 02:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ λυπήθηκα. Την είδα μολις τώρα. Ηταν μια κούκλα. ... Μου αρέσουν πολύ αυτά τα φατσάκια από κάτω που παίζουν. Καθώς και αυτή η φατσούλα που κλαίει.Πώς τα βάζεις στην υπογραφή σου ή στο κείμενο.?? Click για ανάπτυξη... Ααααααααααααα υπαρχουν παρα μα παρα πολλα.Αυτα που παιζουν απο κατω ειναι η διαφημηση τους.Κανε κλικ πανω τους και θα σε παει στη σελιδα απο οπου μπορεις να τα κατεβασεις και απο ενα κουτακι στο toolbar σου επειλεγεις αυτο που θες και το βαζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:19 Η staman2 έγραψε: #1.877 09-09-08 02:19 Οκ θα προσπαθήσω μάλλον αύριο γιατί τώρα δεν αντέχω άλλο. Πάω για ύπνο. Καληνύχτα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:20 Η zorica έγραψε: #1.878 09-09-08 02:20 Και εγω καληνυχτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Η darkjudith: #1.879 09-09-08 09:16 Καλημέρα περσομανιακές! Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τον γατούλη μου! Βλέπω ότι εγώ είμαι dark αλλά εσείς ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η moukelis έγραψε: #1.880 09-09-08 14:24 Καλησπέρα περσάκια! Τι ωραίος γάταρος ο πορτοκαλένιος...Ποσο ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εμένα χώνεται παντού! Μωρέ μήπως αγχώνεται και αισθάνεται "κάπως" να κάνει την ανάγκη του σε τόσο κλειστό χώρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η zorica έγραψε: #1.865 08-09-08 13:20 Μονο για αυτο το σκεφτομαι ακομα.Απο την αλλη μπαινει και στα κουτια πολυ στενα και μενει μεσα με το κεφαλι με τις ωρες...και θα αποφευγαμε και την "ωραια"θεα στα κακακια του ,με το που τα κανει τρεχω σαν παλαβη να τα μαζεψω...τουλαχιστον αυτο θα περιοριζονταν μονο μια φορα την ημερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:26 Η darkjudith: #1.866 08-09-08 13:26 Παίζουν κρυφτό μωρέ τα ζουζούνια! Κρύβονται όπου να'ναι και περιμένουν να τα βρούμε! Εμείς πάντως έχουμε βάλει την μπανιέρα στο σαλόνι και όταν έρχονται επισκέπτες μας ρωτάνε:"Εκεί κάνει το μπάνιο του ο γατούλης σας?" "Όχι, εκεί χ....!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:31 Η zorica έγραψε: #1.867 08-09-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Παίζουν κρυφτό μωρέ τα ζουζούνια! Κρύβονται όπου να'ναι και περιμένουν να τα βρούμε! Εμείς πάντως έχουμε βάλει την μπανιέρα στο σαλόνι και όταν έρχονται επισκέπτες μας ρωτάνε:"Εκεί κάνει το μπάνιο του ο γατούλης σας?" "Όχι, εκεί χ....!" Click για ανάπτυξη... Αυτο σου ελεγα να αποφυγουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:23 Η zorica έγραψε: #1.868 09-09-08 00:23 Eιναι κανενας εδω για νυχτερινη βαρδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:09 Η staman2 έγραψε: #1.869 09-09-08 01:09 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ευχαριστώ! Είναι ο Σίζαρ μου! Εδώ φαίνεται καλύτερα... Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι τον ΚΟΥΚΛΟ σου έχει φατσούλα για φίλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #1.870 09-09-08 01:12 Eιναι πραγματι φατσας μεγαλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:17 Η staman2 έγραψε: #1.871 09-09-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιναι κανενας εδω για νυχτερινη βαρδια? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ζοριτσα. Μπηκα μάλλον αργά και έφυγες... Ολοι καλά είστε? Ο Μάρκος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #1.872 09-09-08 01:26 Hi,δεν εφυγα απλα παω απο`δω και κει...Καλα ειμαστε ολοι...Εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:47 Η staman2 έγραψε: #1.873 09-09-08 01:47 Καλά κι εμείς. Ολοι μας. Διάβασα πιο πάνω για τη Μελίνα σου. ΕΙλικρινά δεν εχω ενημερωθεί για το τί έχει γίνει. Πού το αναφέρεις? Θέλω κι εγώ να ξέρω την ιστορία της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:53 Η zorica έγραψε: #1.874 09-09-08 01:53 Με βρηκες τωρα που δεν ξερω να χειριζομαι καλα τα Vista.Τεσπα στο γαλλερι εχω τις φωτο της.Ηταν το πρωτο μου γατακι Περσιας και ηταν αρρωστη.Δεν μπορουσαν να τη κανουν καλα με τπτ.Ασε τωρα...πραγματικα εμοιαζε με τον Σιζαρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:05 Η staman2 έγραψε: #1.875 09-09-08 02:05 Πολύ λυπήθηκα. Την είδα μολις τώρα. Ηταν μια κούκλα. ... Μου αρέσουν πολύ αυτά τα φατσάκια από κάτω που παίζουν. Καθώς και αυτή η φατσούλα που κλαίει.Πώς τα βάζεις στην υπογραφή σου ή στο κείμενο.?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:14 Η zorica έγραψε: #1.876 09-09-08 02:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ λυπήθηκα. Την είδα μολις τώρα. Ηταν μια κούκλα. ... Μου αρέσουν πολύ αυτά τα φατσάκια από κάτω που παίζουν. Καθώς και αυτή η φατσούλα που κλαίει.Πώς τα βάζεις στην υπογραφή σου ή στο κείμενο.?? Click για ανάπτυξη... Ααααααααααααα υπαρχουν παρα μα παρα πολλα.Αυτα που παιζουν απο κατω ειναι η διαφημηση τους.Κανε κλικ πανω τους και θα σε παει στη σελιδα απο οπου μπορεις να τα κατεβασεις και απο ενα κουτακι στο toolbar σου επειλεγεις αυτο που θες και το βαζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:19 Η staman2 έγραψε: #1.877 09-09-08 02:19 Οκ θα προσπαθήσω μάλλον αύριο γιατί τώρα δεν αντέχω άλλο. Πάω για ύπνο. Καληνύχτα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:20 Η zorica έγραψε: #1.878 09-09-08 02:20 Και εγω καληνυχτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Η darkjudith: #1.879 09-09-08 09:16 Καλημέρα περσομανιακές! Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τον γατούλη μου! Βλέπω ότι εγώ είμαι dark αλλά εσείς ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η moukelis έγραψε: #1.880 09-09-08 14:24 Καλησπέρα περσάκια! Τι ωραίος γάταρος ο πορτοκαλένιος...Ποσο ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μονο για αυτο το σκεφτομαι ακομα.Απο την αλλη μπαινει και στα κουτια πολυ στενα και μενει μεσα με το κεφαλι με τις ωρες...και θα αποφευγαμε και την "ωραια"θεα στα κακακια του ,με το που τα κανει τρεχω σαν παλαβη να τα μαζεψω...τουλαχιστον αυτο θα περιοριζονταν μονο μια φορα την ημερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:26 Η darkjudith: #1.866 08-09-08 13:26 Παίζουν κρυφτό μωρέ τα ζουζούνια! Κρύβονται όπου να'ναι και περιμένουν να τα βρούμε! Εμείς πάντως έχουμε βάλει την μπανιέρα στο σαλόνι και όταν έρχονται επισκέπτες μας ρωτάνε:"Εκεί κάνει το μπάνιο του ο γατούλης σας?" "Όχι, εκεί χ....!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:31 Η zorica έγραψε: #1.867 08-09-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Παίζουν κρυφτό μωρέ τα ζουζούνια! Κρύβονται όπου να'ναι και περιμένουν να τα βρούμε! Εμείς πάντως έχουμε βάλει την μπανιέρα στο σαλόνι και όταν έρχονται επισκέπτες μας ρωτάνε:"Εκεί κάνει το μπάνιο του ο γατούλης σας?" "Όχι, εκεί χ....!" Click για ανάπτυξη... Αυτο σου ελεγα να αποφυγουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:23 Η zorica έγραψε: #1.868 09-09-08 00:23 Eιναι κανενας εδω για νυχτερινη βαρδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:09 Η staman2 έγραψε: #1.869 09-09-08 01:09 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ευχαριστώ! Είναι ο Σίζαρ μου! Εδώ φαίνεται καλύτερα... Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι τον ΚΟΥΚΛΟ σου έχει φατσούλα για φίλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #1.870 09-09-08 01:12 Eιναι πραγματι φατσας μεγαλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:17 Η staman2 έγραψε: #1.871 09-09-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιναι κανενας εδω για νυχτερινη βαρδια? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ζοριτσα. Μπηκα μάλλον αργά και έφυγες... Ολοι καλά είστε? Ο Μάρκος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #1.872 09-09-08 01:26 Hi,δεν εφυγα απλα παω απο`δω και κει...Καλα ειμαστε ολοι...Εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:47 Η staman2 έγραψε: #1.873 09-09-08 01:47 Καλά κι εμείς. Ολοι μας. Διάβασα πιο πάνω για τη Μελίνα σου. ΕΙλικρινά δεν εχω ενημερωθεί για το τί έχει γίνει. Πού το αναφέρεις? Θέλω κι εγώ να ξέρω την ιστορία της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:53 Η zorica έγραψε: #1.874 09-09-08 01:53 Με βρηκες τωρα που δεν ξερω να χειριζομαι καλα τα Vista.Τεσπα στο γαλλερι εχω τις φωτο της.Ηταν το πρωτο μου γατακι Περσιας και ηταν αρρωστη.Δεν μπορουσαν να τη κανουν καλα με τπτ.Ασε τωρα...πραγματικα εμοιαζε με τον Σιζαρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:05 Η staman2 έγραψε: #1.875 09-09-08 02:05 Πολύ λυπήθηκα. Την είδα μολις τώρα. Ηταν μια κούκλα. ... Μου αρέσουν πολύ αυτά τα φατσάκια από κάτω που παίζουν. Καθώς και αυτή η φατσούλα που κλαίει.Πώς τα βάζεις στην υπογραφή σου ή στο κείμενο.?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:14 Η zorica έγραψε: #1.876 09-09-08 02:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ λυπήθηκα. Την είδα μολις τώρα. Ηταν μια κούκλα. ... Μου αρέσουν πολύ αυτά τα φατσάκια από κάτω που παίζουν. Καθώς και αυτή η φατσούλα που κλαίει.Πώς τα βάζεις στην υπογραφή σου ή στο κείμενο.?? Click για ανάπτυξη... Ααααααααααααα υπαρχουν παρα μα παρα πολλα.Αυτα που παιζουν απο κατω ειναι η διαφημηση τους.Κανε κλικ πανω τους και θα σε παει στη σελιδα απο οπου μπορεις να τα κατεβασεις και απο ενα κουτακι στο toolbar σου επειλεγεις αυτο που θες και το βαζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:19 Η staman2 έγραψε: #1.877 09-09-08 02:19 Οκ θα προσπαθήσω μάλλον αύριο γιατί τώρα δεν αντέχω άλλο. Πάω για ύπνο. Καληνύχτα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:20 Η zorica έγραψε: #1.878 09-09-08 02:20 Και εγω καληνυχτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Η darkjudith: #1.879 09-09-08 09:16 Καλημέρα περσομανιακές! Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τον γατούλη μου! Βλέπω ότι εγώ είμαι dark αλλά εσείς ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η moukelis έγραψε: #1.880 09-09-08 14:24 Καλησπέρα περσάκια! Τι ωραίος γάταρος ο πορτοκαλένιος...Ποσο ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παίζουν κρυφτό μωρέ τα ζουζούνια! Κρύβονται όπου να'ναι και περιμένουν να τα βρούμε! Εμείς πάντως έχουμε βάλει την μπανιέρα στο σαλόνι και όταν έρχονται επισκέπτες μας ρωτάνε:"Εκεί κάνει το μπάνιο του ο γατούλης σας?" "Όχι, εκεί χ....!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:31 Η zorica έγραψε: #1.867 08-09-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Παίζουν κρυφτό μωρέ τα ζουζούνια! Κρύβονται όπου να'ναι και περιμένουν να τα βρούμε! Εμείς πάντως έχουμε βάλει την μπανιέρα στο σαλόνι και όταν έρχονται επισκέπτες μας ρωτάνε:"Εκεί κάνει το μπάνιο του ο γατούλης σας?" "Όχι, εκεί χ....!" Click για ανάπτυξη... Αυτο σου ελεγα να αποφυγουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:23 Η zorica έγραψε: #1.868 09-09-08 00:23 Eιναι κανενας εδω για νυχτερινη βαρδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:09 Η staman2 έγραψε: #1.869 09-09-08 01:09 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ευχαριστώ! Είναι ο Σίζαρ μου! Εδώ φαίνεται καλύτερα... Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι τον ΚΟΥΚΛΟ σου έχει φατσούλα για φίλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #1.870 09-09-08 01:12 Eιναι πραγματι φατσας μεγαλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:17 Η staman2 έγραψε: #1.871 09-09-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιναι κανενας εδω για νυχτερινη βαρδια? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ζοριτσα. Μπηκα μάλλον αργά και έφυγες... Ολοι καλά είστε? Ο Μάρκος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #1.872 09-09-08 01:26 Hi,δεν εφυγα απλα παω απο`δω και κει...Καλα ειμαστε ολοι...Εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:47 Η staman2 έγραψε: #1.873 09-09-08 01:47 Καλά κι εμείς. Ολοι μας. Διάβασα πιο πάνω για τη Μελίνα σου. ΕΙλικρινά δεν εχω ενημερωθεί για το τί έχει γίνει. Πού το αναφέρεις? Θέλω κι εγώ να ξέρω την ιστορία της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:53 Η zorica έγραψε: #1.874 09-09-08 01:53 Με βρηκες τωρα που δεν ξερω να χειριζομαι καλα τα Vista.Τεσπα στο γαλλερι εχω τις φωτο της.Ηταν το πρωτο μου γατακι Περσιας και ηταν αρρωστη.Δεν μπορουσαν να τη κανουν καλα με τπτ.Ασε τωρα...πραγματικα εμοιαζε με τον Σιζαρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:05 Η staman2 έγραψε: #1.875 09-09-08 02:05 Πολύ λυπήθηκα. Την είδα μολις τώρα. Ηταν μια κούκλα. ... Μου αρέσουν πολύ αυτά τα φατσάκια από κάτω που παίζουν. Καθώς και αυτή η φατσούλα που κλαίει.Πώς τα βάζεις στην υπογραφή σου ή στο κείμενο.?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:14 Η zorica έγραψε: #1.876 09-09-08 02:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ λυπήθηκα. Την είδα μολις τώρα. Ηταν μια κούκλα. ... Μου αρέσουν πολύ αυτά τα φατσάκια από κάτω που παίζουν. Καθώς και αυτή η φατσούλα που κλαίει.Πώς τα βάζεις στην υπογραφή σου ή στο κείμενο.?? Click για ανάπτυξη... Ααααααααααααα υπαρχουν παρα μα παρα πολλα.Αυτα που παιζουν απο κατω ειναι η διαφημηση τους.Κανε κλικ πανω τους και θα σε παει στη σελιδα απο οπου μπορεις να τα κατεβασεις και απο ενα κουτακι στο toolbar σου επειλεγεις αυτο που θες και το βαζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:19 Η staman2 έγραψε: #1.877 09-09-08 02:19 Οκ θα προσπαθήσω μάλλον αύριο γιατί τώρα δεν αντέχω άλλο. Πάω για ύπνο. Καληνύχτα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:20 Η zorica έγραψε: #1.878 09-09-08 02:20 Και εγω καληνυχτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Η darkjudith: #1.879 09-09-08 09:16 Καλημέρα περσομανιακές! Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τον γατούλη μου! Βλέπω ότι εγώ είμαι dark αλλά εσείς ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η moukelis έγραψε: #1.880 09-09-08 14:24 Καλησπέρα περσάκια! Τι ωραίος γάταρος ο πορτοκαλένιος...Ποσο ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Παίζουν κρυφτό μωρέ τα ζουζούνια! Κρύβονται όπου να'ναι και περιμένουν να τα βρούμε! Εμείς πάντως έχουμε βάλει την μπανιέρα στο σαλόνι και όταν έρχονται επισκέπτες μας ρωτάνε:"Εκεί κάνει το μπάνιο του ο γατούλης σας?" "Όχι, εκεί χ....!" Click για ανάπτυξη... Αυτο σου ελεγα να αποφυγουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:23 Η zorica έγραψε: #1.868 09-09-08 00:23 Eιναι κανενας εδω για νυχτερινη βαρδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:09 Η staman2 έγραψε: #1.869 09-09-08 01:09 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ευχαριστώ! Είναι ο Σίζαρ μου! Εδώ φαίνεται καλύτερα... Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι τον ΚΟΥΚΛΟ σου έχει φατσούλα για φίλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #1.870 09-09-08 01:12 Eιναι πραγματι φατσας μεγαλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:17 Η staman2 έγραψε: #1.871 09-09-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιναι κανενας εδω για νυχτερινη βαρδια? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ζοριτσα. Μπηκα μάλλον αργά και έφυγες... Ολοι καλά είστε? Ο Μάρκος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #1.872 09-09-08 01:26 Hi,δεν εφυγα απλα παω απο`δω και κει...Καλα ειμαστε ολοι...Εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:47 Η staman2 έγραψε: #1.873 09-09-08 01:47 Καλά κι εμείς. Ολοι μας. Διάβασα πιο πάνω για τη Μελίνα σου. ΕΙλικρινά δεν εχω ενημερωθεί για το τί έχει γίνει. Πού το αναφέρεις? Θέλω κι εγώ να ξέρω την ιστορία της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:53 Η zorica έγραψε: #1.874 09-09-08 01:53 Με βρηκες τωρα που δεν ξερω να χειριζομαι καλα τα Vista.Τεσπα στο γαλλερι εχω τις φωτο της.Ηταν το πρωτο μου γατακι Περσιας και ηταν αρρωστη.Δεν μπορουσαν να τη κανουν καλα με τπτ.Ασε τωρα...πραγματικα εμοιαζε με τον Σιζαρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:05 Η staman2 έγραψε: #1.875 09-09-08 02:05 Πολύ λυπήθηκα. Την είδα μολις τώρα. Ηταν μια κούκλα. ... Μου αρέσουν πολύ αυτά τα φατσάκια από κάτω που παίζουν. Καθώς και αυτή η φατσούλα που κλαίει.Πώς τα βάζεις στην υπογραφή σου ή στο κείμενο.?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:14 Η zorica έγραψε: #1.876 09-09-08 02:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ λυπήθηκα. Την είδα μολις τώρα. Ηταν μια κούκλα. ... Μου αρέσουν πολύ αυτά τα φατσάκια από κάτω που παίζουν. Καθώς και αυτή η φατσούλα που κλαίει.Πώς τα βάζεις στην υπογραφή σου ή στο κείμενο.?? Click για ανάπτυξη... Ααααααααααααα υπαρχουν παρα μα παρα πολλα.Αυτα που παιζουν απο κατω ειναι η διαφημηση τους.Κανε κλικ πανω τους και θα σε παει στη σελιδα απο οπου μπορεις να τα κατεβασεις και απο ενα κουτακι στο toolbar σου επειλεγεις αυτο που θες και το βαζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:19 Η staman2 έγραψε: #1.877 09-09-08 02:19 Οκ θα προσπαθήσω μάλλον αύριο γιατί τώρα δεν αντέχω άλλο. Πάω για ύπνο. Καληνύχτα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:20 Η zorica έγραψε: #1.878 09-09-08 02:20 Και εγω καληνυχτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Η darkjudith: #1.879 09-09-08 09:16 Καλημέρα περσομανιακές! Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τον γατούλη μου! Βλέπω ότι εγώ είμαι dark αλλά εσείς ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η moukelis έγραψε: #1.880 09-09-08 14:24 Καλησπέρα περσάκια! Τι ωραίος γάταρος ο πορτοκαλένιος...Ποσο ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eιναι κανενας εδω για νυχτερινη βαρδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:09 Η staman2 έγραψε: #1.869 09-09-08 01:09 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ευχαριστώ! Είναι ο Σίζαρ μου! Εδώ φαίνεται καλύτερα... Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι τον ΚΟΥΚΛΟ σου έχει φατσούλα για φίλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #1.870 09-09-08 01:12 Eιναι πραγματι φατσας μεγαλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:17 Η staman2 έγραψε: #1.871 09-09-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιναι κανενας εδω για νυχτερινη βαρδια? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ζοριτσα. Μπηκα μάλλον αργά και έφυγες... Ολοι καλά είστε? Ο Μάρκος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #1.872 09-09-08 01:26 Hi,δεν εφυγα απλα παω απο`δω και κει...Καλα ειμαστε ολοι...Εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:47 Η staman2 έγραψε: #1.873 09-09-08 01:47 Καλά κι εμείς. Ολοι μας. Διάβασα πιο πάνω για τη Μελίνα σου. ΕΙλικρινά δεν εχω ενημερωθεί για το τί έχει γίνει. Πού το αναφέρεις? Θέλω κι εγώ να ξέρω την ιστορία της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:53 Η zorica έγραψε: #1.874 09-09-08 01:53 Με βρηκες τωρα που δεν ξερω να χειριζομαι καλα τα Vista.Τεσπα στο γαλλερι εχω τις φωτο της.Ηταν το πρωτο μου γατακι Περσιας και ηταν αρρωστη.Δεν μπορουσαν να τη κανουν καλα με τπτ.Ασε τωρα...πραγματικα εμοιαζε με τον Σιζαρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:05 Η staman2 έγραψε: #1.875 09-09-08 02:05 Πολύ λυπήθηκα. Την είδα μολις τώρα. Ηταν μια κούκλα. ... Μου αρέσουν πολύ αυτά τα φατσάκια από κάτω που παίζουν. Καθώς και αυτή η φατσούλα που κλαίει.Πώς τα βάζεις στην υπογραφή σου ή στο κείμενο.?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:14 Η zorica έγραψε: #1.876 09-09-08 02:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ λυπήθηκα. Την είδα μολις τώρα. Ηταν μια κούκλα. ... Μου αρέσουν πολύ αυτά τα φατσάκια από κάτω που παίζουν. Καθώς και αυτή η φατσούλα που κλαίει.Πώς τα βάζεις στην υπογραφή σου ή στο κείμενο.?? Click για ανάπτυξη... Ααααααααααααα υπαρχουν παρα μα παρα πολλα.Αυτα που παιζουν απο κατω ειναι η διαφημηση τους.Κανε κλικ πανω τους και θα σε παει στη σελιδα απο οπου μπορεις να τα κατεβασεις και απο ενα κουτακι στο toolbar σου επειλεγεις αυτο που θες και το βαζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:19 Η staman2 έγραψε: #1.877 09-09-08 02:19 Οκ θα προσπαθήσω μάλλον αύριο γιατί τώρα δεν αντέχω άλλο. Πάω για ύπνο. Καληνύχτα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:20 Η zorica έγραψε: #1.878 09-09-08 02:20 Και εγω καληνυχτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Η darkjudith: #1.879 09-09-08 09:16 Καλημέρα περσομανιακές! Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τον γατούλη μου! Βλέπω ότι εγώ είμαι dark αλλά εσείς ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η moukelis έγραψε: #1.880 09-09-08 14:24 Καλησπέρα περσάκια! Τι ωραίος γάταρος ο πορτοκαλένιος...Ποσο ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ευχαριστώ! Είναι ο Σίζαρ μου! Εδώ φαίνεται καλύτερα... Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι τον ΚΟΥΚΛΟ σου έχει φατσούλα για φίλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #1.870 09-09-08 01:12 Eιναι πραγματι φατσας μεγαλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:17 Η staman2 έγραψε: #1.871 09-09-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιναι κανενας εδω για νυχτερινη βαρδια? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ζοριτσα. Μπηκα μάλλον αργά και έφυγες... Ολοι καλά είστε? Ο Μάρκος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #1.872 09-09-08 01:26 Hi,δεν εφυγα απλα παω απο`δω και κει...Καλα ειμαστε ολοι...Εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:47 Η staman2 έγραψε: #1.873 09-09-08 01:47 Καλά κι εμείς. Ολοι μας. Διάβασα πιο πάνω για τη Μελίνα σου. ΕΙλικρινά δεν εχω ενημερωθεί για το τί έχει γίνει. Πού το αναφέρεις? Θέλω κι εγώ να ξέρω την ιστορία της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:53 Η zorica έγραψε: #1.874 09-09-08 01:53 Με βρηκες τωρα που δεν ξερω να χειριζομαι καλα τα Vista.Τεσπα στο γαλλερι εχω τις φωτο της.Ηταν το πρωτο μου γατακι Περσιας και ηταν αρρωστη.Δεν μπορουσαν να τη κανουν καλα με τπτ.Ασε τωρα...πραγματικα εμοιαζε με τον Σιζαρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:05 Η staman2 έγραψε: #1.875 09-09-08 02:05 Πολύ λυπήθηκα. Την είδα μολις τώρα. Ηταν μια κούκλα. ... Μου αρέσουν πολύ αυτά τα φατσάκια από κάτω που παίζουν. Καθώς και αυτή η φατσούλα που κλαίει.Πώς τα βάζεις στην υπογραφή σου ή στο κείμενο.?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:14 Η zorica έγραψε: #1.876 09-09-08 02:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ λυπήθηκα. Την είδα μολις τώρα. Ηταν μια κούκλα. ... Μου αρέσουν πολύ αυτά τα φατσάκια από κάτω που παίζουν. Καθώς και αυτή η φατσούλα που κλαίει.Πώς τα βάζεις στην υπογραφή σου ή στο κείμενο.?? Click για ανάπτυξη... Ααααααααααααα υπαρχουν παρα μα παρα πολλα.Αυτα που παιζουν απο κατω ειναι η διαφημηση τους.Κανε κλικ πανω τους και θα σε παει στη σελιδα απο οπου μπορεις να τα κατεβασεις και απο ενα κουτακι στο toolbar σου επειλεγεις αυτο που θες και το βαζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:19 Η staman2 έγραψε: #1.877 09-09-08 02:19 Οκ θα προσπαθήσω μάλλον αύριο γιατί τώρα δεν αντέχω άλλο. Πάω για ύπνο. Καληνύχτα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:20 Η zorica έγραψε: #1.878 09-09-08 02:20 Και εγω καληνυχτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Η darkjudith: #1.879 09-09-08 09:16 Καλημέρα περσομανιακές! Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τον γατούλη μου! Βλέπω ότι εγώ είμαι dark αλλά εσείς ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η moukelis έγραψε: #1.880 09-09-08 14:24 Καλησπέρα περσάκια! Τι ωραίος γάταρος ο πορτοκαλένιος...Ποσο ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eιναι πραγματι φατσας μεγαλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:17 Η staman2 έγραψε: #1.871 09-09-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιναι κανενας εδω για νυχτερινη βαρδια? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ζοριτσα. Μπηκα μάλλον αργά και έφυγες... Ολοι καλά είστε? Ο Μάρκος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #1.872 09-09-08 01:26 Hi,δεν εφυγα απλα παω απο`δω και κει...Καλα ειμαστε ολοι...Εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:47 Η staman2 έγραψε: #1.873 09-09-08 01:47 Καλά κι εμείς. Ολοι μας. Διάβασα πιο πάνω για τη Μελίνα σου. ΕΙλικρινά δεν εχω ενημερωθεί για το τί έχει γίνει. Πού το αναφέρεις? Θέλω κι εγώ να ξέρω την ιστορία της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:53 Η zorica έγραψε: #1.874 09-09-08 01:53 Με βρηκες τωρα που δεν ξερω να χειριζομαι καλα τα Vista.Τεσπα στο γαλλερι εχω τις φωτο της.Ηταν το πρωτο μου γατακι Περσιας και ηταν αρρωστη.Δεν μπορουσαν να τη κανουν καλα με τπτ.Ασε τωρα...πραγματικα εμοιαζε με τον Σιζαρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:05 Η staman2 έγραψε: #1.875 09-09-08 02:05 Πολύ λυπήθηκα. Την είδα μολις τώρα. Ηταν μια κούκλα. ... Μου αρέσουν πολύ αυτά τα φατσάκια από κάτω που παίζουν. Καθώς και αυτή η φατσούλα που κλαίει.Πώς τα βάζεις στην υπογραφή σου ή στο κείμενο.?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:14 Η zorica έγραψε: #1.876 09-09-08 02:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ λυπήθηκα. Την είδα μολις τώρα. Ηταν μια κούκλα. ... Μου αρέσουν πολύ αυτά τα φατσάκια από κάτω που παίζουν. Καθώς και αυτή η φατσούλα που κλαίει.Πώς τα βάζεις στην υπογραφή σου ή στο κείμενο.?? Click για ανάπτυξη... Ααααααααααααα υπαρχουν παρα μα παρα πολλα.Αυτα που παιζουν απο κατω ειναι η διαφημηση τους.Κανε κλικ πανω τους και θα σε παει στη σελιδα απο οπου μπορεις να τα κατεβασεις και απο ενα κουτακι στο toolbar σου επειλεγεις αυτο που θες και το βαζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:19 Η staman2 έγραψε: #1.877 09-09-08 02:19 Οκ θα προσπαθήσω μάλλον αύριο γιατί τώρα δεν αντέχω άλλο. Πάω για ύπνο. Καληνύχτα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:20 Η zorica έγραψε: #1.878 09-09-08 02:20 Και εγω καληνυχτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Η darkjudith: #1.879 09-09-08 09:16 Καλημέρα περσομανιακές! Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τον γατούλη μου! Βλέπω ότι εγώ είμαι dark αλλά εσείς ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η moukelis έγραψε: #1.880 09-09-08 14:24 Καλησπέρα περσάκια! Τι ωραίος γάταρος ο πορτοκαλένιος...Ποσο ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιναι κανενας εδω για νυχτερινη βαρδια? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ζοριτσα. Μπηκα μάλλον αργά και έφυγες... Ολοι καλά είστε? Ο Μάρκος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #1.872 09-09-08 01:26 Hi,δεν εφυγα απλα παω απο`δω και κει...Καλα ειμαστε ολοι...Εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:47 Η staman2 έγραψε: #1.873 09-09-08 01:47 Καλά κι εμείς. Ολοι μας. Διάβασα πιο πάνω για τη Μελίνα σου. ΕΙλικρινά δεν εχω ενημερωθεί για το τί έχει γίνει. Πού το αναφέρεις? Θέλω κι εγώ να ξέρω την ιστορία της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:53 Η zorica έγραψε: #1.874 09-09-08 01:53 Με βρηκες τωρα που δεν ξερω να χειριζομαι καλα τα Vista.Τεσπα στο γαλλερι εχω τις φωτο της.Ηταν το πρωτο μου γατακι Περσιας και ηταν αρρωστη.Δεν μπορουσαν να τη κανουν καλα με τπτ.Ασε τωρα...πραγματικα εμοιαζε με τον Σιζαρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:05 Η staman2 έγραψε: #1.875 09-09-08 02:05 Πολύ λυπήθηκα. Την είδα μολις τώρα. Ηταν μια κούκλα. ... Μου αρέσουν πολύ αυτά τα φατσάκια από κάτω που παίζουν. Καθώς και αυτή η φατσούλα που κλαίει.Πώς τα βάζεις στην υπογραφή σου ή στο κείμενο.?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:14 Η zorica έγραψε: #1.876 09-09-08 02:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ λυπήθηκα. Την είδα μολις τώρα. Ηταν μια κούκλα. ... Μου αρέσουν πολύ αυτά τα φατσάκια από κάτω που παίζουν. Καθώς και αυτή η φατσούλα που κλαίει.Πώς τα βάζεις στην υπογραφή σου ή στο κείμενο.?? Click για ανάπτυξη... Ααααααααααααα υπαρχουν παρα μα παρα πολλα.Αυτα που παιζουν απο κατω ειναι η διαφημηση τους.Κανε κλικ πανω τους και θα σε παει στη σελιδα απο οπου μπορεις να τα κατεβασεις και απο ενα κουτακι στο toolbar σου επειλεγεις αυτο που θες και το βαζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:19 Η staman2 έγραψε: #1.877 09-09-08 02:19 Οκ θα προσπαθήσω μάλλον αύριο γιατί τώρα δεν αντέχω άλλο. Πάω για ύπνο. Καληνύχτα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:20 Η zorica έγραψε: #1.878 09-09-08 02:20 Και εγω καληνυχτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Η darkjudith: #1.879 09-09-08 09:16 Καλημέρα περσομανιακές! Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τον γατούλη μου! Βλέπω ότι εγώ είμαι dark αλλά εσείς ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η moukelis έγραψε: #1.880 09-09-08 14:24 Καλησπέρα περσάκια! Τι ωραίος γάταρος ο πορτοκαλένιος...Ποσο ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Hi,δεν εφυγα απλα παω απο`δω και κει...Καλα ειμαστε ολοι...Εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:47 Η staman2 έγραψε: #1.873 09-09-08 01:47 Καλά κι εμείς. Ολοι μας. Διάβασα πιο πάνω για τη Μελίνα σου. ΕΙλικρινά δεν εχω ενημερωθεί για το τί έχει γίνει. Πού το αναφέρεις? Θέλω κι εγώ να ξέρω την ιστορία της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:53 Η zorica έγραψε: #1.874 09-09-08 01:53 Με βρηκες τωρα που δεν ξερω να χειριζομαι καλα τα Vista.Τεσπα στο γαλλερι εχω τις φωτο της.Ηταν το πρωτο μου γατακι Περσιας και ηταν αρρωστη.Δεν μπορουσαν να τη κανουν καλα με τπτ.Ασε τωρα...πραγματικα εμοιαζε με τον Σιζαρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:05 Η staman2 έγραψε: #1.875 09-09-08 02:05 Πολύ λυπήθηκα. Την είδα μολις τώρα. Ηταν μια κούκλα. ... Μου αρέσουν πολύ αυτά τα φατσάκια από κάτω που παίζουν. Καθώς και αυτή η φατσούλα που κλαίει.Πώς τα βάζεις στην υπογραφή σου ή στο κείμενο.?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:14 Η zorica έγραψε: #1.876 09-09-08 02:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ λυπήθηκα. Την είδα μολις τώρα. Ηταν μια κούκλα. ... Μου αρέσουν πολύ αυτά τα φατσάκια από κάτω που παίζουν. Καθώς και αυτή η φατσούλα που κλαίει.Πώς τα βάζεις στην υπογραφή σου ή στο κείμενο.?? Click για ανάπτυξη... Ααααααααααααα υπαρχουν παρα μα παρα πολλα.Αυτα που παιζουν απο κατω ειναι η διαφημηση τους.Κανε κλικ πανω τους και θα σε παει στη σελιδα απο οπου μπορεις να τα κατεβασεις και απο ενα κουτακι στο toolbar σου επειλεγεις αυτο που θες και το βαζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:19 Η staman2 έγραψε: #1.877 09-09-08 02:19 Οκ θα προσπαθήσω μάλλον αύριο γιατί τώρα δεν αντέχω άλλο. Πάω για ύπνο. Καληνύχτα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:20 Η zorica έγραψε: #1.878 09-09-08 02:20 Και εγω καληνυχτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Η darkjudith: #1.879 09-09-08 09:16 Καλημέρα περσομανιακές! Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τον γατούλη μου! Βλέπω ότι εγώ είμαι dark αλλά εσείς ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η moukelis έγραψε: #1.880 09-09-08 14:24 Καλησπέρα περσάκια! Τι ωραίος γάταρος ο πορτοκαλένιος...Ποσο ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλά κι εμείς. Ολοι μας. Διάβασα πιο πάνω για τη Μελίνα σου. ΕΙλικρινά δεν εχω ενημερωθεί για το τί έχει γίνει. Πού το αναφέρεις? Θέλω κι εγώ να ξέρω την ιστορία της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:53 Η zorica έγραψε: #1.874 09-09-08 01:53 Με βρηκες τωρα που δεν ξερω να χειριζομαι καλα τα Vista.Τεσπα στο γαλλερι εχω τις φωτο της.Ηταν το πρωτο μου γατακι Περσιας και ηταν αρρωστη.Δεν μπορουσαν να τη κανουν καλα με τπτ.Ασε τωρα...πραγματικα εμοιαζε με τον Σιζαρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:05 Η staman2 έγραψε: #1.875 09-09-08 02:05 Πολύ λυπήθηκα. Την είδα μολις τώρα. Ηταν μια κούκλα. ... Μου αρέσουν πολύ αυτά τα φατσάκια από κάτω που παίζουν. Καθώς και αυτή η φατσούλα που κλαίει.Πώς τα βάζεις στην υπογραφή σου ή στο κείμενο.?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:14 Η zorica έγραψε: #1.876 09-09-08 02:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ λυπήθηκα. Την είδα μολις τώρα. Ηταν μια κούκλα. ... Μου αρέσουν πολύ αυτά τα φατσάκια από κάτω που παίζουν. Καθώς και αυτή η φατσούλα που κλαίει.Πώς τα βάζεις στην υπογραφή σου ή στο κείμενο.?? Click για ανάπτυξη... Ααααααααααααα υπαρχουν παρα μα παρα πολλα.Αυτα που παιζουν απο κατω ειναι η διαφημηση τους.Κανε κλικ πανω τους και θα σε παει στη σελιδα απο οπου μπορεις να τα κατεβασεις και απο ενα κουτακι στο toolbar σου επειλεγεις αυτο που θες και το βαζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:19 Η staman2 έγραψε: #1.877 09-09-08 02:19 Οκ θα προσπαθήσω μάλλον αύριο γιατί τώρα δεν αντέχω άλλο. Πάω για ύπνο. Καληνύχτα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:20 Η zorica έγραψε: #1.878 09-09-08 02:20 Και εγω καληνυχτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Η darkjudith: #1.879 09-09-08 09:16 Καλημέρα περσομανιακές! Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τον γατούλη μου! Βλέπω ότι εγώ είμαι dark αλλά εσείς ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η moukelis έγραψε: #1.880 09-09-08 14:24 Καλησπέρα περσάκια! Τι ωραίος γάταρος ο πορτοκαλένιος...Ποσο ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με βρηκες τωρα που δεν ξερω να χειριζομαι καλα τα Vista.Τεσπα στο γαλλερι εχω τις φωτο της.Ηταν το πρωτο μου γατακι Περσιας και ηταν αρρωστη.Δεν μπορουσαν να τη κανουν καλα με τπτ.Ασε τωρα...πραγματικα εμοιαζε με τον Σιζαρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:05 Η staman2 έγραψε: #1.875 09-09-08 02:05 Πολύ λυπήθηκα. Την είδα μολις τώρα. Ηταν μια κούκλα. ... Μου αρέσουν πολύ αυτά τα φατσάκια από κάτω που παίζουν. Καθώς και αυτή η φατσούλα που κλαίει.Πώς τα βάζεις στην υπογραφή σου ή στο κείμενο.?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:14 Η zorica έγραψε: #1.876 09-09-08 02:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ λυπήθηκα. Την είδα μολις τώρα. Ηταν μια κούκλα. ... Μου αρέσουν πολύ αυτά τα φατσάκια από κάτω που παίζουν. Καθώς και αυτή η φατσούλα που κλαίει.Πώς τα βάζεις στην υπογραφή σου ή στο κείμενο.?? Click για ανάπτυξη... Ααααααααααααα υπαρχουν παρα μα παρα πολλα.Αυτα που παιζουν απο κατω ειναι η διαφημηση τους.Κανε κλικ πανω τους και θα σε παει στη σελιδα απο οπου μπορεις να τα κατεβασεις και απο ενα κουτακι στο toolbar σου επειλεγεις αυτο που θες και το βαζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:19 Η staman2 έγραψε: #1.877 09-09-08 02:19 Οκ θα προσπαθήσω μάλλον αύριο γιατί τώρα δεν αντέχω άλλο. Πάω για ύπνο. Καληνύχτα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:20 Η zorica έγραψε: #1.878 09-09-08 02:20 Και εγω καληνυχτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Η darkjudith: #1.879 09-09-08 09:16 Καλημέρα περσομανιακές! Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τον γατούλη μου! Βλέπω ότι εγώ είμαι dark αλλά εσείς ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η moukelis έγραψε: #1.880 09-09-08 14:24 Καλησπέρα περσάκια! Τι ωραίος γάταρος ο πορτοκαλένιος...Ποσο ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολύ λυπήθηκα. Την είδα μολις τώρα. Ηταν μια κούκλα. ... Μου αρέσουν πολύ αυτά τα φατσάκια από κάτω που παίζουν. Καθώς και αυτή η φατσούλα που κλαίει.Πώς τα βάζεις στην υπογραφή σου ή στο κείμενο.?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:14 Η zorica έγραψε: #1.876 09-09-08 02:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ λυπήθηκα. Την είδα μολις τώρα. Ηταν μια κούκλα. ... Μου αρέσουν πολύ αυτά τα φατσάκια από κάτω που παίζουν. Καθώς και αυτή η φατσούλα που κλαίει.Πώς τα βάζεις στην υπογραφή σου ή στο κείμενο.?? Click για ανάπτυξη... Ααααααααααααα υπαρχουν παρα μα παρα πολλα.Αυτα που παιζουν απο κατω ειναι η διαφημηση τους.Κανε κλικ πανω τους και θα σε παει στη σελιδα απο οπου μπορεις να τα κατεβασεις και απο ενα κουτακι στο toolbar σου επειλεγεις αυτο που θες και το βαζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:19 Η staman2 έγραψε: #1.877 09-09-08 02:19 Οκ θα προσπαθήσω μάλλον αύριο γιατί τώρα δεν αντέχω άλλο. Πάω για ύπνο. Καληνύχτα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:20 Η zorica έγραψε: #1.878 09-09-08 02:20 Και εγω καληνυχτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Η darkjudith: #1.879 09-09-08 09:16 Καλημέρα περσομανιακές! Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τον γατούλη μου! Βλέπω ότι εγώ είμαι dark αλλά εσείς ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η moukelis έγραψε: #1.880 09-09-08 14:24 Καλησπέρα περσάκια! Τι ωραίος γάταρος ο πορτοκαλένιος...Ποσο ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ λυπήθηκα. Την είδα μολις τώρα. Ηταν μια κούκλα. ... Μου αρέσουν πολύ αυτά τα φατσάκια από κάτω που παίζουν. Καθώς και αυτή η φατσούλα που κλαίει.Πώς τα βάζεις στην υπογραφή σου ή στο κείμενο.?? Click για ανάπτυξη... Ααααααααααααα υπαρχουν παρα μα παρα πολλα.Αυτα που παιζουν απο κατω ειναι η διαφημηση τους.Κανε κλικ πανω τους και θα σε παει στη σελιδα απο οπου μπορεις να τα κατεβασεις και απο ενα κουτακι στο toolbar σου επειλεγεις αυτο που θες και το βαζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:19 Η staman2 έγραψε: #1.877 09-09-08 02:19 Οκ θα προσπαθήσω μάλλον αύριο γιατί τώρα δεν αντέχω άλλο. Πάω για ύπνο. Καληνύχτα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:20 Η zorica έγραψε: #1.878 09-09-08 02:20 Και εγω καληνυχτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Η darkjudith: #1.879 09-09-08 09:16 Καλημέρα περσομανιακές! Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τον γατούλη μου! Βλέπω ότι εγώ είμαι dark αλλά εσείς ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η moukelis έγραψε: #1.880 09-09-08 14:24 Καλησπέρα περσάκια! Τι ωραίος γάταρος ο πορτοκαλένιος...Ποσο ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οκ θα προσπαθήσω μάλλον αύριο γιατί τώρα δεν αντέχω άλλο. Πάω για ύπνο. Καληνύχτα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:20 Η zorica έγραψε: #1.878 09-09-08 02:20 Και εγω καληνυχτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Η darkjudith: #1.879 09-09-08 09:16 Καλημέρα περσομανιακές! Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τον γατούλη μου! Βλέπω ότι εγώ είμαι dark αλλά εσείς ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η moukelis έγραψε: #1.880 09-09-08 14:24 Καλησπέρα περσάκια! Τι ωραίος γάταρος ο πορτοκαλένιος...Ποσο ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εγω καληνυχτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Η darkjudith: #1.879 09-09-08 09:16 Καλημέρα περσομανιακές! Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τον γατούλη μου! Βλέπω ότι εγώ είμαι dark αλλά εσείς ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η moukelis έγραψε: #1.880 09-09-08 14:24 Καλησπέρα περσάκια! Τι ωραίος γάταρος ο πορτοκαλένιος...Ποσο ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλημέρα περσομανιακές! Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τον γατούλη μου! Βλέπω ότι εγώ είμαι dark αλλά εσείς ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η moukelis έγραψε: #1.880 09-09-08 14:24 Καλησπέρα περσάκια! Τι ωραίος γάταρος ο πορτοκαλένιος...Ποσο ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρα περσάκια! Τι ωραίος γάταρος ο πορτοκαλένιος...Ποσο ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.