Περσίας maniacs

Χμ,λες να κανουμε το κονε τα Χριστουγεννα που θα κανω σταση Αθηνα και θα ειναι και το παιδι μου εννια μηνων;Θα ρωτησουμε τη γιατρο μας πρωτα αν κανει να ζευγαρωσει,γιατι ειναι πολυ πολυ μικροσωμη και βλεπουμε(ειδες Αναστασια για να καμεις κουμπαριες με περσακια τι χανεις;:P)

Δεν χάνω δεν χάνω γιατί δεν ξέρεις πως το ΠΡΩΤΟ γατοβαφτιστήρι μου είναι ο Σίμπα. χα χα .Οταν το έψαχναν το θέμα τα παιδιά και τον βρήκαν πριν τον πάρει το αγόρι της κόρης μου μου τον είχε δείξει και τον αγάπησα από την πρώτη στιγμή...:up:Ως νονά λοιπόν θα ευλογίσω αυτόν τον γάμο και θα εγκρίνω:lol::lol::lol:αλλά ενημέρωσε εγκαίρως τη μαμά του Σίμπα, γιατί αν αργήσετε πολύ... μάλλον θα είναι λίγο δύσκολο γιατί θα αφαιρεθούν τα ανάλογα εργαλεία...:blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοριτσια εγω παω για υπνο θα τα πουμε αυριο!:)

Ε όχι και γέρασες μεγάλη.!!:|Τότε τι να πω εγώ...
Σήμερα ευχαριστήθηκα τη συνάντηση.:up:Είχε και την αστεία πλευρά της... γιατί ενω μιλούσαμε μια χαρά με τα κορίτσια τόσον καιρό στο φόρουμ στον ενικό, με το που με βλέπουν τους ψιλοκόπηκε ο ενικός κι άρχισε και ο πληθυντικός. :blink:Και να φανταστείς πως δεν είμαι και καμιά τρομαχτική "καθώς πρέπει" κυρία. Μάλλον στην συνομοταξία των τρελάρων κατατάσσομαι. Αλλα αυτά κάνει η διαφορά ηλικίας. .. Τι να κάνουμε!!! Ηταν πολύ γλυκιές οι κοπελιές και οι δυο τους. Και πραγματικά μιλούσαμε τόσο αυθόρμητα μεταξύ μας... Το καταευχαριστήθηκα νομίζω και τα κορίτσια!!!
Zηλευωωωωωωωωωωωωωωω!:PΗθελα να ημουν και`γω εκει.

Καλά δεν θα σε ρωτήσουν άμα ερωτευθούν οι δυο τους, γιατί καθώς λέει κι η παροιμία: Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός τύφλα νάχει ο πεθερος!!:lol::lol:
Το θέμα είναι να γνωριστούν μόνον. Κ τότε θα .... χμ χμ:up:
Θέλω να βρω τη φωτο που ΑΦΙΕΡΩΣΕΣ στην κόρη μου. Μου είπε ότι είναι φανταστική. Τώρα θα την ψάξω. Α.. διάβασα κ το ποστ που έλεγες πως έχασες τη Μόιρα. Καλά σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εχασα κι εγώ τη Νάλα δυο φορές γιατί φοβαται την ηλεκτρική σκούπα κ είχε κρυφτεί η ατιμη πού νομίζεις. Ειχε μπει μέσα σ΄ένα ντουλάπι με παπούτσια που έχω στο WC κ ήταν κλειστό και από πού πέρασε? Από την τρύπα που έχει από επάνω για να περνάει η σωλήνα η χοντρή του νιπτήρα κι έχει λίγο κενό... Είχα τρελαθεί έψαχνα μέχρι κ στο δρόμο. Και μένω και στον 4ο όροφο οπότε καταλαβαίνεις τί έπαθα. Απο τότε μάλιστα που την είδα να τρέχει επάνω στην κουπαστή του μπαλκονιού μου το χειμώνα μέσα στη βροχή κ τον αέρα βράδυ(την είχα αφήσει να πάει τουαλέτα που την είχα στο μπαλκόνι κι αυτή θεώρησε καλό να σουλατσάρει στα κάγκελα) δεν την ξαναφήνω ποτέ στο μπαλκόνι.:)
Προσεχω πολυ ολες τις πορτες και εχω μαθει και τα παιδια μου να μην αφηνουν ανοιχτα.Αυτα φοβαμαι παρα πολυ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προσεχω πολυ ολες τις πορτες και εχω μαθει και τα παιδια μου να μην αφηνουν ανοιχτα.Αυτα φοβαμαι παρα πολυ!!!

Δίκιο έχεις πρόσεχε πολύ.! Είδες τι έπαθε η γλυκιά η Αντζη.:( Μεγάλη πίκρα.:(:( Πάντως ο Πέρσης μου δεν πηδάει κ πολύ ψηλά γενικά. Είναι βαρύς γατούλης σαν χαρακτήρας και στα σάλτα πολύ φειδωλός....Η Νάλα είναι ο διάολος. Ο Τίμυ μας τα έκανε όταν ήταν πολύ νέος. Να φανταστείς μου είχαν πει οι γείτονες ότι τον είχαν δει να περπατάει κάτω απ΄τα κάγκελα στο πρεβάζι και να κρεμιέται μεταξύ των δυο διαμερισμάτων για να πάει δίπλα... αλλά ήταν πολύ "γ'ατος" και πάνθηρας το μωρό μου. Ευτυχώς δεν έπαθε ποτέ κάτι. Τώρα έχει βαρύνει για τέτοια κόλπα. Αλλά μέσα στο σπίτι είναι άφταστος. Την βγάζει συνέχεια ψηλά. Στην κορυφή μιας ντουλάπας μη εντοισιχμένης και στην κουκέτα την επάνω των παιδιών.:/:

Δίκιο έχεις πρόσεχε πολύ.! Είδες τι έπαθε η γλυκιά η Αντζη.:( Μεγάλη πίκρα.:(:( Πάντως ο Πέρσης μου δεν πηδάει κ πολύ ψηλά γενικά. Είναι βαρύς γατούλης σαν χαρακτήρας και στα σάλτα πολύ φειδωλός....Η Νάλα είναι ο διάολος. Ο Τίμυ μας τα έκανε όταν ήταν πολύ νέος. Να φανταστείς μου είχαν πει οι γείτονες ότι τον είχαν δει να περπατάει κάτω απ΄τα κάγκελα στο πρεβάζι και να κρεμιέται μεταξύ των δυο διαμερισμάτων για να πάει δίπλα... αλλά ήταν πολύ "γ'ατος" και πάνθηρας το μωρό μου. Ευτυχώς δεν έπαθε ποτέ κάτι. Τώρα έχει βαρύνει για τέτοια κόλπα. Αλλά μέσα στο σπίτι είναι άφταστος. Την βγάζει συνέχεια ψηλά. Στην κορυφή μιας ντουλάπας μη εντοισιχμένης και στην κουκέτα την επάνω των παιδιών.:/:
Ειναι και ακομα αστειρωμενος(δεν ξερω εαν υπαρχει τετοια λεξη;):hmm:)και γι`αυτο φοβαμαι και να μη φυγει.

Ειναι και ακομα αστειρωμενος(δεν ξερω εαν υπαρχει τετοια λεξη;):hmm:)και γι`αυτο φοβαμαι και να μη φυγει.

Προσεχε διπλά τότε. Θα τον στειρώσεις? Νομίζω πρέπει.

Εμεις Βάλαμε σίτα σε όλο το μπαλκονι πριν έρθει,και δεν την αφηνω ποτε μονη της εξω.Στην προκειμένη περιπτωση,περασα να τη δω,και εφυγα για μια ωρα,κι οταν γυρισα ελειπε.Το μονο που μπορουσα να φανταστω ηταν να μου ξεγλιστρισε απο την πορτα φευγοντας,αλλα μενουμε σε οροφο και στην κεντρικη καγκελοπορτα εχει σιτα...

Δεν χάνω δεν χάνω γιατί δεν ξέρεις πως το ΠΡΩΤΟ γατοβαφτιστήρι μου είναι ο Σίμπα. χα χα .Οταν το έψαχναν το θέμα τα παιδιά και τον βρήκαν πριν τον πάρει το αγόρι της κόρης μου μου τον είχε δείξει και τον αγάπησα από την πρώτη στιγμή...:up:Ως νονά λοιπόν θα ευλογίσω αυτόν τον γάμο και θα εγκρίνω:lol::lol::lol:αλλά ενημέρωσε εγκαίρως τη μαμά του Σίμπα, γιατί αν αργήσετε πολύ... μάλλον θα είναι λίγο δύσκολο γιατί θα αφαιρεθούν τα ανάλογα εργαλεία...:blink::blink:
Βρε ειναι που θα φευγω Χριστουγεννα και Πασχα,και δεν ξερω τι θα κανω με τα μωρα που μολις θα εχουν απογαλακτιστει...Επισης δεν ξερω αν πρεπει να κλεισει χρονο,αν και οι σιαμ εχουν οιστρο πολυ νωρις.Θα τα συζητησω με τη γιατρο μας και θα σας πω.Εσεις εχετε κοσμο που να θελει μικρουλια;

Καλημέρα,
Τι βλέπω εδώ αποκαταστήσατε τα παιδιά σας;
Moukelis μη φοβάσαι για την μικρή, άλλωστε ο άντρας πρέπει να 'χει παρελθόν;)
Αναστασία πότε πρόλαβες με τόσες δουλειές κ τόσο τρέξιμο να πας κ για καφέ;:lol: Τουλάχιστον πέρασες καλά όπως φαίνεται, είναι καλό όταν είσαι συνέχεια στην πίεση τέτοια ευχάριστα διαλείμματα

Καλημέρα,
Αναστασία πότε πρόλαβες με τόσες δουλειές κ τόσο τρέξιμο να πας κ για καφέ;:lol: Τουλάχιστον πέρασες καλά όπως φαίνεται, είναι καλό όταν είσαι συνέχεια στην πίεση τέτοια ευχάριστα διαλείμματα
Μου έβαλε τη σκέψη η Αναστασια,να δουμε ομως τι θα πει και η γιατρος,κι αν θα υπαρχουν γατογονεις για τα μικρα...Αμα έχει προικα ο γαμπρος...:lol:

Μου έβαλε τη σκέψη η Αναστασια,να δουμε ομως τι θα πει και η γιατρος,κι αν θα υπαρχουν γατογονεις για τα μικρα...Αμα έχει προικα ο γαμπρος...:lol:
Τι εννοείς τι θα πει η γιατρός; αν κάνει να ζευγαρώσει μία φορά ή αν πρέπει να στειρωθεί πριν καν γεννήσει;

Οχι,ποσο πρεπει να ειναι για να ζευγαρωσει,κι αν κανει να γεννησει,γιατι ειναι πολυ πολυ μικροσωμη(βεβαια εγω εχω ως μετρο συγκρισης το κτηνος τον Σειριο)

Οχι,ποσο πρεπει να ειναι για να ζευγαρωσει,κι αν κανει να γεννησει,γιατι ειναι πολυ πολυ μικροσωμη(βεβαια εγω εχω ως μετρο συγκρισης το κτηνος τον Σειριο)
καλα δε θα μείνει κ έτσι γιατί τα Σιαμ γίνονται μακριά κ λεπτά, βέβαια ο γατουλης που ειχα εγώ, που είχε κ αυτός σπασμένη ουρά, ήταν κοντόχοντος σαν κρουασανάκι, αλλά κ πάλι τα κατάφερε:lol:
Τώρα για την Μόιρα αν θα παραμήνει μικρόσωμη (και δεν αλλάξει) θα ήταν απαγορευτικό να πάει με μεγαλόσωμες ράτσες όπως Μει Κουν πιστεύω, δεν ξέρω κ όλας γιατί τα γατια δεν είναι σαν τα σκυλιά να έχουν τεράστιες διαφορές στα μεγέθη, αυτό βέβαια που σκέφτηκες το αν θα υπάρξουν καλοί άνθρωποι να πάρουν τα μωρά αυτό ειναι το πιο σημαντικό, όλα τα άλλα νομίζω δεν θα είναι πρόβλημα

Βρε με της Αναστασιας τον Σιμπα σκεφτομαστε να την "παντρεψουμε" κι αυτος σιαμεζος ειναι,απλα φοβαμαι μηπως λογω μεγεθους ζοριστει που στη γεννα.Και μαλλον μικρη θα μεινει,γιατι και η μαμα της και η γιαγια και η θεια της μικρουλες ειναι κι ας ειναι πανω απο ενος ετους.

Βρε με της Αναστασιας τον Σιμπα σκεφτομαστε να την "παντρεψουμε" κι αυτος σιαμεζος ειναι,απλα φοβαμαι μηπως λογω μεγεθους ζοριστει που στη γεννα.Και μαλλον μικρη θα μεινει,γιατι και η μαμα της και η γιαγια και η θεια της μικρουλες ειναι κι ας ειναι πανω απο ενος ετους.
Aπλα εχει μοιασει στο σοι της μαμας αλλα ουτε αυτες απ`οτι φαινεται δεν ειχαν προβλημα να γεννησουν(η ειχαν διαλεξει μικροσωμους γαμπρους:D).Αρα μενει μονο το θεμα ποτε...οχι εαν μπορεσει λογο μεγεθους;).Εγω θα τον στειρωσω τον Μαρκο:(.

Aπλα εχει μοιασει στο σοι της μαμας αλλα ουτε αυτες απ`οτι φαινεται δεν ειχαν προβλημα να γεννησουν(η ειχαν διαλεξει μικροσωμους γαμπρους:D).Αρα μενει μονο το θεμα ποτε...οχι εαν μπορεσει λογο μεγεθους;).Εγω θα τον στειρωσω τον Μαρκο:(.
Κι εγώ αυτό είχα σκοπό,αλλά αν ειμαι σιγουρη ότι υπαρχουν οικογενειες με τα μικρα,και επειδη εχω αρκετους φιλους που θελουν σιαμ,φλερταρω με την ιδεα.:hmm:

Καλημέρα,

Ασε αγαπητή μου. Ειμαι συνέχεια στην τσίτα. Αλλά αυτό με κρατά σε εγρήγορση μπορώ να σου πω. Αφού μόλις γύρισα από μαιευτήριο με την αδελφή μου, να φανταστείς πήγα καρφί σούπερ μάρκετ, πηρα την κόρη μου να μπει Mycat να δει τα μηνυματα, κ είδα οτι τα κορίτσια μου είχαν στείλει μνμ από τις 12 για τις 16.30. Παίρνω τηλ αμέσως την Κατερίνα και μου είπαν θα με περιμένουν. Ε για πότε φόρτωσα το αυτοκίνητο κ έφτασα σπίτι, και μετά πήρα το τρένο για να τις βρω δεν το κατάλαβα. Μετά, γύρισα, μαγείρεψα κι έκανα το δείπνο στα παιδιά μου!:lol:Και το αποκορύφωμα, όταν αυτά ξεπόρτισαν κατά τις 12.00 τα μεσανυχτα για βόλτες, εγώ κάθισα στο mycat έως τις 4 το πρωί. Τι να κάνουμε έτσι παίρνω χαρά...:lol:
Εσύ Sli8erin μου άλλαξες την υπογραφή σου!! Είναι τέλεια αλλά θέλω να βλέπω και την Κάντυ....:(

Θελω και εγω να βαλω καινουριες φωτο αλλα δεν τα καταφερνω με το προγραμμα Picassa,δεν βρησκω με τπτ πως να αλλαξω μεγεθος της φωτο.Εαν ξερετε πειτε μου και εμενα...:hmm:

Γιατι δεν το κανεις με τη ζωγραφικη;Ουτε εμενα με βολευει το Picassa...:down:

Γιατι δεν το κανεις με τη ζωγραφικη;Ουτε εμενα με βολευει το Picassa...:down:
Που ειναι και πως την ονομαζουν στα Vista?Να δοκιμασω...

Ωχ καημενη,κι εσυ vista;Εγω τα ειχα στο λαπιτοπι και αμελουσα να τα δουλεψω,αλλα τωρα που το πηρα μαζι μου στην ξενιτια τα ειδα ολα...
Έναρξη-όλα τα προγράμματα-βοηθήματα-ζωγραφική.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back