Περσίας maniacs

μα δεν καταλαβαινει κανεις τι λεω γμτ??????????

δεν υπαρχει χρωμα silver chinchila θα ειναι ή silver ή chinchila!!!!!!!!!!!

αλλο το ενα το χρωμα αλλο το αλλο!!!!!!! δεν ειναι σαν τα hymalaian που ειναι αλλη ρατσα!!!!!!!!! δεν υπαρχει pedigree η cfa που να γραφει τσιντσιλα silver γραφει PERSIAN SILVER η PERSIAN GOLD ή PERSIAN TSINSILA οποιος λεει οτι εχει περσικο silver τσιντσιλα ειναι απλα φαιδρος γιατι ειναι 2 διαφορετικα χρωματα
υποχρεωτικα τα περσιαν σιλβερ και γκολντ εχουν λιγο μαυρο γυρο απο τα ματια τους πραγματικα ειναι εκτως πραγματικοτιτας οποιος λεει οτι εχει περσιαν σιλβερ τσιντσιλα η περσιαν γκολντ τσιντσιαλα!!!!!!!! απλα τον γελασαν!!!!!!!!! για του λογου το αληθες βαζω λινκ https://www.cfainc.org/breeds/profiles/articles/persian-silver.html

(οταν εκδιδεται ενα pedigree δεν γραφει τσιντσιλα στην Ευρωπη θα σας παραυθεσω το pedigree της Danielas και του Emerald στο Acfa το οποιο εινα Αμερικανικο γραφει τσιντσιλα στα spesial marks δυστιχως μονο η daniela acfa επειδη τον Εμεραλντ τον πηρα απο εκτροφειο στην Γερμανια )παρολα αυτα η γιατρος που τον πηγα (η ατιμη) στο βιβλιαριο του εγραψε περσιαν γκολντ και λεω το breed ειναι περσιαν τσιντσιλα και μου λεει που το βλεπεις το τσιντσιλα το τσιντσιλα ειναι χρωμα ναι η daniella ειναι τσιντσιλα αλλα ο Emerald oxi ειναι απλα περσιαν αυτα
Συγνωμη κι ολας που μιλησα αφου δεν ειμαι ειδικος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ Βασιλική προς το παρόν το μονο πρόβλημα είναι οι κόμποι τους ότι κ να κάνω ειδικά η θηλυκή κομπιάζει αμέσως την κούρεψα κ πάλι τζίβα είναι το μαλλί. Πολύ όμορφη η Bianca σου Έλλη και τι ωραία που κάθεται; Κυρία.

Αυτό με τις τρίχες το έχουν όλα τα περσικά και είναι το μεγάλο μειονέκτημα σε σχέση με τις βιρμανούλες που δεν κομπιάζουν, σίγουρα θέλουν καθημερινό βούρτσιμα για να το αποφεύγεις, αλλά περισσότερα μαλλον θα πρέπει να αποφανθείς σε καποιο εκτροφέα που γνωρίζουν διάφορα κόλπα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστώ βασιλική. Πράγματι αυτό αναρωτιόμουν πως μπορούν κ τα διατηρούν με τόσο ωραίο τρίχωμα ούτε τα μάτια τους τρέχουν ούτε η αναπνοή τους μυρίζει κ έχουν τόσα γατιά κάποιο κόλπο θα υπάρχει

Καλησπέρα και από μένα! 'Εχω έναν περσικό γατούλη που λατρεύω. Με ακολουθεί παντού, ακόμη και αν κοιμάται ξυπνάει να δει με τι ασχολούμαι. Είναι πολύ ζωηρούλης αλλά και πολύ τρυφερούλης. Τον λένε Σίζαρ.

Σε ευχαριστώ βασιλική. Πράγματι αυτό αναρωτιόμουν πως μπορούν κ τα διατηρούν με τόσο ωραίο τρίχωμα ούτε τα μάτια τους τρέχουν ούτε η αναπνοή τους μυρίζει κ έχουν τόσα γατιά κάποιο κόλπο θα υπάρχει
Καλά το κόλπο για την αναπνοή είναι εύκολο, υπάρχουν διάφορα στο εμπόριο που την φτιάχνουν είτε πάστες, είτε τα greenies που λέμε και στο birmanmaniacs που είναι ότι καλύτερο για τα δόντια.Όσον αφορά στα μάτια των περσικών αυτο είναι άλλο θέμα επώδυνο.Τα περσικά έχουν μεγάλα μάτια και λίγο γουρλωτά, πολλές φορές έχουν πρόβλημα στα βλεφαρα, αλλά και στους πόρους τους δακρυικούς.Η δικιά μου να φανταστείς έχει μια πάθηση που λέγεται τριχίαση, δηλ έχει πολύ μικρές τρίχες (φαίνονται με ειδικό μεγεθυντικό φακό μόνο, οφθαλμολογικό) πάνω στο κάτω της βλέφαρο και για αυτό έχει μια δακρύροια, οποτε όταν ενηλικιωθεί θα χειρουργηθει για να μην την ερεθίζουν,Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να καθαρίζεις τη τσιμπλα με τα βαμβάκια νταμακιγιάζ και λιγο φυσιολογικό ορό, αλλα αν εχει δακρυροια πολύ να το ψάξεις.
Υ.Γ λέγε με Βασια, απλώς στην αρχή νόμιζα ότι βάζαμε όλο το όνομα και δεν ήξερα ότι θα εμφανίζεται όλο

Ευχαριστώ Βασιλική προς το παρόν το μονο πρόβλημα είναι οι κόμποι τους ότι κ να κάνω ειδικά η θηλυκή κομπιάζει αμέσως την κούρεψα κ πάλι τζίβα είναι το μαλλί. Πολύ όμορφη η Bianca σου Έλλη και τι ωραία που κάθεται; Κυρία.

Ευχαριστούμε!!!:redface:Ναι είναι κυρία για μεγάλα σαλόνια!!!:P

Καλησπέρα και από μένα! 'Εχω έναν περσικό γατούλη που λατρεύω. Με ακολουθεί παντού, ακόμη και αν κοιμάται ξυπνάει να δει με τι ασχολούμαι. Είναι πολύ ζωηρούλης αλλά και πολύ τρυφερούλης. Τον λένε Σίζαρ.
Γεια σου Caesarκαι dark εμείς είμαστε η Candy και ο Bat. Έτσι είναι όλη οι αρσενικοί περσικοί χαδιάρηδες περίεργοι κ πολύ παιχνιδιάρηδες

οσο αφορα στουσ διαγωνισμους ναι γινεται να ξαναπαρει η ιδια γατα μερος σε διαγωνισμο φτανει η ηλικια της να μην εχει περασει το επιτρεπομενο οριο! μαλιστα μια φιλη μου ειχε μια γατα που ειχε παρει μερος σε παρα πολλουσ διαγωνισμους με την ιδια γατα αλλα ουτε μια φορα δεν βγηκε η ιδια γατα την ιδια φορα σε διαγωνισμο....

Όταν λες μαλακή χτένα τι εννοείς που τη βρήσκω; Αν την βουτάω στο νερό θα αποφύγω τους κόμπους; Γιατί έχω τεράστιο πρόβλημα

Έχω μπερδευτεί τελείως τώρα:blink::blink::blink::blink:
ήξερα μέχρι τώρα, ότι τσιντσιλά είναι αυτές που έχουν μύτη έτσι τουλάχιστον τις χαρακτηρίζουν οι εκτροφείς, άσχετα από το χρώμα τους, αν και πιο γνωστές είναι οι silver....όσο για τις περσικές ξέρω ότι πρέπει να έχουν πλακουτσωτή μύτη για να θεωρείται καθαρόαιμη περσική...τι ισχύει τελικά ρε παιδιά:confused::confused::confused::confused:
όπως κατάλαβα και εγώ Raisa ισχύουν οι νόμοι τις αγοράς όποιος πληρώνει πολλά χρήματα βάζει και τους όρους έτσι βλέπουμε και μεταλλάξεις μιας ράτσας ανάλογα με. τα γούστα άλλωστε εσύ δεν έβαλες λινκ για μακρύτριχες βρετανικές δεν νομίζω ότι υπήρχαν παλαιότερα ή κάνω λάθος;

όπως κατάλαβα και εγώ Raisa ισχύουν οι νόμοι τις αγοράς όποιος πληρώνει πολλά χρήματα βάζει και τους όρους έτσι βλέπουμε και μεταλλάξεις μιας ράτσας ανάλογα με. τα γούστα άλλωστε εσύ δεν έβαλες λινκ για μακρύτριχες βρετανικές δεν νομίζω ότι υπήρχαν παλαιότερα ή κάνω λάθος;

Υπήρχαν, διάβασε εδώ και θα καταλάβεις;)
https://www.mypetz.gr/threads/Βρετανική-κοντότριχη.221726/

Όταν λες μαλακή χτένα τι εννοείς που τη βρήσκω; Αν την βουτάω στο νερό θα αποφύγω τους κόμπους; Γιατί έχω τεράστιο πρόβλημα

εγω εχω κατι τετοιο

sv2rhcaj3z7rxcaljqz0zcard5.jpg

αλλα και κατι τετοιο
p42s3camdupq3cakruztrcayb9.jpg
μαλακιες χτενες

μεταλλικες χτενες ειναι οι απλες χτενες σε pet shop
6d5n9caahvffqcayh01c0cacx5.jpg
την βουτασ μεσα σε νερακι (χλιαρο) την τιναζεις λιγο και χτενιζεις απαλα στην κοιλια και πιο δυνατα στην πλατουλα

Δεν μου ειπες όμως έτσι αποφεύγω τους κόμπους ή απλά της κάνω φουντωτό κα γυαλιστερό το τρίχωμα

με συστηματικο βουρτσισμα ναι αποφευγονται οι κομποι αλλωστε εχω 4 μακρυτριχες γατες αχαχαχααααα εχεις δοκιμασει τις νεες χτενες με ιονισμο η κατι παρομοιο δεν θυμαμαι

Όχι πρώτη φορά της ακούω τι κάνουν αερίζουν το τρίχωμα; 4 μπράβο βρε θηρίο! Και δεν έχεις πρόβλημα με τους κόμπους; Μήπως φταίει κ η διατροφή; γιατί η θυληκή μου δεν είναι κ πολύ του φαγητού

γιατι δεν τριβεις λιγο καροτο μεσα στην τροφη που λατρευει?

αν συνεχιζεις να εχεις προβλημα τοτε δοκιμασε ενα homemade contisioner που φτιαχνεται πολυ απλα και εμενα με εβγαλε ασπροπροσωπη με τον Εdouard (χρυσο περσιας) σε διαγωνισμους παντα 4 μερες πιο μπροστα το βαζω σε γατα που θα διαγωνιστει.....

Όχι πρώτη φορά της ακούω τι κάνουν αερίζουν το τρίχωμα; 4 μπράβο βρε θηρίο! Και δεν έχεις πρόβλημα με τους κόμπους; Μήπως φταίει κ η διατροφή; γιατί η θυληκή μου δεν είναι κ πολύ του φαγητού

ασχετο δεν ειχε φορτωσει την φωτο οταν εγραφα αλλα εχει καπως κοντο τριχωμα στον λαιμο της η γατα το εχεις κοψει με ψαλιδακι εξαιτιας κομπων? η απλα δεν φαινεται καλα????????????? :/:

Δηλαδή ποιά είναι η σύσταση του μαλακτικού. Πως μπορώ να το φτιάξω. Ελπίζω να μην είναι πολύ πολύπλοκο και να μπορείς να βεις ευκολα τα υλικά.

ασχετο δεν ειχε φορτωσει την φωτο οταν εγραφα αλλα εχει καπως κοντο τριχωμα στον λαιμο της η γατα το εχεις κοψει με ψαλιδακι εξαιτιας κομπων? η απλα δεν φαινεται καλα????????????? :/:
Ναι τις έκοψα γιατί είχε τη συνήθεια να βάζει αυτές τις τρίχες στο στόμα του και μπλεκόταν στα δόντια του κ είχε γίνει χάλια πέρα ότι τις έτρωγε συνέχεια

χιχι λες να στο πω????

:hmm::hmm:σκεφτομαι

χμμμμμμμμμ

λοιπον επειδη ειμαι παρα πολυ καλος ανθρωπος (ψωνιο) θα σου πω

θα παρεις ενα ποτιρακι αδειο (του ουισκι) και θα βαλεις μεσα 2 κουταλιες της σουπας μπυρα (αν μπει λιγο παραπανω δεν πειραζει) θα βρασεις λιγο τσαι και θα βαλεισ 1 κουταλια της σουπας τελος θα παρεις ενα πρασσινο σαπουνι και θα τριψεις λιγο σαπουνι μεσα . μετα θα το ανακατεψεις και θα το βαλεις αφου λουσεις την γατα και θα το αφισεις λιγο τριβοντας ταυτοχρονα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back