Περσίας maniacs

• Thread starter Thread starter popi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Θα το δοκιμάσω,αν και τον χαιδεύουμε και οι κόμποι μένουν στα χέρια μας,καλά,ψέματα τον χαιδεύουν,:/::/::/:εγώ είμαι η κακιά της παρέας,γιατί τον πάω στο γιατρό:P:P:P:P:P:Pοι άντρες δεν αντέχουν:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι μωρέ το καημενούλη κρίμα ούτε κ εγώ αντέχω όταν τα πάω στο γιατρό. Νομίζω ότι κάτι θα κάνει αυτό που είπε η Fanom ξέρει πολλά κόλπα. Αν κ είδα σε ένα βιντεάκι ότι στο εξωτερικό έχουν κουρευτικές μηχανές εντελώς αθόρυβες κ είναι μεγάλη ευκολία γιατί αυτό με την ύπνωση δεν είναι καθόλου καλό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοριτσια απο πια ηλικια κανουμε μπανακι στις γατουλες?

Γειά σου Zorica με τον Μαρκο τον εξερευνητή. Μία γνωστή μου που είναι εκτροφέας μου έλεγε ότι όσο πιο μικρό το συνηθήσεις στο μπάνιο τόσο καλύτερα.

κατι τετοι ειχα και εγω στο μυαλο μου αλλα φοβαμαι μη μου αρρωστησει..Θα περιμενω να τελειωσει ολα τα εμβολια και μετα ...θα γινει μαχι το βλεπω απο τωρα:lol::lol::lol:

Το τσαμενούλη!! καλυτερα ρώτα τον γιατρό μήπως παίζουν ρόλο όντως τα εμβόλια. Μπάνιο θέλεις να το κάνεις για κάποιο λόγο ή για να μπει στο κλίμα;

Για να το μαθω.Δεν μπορω να φανταστω το καλοκαιρι να μη το κανω μπανιο και να κοιμαται στο κρεβατι μου..

εχω εντριφισει παιδες στις μακρυτριχες γατες και ναι πιανει σε ολες τις μακρυτριχες

κοιτα zorica το γατακι σου αν η μανα ειναι περσικη και ο πατερας αγκυρας τοτε μπορουμε να πουμε οτι ανοικει στην κατηγορια persian of the valley

k07sw7.jpg

αν παλι η μανα ειναι αγκυρας και ο πατερας περσιαν τοτε μπορω να πω οτι ανηκει στο Turkish Angora το οποιο ειναι καθαροαιμη ρατσα αναγνωρισμενη απο τον cfa και ενα απο της μανας μου ειχε βγει και προταθλητης μοιαζον καπωσ ετσι
2wegiekitsww4.jpg
σου λεει κατι το δευτερο?????????

εχω εντριφισει παιδες στις μακρυτριχες γατες και ναι πιανει σε ολες τις μακρυτριχες

κοιτα zorica το γατακι σου αν η μανα ειναι περσικη και ο πατερας αγκυρας τοτε μπορουμε να πουμε οτι ανοικει στην κατηγορια persian of the valley

k07sw7.jpg

αν παλι η μανα ειναι αγκυρας και ο πατερας περσιαν τοτε μπορω να πω οτι ανηκει στο Turkish Angora το οποιο ειναι καθαροαιμη ρατσα αναγνωρισμενη απο τον cfa και ενα απο της μανας μου ειχε βγει και προταθλητης μοιαζον καπωσ ετσι
2wegiekitsww4.jpg
σου λεει κατι το δευτερο?????????
Στην φατσουλα μοιαζει με το δευτερο αλλα δεν βλεπω να ειναι μακρυτριχα αυτα στη φωτο.Εγω νομιζα οτι ειχε παρει (ο Μαρκο)πιο πολυ απο το μπαμπα του(Περσιας)επειδι αυτος ειναι γκρι ...και το τριχωμα του βλεπω με μιξ τριχες μακρυ και πιο κοντες αλλα σαν αρνακι φουντωμενες..:lol:

Εμενα παντως αυτο το μωρο κατι μου λεει!!!!!!

gjbvgca48rcwhca9wqumccaio2.jpg
και αυτο!!!!
headerr1c1lr7.jpg

headerr1c1ru3.jpg
lucy10wst9.jpg
gjbvgca48rcwhca9wqumccajc4.jpg
τωρα???? καλυτερα?????

Για δες το αλλη μια φορα

Συνημμένα

• Εικόνα 409.jpg
    Εικόνα 409.jpg
    6,9 KB · Εμφανίσεις: 45
  • Εικόνα 417.jpg
    Εικόνα 417.jpg
    2,6 KB · Εμφανίσεις: 152
να ξες παντα τα θυλικα ειναι παντα πιο ακριβα γιατι σε αντιθεση απο τους σκυλουσ αυτα δινουν τα 4/5 των χρωμοσωματων

πιστευω οτι ειναι Turkish Angora η οποια βασικα προηλθε απο γατα αγκυρας και την γατα της περσιας την πλακουτσομουρα παντα!!!!! και ειναι αναγνωρισμενη απο τον acfa αν θεσ παραθετω χαρακτηριστικα τησ ρατσας τα οποια απουσιαζουν απο το site (ελειπε και η ragauffin η διασιμοτερη ρατσα στο Αμερικα)

Αυτο δεν το ηξερα ..δες και αυτην

Συνημμένα

• Εικόνα 422.jpg
    Εικόνα 422.jpg
    8 KB · Εμφανίσεις: 52
εχει μαυρες πατουσεσ????

Ναι...θες να σου τις βγαλω φωτο?

Sihrin+barna%203.12.%20copy.jpg

κατσε να δω...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back