elvenstar
Επιφανές μέλος
Ωραία θα έχουμε κ φρέσκα αυγά μη στεναχωριέσαι. Άκου μπουφο ποιος τον είπε μπουφο;;;; τον ζηλεύουν γι αυτόΚαι τι ρασα ειναι ειπαμε?
Μου κανει για στρουθοκαμιλοη συμπεριφορα του...(τον δικο μου Μπουφο τον ειπαν μερικοι μερικοι...Και οι δυο για πουλια παμε...
)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Μοιαζει μου ειπαν με μπουφο η μουριτσα του(κατι με τα ματια ισως)...Εδω που τα λεμε γελασα ΠΟΛΥ οταν μου το ειπαν...Ωραία θα έχουμε κ φρέσκα αυγά μη στεναχωριέσαι. Άκου μπουφο ποιος τον είπε μπουφο;;;; τον ζηλεύουν γι αυτό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Για πλακα ηταν μωρε...αλλα εμεις ξερουμε την αξια μας και δεν μας νοιαζει τι λενε οι γλωσσιτσες!!!Ποιος ειπε το Μαρκούλη μπούφο;;;;;;;;;;;![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος

zorica
Διάσημο μέλος
Ασε το ΠΟΥ ειναι η σωστη ερωτηση...αλλα δεν θα απαντησωΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!Μπούφος????Ο μαρκάκος μπούφος??????Πωωωωωωωωσσσ???Ποιος??????Γιατί ?????καιι Που?????????![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος

zorica
Διάσημο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος

Φοβερη είσαι !!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Α! χα i gotcha!!!!Ασε το ΠΟΥ ειναι η σωστη ερωτηση...αλλα δεν θα απαντησω![]()
κάτι σκέφτηκα τώρα αλλά ούτε εγώ το λέω. Τέλος πάνων όπου κ αν ήταν να τους πεις ότι ο Μάρκος δεν είναι Μπουφος 
Ωρίστε μαςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος

:cry:Καλά πάω να ξεκουραστώ μήπως και μου έρθει καμιά έμπνευση!!Καληνύχτα κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εγώ δεν ξέρω απλά κάτι φαντάστικά. καλήνύχτα ΚατερινάκιΌλοι ξέρουν εκτός από εμένα???:cry:Καλά πάω να ξεκουραστώ μήπως και μου έρθει καμιά έμπνευση!!Καληνύχτα κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!!
zorica
Διάσημο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Έτσι σε θέλω Σέριφ. Καλά τους έκανες έπρεπε να τους διώξεις κ από την πόλη μέχρι το ηλιοβασίλεμα
zorica
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool