Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Βάσια13859: #581 12-04-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δειτε μονες σας και μιληστε ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!!(μη τολμησει κανεις να βρει ομοιοτητα...ΠΡΟΣΟΧΗ...οπλοφορω...) Click για ανάπτυξη... εμ έβαλες και άσχημο μπούφοκαμία σχέση με το κουκλάκιαλλά σου λέω μπορεί να στο είπαν επειδή είναι με μεγάλα κεφαλάκια τα περσικά, είναι και αρσενικος αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:02 Η popi έγραψε: #582 13-04-08 09:02 Περαστικά στο Μαρκούλη zorica αλλά και η κτηνιατρός πως δεν πρόσεξε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:09 Η zorica έγραψε: #583 13-04-08 09:09 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Περαστικά στο Μαρκούλη zorica αλλά και η κτηνιατρός πως δεν πρόσεξε κάτι Click για ανάπτυξη... Καλημερα Ποπι μου..Προφανως δεν τον εψαξε πολυ...ηθελε ψαξημο δεν φαινεται σε ολα τα σημεια..του ειδε τα αυτακια με καμερα,ακουσε τα πνευμονια του,κοιταξε το στομα,τα ματακια...του πηρε την θερμοκρασια...δεν εχω παραπονο απο αυτην απο μενα εχω παραπονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η moukelis έγραψε: #584 13-04-08 09:27 Δε μας ήρθε ακόμα το γατουλίνι μας Zorica,αύριο ελπίζω.Ο Μάρκο μας είναι καλύτρα σήμερα;Βρήκες τη γιατρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:30 Η zorica έγραψε: #585 13-04-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε μας ήρθε ακόμα το γατουλίνι μας Zorica,αύριο ελπίζω.Ο Μάρκο μας είναι καλύτρα σήμερα;Βρήκες τη γιατρό; Click για ανάπτυξη... Ααααααα....παρασυρθηκα γιατι ειδα την υπογραφη(ολα τα λεφτα).Δεν τη βρηκα χτες και σημερα δεν δοκιμασα ακομα ειναι νωρις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:33 Η moukelis έγραψε: #586 13-04-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααααααα....παρασυρθηκα γιατι ειδα την υπογραφη(ολα τα λεφτα).Δεν τη βρηκα χτες και σημερα δεν δοκιμασα ακομα ειναι νωρις.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κούκλος; Επιδεινώθηκε το πρόβλημα;Το ξύνει καθόλου το σημείο με τα σπυράκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:37 Η zorica έγραψε: #587 13-04-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν είναι κούκλος; Επιδεινώθηκε το πρόβλημα;Το ξύνει καθόλου το σημείο με τα σπυράκια; Click για ανάπτυξη... Δεν τον βλεπο να ξυνεται(δεν μπορει και να τα πιασει τα σημεια ειναι στη πλατη,οτι πιασει στο κεφαλακι) Μιλαμε οτι ειναι ΚΟΥΚΛΙ...Αλλα τωρα που το βλεπω μου κανει για OSKAR...ετσι θα τον ελεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #588 13-04-08 09:42 Εγώ αυτό έλεγα,στο άλλο θρεντ,ότι τώρα που τον βλέπω μου κάνει περισσότερο για Σείριος.Ωραίο και το Όσκαρ,αλλά είχαμε ένα χρυσόψαρο που λέγαμε έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:44 Η zorica έγραψε: #589 13-04-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγώ αυτό έλεγα,στο άλλο θρεντ,ότι τώρα που τον βλέπω μου κάνει περισσότερο για Σείριος.Ωραίο και το Όσκαρ,αλλά είχαμε ένα χρυσόψαρο που λέγαμε έτσι. Click για ανάπτυξη... Και το Σειριος ειναι ομορφο...το Ελφιν (αν θυμαμαι καλα κ`ολας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η moukelis έγραψε: #590 13-04-08 09:48 ΟΚ τότε κρατάμε το Σείριος,κι εμένα μου αρέσει πιο πολύ. Πάντως για να μην τον ενοχλεί πολύ πρέπει να μην είναι πολύ σοβαρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:51 Η zorica έγραψε: #591 13-04-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ τότε κρατάμε το Σείριος,κι εμένα μου αρέσει πιο πολύ. Πάντως για να μην τον ενοχλεί πολύ πρέπει να μην είναι πολύ σοβαρό... Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιιιιι...Τα ματακια του ειναι γκρι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:08 Η moukelis έγραψε: #592 13-04-08 11:08 Τα ματάκια του προς το παρόν είναι μπλε...Ελπίζω να μείνουν γαλάζια ή γκρι,δε θα μου άρεσαν πολύ κίτρινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:23 Η Raisa έγραψε: #593 13-04-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα ματάκια του προς το παρόν είναι μπλε...Ελπίζω να μείνουν γαλάζια ή γκρι,δε θα μου άρεσαν πολύ κίτρινα... Click για ανάπτυξη... Σε όλα τα μωρά είναι γαλάζια τα μάτια....μετά τον 2ο μήνα αλλάζει το χρώμα και γίνεται σιγά σιγά πράσινο και μετά παίρνει το οριστικό χρώμα! Το δικό σου μπορεί να έχει πράσινα ή και πορτοκαλί μάτια τελικά! Ό,τι χρώμα ματιών και να έχει είναι κουκλάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #594 13-04-08 11:25 Δε θέλουμε πορτοκαλένια μάτια,αλλά πράσινα θα μας άρεσαν,θα μας πηγαίνουν κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:29 Η Raisa έγραψε: #595 13-04-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θέλουμε πορτοκαλένια μάτια,αλλά πράσινα θα μας άρεσαν,θα μας πηγαίνουν κιόλας! Click για ανάπτυξη... Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:34 Η moukelis έγραψε: #596 13-04-08 11:34 Βρε λες να την έκανε η μαμά της κουτσουκέλα της;Δεν ξέρω,θα δείξει,πάντως φαίνεται πολύ όμορφος,και ελπίζω να γίνει ένας μεγάλος γάταρος,μ'αρεσουν τα μεγαλόσωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:00 Η ruko έγραψε: #597 13-04-08 12:00 Όπως θα είδατε, μετέφερα μερικά μηνύματα σε ξεχωριστό θέμα εδώ. Γενικά, όταν θέλετε να συζητήσετε για ένα γενικότερο θέμα που μπορεί να ενδιαφέρει κι άλλους, καλό είναι να ανοίγετε καινούργιο θέμα ή να συνεχίζετε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι με το ίδιο πρόβλημα/απορία, αλλά δεν θα ξέρουν ότι έχει ήδη συζητηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η elvenstar: #598 13-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Click για ανάπτυξη... Δηλαδή Raisa όλα τα βρετανικά έχουν πορτοκαλί μάτια; αν είναι άλλο χρώμα είναι ημίαιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η Mariannioum: #599 13-04-08 13:13 Γεια σας!!! Και εγώ είμαι λάτρεις αυτής της ράτσας και γενικά όλων των γατιών!!! Τώρα έχω τον Μίνωα!!!! Είναι και αυτός Πέρσης (2μηνών) Είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Είχα και τη Λαίδη και αυτή Περσίδα αλλά... η καημενούλα έπεσε από το μπαλκόνι... και δεν ζει πια. Τον Μίνωα μου τον έφερε χθες η μαμά μου στο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η zorica έγραψε: #600 13-04-08 14:18 Που χαθηκες τοσο καιρο βρε εσυ κοριτσακι?Το γατουλινη σου θα μας το δειξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δειτε μονες σας και μιληστε ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!!(μη τολμησει κανεις να βρει ομοιοτητα...ΠΡΟΣΟΧΗ...οπλοφορω...) Click για ανάπτυξη... εμ έβαλες και άσχημο μπούφοκαμία σχέση με το κουκλάκιαλλά σου λέω μπορεί να στο είπαν επειδή είναι με μεγάλα κεφαλάκια τα περσικά, είναι και αρσενικος αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:02 Η popi έγραψε: #582 13-04-08 09:02 Περαστικά στο Μαρκούλη zorica αλλά και η κτηνιατρός πως δεν πρόσεξε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:09 Η zorica έγραψε: #583 13-04-08 09:09 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Περαστικά στο Μαρκούλη zorica αλλά και η κτηνιατρός πως δεν πρόσεξε κάτι Click για ανάπτυξη... Καλημερα Ποπι μου..Προφανως δεν τον εψαξε πολυ...ηθελε ψαξημο δεν φαινεται σε ολα τα σημεια..του ειδε τα αυτακια με καμερα,ακουσε τα πνευμονια του,κοιταξε το στομα,τα ματακια...του πηρε την θερμοκρασια...δεν εχω παραπονο απο αυτην απο μενα εχω παραπονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η moukelis έγραψε: #584 13-04-08 09:27 Δε μας ήρθε ακόμα το γατουλίνι μας Zorica,αύριο ελπίζω.Ο Μάρκο μας είναι καλύτρα σήμερα;Βρήκες τη γιατρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:30 Η zorica έγραψε: #585 13-04-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε μας ήρθε ακόμα το γατουλίνι μας Zorica,αύριο ελπίζω.Ο Μάρκο μας είναι καλύτρα σήμερα;Βρήκες τη γιατρό; Click για ανάπτυξη... Ααααααα....παρασυρθηκα γιατι ειδα την υπογραφη(ολα τα λεφτα).Δεν τη βρηκα χτες και σημερα δεν δοκιμασα ακομα ειναι νωρις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:33 Η moukelis έγραψε: #586 13-04-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααααααα....παρασυρθηκα γιατι ειδα την υπογραφη(ολα τα λεφτα).Δεν τη βρηκα χτες και σημερα δεν δοκιμασα ακομα ειναι νωρις.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κούκλος; Επιδεινώθηκε το πρόβλημα;Το ξύνει καθόλου το σημείο με τα σπυράκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:37 Η zorica έγραψε: #587 13-04-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν είναι κούκλος; Επιδεινώθηκε το πρόβλημα;Το ξύνει καθόλου το σημείο με τα σπυράκια; Click για ανάπτυξη... Δεν τον βλεπο να ξυνεται(δεν μπορει και να τα πιασει τα σημεια ειναι στη πλατη,οτι πιασει στο κεφαλακι) Μιλαμε οτι ειναι ΚΟΥΚΛΙ...Αλλα τωρα που το βλεπω μου κανει για OSKAR...ετσι θα τον ελεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #588 13-04-08 09:42 Εγώ αυτό έλεγα,στο άλλο θρεντ,ότι τώρα που τον βλέπω μου κάνει περισσότερο για Σείριος.Ωραίο και το Όσκαρ,αλλά είχαμε ένα χρυσόψαρο που λέγαμε έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:44 Η zorica έγραψε: #589 13-04-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγώ αυτό έλεγα,στο άλλο θρεντ,ότι τώρα που τον βλέπω μου κάνει περισσότερο για Σείριος.Ωραίο και το Όσκαρ,αλλά είχαμε ένα χρυσόψαρο που λέγαμε έτσι. Click για ανάπτυξη... Και το Σειριος ειναι ομορφο...το Ελφιν (αν θυμαμαι καλα κ`ολας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η moukelis έγραψε: #590 13-04-08 09:48 ΟΚ τότε κρατάμε το Σείριος,κι εμένα μου αρέσει πιο πολύ. Πάντως για να μην τον ενοχλεί πολύ πρέπει να μην είναι πολύ σοβαρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:51 Η zorica έγραψε: #591 13-04-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ τότε κρατάμε το Σείριος,κι εμένα μου αρέσει πιο πολύ. Πάντως για να μην τον ενοχλεί πολύ πρέπει να μην είναι πολύ σοβαρό... Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιιιιι...Τα ματακια του ειναι γκρι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:08 Η moukelis έγραψε: #592 13-04-08 11:08 Τα ματάκια του προς το παρόν είναι μπλε...Ελπίζω να μείνουν γαλάζια ή γκρι,δε θα μου άρεσαν πολύ κίτρινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:23 Η Raisa έγραψε: #593 13-04-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα ματάκια του προς το παρόν είναι μπλε...Ελπίζω να μείνουν γαλάζια ή γκρι,δε θα μου άρεσαν πολύ κίτρινα... Click για ανάπτυξη... Σε όλα τα μωρά είναι γαλάζια τα μάτια....μετά τον 2ο μήνα αλλάζει το χρώμα και γίνεται σιγά σιγά πράσινο και μετά παίρνει το οριστικό χρώμα! Το δικό σου μπορεί να έχει πράσινα ή και πορτοκαλί μάτια τελικά! Ό,τι χρώμα ματιών και να έχει είναι κουκλάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #594 13-04-08 11:25 Δε θέλουμε πορτοκαλένια μάτια,αλλά πράσινα θα μας άρεσαν,θα μας πηγαίνουν κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:29 Η Raisa έγραψε: #595 13-04-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θέλουμε πορτοκαλένια μάτια,αλλά πράσινα θα μας άρεσαν,θα μας πηγαίνουν κιόλας! Click για ανάπτυξη... Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:34 Η moukelis έγραψε: #596 13-04-08 11:34 Βρε λες να την έκανε η μαμά της κουτσουκέλα της;Δεν ξέρω,θα δείξει,πάντως φαίνεται πολύ όμορφος,και ελπίζω να γίνει ένας μεγάλος γάταρος,μ'αρεσουν τα μεγαλόσωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:00 Η ruko έγραψε: #597 13-04-08 12:00 Όπως θα είδατε, μετέφερα μερικά μηνύματα σε ξεχωριστό θέμα εδώ. Γενικά, όταν θέλετε να συζητήσετε για ένα γενικότερο θέμα που μπορεί να ενδιαφέρει κι άλλους, καλό είναι να ανοίγετε καινούργιο θέμα ή να συνεχίζετε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι με το ίδιο πρόβλημα/απορία, αλλά δεν θα ξέρουν ότι έχει ήδη συζητηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η elvenstar: #598 13-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Click για ανάπτυξη... Δηλαδή Raisa όλα τα βρετανικά έχουν πορτοκαλί μάτια; αν είναι άλλο χρώμα είναι ημίαιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η Mariannioum: #599 13-04-08 13:13 Γεια σας!!! Και εγώ είμαι λάτρεις αυτής της ράτσας και γενικά όλων των γατιών!!! Τώρα έχω τον Μίνωα!!!! Είναι και αυτός Πέρσης (2μηνών) Είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Είχα και τη Λαίδη και αυτή Περσίδα αλλά... η καημενούλα έπεσε από το μπαλκόνι... και δεν ζει πια. Τον Μίνωα μου τον έφερε χθες η μαμά μου στο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η zorica έγραψε: #600 13-04-08 14:18 Που χαθηκες τοσο καιρο βρε εσυ κοριτσακι?Το γατουλινη σου θα μας το δειξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περαστικά στο Μαρκούλη zorica αλλά και η κτηνιατρός πως δεν πρόσεξε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:09 Η zorica έγραψε: #583 13-04-08 09:09 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Περαστικά στο Μαρκούλη zorica αλλά και η κτηνιατρός πως δεν πρόσεξε κάτι Click για ανάπτυξη... Καλημερα Ποπι μου..Προφανως δεν τον εψαξε πολυ...ηθελε ψαξημο δεν φαινεται σε ολα τα σημεια..του ειδε τα αυτακια με καμερα,ακουσε τα πνευμονια του,κοιταξε το στομα,τα ματακια...του πηρε την θερμοκρασια...δεν εχω παραπονο απο αυτην απο μενα εχω παραπονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η moukelis έγραψε: #584 13-04-08 09:27 Δε μας ήρθε ακόμα το γατουλίνι μας Zorica,αύριο ελπίζω.Ο Μάρκο μας είναι καλύτρα σήμερα;Βρήκες τη γιατρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:30 Η zorica έγραψε: #585 13-04-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε μας ήρθε ακόμα το γατουλίνι μας Zorica,αύριο ελπίζω.Ο Μάρκο μας είναι καλύτρα σήμερα;Βρήκες τη γιατρό; Click για ανάπτυξη... Ααααααα....παρασυρθηκα γιατι ειδα την υπογραφη(ολα τα λεφτα).Δεν τη βρηκα χτες και σημερα δεν δοκιμασα ακομα ειναι νωρις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:33 Η moukelis έγραψε: #586 13-04-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααααααα....παρασυρθηκα γιατι ειδα την υπογραφη(ολα τα λεφτα).Δεν τη βρηκα χτες και σημερα δεν δοκιμασα ακομα ειναι νωρις.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κούκλος; Επιδεινώθηκε το πρόβλημα;Το ξύνει καθόλου το σημείο με τα σπυράκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:37 Η zorica έγραψε: #587 13-04-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν είναι κούκλος; Επιδεινώθηκε το πρόβλημα;Το ξύνει καθόλου το σημείο με τα σπυράκια; Click για ανάπτυξη... Δεν τον βλεπο να ξυνεται(δεν μπορει και να τα πιασει τα σημεια ειναι στη πλατη,οτι πιασει στο κεφαλακι) Μιλαμε οτι ειναι ΚΟΥΚΛΙ...Αλλα τωρα που το βλεπω μου κανει για OSKAR...ετσι θα τον ελεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #588 13-04-08 09:42 Εγώ αυτό έλεγα,στο άλλο θρεντ,ότι τώρα που τον βλέπω μου κάνει περισσότερο για Σείριος.Ωραίο και το Όσκαρ,αλλά είχαμε ένα χρυσόψαρο που λέγαμε έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:44 Η zorica έγραψε: #589 13-04-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγώ αυτό έλεγα,στο άλλο θρεντ,ότι τώρα που τον βλέπω μου κάνει περισσότερο για Σείριος.Ωραίο και το Όσκαρ,αλλά είχαμε ένα χρυσόψαρο που λέγαμε έτσι. Click για ανάπτυξη... Και το Σειριος ειναι ομορφο...το Ελφιν (αν θυμαμαι καλα κ`ολας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η moukelis έγραψε: #590 13-04-08 09:48 ΟΚ τότε κρατάμε το Σείριος,κι εμένα μου αρέσει πιο πολύ. Πάντως για να μην τον ενοχλεί πολύ πρέπει να μην είναι πολύ σοβαρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:51 Η zorica έγραψε: #591 13-04-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ τότε κρατάμε το Σείριος,κι εμένα μου αρέσει πιο πολύ. Πάντως για να μην τον ενοχλεί πολύ πρέπει να μην είναι πολύ σοβαρό... Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιιιιι...Τα ματακια του ειναι γκρι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:08 Η moukelis έγραψε: #592 13-04-08 11:08 Τα ματάκια του προς το παρόν είναι μπλε...Ελπίζω να μείνουν γαλάζια ή γκρι,δε θα μου άρεσαν πολύ κίτρινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:23 Η Raisa έγραψε: #593 13-04-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα ματάκια του προς το παρόν είναι μπλε...Ελπίζω να μείνουν γαλάζια ή γκρι,δε θα μου άρεσαν πολύ κίτρινα... Click για ανάπτυξη... Σε όλα τα μωρά είναι γαλάζια τα μάτια....μετά τον 2ο μήνα αλλάζει το χρώμα και γίνεται σιγά σιγά πράσινο και μετά παίρνει το οριστικό χρώμα! Το δικό σου μπορεί να έχει πράσινα ή και πορτοκαλί μάτια τελικά! Ό,τι χρώμα ματιών και να έχει είναι κουκλάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #594 13-04-08 11:25 Δε θέλουμε πορτοκαλένια μάτια,αλλά πράσινα θα μας άρεσαν,θα μας πηγαίνουν κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:29 Η Raisa έγραψε: #595 13-04-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θέλουμε πορτοκαλένια μάτια,αλλά πράσινα θα μας άρεσαν,θα μας πηγαίνουν κιόλας! Click για ανάπτυξη... Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:34 Η moukelis έγραψε: #596 13-04-08 11:34 Βρε λες να την έκανε η μαμά της κουτσουκέλα της;Δεν ξέρω,θα δείξει,πάντως φαίνεται πολύ όμορφος,και ελπίζω να γίνει ένας μεγάλος γάταρος,μ'αρεσουν τα μεγαλόσωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:00 Η ruko έγραψε: #597 13-04-08 12:00 Όπως θα είδατε, μετέφερα μερικά μηνύματα σε ξεχωριστό θέμα εδώ. Γενικά, όταν θέλετε να συζητήσετε για ένα γενικότερο θέμα που μπορεί να ενδιαφέρει κι άλλους, καλό είναι να ανοίγετε καινούργιο θέμα ή να συνεχίζετε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι με το ίδιο πρόβλημα/απορία, αλλά δεν θα ξέρουν ότι έχει ήδη συζητηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η elvenstar: #598 13-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Click για ανάπτυξη... Δηλαδή Raisa όλα τα βρετανικά έχουν πορτοκαλί μάτια; αν είναι άλλο χρώμα είναι ημίαιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η Mariannioum: #599 13-04-08 13:13 Γεια σας!!! Και εγώ είμαι λάτρεις αυτής της ράτσας και γενικά όλων των γατιών!!! Τώρα έχω τον Μίνωα!!!! Είναι και αυτός Πέρσης (2μηνών) Είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Είχα και τη Λαίδη και αυτή Περσίδα αλλά... η καημενούλα έπεσε από το μπαλκόνι... και δεν ζει πια. Τον Μίνωα μου τον έφερε χθες η μαμά μου στο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η zorica έγραψε: #600 13-04-08 14:18 Που χαθηκες τοσο καιρο βρε εσυ κοριτσακι?Το γατουλινη σου θα μας το δειξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Περαστικά στο Μαρκούλη zorica αλλά και η κτηνιατρός πως δεν πρόσεξε κάτι Click για ανάπτυξη... Καλημερα Ποπι μου..Προφανως δεν τον εψαξε πολυ...ηθελε ψαξημο δεν φαινεται σε ολα τα σημεια..του ειδε τα αυτακια με καμερα,ακουσε τα πνευμονια του,κοιταξε το στομα,τα ματακια...του πηρε την θερμοκρασια...δεν εχω παραπονο απο αυτην απο μενα εχω παραπονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η moukelis έγραψε: #584 13-04-08 09:27 Δε μας ήρθε ακόμα το γατουλίνι μας Zorica,αύριο ελπίζω.Ο Μάρκο μας είναι καλύτρα σήμερα;Βρήκες τη γιατρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:30 Η zorica έγραψε: #585 13-04-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε μας ήρθε ακόμα το γατουλίνι μας Zorica,αύριο ελπίζω.Ο Μάρκο μας είναι καλύτρα σήμερα;Βρήκες τη γιατρό; Click για ανάπτυξη... Ααααααα....παρασυρθηκα γιατι ειδα την υπογραφη(ολα τα λεφτα).Δεν τη βρηκα χτες και σημερα δεν δοκιμασα ακομα ειναι νωρις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:33 Η moukelis έγραψε: #586 13-04-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααααααα....παρασυρθηκα γιατι ειδα την υπογραφη(ολα τα λεφτα).Δεν τη βρηκα χτες και σημερα δεν δοκιμασα ακομα ειναι νωρις.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κούκλος; Επιδεινώθηκε το πρόβλημα;Το ξύνει καθόλου το σημείο με τα σπυράκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:37 Η zorica έγραψε: #587 13-04-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν είναι κούκλος; Επιδεινώθηκε το πρόβλημα;Το ξύνει καθόλου το σημείο με τα σπυράκια; Click για ανάπτυξη... Δεν τον βλεπο να ξυνεται(δεν μπορει και να τα πιασει τα σημεια ειναι στη πλατη,οτι πιασει στο κεφαλακι) Μιλαμε οτι ειναι ΚΟΥΚΛΙ...Αλλα τωρα που το βλεπω μου κανει για OSKAR...ετσι θα τον ελεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #588 13-04-08 09:42 Εγώ αυτό έλεγα,στο άλλο θρεντ,ότι τώρα που τον βλέπω μου κάνει περισσότερο για Σείριος.Ωραίο και το Όσκαρ,αλλά είχαμε ένα χρυσόψαρο που λέγαμε έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:44 Η zorica έγραψε: #589 13-04-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγώ αυτό έλεγα,στο άλλο θρεντ,ότι τώρα που τον βλέπω μου κάνει περισσότερο για Σείριος.Ωραίο και το Όσκαρ,αλλά είχαμε ένα χρυσόψαρο που λέγαμε έτσι. Click για ανάπτυξη... Και το Σειριος ειναι ομορφο...το Ελφιν (αν θυμαμαι καλα κ`ολας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η moukelis έγραψε: #590 13-04-08 09:48 ΟΚ τότε κρατάμε το Σείριος,κι εμένα μου αρέσει πιο πολύ. Πάντως για να μην τον ενοχλεί πολύ πρέπει να μην είναι πολύ σοβαρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:51 Η zorica έγραψε: #591 13-04-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ τότε κρατάμε το Σείριος,κι εμένα μου αρέσει πιο πολύ. Πάντως για να μην τον ενοχλεί πολύ πρέπει να μην είναι πολύ σοβαρό... Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιιιιι...Τα ματακια του ειναι γκρι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:08 Η moukelis έγραψε: #592 13-04-08 11:08 Τα ματάκια του προς το παρόν είναι μπλε...Ελπίζω να μείνουν γαλάζια ή γκρι,δε θα μου άρεσαν πολύ κίτρινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:23 Η Raisa έγραψε: #593 13-04-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα ματάκια του προς το παρόν είναι μπλε...Ελπίζω να μείνουν γαλάζια ή γκρι,δε θα μου άρεσαν πολύ κίτρινα... Click για ανάπτυξη... Σε όλα τα μωρά είναι γαλάζια τα μάτια....μετά τον 2ο μήνα αλλάζει το χρώμα και γίνεται σιγά σιγά πράσινο και μετά παίρνει το οριστικό χρώμα! Το δικό σου μπορεί να έχει πράσινα ή και πορτοκαλί μάτια τελικά! Ό,τι χρώμα ματιών και να έχει είναι κουκλάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #594 13-04-08 11:25 Δε θέλουμε πορτοκαλένια μάτια,αλλά πράσινα θα μας άρεσαν,θα μας πηγαίνουν κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:29 Η Raisa έγραψε: #595 13-04-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θέλουμε πορτοκαλένια μάτια,αλλά πράσινα θα μας άρεσαν,θα μας πηγαίνουν κιόλας! Click για ανάπτυξη... Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:34 Η moukelis έγραψε: #596 13-04-08 11:34 Βρε λες να την έκανε η μαμά της κουτσουκέλα της;Δεν ξέρω,θα δείξει,πάντως φαίνεται πολύ όμορφος,και ελπίζω να γίνει ένας μεγάλος γάταρος,μ'αρεσουν τα μεγαλόσωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:00 Η ruko έγραψε: #597 13-04-08 12:00 Όπως θα είδατε, μετέφερα μερικά μηνύματα σε ξεχωριστό θέμα εδώ. Γενικά, όταν θέλετε να συζητήσετε για ένα γενικότερο θέμα που μπορεί να ενδιαφέρει κι άλλους, καλό είναι να ανοίγετε καινούργιο θέμα ή να συνεχίζετε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι με το ίδιο πρόβλημα/απορία, αλλά δεν θα ξέρουν ότι έχει ήδη συζητηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η elvenstar: #598 13-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Click για ανάπτυξη... Δηλαδή Raisa όλα τα βρετανικά έχουν πορτοκαλί μάτια; αν είναι άλλο χρώμα είναι ημίαιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η Mariannioum: #599 13-04-08 13:13 Γεια σας!!! Και εγώ είμαι λάτρεις αυτής της ράτσας και γενικά όλων των γατιών!!! Τώρα έχω τον Μίνωα!!!! Είναι και αυτός Πέρσης (2μηνών) Είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Είχα και τη Λαίδη και αυτή Περσίδα αλλά... η καημενούλα έπεσε από το μπαλκόνι... και δεν ζει πια. Τον Μίνωα μου τον έφερε χθες η μαμά μου στο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η zorica έγραψε: #600 13-04-08 14:18 Που χαθηκες τοσο καιρο βρε εσυ κοριτσακι?Το γατουλινη σου θα μας το δειξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε μας ήρθε ακόμα το γατουλίνι μας Zorica,αύριο ελπίζω.Ο Μάρκο μας είναι καλύτρα σήμερα;Βρήκες τη γιατρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:30 Η zorica έγραψε: #585 13-04-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε μας ήρθε ακόμα το γατουλίνι μας Zorica,αύριο ελπίζω.Ο Μάρκο μας είναι καλύτρα σήμερα;Βρήκες τη γιατρό; Click για ανάπτυξη... Ααααααα....παρασυρθηκα γιατι ειδα την υπογραφη(ολα τα λεφτα).Δεν τη βρηκα χτες και σημερα δεν δοκιμασα ακομα ειναι νωρις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:33 Η moukelis έγραψε: #586 13-04-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααααααα....παρασυρθηκα γιατι ειδα την υπογραφη(ολα τα λεφτα).Δεν τη βρηκα χτες και σημερα δεν δοκιμασα ακομα ειναι νωρις.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κούκλος; Επιδεινώθηκε το πρόβλημα;Το ξύνει καθόλου το σημείο με τα σπυράκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:37 Η zorica έγραψε: #587 13-04-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν είναι κούκλος; Επιδεινώθηκε το πρόβλημα;Το ξύνει καθόλου το σημείο με τα σπυράκια; Click για ανάπτυξη... Δεν τον βλεπο να ξυνεται(δεν μπορει και να τα πιασει τα σημεια ειναι στη πλατη,οτι πιασει στο κεφαλακι) Μιλαμε οτι ειναι ΚΟΥΚΛΙ...Αλλα τωρα που το βλεπω μου κανει για OSKAR...ετσι θα τον ελεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #588 13-04-08 09:42 Εγώ αυτό έλεγα,στο άλλο θρεντ,ότι τώρα που τον βλέπω μου κάνει περισσότερο για Σείριος.Ωραίο και το Όσκαρ,αλλά είχαμε ένα χρυσόψαρο που λέγαμε έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:44 Η zorica έγραψε: #589 13-04-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγώ αυτό έλεγα,στο άλλο θρεντ,ότι τώρα που τον βλέπω μου κάνει περισσότερο για Σείριος.Ωραίο και το Όσκαρ,αλλά είχαμε ένα χρυσόψαρο που λέγαμε έτσι. Click για ανάπτυξη... Και το Σειριος ειναι ομορφο...το Ελφιν (αν θυμαμαι καλα κ`ολας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η moukelis έγραψε: #590 13-04-08 09:48 ΟΚ τότε κρατάμε το Σείριος,κι εμένα μου αρέσει πιο πολύ. Πάντως για να μην τον ενοχλεί πολύ πρέπει να μην είναι πολύ σοβαρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:51 Η zorica έγραψε: #591 13-04-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ τότε κρατάμε το Σείριος,κι εμένα μου αρέσει πιο πολύ. Πάντως για να μην τον ενοχλεί πολύ πρέπει να μην είναι πολύ σοβαρό... Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιιιιι...Τα ματακια του ειναι γκρι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:08 Η moukelis έγραψε: #592 13-04-08 11:08 Τα ματάκια του προς το παρόν είναι μπλε...Ελπίζω να μείνουν γαλάζια ή γκρι,δε θα μου άρεσαν πολύ κίτρινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:23 Η Raisa έγραψε: #593 13-04-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα ματάκια του προς το παρόν είναι μπλε...Ελπίζω να μείνουν γαλάζια ή γκρι,δε θα μου άρεσαν πολύ κίτρινα... Click για ανάπτυξη... Σε όλα τα μωρά είναι γαλάζια τα μάτια....μετά τον 2ο μήνα αλλάζει το χρώμα και γίνεται σιγά σιγά πράσινο και μετά παίρνει το οριστικό χρώμα! Το δικό σου μπορεί να έχει πράσινα ή και πορτοκαλί μάτια τελικά! Ό,τι χρώμα ματιών και να έχει είναι κουκλάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #594 13-04-08 11:25 Δε θέλουμε πορτοκαλένια μάτια,αλλά πράσινα θα μας άρεσαν,θα μας πηγαίνουν κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:29 Η Raisa έγραψε: #595 13-04-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θέλουμε πορτοκαλένια μάτια,αλλά πράσινα θα μας άρεσαν,θα μας πηγαίνουν κιόλας! Click για ανάπτυξη... Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:34 Η moukelis έγραψε: #596 13-04-08 11:34 Βρε λες να την έκανε η μαμά της κουτσουκέλα της;Δεν ξέρω,θα δείξει,πάντως φαίνεται πολύ όμορφος,και ελπίζω να γίνει ένας μεγάλος γάταρος,μ'αρεσουν τα μεγαλόσωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:00 Η ruko έγραψε: #597 13-04-08 12:00 Όπως θα είδατε, μετέφερα μερικά μηνύματα σε ξεχωριστό θέμα εδώ. Γενικά, όταν θέλετε να συζητήσετε για ένα γενικότερο θέμα που μπορεί να ενδιαφέρει κι άλλους, καλό είναι να ανοίγετε καινούργιο θέμα ή να συνεχίζετε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι με το ίδιο πρόβλημα/απορία, αλλά δεν θα ξέρουν ότι έχει ήδη συζητηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η elvenstar: #598 13-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Click για ανάπτυξη... Δηλαδή Raisa όλα τα βρετανικά έχουν πορτοκαλί μάτια; αν είναι άλλο χρώμα είναι ημίαιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η Mariannioum: #599 13-04-08 13:13 Γεια σας!!! Και εγώ είμαι λάτρεις αυτής της ράτσας και γενικά όλων των γατιών!!! Τώρα έχω τον Μίνωα!!!! Είναι και αυτός Πέρσης (2μηνών) Είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Είχα και τη Λαίδη και αυτή Περσίδα αλλά... η καημενούλα έπεσε από το μπαλκόνι... και δεν ζει πια. Τον Μίνωα μου τον έφερε χθες η μαμά μου στο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η zorica έγραψε: #600 13-04-08 14:18 Που χαθηκες τοσο καιρο βρε εσυ κοριτσακι?Το γατουλινη σου θα μας το δειξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε μας ήρθε ακόμα το γατουλίνι μας Zorica,αύριο ελπίζω.Ο Μάρκο μας είναι καλύτρα σήμερα;Βρήκες τη γιατρό; Click για ανάπτυξη... Ααααααα....παρασυρθηκα γιατι ειδα την υπογραφη(ολα τα λεφτα).Δεν τη βρηκα χτες και σημερα δεν δοκιμασα ακομα ειναι νωρις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:33 Η moukelis έγραψε: #586 13-04-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααααααα....παρασυρθηκα γιατι ειδα την υπογραφη(ολα τα λεφτα).Δεν τη βρηκα χτες και σημερα δεν δοκιμασα ακομα ειναι νωρις.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κούκλος; Επιδεινώθηκε το πρόβλημα;Το ξύνει καθόλου το σημείο με τα σπυράκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:37 Η zorica έγραψε: #587 13-04-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν είναι κούκλος; Επιδεινώθηκε το πρόβλημα;Το ξύνει καθόλου το σημείο με τα σπυράκια; Click για ανάπτυξη... Δεν τον βλεπο να ξυνεται(δεν μπορει και να τα πιασει τα σημεια ειναι στη πλατη,οτι πιασει στο κεφαλακι) Μιλαμε οτι ειναι ΚΟΥΚΛΙ...Αλλα τωρα που το βλεπω μου κανει για OSKAR...ετσι θα τον ελεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #588 13-04-08 09:42 Εγώ αυτό έλεγα,στο άλλο θρεντ,ότι τώρα που τον βλέπω μου κάνει περισσότερο για Σείριος.Ωραίο και το Όσκαρ,αλλά είχαμε ένα χρυσόψαρο που λέγαμε έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:44 Η zorica έγραψε: #589 13-04-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγώ αυτό έλεγα,στο άλλο θρεντ,ότι τώρα που τον βλέπω μου κάνει περισσότερο για Σείριος.Ωραίο και το Όσκαρ,αλλά είχαμε ένα χρυσόψαρο που λέγαμε έτσι. Click για ανάπτυξη... Και το Σειριος ειναι ομορφο...το Ελφιν (αν θυμαμαι καλα κ`ολας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η moukelis έγραψε: #590 13-04-08 09:48 ΟΚ τότε κρατάμε το Σείριος,κι εμένα μου αρέσει πιο πολύ. Πάντως για να μην τον ενοχλεί πολύ πρέπει να μην είναι πολύ σοβαρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:51 Η zorica έγραψε: #591 13-04-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ τότε κρατάμε το Σείριος,κι εμένα μου αρέσει πιο πολύ. Πάντως για να μην τον ενοχλεί πολύ πρέπει να μην είναι πολύ σοβαρό... Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιιιιι...Τα ματακια του ειναι γκρι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:08 Η moukelis έγραψε: #592 13-04-08 11:08 Τα ματάκια του προς το παρόν είναι μπλε...Ελπίζω να μείνουν γαλάζια ή γκρι,δε θα μου άρεσαν πολύ κίτρινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:23 Η Raisa έγραψε: #593 13-04-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα ματάκια του προς το παρόν είναι μπλε...Ελπίζω να μείνουν γαλάζια ή γκρι,δε θα μου άρεσαν πολύ κίτρινα... Click για ανάπτυξη... Σε όλα τα μωρά είναι γαλάζια τα μάτια....μετά τον 2ο μήνα αλλάζει το χρώμα και γίνεται σιγά σιγά πράσινο και μετά παίρνει το οριστικό χρώμα! Το δικό σου μπορεί να έχει πράσινα ή και πορτοκαλί μάτια τελικά! Ό,τι χρώμα ματιών και να έχει είναι κουκλάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #594 13-04-08 11:25 Δε θέλουμε πορτοκαλένια μάτια,αλλά πράσινα θα μας άρεσαν,θα μας πηγαίνουν κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:29 Η Raisa έγραψε: #595 13-04-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θέλουμε πορτοκαλένια μάτια,αλλά πράσινα θα μας άρεσαν,θα μας πηγαίνουν κιόλας! Click για ανάπτυξη... Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:34 Η moukelis έγραψε: #596 13-04-08 11:34 Βρε λες να την έκανε η μαμά της κουτσουκέλα της;Δεν ξέρω,θα δείξει,πάντως φαίνεται πολύ όμορφος,και ελπίζω να γίνει ένας μεγάλος γάταρος,μ'αρεσουν τα μεγαλόσωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:00 Η ruko έγραψε: #597 13-04-08 12:00 Όπως θα είδατε, μετέφερα μερικά μηνύματα σε ξεχωριστό θέμα εδώ. Γενικά, όταν θέλετε να συζητήσετε για ένα γενικότερο θέμα που μπορεί να ενδιαφέρει κι άλλους, καλό είναι να ανοίγετε καινούργιο θέμα ή να συνεχίζετε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι με το ίδιο πρόβλημα/απορία, αλλά δεν θα ξέρουν ότι έχει ήδη συζητηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η elvenstar: #598 13-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Click για ανάπτυξη... Δηλαδή Raisa όλα τα βρετανικά έχουν πορτοκαλί μάτια; αν είναι άλλο χρώμα είναι ημίαιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η Mariannioum: #599 13-04-08 13:13 Γεια σας!!! Και εγώ είμαι λάτρεις αυτής της ράτσας και γενικά όλων των γατιών!!! Τώρα έχω τον Μίνωα!!!! Είναι και αυτός Πέρσης (2μηνών) Είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Είχα και τη Λαίδη και αυτή Περσίδα αλλά... η καημενούλα έπεσε από το μπαλκόνι... και δεν ζει πια. Τον Μίνωα μου τον έφερε χθες η μαμά μου στο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η zorica έγραψε: #600 13-04-08 14:18 Που χαθηκες τοσο καιρο βρε εσυ κοριτσακι?Το γατουλινη σου θα μας το δειξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααααααα....παρασυρθηκα γιατι ειδα την υπογραφη(ολα τα λεφτα).Δεν τη βρηκα χτες και σημερα δεν δοκιμασα ακομα ειναι νωρις.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κούκλος; Επιδεινώθηκε το πρόβλημα;Το ξύνει καθόλου το σημείο με τα σπυράκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:37 Η zorica έγραψε: #587 13-04-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν είναι κούκλος; Επιδεινώθηκε το πρόβλημα;Το ξύνει καθόλου το σημείο με τα σπυράκια; Click για ανάπτυξη... Δεν τον βλεπο να ξυνεται(δεν μπορει και να τα πιασει τα σημεια ειναι στη πλατη,οτι πιασει στο κεφαλακι) Μιλαμε οτι ειναι ΚΟΥΚΛΙ...Αλλα τωρα που το βλεπω μου κανει για OSKAR...ετσι θα τον ελεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #588 13-04-08 09:42 Εγώ αυτό έλεγα,στο άλλο θρεντ,ότι τώρα που τον βλέπω μου κάνει περισσότερο για Σείριος.Ωραίο και το Όσκαρ,αλλά είχαμε ένα χρυσόψαρο που λέγαμε έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:44 Η zorica έγραψε: #589 13-04-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγώ αυτό έλεγα,στο άλλο θρεντ,ότι τώρα που τον βλέπω μου κάνει περισσότερο για Σείριος.Ωραίο και το Όσκαρ,αλλά είχαμε ένα χρυσόψαρο που λέγαμε έτσι. Click για ανάπτυξη... Και το Σειριος ειναι ομορφο...το Ελφιν (αν θυμαμαι καλα κ`ολας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η moukelis έγραψε: #590 13-04-08 09:48 ΟΚ τότε κρατάμε το Σείριος,κι εμένα μου αρέσει πιο πολύ. Πάντως για να μην τον ενοχλεί πολύ πρέπει να μην είναι πολύ σοβαρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:51 Η zorica έγραψε: #591 13-04-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ τότε κρατάμε το Σείριος,κι εμένα μου αρέσει πιο πολύ. Πάντως για να μην τον ενοχλεί πολύ πρέπει να μην είναι πολύ σοβαρό... Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιιιιι...Τα ματακια του ειναι γκρι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:08 Η moukelis έγραψε: #592 13-04-08 11:08 Τα ματάκια του προς το παρόν είναι μπλε...Ελπίζω να μείνουν γαλάζια ή γκρι,δε θα μου άρεσαν πολύ κίτρινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:23 Η Raisa έγραψε: #593 13-04-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα ματάκια του προς το παρόν είναι μπλε...Ελπίζω να μείνουν γαλάζια ή γκρι,δε θα μου άρεσαν πολύ κίτρινα... Click για ανάπτυξη... Σε όλα τα μωρά είναι γαλάζια τα μάτια....μετά τον 2ο μήνα αλλάζει το χρώμα και γίνεται σιγά σιγά πράσινο και μετά παίρνει το οριστικό χρώμα! Το δικό σου μπορεί να έχει πράσινα ή και πορτοκαλί μάτια τελικά! Ό,τι χρώμα ματιών και να έχει είναι κουκλάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #594 13-04-08 11:25 Δε θέλουμε πορτοκαλένια μάτια,αλλά πράσινα θα μας άρεσαν,θα μας πηγαίνουν κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:29 Η Raisa έγραψε: #595 13-04-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θέλουμε πορτοκαλένια μάτια,αλλά πράσινα θα μας άρεσαν,θα μας πηγαίνουν κιόλας! Click για ανάπτυξη... Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:34 Η moukelis έγραψε: #596 13-04-08 11:34 Βρε λες να την έκανε η μαμά της κουτσουκέλα της;Δεν ξέρω,θα δείξει,πάντως φαίνεται πολύ όμορφος,και ελπίζω να γίνει ένας μεγάλος γάταρος,μ'αρεσουν τα μεγαλόσωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:00 Η ruko έγραψε: #597 13-04-08 12:00 Όπως θα είδατε, μετέφερα μερικά μηνύματα σε ξεχωριστό θέμα εδώ. Γενικά, όταν θέλετε να συζητήσετε για ένα γενικότερο θέμα που μπορεί να ενδιαφέρει κι άλλους, καλό είναι να ανοίγετε καινούργιο θέμα ή να συνεχίζετε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι με το ίδιο πρόβλημα/απορία, αλλά δεν θα ξέρουν ότι έχει ήδη συζητηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η elvenstar: #598 13-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Click για ανάπτυξη... Δηλαδή Raisa όλα τα βρετανικά έχουν πορτοκαλί μάτια; αν είναι άλλο χρώμα είναι ημίαιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η Mariannioum: #599 13-04-08 13:13 Γεια σας!!! Και εγώ είμαι λάτρεις αυτής της ράτσας και γενικά όλων των γατιών!!! Τώρα έχω τον Μίνωα!!!! Είναι και αυτός Πέρσης (2μηνών) Είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Είχα και τη Λαίδη και αυτή Περσίδα αλλά... η καημενούλα έπεσε από το μπαλκόνι... και δεν ζει πια. Τον Μίνωα μου τον έφερε χθες η μαμά μου στο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η zorica έγραψε: #600 13-04-08 14:18 Που χαθηκες τοσο καιρο βρε εσυ κοριτσακι?Το γατουλινη σου θα μας το δειξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν είναι κούκλος; Επιδεινώθηκε το πρόβλημα;Το ξύνει καθόλου το σημείο με τα σπυράκια; Click για ανάπτυξη... Δεν τον βλεπο να ξυνεται(δεν μπορει και να τα πιασει τα σημεια ειναι στη πλατη,οτι πιασει στο κεφαλακι) Μιλαμε οτι ειναι ΚΟΥΚΛΙ...Αλλα τωρα που το βλεπω μου κανει για OSKAR...ετσι θα τον ελεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #588 13-04-08 09:42 Εγώ αυτό έλεγα,στο άλλο θρεντ,ότι τώρα που τον βλέπω μου κάνει περισσότερο για Σείριος.Ωραίο και το Όσκαρ,αλλά είχαμε ένα χρυσόψαρο που λέγαμε έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:44 Η zorica έγραψε: #589 13-04-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγώ αυτό έλεγα,στο άλλο θρεντ,ότι τώρα που τον βλέπω μου κάνει περισσότερο για Σείριος.Ωραίο και το Όσκαρ,αλλά είχαμε ένα χρυσόψαρο που λέγαμε έτσι. Click για ανάπτυξη... Και το Σειριος ειναι ομορφο...το Ελφιν (αν θυμαμαι καλα κ`ολας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η moukelis έγραψε: #590 13-04-08 09:48 ΟΚ τότε κρατάμε το Σείριος,κι εμένα μου αρέσει πιο πολύ. Πάντως για να μην τον ενοχλεί πολύ πρέπει να μην είναι πολύ σοβαρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:51 Η zorica έγραψε: #591 13-04-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ τότε κρατάμε το Σείριος,κι εμένα μου αρέσει πιο πολύ. Πάντως για να μην τον ενοχλεί πολύ πρέπει να μην είναι πολύ σοβαρό... Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιιιιι...Τα ματακια του ειναι γκρι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:08 Η moukelis έγραψε: #592 13-04-08 11:08 Τα ματάκια του προς το παρόν είναι μπλε...Ελπίζω να μείνουν γαλάζια ή γκρι,δε θα μου άρεσαν πολύ κίτρινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:23 Η Raisa έγραψε: #593 13-04-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα ματάκια του προς το παρόν είναι μπλε...Ελπίζω να μείνουν γαλάζια ή γκρι,δε θα μου άρεσαν πολύ κίτρινα... Click για ανάπτυξη... Σε όλα τα μωρά είναι γαλάζια τα μάτια....μετά τον 2ο μήνα αλλάζει το χρώμα και γίνεται σιγά σιγά πράσινο και μετά παίρνει το οριστικό χρώμα! Το δικό σου μπορεί να έχει πράσινα ή και πορτοκαλί μάτια τελικά! Ό,τι χρώμα ματιών και να έχει είναι κουκλάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #594 13-04-08 11:25 Δε θέλουμε πορτοκαλένια μάτια,αλλά πράσινα θα μας άρεσαν,θα μας πηγαίνουν κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:29 Η Raisa έγραψε: #595 13-04-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θέλουμε πορτοκαλένια μάτια,αλλά πράσινα θα μας άρεσαν,θα μας πηγαίνουν κιόλας! Click για ανάπτυξη... Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:34 Η moukelis έγραψε: #596 13-04-08 11:34 Βρε λες να την έκανε η μαμά της κουτσουκέλα της;Δεν ξέρω,θα δείξει,πάντως φαίνεται πολύ όμορφος,και ελπίζω να γίνει ένας μεγάλος γάταρος,μ'αρεσουν τα μεγαλόσωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:00 Η ruko έγραψε: #597 13-04-08 12:00 Όπως θα είδατε, μετέφερα μερικά μηνύματα σε ξεχωριστό θέμα εδώ. Γενικά, όταν θέλετε να συζητήσετε για ένα γενικότερο θέμα που μπορεί να ενδιαφέρει κι άλλους, καλό είναι να ανοίγετε καινούργιο θέμα ή να συνεχίζετε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι με το ίδιο πρόβλημα/απορία, αλλά δεν θα ξέρουν ότι έχει ήδη συζητηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η elvenstar: #598 13-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Click για ανάπτυξη... Δηλαδή Raisa όλα τα βρετανικά έχουν πορτοκαλί μάτια; αν είναι άλλο χρώμα είναι ημίαιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η Mariannioum: #599 13-04-08 13:13 Γεια σας!!! Και εγώ είμαι λάτρεις αυτής της ράτσας και γενικά όλων των γατιών!!! Τώρα έχω τον Μίνωα!!!! Είναι και αυτός Πέρσης (2μηνών) Είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Είχα και τη Λαίδη και αυτή Περσίδα αλλά... η καημενούλα έπεσε από το μπαλκόνι... και δεν ζει πια. Τον Μίνωα μου τον έφερε χθες η μαμά μου στο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η zorica έγραψε: #600 13-04-08 14:18 Που χαθηκες τοσο καιρο βρε εσυ κοριτσακι?Το γατουλινη σου θα μας το δειξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ αυτό έλεγα,στο άλλο θρεντ,ότι τώρα που τον βλέπω μου κάνει περισσότερο για Σείριος.Ωραίο και το Όσκαρ,αλλά είχαμε ένα χρυσόψαρο που λέγαμε έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:44 Η zorica έγραψε: #589 13-04-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγώ αυτό έλεγα,στο άλλο θρεντ,ότι τώρα που τον βλέπω μου κάνει περισσότερο για Σείριος.Ωραίο και το Όσκαρ,αλλά είχαμε ένα χρυσόψαρο που λέγαμε έτσι. Click για ανάπτυξη... Και το Σειριος ειναι ομορφο...το Ελφιν (αν θυμαμαι καλα κ`ολας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η moukelis έγραψε: #590 13-04-08 09:48 ΟΚ τότε κρατάμε το Σείριος,κι εμένα μου αρέσει πιο πολύ. Πάντως για να μην τον ενοχλεί πολύ πρέπει να μην είναι πολύ σοβαρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:51 Η zorica έγραψε: #591 13-04-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ τότε κρατάμε το Σείριος,κι εμένα μου αρέσει πιο πολύ. Πάντως για να μην τον ενοχλεί πολύ πρέπει να μην είναι πολύ σοβαρό... Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιιιιι...Τα ματακια του ειναι γκρι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:08 Η moukelis έγραψε: #592 13-04-08 11:08 Τα ματάκια του προς το παρόν είναι μπλε...Ελπίζω να μείνουν γαλάζια ή γκρι,δε θα μου άρεσαν πολύ κίτρινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:23 Η Raisa έγραψε: #593 13-04-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα ματάκια του προς το παρόν είναι μπλε...Ελπίζω να μείνουν γαλάζια ή γκρι,δε θα μου άρεσαν πολύ κίτρινα... Click για ανάπτυξη... Σε όλα τα μωρά είναι γαλάζια τα μάτια....μετά τον 2ο μήνα αλλάζει το χρώμα και γίνεται σιγά σιγά πράσινο και μετά παίρνει το οριστικό χρώμα! Το δικό σου μπορεί να έχει πράσινα ή και πορτοκαλί μάτια τελικά! Ό,τι χρώμα ματιών και να έχει είναι κουκλάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #594 13-04-08 11:25 Δε θέλουμε πορτοκαλένια μάτια,αλλά πράσινα θα μας άρεσαν,θα μας πηγαίνουν κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:29 Η Raisa έγραψε: #595 13-04-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θέλουμε πορτοκαλένια μάτια,αλλά πράσινα θα μας άρεσαν,θα μας πηγαίνουν κιόλας! Click για ανάπτυξη... Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:34 Η moukelis έγραψε: #596 13-04-08 11:34 Βρε λες να την έκανε η μαμά της κουτσουκέλα της;Δεν ξέρω,θα δείξει,πάντως φαίνεται πολύ όμορφος,και ελπίζω να γίνει ένας μεγάλος γάταρος,μ'αρεσουν τα μεγαλόσωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:00 Η ruko έγραψε: #597 13-04-08 12:00 Όπως θα είδατε, μετέφερα μερικά μηνύματα σε ξεχωριστό θέμα εδώ. Γενικά, όταν θέλετε να συζητήσετε για ένα γενικότερο θέμα που μπορεί να ενδιαφέρει κι άλλους, καλό είναι να ανοίγετε καινούργιο θέμα ή να συνεχίζετε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι με το ίδιο πρόβλημα/απορία, αλλά δεν θα ξέρουν ότι έχει ήδη συζητηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η elvenstar: #598 13-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Click για ανάπτυξη... Δηλαδή Raisa όλα τα βρετανικά έχουν πορτοκαλί μάτια; αν είναι άλλο χρώμα είναι ημίαιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η Mariannioum: #599 13-04-08 13:13 Γεια σας!!! Και εγώ είμαι λάτρεις αυτής της ράτσας και γενικά όλων των γατιών!!! Τώρα έχω τον Μίνωα!!!! Είναι και αυτός Πέρσης (2μηνών) Είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Είχα και τη Λαίδη και αυτή Περσίδα αλλά... η καημενούλα έπεσε από το μπαλκόνι... και δεν ζει πια. Τον Μίνωα μου τον έφερε χθες η μαμά μου στο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η zorica έγραψε: #600 13-04-08 14:18 Που χαθηκες τοσο καιρο βρε εσυ κοριτσακι?Το γατουλινη σου θα μας το δειξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγώ αυτό έλεγα,στο άλλο θρεντ,ότι τώρα που τον βλέπω μου κάνει περισσότερο για Σείριος.Ωραίο και το Όσκαρ,αλλά είχαμε ένα χρυσόψαρο που λέγαμε έτσι. Click για ανάπτυξη... Και το Σειριος ειναι ομορφο...το Ελφιν (αν θυμαμαι καλα κ`ολας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η moukelis έγραψε: #590 13-04-08 09:48 ΟΚ τότε κρατάμε το Σείριος,κι εμένα μου αρέσει πιο πολύ. Πάντως για να μην τον ενοχλεί πολύ πρέπει να μην είναι πολύ σοβαρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:51 Η zorica έγραψε: #591 13-04-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ τότε κρατάμε το Σείριος,κι εμένα μου αρέσει πιο πολύ. Πάντως για να μην τον ενοχλεί πολύ πρέπει να μην είναι πολύ σοβαρό... Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιιιιι...Τα ματακια του ειναι γκρι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:08 Η moukelis έγραψε: #592 13-04-08 11:08 Τα ματάκια του προς το παρόν είναι μπλε...Ελπίζω να μείνουν γαλάζια ή γκρι,δε θα μου άρεσαν πολύ κίτρινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:23 Η Raisa έγραψε: #593 13-04-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα ματάκια του προς το παρόν είναι μπλε...Ελπίζω να μείνουν γαλάζια ή γκρι,δε θα μου άρεσαν πολύ κίτρινα... Click για ανάπτυξη... Σε όλα τα μωρά είναι γαλάζια τα μάτια....μετά τον 2ο μήνα αλλάζει το χρώμα και γίνεται σιγά σιγά πράσινο και μετά παίρνει το οριστικό χρώμα! Το δικό σου μπορεί να έχει πράσινα ή και πορτοκαλί μάτια τελικά! Ό,τι χρώμα ματιών και να έχει είναι κουκλάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #594 13-04-08 11:25 Δε θέλουμε πορτοκαλένια μάτια,αλλά πράσινα θα μας άρεσαν,θα μας πηγαίνουν κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:29 Η Raisa έγραψε: #595 13-04-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θέλουμε πορτοκαλένια μάτια,αλλά πράσινα θα μας άρεσαν,θα μας πηγαίνουν κιόλας! Click για ανάπτυξη... Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:34 Η moukelis έγραψε: #596 13-04-08 11:34 Βρε λες να την έκανε η μαμά της κουτσουκέλα της;Δεν ξέρω,θα δείξει,πάντως φαίνεται πολύ όμορφος,και ελπίζω να γίνει ένας μεγάλος γάταρος,μ'αρεσουν τα μεγαλόσωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:00 Η ruko έγραψε: #597 13-04-08 12:00 Όπως θα είδατε, μετέφερα μερικά μηνύματα σε ξεχωριστό θέμα εδώ. Γενικά, όταν θέλετε να συζητήσετε για ένα γενικότερο θέμα που μπορεί να ενδιαφέρει κι άλλους, καλό είναι να ανοίγετε καινούργιο θέμα ή να συνεχίζετε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι με το ίδιο πρόβλημα/απορία, αλλά δεν θα ξέρουν ότι έχει ήδη συζητηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η elvenstar: #598 13-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Click για ανάπτυξη... Δηλαδή Raisa όλα τα βρετανικά έχουν πορτοκαλί μάτια; αν είναι άλλο χρώμα είναι ημίαιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η Mariannioum: #599 13-04-08 13:13 Γεια σας!!! Και εγώ είμαι λάτρεις αυτής της ράτσας και γενικά όλων των γατιών!!! Τώρα έχω τον Μίνωα!!!! Είναι και αυτός Πέρσης (2μηνών) Είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Είχα και τη Λαίδη και αυτή Περσίδα αλλά... η καημενούλα έπεσε από το μπαλκόνι... και δεν ζει πια. Τον Μίνωα μου τον έφερε χθες η μαμά μου στο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η zorica έγραψε: #600 13-04-08 14:18 Που χαθηκες τοσο καιρο βρε εσυ κοριτσακι?Το γατουλινη σου θα μας το δειξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΟΚ τότε κρατάμε το Σείριος,κι εμένα μου αρέσει πιο πολύ. Πάντως για να μην τον ενοχλεί πολύ πρέπει να μην είναι πολύ σοβαρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 09:51 Η zorica έγραψε: #591 13-04-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ τότε κρατάμε το Σείριος,κι εμένα μου αρέσει πιο πολύ. Πάντως για να μην τον ενοχλεί πολύ πρέπει να μην είναι πολύ σοβαρό... Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιιιιι...Τα ματακια του ειναι γκρι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:08 Η moukelis έγραψε: #592 13-04-08 11:08 Τα ματάκια του προς το παρόν είναι μπλε...Ελπίζω να μείνουν γαλάζια ή γκρι,δε θα μου άρεσαν πολύ κίτρινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:23 Η Raisa έγραψε: #593 13-04-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα ματάκια του προς το παρόν είναι μπλε...Ελπίζω να μείνουν γαλάζια ή γκρι,δε θα μου άρεσαν πολύ κίτρινα... Click για ανάπτυξη... Σε όλα τα μωρά είναι γαλάζια τα μάτια....μετά τον 2ο μήνα αλλάζει το χρώμα και γίνεται σιγά σιγά πράσινο και μετά παίρνει το οριστικό χρώμα! Το δικό σου μπορεί να έχει πράσινα ή και πορτοκαλί μάτια τελικά! Ό,τι χρώμα ματιών και να έχει είναι κουκλάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #594 13-04-08 11:25 Δε θέλουμε πορτοκαλένια μάτια,αλλά πράσινα θα μας άρεσαν,θα μας πηγαίνουν κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:29 Η Raisa έγραψε: #595 13-04-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θέλουμε πορτοκαλένια μάτια,αλλά πράσινα θα μας άρεσαν,θα μας πηγαίνουν κιόλας! Click για ανάπτυξη... Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:34 Η moukelis έγραψε: #596 13-04-08 11:34 Βρε λες να την έκανε η μαμά της κουτσουκέλα της;Δεν ξέρω,θα δείξει,πάντως φαίνεται πολύ όμορφος,και ελπίζω να γίνει ένας μεγάλος γάταρος,μ'αρεσουν τα μεγαλόσωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:00 Η ruko έγραψε: #597 13-04-08 12:00 Όπως θα είδατε, μετέφερα μερικά μηνύματα σε ξεχωριστό θέμα εδώ. Γενικά, όταν θέλετε να συζητήσετε για ένα γενικότερο θέμα που μπορεί να ενδιαφέρει κι άλλους, καλό είναι να ανοίγετε καινούργιο θέμα ή να συνεχίζετε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι με το ίδιο πρόβλημα/απορία, αλλά δεν θα ξέρουν ότι έχει ήδη συζητηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η elvenstar: #598 13-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Click για ανάπτυξη... Δηλαδή Raisa όλα τα βρετανικά έχουν πορτοκαλί μάτια; αν είναι άλλο χρώμα είναι ημίαιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η Mariannioum: #599 13-04-08 13:13 Γεια σας!!! Και εγώ είμαι λάτρεις αυτής της ράτσας και γενικά όλων των γατιών!!! Τώρα έχω τον Μίνωα!!!! Είναι και αυτός Πέρσης (2μηνών) Είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Είχα και τη Λαίδη και αυτή Περσίδα αλλά... η καημενούλα έπεσε από το μπαλκόνι... και δεν ζει πια. Τον Μίνωα μου τον έφερε χθες η μαμά μου στο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η zorica έγραψε: #600 13-04-08 14:18 Που χαθηκες τοσο καιρο βρε εσυ κοριτσακι?Το γατουλινη σου θα μας το δειξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ τότε κρατάμε το Σείριος,κι εμένα μου αρέσει πιο πολύ. Πάντως για να μην τον ενοχλεί πολύ πρέπει να μην είναι πολύ σοβαρό... Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιιιιι...Τα ματακια του ειναι γκρι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:08 Η moukelis έγραψε: #592 13-04-08 11:08 Τα ματάκια του προς το παρόν είναι μπλε...Ελπίζω να μείνουν γαλάζια ή γκρι,δε θα μου άρεσαν πολύ κίτρινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:23 Η Raisa έγραψε: #593 13-04-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα ματάκια του προς το παρόν είναι μπλε...Ελπίζω να μείνουν γαλάζια ή γκρι,δε θα μου άρεσαν πολύ κίτρινα... Click για ανάπτυξη... Σε όλα τα μωρά είναι γαλάζια τα μάτια....μετά τον 2ο μήνα αλλάζει το χρώμα και γίνεται σιγά σιγά πράσινο και μετά παίρνει το οριστικό χρώμα! Το δικό σου μπορεί να έχει πράσινα ή και πορτοκαλί μάτια τελικά! Ό,τι χρώμα ματιών και να έχει είναι κουκλάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #594 13-04-08 11:25 Δε θέλουμε πορτοκαλένια μάτια,αλλά πράσινα θα μας άρεσαν,θα μας πηγαίνουν κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:29 Η Raisa έγραψε: #595 13-04-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θέλουμε πορτοκαλένια μάτια,αλλά πράσινα θα μας άρεσαν,θα μας πηγαίνουν κιόλας! Click για ανάπτυξη... Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:34 Η moukelis έγραψε: #596 13-04-08 11:34 Βρε λες να την έκανε η μαμά της κουτσουκέλα της;Δεν ξέρω,θα δείξει,πάντως φαίνεται πολύ όμορφος,και ελπίζω να γίνει ένας μεγάλος γάταρος,μ'αρεσουν τα μεγαλόσωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:00 Η ruko έγραψε: #597 13-04-08 12:00 Όπως θα είδατε, μετέφερα μερικά μηνύματα σε ξεχωριστό θέμα εδώ. Γενικά, όταν θέλετε να συζητήσετε για ένα γενικότερο θέμα που μπορεί να ενδιαφέρει κι άλλους, καλό είναι να ανοίγετε καινούργιο θέμα ή να συνεχίζετε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι με το ίδιο πρόβλημα/απορία, αλλά δεν θα ξέρουν ότι έχει ήδη συζητηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η elvenstar: #598 13-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Click για ανάπτυξη... Δηλαδή Raisa όλα τα βρετανικά έχουν πορτοκαλί μάτια; αν είναι άλλο χρώμα είναι ημίαιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η Mariannioum: #599 13-04-08 13:13 Γεια σας!!! Και εγώ είμαι λάτρεις αυτής της ράτσας και γενικά όλων των γατιών!!! Τώρα έχω τον Μίνωα!!!! Είναι και αυτός Πέρσης (2μηνών) Είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Είχα και τη Λαίδη και αυτή Περσίδα αλλά... η καημενούλα έπεσε από το μπαλκόνι... και δεν ζει πια. Τον Μίνωα μου τον έφερε χθες η μαμά μου στο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η zorica έγραψε: #600 13-04-08 14:18 Που χαθηκες τοσο καιρο βρε εσυ κοριτσακι?Το γατουλινη σου θα μας το δειξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα ματάκια του προς το παρόν είναι μπλε...Ελπίζω να μείνουν γαλάζια ή γκρι,δε θα μου άρεσαν πολύ κίτρινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:23 Η Raisa έγραψε: #593 13-04-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα ματάκια του προς το παρόν είναι μπλε...Ελπίζω να μείνουν γαλάζια ή γκρι,δε θα μου άρεσαν πολύ κίτρινα... Click για ανάπτυξη... Σε όλα τα μωρά είναι γαλάζια τα μάτια....μετά τον 2ο μήνα αλλάζει το χρώμα και γίνεται σιγά σιγά πράσινο και μετά παίρνει το οριστικό χρώμα! Το δικό σου μπορεί να έχει πράσινα ή και πορτοκαλί μάτια τελικά! Ό,τι χρώμα ματιών και να έχει είναι κουκλάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #594 13-04-08 11:25 Δε θέλουμε πορτοκαλένια μάτια,αλλά πράσινα θα μας άρεσαν,θα μας πηγαίνουν κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:29 Η Raisa έγραψε: #595 13-04-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θέλουμε πορτοκαλένια μάτια,αλλά πράσινα θα μας άρεσαν,θα μας πηγαίνουν κιόλας! Click για ανάπτυξη... Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:34 Η moukelis έγραψε: #596 13-04-08 11:34 Βρε λες να την έκανε η μαμά της κουτσουκέλα της;Δεν ξέρω,θα δείξει,πάντως φαίνεται πολύ όμορφος,και ελπίζω να γίνει ένας μεγάλος γάταρος,μ'αρεσουν τα μεγαλόσωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:00 Η ruko έγραψε: #597 13-04-08 12:00 Όπως θα είδατε, μετέφερα μερικά μηνύματα σε ξεχωριστό θέμα εδώ. Γενικά, όταν θέλετε να συζητήσετε για ένα γενικότερο θέμα που μπορεί να ενδιαφέρει κι άλλους, καλό είναι να ανοίγετε καινούργιο θέμα ή να συνεχίζετε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι με το ίδιο πρόβλημα/απορία, αλλά δεν θα ξέρουν ότι έχει ήδη συζητηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η elvenstar: #598 13-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Click για ανάπτυξη... Δηλαδή Raisa όλα τα βρετανικά έχουν πορτοκαλί μάτια; αν είναι άλλο χρώμα είναι ημίαιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η Mariannioum: #599 13-04-08 13:13 Γεια σας!!! Και εγώ είμαι λάτρεις αυτής της ράτσας και γενικά όλων των γατιών!!! Τώρα έχω τον Μίνωα!!!! Είναι και αυτός Πέρσης (2μηνών) Είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Είχα και τη Λαίδη και αυτή Περσίδα αλλά... η καημενούλα έπεσε από το μπαλκόνι... και δεν ζει πια. Τον Μίνωα μου τον έφερε χθες η μαμά μου στο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η zorica έγραψε: #600 13-04-08 14:18 Που χαθηκες τοσο καιρο βρε εσυ κοριτσακι?Το γατουλινη σου θα μας το δειξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα ματάκια του προς το παρόν είναι μπλε...Ελπίζω να μείνουν γαλάζια ή γκρι,δε θα μου άρεσαν πολύ κίτρινα... Click για ανάπτυξη... Σε όλα τα μωρά είναι γαλάζια τα μάτια....μετά τον 2ο μήνα αλλάζει το χρώμα και γίνεται σιγά σιγά πράσινο και μετά παίρνει το οριστικό χρώμα! Το δικό σου μπορεί να έχει πράσινα ή και πορτοκαλί μάτια τελικά! Ό,τι χρώμα ματιών και να έχει είναι κουκλάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #594 13-04-08 11:25 Δε θέλουμε πορτοκαλένια μάτια,αλλά πράσινα θα μας άρεσαν,θα μας πηγαίνουν κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:29 Η Raisa έγραψε: #595 13-04-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θέλουμε πορτοκαλένια μάτια,αλλά πράσινα θα μας άρεσαν,θα μας πηγαίνουν κιόλας! Click για ανάπτυξη... Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:34 Η moukelis έγραψε: #596 13-04-08 11:34 Βρε λες να την έκανε η μαμά της κουτσουκέλα της;Δεν ξέρω,θα δείξει,πάντως φαίνεται πολύ όμορφος,και ελπίζω να γίνει ένας μεγάλος γάταρος,μ'αρεσουν τα μεγαλόσωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:00 Η ruko έγραψε: #597 13-04-08 12:00 Όπως θα είδατε, μετέφερα μερικά μηνύματα σε ξεχωριστό θέμα εδώ. Γενικά, όταν θέλετε να συζητήσετε για ένα γενικότερο θέμα που μπορεί να ενδιαφέρει κι άλλους, καλό είναι να ανοίγετε καινούργιο θέμα ή να συνεχίζετε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι με το ίδιο πρόβλημα/απορία, αλλά δεν θα ξέρουν ότι έχει ήδη συζητηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η elvenstar: #598 13-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Click για ανάπτυξη... Δηλαδή Raisa όλα τα βρετανικά έχουν πορτοκαλί μάτια; αν είναι άλλο χρώμα είναι ημίαιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η Mariannioum: #599 13-04-08 13:13 Γεια σας!!! Και εγώ είμαι λάτρεις αυτής της ράτσας και γενικά όλων των γατιών!!! Τώρα έχω τον Μίνωα!!!! Είναι και αυτός Πέρσης (2μηνών) Είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Είχα και τη Λαίδη και αυτή Περσίδα αλλά... η καημενούλα έπεσε από το μπαλκόνι... και δεν ζει πια. Τον Μίνωα μου τον έφερε χθες η μαμά μου στο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η zorica έγραψε: #600 13-04-08 14:18 Που χαθηκες τοσο καιρο βρε εσυ κοριτσακι?Το γατουλινη σου θα μας το δειξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δε θέλουμε πορτοκαλένια μάτια,αλλά πράσινα θα μας άρεσαν,θα μας πηγαίνουν κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:29 Η Raisa έγραψε: #595 13-04-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θέλουμε πορτοκαλένια μάτια,αλλά πράσινα θα μας άρεσαν,θα μας πηγαίνουν κιόλας! Click για ανάπτυξη... Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:34 Η moukelis έγραψε: #596 13-04-08 11:34 Βρε λες να την έκανε η μαμά της κουτσουκέλα της;Δεν ξέρω,θα δείξει,πάντως φαίνεται πολύ όμορφος,και ελπίζω να γίνει ένας μεγάλος γάταρος,μ'αρεσουν τα μεγαλόσωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:00 Η ruko έγραψε: #597 13-04-08 12:00 Όπως θα είδατε, μετέφερα μερικά μηνύματα σε ξεχωριστό θέμα εδώ. Γενικά, όταν θέλετε να συζητήσετε για ένα γενικότερο θέμα που μπορεί να ενδιαφέρει κι άλλους, καλό είναι να ανοίγετε καινούργιο θέμα ή να συνεχίζετε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι με το ίδιο πρόβλημα/απορία, αλλά δεν θα ξέρουν ότι έχει ήδη συζητηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η elvenstar: #598 13-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Click για ανάπτυξη... Δηλαδή Raisa όλα τα βρετανικά έχουν πορτοκαλί μάτια; αν είναι άλλο χρώμα είναι ημίαιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η Mariannioum: #599 13-04-08 13:13 Γεια σας!!! Και εγώ είμαι λάτρεις αυτής της ράτσας και γενικά όλων των γατιών!!! Τώρα έχω τον Μίνωα!!!! Είναι και αυτός Πέρσης (2μηνών) Είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Είχα και τη Λαίδη και αυτή Περσίδα αλλά... η καημενούλα έπεσε από το μπαλκόνι... και δεν ζει πια. Τον Μίνωα μου τον έφερε χθες η μαμά μου στο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η zorica έγραψε: #600 13-04-08 14:18 Που χαθηκες τοσο καιρο βρε εσυ κοριτσακι?Το γατουλινη σου θα μας το δειξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θέλουμε πορτοκαλένια μάτια,αλλά πράσινα θα μας άρεσαν,θα μας πηγαίνουν κιόλας! Click για ανάπτυξη... Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 11:34 Η moukelis έγραψε: #596 13-04-08 11:34 Βρε λες να την έκανε η μαμά της κουτσουκέλα της;Δεν ξέρω,θα δείξει,πάντως φαίνεται πολύ όμορφος,και ελπίζω να γίνει ένας μεγάλος γάταρος,μ'αρεσουν τα μεγαλόσωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:00 Η ruko έγραψε: #597 13-04-08 12:00 Όπως θα είδατε, μετέφερα μερικά μηνύματα σε ξεχωριστό θέμα εδώ. Γενικά, όταν θέλετε να συζητήσετε για ένα γενικότερο θέμα που μπορεί να ενδιαφέρει κι άλλους, καλό είναι να ανοίγετε καινούργιο θέμα ή να συνεχίζετε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι με το ίδιο πρόβλημα/απορία, αλλά δεν θα ξέρουν ότι έχει ήδη συζητηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η elvenstar: #598 13-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Click για ανάπτυξη... Δηλαδή Raisa όλα τα βρετανικά έχουν πορτοκαλί μάτια; αν είναι άλλο χρώμα είναι ημίαιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η Mariannioum: #599 13-04-08 13:13 Γεια σας!!! Και εγώ είμαι λάτρεις αυτής της ράτσας και γενικά όλων των γατιών!!! Τώρα έχω τον Μίνωα!!!! Είναι και αυτός Πέρσης (2μηνών) Είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Είχα και τη Λαίδη και αυτή Περσίδα αλλά... η καημενούλα έπεσε από το μπαλκόνι... και δεν ζει πια. Τον Μίνωα μου τον έφερε χθες η μαμά μου στο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η zorica έγραψε: #600 13-04-08 14:18 Που χαθηκες τοσο καιρο βρε εσυ κοριτσακι?Το γατουλινη σου θα μας το δειξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βρε λες να την έκανε η μαμά της κουτσουκέλα της;Δεν ξέρω,θα δείξει,πάντως φαίνεται πολύ όμορφος,και ελπίζω να γίνει ένας μεγάλος γάταρος,μ'αρεσουν τα μεγαλόσωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:00 Η ruko έγραψε: #597 13-04-08 12:00 Όπως θα είδατε, μετέφερα μερικά μηνύματα σε ξεχωριστό θέμα εδώ. Γενικά, όταν θέλετε να συζητήσετε για ένα γενικότερο θέμα που μπορεί να ενδιαφέρει κι άλλους, καλό είναι να ανοίγετε καινούργιο θέμα ή να συνεχίζετε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι με το ίδιο πρόβλημα/απορία, αλλά δεν θα ξέρουν ότι έχει ήδη συζητηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η elvenstar: #598 13-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Click για ανάπτυξη... Δηλαδή Raisa όλα τα βρετανικά έχουν πορτοκαλί μάτια; αν είναι άλλο χρώμα είναι ημίαιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η Mariannioum: #599 13-04-08 13:13 Γεια σας!!! Και εγώ είμαι λάτρεις αυτής της ράτσας και γενικά όλων των γατιών!!! Τώρα έχω τον Μίνωα!!!! Είναι και αυτός Πέρσης (2μηνών) Είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Είχα και τη Λαίδη και αυτή Περσίδα αλλά... η καημενούλα έπεσε από το μπαλκόνι... και δεν ζει πια. Τον Μίνωα μου τον έφερε χθες η μαμά μου στο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η zorica έγραψε: #600 13-04-08 14:18 Που χαθηκες τοσο καιρο βρε εσυ κοριτσακι?Το γατουλινη σου θα μας το δειξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όπως θα είδατε, μετέφερα μερικά μηνύματα σε ξεχωριστό θέμα εδώ. Γενικά, όταν θέλετε να συζητήσετε για ένα γενικότερο θέμα που μπορεί να ενδιαφέρει κι άλλους, καλό είναι να ανοίγετε καινούργιο θέμα ή να συνεχίζετε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι με το ίδιο πρόβλημα/απορία, αλλά δεν θα ξέρουν ότι έχει ήδη συζητηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η elvenstar: #598 13-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Click για ανάπτυξη... Δηλαδή Raisa όλα τα βρετανικά έχουν πορτοκαλί μάτια; αν είναι άλλο χρώμα είναι ημίαιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η Mariannioum: #599 13-04-08 13:13 Γεια σας!!! Και εγώ είμαι λάτρεις αυτής της ράτσας και γενικά όλων των γατιών!!! Τώρα έχω τον Μίνωα!!!! Είναι και αυτός Πέρσης (2μηνών) Είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Είχα και τη Λαίδη και αυτή Περσίδα αλλά... η καημενούλα έπεσε από το μπαλκόνι... και δεν ζει πια. Τον Μίνωα μου τον έφερε χθες η μαμά μου στο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η zorica έγραψε: #600 13-04-08 14:18 Που χαθηκες τοσο καιρο βρε εσυ κοριτσακι?Το γατουλινη σου θα μας το δειξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού! (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο) Click για ανάπτυξη... Δηλαδή Raisa όλα τα βρετανικά έχουν πορτοκαλί μάτια; αν είναι άλλο χρώμα είναι ημίαιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η Mariannioum: #599 13-04-08 13:13 Γεια σας!!! Και εγώ είμαι λάτρεις αυτής της ράτσας και γενικά όλων των γατιών!!! Τώρα έχω τον Μίνωα!!!! Είναι και αυτός Πέρσης (2μηνών) Είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Είχα και τη Λαίδη και αυτή Περσίδα αλλά... η καημενούλα έπεσε από το μπαλκόνι... και δεν ζει πια. Τον Μίνωα μου τον έφερε χθες η μαμά μου στο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η zorica έγραψε: #600 13-04-08 14:18 Που χαθηκες τοσο καιρο βρε εσυ κοριτσακι?Το γατουλινη σου θα μας το δειξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γεια σας!!! Και εγώ είμαι λάτρεις αυτής της ράτσας και γενικά όλων των γατιών!!! Τώρα έχω τον Μίνωα!!!! Είναι και αυτός Πέρσης (2μηνών) Είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Είχα και τη Λαίδη και αυτή Περσίδα αλλά... η καημενούλα έπεσε από το μπαλκόνι... και δεν ζει πια. Τον Μίνωα μου τον έφερε χθες η μαμά μου στο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η zorica έγραψε: #600 13-04-08 14:18 Που χαθηκες τοσο καιρο βρε εσυ κοριτσακι?Το γατουλινη σου θα μας το δειξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Που χαθηκες τοσο καιρο βρε εσυ κοριτσακι?Το γατουλινη σου θα μας το δειξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.