elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 00:21 Η elvenstar: #681 19-04-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πω,πω... Τελικα ειναι δυσκολα τα πραγματα με τα μικρα γατακια... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ κ εγώ είχα χάσει έτσι 4 νεογέννητα που τα παράτησε η μαμά τους. τα πρόσεξα όσο μπορούσα άλλα πεθάνανε κ μου έχει μείνει αυτή η φρικτή εικόνα που τα έβλεπα να πεθαίνουν κ δεν μπορούσα να κάνω τίποτα τα πήγα κ στο γιατρό για όρο αλλά δενέγινε τιποτα γιατί όπως μ είπε δεν έιχαν αντισώματα επειδη δεν τράφηκαν αρκετά από το γάλα της μαμάς τους Τι να πω είναι φρικτές εικόνες που δεν θέλων να τις θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 00:25 Η zorica έγραψε: #682 19-04-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πάρα πολύ κ εγώ είχα χάσει έτσι 4 νεογέννητα που τα παράτησε η μαμά τους. τα πρόσεξα όσο μπορούσα άλλα πεθάνανε κ μου έχει μείνει αυτή η φρικτή εικόνα που τα έβλεπα να πεθαίνουν κ δεν μπορούσα να κάνω τίποτα τα πήγα κ στο γιατρό για όρο αλλά δενέγινε τιποτα γιατί όπως μ είπε δεν έιχαν αντισώματα επειδη δεν τράφηκαν αρκετά από το γάλα της μαμάς τους Τι να πω είναι φρικτές εικόνες που δεν θέλων να τις θυμάμαι Click για ανάπτυξη... Ασε εχω και εγω παρει στο σπιτι μου περυσι δυο γατακια που ηταν ημερων...ουτε μια βδομαδα δεν ζησανε!!!Ειχε πεθανει η μαμα τους και τα βρηκαμε μαλλον τα ακουσαμε να κλαινε...Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 00:28 Η elvenstar: #683 19-04-08 00:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ασε εχω και εγω παρει στο σπιτι μου περυσι δυο γατακια που ηταν ημερων...ουτε μια βδομαδα δεν ζησανε!!!Ειχε πεθανει η μαμα τους και τα βρηκαμε μαλλον τα ακουσαμε να κλαινε...Τι να πω... Click για ανάπτυξη... Πολύ δύσκολες καταστάσεις πρέπει να έχεις κ γνώσεις κ πειρα με τα μικρούλια κ πάλι δεν τα καταφέρνουν όλα. Ας το αφήσουμε αυτό γιατί στεναχωριέμαι πολύ πραγματικά δεν θέλω να ακούω για θανάτους ή δυστυχήαμτα από ζωάκια Εσύ ποτε φεύγεις ή δεν θα πάτε τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 00:32 Η zorica έγραψε: #684 19-04-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πολύ δύσκολες καταστάσεις πρέπει να έχεις κ γνώσεις κ πειρα με τα μικρούλια κ πάλι δεν τα καταφέρνουν όλα. Ας το αφήσουμε αυτό γιατί στεναχωριέμαι πολύ πραγματικά δεν θέλω να ακούω για θανάτους ή δυστυχήαμτα από ζωάκια Εσύ ποτε φεύγεις ή δεν θα πάτε τελικά; Click για ανάπτυξη... Kαλυτερο μερος για το Πασχα απο `δω δεν υπαρχει!!!Ειμαστε στην θαλασσα και εδω καινε και τον Ιουδα με τις βαρκες και βεγκαλικα και χαμος...απλα τελειο...Εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 00:38 Η elvenstar: #685 19-04-08 00:38 Έμεις λέγαμε να πάμε Βόλο αλλά δεν ξέρω τι θα κάνω τελικά γιατί μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα υγείας ίσως πάω μόνο για το ψήσημο αν είμαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 00:46 Η zorica έγραψε: #686 19-04-08 00:46 Περαστικα σου ,ειναι ιωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 00:53 Η elvenstar: #687 19-04-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Περαστικα σου ,ειναι ιωση? Click για ανάπτυξη... 'Οχι μωρε μακάρι να ήταν ίωση. Από δυστύχημα είχα χτυπήσει στα νεφρά κ τώρα τελευταία πάω από το κακό στο χειρότερο. Ελπίζω να μη χρειατεί νοσηλεία γιατί δεν μπορώ με τπτ τα Νοσοκομεία Ευχαριστώ για τις ευχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:02 Η zorica έγραψε: #688 19-04-08 01:02 Πω πω Σλιθερινακι ...σου στελνω τοτε τα δικα μου μαγια(απο την ιδια σχολη ειμαστε,το Χογκουαρντ αλλα απο αλλη αδελφοτητα εγω...Γ.) να γινεις γρηγορα καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:05 Η elvenstar: #689 19-04-08 01:05 Από πιο Dorm είσαι εσύ λες να κάνουμε κ 1α Χογκ thred; να μαζευόμαστε όλοι οι μάγοι να τα λέμε. Ευχαριστώ Ζοριτσα μου κάνε τα μαγικά σου να γίνω καλύτερα (ελπίζω να μη μου έκανες την ασυγχώρητη κατάρα ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η zorica έγραψε: #690 19-04-08 01:10 Γκριφινδορ!!!Εχουμε πιο καλους μαγους εκει...και ΔΕΝ κανουμε κακες σκεψειςμονο τα καλυτερα σου στελνω...και θα δεις οτι θα πιασει...ΔΕΝ θα χρειαστεις νοσοκομειο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:13 Η elvenstar: #691 19-04-08 01:13 Αφου μου τα στέλνεις εσυ θα πιάσει έβαλες κ τον Νταμπλντορ να κάνει τα μαγικά του θα πιάσει σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:17 Η zorica έγραψε: #692 19-04-08 01:17 Πολλες βοηθειες εχω...ειναι και η ΕΡΜΙΟΝΗ η αληθεινη εδω που ειμαι...τι αλλο θελεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:19 Η elvenstar: #693 19-04-08 01:19 Τι εννοείς ειναι κ η Ερμιόνη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:21 Η zorica έγραψε: #694 19-04-08 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι εννοείς ειναι κ η Ερμιόνη;;; Click για ανάπτυξη... Η κολλητη του Ποτερ βρε...ειναι εδω!!!Εδω που ειμαι εγω...και σου στελνουμε τα μαγικα μαζι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:22 Η elvenstar: #695 19-04-08 01:22 Τι κάνεις εκεί που είσαι εσύ; Αλήθεια που εισαι στο Χόλυγουντ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:25 Η zorica έγραψε: #696 19-04-08 01:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι κάνεις εκεί που είσαι εσύ; Αλήθεια που εισαι στο Χόλυγουντ; Click για ανάπτυξη... Ααααααααα δεν εχεις καταλαβει μου φαινεται...Το μερος που ζω στα αληθεια λεγεται Ερμιονη και ειναι στη Πελοπονησο απεναντι απο Σπετσες,Υδρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:28 Η elvenstar: #697 19-04-08 01:28 Δεν το ήξερα βρε ότι μένεις εκεί Ε τότε οντως με βοηθάει κ η Ερμιόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η zorica έγραψε: #698 19-04-08 01:31 Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:33 Η elvenstar: #699 19-04-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Click για ανάπτυξη... Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:35 Η zorica έγραψε: #700 19-04-08 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσεις...Πως ειναι το ονομα σου?(Εαν θες το λες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πω,πω... Τελικα ειναι δυσκολα τα πραγματα με τα μικρα γατακια... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ κ εγώ είχα χάσει έτσι 4 νεογέννητα που τα παράτησε η μαμά τους. τα πρόσεξα όσο μπορούσα άλλα πεθάνανε κ μου έχει μείνει αυτή η φρικτή εικόνα που τα έβλεπα να πεθαίνουν κ δεν μπορούσα να κάνω τίποτα τα πήγα κ στο γιατρό για όρο αλλά δενέγινε τιποτα γιατί όπως μ είπε δεν έιχαν αντισώματα επειδη δεν τράφηκαν αρκετά από το γάλα της μαμάς τους Τι να πω είναι φρικτές εικόνες που δεν θέλων να τις θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 00:25 Η zorica έγραψε: #682 19-04-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πάρα πολύ κ εγώ είχα χάσει έτσι 4 νεογέννητα που τα παράτησε η μαμά τους. τα πρόσεξα όσο μπορούσα άλλα πεθάνανε κ μου έχει μείνει αυτή η φρικτή εικόνα που τα έβλεπα να πεθαίνουν κ δεν μπορούσα να κάνω τίποτα τα πήγα κ στο γιατρό για όρο αλλά δενέγινε τιποτα γιατί όπως μ είπε δεν έιχαν αντισώματα επειδη δεν τράφηκαν αρκετά από το γάλα της μαμάς τους Τι να πω είναι φρικτές εικόνες που δεν θέλων να τις θυμάμαι Click για ανάπτυξη... Ασε εχω και εγω παρει στο σπιτι μου περυσι δυο γατακια που ηταν ημερων...ουτε μια βδομαδα δεν ζησανε!!!Ειχε πεθανει η μαμα τους και τα βρηκαμε μαλλον τα ακουσαμε να κλαινε...Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 00:28 Η elvenstar: #683 19-04-08 00:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ασε εχω και εγω παρει στο σπιτι μου περυσι δυο γατακια που ηταν ημερων...ουτε μια βδομαδα δεν ζησανε!!!Ειχε πεθανει η μαμα τους και τα βρηκαμε μαλλον τα ακουσαμε να κλαινε...Τι να πω... Click για ανάπτυξη... Πολύ δύσκολες καταστάσεις πρέπει να έχεις κ γνώσεις κ πειρα με τα μικρούλια κ πάλι δεν τα καταφέρνουν όλα. Ας το αφήσουμε αυτό γιατί στεναχωριέμαι πολύ πραγματικά δεν θέλω να ακούω για θανάτους ή δυστυχήαμτα από ζωάκια Εσύ ποτε φεύγεις ή δεν θα πάτε τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 00:32 Η zorica έγραψε: #684 19-04-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πολύ δύσκολες καταστάσεις πρέπει να έχεις κ γνώσεις κ πειρα με τα μικρούλια κ πάλι δεν τα καταφέρνουν όλα. Ας το αφήσουμε αυτό γιατί στεναχωριέμαι πολύ πραγματικά δεν θέλω να ακούω για θανάτους ή δυστυχήαμτα από ζωάκια Εσύ ποτε φεύγεις ή δεν θα πάτε τελικά; Click για ανάπτυξη... Kαλυτερο μερος για το Πασχα απο `δω δεν υπαρχει!!!Ειμαστε στην θαλασσα και εδω καινε και τον Ιουδα με τις βαρκες και βεγκαλικα και χαμος...απλα τελειο...Εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 00:38 Η elvenstar: #685 19-04-08 00:38 Έμεις λέγαμε να πάμε Βόλο αλλά δεν ξέρω τι θα κάνω τελικά γιατί μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα υγείας ίσως πάω μόνο για το ψήσημο αν είμαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 00:46 Η zorica έγραψε: #686 19-04-08 00:46 Περαστικα σου ,ειναι ιωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 00:53 Η elvenstar: #687 19-04-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Περαστικα σου ,ειναι ιωση? Click για ανάπτυξη... 'Οχι μωρε μακάρι να ήταν ίωση. Από δυστύχημα είχα χτυπήσει στα νεφρά κ τώρα τελευταία πάω από το κακό στο χειρότερο. Ελπίζω να μη χρειατεί νοσηλεία γιατί δεν μπορώ με τπτ τα Νοσοκομεία Ευχαριστώ για τις ευχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:02 Η zorica έγραψε: #688 19-04-08 01:02 Πω πω Σλιθερινακι ...σου στελνω τοτε τα δικα μου μαγια(απο την ιδια σχολη ειμαστε,το Χογκουαρντ αλλα απο αλλη αδελφοτητα εγω...Γ.) να γινεις γρηγορα καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:05 Η elvenstar: #689 19-04-08 01:05 Από πιο Dorm είσαι εσύ λες να κάνουμε κ 1α Χογκ thred; να μαζευόμαστε όλοι οι μάγοι να τα λέμε. Ευχαριστώ Ζοριτσα μου κάνε τα μαγικά σου να γίνω καλύτερα (ελπίζω να μη μου έκανες την ασυγχώρητη κατάρα ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η zorica έγραψε: #690 19-04-08 01:10 Γκριφινδορ!!!Εχουμε πιο καλους μαγους εκει...και ΔΕΝ κανουμε κακες σκεψειςμονο τα καλυτερα σου στελνω...και θα δεις οτι θα πιασει...ΔΕΝ θα χρειαστεις νοσοκομειο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:13 Η elvenstar: #691 19-04-08 01:13 Αφου μου τα στέλνεις εσυ θα πιάσει έβαλες κ τον Νταμπλντορ να κάνει τα μαγικά του θα πιάσει σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:17 Η zorica έγραψε: #692 19-04-08 01:17 Πολλες βοηθειες εχω...ειναι και η ΕΡΜΙΟΝΗ η αληθεινη εδω που ειμαι...τι αλλο θελεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:19 Η elvenstar: #693 19-04-08 01:19 Τι εννοείς ειναι κ η Ερμιόνη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:21 Η zorica έγραψε: #694 19-04-08 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι εννοείς ειναι κ η Ερμιόνη;;; Click για ανάπτυξη... Η κολλητη του Ποτερ βρε...ειναι εδω!!!Εδω που ειμαι εγω...και σου στελνουμε τα μαγικα μαζι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:22 Η elvenstar: #695 19-04-08 01:22 Τι κάνεις εκεί που είσαι εσύ; Αλήθεια που εισαι στο Χόλυγουντ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:25 Η zorica έγραψε: #696 19-04-08 01:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι κάνεις εκεί που είσαι εσύ; Αλήθεια που εισαι στο Χόλυγουντ; Click για ανάπτυξη... Ααααααααα δεν εχεις καταλαβει μου φαινεται...Το μερος που ζω στα αληθεια λεγεται Ερμιονη και ειναι στη Πελοπονησο απεναντι απο Σπετσες,Υδρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:28 Η elvenstar: #697 19-04-08 01:28 Δεν το ήξερα βρε ότι μένεις εκεί Ε τότε οντως με βοηθάει κ η Ερμιόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η zorica έγραψε: #698 19-04-08 01:31 Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:33 Η elvenstar: #699 19-04-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Click για ανάπτυξη... Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:35 Η zorica έγραψε: #700 19-04-08 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσεις...Πως ειναι το ονομα σου?(Εαν θες το λες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πάρα πολύ κ εγώ είχα χάσει έτσι 4 νεογέννητα που τα παράτησε η μαμά τους. τα πρόσεξα όσο μπορούσα άλλα πεθάνανε κ μου έχει μείνει αυτή η φρικτή εικόνα που τα έβλεπα να πεθαίνουν κ δεν μπορούσα να κάνω τίποτα τα πήγα κ στο γιατρό για όρο αλλά δενέγινε τιποτα γιατί όπως μ είπε δεν έιχαν αντισώματα επειδη δεν τράφηκαν αρκετά από το γάλα της μαμάς τους Τι να πω είναι φρικτές εικόνες που δεν θέλων να τις θυμάμαι Click για ανάπτυξη... Ασε εχω και εγω παρει στο σπιτι μου περυσι δυο γατακια που ηταν ημερων...ουτε μια βδομαδα δεν ζησανε!!!Ειχε πεθανει η μαμα τους και τα βρηκαμε μαλλον τα ακουσαμε να κλαινε...Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 00:28 Η elvenstar: #683 19-04-08 00:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ασε εχω και εγω παρει στο σπιτι μου περυσι δυο γατακια που ηταν ημερων...ουτε μια βδομαδα δεν ζησανε!!!Ειχε πεθανει η μαμα τους και τα βρηκαμε μαλλον τα ακουσαμε να κλαινε...Τι να πω... Click για ανάπτυξη... Πολύ δύσκολες καταστάσεις πρέπει να έχεις κ γνώσεις κ πειρα με τα μικρούλια κ πάλι δεν τα καταφέρνουν όλα. Ας το αφήσουμε αυτό γιατί στεναχωριέμαι πολύ πραγματικά δεν θέλω να ακούω για θανάτους ή δυστυχήαμτα από ζωάκια Εσύ ποτε φεύγεις ή δεν θα πάτε τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 00:32 Η zorica έγραψε: #684 19-04-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πολύ δύσκολες καταστάσεις πρέπει να έχεις κ γνώσεις κ πειρα με τα μικρούλια κ πάλι δεν τα καταφέρνουν όλα. Ας το αφήσουμε αυτό γιατί στεναχωριέμαι πολύ πραγματικά δεν θέλω να ακούω για θανάτους ή δυστυχήαμτα από ζωάκια Εσύ ποτε φεύγεις ή δεν θα πάτε τελικά; Click για ανάπτυξη... Kαλυτερο μερος για το Πασχα απο `δω δεν υπαρχει!!!Ειμαστε στην θαλασσα και εδω καινε και τον Ιουδα με τις βαρκες και βεγκαλικα και χαμος...απλα τελειο...Εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 00:38 Η elvenstar: #685 19-04-08 00:38 Έμεις λέγαμε να πάμε Βόλο αλλά δεν ξέρω τι θα κάνω τελικά γιατί μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα υγείας ίσως πάω μόνο για το ψήσημο αν είμαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 00:46 Η zorica έγραψε: #686 19-04-08 00:46 Περαστικα σου ,ειναι ιωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 00:53 Η elvenstar: #687 19-04-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Περαστικα σου ,ειναι ιωση? Click για ανάπτυξη... 'Οχι μωρε μακάρι να ήταν ίωση. Από δυστύχημα είχα χτυπήσει στα νεφρά κ τώρα τελευταία πάω από το κακό στο χειρότερο. Ελπίζω να μη χρειατεί νοσηλεία γιατί δεν μπορώ με τπτ τα Νοσοκομεία Ευχαριστώ για τις ευχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:02 Η zorica έγραψε: #688 19-04-08 01:02 Πω πω Σλιθερινακι ...σου στελνω τοτε τα δικα μου μαγια(απο την ιδια σχολη ειμαστε,το Χογκουαρντ αλλα απο αλλη αδελφοτητα εγω...Γ.) να γινεις γρηγορα καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:05 Η elvenstar: #689 19-04-08 01:05 Από πιο Dorm είσαι εσύ λες να κάνουμε κ 1α Χογκ thred; να μαζευόμαστε όλοι οι μάγοι να τα λέμε. Ευχαριστώ Ζοριτσα μου κάνε τα μαγικά σου να γίνω καλύτερα (ελπίζω να μη μου έκανες την ασυγχώρητη κατάρα ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η zorica έγραψε: #690 19-04-08 01:10 Γκριφινδορ!!!Εχουμε πιο καλους μαγους εκει...και ΔΕΝ κανουμε κακες σκεψειςμονο τα καλυτερα σου στελνω...και θα δεις οτι θα πιασει...ΔΕΝ θα χρειαστεις νοσοκομειο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:13 Η elvenstar: #691 19-04-08 01:13 Αφου μου τα στέλνεις εσυ θα πιάσει έβαλες κ τον Νταμπλντορ να κάνει τα μαγικά του θα πιάσει σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:17 Η zorica έγραψε: #692 19-04-08 01:17 Πολλες βοηθειες εχω...ειναι και η ΕΡΜΙΟΝΗ η αληθεινη εδω που ειμαι...τι αλλο θελεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:19 Η elvenstar: #693 19-04-08 01:19 Τι εννοείς ειναι κ η Ερμιόνη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:21 Η zorica έγραψε: #694 19-04-08 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι εννοείς ειναι κ η Ερμιόνη;;; Click για ανάπτυξη... Η κολλητη του Ποτερ βρε...ειναι εδω!!!Εδω που ειμαι εγω...και σου στελνουμε τα μαγικα μαζι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:22 Η elvenstar: #695 19-04-08 01:22 Τι κάνεις εκεί που είσαι εσύ; Αλήθεια που εισαι στο Χόλυγουντ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:25 Η zorica έγραψε: #696 19-04-08 01:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι κάνεις εκεί που είσαι εσύ; Αλήθεια που εισαι στο Χόλυγουντ; Click για ανάπτυξη... Ααααααααα δεν εχεις καταλαβει μου φαινεται...Το μερος που ζω στα αληθεια λεγεται Ερμιονη και ειναι στη Πελοπονησο απεναντι απο Σπετσες,Υδρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:28 Η elvenstar: #697 19-04-08 01:28 Δεν το ήξερα βρε ότι μένεις εκεί Ε τότε οντως με βοηθάει κ η Ερμιόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η zorica έγραψε: #698 19-04-08 01:31 Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:33 Η elvenstar: #699 19-04-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Click για ανάπτυξη... Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:35 Η zorica έγραψε: #700 19-04-08 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσεις...Πως ειναι το ονομα σου?(Εαν θες το λες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ασε εχω και εγω παρει στο σπιτι μου περυσι δυο γατακια που ηταν ημερων...ουτε μια βδομαδα δεν ζησανε!!!Ειχε πεθανει η μαμα τους και τα βρηκαμε μαλλον τα ακουσαμε να κλαινε...Τι να πω... Click για ανάπτυξη... Πολύ δύσκολες καταστάσεις πρέπει να έχεις κ γνώσεις κ πειρα με τα μικρούλια κ πάλι δεν τα καταφέρνουν όλα. Ας το αφήσουμε αυτό γιατί στεναχωριέμαι πολύ πραγματικά δεν θέλω να ακούω για θανάτους ή δυστυχήαμτα από ζωάκια Εσύ ποτε φεύγεις ή δεν θα πάτε τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 00:32 Η zorica έγραψε: #684 19-04-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πολύ δύσκολες καταστάσεις πρέπει να έχεις κ γνώσεις κ πειρα με τα μικρούλια κ πάλι δεν τα καταφέρνουν όλα. Ας το αφήσουμε αυτό γιατί στεναχωριέμαι πολύ πραγματικά δεν θέλω να ακούω για θανάτους ή δυστυχήαμτα από ζωάκια Εσύ ποτε φεύγεις ή δεν θα πάτε τελικά; Click για ανάπτυξη... Kαλυτερο μερος για το Πασχα απο `δω δεν υπαρχει!!!Ειμαστε στην θαλασσα και εδω καινε και τον Ιουδα με τις βαρκες και βεγκαλικα και χαμος...απλα τελειο...Εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 00:38 Η elvenstar: #685 19-04-08 00:38 Έμεις λέγαμε να πάμε Βόλο αλλά δεν ξέρω τι θα κάνω τελικά γιατί μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα υγείας ίσως πάω μόνο για το ψήσημο αν είμαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 00:46 Η zorica έγραψε: #686 19-04-08 00:46 Περαστικα σου ,ειναι ιωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 00:53 Η elvenstar: #687 19-04-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Περαστικα σου ,ειναι ιωση? Click για ανάπτυξη... 'Οχι μωρε μακάρι να ήταν ίωση. Από δυστύχημα είχα χτυπήσει στα νεφρά κ τώρα τελευταία πάω από το κακό στο χειρότερο. Ελπίζω να μη χρειατεί νοσηλεία γιατί δεν μπορώ με τπτ τα Νοσοκομεία Ευχαριστώ για τις ευχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:02 Η zorica έγραψε: #688 19-04-08 01:02 Πω πω Σλιθερινακι ...σου στελνω τοτε τα δικα μου μαγια(απο την ιδια σχολη ειμαστε,το Χογκουαρντ αλλα απο αλλη αδελφοτητα εγω...Γ.) να γινεις γρηγορα καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:05 Η elvenstar: #689 19-04-08 01:05 Από πιο Dorm είσαι εσύ λες να κάνουμε κ 1α Χογκ thred; να μαζευόμαστε όλοι οι μάγοι να τα λέμε. Ευχαριστώ Ζοριτσα μου κάνε τα μαγικά σου να γίνω καλύτερα (ελπίζω να μη μου έκανες την ασυγχώρητη κατάρα ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η zorica έγραψε: #690 19-04-08 01:10 Γκριφινδορ!!!Εχουμε πιο καλους μαγους εκει...και ΔΕΝ κανουμε κακες σκεψειςμονο τα καλυτερα σου στελνω...και θα δεις οτι θα πιασει...ΔΕΝ θα χρειαστεις νοσοκομειο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:13 Η elvenstar: #691 19-04-08 01:13 Αφου μου τα στέλνεις εσυ θα πιάσει έβαλες κ τον Νταμπλντορ να κάνει τα μαγικά του θα πιάσει σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:17 Η zorica έγραψε: #692 19-04-08 01:17 Πολλες βοηθειες εχω...ειναι και η ΕΡΜΙΟΝΗ η αληθεινη εδω που ειμαι...τι αλλο θελεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:19 Η elvenstar: #693 19-04-08 01:19 Τι εννοείς ειναι κ η Ερμιόνη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:21 Η zorica έγραψε: #694 19-04-08 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι εννοείς ειναι κ η Ερμιόνη;;; Click για ανάπτυξη... Η κολλητη του Ποτερ βρε...ειναι εδω!!!Εδω που ειμαι εγω...και σου στελνουμε τα μαγικα μαζι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:22 Η elvenstar: #695 19-04-08 01:22 Τι κάνεις εκεί που είσαι εσύ; Αλήθεια που εισαι στο Χόλυγουντ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:25 Η zorica έγραψε: #696 19-04-08 01:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι κάνεις εκεί που είσαι εσύ; Αλήθεια που εισαι στο Χόλυγουντ; Click για ανάπτυξη... Ααααααααα δεν εχεις καταλαβει μου φαινεται...Το μερος που ζω στα αληθεια λεγεται Ερμιονη και ειναι στη Πελοπονησο απεναντι απο Σπετσες,Υδρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:28 Η elvenstar: #697 19-04-08 01:28 Δεν το ήξερα βρε ότι μένεις εκεί Ε τότε οντως με βοηθάει κ η Ερμιόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η zorica έγραψε: #698 19-04-08 01:31 Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:33 Η elvenstar: #699 19-04-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Click για ανάπτυξη... Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:35 Η zorica έγραψε: #700 19-04-08 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσεις...Πως ειναι το ονομα σου?(Εαν θες το λες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πολύ δύσκολες καταστάσεις πρέπει να έχεις κ γνώσεις κ πειρα με τα μικρούλια κ πάλι δεν τα καταφέρνουν όλα. Ας το αφήσουμε αυτό γιατί στεναχωριέμαι πολύ πραγματικά δεν θέλω να ακούω για θανάτους ή δυστυχήαμτα από ζωάκια Εσύ ποτε φεύγεις ή δεν θα πάτε τελικά; Click για ανάπτυξη... Kαλυτερο μερος για το Πασχα απο `δω δεν υπαρχει!!!Ειμαστε στην θαλασσα και εδω καινε και τον Ιουδα με τις βαρκες και βεγκαλικα και χαμος...απλα τελειο...Εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 00:38 Η elvenstar: #685 19-04-08 00:38 Έμεις λέγαμε να πάμε Βόλο αλλά δεν ξέρω τι θα κάνω τελικά γιατί μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα υγείας ίσως πάω μόνο για το ψήσημο αν είμαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 00:46 Η zorica έγραψε: #686 19-04-08 00:46 Περαστικα σου ,ειναι ιωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 00:53 Η elvenstar: #687 19-04-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Περαστικα σου ,ειναι ιωση? Click για ανάπτυξη... 'Οχι μωρε μακάρι να ήταν ίωση. Από δυστύχημα είχα χτυπήσει στα νεφρά κ τώρα τελευταία πάω από το κακό στο χειρότερο. Ελπίζω να μη χρειατεί νοσηλεία γιατί δεν μπορώ με τπτ τα Νοσοκομεία Ευχαριστώ για τις ευχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:02 Η zorica έγραψε: #688 19-04-08 01:02 Πω πω Σλιθερινακι ...σου στελνω τοτε τα δικα μου μαγια(απο την ιδια σχολη ειμαστε,το Χογκουαρντ αλλα απο αλλη αδελφοτητα εγω...Γ.) να γινεις γρηγορα καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:05 Η elvenstar: #689 19-04-08 01:05 Από πιο Dorm είσαι εσύ λες να κάνουμε κ 1α Χογκ thred; να μαζευόμαστε όλοι οι μάγοι να τα λέμε. Ευχαριστώ Ζοριτσα μου κάνε τα μαγικά σου να γίνω καλύτερα (ελπίζω να μη μου έκανες την ασυγχώρητη κατάρα ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η zorica έγραψε: #690 19-04-08 01:10 Γκριφινδορ!!!Εχουμε πιο καλους μαγους εκει...και ΔΕΝ κανουμε κακες σκεψειςμονο τα καλυτερα σου στελνω...και θα δεις οτι θα πιασει...ΔΕΝ θα χρειαστεις νοσοκομειο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:13 Η elvenstar: #691 19-04-08 01:13 Αφου μου τα στέλνεις εσυ θα πιάσει έβαλες κ τον Νταμπλντορ να κάνει τα μαγικά του θα πιάσει σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:17 Η zorica έγραψε: #692 19-04-08 01:17 Πολλες βοηθειες εχω...ειναι και η ΕΡΜΙΟΝΗ η αληθεινη εδω που ειμαι...τι αλλο θελεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:19 Η elvenstar: #693 19-04-08 01:19 Τι εννοείς ειναι κ η Ερμιόνη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:21 Η zorica έγραψε: #694 19-04-08 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι εννοείς ειναι κ η Ερμιόνη;;; Click για ανάπτυξη... Η κολλητη του Ποτερ βρε...ειναι εδω!!!Εδω που ειμαι εγω...και σου στελνουμε τα μαγικα μαζι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:22 Η elvenstar: #695 19-04-08 01:22 Τι κάνεις εκεί που είσαι εσύ; Αλήθεια που εισαι στο Χόλυγουντ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:25 Η zorica έγραψε: #696 19-04-08 01:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι κάνεις εκεί που είσαι εσύ; Αλήθεια που εισαι στο Χόλυγουντ; Click για ανάπτυξη... Ααααααααα δεν εχεις καταλαβει μου φαινεται...Το μερος που ζω στα αληθεια λεγεται Ερμιονη και ειναι στη Πελοπονησο απεναντι απο Σπετσες,Υδρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:28 Η elvenstar: #697 19-04-08 01:28 Δεν το ήξερα βρε ότι μένεις εκεί Ε τότε οντως με βοηθάει κ η Ερμιόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η zorica έγραψε: #698 19-04-08 01:31 Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:33 Η elvenstar: #699 19-04-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Click για ανάπτυξη... Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:35 Η zorica έγραψε: #700 19-04-08 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσεις...Πως ειναι το ονομα σου?(Εαν θες το λες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έμεις λέγαμε να πάμε Βόλο αλλά δεν ξέρω τι θα κάνω τελικά γιατί μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα υγείας ίσως πάω μόνο για το ψήσημο αν είμαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 00:46 Η zorica έγραψε: #686 19-04-08 00:46 Περαστικα σου ,ειναι ιωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 00:53 Η elvenstar: #687 19-04-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Περαστικα σου ,ειναι ιωση? Click για ανάπτυξη... 'Οχι μωρε μακάρι να ήταν ίωση. Από δυστύχημα είχα χτυπήσει στα νεφρά κ τώρα τελευταία πάω από το κακό στο χειρότερο. Ελπίζω να μη χρειατεί νοσηλεία γιατί δεν μπορώ με τπτ τα Νοσοκομεία Ευχαριστώ για τις ευχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:02 Η zorica έγραψε: #688 19-04-08 01:02 Πω πω Σλιθερινακι ...σου στελνω τοτε τα δικα μου μαγια(απο την ιδια σχολη ειμαστε,το Χογκουαρντ αλλα απο αλλη αδελφοτητα εγω...Γ.) να γινεις γρηγορα καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:05 Η elvenstar: #689 19-04-08 01:05 Από πιο Dorm είσαι εσύ λες να κάνουμε κ 1α Χογκ thred; να μαζευόμαστε όλοι οι μάγοι να τα λέμε. Ευχαριστώ Ζοριτσα μου κάνε τα μαγικά σου να γίνω καλύτερα (ελπίζω να μη μου έκανες την ασυγχώρητη κατάρα ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η zorica έγραψε: #690 19-04-08 01:10 Γκριφινδορ!!!Εχουμε πιο καλους μαγους εκει...και ΔΕΝ κανουμε κακες σκεψειςμονο τα καλυτερα σου στελνω...και θα δεις οτι θα πιασει...ΔΕΝ θα χρειαστεις νοσοκομειο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:13 Η elvenstar: #691 19-04-08 01:13 Αφου μου τα στέλνεις εσυ θα πιάσει έβαλες κ τον Νταμπλντορ να κάνει τα μαγικά του θα πιάσει σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:17 Η zorica έγραψε: #692 19-04-08 01:17 Πολλες βοηθειες εχω...ειναι και η ΕΡΜΙΟΝΗ η αληθεινη εδω που ειμαι...τι αλλο θελεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:19 Η elvenstar: #693 19-04-08 01:19 Τι εννοείς ειναι κ η Ερμιόνη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:21 Η zorica έγραψε: #694 19-04-08 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι εννοείς ειναι κ η Ερμιόνη;;; Click για ανάπτυξη... Η κολλητη του Ποτερ βρε...ειναι εδω!!!Εδω που ειμαι εγω...και σου στελνουμε τα μαγικα μαζι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:22 Η elvenstar: #695 19-04-08 01:22 Τι κάνεις εκεί που είσαι εσύ; Αλήθεια που εισαι στο Χόλυγουντ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:25 Η zorica έγραψε: #696 19-04-08 01:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι κάνεις εκεί που είσαι εσύ; Αλήθεια που εισαι στο Χόλυγουντ; Click για ανάπτυξη... Ααααααααα δεν εχεις καταλαβει μου φαινεται...Το μερος που ζω στα αληθεια λεγεται Ερμιονη και ειναι στη Πελοπονησο απεναντι απο Σπετσες,Υδρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:28 Η elvenstar: #697 19-04-08 01:28 Δεν το ήξερα βρε ότι μένεις εκεί Ε τότε οντως με βοηθάει κ η Ερμιόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η zorica έγραψε: #698 19-04-08 01:31 Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:33 Η elvenstar: #699 19-04-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Click για ανάπτυξη... Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:35 Η zorica έγραψε: #700 19-04-08 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσεις...Πως ειναι το ονομα σου?(Εαν θες το λες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περαστικα σου ,ειναι ιωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 00:53 Η elvenstar: #687 19-04-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Περαστικα σου ,ειναι ιωση? Click για ανάπτυξη... 'Οχι μωρε μακάρι να ήταν ίωση. Από δυστύχημα είχα χτυπήσει στα νεφρά κ τώρα τελευταία πάω από το κακό στο χειρότερο. Ελπίζω να μη χρειατεί νοσηλεία γιατί δεν μπορώ με τπτ τα Νοσοκομεία Ευχαριστώ για τις ευχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:02 Η zorica έγραψε: #688 19-04-08 01:02 Πω πω Σλιθερινακι ...σου στελνω τοτε τα δικα μου μαγια(απο την ιδια σχολη ειμαστε,το Χογκουαρντ αλλα απο αλλη αδελφοτητα εγω...Γ.) να γινεις γρηγορα καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:05 Η elvenstar: #689 19-04-08 01:05 Από πιο Dorm είσαι εσύ λες να κάνουμε κ 1α Χογκ thred; να μαζευόμαστε όλοι οι μάγοι να τα λέμε. Ευχαριστώ Ζοριτσα μου κάνε τα μαγικά σου να γίνω καλύτερα (ελπίζω να μη μου έκανες την ασυγχώρητη κατάρα ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η zorica έγραψε: #690 19-04-08 01:10 Γκριφινδορ!!!Εχουμε πιο καλους μαγους εκει...και ΔΕΝ κανουμε κακες σκεψειςμονο τα καλυτερα σου στελνω...και θα δεις οτι θα πιασει...ΔΕΝ θα χρειαστεις νοσοκομειο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:13 Η elvenstar: #691 19-04-08 01:13 Αφου μου τα στέλνεις εσυ θα πιάσει έβαλες κ τον Νταμπλντορ να κάνει τα μαγικά του θα πιάσει σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:17 Η zorica έγραψε: #692 19-04-08 01:17 Πολλες βοηθειες εχω...ειναι και η ΕΡΜΙΟΝΗ η αληθεινη εδω που ειμαι...τι αλλο θελεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:19 Η elvenstar: #693 19-04-08 01:19 Τι εννοείς ειναι κ η Ερμιόνη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:21 Η zorica έγραψε: #694 19-04-08 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι εννοείς ειναι κ η Ερμιόνη;;; Click για ανάπτυξη... Η κολλητη του Ποτερ βρε...ειναι εδω!!!Εδω που ειμαι εγω...και σου στελνουμε τα μαγικα μαζι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:22 Η elvenstar: #695 19-04-08 01:22 Τι κάνεις εκεί που είσαι εσύ; Αλήθεια που εισαι στο Χόλυγουντ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:25 Η zorica έγραψε: #696 19-04-08 01:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι κάνεις εκεί που είσαι εσύ; Αλήθεια που εισαι στο Χόλυγουντ; Click για ανάπτυξη... Ααααααααα δεν εχεις καταλαβει μου φαινεται...Το μερος που ζω στα αληθεια λεγεται Ερμιονη και ειναι στη Πελοπονησο απεναντι απο Σπετσες,Υδρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:28 Η elvenstar: #697 19-04-08 01:28 Δεν το ήξερα βρε ότι μένεις εκεί Ε τότε οντως με βοηθάει κ η Ερμιόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η zorica έγραψε: #698 19-04-08 01:31 Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:33 Η elvenstar: #699 19-04-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Click για ανάπτυξη... Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:35 Η zorica έγραψε: #700 19-04-08 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσεις...Πως ειναι το ονομα σου?(Εαν θες το λες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Περαστικα σου ,ειναι ιωση? Click για ανάπτυξη... 'Οχι μωρε μακάρι να ήταν ίωση. Από δυστύχημα είχα χτυπήσει στα νεφρά κ τώρα τελευταία πάω από το κακό στο χειρότερο. Ελπίζω να μη χρειατεί νοσηλεία γιατί δεν μπορώ με τπτ τα Νοσοκομεία Ευχαριστώ για τις ευχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:02 Η zorica έγραψε: #688 19-04-08 01:02 Πω πω Σλιθερινακι ...σου στελνω τοτε τα δικα μου μαγια(απο την ιδια σχολη ειμαστε,το Χογκουαρντ αλλα απο αλλη αδελφοτητα εγω...Γ.) να γινεις γρηγορα καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:05 Η elvenstar: #689 19-04-08 01:05 Από πιο Dorm είσαι εσύ λες να κάνουμε κ 1α Χογκ thred; να μαζευόμαστε όλοι οι μάγοι να τα λέμε. Ευχαριστώ Ζοριτσα μου κάνε τα μαγικά σου να γίνω καλύτερα (ελπίζω να μη μου έκανες την ασυγχώρητη κατάρα ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η zorica έγραψε: #690 19-04-08 01:10 Γκριφινδορ!!!Εχουμε πιο καλους μαγους εκει...και ΔΕΝ κανουμε κακες σκεψειςμονο τα καλυτερα σου στελνω...και θα δεις οτι θα πιασει...ΔΕΝ θα χρειαστεις νοσοκομειο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:13 Η elvenstar: #691 19-04-08 01:13 Αφου μου τα στέλνεις εσυ θα πιάσει έβαλες κ τον Νταμπλντορ να κάνει τα μαγικά του θα πιάσει σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:17 Η zorica έγραψε: #692 19-04-08 01:17 Πολλες βοηθειες εχω...ειναι και η ΕΡΜΙΟΝΗ η αληθεινη εδω που ειμαι...τι αλλο θελεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:19 Η elvenstar: #693 19-04-08 01:19 Τι εννοείς ειναι κ η Ερμιόνη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:21 Η zorica έγραψε: #694 19-04-08 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι εννοείς ειναι κ η Ερμιόνη;;; Click για ανάπτυξη... Η κολλητη του Ποτερ βρε...ειναι εδω!!!Εδω που ειμαι εγω...και σου στελνουμε τα μαγικα μαζι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:22 Η elvenstar: #695 19-04-08 01:22 Τι κάνεις εκεί που είσαι εσύ; Αλήθεια που εισαι στο Χόλυγουντ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:25 Η zorica έγραψε: #696 19-04-08 01:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι κάνεις εκεί που είσαι εσύ; Αλήθεια που εισαι στο Χόλυγουντ; Click για ανάπτυξη... Ααααααααα δεν εχεις καταλαβει μου φαινεται...Το μερος που ζω στα αληθεια λεγεται Ερμιονη και ειναι στη Πελοπονησο απεναντι απο Σπετσες,Υδρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:28 Η elvenstar: #697 19-04-08 01:28 Δεν το ήξερα βρε ότι μένεις εκεί Ε τότε οντως με βοηθάει κ η Ερμιόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η zorica έγραψε: #698 19-04-08 01:31 Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:33 Η elvenstar: #699 19-04-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Click για ανάπτυξη... Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:35 Η zorica έγραψε: #700 19-04-08 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσεις...Πως ειναι το ονομα σου?(Εαν θες το λες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πω πω Σλιθερινακι ...σου στελνω τοτε τα δικα μου μαγια(απο την ιδια σχολη ειμαστε,το Χογκουαρντ αλλα απο αλλη αδελφοτητα εγω...Γ.) να γινεις γρηγορα καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:05 Η elvenstar: #689 19-04-08 01:05 Από πιο Dorm είσαι εσύ λες να κάνουμε κ 1α Χογκ thred; να μαζευόμαστε όλοι οι μάγοι να τα λέμε. Ευχαριστώ Ζοριτσα μου κάνε τα μαγικά σου να γίνω καλύτερα (ελπίζω να μη μου έκανες την ασυγχώρητη κατάρα ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η zorica έγραψε: #690 19-04-08 01:10 Γκριφινδορ!!!Εχουμε πιο καλους μαγους εκει...και ΔΕΝ κανουμε κακες σκεψειςμονο τα καλυτερα σου στελνω...και θα δεις οτι θα πιασει...ΔΕΝ θα χρειαστεις νοσοκομειο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:13 Η elvenstar: #691 19-04-08 01:13 Αφου μου τα στέλνεις εσυ θα πιάσει έβαλες κ τον Νταμπλντορ να κάνει τα μαγικά του θα πιάσει σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:17 Η zorica έγραψε: #692 19-04-08 01:17 Πολλες βοηθειες εχω...ειναι και η ΕΡΜΙΟΝΗ η αληθεινη εδω που ειμαι...τι αλλο θελεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:19 Η elvenstar: #693 19-04-08 01:19 Τι εννοείς ειναι κ η Ερμιόνη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:21 Η zorica έγραψε: #694 19-04-08 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι εννοείς ειναι κ η Ερμιόνη;;; Click για ανάπτυξη... Η κολλητη του Ποτερ βρε...ειναι εδω!!!Εδω που ειμαι εγω...και σου στελνουμε τα μαγικα μαζι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:22 Η elvenstar: #695 19-04-08 01:22 Τι κάνεις εκεί που είσαι εσύ; Αλήθεια που εισαι στο Χόλυγουντ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:25 Η zorica έγραψε: #696 19-04-08 01:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι κάνεις εκεί που είσαι εσύ; Αλήθεια που εισαι στο Χόλυγουντ; Click για ανάπτυξη... Ααααααααα δεν εχεις καταλαβει μου φαινεται...Το μερος που ζω στα αληθεια λεγεται Ερμιονη και ειναι στη Πελοπονησο απεναντι απο Σπετσες,Υδρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:28 Η elvenstar: #697 19-04-08 01:28 Δεν το ήξερα βρε ότι μένεις εκεί Ε τότε οντως με βοηθάει κ η Ερμιόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η zorica έγραψε: #698 19-04-08 01:31 Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:33 Η elvenstar: #699 19-04-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Click για ανάπτυξη... Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:35 Η zorica έγραψε: #700 19-04-08 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσεις...Πως ειναι το ονομα σου?(Εαν θες το λες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Από πιο Dorm είσαι εσύ λες να κάνουμε κ 1α Χογκ thred; να μαζευόμαστε όλοι οι μάγοι να τα λέμε. Ευχαριστώ Ζοριτσα μου κάνε τα μαγικά σου να γίνω καλύτερα (ελπίζω να μη μου έκανες την ασυγχώρητη κατάρα ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η zorica έγραψε: #690 19-04-08 01:10 Γκριφινδορ!!!Εχουμε πιο καλους μαγους εκει...και ΔΕΝ κανουμε κακες σκεψειςμονο τα καλυτερα σου στελνω...και θα δεις οτι θα πιασει...ΔΕΝ θα χρειαστεις νοσοκομειο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:13 Η elvenstar: #691 19-04-08 01:13 Αφου μου τα στέλνεις εσυ θα πιάσει έβαλες κ τον Νταμπλντορ να κάνει τα μαγικά του θα πιάσει σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:17 Η zorica έγραψε: #692 19-04-08 01:17 Πολλες βοηθειες εχω...ειναι και η ΕΡΜΙΟΝΗ η αληθεινη εδω που ειμαι...τι αλλο θελεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:19 Η elvenstar: #693 19-04-08 01:19 Τι εννοείς ειναι κ η Ερμιόνη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:21 Η zorica έγραψε: #694 19-04-08 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι εννοείς ειναι κ η Ερμιόνη;;; Click για ανάπτυξη... Η κολλητη του Ποτερ βρε...ειναι εδω!!!Εδω που ειμαι εγω...και σου στελνουμε τα μαγικα μαζι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:22 Η elvenstar: #695 19-04-08 01:22 Τι κάνεις εκεί που είσαι εσύ; Αλήθεια που εισαι στο Χόλυγουντ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:25 Η zorica έγραψε: #696 19-04-08 01:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι κάνεις εκεί που είσαι εσύ; Αλήθεια που εισαι στο Χόλυγουντ; Click για ανάπτυξη... Ααααααααα δεν εχεις καταλαβει μου φαινεται...Το μερος που ζω στα αληθεια λεγεται Ερμιονη και ειναι στη Πελοπονησο απεναντι απο Σπετσες,Υδρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:28 Η elvenstar: #697 19-04-08 01:28 Δεν το ήξερα βρε ότι μένεις εκεί Ε τότε οντως με βοηθάει κ η Ερμιόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η zorica έγραψε: #698 19-04-08 01:31 Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:33 Η elvenstar: #699 19-04-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Click για ανάπτυξη... Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:35 Η zorica έγραψε: #700 19-04-08 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσεις...Πως ειναι το ονομα σου?(Εαν θες το λες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γκριφινδορ!!!Εχουμε πιο καλους μαγους εκει...και ΔΕΝ κανουμε κακες σκεψειςμονο τα καλυτερα σου στελνω...και θα δεις οτι θα πιασει...ΔΕΝ θα χρειαστεις νοσοκομειο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:13 Η elvenstar: #691 19-04-08 01:13 Αφου μου τα στέλνεις εσυ θα πιάσει έβαλες κ τον Νταμπλντορ να κάνει τα μαγικά του θα πιάσει σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:17 Η zorica έγραψε: #692 19-04-08 01:17 Πολλες βοηθειες εχω...ειναι και η ΕΡΜΙΟΝΗ η αληθεινη εδω που ειμαι...τι αλλο θελεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:19 Η elvenstar: #693 19-04-08 01:19 Τι εννοείς ειναι κ η Ερμιόνη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:21 Η zorica έγραψε: #694 19-04-08 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι εννοείς ειναι κ η Ερμιόνη;;; Click για ανάπτυξη... Η κολλητη του Ποτερ βρε...ειναι εδω!!!Εδω που ειμαι εγω...και σου στελνουμε τα μαγικα μαζι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:22 Η elvenstar: #695 19-04-08 01:22 Τι κάνεις εκεί που είσαι εσύ; Αλήθεια που εισαι στο Χόλυγουντ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:25 Η zorica έγραψε: #696 19-04-08 01:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι κάνεις εκεί που είσαι εσύ; Αλήθεια που εισαι στο Χόλυγουντ; Click για ανάπτυξη... Ααααααααα δεν εχεις καταλαβει μου φαινεται...Το μερος που ζω στα αληθεια λεγεται Ερμιονη και ειναι στη Πελοπονησο απεναντι απο Σπετσες,Υδρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:28 Η elvenstar: #697 19-04-08 01:28 Δεν το ήξερα βρε ότι μένεις εκεί Ε τότε οντως με βοηθάει κ η Ερμιόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η zorica έγραψε: #698 19-04-08 01:31 Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:33 Η elvenstar: #699 19-04-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Click για ανάπτυξη... Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:35 Η zorica έγραψε: #700 19-04-08 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσεις...Πως ειναι το ονομα σου?(Εαν θες το λες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αφου μου τα στέλνεις εσυ θα πιάσει έβαλες κ τον Νταμπλντορ να κάνει τα μαγικά του θα πιάσει σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:17 Η zorica έγραψε: #692 19-04-08 01:17 Πολλες βοηθειες εχω...ειναι και η ΕΡΜΙΟΝΗ η αληθεινη εδω που ειμαι...τι αλλο θελεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:19 Η elvenstar: #693 19-04-08 01:19 Τι εννοείς ειναι κ η Ερμιόνη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:21 Η zorica έγραψε: #694 19-04-08 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι εννοείς ειναι κ η Ερμιόνη;;; Click για ανάπτυξη... Η κολλητη του Ποτερ βρε...ειναι εδω!!!Εδω που ειμαι εγω...και σου στελνουμε τα μαγικα μαζι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:22 Η elvenstar: #695 19-04-08 01:22 Τι κάνεις εκεί που είσαι εσύ; Αλήθεια που εισαι στο Χόλυγουντ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:25 Η zorica έγραψε: #696 19-04-08 01:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι κάνεις εκεί που είσαι εσύ; Αλήθεια που εισαι στο Χόλυγουντ; Click για ανάπτυξη... Ααααααααα δεν εχεις καταλαβει μου φαινεται...Το μερος που ζω στα αληθεια λεγεται Ερμιονη και ειναι στη Πελοπονησο απεναντι απο Σπετσες,Υδρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:28 Η elvenstar: #697 19-04-08 01:28 Δεν το ήξερα βρε ότι μένεις εκεί Ε τότε οντως με βοηθάει κ η Ερμιόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η zorica έγραψε: #698 19-04-08 01:31 Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:33 Η elvenstar: #699 19-04-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Click για ανάπτυξη... Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:35 Η zorica έγραψε: #700 19-04-08 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσεις...Πως ειναι το ονομα σου?(Εαν θες το λες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολλες βοηθειες εχω...ειναι και η ΕΡΜΙΟΝΗ η αληθεινη εδω που ειμαι...τι αλλο θελεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:19 Η elvenstar: #693 19-04-08 01:19 Τι εννοείς ειναι κ η Ερμιόνη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:21 Η zorica έγραψε: #694 19-04-08 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι εννοείς ειναι κ η Ερμιόνη;;; Click για ανάπτυξη... Η κολλητη του Ποτερ βρε...ειναι εδω!!!Εδω που ειμαι εγω...και σου στελνουμε τα μαγικα μαζι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:22 Η elvenstar: #695 19-04-08 01:22 Τι κάνεις εκεί που είσαι εσύ; Αλήθεια που εισαι στο Χόλυγουντ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:25 Η zorica έγραψε: #696 19-04-08 01:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι κάνεις εκεί που είσαι εσύ; Αλήθεια που εισαι στο Χόλυγουντ; Click για ανάπτυξη... Ααααααααα δεν εχεις καταλαβει μου φαινεται...Το μερος που ζω στα αληθεια λεγεται Ερμιονη και ειναι στη Πελοπονησο απεναντι απο Σπετσες,Υδρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:28 Η elvenstar: #697 19-04-08 01:28 Δεν το ήξερα βρε ότι μένεις εκεί Ε τότε οντως με βοηθάει κ η Ερμιόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η zorica έγραψε: #698 19-04-08 01:31 Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:33 Η elvenstar: #699 19-04-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Click για ανάπτυξη... Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:35 Η zorica έγραψε: #700 19-04-08 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσεις...Πως ειναι το ονομα σου?(Εαν θες το λες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι εννοείς ειναι κ η Ερμιόνη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:21 Η zorica έγραψε: #694 19-04-08 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι εννοείς ειναι κ η Ερμιόνη;;; Click για ανάπτυξη... Η κολλητη του Ποτερ βρε...ειναι εδω!!!Εδω που ειμαι εγω...και σου στελνουμε τα μαγικα μαζι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:22 Η elvenstar: #695 19-04-08 01:22 Τι κάνεις εκεί που είσαι εσύ; Αλήθεια που εισαι στο Χόλυγουντ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:25 Η zorica έγραψε: #696 19-04-08 01:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι κάνεις εκεί που είσαι εσύ; Αλήθεια που εισαι στο Χόλυγουντ; Click για ανάπτυξη... Ααααααααα δεν εχεις καταλαβει μου φαινεται...Το μερος που ζω στα αληθεια λεγεται Ερμιονη και ειναι στη Πελοπονησο απεναντι απο Σπετσες,Υδρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:28 Η elvenstar: #697 19-04-08 01:28 Δεν το ήξερα βρε ότι μένεις εκεί Ε τότε οντως με βοηθάει κ η Ερμιόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η zorica έγραψε: #698 19-04-08 01:31 Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:33 Η elvenstar: #699 19-04-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Click για ανάπτυξη... Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:35 Η zorica έγραψε: #700 19-04-08 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσεις...Πως ειναι το ονομα σου?(Εαν θες το λες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι εννοείς ειναι κ η Ερμιόνη;;; Click για ανάπτυξη... Η κολλητη του Ποτερ βρε...ειναι εδω!!!Εδω που ειμαι εγω...και σου στελνουμε τα μαγικα μαζι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:22 Η elvenstar: #695 19-04-08 01:22 Τι κάνεις εκεί που είσαι εσύ; Αλήθεια που εισαι στο Χόλυγουντ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:25 Η zorica έγραψε: #696 19-04-08 01:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι κάνεις εκεί που είσαι εσύ; Αλήθεια που εισαι στο Χόλυγουντ; Click για ανάπτυξη... Ααααααααα δεν εχεις καταλαβει μου φαινεται...Το μερος που ζω στα αληθεια λεγεται Ερμιονη και ειναι στη Πελοπονησο απεναντι απο Σπετσες,Υδρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:28 Η elvenstar: #697 19-04-08 01:28 Δεν το ήξερα βρε ότι μένεις εκεί Ε τότε οντως με βοηθάει κ η Ερμιόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η zorica έγραψε: #698 19-04-08 01:31 Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:33 Η elvenstar: #699 19-04-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Click για ανάπτυξη... Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:35 Η zorica έγραψε: #700 19-04-08 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσεις...Πως ειναι το ονομα σου?(Εαν θες το λες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι κάνεις εκεί που είσαι εσύ; Αλήθεια που εισαι στο Χόλυγουντ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:25 Η zorica έγραψε: #696 19-04-08 01:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι κάνεις εκεί που είσαι εσύ; Αλήθεια που εισαι στο Χόλυγουντ; Click για ανάπτυξη... Ααααααααα δεν εχεις καταλαβει μου φαινεται...Το μερος που ζω στα αληθεια λεγεται Ερμιονη και ειναι στη Πελοπονησο απεναντι απο Σπετσες,Υδρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:28 Η elvenstar: #697 19-04-08 01:28 Δεν το ήξερα βρε ότι μένεις εκεί Ε τότε οντως με βοηθάει κ η Ερμιόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η zorica έγραψε: #698 19-04-08 01:31 Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:33 Η elvenstar: #699 19-04-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Click για ανάπτυξη... Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:35 Η zorica έγραψε: #700 19-04-08 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσεις...Πως ειναι το ονομα σου?(Εαν θες το λες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι κάνεις εκεί που είσαι εσύ; Αλήθεια που εισαι στο Χόλυγουντ; Click για ανάπτυξη... Ααααααααα δεν εχεις καταλαβει μου φαινεται...Το μερος που ζω στα αληθεια λεγεται Ερμιονη και ειναι στη Πελοπονησο απεναντι απο Σπετσες,Υδρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:28 Η elvenstar: #697 19-04-08 01:28 Δεν το ήξερα βρε ότι μένεις εκεί Ε τότε οντως με βοηθάει κ η Ερμιόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η zorica έγραψε: #698 19-04-08 01:31 Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:33 Η elvenstar: #699 19-04-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Click για ανάπτυξη... Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:35 Η zorica έγραψε: #700 19-04-08 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσεις...Πως ειναι το ονομα σου?(Εαν θες το λες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν το ήξερα βρε ότι μένεις εκεί Ε τότε οντως με βοηθάει κ η Ερμιόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η zorica έγραψε: #698 19-04-08 01:31 Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:33 Η elvenstar: #699 19-04-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Click για ανάπτυξη... Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:35 Η zorica έγραψε: #700 19-04-08 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσεις...Πως ειναι το ονομα σου?(Εαν θες το λες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:33 Η elvenstar: #699 19-04-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Click για ανάπτυξη... Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:35 Η zorica έγραψε: #700 19-04-08 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσεις...Πως ειναι το ονομα σου?(Εαν θες το λες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονη οτι δηλωνουμε ειμαστε!!! Click για ανάπτυξη... Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 01:35 Η zorica έγραψε: #700 19-04-08 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσεις...Πως ειναι το ονομα σου?(Εαν θες το λες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσεις...Πως ειναι το ονομα σου?(Εαν θες το λες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.