elvenstar
Επιφανές μέλος
Πάρα πολύ κ εγώ είχα χάσει έτσι 4 νεογέννητα που τα παράτησε η μαμά τους. τα πρόσεξα όσο μπορούσα άλλα πεθάνανε κ μου έχει μείνει αυτή η φρικτή εικόνα που τα έβλεπα να πεθαίνουν κ δεν μπορούσα να κάνω τίποτα τα πήγα κ στο γιατρό για όρο αλλά δενέγινε τιποτα γιατί όπως μ είπε δεν έιχαν αντισώματα επειδη δεν τράφηκαν αρκετά από το γάλα της μαμάς τουςΠω,πω...Τελικα ειναι δυσκολα τα πραγματα με τα μικρα γατακια...
Τι να πω είναι φρικτές εικόνες που δεν θέλων να τις θυμάμαι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Ασε εχω και εγω παρει στο σπιτι μου περυσι δυο γατακια που ηταν ημερων...ουτε μια βδομαδα δεν ζησανε!!!Ειχε πεθανει η μαμα τους και τα βρηκαμε μαλλον τα ακουσαμε να κλαινε...Τι να πω...Πάρα πολύ κ εγώ είχα χάσει έτσι 4 νεογέννητα που τα παράτησε η μαμά τους. τα πρόσεξα όσο μπορούσα άλλα πεθάνανε κ μου έχει μείνει αυτή η φρικτή εικόνα που τα έβλεπα να πεθαίνουν κ δεν μπορούσα να κάνω τίποτα τα πήγα κ στο γιατρό για όρο αλλά δενέγινε τιποτα γιατί όπως μ είπε δεν έιχαν αντισώματα επειδη δεν τράφηκαν αρκετά από το γάλα της μαμάς τουςΤι να πω είναι φρικτές εικόνες που δεν θέλων να τις θυμάμαι
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Πολύ δύσκολες καταστάσεις πρέπει να έχεις κ γνώσεις κ πειρα με τα μικρούλια κ πάλι δεν τα καταφέρνουν όλα. Ας το αφήσουμε αυτό γιατί στεναχωριέμαι πολύ πραγματικά δεν θέλω να ακούω για θανάτους ή δυστυχήαμτα από ζωάκιαΑσε εχω και εγω παρει στο σπιτι μου περυσι δυο γατακια που ηταν ημερων...ουτε μια βδομαδα δεν ζησανε!!!Ειχε πεθανει η μαμα τους και τα βρηκαμε μαλλον τα ακουσαμε να κλαινε...Τι να πω...![]()

Εσύ ποτε φεύγεις ή δεν θα πάτε τελικά;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Kαλυτερο μερος για το Πασχα απο `δω δεν υπαρχει!!!Πολύ δύσκολες καταστάσεις πρέπει να έχεις κ γνώσεις κ πειρα με τα μικρούλια κ πάλι δεν τα καταφέρνουν όλα. Ας το αφήσουμε αυτό γιατί στεναχωριέμαι πολύ πραγματικά δεν θέλω να ακούω για θανάτους ή δυστυχήαμτα από ζωάκιαΕσύ ποτε φεύγεις ή δεν θα πάτε τελικά;
Ειμαστε στην θαλασσα και εδω καινε και τον Ιουδα με τις βαρκες και βεγκαλικα και χαμος...
απλα τελειο...Εσυ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
'Οχι μωρε μακάρι να ήταν ίωση. Από δυστύχημα είχα χτυπήσει στα νεφρά κ τώρα τελευταία πάω από το κακό στο χειρότερο. Ελπίζω να μη χρειατεί νοσηλεία γιατί δεν μπορώ με τπτ τα Νοσοκομεία
Ευχαριστώ για τις ευχέςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

zorica
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

zorica
Διάσημο μέλος

...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

zorica
Διάσημο μέλος
Η κολλητη του Ποτερ βρε...ειναι εδω!!!Εδω που ειμαι εγω...και σου στελνουμε τα μαγικα μαζι!!!Τι εννοείς ειναι κ η Ερμιόνη;;;![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Ααααααααα δεν εχεις καταλαβει μου φαινεται...Το μερος που ζω στα αληθεια λεγεται Ερμιονη και ειναι στη Πελοπονησο απεναντι απο Σπετσες,Υδρα...Τι κάνεις εκεί που είσαι εσύ; Αλήθεια που εισαι στο Χόλυγουντ;

elvenstar
Επιφανές μέλος

Δεν το ήξερα βρε ότι μένεις εκεί
Ε τότε οντως με βοηθάει κ η Ερμιόνη

zorica
Διάσημο μέλος

οτι δηλωνουμε ειμαστε!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματαΑφου το γραφει κατω απο το αβαταρ,οπως σε σενα γραφει Τρικαλα ετσι σε μενα γραφει Ερμιονηοτι δηλωνουμε ειμαστε!!!
![]()

zorica
Διάσημο μέλος
Μ`αρεσεις...Το πιστεύει ότι κοιτάω αλλά δεν προσέχω!!! Μάλλον δεν κάνω για κουτσομπόλα γιατί δεν παρατηρώ καλά τα πράγματα![]()
Πως ειναι το ονομα σου?(Εαν θες το λες...)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool