moukelis
Επιφανές μέλος
Άστα...όλα...Eυχαριστω Κατερινακι
Τι εγιναν τα μωρακια σου?Σαν να διαβασα κατι...ε?![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Εδώ που η γειτονιά μας δεν είναι τόσο κεντρική και μας έχουν πατήσει 2 γατούλια στο παρελθόν...Δυο μηνών μόνο.
Οπότε καλύτερα κτήμα,να ζουν και πιο ελευθερα.
Σας καληνυχτίζω,ο Σείριος με τραβάει στο κρεβάτι.

zorica
Διάσημο μέλος
Nαι,αυτα ειναι...Καληνυχτα και καλα χουζουρια με τον ΣειριοΝαι το διάβασα σε ένα άλλο θρεντ,που τα μάζεψε ο πεθερός δε λες;Καλά θα είναι μωρε,εγώ νομίζω είναι πολύ καλύτερα από μια τσιμεντένια αυλή,βλέπω τα γατάκια μας στο κτήμα και τα χαίρομαι,τόσο ζωηρά,σκαρφαλώνουν,παίζουν...
Εδώ που η γειτονιά μας δεν είναι τόσο κεντρική και μας έχουν πατήσει 2 γατούλια στο παρελθόν...Δυο μηνών μόνο.
Οπότε καλύτερα κτήμα,να ζουν και πιο ελευθερα.
Σας καληνυχτίζω,ο Σείριος με τραβάει στο κρεβάτι.![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
Α,ο καθενας χουζουρευει στο κρεβατι του,απλα θελει να ειμαι εγω στο κρεβατι για να ξαπλωσει στη γατοφορο,δεν του αρεσει να ειμαι στο γραφειο.Παραξενιες και χουγια,και ειναι μονο εναμιση μηνα.Αντρες σου λεει μετα...
Καληνύχτα Μαρκο και Ζορίτσα!
zorica
Διάσημο μέλος
Elena_p
Δραστήριο μέλος

@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμείς δεν είμαστε Περσίας αλλα είμαστε χνουδομπαλίτσες!!!!
Πειράζει?????
Elena_p
Δραστήριο μέλος

@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχι δεν είναι ΠερσικόςΚαλημέρα και σε σένα. Αυτός ο κούκλος στην υπογραφή σου δεν είναι Περσικός? Δεν πειράζει...είναι αρκούντως μαλλιαρός για να είναι εδώ![]()
πρέπει να είναι διασταύρωση με Βάν Τουρκίας απ΄ότι έμαθα στο site γιατί ο κτηνίατρος δεν ήξερε να μου πεί!!!Να σας ρωτήσω μήπως ξέρετε να χαρίζετε κανένα γατάκι Περσίας????
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Ιδού και μια πρωινή φωτογραφία του κούκλου μου

zorica
Διάσημο μέλος
KOYKΛΙ!!!Δεν έχω κάτι υπόψη μου αλλά αν ακούσω θα σου πω. Συνήθως τα περσικά τα πουλάνε πάντως..δύσκολα να βρεις να χαρίζονται.
Ιδού και μια πρωινή φωτογραφία του κούκλου μου
![]()
Δεν πειραζει...ειναι μακρυγουνηςΌχι δεν είναι Περσικόςπρέπει να είναι διασταύρωση με Βάν Τουρκίας απ΄ότι έμαθα στο site γιατί ο κτηνίατρος δεν ήξερε να μου πεί!!!
Να σας ρωτήσω μήπως ξέρετε να χαρίζετε κανένα γατάκι Περσίας????

Επισημα..δεν ξερω αλλα εγω τον βλεπω για γκρι(οντως ενα περιεργο γκρι που κοκκινιζει στο φως και απο μεσα ασπριζειKαλημέρα...δε μου λες zorica..το επίσημο χρώμα του γατούλη σου ποιο είναι? Θα σου πω μετά γιατί ρωτάω![]()

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p
Δραστήριο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Ετσι ελεγα γιατι απο τωρα εχει τασεις φυγης(μη δει την εξωπορτα ανοιχτη...σε ενα δευτερο ειναι εξωΘα το ψάξω εγώ και θα σου πω τι ακριβώς χρώμα είναι...πάντως δεν θεωρείται γκρι σίγουρα..αλήθεια σκοπεύεις να τον στειρώσεις?
)...Γιατι?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool