Περσίας maniacs

Eυχαριστω Κατερινακι;):D

Τι εγιναν τα μωρακια σου?Σαν να διαβασα κατι...ε?:/::(
Άστα...όλα...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχχχχχχχχχχχ....ηταν πολυ πολυ μικρα μωρε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι,ήταν,τώρα μάλλον το Αμελίνι μας θα πάει στο χωριό μοναχούλι,κι όχι με τα μικρά του.Θα παίζει εκεί με την ταρταρουγίτσα μας και θα ειναι πιο ασφαλής από φόλες και αυτοκίνητα...:|

Θα την στειρωσεις τωρα?

Οι δικοι μου δε θελουν...:down:Δεν ξέρω καθόλου,να καταφέρω και τους πείσω,θα τη στειρώσω.

Τι σου λενε ..γιατι δεν θελουν?

Ε ξερεις τα γνωστά,δε θέλουμε να επέμβουμε στη φύση του ζώου,κτλ.Τους έχω εξηγήσει άπειρες φορες,απλά επειδή η συμφωνία μας όταν τη βρήκαμε ήταν να μεγαλώσει λιγάκι και να πάει στο εξοχικό μαζί τους,θεωρούν ότι δεν μου πέφτει λόγος.Για τον Σείριο,όπως και για τον Έκτορα που είχα,δεν τίθεται καν ερώτημα,θα στειρωθεί όταν έρθει η ώρα του.

καταλαβα...και εμεις στο κτημα εχουμε κατι μικρουλια μαζεψει...ειναι 3 αλλα φαινεται να τα πηγαινουν καλα...

Ναι το διάβασα σε ένα άλλο θρεντ,που τα μάζεψε ο πεθερός δε λες;Καλά θα είναι μωρε,εγώ νομίζω είναι πολύ καλύτερα από μια τσιμεντένια αυλή,βλέπω τα γατάκια μας στο κτήμα και τα χαίρομαι,τόσο ζωηρά,σκαρφαλώνουν,παίζουν...
Εδώ που η γειτονιά μας δεν είναι τόσο κεντρική και μας έχουν πατήσει 2 γατούλια στο παρελθόν...Δυο μηνών μόνο.
Οπότε καλύτερα κτήμα,να ζουν και πιο ελευθερα.
Σας καληνυχτίζω,ο Σείριος με τραβάει στο κρεβάτι.:)

Ναι το διάβασα σε ένα άλλο θρεντ,που τα μάζεψε ο πεθερός δε λες;Καλά θα είναι μωρε,εγώ νομίζω είναι πολύ καλύτερα από μια τσιμεντένια αυλή,βλέπω τα γατάκια μας στο κτήμα και τα χαίρομαι,τόσο ζωηρά,σκαρφαλώνουν,παίζουν...
Εδώ που η γειτονιά μας δεν είναι τόσο κεντρική και μας έχουν πατήσει 2 γατούλια στο παρελθόν...Δυο μηνών μόνο.
Οπότε καλύτερα κτήμα,να ζουν και πιο ελευθερα.
Σας καληνυχτίζω,ο Σείριος με τραβάει στο κρεβάτι.:)
Nαι,αυτα ειναι...Καληνυχτα και καλα χουζουρια με τον Σειριο:up:

Nαι,αυτα ειναι...Καληνυχτα και καλα χουζουρια με τον Σειριο:up:
Α,ο καθενας χουζουρευει στο κρεβατι του,απλα θελει να ειμαι εγω στο κρεβατι για να ξαπλωσει στη γατοφορο,δεν του αρεσει να ειμαι στο γραφειο.Παραξενιες και χουγια,και ειναι μονο εναμιση μηνα.Αντρες σου λεει μετα...:lol:Καληνύχτα Μαρκο και Ζορίτσα!:)

Kαλημερα χνουδομπαλιτσες !!!

Kαλημέρα...δε μου λες zorica..το επίσημο χρώμα του γατούλη σου ποιο είναι? Θα σου πω μετά γιατί ρωτάω :P

Καλημέρα!!!!
Εμείς δεν είμαστε Περσίας αλλα είμαστε χνουδομπαλίτσες!!!!
Πειράζει?????

Καλημέρα και σε σένα. Αυτός ο κούκλος στην υπογραφή σου δεν είναι Περσικός? Δεν πειράζει...είναι αρκούντως μαλλιαρός για να είναι εδώ:lol:

Καλημέρα και σε σένα. Αυτός ο κούκλος στην υπογραφή σου δεν είναι Περσικός? Δεν πειράζει...είναι αρκούντως μαλλιαρός για να είναι εδώ:lol:
Όχι δεν είναι Περσικός :( πρέπει να είναι διασταύρωση με Βάν Τουρκίας απ΄ότι έμαθα στο site γιατί ο κτηνίατρος δεν ήξερε να μου πεί!!!
Να σας ρωτήσω μήπως ξέρετε να χαρίζετε κανένα γατάκι Περσίας????

Δεν έχω κάτι υπόψη μου αλλά αν ακούσω θα σου πω. Συνήθως τα περσικά τα πουλάνε πάντως..δύσκολα να βρεις να χαρίζονται.
Ιδού και μια πρωινή φωτογραφία του κούκλου μου:P
Picture3.jpg

Δεν έχω κάτι υπόψη μου αλλά αν ακούσω θα σου πω. Συνήθως τα περσικά τα πουλάνε πάντως..δύσκολα να βρεις να χαρίζονται.
Ιδού και μια πρωινή φωτογραφία του κούκλου μου:P
Picture3.jpg
KOYKΛΙ!!!

Όχι δεν είναι Περσικός :( πρέπει να είναι διασταύρωση με Βάν Τουρκίας απ΄ότι έμαθα στο site γιατί ο κτηνίατρος δεν ήξερε να μου πεί!!!
Να σας ρωτήσω μήπως ξέρετε να χαρίζετε κανένα γατάκι Περσίας????
Δεν πειραζει...ειναι μακρυγουνης:up:
Kαλημέρα...δε μου λες zorica..το επίσημο χρώμα του γατούλη σου ποιο είναι? Θα σου πω μετά γιατί ρωτάω :P
Επισημα..δεν ξερω αλλα εγω τον βλεπω για γκρι(οντως ενα περιεργο γκρι που κοκκινιζει στο φως και απο μεσα ασπριζει:lol::lol::lol:)

Θα το ψάξω εγώ και θα σου πω τι ακριβώς χρώμα είναι...πάντως δεν θεωρείται γκρι σίγουρα..αλήθεια σκοπεύεις να τον στειρώσεις?

Θα το ψάξω εγώ και θα σου πω τι ακριβώς χρώμα είναι...πάντως δεν θεωρείται γκρι σίγουρα..αλήθεια σκοπεύεις να τον στειρώσεις?
Ετσι ελεγα γιατι απο τωρα εχει τασεις φυγης(μη δει την εξωπορτα ανοιχτη...σε ενα δευτερο ειναι εξω:lol:)...Γιατι?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back