elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
ΤΟ πρώτο γατάκι έχει το ιδιο χρώμα με τη δική μου γατούλα. Smoky λεγεται αυτή γιατί στα χαρτιά της δικής μου γράφει silver
σιλβερ λεγεται αλλα ανοικει στην κατηγορια smoke ειναι ολοκληρη ιστορια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος

Ο Μάρκος είναι Θεός, ό,τι χρώμα και να έχει

elvenstar
Επιφανές μέλος
Καλά κ εγώ συμφωνό ο Μαρκούλης είναι θεός
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ξεκινήσαμε απο τον Μάρκο κ έγινε μία παράθεση απο φωτο που η μία μου έμοιαζε με τη δική μου κ είπαν ότι ειναι Σμοκ αλλά εγώ αυτές νόμιζα ότι ειναι Σίλβερ δλδ επεκτάθηκε η συζήτηση σε πιο επιστημονική ανάλυσηΚαλά κ εγώ συμφωνό ο Μαρκούλης είναι θεός
![]()
Καλά, με αυτά τα χρώματα δύσκολα βγάζεις άκρη....

elvenstar
Επιφανές μέλος
Πράγματι κ επειδή όπως κατάλαβα κάθε εκτροφέας βγάζει κ καινούργια κάθε φορά κ τα βαφτίζει όπως νομίζει ότι είναι σωστό δεν βγάζεις με τίποτα άκρη. Κοιτούσα κάτι σελ. από Αμερικάνους κρίως breeder κ δεν έβγαζα άκρη.Καλά, με αυτά τα χρώματα δύσκολα βγάζεις άκρη....![]()
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Μάλιστα αυτό ήταν εύκολο. Δεν μου ειπες όμως έχετε teacup;κοιτα οι περιπτωσεις ειναι πολλεσ οι συνηθεστερες ειναι 2 Shaded και Smoke στην μια περιπτωση η γατα μοιαζει πασπαλισμενη με το χρωμα απο πανω ενω στην αλλη περιτωση το χρωμα βαφει πιο βαθεια
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Μάλιστα αυτό ήταν εύκολο. Δεν μου ειπες όμως έχετε teacup;
αχαχαχαχαχχααχχααα που τις ξερεις αυτες???? καποιος εκανε ιδιετερα!!!!
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Λες της αγριόγατα; όχι δεν λεω αυτή τα μίνι κ τα τικαπ έλεγαεκτος αν θες να πεις ocicat!!! που ειναι ρατσα!!!!
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Λες της αγριόγατα; όχι δεν λεω αυτή τα μίνι κ τα τικαπ έλεγα
OCICAT
EGUPSIAN MAO
δεν μοιαζουν???????
elvenstar
Επιφανές μέλος
την έχω ξαναδει είναι πανέμορφο πλάσμα![]()
OCICAT
moukelis
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο.

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσεΝαι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι.
Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο.![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Ααααααα,μη μου λες τετοια!Πρεπει να μαθει να δεχεται λιγο το μαλωμα,δε γινεται να μας δινει χαστουκια με νυχια καθε φορα.Εν τω μεταξει εχει πολυ γελιο,καθεται και σε κοιταζει με αθωο υφος και μολις τελειωσεις τι εχεις να πεις,σου ριχνει μια ξεγυρισμένη.Σαν να σου λεει"πες τη βλακεια σου τωρα,και ετοιμασου να τη φας".Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool