elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 23:14 Η elvenstar: #761 21-04-08 23:14 ΤΟ πρώτο γατάκι έχει το ιδιο χρώμα με τη δική μου γατούλα. Smoky λεγεται αυτή γιατί στα χαρτιά της δικής μου γράφει silver Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:02 Η fantom-girl: #762 22-04-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΤΟ πρώτο γατάκι έχει το ιδιο χρώμα με τη δική μου γατούλα. Smoky λεγεται αυτή γιατί στα χαρτιά της δικής μου γράφει silver Click για ανάπτυξη... σιλβερ λεγεται αλλα ανοικει στην κατηγορια smoke ειναι ολοκληρη ιστορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:10 Η elvenstar: #763 22-04-08 00:10 Smoke είναι αυτά που έχουν στο τελειωμα τις τρίχας άλλο χρώμα; Αληθεια Fantom μήπω η μαμά σου έχει κ teacup γατάκια περσικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:28 Η Raisa έγραψε: #764 22-04-08 00:28 Για να καταλάβω...για τον Μάρκο μιλάτε;;;; Ο Μάρκος είναι Θεός, ό,τι χρώμα και να έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:31 Η elvenstar: #765 22-04-08 00:31 Ξεκινήσαμε απο τον Μάρκο κ έγινε μία παράθεση απο φωτο που η μία μου έμοιαζε με τη δική μου κ είπαν ότι ειναι Σμοκ αλλά εγώ αυτές νόμιζα ότι ειναι Σίλβερ δλδ επεκτάθηκε η συζήτηση σε πιο επιστημονική ανάλυση Καλά κ εγώ συμφωνό ο Μαρκούλης είναι θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:33 Η Raisa έγραψε: #766 22-04-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ξεκινήσαμε απο τον Μάρκο κ έγινε μία παράθεση απο φωτο που η μία μου έμοιαζε με τη δική μου κ είπαν ότι ειναι Σμοκ αλλά εγώ αυτές νόμιζα ότι ειναι Σίλβερ δλδ επεκτάθηκε η συζήτηση σε πιο επιστημονική ανάλυση Καλά κ εγώ συμφωνό ο Μαρκούλης είναι θεός Click για ανάπτυξη... Καλά, με αυτά τα χρώματα δύσκολα βγάζεις άκρη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:36 Η elvenstar: #767 22-04-08 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, με αυτά τα χρώματα δύσκολα βγάζεις άκρη.... Click για ανάπτυξη... Πράγματι κ επειδή όπως κατάλαβα κάθε εκτροφέας βγάζει κ καινούργια κάθε φορά κ τα βαφτίζει όπως νομίζει ότι είναι σωστό δεν βγάζεις με τίποτα άκρη. Κοιτούσα κάτι σελ. από Αμερικάνους κρίως breeder κ δεν έβγαζα άκρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:50 Η fantom-girl: #768 22-04-08 00:50 κοιτα οι περιπτωσεις ειναι πολλεσ οι συνηθεστερες ειναι 2 Shaded και Smoke στην μια περιπτωση η γατα μοιαζει πασπαλισμενη με το χρωμα απο πανω ενω στην αλλη περιτωση το χρωμα βαφει πιο βαθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:53 Η elvenstar: #769 22-04-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: κοιτα οι περιπτωσεις ειναι πολλεσ οι συνηθεστερες ειναι 2 Shaded και Smoke στην μια περιπτωση η γατα μοιαζει πασπαλισμενη με το χρωμα απο πανω ενω στην αλλη περιτωση το χρωμα βαφει πιο βαθεια Click για ανάπτυξη... Μάλιστα αυτό ήταν εύκολο. Δεν μου ειπες όμως έχετε teacup; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:59 Η fantom-girl: #770 22-04-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλιστα αυτό ήταν εύκολο. Δεν μου ειπες όμως έχετε teacup; Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχχααχχααα που τις ξερεις αυτες???? καποιος εκανε ιδιετερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:07 Η fantom-girl: #771 22-04-08 01:07 εκτος αν θες να πεις ocicat!!! που ειναι ρατσα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η elvenstar: #772 22-04-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εκτος αν θες να πεις ocicat!!! που ειναι ρατσα!!!! Click για ανάπτυξη... Λες της αγριόγατα; όχι δεν λεω αυτή τα μίνι κ τα τικαπ έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:11 Η fantom-girl: #773 22-04-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λες της αγριόγατα; όχι δεν λεω αυτή τα μίνι κ τα τικαπ έλεγα Click για ανάπτυξη... OCICAT EGUPSIAN MAO δεν μοιαζουν??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:14 Η elvenstar: #774 22-04-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OCICAT Click για ανάπτυξη... την έχω ξαναδει είναι πανέμορφο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η moukelis έγραψε: #775 22-04-08 01:18 Γεια σας περσάκια!Τι κούκλα,κι εγώ την έχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:21 Η elvenstar: #776 22-04-08 01:21 Γεια σας κ εσάς Τσαράκια! πως είστε σήμερα ειναι καλά το γατουλίνι σου; Η ΟΣΙΚΑΤ νομίζω είναι διασταύρωση σιαμ κ ενός υβρίδιου αλλά δεν θυμάμαι από τι ράτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:25 Η moukelis έγραψε: #777 22-04-08 01:25 Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:29 Η fantom-girl: #778 22-04-08 01:29 εγω θελω μια egypsian mao δεν γινεται αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η elvenstar: #779 22-04-08 01:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Click για ανάπτυξη... Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #780 22-04-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... Ααααααα,μη μου λες τετοια!Πρεπει να μαθει να δεχεται λιγο το μαλωμα,δε γινεται να μας δινει χαστουκια με νυχια καθε φορα.Εν τω μεταξει εχει πολυ γελιο,καθεται και σε κοιταζει με αθωο υφος και μολις τελειωσεις τι εχεις να πεις,σου ριχνει μια ξεγυρισμένη.Σαν να σου λεει"πες τη βλακεια σου τωρα,και ετοιμασου να τη φας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΤΟ πρώτο γατάκι έχει το ιδιο χρώμα με τη δική μου γατούλα. Smoky λεγεται αυτή γιατί στα χαρτιά της δικής μου γράφει silver Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:02 Η fantom-girl: #762 22-04-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΤΟ πρώτο γατάκι έχει το ιδιο χρώμα με τη δική μου γατούλα. Smoky λεγεται αυτή γιατί στα χαρτιά της δικής μου γράφει silver Click για ανάπτυξη... σιλβερ λεγεται αλλα ανοικει στην κατηγορια smoke ειναι ολοκληρη ιστορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:10 Η elvenstar: #763 22-04-08 00:10 Smoke είναι αυτά που έχουν στο τελειωμα τις τρίχας άλλο χρώμα; Αληθεια Fantom μήπω η μαμά σου έχει κ teacup γατάκια περσικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:28 Η Raisa έγραψε: #764 22-04-08 00:28 Για να καταλάβω...για τον Μάρκο μιλάτε;;;; Ο Μάρκος είναι Θεός, ό,τι χρώμα και να έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:31 Η elvenstar: #765 22-04-08 00:31 Ξεκινήσαμε απο τον Μάρκο κ έγινε μία παράθεση απο φωτο που η μία μου έμοιαζε με τη δική μου κ είπαν ότι ειναι Σμοκ αλλά εγώ αυτές νόμιζα ότι ειναι Σίλβερ δλδ επεκτάθηκε η συζήτηση σε πιο επιστημονική ανάλυση Καλά κ εγώ συμφωνό ο Μαρκούλης είναι θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:33 Η Raisa έγραψε: #766 22-04-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ξεκινήσαμε απο τον Μάρκο κ έγινε μία παράθεση απο φωτο που η μία μου έμοιαζε με τη δική μου κ είπαν ότι ειναι Σμοκ αλλά εγώ αυτές νόμιζα ότι ειναι Σίλβερ δλδ επεκτάθηκε η συζήτηση σε πιο επιστημονική ανάλυση Καλά κ εγώ συμφωνό ο Μαρκούλης είναι θεός Click για ανάπτυξη... Καλά, με αυτά τα χρώματα δύσκολα βγάζεις άκρη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:36 Η elvenstar: #767 22-04-08 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, με αυτά τα χρώματα δύσκολα βγάζεις άκρη.... Click για ανάπτυξη... Πράγματι κ επειδή όπως κατάλαβα κάθε εκτροφέας βγάζει κ καινούργια κάθε φορά κ τα βαφτίζει όπως νομίζει ότι είναι σωστό δεν βγάζεις με τίποτα άκρη. Κοιτούσα κάτι σελ. από Αμερικάνους κρίως breeder κ δεν έβγαζα άκρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:50 Η fantom-girl: #768 22-04-08 00:50 κοιτα οι περιπτωσεις ειναι πολλεσ οι συνηθεστερες ειναι 2 Shaded και Smoke στην μια περιπτωση η γατα μοιαζει πασπαλισμενη με το χρωμα απο πανω ενω στην αλλη περιτωση το χρωμα βαφει πιο βαθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:53 Η elvenstar: #769 22-04-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: κοιτα οι περιπτωσεις ειναι πολλεσ οι συνηθεστερες ειναι 2 Shaded και Smoke στην μια περιπτωση η γατα μοιαζει πασπαλισμενη με το χρωμα απο πανω ενω στην αλλη περιτωση το χρωμα βαφει πιο βαθεια Click για ανάπτυξη... Μάλιστα αυτό ήταν εύκολο. Δεν μου ειπες όμως έχετε teacup; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:59 Η fantom-girl: #770 22-04-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλιστα αυτό ήταν εύκολο. Δεν μου ειπες όμως έχετε teacup; Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχχααχχααα που τις ξερεις αυτες???? καποιος εκανε ιδιετερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:07 Η fantom-girl: #771 22-04-08 01:07 εκτος αν θες να πεις ocicat!!! που ειναι ρατσα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η elvenstar: #772 22-04-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εκτος αν θες να πεις ocicat!!! που ειναι ρατσα!!!! Click για ανάπτυξη... Λες της αγριόγατα; όχι δεν λεω αυτή τα μίνι κ τα τικαπ έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:11 Η fantom-girl: #773 22-04-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λες της αγριόγατα; όχι δεν λεω αυτή τα μίνι κ τα τικαπ έλεγα Click για ανάπτυξη... OCICAT EGUPSIAN MAO δεν μοιαζουν??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:14 Η elvenstar: #774 22-04-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OCICAT Click για ανάπτυξη... την έχω ξαναδει είναι πανέμορφο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η moukelis έγραψε: #775 22-04-08 01:18 Γεια σας περσάκια!Τι κούκλα,κι εγώ την έχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:21 Η elvenstar: #776 22-04-08 01:21 Γεια σας κ εσάς Τσαράκια! πως είστε σήμερα ειναι καλά το γατουλίνι σου; Η ΟΣΙΚΑΤ νομίζω είναι διασταύρωση σιαμ κ ενός υβρίδιου αλλά δεν θυμάμαι από τι ράτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:25 Η moukelis έγραψε: #777 22-04-08 01:25 Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:29 Η fantom-girl: #778 22-04-08 01:29 εγω θελω μια egypsian mao δεν γινεται αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η elvenstar: #779 22-04-08 01:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Click για ανάπτυξη... Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #780 22-04-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... Ααααααα,μη μου λες τετοια!Πρεπει να μαθει να δεχεται λιγο το μαλωμα,δε γινεται να μας δινει χαστουκια με νυχια καθε φορα.Εν τω μεταξει εχει πολυ γελιο,καθεται και σε κοιταζει με αθωο υφος και μολις τελειωσεις τι εχεις να πεις,σου ριχνει μια ξεγυρισμένη.Σαν να σου λεει"πες τη βλακεια σου τωρα,και ετοιμασου να τη φας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΤΟ πρώτο γατάκι έχει το ιδιο χρώμα με τη δική μου γατούλα. Smoky λεγεται αυτή γιατί στα χαρτιά της δικής μου γράφει silver Click για ανάπτυξη... σιλβερ λεγεται αλλα ανοικει στην κατηγορια smoke ειναι ολοκληρη ιστορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:10 Η elvenstar: #763 22-04-08 00:10 Smoke είναι αυτά που έχουν στο τελειωμα τις τρίχας άλλο χρώμα; Αληθεια Fantom μήπω η μαμά σου έχει κ teacup γατάκια περσικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:28 Η Raisa έγραψε: #764 22-04-08 00:28 Για να καταλάβω...για τον Μάρκο μιλάτε;;;; Ο Μάρκος είναι Θεός, ό,τι χρώμα και να έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:31 Η elvenstar: #765 22-04-08 00:31 Ξεκινήσαμε απο τον Μάρκο κ έγινε μία παράθεση απο φωτο που η μία μου έμοιαζε με τη δική μου κ είπαν ότι ειναι Σμοκ αλλά εγώ αυτές νόμιζα ότι ειναι Σίλβερ δλδ επεκτάθηκε η συζήτηση σε πιο επιστημονική ανάλυση Καλά κ εγώ συμφωνό ο Μαρκούλης είναι θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:33 Η Raisa έγραψε: #766 22-04-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ξεκινήσαμε απο τον Μάρκο κ έγινε μία παράθεση απο φωτο που η μία μου έμοιαζε με τη δική μου κ είπαν ότι ειναι Σμοκ αλλά εγώ αυτές νόμιζα ότι ειναι Σίλβερ δλδ επεκτάθηκε η συζήτηση σε πιο επιστημονική ανάλυση Καλά κ εγώ συμφωνό ο Μαρκούλης είναι θεός Click για ανάπτυξη... Καλά, με αυτά τα χρώματα δύσκολα βγάζεις άκρη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:36 Η elvenstar: #767 22-04-08 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, με αυτά τα χρώματα δύσκολα βγάζεις άκρη.... Click για ανάπτυξη... Πράγματι κ επειδή όπως κατάλαβα κάθε εκτροφέας βγάζει κ καινούργια κάθε φορά κ τα βαφτίζει όπως νομίζει ότι είναι σωστό δεν βγάζεις με τίποτα άκρη. Κοιτούσα κάτι σελ. από Αμερικάνους κρίως breeder κ δεν έβγαζα άκρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:50 Η fantom-girl: #768 22-04-08 00:50 κοιτα οι περιπτωσεις ειναι πολλεσ οι συνηθεστερες ειναι 2 Shaded και Smoke στην μια περιπτωση η γατα μοιαζει πασπαλισμενη με το χρωμα απο πανω ενω στην αλλη περιτωση το χρωμα βαφει πιο βαθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:53 Η elvenstar: #769 22-04-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: κοιτα οι περιπτωσεις ειναι πολλεσ οι συνηθεστερες ειναι 2 Shaded και Smoke στην μια περιπτωση η γατα μοιαζει πασπαλισμενη με το χρωμα απο πανω ενω στην αλλη περιτωση το χρωμα βαφει πιο βαθεια Click για ανάπτυξη... Μάλιστα αυτό ήταν εύκολο. Δεν μου ειπες όμως έχετε teacup; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:59 Η fantom-girl: #770 22-04-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλιστα αυτό ήταν εύκολο. Δεν μου ειπες όμως έχετε teacup; Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχχααχχααα που τις ξερεις αυτες???? καποιος εκανε ιδιετερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:07 Η fantom-girl: #771 22-04-08 01:07 εκτος αν θες να πεις ocicat!!! που ειναι ρατσα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η elvenstar: #772 22-04-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εκτος αν θες να πεις ocicat!!! που ειναι ρατσα!!!! Click για ανάπτυξη... Λες της αγριόγατα; όχι δεν λεω αυτή τα μίνι κ τα τικαπ έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:11 Η fantom-girl: #773 22-04-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λες της αγριόγατα; όχι δεν λεω αυτή τα μίνι κ τα τικαπ έλεγα Click για ανάπτυξη... OCICAT EGUPSIAN MAO δεν μοιαζουν??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:14 Η elvenstar: #774 22-04-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OCICAT Click για ανάπτυξη... την έχω ξαναδει είναι πανέμορφο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η moukelis έγραψε: #775 22-04-08 01:18 Γεια σας περσάκια!Τι κούκλα,κι εγώ την έχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:21 Η elvenstar: #776 22-04-08 01:21 Γεια σας κ εσάς Τσαράκια! πως είστε σήμερα ειναι καλά το γατουλίνι σου; Η ΟΣΙΚΑΤ νομίζω είναι διασταύρωση σιαμ κ ενός υβρίδιου αλλά δεν θυμάμαι από τι ράτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:25 Η moukelis έγραψε: #777 22-04-08 01:25 Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:29 Η fantom-girl: #778 22-04-08 01:29 εγω θελω μια egypsian mao δεν γινεται αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η elvenstar: #779 22-04-08 01:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Click για ανάπτυξη... Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #780 22-04-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... Ααααααα,μη μου λες τετοια!Πρεπει να μαθει να δεχεται λιγο το μαλωμα,δε γινεται να μας δινει χαστουκια με νυχια καθε φορα.Εν τω μεταξει εχει πολυ γελιο,καθεται και σε κοιταζει με αθωο υφος και μολις τελειωσεις τι εχεις να πεις,σου ριχνει μια ξεγυρισμένη.Σαν να σου λεει"πες τη βλακεια σου τωρα,και ετοιμασου να τη φας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Smoke είναι αυτά που έχουν στο τελειωμα τις τρίχας άλλο χρώμα; Αληθεια Fantom μήπω η μαμά σου έχει κ teacup γατάκια περσικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:28 Η Raisa έγραψε: #764 22-04-08 00:28 Για να καταλάβω...για τον Μάρκο μιλάτε;;;; Ο Μάρκος είναι Θεός, ό,τι χρώμα και να έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:31 Η elvenstar: #765 22-04-08 00:31 Ξεκινήσαμε απο τον Μάρκο κ έγινε μία παράθεση απο φωτο που η μία μου έμοιαζε με τη δική μου κ είπαν ότι ειναι Σμοκ αλλά εγώ αυτές νόμιζα ότι ειναι Σίλβερ δλδ επεκτάθηκε η συζήτηση σε πιο επιστημονική ανάλυση Καλά κ εγώ συμφωνό ο Μαρκούλης είναι θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:33 Η Raisa έγραψε: #766 22-04-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ξεκινήσαμε απο τον Μάρκο κ έγινε μία παράθεση απο φωτο που η μία μου έμοιαζε με τη δική μου κ είπαν ότι ειναι Σμοκ αλλά εγώ αυτές νόμιζα ότι ειναι Σίλβερ δλδ επεκτάθηκε η συζήτηση σε πιο επιστημονική ανάλυση Καλά κ εγώ συμφωνό ο Μαρκούλης είναι θεός Click για ανάπτυξη... Καλά, με αυτά τα χρώματα δύσκολα βγάζεις άκρη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:36 Η elvenstar: #767 22-04-08 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, με αυτά τα χρώματα δύσκολα βγάζεις άκρη.... Click για ανάπτυξη... Πράγματι κ επειδή όπως κατάλαβα κάθε εκτροφέας βγάζει κ καινούργια κάθε φορά κ τα βαφτίζει όπως νομίζει ότι είναι σωστό δεν βγάζεις με τίποτα άκρη. Κοιτούσα κάτι σελ. από Αμερικάνους κρίως breeder κ δεν έβγαζα άκρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:50 Η fantom-girl: #768 22-04-08 00:50 κοιτα οι περιπτωσεις ειναι πολλεσ οι συνηθεστερες ειναι 2 Shaded και Smoke στην μια περιπτωση η γατα μοιαζει πασπαλισμενη με το χρωμα απο πανω ενω στην αλλη περιτωση το χρωμα βαφει πιο βαθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:53 Η elvenstar: #769 22-04-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: κοιτα οι περιπτωσεις ειναι πολλεσ οι συνηθεστερες ειναι 2 Shaded και Smoke στην μια περιπτωση η γατα μοιαζει πασπαλισμενη με το χρωμα απο πανω ενω στην αλλη περιτωση το χρωμα βαφει πιο βαθεια Click για ανάπτυξη... Μάλιστα αυτό ήταν εύκολο. Δεν μου ειπες όμως έχετε teacup; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:59 Η fantom-girl: #770 22-04-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλιστα αυτό ήταν εύκολο. Δεν μου ειπες όμως έχετε teacup; Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχχααχχααα που τις ξερεις αυτες???? καποιος εκανε ιδιετερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:07 Η fantom-girl: #771 22-04-08 01:07 εκτος αν θες να πεις ocicat!!! που ειναι ρατσα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η elvenstar: #772 22-04-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εκτος αν θες να πεις ocicat!!! που ειναι ρατσα!!!! Click για ανάπτυξη... Λες της αγριόγατα; όχι δεν λεω αυτή τα μίνι κ τα τικαπ έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:11 Η fantom-girl: #773 22-04-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λες της αγριόγατα; όχι δεν λεω αυτή τα μίνι κ τα τικαπ έλεγα Click για ανάπτυξη... OCICAT EGUPSIAN MAO δεν μοιαζουν??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:14 Η elvenstar: #774 22-04-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OCICAT Click για ανάπτυξη... την έχω ξαναδει είναι πανέμορφο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η moukelis έγραψε: #775 22-04-08 01:18 Γεια σας περσάκια!Τι κούκλα,κι εγώ την έχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:21 Η elvenstar: #776 22-04-08 01:21 Γεια σας κ εσάς Τσαράκια! πως είστε σήμερα ειναι καλά το γατουλίνι σου; Η ΟΣΙΚΑΤ νομίζω είναι διασταύρωση σιαμ κ ενός υβρίδιου αλλά δεν θυμάμαι από τι ράτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:25 Η moukelis έγραψε: #777 22-04-08 01:25 Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:29 Η fantom-girl: #778 22-04-08 01:29 εγω θελω μια egypsian mao δεν γινεται αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η elvenstar: #779 22-04-08 01:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Click για ανάπτυξη... Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #780 22-04-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... Ααααααα,μη μου λες τετοια!Πρεπει να μαθει να δεχεται λιγο το μαλωμα,δε γινεται να μας δινει χαστουκια με νυχια καθε φορα.Εν τω μεταξει εχει πολυ γελιο,καθεται και σε κοιταζει με αθωο υφος και μολις τελειωσεις τι εχεις να πεις,σου ριχνει μια ξεγυρισμένη.Σαν να σου λεει"πες τη βλακεια σου τωρα,και ετοιμασου να τη φας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για να καταλάβω...για τον Μάρκο μιλάτε;;;; Ο Μάρκος είναι Θεός, ό,τι χρώμα και να έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:31 Η elvenstar: #765 22-04-08 00:31 Ξεκινήσαμε απο τον Μάρκο κ έγινε μία παράθεση απο φωτο που η μία μου έμοιαζε με τη δική μου κ είπαν ότι ειναι Σμοκ αλλά εγώ αυτές νόμιζα ότι ειναι Σίλβερ δλδ επεκτάθηκε η συζήτηση σε πιο επιστημονική ανάλυση Καλά κ εγώ συμφωνό ο Μαρκούλης είναι θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:33 Η Raisa έγραψε: #766 22-04-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ξεκινήσαμε απο τον Μάρκο κ έγινε μία παράθεση απο φωτο που η μία μου έμοιαζε με τη δική μου κ είπαν ότι ειναι Σμοκ αλλά εγώ αυτές νόμιζα ότι ειναι Σίλβερ δλδ επεκτάθηκε η συζήτηση σε πιο επιστημονική ανάλυση Καλά κ εγώ συμφωνό ο Μαρκούλης είναι θεός Click για ανάπτυξη... Καλά, με αυτά τα χρώματα δύσκολα βγάζεις άκρη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:36 Η elvenstar: #767 22-04-08 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, με αυτά τα χρώματα δύσκολα βγάζεις άκρη.... Click για ανάπτυξη... Πράγματι κ επειδή όπως κατάλαβα κάθε εκτροφέας βγάζει κ καινούργια κάθε φορά κ τα βαφτίζει όπως νομίζει ότι είναι σωστό δεν βγάζεις με τίποτα άκρη. Κοιτούσα κάτι σελ. από Αμερικάνους κρίως breeder κ δεν έβγαζα άκρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:50 Η fantom-girl: #768 22-04-08 00:50 κοιτα οι περιπτωσεις ειναι πολλεσ οι συνηθεστερες ειναι 2 Shaded και Smoke στην μια περιπτωση η γατα μοιαζει πασπαλισμενη με το χρωμα απο πανω ενω στην αλλη περιτωση το χρωμα βαφει πιο βαθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:53 Η elvenstar: #769 22-04-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: κοιτα οι περιπτωσεις ειναι πολλεσ οι συνηθεστερες ειναι 2 Shaded και Smoke στην μια περιπτωση η γατα μοιαζει πασπαλισμενη με το χρωμα απο πανω ενω στην αλλη περιτωση το χρωμα βαφει πιο βαθεια Click για ανάπτυξη... Μάλιστα αυτό ήταν εύκολο. Δεν μου ειπες όμως έχετε teacup; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:59 Η fantom-girl: #770 22-04-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλιστα αυτό ήταν εύκολο. Δεν μου ειπες όμως έχετε teacup; Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχχααχχααα που τις ξερεις αυτες???? καποιος εκανε ιδιετερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:07 Η fantom-girl: #771 22-04-08 01:07 εκτος αν θες να πεις ocicat!!! που ειναι ρατσα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η elvenstar: #772 22-04-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εκτος αν θες να πεις ocicat!!! που ειναι ρατσα!!!! Click για ανάπτυξη... Λες της αγριόγατα; όχι δεν λεω αυτή τα μίνι κ τα τικαπ έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:11 Η fantom-girl: #773 22-04-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λες της αγριόγατα; όχι δεν λεω αυτή τα μίνι κ τα τικαπ έλεγα Click για ανάπτυξη... OCICAT EGUPSIAN MAO δεν μοιαζουν??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:14 Η elvenstar: #774 22-04-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OCICAT Click για ανάπτυξη... την έχω ξαναδει είναι πανέμορφο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η moukelis έγραψε: #775 22-04-08 01:18 Γεια σας περσάκια!Τι κούκλα,κι εγώ την έχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:21 Η elvenstar: #776 22-04-08 01:21 Γεια σας κ εσάς Τσαράκια! πως είστε σήμερα ειναι καλά το γατουλίνι σου; Η ΟΣΙΚΑΤ νομίζω είναι διασταύρωση σιαμ κ ενός υβρίδιου αλλά δεν θυμάμαι από τι ράτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:25 Η moukelis έγραψε: #777 22-04-08 01:25 Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:29 Η fantom-girl: #778 22-04-08 01:29 εγω θελω μια egypsian mao δεν γινεται αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η elvenstar: #779 22-04-08 01:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Click για ανάπτυξη... Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #780 22-04-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... Ααααααα,μη μου λες τετοια!Πρεπει να μαθει να δεχεται λιγο το μαλωμα,δε γινεται να μας δινει χαστουκια με νυχια καθε φορα.Εν τω μεταξει εχει πολυ γελιο,καθεται και σε κοιταζει με αθωο υφος και μολις τελειωσεις τι εχεις να πεις,σου ριχνει μια ξεγυρισμένη.Σαν να σου λεει"πες τη βλακεια σου τωρα,και ετοιμασου να τη φας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξεκινήσαμε απο τον Μάρκο κ έγινε μία παράθεση απο φωτο που η μία μου έμοιαζε με τη δική μου κ είπαν ότι ειναι Σμοκ αλλά εγώ αυτές νόμιζα ότι ειναι Σίλβερ δλδ επεκτάθηκε η συζήτηση σε πιο επιστημονική ανάλυση Καλά κ εγώ συμφωνό ο Μαρκούλης είναι θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:33 Η Raisa έγραψε: #766 22-04-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ξεκινήσαμε απο τον Μάρκο κ έγινε μία παράθεση απο φωτο που η μία μου έμοιαζε με τη δική μου κ είπαν ότι ειναι Σμοκ αλλά εγώ αυτές νόμιζα ότι ειναι Σίλβερ δλδ επεκτάθηκε η συζήτηση σε πιο επιστημονική ανάλυση Καλά κ εγώ συμφωνό ο Μαρκούλης είναι θεός Click για ανάπτυξη... Καλά, με αυτά τα χρώματα δύσκολα βγάζεις άκρη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:36 Η elvenstar: #767 22-04-08 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, με αυτά τα χρώματα δύσκολα βγάζεις άκρη.... Click για ανάπτυξη... Πράγματι κ επειδή όπως κατάλαβα κάθε εκτροφέας βγάζει κ καινούργια κάθε φορά κ τα βαφτίζει όπως νομίζει ότι είναι σωστό δεν βγάζεις με τίποτα άκρη. Κοιτούσα κάτι σελ. από Αμερικάνους κρίως breeder κ δεν έβγαζα άκρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:50 Η fantom-girl: #768 22-04-08 00:50 κοιτα οι περιπτωσεις ειναι πολλεσ οι συνηθεστερες ειναι 2 Shaded και Smoke στην μια περιπτωση η γατα μοιαζει πασπαλισμενη με το χρωμα απο πανω ενω στην αλλη περιτωση το χρωμα βαφει πιο βαθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:53 Η elvenstar: #769 22-04-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: κοιτα οι περιπτωσεις ειναι πολλεσ οι συνηθεστερες ειναι 2 Shaded και Smoke στην μια περιπτωση η γατα μοιαζει πασπαλισμενη με το χρωμα απο πανω ενω στην αλλη περιτωση το χρωμα βαφει πιο βαθεια Click για ανάπτυξη... Μάλιστα αυτό ήταν εύκολο. Δεν μου ειπες όμως έχετε teacup; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:59 Η fantom-girl: #770 22-04-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλιστα αυτό ήταν εύκολο. Δεν μου ειπες όμως έχετε teacup; Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχχααχχααα που τις ξερεις αυτες???? καποιος εκανε ιδιετερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:07 Η fantom-girl: #771 22-04-08 01:07 εκτος αν θες να πεις ocicat!!! που ειναι ρατσα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η elvenstar: #772 22-04-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εκτος αν θες να πεις ocicat!!! που ειναι ρατσα!!!! Click για ανάπτυξη... Λες της αγριόγατα; όχι δεν λεω αυτή τα μίνι κ τα τικαπ έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:11 Η fantom-girl: #773 22-04-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λες της αγριόγατα; όχι δεν λεω αυτή τα μίνι κ τα τικαπ έλεγα Click για ανάπτυξη... OCICAT EGUPSIAN MAO δεν μοιαζουν??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:14 Η elvenstar: #774 22-04-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OCICAT Click για ανάπτυξη... την έχω ξαναδει είναι πανέμορφο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η moukelis έγραψε: #775 22-04-08 01:18 Γεια σας περσάκια!Τι κούκλα,κι εγώ την έχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:21 Η elvenstar: #776 22-04-08 01:21 Γεια σας κ εσάς Τσαράκια! πως είστε σήμερα ειναι καλά το γατουλίνι σου; Η ΟΣΙΚΑΤ νομίζω είναι διασταύρωση σιαμ κ ενός υβρίδιου αλλά δεν θυμάμαι από τι ράτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:25 Η moukelis έγραψε: #777 22-04-08 01:25 Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:29 Η fantom-girl: #778 22-04-08 01:29 εγω θελω μια egypsian mao δεν γινεται αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η elvenstar: #779 22-04-08 01:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Click για ανάπτυξη... Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #780 22-04-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... Ααααααα,μη μου λες τετοια!Πρεπει να μαθει να δεχεται λιγο το μαλωμα,δε γινεται να μας δινει χαστουκια με νυχια καθε φορα.Εν τω μεταξει εχει πολυ γελιο,καθεται και σε κοιταζει με αθωο υφος και μολις τελειωσεις τι εχεις να πεις,σου ριχνει μια ξεγυρισμένη.Σαν να σου λεει"πες τη βλακεια σου τωρα,και ετοιμασου να τη φας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ξεκινήσαμε απο τον Μάρκο κ έγινε μία παράθεση απο φωτο που η μία μου έμοιαζε με τη δική μου κ είπαν ότι ειναι Σμοκ αλλά εγώ αυτές νόμιζα ότι ειναι Σίλβερ δλδ επεκτάθηκε η συζήτηση σε πιο επιστημονική ανάλυση Καλά κ εγώ συμφωνό ο Μαρκούλης είναι θεός Click για ανάπτυξη... Καλά, με αυτά τα χρώματα δύσκολα βγάζεις άκρη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:36 Η elvenstar: #767 22-04-08 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, με αυτά τα χρώματα δύσκολα βγάζεις άκρη.... Click για ανάπτυξη... Πράγματι κ επειδή όπως κατάλαβα κάθε εκτροφέας βγάζει κ καινούργια κάθε φορά κ τα βαφτίζει όπως νομίζει ότι είναι σωστό δεν βγάζεις με τίποτα άκρη. Κοιτούσα κάτι σελ. από Αμερικάνους κρίως breeder κ δεν έβγαζα άκρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:50 Η fantom-girl: #768 22-04-08 00:50 κοιτα οι περιπτωσεις ειναι πολλεσ οι συνηθεστερες ειναι 2 Shaded και Smoke στην μια περιπτωση η γατα μοιαζει πασπαλισμενη με το χρωμα απο πανω ενω στην αλλη περιτωση το χρωμα βαφει πιο βαθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:53 Η elvenstar: #769 22-04-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: κοιτα οι περιπτωσεις ειναι πολλεσ οι συνηθεστερες ειναι 2 Shaded και Smoke στην μια περιπτωση η γατα μοιαζει πασπαλισμενη με το χρωμα απο πανω ενω στην αλλη περιτωση το χρωμα βαφει πιο βαθεια Click για ανάπτυξη... Μάλιστα αυτό ήταν εύκολο. Δεν μου ειπες όμως έχετε teacup; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:59 Η fantom-girl: #770 22-04-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλιστα αυτό ήταν εύκολο. Δεν μου ειπες όμως έχετε teacup; Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχχααχχααα που τις ξερεις αυτες???? καποιος εκανε ιδιετερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:07 Η fantom-girl: #771 22-04-08 01:07 εκτος αν θες να πεις ocicat!!! που ειναι ρατσα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η elvenstar: #772 22-04-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εκτος αν θες να πεις ocicat!!! που ειναι ρατσα!!!! Click για ανάπτυξη... Λες της αγριόγατα; όχι δεν λεω αυτή τα μίνι κ τα τικαπ έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:11 Η fantom-girl: #773 22-04-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λες της αγριόγατα; όχι δεν λεω αυτή τα μίνι κ τα τικαπ έλεγα Click για ανάπτυξη... OCICAT EGUPSIAN MAO δεν μοιαζουν??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:14 Η elvenstar: #774 22-04-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OCICAT Click για ανάπτυξη... την έχω ξαναδει είναι πανέμορφο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η moukelis έγραψε: #775 22-04-08 01:18 Γεια σας περσάκια!Τι κούκλα,κι εγώ την έχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:21 Η elvenstar: #776 22-04-08 01:21 Γεια σας κ εσάς Τσαράκια! πως είστε σήμερα ειναι καλά το γατουλίνι σου; Η ΟΣΙΚΑΤ νομίζω είναι διασταύρωση σιαμ κ ενός υβρίδιου αλλά δεν θυμάμαι από τι ράτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:25 Η moukelis έγραψε: #777 22-04-08 01:25 Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:29 Η fantom-girl: #778 22-04-08 01:29 εγω θελω μια egypsian mao δεν γινεται αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η elvenstar: #779 22-04-08 01:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Click για ανάπτυξη... Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #780 22-04-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... Ααααααα,μη μου λες τετοια!Πρεπει να μαθει να δεχεται λιγο το μαλωμα,δε γινεται να μας δινει χαστουκια με νυχια καθε φορα.Εν τω μεταξει εχει πολυ γελιο,καθεται και σε κοιταζει με αθωο υφος και μολις τελειωσεις τι εχεις να πεις,σου ριχνει μια ξεγυρισμένη.Σαν να σου λεει"πες τη βλακεια σου τωρα,και ετοιμασου να τη φας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, με αυτά τα χρώματα δύσκολα βγάζεις άκρη.... Click για ανάπτυξη... Πράγματι κ επειδή όπως κατάλαβα κάθε εκτροφέας βγάζει κ καινούργια κάθε φορά κ τα βαφτίζει όπως νομίζει ότι είναι σωστό δεν βγάζεις με τίποτα άκρη. Κοιτούσα κάτι σελ. από Αμερικάνους κρίως breeder κ δεν έβγαζα άκρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:50 Η fantom-girl: #768 22-04-08 00:50 κοιτα οι περιπτωσεις ειναι πολλεσ οι συνηθεστερες ειναι 2 Shaded και Smoke στην μια περιπτωση η γατα μοιαζει πασπαλισμενη με το χρωμα απο πανω ενω στην αλλη περιτωση το χρωμα βαφει πιο βαθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:53 Η elvenstar: #769 22-04-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: κοιτα οι περιπτωσεις ειναι πολλεσ οι συνηθεστερες ειναι 2 Shaded και Smoke στην μια περιπτωση η γατα μοιαζει πασπαλισμενη με το χρωμα απο πανω ενω στην αλλη περιτωση το χρωμα βαφει πιο βαθεια Click για ανάπτυξη... Μάλιστα αυτό ήταν εύκολο. Δεν μου ειπες όμως έχετε teacup; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:59 Η fantom-girl: #770 22-04-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλιστα αυτό ήταν εύκολο. Δεν μου ειπες όμως έχετε teacup; Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχχααχχααα που τις ξερεις αυτες???? καποιος εκανε ιδιετερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:07 Η fantom-girl: #771 22-04-08 01:07 εκτος αν θες να πεις ocicat!!! που ειναι ρατσα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η elvenstar: #772 22-04-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εκτος αν θες να πεις ocicat!!! που ειναι ρατσα!!!! Click για ανάπτυξη... Λες της αγριόγατα; όχι δεν λεω αυτή τα μίνι κ τα τικαπ έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:11 Η fantom-girl: #773 22-04-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λες της αγριόγατα; όχι δεν λεω αυτή τα μίνι κ τα τικαπ έλεγα Click για ανάπτυξη... OCICAT EGUPSIAN MAO δεν μοιαζουν??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:14 Η elvenstar: #774 22-04-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OCICAT Click για ανάπτυξη... την έχω ξαναδει είναι πανέμορφο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η moukelis έγραψε: #775 22-04-08 01:18 Γεια σας περσάκια!Τι κούκλα,κι εγώ την έχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:21 Η elvenstar: #776 22-04-08 01:21 Γεια σας κ εσάς Τσαράκια! πως είστε σήμερα ειναι καλά το γατουλίνι σου; Η ΟΣΙΚΑΤ νομίζω είναι διασταύρωση σιαμ κ ενός υβρίδιου αλλά δεν θυμάμαι από τι ράτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:25 Η moukelis έγραψε: #777 22-04-08 01:25 Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:29 Η fantom-girl: #778 22-04-08 01:29 εγω θελω μια egypsian mao δεν γινεται αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η elvenstar: #779 22-04-08 01:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Click για ανάπτυξη... Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #780 22-04-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... Ααααααα,μη μου λες τετοια!Πρεπει να μαθει να δεχεται λιγο το μαλωμα,δε γινεται να μας δινει χαστουκια με νυχια καθε φορα.Εν τω μεταξει εχει πολυ γελιο,καθεται και σε κοιταζει με αθωο υφος και μολις τελειωσεις τι εχεις να πεις,σου ριχνει μια ξεγυρισμένη.Σαν να σου λεει"πες τη βλακεια σου τωρα,και ετοιμασου να τη φας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κοιτα οι περιπτωσεις ειναι πολλεσ οι συνηθεστερες ειναι 2 Shaded και Smoke στην μια περιπτωση η γατα μοιαζει πασπαλισμενη με το χρωμα απο πανω ενω στην αλλη περιτωση το χρωμα βαφει πιο βαθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:53 Η elvenstar: #769 22-04-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: κοιτα οι περιπτωσεις ειναι πολλεσ οι συνηθεστερες ειναι 2 Shaded και Smoke στην μια περιπτωση η γατα μοιαζει πασπαλισμενη με το χρωμα απο πανω ενω στην αλλη περιτωση το χρωμα βαφει πιο βαθεια Click για ανάπτυξη... Μάλιστα αυτό ήταν εύκολο. Δεν μου ειπες όμως έχετε teacup; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:59 Η fantom-girl: #770 22-04-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλιστα αυτό ήταν εύκολο. Δεν μου ειπες όμως έχετε teacup; Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχχααχχααα που τις ξερεις αυτες???? καποιος εκανε ιδιετερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:07 Η fantom-girl: #771 22-04-08 01:07 εκτος αν θες να πεις ocicat!!! που ειναι ρατσα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η elvenstar: #772 22-04-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εκτος αν θες να πεις ocicat!!! που ειναι ρατσα!!!! Click για ανάπτυξη... Λες της αγριόγατα; όχι δεν λεω αυτή τα μίνι κ τα τικαπ έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:11 Η fantom-girl: #773 22-04-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λες της αγριόγατα; όχι δεν λεω αυτή τα μίνι κ τα τικαπ έλεγα Click για ανάπτυξη... OCICAT EGUPSIAN MAO δεν μοιαζουν??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:14 Η elvenstar: #774 22-04-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OCICAT Click για ανάπτυξη... την έχω ξαναδει είναι πανέμορφο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η moukelis έγραψε: #775 22-04-08 01:18 Γεια σας περσάκια!Τι κούκλα,κι εγώ την έχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:21 Η elvenstar: #776 22-04-08 01:21 Γεια σας κ εσάς Τσαράκια! πως είστε σήμερα ειναι καλά το γατουλίνι σου; Η ΟΣΙΚΑΤ νομίζω είναι διασταύρωση σιαμ κ ενός υβρίδιου αλλά δεν θυμάμαι από τι ράτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:25 Η moukelis έγραψε: #777 22-04-08 01:25 Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:29 Η fantom-girl: #778 22-04-08 01:29 εγω θελω μια egypsian mao δεν γινεται αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η elvenstar: #779 22-04-08 01:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Click για ανάπτυξη... Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #780 22-04-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... Ααααααα,μη μου λες τετοια!Πρεπει να μαθει να δεχεται λιγο το μαλωμα,δε γινεται να μας δινει χαστουκια με νυχια καθε φορα.Εν τω μεταξει εχει πολυ γελιο,καθεται και σε κοιταζει με αθωο υφος και μολις τελειωσεις τι εχεις να πεις,σου ριχνει μια ξεγυρισμένη.Σαν να σου λεει"πες τη βλακεια σου τωρα,και ετοιμασου να τη φας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: κοιτα οι περιπτωσεις ειναι πολλεσ οι συνηθεστερες ειναι 2 Shaded και Smoke στην μια περιπτωση η γατα μοιαζει πασπαλισμενη με το χρωμα απο πανω ενω στην αλλη περιτωση το χρωμα βαφει πιο βαθεια Click για ανάπτυξη... Μάλιστα αυτό ήταν εύκολο. Δεν μου ειπες όμως έχετε teacup; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 00:59 Η fantom-girl: #770 22-04-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλιστα αυτό ήταν εύκολο. Δεν μου ειπες όμως έχετε teacup; Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχχααχχααα που τις ξερεις αυτες???? καποιος εκανε ιδιετερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:07 Η fantom-girl: #771 22-04-08 01:07 εκτος αν θες να πεις ocicat!!! που ειναι ρατσα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η elvenstar: #772 22-04-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εκτος αν θες να πεις ocicat!!! που ειναι ρατσα!!!! Click για ανάπτυξη... Λες της αγριόγατα; όχι δεν λεω αυτή τα μίνι κ τα τικαπ έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:11 Η fantom-girl: #773 22-04-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λες της αγριόγατα; όχι δεν λεω αυτή τα μίνι κ τα τικαπ έλεγα Click για ανάπτυξη... OCICAT EGUPSIAN MAO δεν μοιαζουν??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:14 Η elvenstar: #774 22-04-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OCICAT Click για ανάπτυξη... την έχω ξαναδει είναι πανέμορφο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η moukelis έγραψε: #775 22-04-08 01:18 Γεια σας περσάκια!Τι κούκλα,κι εγώ την έχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:21 Η elvenstar: #776 22-04-08 01:21 Γεια σας κ εσάς Τσαράκια! πως είστε σήμερα ειναι καλά το γατουλίνι σου; Η ΟΣΙΚΑΤ νομίζω είναι διασταύρωση σιαμ κ ενός υβρίδιου αλλά δεν θυμάμαι από τι ράτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:25 Η moukelis έγραψε: #777 22-04-08 01:25 Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:29 Η fantom-girl: #778 22-04-08 01:29 εγω θελω μια egypsian mao δεν γινεται αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η elvenstar: #779 22-04-08 01:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Click για ανάπτυξη... Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #780 22-04-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... Ααααααα,μη μου λες τετοια!Πρεπει να μαθει να δεχεται λιγο το μαλωμα,δε γινεται να μας δινει χαστουκια με νυχια καθε φορα.Εν τω μεταξει εχει πολυ γελιο,καθεται και σε κοιταζει με αθωο υφος και μολις τελειωσεις τι εχεις να πεις,σου ριχνει μια ξεγυρισμένη.Σαν να σου λεει"πες τη βλακεια σου τωρα,και ετοιμασου να τη φας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλιστα αυτό ήταν εύκολο. Δεν μου ειπες όμως έχετε teacup; Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχχααχχααα που τις ξερεις αυτες???? καποιος εκανε ιδιετερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:07 Η fantom-girl: #771 22-04-08 01:07 εκτος αν θες να πεις ocicat!!! που ειναι ρατσα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η elvenstar: #772 22-04-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εκτος αν θες να πεις ocicat!!! που ειναι ρατσα!!!! Click για ανάπτυξη... Λες της αγριόγατα; όχι δεν λεω αυτή τα μίνι κ τα τικαπ έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:11 Η fantom-girl: #773 22-04-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λες της αγριόγατα; όχι δεν λεω αυτή τα μίνι κ τα τικαπ έλεγα Click για ανάπτυξη... OCICAT EGUPSIAN MAO δεν μοιαζουν??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:14 Η elvenstar: #774 22-04-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OCICAT Click για ανάπτυξη... την έχω ξαναδει είναι πανέμορφο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η moukelis έγραψε: #775 22-04-08 01:18 Γεια σας περσάκια!Τι κούκλα,κι εγώ την έχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:21 Η elvenstar: #776 22-04-08 01:21 Γεια σας κ εσάς Τσαράκια! πως είστε σήμερα ειναι καλά το γατουλίνι σου; Η ΟΣΙΚΑΤ νομίζω είναι διασταύρωση σιαμ κ ενός υβρίδιου αλλά δεν θυμάμαι από τι ράτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:25 Η moukelis έγραψε: #777 22-04-08 01:25 Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:29 Η fantom-girl: #778 22-04-08 01:29 εγω θελω μια egypsian mao δεν γινεται αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η elvenstar: #779 22-04-08 01:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Click για ανάπτυξη... Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #780 22-04-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... Ααααααα,μη μου λες τετοια!Πρεπει να μαθει να δεχεται λιγο το μαλωμα,δε γινεται να μας δινει χαστουκια με νυχια καθε φορα.Εν τω μεταξει εχει πολυ γελιο,καθεται και σε κοιταζει με αθωο υφος και μολις τελειωσεις τι εχεις να πεις,σου ριχνει μια ξεγυρισμένη.Σαν να σου λεει"πες τη βλακεια σου τωρα,και ετοιμασου να τη φας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εκτος αν θες να πεις ocicat!!! που ειναι ρατσα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:10 Η elvenstar: #772 22-04-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εκτος αν θες να πεις ocicat!!! που ειναι ρατσα!!!! Click για ανάπτυξη... Λες της αγριόγατα; όχι δεν λεω αυτή τα μίνι κ τα τικαπ έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:11 Η fantom-girl: #773 22-04-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λες της αγριόγατα; όχι δεν λεω αυτή τα μίνι κ τα τικαπ έλεγα Click για ανάπτυξη... OCICAT EGUPSIAN MAO δεν μοιαζουν??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:14 Η elvenstar: #774 22-04-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OCICAT Click για ανάπτυξη... την έχω ξαναδει είναι πανέμορφο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η moukelis έγραψε: #775 22-04-08 01:18 Γεια σας περσάκια!Τι κούκλα,κι εγώ την έχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:21 Η elvenstar: #776 22-04-08 01:21 Γεια σας κ εσάς Τσαράκια! πως είστε σήμερα ειναι καλά το γατουλίνι σου; Η ΟΣΙΚΑΤ νομίζω είναι διασταύρωση σιαμ κ ενός υβρίδιου αλλά δεν θυμάμαι από τι ράτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:25 Η moukelis έγραψε: #777 22-04-08 01:25 Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:29 Η fantom-girl: #778 22-04-08 01:29 εγω θελω μια egypsian mao δεν γινεται αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η elvenstar: #779 22-04-08 01:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Click για ανάπτυξη... Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #780 22-04-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... Ααααααα,μη μου λες τετοια!Πρεπει να μαθει να δεχεται λιγο το μαλωμα,δε γινεται να μας δινει χαστουκια με νυχια καθε φορα.Εν τω μεταξει εχει πολυ γελιο,καθεται και σε κοιταζει με αθωο υφος και μολις τελειωσεις τι εχεις να πεις,σου ριχνει μια ξεγυρισμένη.Σαν να σου λεει"πες τη βλακεια σου τωρα,και ετοιμασου να τη φας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εκτος αν θες να πεις ocicat!!! που ειναι ρατσα!!!! Click για ανάπτυξη... Λες της αγριόγατα; όχι δεν λεω αυτή τα μίνι κ τα τικαπ έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:11 Η fantom-girl: #773 22-04-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λες της αγριόγατα; όχι δεν λεω αυτή τα μίνι κ τα τικαπ έλεγα Click για ανάπτυξη... OCICAT EGUPSIAN MAO δεν μοιαζουν??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:14 Η elvenstar: #774 22-04-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OCICAT Click για ανάπτυξη... την έχω ξαναδει είναι πανέμορφο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η moukelis έγραψε: #775 22-04-08 01:18 Γεια σας περσάκια!Τι κούκλα,κι εγώ την έχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:21 Η elvenstar: #776 22-04-08 01:21 Γεια σας κ εσάς Τσαράκια! πως είστε σήμερα ειναι καλά το γατουλίνι σου; Η ΟΣΙΚΑΤ νομίζω είναι διασταύρωση σιαμ κ ενός υβρίδιου αλλά δεν θυμάμαι από τι ράτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:25 Η moukelis έγραψε: #777 22-04-08 01:25 Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:29 Η fantom-girl: #778 22-04-08 01:29 εγω θελω μια egypsian mao δεν γινεται αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η elvenstar: #779 22-04-08 01:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Click για ανάπτυξη... Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #780 22-04-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... Ααααααα,μη μου λες τετοια!Πρεπει να μαθει να δεχεται λιγο το μαλωμα,δε γινεται να μας δινει χαστουκια με νυχια καθε φορα.Εν τω μεταξει εχει πολυ γελιο,καθεται και σε κοιταζει με αθωο υφος και μολις τελειωσεις τι εχεις να πεις,σου ριχνει μια ξεγυρισμένη.Σαν να σου λεει"πες τη βλακεια σου τωρα,και ετοιμασου να τη φας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λες της αγριόγατα; όχι δεν λεω αυτή τα μίνι κ τα τικαπ έλεγα Click για ανάπτυξη... OCICAT EGUPSIAN MAO δεν μοιαζουν??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:14 Η elvenstar: #774 22-04-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OCICAT Click για ανάπτυξη... την έχω ξαναδει είναι πανέμορφο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η moukelis έγραψε: #775 22-04-08 01:18 Γεια σας περσάκια!Τι κούκλα,κι εγώ την έχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:21 Η elvenstar: #776 22-04-08 01:21 Γεια σας κ εσάς Τσαράκια! πως είστε σήμερα ειναι καλά το γατουλίνι σου; Η ΟΣΙΚΑΤ νομίζω είναι διασταύρωση σιαμ κ ενός υβρίδιου αλλά δεν θυμάμαι από τι ράτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:25 Η moukelis έγραψε: #777 22-04-08 01:25 Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:29 Η fantom-girl: #778 22-04-08 01:29 εγω θελω μια egypsian mao δεν γινεται αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η elvenstar: #779 22-04-08 01:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Click για ανάπτυξη... Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #780 22-04-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... Ααααααα,μη μου λες τετοια!Πρεπει να μαθει να δεχεται λιγο το μαλωμα,δε γινεται να μας δινει χαστουκια με νυχια καθε φορα.Εν τω μεταξει εχει πολυ γελιο,καθεται και σε κοιταζει με αθωο υφος και μολις τελειωσεις τι εχεις να πεις,σου ριχνει μια ξεγυρισμένη.Σαν να σου λεει"πες τη βλακεια σου τωρα,και ετοιμασου να τη φας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OCICAT Click για ανάπτυξη... την έχω ξαναδει είναι πανέμορφο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η moukelis έγραψε: #775 22-04-08 01:18 Γεια σας περσάκια!Τι κούκλα,κι εγώ την έχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:21 Η elvenstar: #776 22-04-08 01:21 Γεια σας κ εσάς Τσαράκια! πως είστε σήμερα ειναι καλά το γατουλίνι σου; Η ΟΣΙΚΑΤ νομίζω είναι διασταύρωση σιαμ κ ενός υβρίδιου αλλά δεν θυμάμαι από τι ράτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:25 Η moukelis έγραψε: #777 22-04-08 01:25 Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:29 Η fantom-girl: #778 22-04-08 01:29 εγω θελω μια egypsian mao δεν γινεται αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η elvenstar: #779 22-04-08 01:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Click για ανάπτυξη... Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #780 22-04-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... Ααααααα,μη μου λες τετοια!Πρεπει να μαθει να δεχεται λιγο το μαλωμα,δε γινεται να μας δινει χαστουκια με νυχια καθε φορα.Εν τω μεταξει εχει πολυ γελιο,καθεται και σε κοιταζει με αθωο υφος και μολις τελειωσεις τι εχεις να πεις,σου ριχνει μια ξεγυρισμένη.Σαν να σου λεει"πες τη βλακεια σου τωρα,και ετοιμασου να τη φας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας περσάκια!Τι κούκλα,κι εγώ την έχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:21 Η elvenstar: #776 22-04-08 01:21 Γεια σας κ εσάς Τσαράκια! πως είστε σήμερα ειναι καλά το γατουλίνι σου; Η ΟΣΙΚΑΤ νομίζω είναι διασταύρωση σιαμ κ ενός υβρίδιου αλλά δεν θυμάμαι από τι ράτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:25 Η moukelis έγραψε: #777 22-04-08 01:25 Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:29 Η fantom-girl: #778 22-04-08 01:29 εγω θελω μια egypsian mao δεν γινεται αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η elvenstar: #779 22-04-08 01:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Click για ανάπτυξη... Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #780 22-04-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... Ααααααα,μη μου λες τετοια!Πρεπει να μαθει να δεχεται λιγο το μαλωμα,δε γινεται να μας δινει χαστουκια με νυχια καθε φορα.Εν τω μεταξει εχει πολυ γελιο,καθεται και σε κοιταζει με αθωο υφος και μολις τελειωσεις τι εχεις να πεις,σου ριχνει μια ξεγυρισμένη.Σαν να σου λεει"πες τη βλακεια σου τωρα,και ετοιμασου να τη φας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας κ εσάς Τσαράκια! πως είστε σήμερα ειναι καλά το γατουλίνι σου; Η ΟΣΙΚΑΤ νομίζω είναι διασταύρωση σιαμ κ ενός υβρίδιου αλλά δεν θυμάμαι από τι ράτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:25 Η moukelis έγραψε: #777 22-04-08 01:25 Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:29 Η fantom-girl: #778 22-04-08 01:29 εγω θελω μια egypsian mao δεν γινεται αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η elvenstar: #779 22-04-08 01:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Click για ανάπτυξη... Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #780 22-04-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... Ααααααα,μη μου λες τετοια!Πρεπει να μαθει να δεχεται λιγο το μαλωμα,δε γινεται να μας δινει χαστουκια με νυχια καθε φορα.Εν τω μεταξει εχει πολυ γελιο,καθεται και σε κοιταζει με αθωο υφος και μολις τελειωσεις τι εχεις να πεις,σου ριχνει μια ξεγυρισμένη.Σαν να σου λεει"πες τη βλακεια σου τωρα,και ετοιμασου να τη φας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:29 Η fantom-girl: #778 22-04-08 01:29 εγω θελω μια egypsian mao δεν γινεται αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η elvenstar: #779 22-04-08 01:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Click για ανάπτυξη... Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #780 22-04-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... Ααααααα,μη μου λες τετοια!Πρεπει να μαθει να δεχεται λιγο το μαλωμα,δε γινεται να μας δινει χαστουκια με νυχια καθε φορα.Εν τω μεταξει εχει πολυ γελιο,καθεται και σε κοιταζει με αθωο υφος και μολις τελειωσεις τι εχεις να πεις,σου ριχνει μια ξεγυρισμένη.Σαν να σου λεει"πες τη βλακεια σου τωρα,και ετοιμασου να τη φας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω θελω μια egypsian mao δεν γινεται αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:31 Η elvenstar: #779 22-04-08 01:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Click για ανάπτυξη... Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #780 22-04-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... Ααααααα,μη μου λες τετοια!Πρεπει να μαθει να δεχεται λιγο το μαλωμα,δε γινεται να μας δινει χαστουκια με νυχια καθε φορα.Εν τω μεταξει εχει πολυ γελιο,καθεται και σε κοιταζει με αθωο υφος και μολις τελειωσεις τι εχεις να πεις,σου ριχνει μια ξεγυρισμένη.Σαν να σου λεει"πες τη βλακεια σου τωρα,και ετοιμασου να τη φας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι σιγουρα διασταυρωση,κι εγω το θυμαμαι. Ο Σειριος εχει αρχισει και κανει πολλους τσαμπουκαδες,μολις τον μαλωσουμε κανει χου,και αν τολμησουμε να τον παρουμε απο κατι κακο που κανει και του αρεσει,κανει εναν ηχο οπως οι μεγαλοι γατοι οταν μαλωνουν.Πρεπει να του σπασουμε λιγο τον τσαμπουκα,επειδη θα μας μείνει ενα στριγγλογατο. Click για ανάπτυξη... Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #780 22-04-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... Ααααααα,μη μου λες τετοια!Πρεπει να μαθει να δεχεται λιγο το μαλωμα,δε γινεται να μας δινει χαστουκια με νυχια καθε φορα.Εν τω μεταξει εχει πολυ γελιο,καθεται και σε κοιταζει με αθωο υφος και μολις τελειωσεις τι εχεις να πεις,σου ριχνει μια ξεγυρισμένη.Σαν να σου λεει"πες τη βλακεια σου τωρα,και ετοιμασου να τη φας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α παπα μια μπουκιά κ κάνει τόσο χαμό;; Τι λές βρε παιδί μου τι τσαμπουκαλόγατο είναι αυτό; Να σου ζήσει μου αρέσουν τέτοια γατιά, κ νομίζω ότι τα γκριζάκια είναι λίγο επιθετικά γιατί ένα αδεσποτάκι που ταίζουμε έχει γίνει ο νονός της γειτονιάς από τότε που μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... Ααααααα,μη μου λες τετοια!Πρεπει να μαθει να δεχεται λιγο το μαλωμα,δε γινεται να μας δινει χαστουκια με νυχια καθε φορα.Εν τω μεταξει εχει πολυ γελιο,καθεται και σε κοιταζει με αθωο υφος και μολις τελειωσεις τι εχεις να πεις,σου ριχνει μια ξεγυρισμένη.Σαν να σου λεει"πες τη βλακεια σου τωρα,και ετοιμασου να τη φας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.