ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Να τα χαίρεσαι τα όμορφα γατάκια σου Anima!
Μπράβο που τα περιποιήσαι με τόση αγάπη και ευθύνη!
Για τη γούνα τους, βάζε καθημερινά σταγόνες glavaderm στο φαγητό που θα βρεις στο pet shop. Διάβασε και τη κριτική του mycat. https://www.mypetz.gr/threads/glavaderm-liquid.220223/
Εγώ έχω δει πολύ καλά αποτελέσματα τόσο σε γούνα όσο και στη τριχόπτωση.
Επίσης καλή είναι και η τροφή bellezza (που σημαίνει ομορφιά) της Royal Canin από τη σειρά Pure Feline στα Pet city...
A...μάλλον μουρουμόλαδο εννοείς το glavaderm...

Εγώ που το'χω κόψει και ταίζω με belezza μια χαρά μου φαίνεται η γούνα τους...
Την περιποιούνται όμως κι εκείνα ε? Βέβαια η δική σας γούνα είναι πιο μακρυά κι ευαίσθητη...

Δες το Μορφέα π.χ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αυτη τροφη Bellezza υπαρχει για μικρα?
'Οχι... αλλά εγώ τους την αναμιγνύω με το Kitten της Royal Canin...
Και τρώνε 2 σε 1...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
'Οχι... αλλά εγώ τους την αναμιγνύω με το Kitten της Royal Canin...
Και τρώνε 2 σε 1...![]()
Αυτές τις μέρες τους δίνω την skin care της Royal για γούνα και δέρμα, μαζί με την Kitten... ακόμα όμως δεν έχω καταλήξει αν είναι το ίδιο καλή με τη belezza.
Θα σας πω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος

zorica
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Royal Canin ΚΙΤΤΕΝ IMMUNITY Booster πηρα και εγω και εχει τρελλαθει!!!Καμια σχεσει με την Εukanuba kitten που του εδεινα πριν και ετρωγε με το ζορι...![]()
Τι διαφορά έχει αυτή απ΄την απλή kitten?
zorica
Διάσημο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Δεν ξερω,μπορει να ειναι και αυτη απλη...δεν εχω ξαναπαρει Royal Canin πριν αλλα ετσι γραφει το σακουλακι που ειναι 2 κγ...Τι διαφορά έχει αυτή απ΄την απλή kitten?

zorica
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τέλειος ο Μαρκούλης σου!! Γλύκας σκέτος!Nα`τος....![]()
zorica
Διάσημο μέλος
Aυτη ειναι η φωτο με μαλλι ...κατι που μας λειπει τωραΤέλειος ο Μαρκούλης σου!! Γλύκας σκέτος!

zorica
Διάσημο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος

zorica
Διάσημο μέλος
Eμεις αυτο το πραγμα
Απλα εγω περιμενω να ξυπνησουν τα παιδια και να τη κανουμε στο κτημα...μας τη χαλασε λιγο ο καιρος αλλα μετα απο 40 μερες χωρις να εχουμε φαει κρεας...περιμενουμε πως και πως
Φιλια και στα παιδια σου
zorica
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τέλεια τα γατάκια σας Ζόριτσα!!

Να τα χαίρεστε!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool