Περσίας maniacs

Να τα χαίρεσαι τα όμορφα γατάκια σου Anima!
Μπράβο που τα περιποιήσαι με τόση αγάπη και ευθύνη!
Για τη γούνα τους, βάζε καθημερινά σταγόνες glavaderm στο φαγητό που θα βρεις στο pet shop. Διάβασε και τη κριτική του mycat. https://www.mypetz.gr/threads/glavaderm-liquid.220223/
Εγώ έχω δει πολύ καλά αποτελέσματα τόσο σε γούνα όσο και στη τριχόπτωση.

Επίσης καλή είναι και η τροφή bellezza (που σημαίνει ομορφιά) της Royal Canin από τη σειρά Pure Feline στα Pet city...

A...μάλλον μουρουμόλαδο εννοείς το glavaderm...:lol:
Εγώ που το'χω κόψει και ταίζω με belezza μια χαρά μου φαίνεται η γούνα τους...
Την περιποιούνται όμως κι εκείνα ε? Βέβαια η δική σας γούνα είναι πιο μακρυά κι ευαίσθητη...:hmm:
Δες το Μορφέα π.χ. :lol:

CIMG0459.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτη τροφη Bellezza υπαρχει για μικρα?

'Οχι... αλλά εγώ τους την αναμιγνύω με το Kitten της Royal Canin...
Και τρώνε 2 σε 1...;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

'Οχι... αλλά εγώ τους την αναμιγνύω με το Kitten της Royal Canin...
Και τρώνε 2 σε 1...;)

Αυτές τις μέρες τους δίνω την skin care της Royal για γούνα και δέρμα, μαζί με την Kitten... ακόμα όμως δεν έχω καταλήξει αν είναι το ίδιο καλή με τη belezza.:hmm: Θα σας πω...

Royal Canin ΚΙΤΤΕΝ IMMUNITY Booster πηρα και εγω και εχει τρελλαθει!!!Καμια σχεσει με την Εukanuba kitten που του εδινα πριν και ετρωγε με το ζορι...:up:

A...μάλλον μουρουμόλαδο εννοείς το glavaderm...:lol:
Εγώ που το'χω κόψει και ταίζω με belezza μια χαρά μου φαίνεται η γούνα τους...
Την περιποιούνται όμως κι εκείνα ε? Βέβαια η δική σας γούνα είναι πιο μακρυά κι ευαίσθητη...:hmm:
Δες το Μορφέα π.χ. :lol:

CIMG0459.JPG
Μιλαμε για τελεια φωτο!!!

Royal Canin ΚΙΤΤΕΝ IMMUNITY Booster πηρα και εγω και εχει τρελλαθει!!!Καμια σχεσει με την Εukanuba kitten που του εδεινα πριν και ετρωγε με το ζορι...:up:

Τι διαφορά έχει αυτή απ΄την απλή kitten?

επειδι ζηλεψα...:redface:

Συνημμένα

• Εικόνα 457.jpg
    Εικόνα 457.jpg
    130,5 KB · Εμφανίσεις: 37
Τι διαφορά έχει αυτή απ΄την απλή kitten?
Δεν ξερω,μπορει να ειναι και αυτη απλη...δεν εχω ξαναπαρει Royal Canin πριν αλλα ετσι γραφει το σακουλακι που ειναι 2 κγ...:lol::lol::lol:

Nα`τος....:lol:

Συνημμένα

• Εικόνα 437.jpg
    Εικόνα 437.jpg
    132,3 KB · Εμφανίσεις: 41
Τέλειος ο Μαρκούλης σου!! Γλύκας σκέτος!
Aυτη ειναι η φωτο με μαλλι ...κατι που μας λειπει τωρα:lol:

Και μια αλλη...:cool:

Συνημμένα

• Εικόνα 456.jpg
    Εικόνα 456.jpg
    22,7 KB · Εμφανίσεις: 88
Xρονια πολλα!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΜΑΛΛΙΔΕΣ:lol::lol::lol:

Που εισαι βρε Ποπη?Δεν ψηνετε ακομα?:P:)

Εμεις αυτό το πράγμα;
Εξάλλου τα παιδιά κοιμούντε ακόμα,γυρίσαμε στις 3.30 από την εκκλησία.
Εσείς ψήνετε; Και το έσκασες πονηρή για να γλιτώσεις από την κάπνα;πρόσεχε το Μαρκό!
Φιλιά πολλά στις κούκλες σου να τις χαίρεσαι

Εμεις αυτό το πράγμα;
Εξάλλου τα παιδιά κοιμούντε ακόμα,γυρίσαμε στις 3.30 από την εκκλησία.
Εσείς ψήνετε; Και το έσκασες πονηρή για να γλιτώσεις από την κάπνα;πρόσεχε το Μαρκό!
Φιλιά πολλά στις κούκλες σου να τις χαίρεσαι
Eμεις αυτο το πραγμα ....
Απλα εγω περιμενω να ξυπνησουν τα παιδια και να τη κανουμε στο κτημα...μας τη χαλασε λιγο ο καιρος αλλα μετα απο 40 μερες χωρις να εχουμε φαει κρεας...περιμενουμε πως και πως !!!
Φιλια και στα παιδια σου

Φαγαμε,ηπιαμε και βγαλαμε τα γατακια μας φωτο...σημερα φαγανε για πρωτη φορα στη ζωη τους αλλη τροφη εκτος το γαλα!!!!:up:(κοκορετσι)...:up:

Συνημμένα

• Εικόνα 515.jpg
    Εικόνα 515.jpg
    102,1 KB · Εμφανίσεις: 62
Χρόνια σας Πολλά!!

Τέλεια τα γατάκια σας Ζόριτσα!!:up:
Να τα χαίρεστε!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back