ΕΥΗ.Τ
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
αυτη ειναι οντος μια μπλε μυτη
αυτη ειναι η ταρτουγα
Tortie Point Himalayan
το blue-cream ροζ πατουσιτσες οπως βλεπουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
το τσιντσιλα παλι τι ειναι?
περσιας τσιντσιλα
σιλβερ
γκολντεν
και τα δυο μαζι

elvenstar
Επιφανές μέλος
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Η σίλβερ τι πατουσάκια πρέπει να έχει κ τι χρώμα ματιών
λοιπον το σιλβερ τα εχει ολα μαυρα τα πατουσακια και την μυτουλα αλλο χρωμα απαγορευεται τα ματια του πρεπει να ειναι μπλε πρασσινα,η ανοιχτο μπλε η φιλντισι το αχρωμο χρωμα. ειναι ενα απο τα σπανιοτερα χρωματα το μπλε γκρι .Οι πατουσες δεν πρεπει να εχουν ουτε ενα σημειο ροζ
το SHADED SILVER μυτουλα κοκκινο brick ματια μπλε η μπλε ππρασσινα ή πρασσινα η φιλντισι
το CHINCHILLA GOLDEN εχει ροζ μυτη μαυρες πατουσες και ματια πρασσινα η πρασσινο μπλε αλλο χρωμα απαγορευεται
το SHADED GOLDEN εχει ροζ μυτη και τα πόδαρακια εχουν και εκεινα μαυρο χρωμα ματακια πρασσινα η πρασσινο μπλε
βαζω φοτο
CHINCHILLA SILVER
SHADED SILVER
CHINCHILLA GOLDEN
SHADED GOLDEN
elvenstar
Επιφανές μέλος
CHINCHILLA GOLDEN
αυτή η Τσιντσιλα γιατί ειναι εξτριμ; υπάρχουν κ τέτοιες;
Αυτο θα ήθελα να το δω!!!!!!η φιλντισι το αχρωμο χρωμα. ειναι ενα απο τα σπανιοτερα χρωματα το μπλε γκρι
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
να μουνα αψυχο σωμα να μουνα αχρωμο χρωμα να μουνα

Elena_p
Δραστήριο μέλος

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Πολύ ενδιαφέρον θέμα, κρίμα που δεν έχω χρόνο! Πάρτε μια φωτό απο μια υπέροχη τσιντσιλά (κοιτάξτε μάτια!) και θα τα πούμε αργότερα
![]()
xaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxax

ΘΕΟΧΟΝΤΡΗ ΑΠΛΑ ΛΟΛ
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα και η τελευταία τσιντσιλά τι πράγμα είναι!!! Ουάου!!!!
elvenstar
Επιφανές μέλος
δεν νομίζω ότι ειναι κ τόσο χοντρί περισσότερο η τρίχα της είναι αμα την προσέξεις καλά. Τι ζμαραγδί μάτι είναι αυτό δεν έχω ξαναδεί τέτοιο χρώμα σε γάτα
xaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxax
ΘΕΟΧΟΝΤΡΗ ΑΠΛΑ ΛΟΛ

Περιμένουμε με αγωνίαΝΑ σας βαλω φοτο απο διαγωνισμο???????
fantom-girl
Δραστήριο μέλος

fantom-girl
Δραστήριο μέλος

ΚΥΠΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
elvenstar
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
κύπελο ε; ΝΑ!παιδες δεν προλαβαινω παω να δω την ΑΡΙΑΝΑΡΑΑΑΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΚΥΠΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
με ρώτησαν από που αγόρασα τον γάτο;
Οταν είπα ότι μου τον χάρισαν ο άνθρωπος έμεινε
μου λέει σας χάρισαν 1500ε γατί;είπα ναι και τέρμα!Είναι το τρίτο άτομο που μου το λέει!Και μια και η Τζιντζερ είναι έγκυος,τα γατάκια θα δωθούν όπως τον πήραμε και εμείς .
fantom girl μπορείς να μου πεις πως να ξεχωρίσω αν είναι όντως αυτή η ράτσα του Πρίγκιπα;Με τον anglle δεν έμοιαζαν στα χρώματα για να κάνω σύγκριση.Ευχαριτώ,ελπίζω να με αφήσουν τ'αγόρια μου να κάτσω λίγο παραπάνω να μάθω νέα σας.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μπράβο Πρίγκηπα,θα γίνεις μπαμπας!!!Καλά άμα τελειώσει το ποδόσφαιρο μας λες και μας για τον δικό μας;.Χθες που πήγε για κούρεμα,δεν τον κοιμήσε παιδιά κάτι σαν αλοιφή του έδωσε και έφαγε και έγινε πιο ήρεμος από ότι είναι,με ρώτησαν από που αγόρασα τον γάτο;
Οταν είπα ότι μου τον χάρισαν ο άνθρωπος έμεινεμου λέει σας χάρισαν 1500ε γατί;είπα ναι και τέρμα!Είναι το τρίτο άτομο που μου το λέει!
Και μια και η Τζιντζερ είναι έγκυος,τα γατάκια θα δωθούν όπως τον πήραμε και εμείς .
fantom girl μπορείς να μου πεις πως να ξεχωρίσω αν είναι όντως αυτή η ράτσα του Πρίγκιπα;Με τον anglle δεν έμοιαζαν στα χρώματα για να κάνω σύγκριση.Ευχαριτώ,ελπίζω να με αφήσουν τ'αγόρια μου να κάτσω λίγο παραπάνω να μάθω νέα σας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool