Περσίας maniacs

το τσιντσιλα παλι τι ειναι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοιτα δεν ξερω οντως μπορει να ειναι BLUE-CREAM POINT αλλα εγω δεν βλεπω μπλε την μυτουλα δεν ξερω

bluepoint.jpg

αυτη ειναι οντος μια μπλε μυτη

chocolatetortiepoint.jpg

αυτη ειναι η ταρτουγα

tortiepoint.jpg

Tortie Point Himalayan

4b4e97c0.jpg

το blue-cream ροζ πατουσιτσες οπως βλεπουμε:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το τσιντσιλα παλι τι ειναι?

περσιας τσιντσιλα

domesticcatsilvertabbycdn7.jpg

σιλβερ

SurpriseHead-web.jpg

γκολντεν

picture_001.jpg

και τα δυο μαζι:D

Η σίλβερ τι πατουσάκια πρέπει να έχει κ τι χρώμα ματιών

Η σίλβερ τι πατουσάκια πρέπει να έχει κ τι χρώμα ματιών

λοιπον το σιλβερ τα εχει ολα μαυρα τα πατουσακια και την μυτουλα αλλο χρωμα απαγορευεται τα ματια του πρεπει να ειναι μπλε πρασσινα,η ανοιχτο μπλε η φιλντισι το αχρωμο χρωμα. ειναι ενα απο τα σπανιοτερα χρωματα το μπλε γκρι .Οι πατουσες δεν πρεπει να εχουν ουτε ενα σημειο ροζ
το SHADED SILVER μυτουλα κοκκινο brick ματια μπλε η μπλε ππρασσινα ή πρασσινα η φιλντισι
το CHINCHILLA GOLDEN εχει ροζ μυτη μαυρες πατουσες και ματια πρασσινα η πρασσινο μπλε αλλο χρωμα απαγορευεται
το SHADED GOLDEN εχει ροζ μυτη και τα πόδαρακια εχουν και εκεινα μαυρο χρωμα ματακια πρασσινα η πρασσινο μπλε

βαζω φοτο

Lady_Hillary.jpg

CHINCHILLA SILVER

Shadedknoll.jpg

SHADED SILVER

SurpriseHead-web.jpg

CHINCHILLA GOLDEN

braveheartp1.jpg

SHADED GOLDEN

SurpriseHead-web.jpg

CHINCHILLA GOLDEN

αυτή η Τσιντσιλα γιατί ειναι εξτριμ; υπάρχουν κ τέτοιες;
η φιλντισι το αχρωμο χρωμα. ειναι ενα απο τα σπανιοτερα χρωματα το μπλε γκρι
Αυτο θα ήθελα να το δω!!!!!!

περιμενε 2 λεπτα

1705081741zp6.jpg

1705081752ol5.jpg

να μουνα αψυχο σωμα να μουνα αχρωμο χρωμα να μουνα:up:

Πολύ ενδιαφέρον θέμα, κρίμα που δεν έχω χρόνο! Πάρτε μια φωτό απο μια υπέροχη τσιντσιλά (κοιτάξτε μάτια!) και θα τα πούμε αργότερα:P

22-2.jpg

:up:
Πολύ ενδιαφέρον θέμα, κρίμα που δεν έχω χρόνο! Πάρτε μια φωτό απο μια υπέροχη τσιντσιλά (κοιτάξτε μάτια!) και θα τα πούμε αργότερα:P

22-2.jpg

xaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxax:up::up::up::up::up::up:

ΘΕΟΧΟΝΤΡΗ ΑΠΛΑ ΛΟΛ

ΝΑ σας βαλω φοτο απο διαγωνισμο???????

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!
Μα και η τελευταία τσιντσιλά τι πράγμα είναι!!! Ουάου!!!!

:up:

xaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxax:up::up::up::up::up::up:

ΘΕΟΧΟΝΤΡΗ ΑΠΛΑ ΛΟΛ
δεν νομίζω ότι ειναι κ τόσο χοντρί περισσότερο η τρίχα της είναι αμα την προσέξεις καλά. Τι ζμαραγδί μάτι είναι αυτό δεν έχω ξαναδεί τέτοιο χρώμα σε γάτα:up::up::up:
ΝΑ σας βαλω φοτο απο διαγωνισμο???????
Περιμένουμε με αγωνία

προσπαθωωωωω:D:D

παιδες δεν προλαβαινω παω να δω την ΑΡΙΑΝΑΡΑΑΑΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:up::up::up::up::up::up::up::up::up::up:

ΚΥΠΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΘΡΥΛΟΣ!!! 4ever

παιδες δεν προλαβαινω παω να δω την ΑΡΙΑΝΑΡΑΑΑΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:up::up::up::up::up::up::up::up::up::up:

ΚΥΠΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
κύπελο ε; ΝΑ!

Καλά άμα τελειώσει το ποδόσφαιρο μας λες και μας για τον δικό μας;.Χθες που πήγε για κούρεμα,δεν τον κοιμήσε παιδιά κάτι σαν αλοιφή του έδωσε και έφαγε και έγινε πιο ήρεμος από ότι είναι,:cool:με ρώτησαν από που αγόρασα τον γάτο;:blink:
Οταν είπα ότι μου τον χάρισαν ο άνθρωπος έμεινε :confused:μου λέει σας χάρισαν 1500ε γατί;είπα ναι και τέρμα!Είναι το τρίτο άτομο που μου το λέει!
Και μια και η Τζιντζερ είναι έγκυος,τα γατάκια θα δωθούν όπως τον πήραμε και εμείς .
fantom girl μπορείς να μου πεις πως να ξεχωρίσω αν είναι όντως αυτή η ράτσα του Πρίγκιπα;Με τον anglle δεν έμοιαζαν στα χρώματα για να κάνω σύγκριση.Ευχαριτώ,ελπίζω να με αφήσουν τ'αγόρια μου να κάτσω λίγο παραπάνω να μάθω νέα σας.

Καλά άμα τελειώσει το ποδόσφαιρο μας λες και μας για τον δικό μας;.Χθες που πήγε για κούρεμα,δεν τον κοιμήσε παιδιά κάτι σαν αλοιφή του έδωσε και έφαγε και έγινε πιο ήρεμος από ότι είναι,:cool:με ρώτησαν από που αγόρασα τον γάτο;:blink:
Οταν είπα ότι μου τον χάρισαν ο άνθρωπος έμεινε :confused:μου λέει σας χάρισαν 1500ε γατί;είπα ναι και τέρμα!Είναι το τρίτο άτομο που μου το λέει!
Και μια και η Τζιντζερ είναι έγκυος,τα γατάκια θα δωθούν όπως τον πήραμε και εμείς .
fantom girl μπορείς να μου πεις πως να ξεχωρίσω αν είναι όντως αυτή η ράτσα του Πρίγκιπα;Με τον anglle δεν έμοιαζαν στα χρώματα για να κάνω σύγκριση.Ευχαριτώ,ελπίζω να με αφήσουν τ'αγόρια μου να κάτσω λίγο παραπάνω να μάθω νέα σας.
Μπράβο Πρίγκηπα,θα γίνεις μπαμπας!!!:up:

Τι αλοιφή είναι αυτή ποπι;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back