Περσίας maniacs

• Thread starter Thread starter popi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Δεν μου είπε καλή μου,απλά τον είδε πόσο ήρεμο γατί είναι και μου είπε πως θα του δώσει κάτι σαν χαλαρωτικό,γενικά ο Πριγκιπάκος μου είναι πάρα πολύ ήρεμο γατί,αντθετά με το Αλητάκι,που καταγρατζουνάει τους πάντες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν μου είπε καλή μου,απλά τον είδε πόσο ήρεμο γατί είναι και μου είπε πως θα του δώσει κάτι σαν χαλαρωτικό,γενικά ο Πριγκιπάκος μου είναι πάρα πολύ ήρεμο γατί,αντθετά με το Αλητάκι,που καταγρατζουνάει τους πάντες.
Παντως αυτό ειναι πάρα πολύ καλό γιατί τα δικα μας που ειναι μακρίτριχα θέλουν κάθε τόσο κούρεμα κ είναι επικύνδυνο καθε 6μηνο νάρκωση. Την τελευαταία φορα η Κάντι είχε άπνια. Θα μου κάνεις μια μεγαααααααλη χάρη μπορεις να τον ρωτήσεις αν μπορώ να πάρω κ εγω κάτι τέτοιο για να τα κουρέβω μόνη μου γιατί μηχανή πήρα αλλά την φοβούνται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαρίστως γιατί και εγώ την φοβόμουν την νάρκωση για κούρεμα μόνο,αφού είπα χαλάλι τα 40ε

Ευχαρίστως γιατί και εγώ την φοβόμουν την νάρκωση για κούρεμα μόνο,αφού είπα χαλάλι τα 40ε
Ευχαριστω πολύ πολύ πολύ
Ποιος τα υπολογίζει τα χρήματα και 100 να ζητήσουν αρκεί να ξέρω ότι δεν θα μου πάθουν τίποτα. Ο χνουδωτούλης σου έγινε μπαμπάς τελικά ε; Το αλητακι που λες ποιο ειναι; πήρες κ 3ο γατάκι;

Αριανηηηηηηηη!!! που κρύφτηκες;;;;

dagdig.jpeg

pure white

filou.ohne.gif

pure black

ericgrouponewinner.jpg

Red or Cream (Plain or Tabby)

red tabby

blue tabby / white

tortie tabby/white

Silver Tortie/White

Izzy%201.jpg

silver tabby

:lol::lol::lol: η περιοχή σου είναι ειναι φοβερή

Aυτά τα Norwegian Forest ωραία γατιά, δε λέω, αλλά πολυ μακριά μύτη..μάλλον έχω συνηθίσει από τις περσικές μουσούδες:lol:

λιγη ιστορια δεν εβλαψε κανεναν

η Bastet ή bast . Ήταν η θεά των γατών. Είναι μια γάτα, ή έχει το κεφάλι μιας γάτας, αλλά αρχικά είχε το κεφάλι ενός λιονταριού

Καθημερινά ο RA Θεος του ήλιου θα ταξίδευε στο σκάφος του πέρα από τον ουρανό. Κάθε νύχτα το φίδι Apep προσπάθπουσε να σταματήσει το σκάφος του Θεού ήλιου στο ταξίδι του μέσω του υπόκοσμου. Ο RA κερδήζε συνήθως αυτές τις μάχες. Εντούτοις, τις θυελλώδεις ημέρες, ή κατά τη διάρκεια μιας έκλειψης, οι Αιγύπτιοι εθεώρησαν ότι Apep ήταν ο νικητης και κατάπιε τον ήλιο. Η Bastet υπεράσπισε τον RA τον πατέρα της ενάντια στο φίδι

η Bastet ήταν η ηγετιδα των γατών. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι είχαν έναν μεγάλο σεβασμό στις γατες δεδομένου ότι προστάτευσαν το σιτάρι από τα ποντίκια και τους αρουραίους. Οι αρουραίοι μπορούν επίσης να προκαλέσουν την ασθένεια. Η δολοφονία μιας γάτας ήταν τιμωρητέαμε θανατο . Όταν μια γάτα πέθανε, η οικογένεια την πένθουσε κανονικα και πολλες φορες καλυτερα απο ανθρωπο , ξυρίζαν τα φρύδια τους για να χαρακτηρίσει τη θλίψη τους.
Προστάτευσε τις έγκυες γυναίκες και ήταν κατι σαν μουσα για το τραγούδι, τη μουσική και το χορό και έτσι ηταν πολύ δημοφιλής.
Οι ακτίνες του ήλιου ήταν επίσης σύμβολα δικα της.
Ήταν ως γυναίκα με το κεφάλι μιας γάτας, ή ακριβώς ως γάτας αλλά αρχικά φόρουσε ένα κεφάλι λιονταρινών. Στα μουσεια μπορεί κανεισ να την δει και ως γάτα με μια μάσκα μιας λιονταρίνας (με τα στρογγυλευμένα αυτιά) στο χέρι της. Πολλες ειναι οι γάτες Bastet που έχουν βρεθεί από όλους τους χρόνους και τα φυλακτά αλλα και τα ειδώλια που την απεικονίζουν ήταν κοινά. Το φεστιβάλ της ήταν πολύ δημοφιλές δεδομένου ότι ήταν επίσης προστάτης της αγάπης, της χαράς και της ευχαρίστησης. Κατά τη διάρκεια του νέου βασίλειου είχε έναν λιοντάρι-διευθυνμένο γιο με το Θεό Ptah: ο πολεμικός Θεός Maahes

Αν και ηταν παρθένα θεά ήταν εντούτοις η μητέρα ενός γιου, Mihos. Προς το τέλος της περιόδου η δημοτικότητά της ήταν τόσο μεγάλη που οι προσκυνητές συγκεντρώθηκαν στο ναό της για το ετήσιο φεστιβάλ που έγινε στην τιμή της. Οι Έλληνες την προσδιόρισαν με Artemis, τα θεία του κυνηγιου

το ματι της baast
eyeofbast.JPG

η baast και ενας απο τουσ 500 φυλακες της

200px-Bast_01.jpg

η baast σαν σεληνη και ηλιος
bastsa0.jpg

ξανα η Μπαστετ που βοηθα τον πατερα

Bast.jpg

Καλημέρα οι φωτογραφίες που έβαλες από τι ράτσα είνα;ο Πρίγκιπάς μοίαζει περισσότερο σ'αυτή,μόνο πιο αχνα τα χρώματα του
Δεν μου την ανέβασε :(την 4 φωτογραφία

Sli8erin οι γατούλες μας είναι τρεις.Ο Πρίγκιπας στην υπογραφή,το Αλητάκι στο avatar και ο μικρός Σιλβέστερ.Το καθένα είναι και μια γλύκα!

Συνημμένα

• 10052008018.jpg
    10052008018.jpg
    93,3 KB · Εμφανίσεις: 28
Καλημέρα οι φωτογραφίες που έβαλες από τι ράτσα είνα;ο Πρίγκιπάς μοίαζει περισσότερο σ'αυτή,μόνο πιο αχνα τα χρώματα του
Δεν μου την ανέβασε :(την 4 φωτογραφία

Oι φωτογραφίες ήταν από Norwegian Forest.

Αν είναι έτσι:up::up::up::up::up:
Ξέρετε για δηλώστε συμμετοχή,αν και έχουμε 1 μήνα για τα γεννητούρια.

Αν είναι έτσι:up::up::up::up::up:
Ξέρετε για δηλώστε συμμετοχή,αν και έχουμε 1 μήνα για τα γεννητούρια.

Popi εμενα θα με δωσεις ενα εεεεεεεε?????:happy::happy:

η γατα μου επιτηθετε στις μυγες τις σκωτωνει αλλα τις αφινει μετα ξαπλωνει φωναζει και μπαινει μεσα σε μια αδεια γλαστρα :D

εχει τπτ????

εμενα παιδια εναν γαμπρο τσιντσιλα θα με βρειτε τι γινεται τελικα?????? εναν σιλβερ θελουμε τι θα γινει????????????

Popi εμενα θα με δωσεις ενα εεεεεεεε?????:happy::happy:

Εγώ εσένα περίμενα να μου πεις αν είναι όντως Νορβηγικού Δάσους.Φυσικά και θα σου δώσω αν θέλεις,άλλο ένα έχω υποσχεθεί στη μαγισσούλα μου.

Εγώ εσένα περίμενα να μου πεις αν είναι όντως Νορβηγικού Δάσους.Φυσικά και θα σου δώσω αν θέλεις,άλλο ένα έχω υποσχεθεί στη μαγισσούλα μου.

δεν μπορω να αποφασισω ναι η οχι πρεπει να δω καλυτερη φωτο.......... ισως ορθιο και με ανοιχτα τα ματια?????

Καλησπέρα σας αυριο θα σας δειξω φωτο απο την μικρη χνουδομπαλιτσα μου!Η κυρία δεχτηκε να μου κάνει καλυτερη τιμη :up:οποτε νεο μέλος θα μπει μέσα στο Περσίας maniacs !Αυριο θα παω να παρω το μίκρο οποτε θέλω να ξέρω αν θα πρέπει να το πάω στο γιατρο άμεσα ειναι ενος μήνα και κάτι!

δεν μπορω να αποφασισω ναι η οχι πρεπει να δω καλυτερη φωτο.......... ισως ορθιο και με ανοιχτα τα ματια?????

Ο Πρίγκιπας τώρα φωτογραφία;κουρεμένος;θα χάσουμε όλες τις θαυμάστριες:down::down::down::down:Ούτε τα παιδιά δεν τον βγάζουν φωτογραφία πόσο μάλλον να την ανεβάσουν μου κρατάνε όλοι κακία:(:(:(:(:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back