Περσίας maniacs

• Thread starter Thread starter Lita
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
ευχαριστω πολυ ειναι τοσο μικρουλι και γλυκουλι! :lol:
:inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν το δεις απο κοντα θα καταλαβεις το γιατι!οι φωτο μας αδικουν λιγο!εχει πολλες τσιμπλες ομως το πρωι που ξυπνησε ειχαν σφραγισει τα ματακια του και του τα καθαρισα με βρεγμενο βαμβακι!θα το παω αυριο στο γιατρο ελπιζω να μου πει αν ειναι αγορακι ή κοριτσακι και πανω απο ολα υγιες!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια χαιρομαι που σας ξαναβλεπω...το μοντεμ μου ειχε προβλημα και του ΟΤΕ του πηρε σχεδον ενα μηνα να μου το φτιαξει!!!

ΈΛα βρε Ζορίτσα μου.....πού χάθηκες....μας έλειψες πολύυυυυυ!!!!!:up:
Τι κάνει το μουτράκι ο Μάρκος σου ;;; Μεγάλωσε καθόλου;;;:up:

Kαλα ειμαστε:P;)...του Μαρκου ακομα του λειπει μια εβδομαδα αγωγης για να του φυγουν οι μυκιτες αλλα τελικα ολα ο.κ.Τι κανετε Ραισα εσεις?Τι εχασα?:up:

Kαλα ειμαστε:P;)...του Μαρκου ακομα του λειπει μια εβδομαδα αγωγης για να του φυγουν οι μυκιτες αλλα τελικα ολα ο.κ.Τι κανετε Ραισα εσεις?Τι εχασα?:up:

Άντε με το καλό να γίνετε όλοι καλά!!!

Εχασες πολλάααααααα.....από πού ν΄αρχίσω:blink:
Εδώ και μια βδομάδα έχουμε στο σπίτι τη νύφη από Κρήτη...η οποία μας βγήκε πολύυυυ ζόρικη:/:....ο καημένος Φιντελάκος τρώει χυλόπιτα φιλενάδα:/: περισσότερα θα δεις στο british -maniacs;):D

ειναι πρωταρα η νυφη?

ειναι πρωταρα η νυφη?

Ναιιιιι....το θέμα είναι ότι πριν έρθει εδώ είχε οίστρο για 3 συνεχόμενες βδομάδες σχεδον και την μέρα που ήταν να έρθει σταμάτησε.:blink:...μας ζαμποτάρει:mad::mad: αλλά πού θα πάει....η γοητεία του Φιντέλ θα την τουμπάρει!!!:P:D:D:D

Ναιιιιι....το θέμα είναι ότι πριν έρθει εδώ είχε οίστρο για 3 συνεχόμενες βδομάδες σχεδον και την μέρα που ήταν να έρθει σταμάτησε.:blink:...μας ζαμποτάρει:mad::mad: αλλά πού θα πάει....η γοητεία του Φιντέλ θα την τουμπάρει!!!:P:D:D:D
Aυτο ειναι το μονο σιγουρο:up::lol:...ξερω απο τα σκυλια οτι ειναι καλυτερα ο ενας απο τους δυο να ΞΕΡΕΙ καλα τι κανει:lol::lol::lol:...Καλη επιτυχια!!!Ευχομαι πολλα Φιντελακια:).

αν το δεις απο κοντα θα καταλαβεις το γιατι!οι φωτο μας αδικουν λιγο!εχει πολλες τσιμπλες ομως το πρωι που ξυπνησε ειχαν σφραγισει τα ματακια του και του τα καθαρισα με βρεγμενο βαμβακι!θα το παω αυριο στο γιατρο ελπιζω να μου πει αν ειναι αγορακι ή κοριτσακι και πανω απο ολα υγιες!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Lita όχι βαμβάκι,καλύτερα γαζούλες και φυσιολογικό ορό και στάζει και μια σταγονίτσα μες το ματάκι,θα σε βολέψουν πολλοί αυτά που είναι σε αμπουλίτσες.Το έχουν αυτά τα περσικά.
Καλέ ψαουλεψέ το και λιγάκι:lol::lol::lol::lol::lol:φαίνεται,η έμπειρη αντρομάνα μιλά

Εδω ο Μαρκο σε μια απο τις πιο προσφατες φωτο:)

Συνημμένα

• Εικόνα 520.jpg
    Εικόνα 520.jpg
    102,1 KB · Εμφανίσεις: 34
ΚΟΥΚΛΟΣ:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: Θα γίνει αυτός ένας Θεοοοος!!!:up:

ΚΟΥΚΛΟΣ:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: Θα γίνει αυτός ένας Θεοοοος!!!:up:
Kαι ο δικος σου δεν παιζεται:up:.Μπορει και επειδι μ`αρεσε ο Φιντελ να πηρα τον Μαρκο(Εχουν και οι δυο το γκρι τους):up:

zorica,καλώς όρισες και μας έκανε και ανησυχήσαμε,οΜάρκος το κάτι άλλο

Zorica μας έλειψες!Καλά δεν το συζητώ,ο Μάρκο έγινε ΘΕΟΣ!:up:

καλή σας μέρα persian -maniacs και οχι μόνο...:cat:

για δώστε μου τα φώτα σας και πείτε μου τι είναι το γατόνι μου..-θεωρούσα οτι οι περσίας εχουν πολύ πλακουτσωτή μουρη, αυτή λίγο το ανατρέπει..)

τη χάριζαν λογω αλλεργίας , την ειδα, κυριολεκτικά την ερωτευθηκα και ,,τωρα είμαστε 3 στο κρεβάτι,,( σκύλος-γάτα-άνθρωπος:cool:)
σας τη παραχωρώ για "ανάλυση"
οι φώτο ειναι τραβηγμένες σε περιπου ηλικίας 2 μηνών,,τώρα εχει πολυ περισσότερο τριχωμα

ειναι ψυλο ημιαιμο το μωρακι δωσε τηλ να την υιοθετισω!!!!!!

μην με πεις οτι την υιοθετισες ηδη!!!!!

κοριτσακι θες???? πως σου φαινεται η lucky charms????
baby20320lucky20charmsxl4.jpg

ειναι μαλλον η τελευταια της γεννιας της η μητερα της ειναι πενταπρωταθλητρια της california στα νορβιγικου δασους....... :rolleyes::rolleyes:
θες λεπτομεριες???????

Δεν μου είπες τίποτα για την κουκλίτα;

Δεν μου είπες τίποτα για την κουκλίτα;

χιχιχιχιχι δεν ειδα οτι εισαι on line αχαχαχαχαχχαχαα
τι να σου πω ειναι 1 μηνων και κατι ημερων ειναι η τελευταια των charms επειδη θα τα στιρωσουμε ολα και θα κανουμε αποκλειστικη παραγωγη ραγκντολλ και περσιαν. Η μανα μου εχει βρει ηδη σπιτια για τα αλλα 5 αδελφια της η lucky ειναι μοναδικο γατι

Kαι ο δικος σου δεν παιζεται:up:.Μπορει και επειδι μ`αρεσε ο Φιντελ να πηρα τον Μαρκο(Εχουν και οι δυο το γκρι τους):up:
γεια σου Ζοριτσα!!!καλως μας ξανα ηρθες!!!!
ο Μαρκος μεγαλωσε παρα πολυ!!!!!!!!!!!!αγνωριστος εγινε!!!!!!!!!!φτου-φτου:):D

χιχιχιχιχι δεν ειδα οτι εισαι on line αχαχαχαχαχχαχαα
τι να σου πω ειναι 1 μηνων και κατι ημερων ειναι η τελευταια των charms επειδη θα τα στιρωσουμε ολα και θα κανουμε αποκλειστικη παραγωγη ραγκντολλ και περσιαν. Η μανα μου εχει βρει ηδη σπιτια για τα αλλα 5 αδελφια της η lucky ειναι μοναδικο γατι

Μη το στειρώσεται ακόμα αυτό το κουκλι! Φέρτο εδώ μια δυο γέννες και την στειρώνω μετά εγώ.Οχι κάθε χρόνο ξέρω.Αν θέλεις στείλε μου pm να μου πεις τιμή και τα λοιπά.
Είναι κούκλα και με το κρεμ του Πριγκιπά μο φαίνεται θα τα δώσω στούς φίλους των παιδιών για να τα βλέπω συνέχεια.:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:'Ερωτας με την πρώτη ματιά. charms,μαγευτική,μαγική!!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back